خاطرهانگیزترین بازی ها برای ایرانیها (قسمت اول)
امروز قرار است تا با هم کمی خاطره بازی کنیم و از آثاری نام ببریم که با وجود گذر زمان، کماکان از یاد ما گیمرهای ایرانی نرفتهاند.
سلام به شما کاربرهای گرامی وبسایت گیمفا. امیدوارم که حال شما خوب باشد. حقیقتا، چند وقت پیش بود که تصمیم گرفتم سری به جعبه سیدی قدیمی و خاک خوردهای که گوشهی اتاق گذاشته بودم بزنم و در میان آنها عناوینی یافتم که بسیار خاطرهساز بودند.
آن زمانها، افراد زیادی نبودند که به نمره و نقدهای این بازیها اهمیت بدهند و از طرفی نحوهی خریدشان با فرآیند امروزی فرق داشت. کافی بود بروید به کلوپ یا سیدی فروشی محلتان و از جدیدترین بازیهای منتشر شده بپرسید و به فروشنده اعتماد کنید، یا ریسک نکنید و از پکیجهایی که شامل دهها بازی مختلف میشدند استفاده کرده و در آن بین، شاید ۳ یا ۴ تا بازی جذاب از بین دهها گزینهی موجود پیدا میکردید تا ماهها به تجربهشان بپردازید.
حال در این بین، تعدادی بازی وجود داشت که اکثر گیمرهای ایرانی آنها را تجربه کردهاند و حتی ممکن است همین حالا که این مقاله را برایتان مینویسم، مشغول تجربهی این آثار باشند. با وجود آن که این روزها، از بسیاری از این آثار یاد میشود و حتی برخی از آنها ریمیک شدهاند، تصمیم گرفتم از آثاری یاد کنم که کمتر ازشان صحبت میشود. در ادامه، قرار است از ۱۰ بازی محبوب و نوستالژی برای ما ایرانیها که کماکان قابل تجربه و لذت بردن هستند یاد کنیم.
Pink Panther: Pinkadelic Pursuit
Pink Panther: Pinkadelic Pursuit یک بازی پلتفرمر ۳ بعدی است که توسط استودیوی wanadoo ساخته شد. این بازی در ۲۲ نوامبر ۲۰۰۲ برای پلی استیشن، ویندوز مایکروسافت و گیم بوی ادونس در دسترس قرار گرفت.
بازی یکی از مفرحترین آثار موجود روی پلیاستیشن ۱ به حساب میآمد که از قضا مراحل آن از تنوع بسیار بالایی برخوردار بودند و هنوز که هنوز است، ارزش تجربهی بسیار بالایی دارد. در طول بازی، شما با استفاده از کلیدهایی که به دست میآوردید، میتوانستید وارد محبوبترین قسمتهای ساخته شده از انیمیشن پلنگ صورتی شوید و بسته به نوع مرحله آن را به پایان برسانید.
بازی در اکثر اوقات تجربهای پلتفرمر به ارمغان میآورد که طی آن وظیفه داشتید با دزدیدن وسایل مختلف و سپس فرار از دست صاحبانشان، پازلهای مختلفی را حل کنید و در نهایت کلید مرحله را به دست آورید. البته بازی تنها به این مراحل خلاصه نمیشد؛ برای مثال، بخشهای از بازی به اسکیت کردن و یا مبارزه با باسفایتهای مختلف میپرداخت که انصافا هم سرگرمکننده بودند.
این بازی در حال حاضر روی پلتفرم رایانههای شخصی و همچنین پلیاستیشن ۱ در دسترس است و از دیگر راههای پیشنهادی برای تجربهی آن، میتوان به شبیهساز پلیاستیشن ۱ روی موبایلهای هوشمند اشاره کرد.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus یکی دیگر از آثار اقتباسی محبوب آن دوران بود که چه در پلتفرم پلیاستیشن ۲ و چه روی کامپیوترهای شخصی از محبوبیت بسیاری میان ایرانیان برخوردار بود و علت اصلی آن را میتوان در وفاداری بازی به انیمیشن سریالی TMNT 2003 پیدا کرد.
بازی، اکثر قسمتهای فصول ابتدایی این انیمیشن را به تصویر کشیده بود و به شما این امکان را میداد تا با انتخاب کاراکتر محبوبتان از میان شخصیتهای این انیمیشن، مراحل مختلف را طی و با دشمنان و باسفایتهای متعددی از جمله هان، شردر، دکتر استاکمن و یو-ای ساما مبارزه کنید.
بازی شامل گیممودهای دیگری از جمله حالت آرنا (Arena) نیز میشد که داخل آن میتوانید مهارتهای نینجایی خود را حسابی به چالش بکشید و آیتمها و تروفیهای مختلفی را آزاد کنید. این اثر در حال حاضر روی پلتفرم رایانههای شخصی و همچنین پلیاستیشن ۲ و GameCube در دسترس است.
Ben 10: Protector of Earth
اگر یادتان باشد، مدتی بود که سریال انیمیشنی Ben 10 حسابی محبوب شد و به همین دلیل، Cartoon Network در سال ۲۰۰۷ یکی دیگر از آثار نوستالژی لیست ما یعنی Protector of Earth را منتشر کرد.
بازی به عنوان یک تجربهی اقتباسی، گیمپلی سرگرم کنندهای داشت و حالت Co-op نیز اجازه میداد تا به همراه دوستانتان مراحل را پیشببرید و به مبارزه با موجودات فضایی مختلف پرداخته و در طول مسیر، فضاییهای مختلفی را برای آمنیتریکس آزاد کنید.
داستان بازی کیفیت قابل قبولی داشت و در نهایت با توجه به محبوبیت انیمیشن، در میان طرفداران و به خصوص در بین ایرانیها به موفقیت دست پیدا کرد. این بازی برای کنسول PSP، پلیاستیشن ۲ و کنسول Wii عرضه شد و در ادامه شاهد دنبالههایی بودیم که دست کمی از این نسخه نداشتند و میتوان محبوبترینشان را نسخهی Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction نامید که گیمپلی سری را بسیار کاملتر کرد.
این بازی و دنبالههای آن را میتوانید با استفاده از شبیهساز PSP روی پلتفرم موبایل اجرا کنید.
Need for Speed: Most Wanted & Need for Speed: Underground Series
قبل از آن که آثاری چون سری Forza Horizon در بازار عناوین ریسینگ جولان دهند، این سری Need for Speed بود که با ارائهی یک گیمپلی جذاب و هیجانانگیز به پادشاهی میان این دسته از بازیها تبدیل شده بود.
دو نسخهی Underground و البته عنوان فوقالعاده Most Wanted را میتوان نوستالژیترین بازیهای ریسینگ تجربه شده در ایران دانست. یادم میآید که در آن زمانها، اکثر گیمرها به تجربهی این دو اثر میپرداختند و نمیتوان پژو ۲۰۶های شخصیسازی شده و آن BMW M3 محبوب را به راحتی از یاد برد.
قطعا یکی از آثاری که همهی ما دوست داریم در آینده Remake شود و یا حداقل EA به سمت و سوی ادامۀ آن برود، Most Wanted و Underground هستند که هر یک توانستند در بخشهای مختلفی چون شخصیسازیهای پرجزئیات در نسخهی Underground و ارائهی یک داستان انتقامجویانه و جذاب در Most Wanted به ستارههای این سری تبدیل شوند.
این دو بازی روی پلتفرمهای مختلفی در دسترس قرار دارند و به مانند بازیهای قبلی، قابلیت اجرا از طریق شبیهسازهای پلیاستیشن ۲ و گیمکیوب روی موبایل را دارا هستند (برای تجربهی این دو بازی روی موبایل، به یک تلفن پرچمدار احتیاج خواهید داشت).
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike 1.6 که اصلا نیازی به تعریف ندارد. مگر میشد که وارد گیمنتهای محل شوید و عدهای از گیمرها را مشغول تجربهی این بازی پیدا نکنید. اثری فوقالعاده که توسط استودیوی Valve توسعه یافت و تبدیل به یکی از نمادهای مسابقات مختلف در حوزهی ویدیو گیم شد.
این بازی، جادوی به خصوصی دارد و هر چه از آن بگویم، نخواهم توانست حس و حال تجربهی بازی در آن روزها را به تصویر بکشم. نقشهی Dust 2، نجات دادن گروگانها و جمعآوری پول برای خرید آن AWP محبوب از مواردیست که در خاطرات اکثر ما گیمرها نقش بسته است.
جالب است بدانید که سرورهای این اثر بعد از گذشت سالیان سال، کماکان پر از بازیکنان حرفهای و وفاداریست که حتی با وجود عرضهی نسخهی Global Offensive، از آن دست نکشیدهاند. بازی کماکان ارزش تجربه را دارد و پیشنهاد میکنم تا بعد از مطالعهی این مقاله، دوباره سری به CS 1.6 بزنید و خاطرات خود با این اثر را مرور کنید.
Grand Theft Auto San Andreas Farsi
GTA San Andreas را میتوان به عنوان یکی از نوستالژیترین بازیها بین تمام گیمرهای جهان دانست. برای این بازی، مادهای بسیار زیادی منتشر شده است و اگر سری به وبسایتهای مربوطه بزنید، کاملا متوجه این موضوع خواهید شد. در این بین، یک ماد به خصوص وجود داشت که کودکی و نوجوانی بسیاری از گیمرهای امروزی را شکل داد و آن چیزی نیست، جز ماد فارسی GTA San Andreas.
در این ماد نه تنها به دوبلهی فارسی تمامی کاراکترهای بازی پرداخته شده، بلکه ماشینها و ساختمانهای ایرانی نیز، جایگزین ماشینها و ساختمانهای خارجی بازی شده است. جالب است بدانید که رادیوی این بازی نیز، از موسیقیهای مختلف ایرانی تشکیل شده بود و خلاصه، موارد جالب بسیار زیادی داخل آن وجود دارد که کماکان ارزش تجربه را دارند.
اگر دوست دارید که به همراه CJ و دوستانش سوار بر یک پیکان گوجهای اسپورت در گرو استریت ویراژ دهید و مراحل مختلف بازی را با حال و هوایی جدید طی کنید، میتوانید این نسخهی ماد شده از بازی را به راحتی از اینترنت دریافت و اجرا کنید.
Hard Truck 2: King of the Road
شبیهساز کامیون و تریلی، یکی از ژانرهای مورد علاقهی من به شمار میرود و بسیاری از اوقات فراغتم را پای بازیهای مختلفی از جمله Euro Truck و American Truck صرف کردهام. با این وجود، بسیاری از گیمرها با این سبک ارتباط برقرار نمیکنند و بسته به ریتم کند بازی، این امر بسیار طبیعی است.
اما یکی از بازیهای شبیهساز رانندگی ماشینهای سنگین محبوب در دوران گذشته که از قضا میان اکثر گیمرهای ایرانی به محبوبیت رسیده بود، Hard Truck 2: King of the Road نام داشت. ویژگیهای مختلفی در این اثر بودند که آن را از باقی بازیهای شبیهساز متمایز میکرد.
برای مثال، گروههای خلافکار در خیابان وجود داشتند که ممکن بود به محمولهی شما حمله کنند و نیروی پلیس بازی نیز، از هوش مصنوعی خوبی برخوردار بود و حتی ممکن بود در درجات سختی بالاتر تعقیب و گریز، به شما تیراندازی کند. Hard Truck شما را مجبور نمیکرد تا با ماشینهای سنگین بازی کنید و حتی میتوانستید با ماشینهای سبکتر و یا سواری وارد خیابانهای اثر شوید. بازی حتی این قابلیت را داشت که بتوانید با استفاده از تریلی یا کامیون خود به مسابقهی فوتبال بپردازید!
پیشنهاد میکنم که اگر این اثر را تجربه نکردید، فارغ از گرافیک کهنهی بازی Hard Truck 2 را بازی کنید تا با یکی از نوستالژیترین آثار شبیهساز آشنا شوید.
Neighbours from Hell 1&2
Neighbours from Hell را میتوان یکی از مفرحترین و خلاقانهترین بازیهای منتشر شده در تاریخ گیمهای نوستالژی ایران دانست! این بازی داستان شخصی بامزه را روایت میکرد که قصد داشت با اذیت و آزار همسایهی اش، از او بابت اعمال گذشتهاش انتقام گرفته و در این بین، از او یک فیلم سیتکام بسازد.
بازی از پازلهای مختلفی طراحی شده بود و هر یک از مراحل به مانند یک فیلم سیتکام به یک موضوع خاص مربوط میشد که البته در انتهای هر یک از این مراحل، زندگی همسایهی بخت برگشتهی شما مثل شب سیاه میشد و مرحله به پایان میرسید.
نسخهی ریمستر این اثر اشاره و کلیک، روی تلفنهای همراه منتشر شده است و میتوانید این بازی را با کیفیتی بهتر روی این پلتفرم نیز تجربه کنید.
Chicken Invaders
Chicken Invaders نه تنها یکی از جذابترین بازیهای نوستالژی برای ما به شمار میرود، بلکه میتوان آن را یکی از بهترین آثار Shoot ‘Em Up فضایی ساخته شده تا به امروز دانست. داستان این بازی خیلی ساده و مختصر است: به مرغهایی که قصد حمله به سفینهی فضایی شما و در ادامه تسخیر زمین را دارند شلیک کنید!
بازی، انواع و اقسام مرغهای مختلف با تکنولوژی فضایی را رو به روی شما قرار میدهد و از طرفی با اعطای سلاحهای متنوع از شما میخواهد تا مراحل را یکی پس از دیگری طی کنید. مراحل بعضا سخت و چالشبرانگیز، تنوع بالای دشمنان و سلاحها، گرافیک بامزه و جذاب و البته صداگذاری و موسیقی خاطرهانگیز از مواردیست که باعث شد این اثر و دنبالههای آن میان گیمرهای جهان و به خصوص ایرانی محبوب شود و هنوزم که هنوز است، به یک انتخاب مناسب برای وقت گذراندن تبدیل شود.
شما میتوانید این بازی را روی رایانههای شخصی و تلفنهای هوشمند بازی کنید و لذت ببرید.
Platypus 1&2
Platypus به اندازهی دیگر بازیهای این لیست شناخته شده نیست، اما باز هم تعداد زیادی از گیمرهای ایرانی به تجربهی اثر مذکور پرداختهاند و راستش را بخواهید، بازی آنقدر جذاب و خلاقانه بود که دلم نیامد در لیست قرارش ندهم و بهتر است برای یک بار هم که شده، حداقل نام این بازی آندرریتد به گوش باقی گیمرها نیز برسد.
بازی یک تجربهی Shoot ‘Em Up بوده که با استفاده از روش استاپ موشن و خمیربازی ساخته شده است و از نظر ظاهری، یک اثر منحصر به فرد و از نظر گیمپلی یک عنوان بسیار سرگرمکننده است. باسفایتهای متعدد و جذابی در Platypus وجود دارند و موسیقی بازی نیز، شدیدا شنیدنی میباشد.
پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده، این بازی را تجربه کنید و از آن لذت ببرید.
Feeding Frenzy 1&2
بازیهای نوستالژی بسیاری از استودیوی PopCap ساخته شده است و در این قسمت از مقاله، قرار است به دو عنوان از این آثار بپردازیم.
Feeding Frenzy یک تجربهی بسیار ساده و کم حجم، اما سرگرم کننده بود که کودکی بسیاری از ایرانیها را رقم زد. بازی، از مراحل مختلفی تشکیل شده بود که هر یک شما را در نقش یک نژاد از ماهی قرار میداد که با خوردن ماهیهای کوچکتر، بزرگ و بزرگتر میشد و در نهایت مراحل مختلف را به پایان میرساند.
شاید گیمرهای امروزی گیمپلی این اثر را منسوخشده بنامند و یا فکر کنند که بازی مذکور برای پلتفرم موبایل مناسب است، اما آن روزها دو نسخهی Feeding Frenzy آنقدر خلاقانه و جذاب بود که روی اکثر رایانههای شخصی قدیمی یافت میشد و بسیاری از گیمرهای دهه هفتادی و هشتادی به تجربهی این دو اثر پرداختهاند.
Zuma
Zuma را میتوان عنوانی معروفتر از Feeding Frenzy دانست. مطمئنا بسیاری از شما که در حال خواندن این مقاله هستید، برای یک بار هم که شده این بازی را روی رایانهی خود و یا کامپیوتر دوستان و فامیلتان تجربه کردهاید.
بازی به مانند آثار مچ-۳ عمل میکرد و در آن وظیفه داشتید تا با شلیک توپهای هم رنگ به یک ریل عظیم از توپهایی که به سمت بیس شما حرکت میکردند حمله کنید و استیجها و مراحل مختلف را پشت سر بگذارید. این بازی نیز با وجود گذر زمان کمی کهنه به نظر میرسد و با این وجود، خاطرات کودکی بسیاری از گیمرهای قدیمی را رقم زده است.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
پلنگ صورتی عالی بود
مرحله آخرش بیچارم کرد
لاکپشت های نینجا هم فوق العاده بود
چه حس عجیبی و خوبی داره وقتی که همه اینارو بازی کردی😥😢😢
چقدر سر Chicken Invaders حرص میخوردم 🥲
بچگی من در Hard truck 2: King of the roads خلاصه میشه، هنوزم هر چند وقت میرم از یوتیوب آهنگای رادیوشو گوش میدم، آهنگش شدیداً زیبا و خاطره انگیزه.
اعه منم نصف اینارو بازی کردم پلنگ صورتی و کانتر و جی تی ای و لاک پشت های نینجارو با خواهرم خیلی بازی میکردیم انقد حال میداد شاید دوباره لاکپشت های نینجا رو نصب کنیم بازی کنیم🗿👌
بازی های زیرم خیلی جذاب و خاطره انگیزن:
Call of duty 1&2
Battle field 2
Mafia 1
Prototype 1&2
Need for speed carbon
Max payne 1&2
Gta vice city tehran mod
Medal of honor من نسخه Airborne دوست داشتم🗿♥️
The saboteur
Brother in arms
Kane and lynch
Men of war
World in conflict
Prison break conspiracy
Splinter cell chaos theory
بازی های دیگه هم هستن یادم نمیاد دیگه😂💀
Grand Theft Auto San Andreas Farsi
plants vs zombies
خاطره تا ناموس 🌚💛
میتونم تا صبح براتون لیست بزارم ولی
۱. قارچ خور یا همون ماریو
۲. سونیک
۳ مورتال کومبت سگا
۴ . شورش در شهر
۵ سرباز کوچولو
۶. مدال افتخار
۷. کراش
۸. بازی فوتبال ۹۹
۹. ماشین جنگی
۱۰. تارزان
۱۱. شورش در کشتی
۱۲. کانتر
۱۳ . کشتی کج ۲۰۰۷ .۲۰۱۱
۱۴. خدای جنگ
۱۵. پس ۲۰۱۳
۱۶ . ژنرال
۱۷. جنگ های صلیبی
۱۸ . پپسی من
و….
به شخصه
tiny toon
شورش در شهر
stronghold
counter 1.6
left 4 dead
gta
skyrim
fallout4
dark souls 3
با این عشق کردم ها عششششقق
اکثرشون رو بازی کردم ولی عاشق لاک پشت های نینجا بتل نکسوز هستم خیلی زیاد💟
جی تی ای سن آندریس
بن تن
همسایه بد ۱ و ۲
به نظرم خیلی عالی بودن
با اینکه ۱۶ سالمه بیشتر از نصف لیستو بازی کردم چقدرم لذت میبردم واقعا. با ویندوز ایکس پی کامپیوتر بابام 🗿
خاطره ها زنده شدن
مخصوصا بازی پلنگ صورتی 😢😓
CTR,
Crash Bash,
Prince Of Persia,
Delta Force 3,
Medal of Honor,
Warcraft 3 با مود دوتا,
Stronghold,
IGI,
Jackie Chan پلی استیشن,
Tekken 3,
Ultimate Mortal Kombat,
Gun,
Resident Evil 3,
Red Alert,
God Hand,
Road Rash,
Icy Tower,
Devil May Cry 3,
No one Lives Forever,
Syberia,
و خیلیای دیگه که یادم نیومد دیگه!!!!
خاطره انگیز تر از ۹۸ (یا ۹۹ به قول یه سریا) نیست.
بازی فقط ninja:shadow of darkness
دمت گرم
خ
هیچ وقت پلنگ صورتی رو تا آخر نرفتم واقعا سخت بود حتی الانم سخته 😂 این چی بود ساختین البته مموری کارت هم نداشتم نمیدونم میشد سیو کنی یا نه…
عالیییی
تقریبا با همشون خاطره دارم
چقدر دنبالشون گشتم ولی چون اسمشون رو نمیدونستم نمیتونستم پیداشون کنم ولی با این مقاله قطعا میرم و دوباره تجربشون میکنم
به شدت منتظر بخش های بعدی هستم
به عنوان پیشنهاد برای بخش بعدی میتونم اسامی
IGI
Prince of Persia
Plants vs. Zombies
assassin’s creed 1
Mexican Motor Mafia
رو بگم
والا من که عمرم به بیشتر این گیما نرسیده ولی داداشم خیلی لز پلنگ صورتی واسم تعریف کرده بود حتی همین یه هفته پیش رو موبایل دیدم نصب کرده واس تجدید خاطره خودمم رو موبایل تمومش کردم خیلی لحظات فانی با داداشم گذروندیم هنوزم ارزش تجربه داره 💚
دلیلی که میگم اقای نوروزی رو بهش نقد بازی ندید همینه (شوخی)
بس که ایشون در انتخاب مقالات غیر نقد و بررسی خلاقانه هست
جای جنگ های صلیبی
بلور
گاد ۲
کراش ماشینی
جنرال
کال اف دیوتی ۴
بتلفیلد ۲ خالب
به به عجب مقاله زیبایی. ممنون از شما جناب نوروزی عزیز بابت این مقاله زیبا که واقعا حال و هوای کودکی رو برام زنده کرد.
فکر میکنم پلنگ صورتی رو بالای ۱۰ بار تموم کرده باشم و اون مراحل اسکیت سواری که میتونستی دکمه پایین رو بگیری تا سرعتت بیشتر شه چالش خیلی شیرینی رو اضافه میکرد.
دو عنوان بعدی یعنی بن تن و لاکپشت های نینجا رو متاسفانه هیچ وقت تمومشون نکردم ولی یادمه با یکی از دوستان هر وقت خونه اونا میرفتم همیشه تجربه اش میکردیم و لذت میبردیم.
کانتر هم که دیگه گفتن نداره و کسی نیست باهاش خاطره نداشته باشه.
همسایه جهنمی هم فکر میکنم بالای ۲۰ بار از اول تا آخرش رو رفته باشم و لامصب هیچ وقت تکراری نمیشه.
اما گل سرسبد این فهرست، سن اندریس فارسی بود که ی لحظه تمام خاطراتم از بازی اومد جلوی چشمام. از اون دوبله بی نظیر و دیالوگ های فوق العاده گرفته تا لذت رانندگی با ماشین های وطنی و نسخه بومی رادیو. یکی از آهنگ هایی که یادمه آهنگ برو برو امید عامری که جالب بود.
فیدینگ فرنزی هم یادمه هر وقت اون شخص مهاجم هجوم میاورد و مجبور بودیم تند تند کلیک کنیم روش همیشه دلم به حال موس بیچاره میسوخت😂
خوشبختانه بجز اون بازی کامیون بقیه رو تجربه کردم و خوشحال میشم اگر این مقاله قسمت های دیگه ای هم داشته باشه.
هرکول چی آقا
علائدین
شیرشاه
alien shooter
جکی چان پی اس ۱ (این یکی شاید محبوب نباشه اندازه بقیه)
پپسی من
نمیدونم اینا خاطره انگیز نیست یا من خیلی پیرم
sheep dog n wolf هم برام یکی از بهترین تجربه های پی اس وان بود
هرگیمر ایرانی یه بازی gta sa فارسی بازی کرده ، فکت : جالبه بدونید دوبلر های نسخه فارسی هیچ پولی از دوبله این بازی به دست نیاوردن
سلام
مقاله به شدت خاطره انگیزی بود
امیدوارم این مقاله رو تا شماره ۱۰ ادامه بدید 😂 (چون خاطرات قشنگی برام دوباره مجسم شد)
سر لاکپشت های نینجا یادمه که مرحله های اسکیتیشو صد دفعه میرفتم تا امتیاز ss بگیرم…..
بعضی مراحل دو تا راه خروج داشتن که هر کدوم به یه مرحله جدا ختم میشد
فکر کنم اون مراحل مبارزات داخل بتل نکسوس رو صد دفعه با پسرخالم رفتیم
(یه بدی داشت اونم این بود که credits بازی رو نمیتونستی اسکیپ کنی)
من قبلا یه بازی میکردم رو پیسی سوم شخص از بالا کچل بود چکش پرت میکرد مراحل بالا تعداد چکشا بیشتر میشد روم بازی تو یه حالت قبرستون و اهنگ نسبتا ترسناک داشت
هرچی گشتم اسمشو پیدا نکردم کسی اسشمو میدونه ؟
یکی از شیرینترین و جذابترین مقالات گیمفا بود. آفرین به جناب نوروزی واقعا بسیار مسرور شدم.
این بازیها همراه خودشون یه دنیا از بچگی و خاطراتمون رو تشکیل میدن و مارو یاد دوران جذاب بچگی میندازن. یکی از بازیهایی که من تو کامنتی ندیدم بهش اشاره بشه بازی Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue بود که اینقدر جذاب و خاطر انگیزه بازی در نقش بازلایتر، که من بازی رو از خود انیمیشنها هم حتی بیشتر دوست داشتم و البته سخت هم بود! یا مثلا من توی کنسول میکرو، ماریو یا همون قارچ خور خودمون رو خیلی بازی میکردم و به نظرم این بازی فراتر از زمانه و همیشه و همهجا شاهکار خواهد موند. یا بازی سیرک که باید از حلقه های آتیشی میپریدیم. یا مثلا داریور یک که واقعا صداگزاری جذابی داشت.
بله داش سیرک بازی کردم بازی باحالی بود سوار شیر بودی بایستی از میان حلقه های اتشی میپریدی یا سر طناب راه میرفتی پرش میکردی
واااااییی پلنگ صورتیییی😄😄 فقط مخفی شدناش، به به همسایه جهنمی😍😄 خسته نباشین
اینها که گفتید درست ولی ما پیرمرد تر ها😂دوره میکرو و سگا و بعد پلی استیشن وان رو میگیم حالا از پلی استیشن وان شروع کنم فیفا نود هشت سایفون فیلتر دایانا کرایسیس دو مخصوصا چقدر بازی قشنگی بود دایانا کرایسیس و سایفون فیلتر نمیدونم بچه ها اون دوره شصت هفتی ها هشتی ها تا هفتاد خوب یادشون هست مدال افتخار که گل سرسبد کلوپ بود میرفتیم تیکن دو پپسی من کرش باندیکوت هرکول و اما واقعا دایانا و سایفون خاطره انگیز ترین بودن که بالای چند صدبار واقعاً تموم کردم شروع میکردم باز و بازی کواپ ما هم شورش در شهر بود که سال هفتاد شیش هفت بود یازده دوازده سالم بود میرفتیم پلی میدادیم لاستیک ماشین چوب شیشه ایتمها فایت بود ملاک کیا مثل من انتخاب بازی ارت باکس سی دی بود ؟هر چی عکس جنگی تر منتخب تر بدیش اون بود میرفتی بازی تو دستگاه میزاشتم میدیدم اون عکس اصلا به بازی نمیخوره عکس اکشن با گرافیک مشتی اما بازی پیکسلی ادمکی بچگونه اون ته حالگیری بود😂 دورانی بود الان همه اون بچه ها دوستانمون بچه محل ها یا رفتن کشورها دیگه یک گوشه دنیا زن بچه دارن یا همینجا گوشه مملکت مثل بقیه دارن له میشن زیر فشارها یا متاسفانه تو دعوا درگیری های همان دوران نوجوانی ما سر یه باد کله جونشون تو دعوا دادن یا دست به قتل زدن چوب دار خلاصه چه خاطراتی داشتیم با دوستای قدیمیمون هنوز هم توی همون محل هستیم همه رفتن من موندم تو این محل با خاطرات همه اونا دوران کودکی نوجوانی صفا صمیمیت اون زمان 😞
Zuma بازی خیلی خوبی بود ولی هیچوقت به پای luxor نمیرسه هم تنوعش بیشتره هم موسیقیش قشنگ تره هم effect های گرافیکیش. من تمام نسخه هاش و بازی کردم هر چند وقت یه بار هم یه سری بهش میزنم واقعا نمیشه فراموشش کرد ولی دیگه خیلی وقته نسخه جدیدی ازش منتشر نشده واقعا حیفه.
بتل نکسوز ۲ !!!!!!!!
خاطر ه انگیز بود و همونجور که گفتین بازیای کمتر یاد شده اس/ اما لیست بازیایی که واقعا خاطره انگیزن زیاده
خوشحالم که کینگ اف د رود رو قرار دادید
خداااا سه مورد اول واقعا حالمو دگرگون کردن. اون زمانا عشق من بازی های سوپر هیرویی و بازی های کارتونی بود. کامپیوترم پر بود از بازی های اسپایدرمن و بن تن و لاکپشت های نینجا و شرک و پاندای کنگ فو کار یا حتی ماداگسکار
سن آندریاس، بن تن و لاکپشت های نینجا😢💔
بن تن که به معنای واقعی کلمه پرطرفدار بود. لامصب هر کی رو تو مدرسه می دیدی داشت ادای بن تن رو درمیاورد😂
سگا یه بازی داشت به اسم Comix،اون بازی معنای واقعی نوستالژیک برای منه،بعید میدونم اینجا کسی یادش به اون بازی بیاد
کسی نبود با stronghold 2 خاطره داشته باشه؟😥 همه با ۱ حال کردن چرا
این مقاله بدون عکسها و اسکرینشاتها بیمعنی بود.
امروز حتما میرم دوباره پلنگ صورتی را تجربه کنم!
سپاس.
همش برام خاطره انگیزه
جکی چان ps1🎈
چقد سر همسایه جهنمی حرص خوردم
گاد اف وار و رزیدنت ۴ من کجاسسسسسسسسسس🥲
جی تی ای وایس سیتی و ۳ چی پس ؟ جنگ های صلیبی هم همینطور برای خودم بیشتر دوران گیمینگ بچگیم با اینا در کنار سن آندرس گذشت
همسایه ازاری خیلی باخال بود
سلام رفقا. واقعا یادش بخیر اون دوران. من که با وجود اینکه تکنولوژی پیشرفت کرده و بازی ها هم به همون میزان طبیعی تر و جدی تر شدند اما اون حس لذت اون دوران رو دیگه حس نمیکنم، شما رو نمیدونم…
راستی یه بازی داشتم تو ویندوز ۹۸ فقط کار میکرد، need for speed بود که ایرانی ها دستکاریش کرده بودن و نوشته بود با محصولات ایران خودرو. خیلی کیف میداد چون خیلی از ماشین هاش تو کشور هم بود. هر چی گشتم دیگه پیداش نکردم…
لذت این پست ها همینه که هممون داریم راجع به خاطره هایی صحبت میکنیم که تجربشون کردیم و قشنگیش هم به همینه که حرف همدیگه رو میفهمیم چون همگی جزو جامعه گیمرها هستیم.
دقیقا شبیه اون عده ای که تو سالن سینما با هم یه فیلمی رو تماشا میکنن و وقتی میان بیرون فقط اونها هستن که میدونن چه اتفاقاتی افتاده و چه لذتی بردن، کدوم کاراکتر کشته شده و کدوم کاراکتر رستگار …
و جامعه ای که بی خبر هست…
من خودم ب شخصه با بازی های خاطره دارم ک کمتر کسی میشناسه
مثلا spiderman shattered dimensions
،Garden scapes
و قسمت عمده شون تو یه یک پک بازی بودن ک توی سیدی گرفته بودم
اسماشونم خیلی یادم نمیاد.بچگی من با اونا بود و واقعا روی اون بازیا غیرتیمم
Driver
Stronghold
Cod mw
نمیدونم اینو کدوماتون میشناسین neverhood🥲
Igi
Mario
General
Mafia
Crash (یک یکشون)
شورش در شهر
پپسی من
شیرشاه
و سلطان اول و اخر ک هرموقع اسم پلی وان میاد(چون با پلی وان گیمر شدم) یاد اون بازی میوفتم tekken 3❤️
Winning eleven یادم رف
جای وینیگ الون ۳ یا همون ۹۹ خودمون تو لیست خالیه
River Raid // آتاری
Boxing /// آتاری
Adventure Island /// میکرو
mortal kombat ii // سگا
Tecmo Cup // سگا
خاطره انگیزترین بازیهای تمام عمرم بازی های دانکی کونگ سوپر نینتندو بخصوص نسخه ۲ و ۳ بود و بازی اونیموشا ۱و۲و۳ پلی استیشن ۲ تامام
والا واسه من
paneshir
call of duty modern 2
call of duty modern 3
call of duty block ops 2 و ۱
gta san andres
need for speed
asasins 1 و ۲و ۳
god of war 1
god of war 2
god of war 3
ممنون
بازی های ویندوز هفت:هه اینا رو ببین😒
فوق العاده ❤
کسی بازی snail mail رو یادشه ؟؟
با همشون خاطره های زیادی دارم ولی پلنگ صورتی یه چیز دیگه بود ، و خیلی هم سخت بود 😁
خواهشمندم بالای عنوان حتما ذکر کنید که این یک لیست کاملا شخصی توسط کسی هستش که اولین کنسولی که شروع کرده پی اس وان بوده.
حرف از نوستالژی باشه و بازی هواپیمای آتاری و سوپر ماریو نینتندو و غیره نباشه 🙂
بازی های کانتر و همسایه جهنمی رو زیاد میرفتم.پلنگ صورتی هم بازی خوبی بود ولی نتونستم تمومش کنم
داداشیا چند وقته دنبال یه بازیم درمورد یه پیرمرده جادوگره تو زیرزمین باید دنبال کلید های مختلف بگرده تا بره مرحله بعدی اسمشو یادم نیماد اگه کسی میدونه بگه دمتون گرم