بدترین فیلمهایی که براساس بازیهای ویدئویی ساخته شدهاند!
اگر بخواهیم یکی از خصوصیات اصلی هالیوود را نام ببریم، به راحتی میتوانیم به دزدیدن ایده از هنرهای دیگر و ساخت فیلمهایی افتضاح براساس آنها، اشاره کنیم!
یکی از مواردی که تاکنون بارها شاهد آن بودیم، ساخته شدن فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی براساس بازیهای ویدئویی میباشد. آثاری که در اکثر مواقع و معمولا به علت عدم آشنایی عوامل با آن گیم، تبدیل به آثاری بسیار ضعیف میشوند.
در این مقاله، قصد داریم به برخی از ضعیفترین برداشتهای هالیوود از صنعت گیم اشاره کنیم. آثاری که آنقدر ضعیف بودهاند که پس از انتشار، گیمرها حسابی از خجالتشان درآمدند!
مکس پین
کارگردان: جان مور
بازیگران: مارک والبرگ – میلا کونیس – بو بریجز
امتیاز: ۵.۳ از سایت IMDB | 31 از سایت Metacritic
داستان: یک کارآگاه با کمک یک آدمکش، تلاش میکند تا انتقام کشته شدن خانوادهاش را بگیرد.
انتخاب مارک والبرگ (Mark Wahlberg) برای نقش مکس از مجموعه بازیهای محبوب مکس پین (Max Payne)، با استقبال خوبی رو به رو شد. اما پس از انتشار این فیلم در سال ۲۰۰۸، همه متوجه اشتباه خود شدیم!
والبرگ، یکی از ضعیفترین بازیهای دوران کاری خود را در این فیلم رقم زد و میلا کونیس (Mila Kunis)؛ همبازی وی در این فیلم نیز، یکی از بدترین انتخابهای ممکن برای نقشش است و مشخصا به آن نقش نمیخورد.
حتی فیلمبرداری هنرمندانه این فیلم نیز نتوانسته کمکی به فیلم بکند و فیلمنامه بسیار ضعیف این اثر و تلاش زیاد جان مور (John Moore)؛ کارگردان این اثر برای جدی گرفتن این فیلم، باعث شده تا با فیلمی بسیار ضعیف رو به رو شویم.
ارتباط نداشتن داستان فیلم با گیم، یکی دیگر از مشکلات این فیلم است. اما این موضوع تنها مربوط به داستان نمیشود و برای مثال، در حالیکه بازی مکس پین با اسلوموشنهای خود معروف است، در طی مدت زمان ۱۰۰ دقیقهای این اثر، تنها سه بار و آنهم به بدترین شکل ممکن، شاهد سکانس تأخیر گلوله و یا همان حرکت آهسته هستیم.
ساخت قسمت دوم مکس پین با وجود عملکرد نسبتا خوب در گیشه، متوقف شد. دلیل آن، نقدها و واکنشهای منفی زیاد نسبت به آن بود. این در حالی است که پس از نمایش نام عوامل سازنده در انتهای فیلم، شاهد سکانسی هستیم که قرار بود آغاز کننده قسمت دوم این فیلم باشد.
در مجموع باید گفت که فیلم مکس پین به جای آنکه یک برداشت وفادارانه و جذاب از یک بازی ویدئویی فوقالعاده باشد، یک فیلم جنایی و کارآگاهی خسته کننده است. البته در مقابل سایر آثار این لیست، این فیلم یک شاهکار محسوب میشود!
مجموعه بلادرین
کارگردان: اووه بول
بازیگران: کریستینا لوکن – ناتاشا مالته
امتیاز (قسمت نخست): ۲.۹ از سایت IMDB | 18 از سایت Metacritic
داستان: در قرن هجدهم میلادی، یک خونآشام جهت گرفتن انتقام از یک نفر، با گروهی همدست میشود.
سهگانه بلادرین (BloodRayne) که در سالهای ۲۰۰۵، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ ساخته شدند، جزو بدترین فیلمهای تاریخ سینما هستند. سه فیلمی که همگی توسط اووه بول (Uwe Boll) ساخته شدند. کارگردانی آلمانی که سابقه زیادی در ساخت افتضاحات سینمایی دارد!
در قسمت نخست، کریستینا لوکن (Kristanna Loken) در نقش نخست بازی کرده بود و در قسمتهای دوم و سوم، این افتخار نصیب ناتاشا مالته (Natassia Malthe) شده بود. البته که هر دو بازیگر، به بدترین شکل ممکن، نقشهای مزخرف خود را بازی کردند!
جالب آنکه فیلمنامه نویس قسمت نخست این فیلم گفته است که به اصرار جناب کارگردان، یک پیشنویس از فیلمنامه را در اختیار وی قرار داده و در حالیکه وی در حال کار بر روی فیلمنامه بوده، متوجه شده که این فیلم در حال ساخته شدن براساس فیلمنامه ناقص وی است!
همین حقیقت جالب از این فیلم، نشاندهنده کیفیت پایین این اثر است. فیلمی که مایکل مدسن (Michael Madsen)؛ یکی از بازیگران نسخه نخست، آن را “مضحک و شنیع” خطاب کرده است!
قسمت نخست که با بودجه ۲۵ میلیون دلاری ساخته شده بود، در ابتدا قرار بود در بیش از ۲۵۰۰ سالن نمایش داده شود. اما کیفیت اثر آنقدر پایین بود که در نهایت در حدود ۱۰۰۰ سالن نمایش داده شد و با فروش ۳.۷ میلیون دلاری، شکست سنگینی را در گیشه متحمل شد.
این موضوع باعث شد تا دو قسمت بعدی که تنها به اصرار کارگردان ساخته شدند، در سینماها اکران نشده و تنها نسخه DVD آنها به فروش برسد. نسخههای دیویدی این دو فیلم نیز، فروش بسیار کمی داشتند.
مورتال کامبت: نابودی
کارگردان: جان آر. لئونتی
بازیگران: رابین شو – برایان تامپسون – تالیسا سوتو
امتیاز: ۳.۷ از سایت IMDB | 11 از سایت Metacritic
داستان: گروهی از مبارزان هنرهای رزمی، تنها ۶ روز برای نجات دنیا فرصت دارند.
تاکنون ۳ فیلم براساس بازیهای محبوب مورتال کامبت (Mortal Kombat) ساخته شدهاند که به جز مورد آخر که در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، دو فیلم دیگر فاجعه از آب درآمدند و از بین این دو، فیلم نابودی (Annihilation) که در سال ۱۹۹۷ منتشر شد، عذاب آورتر بود!
جلوههای ویژه فاجعهبار، شخصیتهایی پوچ با بازیهایی افتضاح، داستانی بدون هیچ جذابیتی و البته دیالوگهایی که از شدت ضعیف بودن، خنده دار هستند، تنها بخشی از مشکلات این فیلم بودند.
اما احتمالا بزرگترین مشکل این فیلم (حتی بالاتر از جلوههای ویژه مبتدیانه آن)، سکانسهای مبارزه این فیلم بودند. وقتی در حال تماشای یک فیلم اکشن که براساس یک بازی مبارزهای ساخته شده است هستیم، حداقل انتظار تماشای چند سکانس مبارزه جذاب را داریم. با این حال، سکانسهای مبارزه این فیلم به احمقانهترین شکل ممکن رقم میخورند!
این فیلم که با بودجه ۳۰ میلیون دلاری ساخته شده بود، به شکل عجیبی، بیش از ۵۰ میلیون دلار فروش داشت. فروشی که بسیار بیشتر از حق فیلمی بود که حتی تهیهکنندهاش از آن متنفر است!
قسمت سوم این مجموعه نیز قرار بود پس از این فیلم ساخته شود و حتی قرارداد بازیگران آن نیز امضا شده بود. اما کیفیت کار و شکست آن در گیشه، باعث شد تا روند ساخت فیلمی جدید از این مجموعه، بیش از ۲ دهه به تعویق افتد.
برادران سوپر ماریو
کارگردان: راکی مورتون – آنابل جانکل
بازیگران: باب هاسکینز – جان لگویزمائو – دنیس هاپر
امتیاز: ۴.۱ از سایت IMDB | 35 از سایت Metacritic
داستان: دو برادر لولهکش به نامهای ماریو و لوئیجی، برای نجات یک شاهدخت از دست یک دیکتاتور، وارد یک بُعد دیگر میشوند.
مجموعه بازیهای برادران سوپر ماریو (Super Mario Bros)، جزو محبوبترین و پرفروشترین بازیهای تاریخ محسوب میشوند. محبوبیتی که باعث شد تا در سال ۱۹۹۳، شاهد ساخته شدن فیلمی براساس آن باشیم.
در واقع این فیلم که برادران سوپر ماریو نام داشت و توسط زن و شوهری به نامهای راکی مورتون (Rocky Morton) و آنابل جانکل (Annabel Jankel) کارگردانی شده بود، اولین فیلم تاریخ سینما بود که براساس یک بازی ویدئویی ساخته شده بود.
البته که از همان اولین برداشت هالیوود از یک بازی، عدم داشتن شباهت بین فیلم و گیم، کاملا به چشم آمد. داستان، جو و یا شخصیتهای این فیلم، هیچ شباهتی به بازیهای جذاب سوپر ماریو نداشتند.
باب هاسکینز (Bob Hoskins)، جان لگویزمائو (John Leguizamo) و دنیس هاپر (Dennis Hopper)؛ سه بازیگر اصلی این فیلم، همگی بارها از خجالت آن درآمدند و تجربه کار در این فیلم را، بدترین تجربه دوران کاری خود میدانند.
این فیلم که با بودجه حدودا ۵۰ میلیون دلاری ساخته شده بود، در گیشه تنها ۳۸ میلیون دلار فروش داشت و شکست بدی را تجربه کرد.
همزمان با این فیلم، کمپانی نینتندو؛ سازنده این مجموعه بازی و این فیلم، در حال ساخت فیلمی براساس مجموعه بازیهای متروید (Metroid) بود.
اما فیلم برادران سوپر ماریو آنقدر فیلم ناموفقی از آب درآمد که این کمپانی، نه تنها روند ساخت فیلم متروید را متوقف کرد که تا چند دهه، اجازه ساخت هیچ فیلمی را براساس بازیهای خود، صادر نکرد!
شاید بهترین نقد درباره این فیلم را، منتقد مجله امپایر نوشته بود که در پایان نقد خود نوشت:
گیم اُور (Game over)!
دو اژدها
کارگردان: جیمز یوکیچ
بازیگران: مارک داکاسیوس – اسکات ولف – رابرت پاتریک
امتیاز: ۳.۸ از سایت IMDB | 13 درصد از سایت Rotten Tomatoes
داستان: دو برادر در یک دنیای پَسا-آخرالزمانی، تلاش میکنند تا از به قدرت رسیدن رهبر یک گروه خلافکار، جلوگیری کنند.
تنها یک سال پس از عدم موفقیت فیلم برادران ماریو، هالیوود تصمیم گرفت تا فیلم دیگری را دقیقا با همان سبک و سیاق بسازد. نتیجه، فیلم دو اژدها (Double Dragon) بود که از نظر بد بودن، توانایی رقابت با فیلم برادران ماریو را داشت!
فیلم دو اژدها نیز به مانند تمام فیلمهای این لیست، فیلمنامه بسیار ضعیفی داشت که این موضوع در کنار شخصیتهایی که هیچ جذابیتی نداشتند و بازیهای بد بازیگران، باعث شد تا تماشای این فیلم، یک عذاب برای بینندگان باشد.
برخلاف فیلم برادران سوپر ماریو، این فیلم با بودجه کم ۷ میلیون دلاری ساخته شده بود. اما کیفیت اثر آنقدر پایین بود که حتی نتوانست بودجه ساخته خود را تامین کند و تنها ۴ میلیون دلار فروش داشت.
خانه مردگان و تنها در تاریکی
کارگردان: اووه بول
داستان: گروهی از دانشجویان، به یک جزیره دور افتاده میروند و خیلی زود با حمله زامبیها مواجه میشوند.
این شما و این ۲ اثر دیگر از شاهکارهای نابغهای به نام اووه بول! حقیقت این است که صحبت درباره این دو اثر آنقدر سخت و مشکلات آنها آنقدر شبیه به یکدیگر است که ترجیح میدهیم به صورت همزمان، درباره هر دو اثر صحبت کنیم.
فیلم خانه مردگان (House of the Dead) در سال ۲۰۰۳ منتشر شد و امتیازهای فاجعهبار ۲.۱ را از سایت IMDB و ۱۵ را از منتقدین Metacritic دریافت کرد. فیلمی با بودجه ۱۲ میلیون دلاری که در گیشه به فروش ۱۳ میلیون دلاری دست یافت.
اما وضعیت فیلم تنها در تاریکی (Alone in the Dark)، حتی از آن نیز بدتر بود! فیلمی محصول ۲۰۰۵ با امتیاز ۲.۴ از IMDB و امتیاز ۹ از سایت Metacritic. این فیلم که با بودجه ۲۰ میلیون دلاری ساخته شده بود، تنها ۱۲ میلیون دلار فروش کرد.
فیلمنامههایی افتضاح، جلوههای ویژه آماتور گونه، شخصیتهایی بی روح و بازیهای افتضاح بازیگران در کنار کارگردانی بی خردانه بول آلمانی، تنها برخی از مشکلات این دو فیلم میباشند.
قبل از اشاره به سایر فیلمها، بگذارید یک نکته خنده دار درباره فیلم خانه مردگان به شما بگوییم. به دلایلی که برای هیچکس مشخص نیست، بول در یکی از سکانسهای نهایی این فیلم، تصمیم گرفته است تا برخی از تصاویر بازی را وارد فیلم کند و در حین تماشای این سکانسها، شاهد انتشار چند تصویر از بازی هستیم!
فکر میکنیم به اندازه کافی درباره آثار استاد اووه بول صحبت کردیم. به همین دلیل، به افتضاحات دیگری چون به نام پادشاه: داستان محاصره سیاهچاله (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) اشاره نخواهیم کرد!
مبارز خیابانی
تاکنون دو فیلم براساس مجموعه بازیهای فوقالعاده محبوب مبارز خیابانی (Street Fighter) ساخته شده است و با وجود ۱۵ سال فاصله میان دو اثر، هر دو جزو بدترین فیلمهای تاریخ سینما که از روی یک گیم ساخته شدهاند، هستند.
قسمت نخست در سال ۱۹۹۴ میلادی و با بازی ژان کلود ون دام (Jean-Claude Van Damme)؛ رزمیکار و بازیگر محبوب دهه هشتاد و نود میلادی ساخته شد و بازی وی در این فیلم، یکی از بدترین نکات مربوط به آن است!
البته سالها بعد، ون دام اعتراف کرد که در حین ساخت این فیلم، شدیدا به مواد مخدر اعتیاد داشته است و به همین علت، نتوانسته وظیفه خود را به درستی انجام دهد.
البته با وجود کیفیت بسیار پایین فیلم مبارز خیابانی، این اثر که با بودجه ۳۵ میلیون دلاری ساخته شده بود، در گیشه عملکرد موفقی داشت و به فروش ۹۹ میلیون دلاری دست یافت.
اما قسمت دوم این مجموعه که در سال ۲۰۰۹ و با نام افسانه چون-لی (The Legend of Chun-Li) منتشر شد، حتی از قسمت نخست نیز، فیلم بدتری از آب درآمد!
به مانند قسمت قبل، این فیلم نیز دارای فیلمنامهای بسیار ضعیف همراه با بازیهای بسیار بد بازیگران و البته سکانسهای مبارزه نه چندان جالب بود که باعث شد تا این فیلم با وجود بودجه ۱۸ میلیون دلاری، تنها ۱۲ میلیون دلار در گیشه فروش کند.
قسمت نخست از سایت IMDB، نمره ۴ و قسمت دوم، نمره ۳.۷ را گرفته است. امتیاز قسمت نخست در سایت Rotten Tomatoes، ۱۳ است و قسمت دوم، تنها نظر ۳ درصد از مخاطبان این سایت را جلب کرده است.
مجموعه رزیدنت ایول
کارگردان: پل دبلیو. اس. اندرسون
بازیگران: میلا یوویچ – میشل رودریگز – الی لارتر
داستان (قسمت نخست): پس از انتشار یک ویروس در یک آزمایشگاه، یک گروه نظامی ویژه، به مبارزه با زامبیها و یک ابررایانه میپردازند.
مجموعه فیلمهای رزیدنت ایول (Resident Evil)، فیلمهای بدی نیستند. حداقل نسخههای ابتدایی این مجموعه، فیلمهای قابل قبولی محسوب میشوند. اما مشکل این فیلمها این بود که با وجود استفاده از نام یک مجموعه بازی محبوب، ارتباط بسیار کمی با آن داشتند.
شخصیت اصلی داستان ارتباطی به بازیها ندارد و شخصیتهای بازی که در فیلم قرار دارند نیز، تنها از نظر اسمی شبیه به شخصیتهای بازی هستند و خصوصیات اخلاقی آنها، هیچگونه شباهتی به شخصیتهای دوست داشتنی گیم ندارد.
حتی مواردی چون جو این فیلمها نیز، به هیچ عنوان نزدیک به بازیها نیست و نمیتواند آن حس ترس مجموعه بازیهای رزیدنت ایول را منتقل کند. البته که داستان این فیلمها نیز ارتباطی با بازیها ندارند.
در واقع به نظر میرسد که عوامل سازنده این مجموعه فیلم، با انتخاب نام رزیدنت ایول برای آنها، تنها قصد داشتهاند تا با استفاده از محبوبیت مجموعه بازیهای رزیدنت ایول، به موفقیت فیلم خود کمک کنند.
البته مجموعه فیلمهایی که اکثر آنها توسط پل دبلیو. اس. اندرسون (Paul W. S. Anderson) ساخته شدهاند و همسر وی؛ میلا یوویچ (Milla Jovovich)، ایفاگر نقش نخست آنها بوده است، در گیشه عملکرد موفقی داشتهاند و ۱.۲ میلیارد دلار فروش کردهاند.
در پایان، میتوانیم به آثاری چون مرده یا زنده (Dead or Alive) محصول ۲۰۰۶، رستاخیز (Doom) محصول ۲۰۰۵ و وینگ کامندر (Wing Commander) محصول سال ۱۹۹۹ اشاره کنیم که آنها نیز، جزو بدترین فیلمهایی هستند که براساس یک بازی ویدئویی ساخته شدهاند.
رزیدنت ایول: به راکون سیتی خوش آمدید
اما این مقاله را، به بهانه اکران فیلم رزیدنت ایول: به راکون سیتی خوش آمدید (Resident Evil: Welcome to Raccoon City) که جدیدترین برداشت هالیوود از این مجموعه بازی است، منتشر کردیم. فیلمی که از روز جمعه، اکران جهانی خود را آغاز خواهد کرد.
البته که فیلم راکون سیتی که یک ریبوت محسوب میشود، قرار است کاملا به دو قسمت نخست این مجموعه بازی وفادار باشد که این موضوع تا حدی باعث امیدواری نسبت به این فیلم شده است. البته بازیگرانی که برای این فیلم انتخاب شدهاند، با استقبال خوب هواداران مواجه نشدهاند.
به هر حال، باید تا پایان هفته منتظر بمانیم تا ببینیم که این فیلم جدید، ادامه دهنده راه فیلمهای این لیست بوده است یا به یکی از معدود فیلمهای موفقی که براساس یک بازی ویدئویی ساخته شدهاند، تبدیل شده است.
اما نظر شما چیست؟ به نظر شما، کدام فیلم بدترین برداشت ممکن را از یک بازی محبوب رقم زده است؟ شما در حین دیدن کدام فیلم که براساس یک بازی ویدئویی ساخته شده است، بیشترین ضد حال ممکن را خوردهاید؟
پر بحثترینها
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- Red Dead Redemption 2: آیا آرتور مورگان رستگار شد؟
نظرات
تو فیلمهای رسمی که از بازیا ساخته شده، اینا واقعا افتضاح بودن. شاید بهترین این لیست مورتال کامبت ۱۹۹۵ بود که من چند بار دیدمش. البته ۱ نسخه از استریت فایتر دیدم که ساخت ژاپن بود، اون خوب بود. اما بعضی از این فیلمها در حد فیلمهایی بودن که طرفداران ساختن. من ۲تاشون رو که دیدم بهتر از اینا مخصوصا مورتال کامبت ۱۹۹۷ بود. فیلم مگامن و فیلم متال گیر سالید که ۱ سری طرفدار ساخته بودن و توش بازی میکردن، بهتر بود.البته فیلمهای king of fighter و tekken هم دیدم که نمیدونم استودیو ساز بود یا طرفدارا ساخته بودن، اونام چرند بودن.
مجموعه رزیدنت ایول؟؟؟
خدایی؟؟؟؟
این مجموعه به حدی قدرتمنده که کلا از بازی جداس و یه مجموعه مستقل از بازی در نظر گرفته میشه کلا یه برند جدید از شیطان مقیم را معرفی کرده
در ضمن رزیدنت اویل هست
تلفظ درست “ایول” هست دوست عزیز.
اره زود نوشتم اشتباه شد
سلام
اذیت نکنید زیاد.
الآن ما به زوس میگیم زئوس، حتی در کتابها! دم مترجمین گرم.
به داستایفسکی میگن داستایوفسکی!
به تالستوی میگن تولستوی.
به جول میگن جوئل.
ایول رو فقط خود اویل اون تیتراژ کار خیلی غلیظ میگه که ما زهرهترک بشیم!
جی تی ای رو یادت رفت
هنوز خیلیا به جی تی ای میگن جی تی آی
سلام
آره آفرین! با آی قشنگتر ولی، طرف یه چیزی میدونست که تغییرات داده.
🤣🤣🤣🤣
البته جوئل یه عه ریز داره
البته نمیشه با فونت فارسی تلفظ درست رو بیان کرد اما جوئل نوشتن ب نظرم درست تر از جول نوشتنه / dʒəuəl /
اما حالا مهم نیست .
صحبت شما درسته متاسفانه در محاورات اصلا توجه درستی ب درست بیان کردن تلفظ نمیشه و انقدر مرسوم هست تلفظ غلط ک اگه کسی تلفظ درست رو بگه بقیه فکر میکنن غلطه
سلام، ممنونم!
محظ شوخی گفتم، بامزه بود.
جول یه إ ریزی داره که باید بچسبه به o.
اشکالی هم نداره، حالا نیت مهمه.
بعضی وقتها آدم با اون کلمه غلطها خاطره داره.
سلام
همونطور که توی متن نوشتیم، مجموعه رزیدنت ایول رو اگه جدای از اقتباسی بودنشون از بازیها در نظر بگیریم، بدون شک فیلمهای فاجعهای نیستن…
منتها مشکل این بود که با وعده الهام گرفتن از بازیها منتشر شدن و نتیجه نهایی، زد تو ذوق بینندهها…
برای همین هم هست که فیلم جدید، شدیدا روی وفادار بودن به بازیها تاکید داشته…
رزیدنت اویل و مکس پین بهترین فیلم های دنیا از آخر بودن :/
اسپم : kuros=یوحان=the part 2 game of century
این الان شوخی بود دیگه مگه نه؟
اصلا هم بامزه نبود
همین بس که این دو تا کاربری که گفتی هر دو سونی فن شدید هستن برخلاف من که هیچ وقت فن هیچ کنسولی نبودم
تو هر چی باشه فیک نیستی
پول میگیری بقیه را تشویق کنی کامنت بدن
😂😂😂👍
من بودم که به کسی که گفت گاد آف وار نماد صنعت گیمه لایک دادم ؟ :/
داش من عاشق فرنچایز گاد هستم این شد دلیل سونی فن بودن؟
سونی فن یا اکس فن یا فن هر کمپانی کسی هست که معمولا از تمام بازی های اون شرکت دفاع کنه و یا حداقل بهشون علاقه داشته باشه
نه اینکه من تو این یک سالی که عضو سایت شدم فقط از گاد تعریف کردم😐😤 ( نهایتا ۲-۳ بار هم فقط اونم لست ۱ نه ۲ که اصلا تجربه اش نکردم)
یوحان به همه لایک میده مهم نیست چی باشه
ولش کن داداش،اینقدر من همه جا دیدم که به یه کاربر تهمت مولتی میزنن.دیگه شک کردم خودم مولتی باشم 😂😂 ولی بی شوخی به اینا اهمیت نده (:
پ.ن : فکر کنم اولین بار در تاریخه که دیس دادی 😂
دقیقا داش😂😂😂👍
دیگه ببین این چی گفت منو به دیس وادار کرد😂😂😑
چه عجب دیسلایک دادی
ولش کن بابا این خودش مولتیه😂
تموم شد؟
خیلی تاثیر گذار بود
تنها مولتی اینجا تا حالا شینجی بودن اینا هم مال خودشن(بجز یوحان)
تنها مولتی؟ فکر کنم تعدادشون از رده خارجه😑
سلام
برای کشف یک مولتی باید هفتهها زمان دقیق گذاشت و اسکرینهای زیادی گرفت.
برای مطلع شدن هم میشود از هدشاتر سایت، جناب کریمی، استعلام گرفت.
اما یک کلام من به مولتی بودن خودم هم شک کنم به کاربر “یوحان” اصلا شک نمیکنم!
شما اشتباه گرفتی، مولتیها معمولا فعالیتشان همون لایکودیسلایک هست و کامنت اینا نمیزارند.
چاکریم داش آرین لطف داری به ما😅😊
این دوست مون هم فکر کنم کاربر تازه وارد سایت هست حالا دقیق نمیدونم مگر نه یکم با سابقه من آشنا بود این حرف رو نمیزد
سلام، قربانت!
واقعیت گاهی شیرین است!
این بندهخدا هم اومد کشف قرن کنه بیچاره فکر نمیکنم قصدش بد بودهباشه.
بله متاسفانه با شما آشنایی نداشتم :/
یوحان مولتی نیس…
از بین این لیست فقط مکس پین رو دیدم که اون هم برام بدترین فیلم اقتباسی از بازی بود
به نظرم بهترین فیلمی که از بازی ساخته شده prince of persia هستش،البته این هم زیاد گنده نیست ولی در مقابل بقیه فیلم های اقتباس شده از بازی ها شاهکاره
کلا این طلسم وحشتناک از همون اول بودش و هنوز هم ادامه داره
تو انیمه و انیمیشن ولی بهتره نسبت به فیلم.
Dota خوب بود LoL هم خوب بود
در عوض یه سریال مثل The Witcher خوب از آب دراومده.
سریال ویچر هیچ ارتباطی با بازی ویچر ندارد
ویچر اقتباس از کتاب بود جناب
اون اقتباس از رو کتاب بود
البته اون هم بیشتر از کتاب اقتباس شده بود
کلا منظورم این بود که یک سریال با نام یک بازی بزرگ مثل witcher تونسته خیلی خوب ظاهر بشه
سلام
بله، واقعا طلسم شدن…
لیست بدترین فیلمهای imdb و یا منتقدین رو که نگاه کنیم، خیلی از فیلمها، برداشتها از بازیها هستن :))
+
فیلمهایی مثل Prince of Persia، Assassin’s Creed و Tomb Raider (چه قدیمیها و چه جدیده) هم، صرفا و با ارفاق، معمولی بودن…
ماریو=سم خالص🗿
ممنون از شما
اول اینکه میلا یوویچ چقدر شبیه به جیل ریمیک شده توی این عکس
دوم با جناب uwe boll آشنا شدیم الان که سرچ کردم متوجه شدم شاهکارهای farcry و postal هم توسط ایشون ساخته شده. عجیب اینکه چطور ناشران و تهیه کننده ها بعد از ساخت چندین شاهکار بازم به چنین کسانی اعتماد میکنن !
سلام
بله، ایشون از اساتید بنام هالیوود هستن:))
میشد تمام فیلمهاش رو اینجا آورد…
+
خودش تهیه کننده فیلمهاش هست و فیلمهاش رو هم با بودجههای کم (نسبت به فیلمهای بزرگ) میسازه…
این موضوع در کنار اینکه فیلمهاش رو براساس بازیهای محبوب میسازه، باعث میشه تا استودیوها روی فیلمهاش ریسک کنن…
واقعا زنده باد یادمه فارکرای رو خیلی سال پیش از شبکه ۵ نشون داد. اون شخصی که نقش اول رو با قایق جا به جا میکرد یه جاش رفت سراغ ساندویچش گفت : اوه عزیزم تمام روز رو داشتم به تو فکر میکردم ! به قدری برام خنده دار بود که عین جمله رو یادم مونده. خلاصه دوبله بود ولی از همین جمله میشد فهمید چقدر به بازی وفاداره !
خلاصه ذهن ما رو با این نابغه مشغول کردین !
خدایی مجموعه رزیدنت اویل اونقدراهم بد نیست…درسته در حد اسم و رسم خود بازی نبود ولی خوب میشه گفت متوسط رو به پایینه
Wtrc به خاطر بانو کایا میبینم:)
سلام
همونطور که به اون دوستمون گفتم، بحث کیفیت فنی خود این مجموعه نیست…
مشکل عدم وفاداری به بازیهاست…
اونم در شرایطی که موقع ساخت فیلم، خیلی روی وفادار بودن به بازیها تبلیغ کرده بودن…
در واقع برای هر نسخه از این مجموعه، بینندهها رو گول میزدن که این دفعه دیگه شبیه بازیها هستیم… :))
+
کار پسندیدهای میکنید… 🙂
انصافا سری فیلم های رزیدنت ایول با اینکه معمولا نقدهای متوسط و ضعیفی دریافت کردن اما بلااستثنا همه فروش چندین برابر از بودجه هاشون در گیشه داشتن .من خودم بارها هر شش فیلم رو دیدم.میلا یوویچ بنظرم در نقش آلیس طی نزدیک به دو دهه برای طرفداران هم جا افتاد و پل اندرسون هم تمام تلاشش رو میکرد که علاوه بر حفظ ارتباط فیلم با بازی ها داستان مجذا و خلاقانه ای داشته باشه و قبول کنیم تا حدودی هم به هدفش رسید.جدا از این صحبت ها برای من و خیلی های دیگه مثل من این سری از نسخه اولش تا اخرین نسخش حس نوستالژی دوست داشتنی القا میکرد که یادآور دوران خوش نسل شش بازی ها و حس و حال خوب اوایل و سالهای ۲۰۰۰ و فیلم و بازی های اون زمان بود.به خصوص نسخه اول و اون لباس قرمز رنگ میلا و اسلحه تو دستش که فکر کنم پوستر اصلی فیلم هم بود و در کل توانست امضای منحصر به فرد این سری باشه.در کل بنظر سری فیلم های رزیدنت با تمام ایراداتشون بر خلاف خیلی از فیلم های دیگر این لیست به شعور مخاطب توهین نمیکردن و برای حتی چندبار دیدن هم جذاب بودن.ممنون از نویسنده عزیز بابت این پست جالب.
عه تامی شلبی رویت شد….
داداش بی زحمت عکس پروفتو عوض کن تا مهیار نیومده ترورت کنه😂😂😂😂(شوخیه جدی نگیر)
اقا تو گیمفا هم مارو راحت نمیزارن
زخم کردن مارو تو فضای مجازی😑😑
فیلم مانستر هانتر هم یک پیس آف شتی بیش نبود …
کلا هر فیلمی که اون زنه بازی کرده در مورد گیم بوده ، ری…انی بیش نبوده
فقط رزیدنت اویل ها تا حدودی قابل قبول بودن…
خدا کنه سریال لست ۲ مثل بازیش شاهکار شه .اگه یک درصد نزدیک به کیفیت و داستان بازی مخصوصا نسخه دوم باشه شاهکار شدنش حتمی است و رکورد فروش سریال رو جا به جا میکنه.
سلام
میشه گفت بهترین آثاری که تا حالا ساختهشده اند همون پنج تا فیلم رزیدنتاویل بودند وگرنه که به ۵ تا نمیرسیدند!
اما خب مثل بازیها نیستند برای همینم طرفدارها ازش راضی نیستند.
باز سریال ویچر هم بد نبود و قابلحمل بود، انشاءالله تو فصلهای بعدی جبران کند.
اولین فیلم سایلنت هیل هم خوب بود.
سلام عزیز، تشکر!
عجب فیلمای افتضاحی……
دلم میخواد همشونو تا لحظه آخر ببینم خصوصا ماریو🤗(مرض مخصوصیه که دارم)
همچین مرضی ندیده بودیم که دیدیم🤣
خب لعنتی تو اینقدر وقت داری چرا نمیای دیسکورد
من یه dune رو خواستم ببینم خودم و همه رو پاره کردم اینقدر طول کشید. فکر کن یه فیلمو یه ماه طول بکشه ببینی😑😑😑
الان نه….
تابستون😂😂😂
اساسبن کرید هم باید اضافه میشد .البته گل سرسبد این مقاله فیلم دو اژدها بود 😀
لوئیجی سیبیل نداره😑😂
من مورتال کمبت اولی رو دیدم که واقعا یه افتضاح به تمام معنا بود. فیلم های رزیدنت ایول هم دیدم که شاید به بازی وفادار نیست ولی باز در حد خودش نسبتا قابل قبولن. البته انیمیشن هایی که از روش ساختن به بازی شبیه ترن.
یه فیلم هم از رو doom 2016 ساخته بودن که اون هم خیلی ضایع بود از دیدنش پشیمون شدم کلی حجم نت بابت دانلودش خرج کردم. این فیلم اخری هم که از tomb raider ساختن هم باهاش ارتباط برقرار نکردم. البته اون قدیمیه که آنجلینا جولی بازی میکرد رو ندیدم
حالا که اینجا بحث راجب اقتباس سینمایی از گیم است
بلاخره آرکین رو تموم کردم و باید بگم بهترین اقتباس از صنعت گیمه بهترین حتی از کسلوینیا و ویچر هم بهتره انیمیشن دوتا باید جلوش لنگ بندازه
اصلا همون آهنگ تیتراژ که امیج دراگون خونده بود شاهکار بودن رو ثابت می کرد
یک فیلم خیلی خیلی افتضاح رو از قلم انداختین . کسی میتونه بگه چی رو میگم ؟
تام ریدر؟
خودم هم نمیدونم . فقط احساس میکنم جای یک فیلم خالیه .
در این لیست جای تامب رایدر ۲۰۱۷ که بر اساس بازی تامب رایدر ۲۰۱۳ ساخته شده خالی است.