مهدی رضایی درباره این مطلب نظر داد، نقد و بررسی فیلم Poor Things | سفری ناقص، غیرانسانی و شعارزده یک سال قبل
فیلم بسیار ضعیف و بولد شده هست. مفاهیم فمنیسم شعارزده، پدوفیلی، هیولا نشان دادن مردان، برتری سیاه پوستان و… در فیلم بیداد میکنه
مهدی رضایی درباره این مطلب نظر داد، جیم رایان: پلی استیشن از قرارداد ۱۰ ساله Call of Duty هیجان زده است یک سال قبل
در باب منطق شما همین بس که همه پیسی ندارن=)
شما هم کل گیمرها نیستی مسلما. محبوب ترین بازی استور سونی اکثر اوقات کالافه و همیشه هم تو تاپ فایو هست
مهدی رضایی درباره این مطلب نظر داد، با گذشت یک ماه از انتشار، Helldivers 2 همچنان پرفروشترین بازی استیم است یک سال قبل
سونی نساخته دوست عزیز
مهدی رضایی یک پست جدید ارسال کرد یک سال قبل
نقد و بررسی بازی The Outlast Trials بازی The Outlast Trials سعی دارد یک عنوان سرویس محور سرگرمگننده برای طرفدارانش باشد؛ اما آیا در این امر موفق بوده است؟ نقد و بررسی ما پاسخ این سوال را مید …
نسخه یکش خدا بود ، اون هیجانی که به ادم میداد فوق العاده بود
ولی خیلی الکی منتقدا ازش نمره کم کردن
یه بازی amnesia نامی هم بود که با اون مقایسش میکردن و میگفتن که خیلی ضعیف تره
داداش دیگه نمیشه بازی هارو از روی نمره های متاکریک و منتقدا قضاوت کرد باید به سلیقه ات نگاه کنی
سلام دوستان خسته نباشید من ازتون یه نظر میخواستم من تا حالا بازی هک ان اسلش تجربه نکردم و میخواستم دویل می کرای ۵ رو بخرم خواستم بدونم آیا واقعا ارزش تکرار داره و واقعا بعضی اوقات احساس میکنم انقدر گیمپلی بازی ادرنالین داره که اصلا کاراکترتون
لا به لایه شیاطین معلوم نیست اگر نظر بدید که بخرم یا نه ممنون میشم
Bruh
نقدی که خوندم اصلا این حس رو بهم نمیداد که با یه بازی ۶.۵/۱۰ طرفم
خیلی عجیبه D:
گفتم دیگه کف کف ۸ رو شاخشه :)
نسخه یکش خیلی خوب بود
نسخه دوش جز بهترین بازی هام بود
این هم کاش حالت داستانیش خوب باشه
بازی ترسناک و داستانش ایده سرویس محور برای بازی ترسناک جالب نیست من اینطور فکر میکنم مثل اتاق فرار که میدونی یه بابایی بیرون داره کنترل میکنه و همه ادم هستن پشت اون لباسها بازی ترسناک سرویس محور یه هیجان اولیه داره زود تکراری میشه اون تنهایی و ندونستن اتفاق که میدونی کسی پشتش نیست مصنوعی جلوه کنه خودتو در یک داستان و محیطی میبینی که بی پناه هستی
مهدی رضایی درباره این مطلب نظر داد، توسعهدهندگان Final Fantasy 7 Rebirth امتیاز بالای ۹۰ را هدف گرفته بودند یک سال قبل
من کی همچین حرفی زدم دوست عزیز؟ شما احتمالا از جای دیگهای مشکل داری
این که فروش از متا مهم تره معنیش جمله بی سر و ته شما نمیشه
مهدی رضایی درباره این مطلب نظر داد، بازیهای سرویس گیم پس در نیمه دوم ماه فوریه ۲۰۲۴ یک سال قبل
یک بازی عالی
دو بازی خوب
راضی کنندس
مهدی رضایی یک پست جدید ارسال کرد یک سال قبل
نگاهی بر آینده Xbox و مایکروسافت در گیمینگ Xbox با تمام پستی و بلندیهایش، نقش مهمی در بازار ویدیو گیم ایفا کرده است. شایعات و خبرهای رسمی و غیررسمی اخیر از این برند، بسیاری را نگران آینده …
در واقع هم آیندهنگرانهترین رویکرد رو فعلا مایکرو اتخاذ کرده. خیلی غیرمنطقیه اگر فکر کنیم نحوهی بازی کردن در آینده به همین شکل باقی خواهد موند. منتها اینکه چطور دقیقا میخواد گذار به مرحلهی بعد رو سریعتر کنه هنوز جای سواله. مسئلهی اساسی اینه که مایکرو چه طرحی برای سلطهی نسبی در کلادگیمینگ و توسعهی بستر سرویساش در نظر داره. من حداقل در حال حاضر فکر میکنم توسعهی بستر گیمپس با یک سکتهی ریز مواجه شده و یک شیوهی نوینتر میتونه گیمپس رو با چالش روبرو کنه. البته قطعا با گذشت زمان و ریختن احتیاط و گارد مخاطبین نسبت به شیوههای نوینتر بازی کردن به طور اتومات گذار اتفاق خواهد افتاد اما همونطور که شما گفتید ممکنه بیشتر از ۵ سال طول بکشه و از این جهت شاید ریسک زیادی متوجه برنامههای مایکرو بشه. خود من تصور میکنم اگر بتونه علاوه بر آنچه فعلا روش تمرکز کرده روی مواردی مثل ماشین لرنینگ و پردازش تصویر، بالاخص نقششون توی کاهش هزینههای بازیسازی سرمایهگذاری کنه یا اینکه روی واقعیت افزوده و واقعیت مجازی و ساخت یه هاب مرکزی برای سرویسش به واسطهی چنین تکنولوژیهایی تکیه کنه احتمال موفقیتش بالاتر خواهد رفت.
چیزی که عجیب بود اشاره شما به این بود که سونی و نینتندو هم کاملا چشمپوشی نکردن از تغییر و پوستاندازی شیوههای بازی کردن. منتها حداقل من توی این دو شرکت سیاستهای کارگشا و خلاقانهای نمیبینم. قطعا نباید انتظار داشت بتونن در حد و حدود مایکرو برنامهریزی برای آینده داشته باشن اما به نظر من که حداقل اینطور میرسه که اصلا همهی برنامههاشون رو با فرض برقراری سیستم فعلی طرحریزی کردن. نینتندو به واسطهی هیبریدی بودن کنسولش کار سختی نداره برای گذار به دورهی بعد اما سونی رو اصلا نمیفهمم چرا باید درنظرش بگیریم. البته شاید مواردی هست که از چشم من نادیده موندن.
در مورد بخش دوم کامنتتون پیشنهاد میکنم مصاحبه زیر رو ببینید:
https://www.youtube.com/watch?v=VNe1lOhE6Pc&pp=ygUWc29ueSB5b3NoaWRhIGludGVydmlldw%3D%3D
یه جا دیگه هم بهت گفتم هر وقت فهمیدی iq مخفف چیه بعد ازش استفاده کن 😂
کل کامنتتم که چی چی چی کردیو اشک ریختی🤣
آره رقابت این دوتا خیلی به نفع همه ست
حرفت ۱۰۰ درصد درسته، حقیقت من طرفدار هر دوتاشونم ولی بیشتر طرف ایکس باکسم اونم چون زود بازی هاشو آورد رو پی سی و اولین باری ایکس باکسی که بازی کردم فورزا ۳ بود، ی شاهکار تمام عیار
گاهی اوقات برخی اشتباهات تاوان قابل توجهای در پی دارن. «اشتباهات نسل هشتم» و «سرمایهگذاری دیرهنگام در گیمینگ»، باعث شد روابط قابل توجهای بین استودیوها و رقبای Xbox شکل بگیره و در عین حال Xbox فرصت سرمایهگذاری ارگانیک رو از دست داد و حالا مجبوره کمپانی های بزرگی رو بخره که ناگهان مشکلات مدیریتی و چالشهای تعدیل و … بر سر راهش سبز بشن. در حالی که میبایست در حین شادی موفقیت Xbox 360، به فکر یک سری سرمایهگذاریهای ارگانیک میبود.
اما در حال حاضر، سیاست ایکس باکس ساده و سرراسته: افزایش درآمد از طریق بیس پلیرهای نینتندو و پلی استیشن و pc که مدتهاست تمرکز در این بخش داره. اتخاذ سیاست چندپلتفرمی شدن، برای Xbox منطقی جلوه میکنه. از طرفی، کاتالوگی بسیار وسیع از بازی ها در اختیار دارن که میتونن به صورت موردی، سیاست چندپلتفرمی شدن رو پیش بگیرن. کاتالوگ مایکروسافت با خریدهایی که انجام داده گستردگی بالایی داره و بیهودهاس اگر سیاست انحصاری در قبال همه چیز اتخاذ بشه.
کاتالوگ Xbox شامل بازیهایی مثل Pentiiment و hi-fi rush و psychonuats و بسیاری از بازیهای خلاقانه که پردازش گرافیکی بالایی طلب نمیکنن میشه و این دسته عناوین با سختافزار و سلیقۀ دارندگان سوییچ هماهنگی ویژهای داره و میتونن از ایکس باکس هم درآمدزایی بیشتری به ارمغان بیارن؛ در حالی که سونی با این سیاستها همخوانی نداره و بیشتر روی عناوین سینماتیک با پردازش گرافیک بالا تمرکز داره و بیش از هر چیز قصد روایت قصههای مختلف رو در قالبی بلاکباستری داره. در حقیقت، انحصاری باقی ماندن یک سری از بازیها، استفادۀ نصف و نیمه از پتانسیلهای محتوای تولیدی و زحمات سازندگان محسوب میشه.
به نظر، ایکس باکس قصد داره به مرور سیاست «چند پلتفرمی» خودش رو گسترش بده. بدیهیه که به طور ناگهانی نمیتونه چنین خبری رو اعلام کنه و مشخص بود چقدر استرس حول این موضوع وجود داره و تا چه حد این سیاست بازبینی شده، چون مخاطبین گاردی قوی در برابر این موضوع دارن. اما در طول زمان و به مرور، این انتظار رو دارم که مبحث «انحصار» کمرنگتر بشه و هدف مایکروسافت مثل روز روشنه.
چیزی که زیاد داخل کامنتهای مخاطبین ایرانی و خارجی دیده میشد، اینه که «اگر مولتی پلتفرم بشن بازی های ایکس باکس، کنسول معنای خودش رو از دست میده و کسی ایکس باکس خریداری نمیکنه». این موضوع (خرید سخت افزار و کنسول) در سناریو و استراتژی کنونی Xbox که برای ده تا پانزده سال آینده چیده شده، معنای خاصی نداره و ایکس باکس بیش از این که نگران خرید ایکس باکس از سمت مشتریان باشه، نگران فراهم آوردن بستر سرویس گیم پس و کلاود روی موبایل، TV و … خواهد بود. دقت داشته باشید که اولاً تنها دو یا سه کمپانی در جهان وجود دارن که توان و دارایی و توان ضرردهی برای سرویس و کلاود رو دارن/ دوماً این کمپانی ها اصولاً به دنبال این هستن که به جای ارائۀ کنسول، دستگاه های موجود در خانهها از شرکت های سوم شخص (موبایل تلویزیون تبلت و حتی کنسولها) رو تبدیل به یک پلتفرم برای خودشون بکنن، بدون این که پیچیدگیها و هزینههای تولید سخت افزار رو بپذیرن برای سود اندک در مارجین شرکتی بسیار عظیم، هدفشون اینه از محتوا سودهای کلان به دست بیارن. یکی از دلایل اصلی چنین تغییر سیاستی، کمرنگ شدن تمرکز بر سختافزار هست. مشخصاً مایکروسافت روی کلاود و سرویس حساب ویژهای باز کرده، و از ابتدای نسل جدید و حتی نسل قبلی هم به اندازۀ سونی روی سخت افزار تاکید نداشت، فقط مشکل این بود که نسل قبل هم بیش از حد زود بود برای این ماجرا هم با محدودیت عجین شده بود به جای این که گزینه باشه. در حقیقت، باخت در بازار سختافزار رو مایکروسافت پذیرفت، زمانی که روی کلاود و سرویس به طور خاص مانور میداد. گزارشها به کاهش فروش کنسول، به صورت سالانه اشاره داره و حتی در جبهه سونی هم اوجهای قبلی تکرار نمیشن با این که گیمینگ و گیمرها رشد پیدا کردن. به طور واضح، مایکروسافت سیاست بلند مدتتری در قبال گیمینگ داره اما در صورتی موفق میشه که در زمینه تولید محتوا همراه با کمیت، کیفیت رو همراه کنه. این به معنای قطع ساخت کنسول نیست، بلکه به این معنا هست که مایکروسافت چشم انتظار سود از بازار سختافزار نیست و به عنوان یک شاخۀ اصلی که در حال سپری کردن عمر خودش هست و روزی کمرنگ تر میشه، بهش نگاه میکنه. چیزی که مایکروسافت در حال حاضر به عنوان دغدغۀ کلیدی بهش نگاه میکنه، تبدیل کردن تمامی دستگاه های موجود در خانهها به بستری برای سرویس و کلاود هست و در حقیقت، سونی و نینتندو هم کاملاً چشمپوشی نکردن از این موضوع و میدونن که آینده به چه سمت و سویی میره.
در بازۀ کوتاه مدت ۵ تا ۱۰ سال آینده، رویکرد سودآوری مایکروسافت به VALVE نزدیک میشه، داشتن سخت افزار (مثل Steam Deck)، در حالی که مانور اصلی روی محتوا و پلتفرم خواهد بود.
مهدی رضایی یک پست جدید ارسال کرد یک سال قبل
نگاهی بر تاریخچهی سری Prince Of Persia سری بازیهای Prince Of Persia یکی ازمحبوبترین فرنچایزها به خصوص در میان گیمرهای قدیمی است. در این مقاله نگاهی بر داستان وگیمپلی قسمتهای مختلف مجموع …
من بچه بودم رو ps2 بازی میکردم گیمپلیش رو از تمام بازی هایی که رو ps2 میکردم بیشتر دوست داشتم عجب حالی میداد
پرنس اف پرشیا سه ، به معنای واقعی کلمه فوق العاده بود.
واقعا عاشق این بازی شدم.
بعد از اون پرنس اف پرشیای پنج هم خیلی خوب ظاهر شد و خوشم ازش اومد ، ولی لامصب معما های خیلی سختی داشت و فقط برای از جایی به جایی پریدن باید دو ساعت فکر میکردی که چطور این کار رو انجام بدی.
شاهزاده ایرانی کلاسیک رو روی گوشی نصب کردم و خوشم ازش نیومد. خوش ساخت نبود و کنترلر هاش خیلی دیر کار میکردن و مبارزاتش هم جالب نبود.
بازی سایه و شعله لذت بخش بود و چند بار تمومش کردم. اتمسفر بسیار زیبایی داشت .
و تاج گمشده هم خیلی بازی زیبا و خوش ساخت ، با داستان بسیار غافلگیر کننده و خیلی خفنه. اصلا بهش نمیاد که یکی از بازی های جدید یوبیسافت باشه.
امیدوارم یوبیسافت دوباره همینجوری به شکوه گذشته خودش برگرده
😎😎😎
اولین پرنس رو دوبعدی و روی کمودور ۶۴ بازی کردم و از همون موقع عاشقش هستم بعد اون روی میکرو هم اومد و اونم عالی بود.
نسخه لاست کراون تازه تجربه کردم و واقعا بازی خوبیه