گپفا ۱# | از بازگشت آیتمهای قدیمی تا ارائه آیتمهای جدید؛ بهترین بازیهای نسل هشتم
سلام به تمامی کاربران و مخاطبان وبسایت گیمفا. امیدواریم حالتان خوب باشد و تا به این لحظه روزهای تابستانی خوبی را سپری کرده باشید، اگرچه احتمالاََ برای عدهی کثیری از مخاطبان، خستگی امتحانات همچنان برطرف نشده است. قصد داریم در این پست که در حقیقت ماهیت “بازی هفته” را دارد گپ و گفتی داشته باشیم و پیرامون یک سری اتفاقات مثبت صحبت کنیم.
گیمفا در طول فعالیت خود روزهای پر فراز و نشیبی را سپری کرده است، اما مخاطبان و کاربران در شرایط سخت نیز ما را همراهی کردهاند. برای مدتی شاهد کم رنگ شدن آیتمهای مختلف بودیم، آیتمهایی که نزد شما محبوب بودند، اما در این مدت تلاش کردهایم آیتمهای قبلی را با بهبودهای متعدد بازگردانیم و از طرفی آیتمهای جدیدی را با در نظر داشتن رویکردی معنادارتر به شما ارائه دهیم. در آینده شاهد غافلگیریهای بیشتری خواهید بود. امیدواریم از رویکرد جدید رضایت داشته باشید. در زمینهی پوشش اخبار نیز مطمئناََ تغییرات را احساس کردهاید و پیرامون پوشش سریع این اخبار و در عین حال حفظ کیفیت برنامهریزی کردهایم.
در مورد بسیاری از آیتمهای جدید صحبت نمیکنم، شاید برای عدهی زیادی از مخاطبین یک غافلگیری باشند، اما امروز اولین قسمت از سری آیتم گپفا را داریم. تعامل با کاربران برای گیمفا اهمیت زیادی دارد و آزاد گذاشتن تعامل نویسندگان با کاربران نیز در راستای همین موضوع صورت گرفته است. اگر یادتان باشد آخر هفتهها سری آیتم بازی هفته برگزار میشد، اما حالا سری “گپفا” جای آن را میگیرد، چرا که انعطاف بیشتری دارد و میتواند تعامل معنادارتری را میان تیم گیمفا و کاربران برقرار کند. بنابراین پنجشنبهها پیرامون موضوعات مختلف نظرات خود را با شما کاربران عزیز به اشتراک میگذاریم و شما نیز میتوانید نظرات خود را مطرح کنید. اگر اتفاق مهمی در صنعت گیمینگ رخ داده باشد، آخر آن هفته در گپفا موضوع مذکور را مطرح میکنیم.
گپفا ۱# | بهترین بازیهای نسل هشتم
شاید نسل هشتم بازیهای ویدیویی از نظر تناسب کمیت و کیفیت در حد و اندازههای نسل هفتم یا ششم ظاهر نشده باشد، اما مطمئناََ آثاری وجود داشتند که لحظات خاطرهانگیزی را برای ما رقم زدند. در اولین قسمت گپفا قصد داریم به بهترین بازیهای نسل هشتم بپردازیم و به نوعی پروندهی نسل هشتم را ببندیم. بگذارید ابتدا از بهترینهای اعضای تیم خبری گیمفا شروع کنیم (در ضمن با کلیک بر روی نام اعضای تیم خبری به صفحهی توییتر آنها هدایت خواهید شد).
محمد حسین کریمی؛ سردبیر بخش خبری
۵- The Last of Us Part 2
۴- Hades
۳- Devil May Cry 5
۲- NioH 1
۱- Bloodborne
راستش را بخواهید نسل هشتم به اندازهی نسل هفتم من را درگیر خود نکرد، شاید دلیلش بالاتر رفتن سن باشد، شاید هم بیشتر شدن بازیهای سینماتیک و قرض گرفتن المانهایی از هنر هفتم به مذاق من خوش نیامده باشد. در هر صورت خوشبختانه همچنان سازندگانی وجود دارند که عصارهی بازیهای ویدیویی را اصل قرار داده باشند و پایبندی به ریشهها در تار و پود آنها حفظ شده باشد. وجود هر کدام از آثار مورد علاقهی من در نسل هشتم دلیل خاص خود را دارد. Hades را بخاطر بهبود ژانر نوی روگلایک دوست دارم، به بازی Devil May Cry 5 احترام میگذارم چرا که با حفظ گیمپلی درگیرکننده و جذاب به طرفداران قدیمی خود احترام گذاشت و The Last of Us Part 2 را جاه طلبانه میدانم، زیرا نشان داد که بزرگترین استودیوها نیز میتوانند در زمینهی روایت ریسک کنند و این موضوع لازمهی پیشرفت صنعت گیم است. دو بازی اول بیش از هر عنوان دیگری در نسل هشتم در قلب من جای دارند. به نظر من NioH از جمله بازیهای مظلوم است. اثری که سیستم مبارزاتش میتواند منبع الهامی برای بسیاری از عناوین نقش آفرینی باشد. و اما در رتبهی اول بازی Bloodborne قرار میگیرد، از محدود آثاری که فضاسازی و Lore آن معنا دارد و در گیمپلی اثر میگذارد. Bloodborne برای من در جایگاه ویژهای قرار میگیرد، چرا که نشان میدهد جزئیات اهمیت دارند و ایجاد تحول در کوچکترین چیزها میتواند آغازگر یک روند عظیم باشند.
محمد سعیدی؛ سرپرست بخش خبری
۵- Red Dead Redemption 2
۴- God of War
۳- Bloodborne
۲- Uncharted 4: A Thief’s End
۱- Persona 5
نسل هشتم از هر نظر نسل مهمی برای جامعهی بازیبازان بود. در این نسل، بازگشت فرنچایزهای محبوب مثل Red Dead و Resident Evil اتفاق خوشایندی بود. همچنین انحصاریهای سونی و نینتندو نیز کولاک کردند. در نسل هشتم از ریمسترها و ریمیکها هم نباید عبور کرد. برای نخستین بار، شاهد کنسولهای میان نسلی بودیم. آثار ایندی و برخی سبکها مانند نقشآفرینی نیز با تحولات شگرفی همراه بودند.
مرصاد قدیری؛ سرپرست بخش خبری
۵- Sekiro: Shadows Die Twice
۴- Monster Hunter Generations Ultimate
۳- Dragon Quest XI
۲- Super Mario Odyssey
۱- The Legend of Zelda: Breath of The Wild
نینتندو در سال اول عرضهی نینتندو سوییچ دو بازی فوق العاده را عرضه کرد که هر کدام میتوانند جزو بهترین عناوین مجموعههای خود باشند. The Legend of Zelda: Breath of The Wild، دنیای عظیم هایرول را جلوی پای بازیباز گذاشت و از ما خواست تا با آزادی بی سابقه در آن به اکتشاف بپردازیم. از طرف دیگر، Super Mario Odyssey نشان داد که توسعهدهندگان نینتندو آن قدر ایدههای عجیب و غریب دارند که حتی اگر این مجموعه را تا ۳۰ سال دیگر هم ادامه دهند، کیفیت بالای آن را حفظ خواهند کرد. Dragon Quest XI با سادگی هر چه تمامتر و شخصیتهای دوست داشتنی، یک ماجراجویی به یاد ماندنی را ارائه داد. Monster Hunter Generations Ultimate دارای بیش از ۹۰ هیولا بود که پس از ۵۰۰ ساعت، هنوز هم با تمام آنها مبارزه نکردهام. در نهایت به Sekiro میرسیم؛ عنوانی که بعد از سه بازی Dark Souls و Bloodborne، یک تجربهی تازه با مکانیکهای منحصر به فرد به حساب میآمد که باسهایش آن قدر عالی هستند که هنوز هم به آنها فکر میکنم. عدم انتشار بسته الحاقی برای Sekiro یکی از ناامید کنندهتری خبرهایی بود که شنیدم. به نظرم این دنیا پتانسیل گسترش بیشتری را دارد.
ابوالفضل مناف زاده؛ خبرنگار
۵- Red Dead Redemption 2
۴- Broderlands 3
۳- Ghost of Tsushima
۲- Uncharted 4: A Thief’s End
۱- The Legend of Zelda: Breath of The Wild
این نسل بازیهای خوب زیادی منتشر شدن که انتخاب کردن ۵ تاشون واقعاً کار سختیه و بازیهایی مثل Horizon zero dawn و چندتا بازی دیگه قطعاً جزو ۱۰ بازی برتر من در نسل هشتم قرار میگیرن، اما این فهرست نه بر حسب منطق بلکه به دلیل احساسی که به این بازیها دارم و یا هماهنگ بودنشون با سلیقهی شخصی من شکل گرفته. همونطور که مشخصه، من شخصاً به عناوین جهان آزاد که تا حد امکان اجازهی بازی کردن (نه سینمایی) رو به بازیباز میده علاقهمندم. اما در این بین استثنایی به نام Uncharted 4 وجود داره که مشخصه چرا استثناست و لازم به توضیح نیست. اما رتبهی اول، به بازیترین بازی اختصاص داره که در کل تاریخ عرضه شده. متاسفانه، هیچوقت فرصت نشد The Legend of Zelda: Breath of the Wild رو کامل و به صورت ۱۰۰ درصد بازی کنم اما تو همون حدود ۴۰ ساعت بازی کردن، بارها و بارها گفتم این بازی محشره. این بازی از صفر تا صد رو به دست بازیباز میسپاره و به قدری عالیه که بخوام از ویژگیهاش بگم، باید یه مقاله چند هزار کلمهای بنویسم.
ربین قهرمانی؛ خبرنگار
۵- Assassin’s Creed Valhalla
۴- Watch Dogs 2
۳- GTA V
۲- God of War
۱- Red Dead Redemption 2
هر گیمری معیارهای مختلفی برای سنجش بازیهای مورد علاقهی خود دارد. یکی به بازیهای شوتر علاقهمنده، یکی به عناوین جهان باز و یکی هم به عناوین نقشآفرینی و … من خودم شخصاً به تمامی سبکهایی که در بالا اشاره کردم علاقه دارم و در این میان به دلیل دانشی که در برنامهنویسی، هک و امنیت دارم، یکی از طرفداران بازی Watch Dogs 2 هم هستم. در این نسل عناوین بسیار محبوب و پرطرفداری در ژانرهای گفته شده، منتشر شدند و این لیست هم فقط چکیدهای از عناوینی هستند که برام جذاب بودهاند و هیچ ربطی به متا یا نظر غالب بر فضای دنیای گیم ندارد. کلاً عناوین ژانر جهان باز، نقش آفرینی و اکشن، محبوبترین عناوین برای من هستند و برای همین هم تعداد زیادی از بازیهای لیست، دارای چنین ژانری هستند.
آرش بوالحسنی؛ خبرنگار
۵- Doom: Eternal
۴- The Witcher 3: Wild Hunt
۳- Dishonored 2
۲- Bloodborne
۱- Red Dead Redemption 2
این نسل کلا بازیها بیشتر به سمت سینمایی شدن رفتن و شاهد قوت گرفتن این ترند بودیم. البته در نهایت تنوع خوبی رو شاهد بودیم و بازی با کیفیت کم نبودن. برای مثال Doom Eternal فرمول سری قدیمی Doom رو به خوبی مدرنسازی کرد و شاهد یه بازی اکشن کلاسیک بینظیر بودیم. از Bloodborne چی بگم؟ به نظرم بهترین بازی سولزبورن تاریخ که با سبک هنری خاصش از همون روز اول به یکی از بهترین بازیهای نسلم تبدیل شد. Dishonored 2 از طرف دیگه یکی از بهترین بازیهای ژانر مخفیکاری توی این نسل بود. با آزادی عمل دیوانهوار، تمرکز زیاد روی گیمپلی متنوع و دنیاسازی جذاب. Red Dead Redemption 2 و The Witcher 3: Wild Hunt هم به نظرم توی روایت جهانباز و بزرگ کردن دنیا بدون کپی پیست کردن محتوا نمونه بودن. البته تفاوتهای اساسی بین این دو بازی شاهد بودیم اما هر دو نقطه قوت اصلیشون روایت عالی و شخصیتهای دوستداشتنی بود.
شایان کریم زاده؛ خبرنگار
۵- Devil May Cry 5
۴- Hellblade: Seuna’s Sacrifice
۳- Metal Gear Solid: Phantom Pain
۲- Bloodborne
۱- Red Dead Redemption 2
یکی از دوست داشتنیترین و شاید انحصاریترین خصوصیات صنعت بازیهای ویدئویی نسل بندیها باشند. وقتی در آینده در مورد یک نسل صحبت کنیم لحظات و خاطرات بسیاری در مورد عناوین آن نسل از جلوی چشم ما خواهند گذشت. نسل هشتم نسلی بود که این صنعت روند رشد و درآمد زاییاش به بالاترین نقطهی ممکن رسید. در این نسل بارها بازگشت و بازی با خاطرات را در عناوینی بازسازی شده تجربه کردیم. در بازی Devil May Cry 5 بعد از گذشت سالها دانته دوباره از دل کمدی الهی برخواست تا هواداران این سری دوباره به شکار شیاطین بپردازند و لقب بهترین اثر هک اند اسلش نسل، بدون شک لایق این عنوان خواهد بود. استودیوی تیم نینجا، در عنوان Hellblade: Senua’s Sacrifice سراغ ایدهای خلاقانه و جدید رفت. روایت سورئال و مالیخولیاگونهی این بازی تجربهای بسیار متفاوت و فراموش نشدنی را رقم زد. بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain با وجود تمامی حواشی پیرامون خودش، عنوانی بزرگ در زمینهی روایت داستانی و الهامات، مثل یک الماس درخشان و منحصر به فرد در صنعت بازیهای ویدئویی بهشمار میآید. بازی Metal Gear Solid V ترکیبی از موسیقی، ادبیات، فلسفه و الهاماتی از مانگا به حساب میآید که در کنار سبک بیان خاص کوجیما پکیجی بینظیر و تکرار نشدنی را ایجاد کردهاند. فقط لازم است بدون اینکه تصمیم به پیشبرد محتوای داستانی در بازی Bloodborne داشته باشید، کمی در محیط Yharnam قدم بزنید و از اتمسفر شهر لذت ببرید. بدون شک تجربهی حضور در Yharnam برای شما تجربهای ماندگار مانند حضور در Silent Hill و Rapture خواهد بود. در بازی Red Dead Redemption 2، بدون شک سفر آرتور مورگان و داستانهای او برای بسیاری از ما، مثل داستانهای فولکلور شیرین و قابل لمس هستند. قصهی آرتور مورگان، تداعی کنندهی داستان ماندگار شاه آرتور و شهسواران میز گرد، در دنیای غرب وحشی خواهد بود. مقالات و نوشتههای زیادی در ستایش بخشهای فنی این بازی تا کنون به رشتهی تحریر در آمده و شاهد انتشار یکی از کمالگراترین آثار در تاریخ بازیهای ویدئویی هستیم.
حالا نوبت شما است. مشتاقانه منتظریم تا بهترینهای شما در نسل هشتم را بخوانیم و بحثی گرم با یکدیگر داشته باشیم. به یاد داشته باشید که انتخاب شما نباید بر اساس اصول و قواعد خاصی انجام گیرد، اینجا قصد داریم همه چیز به قول معروف گفتنی دلی باشد. شاید اثری وجود داشته باشد که به اندازهی کافی مطرح نشده است، اما برای شما تجربهای فراموش نشدنی رقم زده باشد. تیم گیمفا نیز به همین روال بهترینهای خود را انتخاب کردند.
پر بحثترینها
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- منبع داخلی: PS6 در سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد + اطلاعات بیشتر
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
- تحلیلگر: ناشران امیدوارند تا GTA 6 با قیمت ۱۰۰ دلار عرضه شود
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
نظرات
سلام خدمت دوستان
این نسل برای من خیلی عجیب بود(نسل هشت) و من مشکلات عمده و اساسی برای ارنباط گرفتن با برخی شاهکار های این نسل داشتم اما لیست من به ترتیب زیره
۱٫red dead redemption 2
۲٫farcry 5
۳٫A plague tale
۴٫dying ight
۵٫state of decay 2
با توجه به تایم پلی ام این ۵ بازی رو خیلی بازی کردم
نسل۸شاید اندازه۷نبود اما بازی خوب زیاد داشتیم
لیست من:
۱:redded redemption2
۲:the witcher3
۳:gtav
۴:batman arkham knight
۵:star wars jedi fallen order
رزیدنت اویل دو ریمیک هم بود یادم رفت بنویسم و البته خیلی هارو یادم رفت بنویسم مثل دوم یا…
سلام. بهترین بازیها برای من:
۱- The Last of Us Part II(100)
۱- Uncharted 4(100)
۳- Resident Evil 2 Remake(98)
۴- God of War(97)
۴- Uncharted The Lost Legacy(97)
۴- Ratchet and Clanck(97)
۴- Little Nightmares II(97)
۸- Ghost of Tsushima(96)
۸- Marvel’s Spider Man(96)
۸- Marvel’s Spider Man Miles Morales(96)
عدد توی پرانتز نمره من به بازی هست. و بازی های Uncharted Collection و The Last of Us Remastered هم هستن ولی چون نسل هفتی حساب میشن تو این لیست نیوردمشون.
این نظر رو نمیشه حذف کرد؟ حذف کردم و دوباره نوشتم ولی نمیدونم چرا دوبار اومده.
احتمالا فاینال فانتزی ۷ ریمیک هم اضافه کنم چون تازه تمومش کردم. فوق العاده بود مخصوصا ۲ چپتر آخر.
الدن رینگ هم یک بازی نسل هشتمی محسوب میشه در نتیجه بعد از عرضه شدن صدرصد داخل لیست من هست شایدم جایی بلادبورن بگیر ولی فعلا برای من بهترین تجربه ها به ترتیب اینا هستند
۱:bloodborne
۲:God of war
۳: The witcher 3
۴ Nioh 2
۵:Nioh 1
سلام. بهترین بازیها برای من:
۱- The Last of Us Part II(100)
۱- Uncharted 4(100)
۳- Resident Evil 2 Remake(98)
۴- God of War(97)
۴- Uncharted The Lost Legacy(97)
۴- Ratchet and Clanck(97)
۴- Little Nightmares II(97)
۸- Ghost of Tsushima(96)
۸- Marvel’s Spider Man(96)
۸- Marvel’s Spider Man Miles Morales(96)
عدد توی پرانتز نمره من به بازی هست.(فقط بازیایی که بهشون بالای ۹۵ دادم رو تو لیست اوردم و بازی های Uncharted Collection و The Last of Us Remastered هم هستن ولی چون نسل هفتی حساب میشن تو این لیست نیوردمشون)
بهترین عناوینی که در این نسل تجربه کردم :
۱ – Bloodborne
۲ – The Witcher 3
۳ – Titanfall 2
۴ – Dark Souls 3
۵ – God Of War – Spider Man
۵-carrion
۴-batman arkham knight
۳-ghost of tsushima
۲-uncharted 4
۱-half life alyx
لیستتو دیدم حسودیم شد:-|
نبابا حسودی نداره
اون half life هم هر دفعه که میرفتم خونه ی فامیل بازی کنم کلی التماس می کردم و تهش ۲۵۰ تومن هم پیاده شدم
الان به فامیلتون حسودیم شد:-D:-D:-D
من با کلی بدبختی چند دقیقه بیشتر نتونستم بازی کنم
البته همون چند دقیقه هم نشون از شاهکار بودن بازی و انقلابی بودنش بود
بقیش هم از تو یوتیوب دیدم:-|
انشاالله که تمام گیمرای دنیا بتونن vr تهیه کنن تا این شاهکارو تجربه کنن
درود بر عزیزان گیمفایی.
من هم با گفته دوستان کاملا موافقم و نسل هشتم به هیچ عنوان رنگ و بوی نسل ۶ و ۷ رو نداشت اما به این معنی نیست که بازی های شاهکار توی این نسل منتشر نشدند.
این هم فهرست ۵ بازی برتر نسل هشتم به انتخاب بنده:
۵.The Evil Within
۴.Uncharted 4
۳.Bloodborne
۲.Red dead redemption 2
۱.The Last of us part 2
این نسل اصلا برام جذاب نبود
بخوام از نسل قبل تاپ تن بنویسم جر میخورم از شک ولی از نسل هشت راحت یه تاپ فایو میتونم بنویسم
۱- tloz botw ( با نسل های نینتندو مشکل دارم ، این نسل نهی حساب میشه:-D:-D)
۲- Hades
۳- hollow knight
۴- tloz link Awakening ( این یکی رو تازه شروع کردم و خیلی خوب بوده ، بخاطر همین گذاشتم تو تاپ فایو ، هر دفعه هم یادم میره بگم:-|)
۵- Mario odyssey
در آخر یادی بکنم از bloodborne و Dishonored 2 که به ترتیب در جایگاه هفت و شیش من بودن
و یه سری بازیا مثل Mario kart و browser fury که بخاطر اینکه بازیشون نکردم نتونستن تو لیست قرار بگیرن:-|
Hyper light drifter و چند تا ایندی دیگه که اسمشون یادم نیست هم تو رتبه های بعدی بودن ( مثل owlboy , bloodstained , guacamelee و البته اوری دو )
۱_ Red Dead 2
۲_ God of War
۳_ Uncharted 4
۴_ Ori 1-2
۵_ Wolfenstein II