فکت بازی؛ ۱۰ حقیقت جالب از بازی Max Payne 3
سری Max Payne یکی از محبوبترین فرنچایزها در میان علاقهمندان به بازیهای ویدیویی است. این سری بازیها، عناوینی در سبک شوتر سوم شخص داستانمحور هستند که داستان بر روی شخصیتی به نام مکس تمرکز دارد. در این میان بدون شک گیمرهای کهنهکار ایرانی خاطرات زیادی با بازیهای این سری دارند. تا به امروز ۳ نسخه از این مجموعه منتشر شده است که از انتشار آخرین نسخهی آن حدود ۹ سال میگذرد. اولین نسخهی این مجموعه در سال ۲۰۰۱ میلادی برای رایانههای شخصی منتشر شد و توانست محبوبیت بالایی را در میان مخاطبان جذب کند. نسخهی دوم این فرنچایز در سال ۲۰۰۳ و تحت عنوان Max Payne 2: The Fall of Max Payne برای کنسولهای ایکسباکس، پلیاستیشن ۲ و رایانههای شخصی منتشر شد. استودیوی رمدی بار دیگر وظیفهی ساخت این بازی را برعهده داشت. نسخهی دوم این بازی توانست بار دیگر درخشان ظاهر شود و یک داستان درگیرکننده و گیمپلی هیجانانگیزی را ارائه دهد. طرفداران برای نسخهی سوم این بازی بیش از ۸ سال انتظار کشیدند. وظیفهی ساخت Max Payne 3 و همچنین امتیاز این آیپی به شرکت راکاستار گیمز (Rockstar Games) محول شد.
انتشار بازی Max Payne 3 از چند جهت حائز اهمیت بود. اول اینکه این فرنچایز پس از ۸ سال انتظار بار دیگر به کانون توجهات بازگشته بود و از طرف دیگر، استودیوی توسعهدهندهی اصلی این سری بر روی نسخهی سوم کار نمیکرد. همچنین Max Payne 3 یکی از معدود عناوین غیر جهان باز راکاستار گیمز به شمار میرود. با وجود آنکه انتقادات مختلفی به این بازی از جمله به فضا و اتمسفر آن وارد شد، اما بدون شک همچنان جزو یکی از بهترین عناوین شوتر سوم شخص محسوب میشود. در این بخش به بررسی برخی از حقایق جالب در مورد این بازی میپردازیم. با ما همراه باشید.
حقیقت اول: ابتدا قرار نبود صداپیشهی اصلی Max Payne در نسخهی سوم حضور داشته باشد
تصور حضور شخصیت Max Payne بدون صداپیشهی اصلی آن واقعا دشوار است. آقای James McCaffrey صداپیشهی این شخصیت به شمار میرود. اما نکتهی عجیب اینجاست که راکاستار در ابتدای مراحل توسعهی Max Payne 3 قصد داشت از صداپیشهی دیگری برای مکس پین استفاده کند. آنها نیز در این مورد شفاف نبودند و مستقیماً قصد خود را در سال ۲۰۰۹ و در مصاحبه با مجلهی Game Informer بیان کردند. خوشبختانه راکاستار نظر خود را تغییر داد و James McCaffrey بار دیگر وظیفهی صداپیشگی مکس را برعهده گرفت. به جز مکس پین، McCaffrey تاکنون در بازیهای Alan Wake و Control نیز در نقشهای مکمل حضور داشته است.
حقیقت دوم: رمدی از عملکرد راکاستار بر روی بازی راضی بود
دو نسخهی اول مجموعهی Max Payne توسط استودیوی رمدی توسعه یافتند. رمدی پس از Max Payne 2، به ساخت یک بازی جدید به نام Alan Wake روی آورد و پس از آن نیز دو عنوان Quantum Break و Control را توسعه داد. راکاستار برای توسعهی Max Payne 3، از سم لیک (Sam Lake)، نویسندهی اصلی این فرنچایز و برخی دیگر از اعضای رمدی دعوت کرد تا پیشنمایشی از نسخهی سوم را به آنها ارائه دهد. لیک از نمایش این بازی راضی بود و کار راکاستار را تحسین کرد.
حقیقت سوم: انتخاب کشور برزیل برای نسخهی سوم
راکاستار هر زمان که مکانی را برای بازی خود انتخاب میکند، همهی تلاش خود را برای ارائهی یک اتمسفر و فضاسازی عالی انجام میدهد. آنها با ساخت Red Dead Redemption 2 یک فضایی نو و بینظیر از غرب وحشی را ارائه دادند. راکاستار برای بازی Max Payne 3 از شهر سائوپائولوی کشور برزیل استفاده کرد. تیم توسعهدهنده زمان زیادی را صرف تحقیق و انتخاب چندین بازیگر برای بازی کرد. با این حال به دلیل انتخاب بیش از حد بازیگران پرتغالی که لهجهی آنها به بومیان برزیلی نزدیک نبود، انتقادات زیادی به بازی وارد شد. به طور کلی انتخاب فضای کشور برزیل برای مکس پین و داستان او مناسب به نظر نمیرسید.
حقیقت چهارم: بازی ابتدا قرار بود در سال ۲۰۰۹ منتشر شود
در ابتدا قرار بود بازی Max Payne 3 پس از معرفی در سال ۲۰۰۹، در اواخر همان سال عرضه شود. حتی مدتی پس از معرفی بازی، جلد آن بر روی مجلهی Game Informer قرار گرفت. با این حال بازی به دلایل مختلف با تاخیر مواجه شد و روند توسعهی آن همچنان ادامه داشت. سرانجام راکاستار در اواخر سال ۲۰۱۱ تریلری جدیدی را از این بازی منتشر و اعلام کرد که Max Payne 3 در ماه می ۲۰۱۲ میلادی رسماً عرضه خواهد شد. مطمئناً تاخیر سه ساله در عرضهی این بازی برای طرفداران سخت بوده است، اما این تاخیرها نتیجه داد و در نهایت اثری شایسته در اختیار آنها قرار گرفت.
حقیقت پنجم: موسیقی بازی توسط گروه Health ساخته شد
اغلب موسیقیهای اصلی دو نسخهی ابتدایی سری Max Payne توسط گروه موسیقی الکترونیکی Health ساخته شده است. هنگامی که این گروه با راکاستار ملاقات کرد، اعضای آن ابتدا فکر میکردند که قرار است ساخت یک قطعهی موسیقی برای بازی Grand Theft Auto 5 به آنها پیشنهاد شود، اما از آنها خواسته شد که بر روی قطعات کامل موسیقی یک بازی (Max Payne 3) کار کنند. راکاستار سرانجام برای بازی Grand Theft Auto 5 تصمیم گرفت تا با گروه موسیقی الکترونیکی Tangerine Dream همکاری کند.
حقیقت ششم: تاثیرپذیری بازی از فیلمهای سینمایی
راکاستار گیمز همواره در ساخت بازیهای خود از برخی فیلمهای سینمایی الهام گرفته است. به عنوان مثال برخی از بازیهای GTA از فیلمهای گنگستری آمریکایی الهام پذیرفتهاند. بازی Max Payne 3 به شدت از سینمای برزیل الهام گرفته است. از جملهی این تاثیرپذیری میتوان به حضور گروههای ویژهی پلیس اشاره کرد. همچنین فیلم Man of Fire، ساختهی تونی اسکات که در سال ۲۰۰۴ اکران شد، منبع الهام داستان و شخصیت مکس بود. این فیلم در مورد یک محافظ الکلی است که پس از ربودن دختری که برای محافظت از او سوگند خورده بود، به دنبال یافتن مسببان این کار و انتقام از آنها میرود.
حقیقت هفتم: تغییر چهرهی مکس پین
چهرهی شخصیت Max Payne در طول این سه نسخه با تغییراتی همراه بوده است. در نسخهی اول، چهرهی مکس براساس چهرهی سم لیک طراحی شده بود. همچنین برای نسخهی دوم این بازی از چهرهی Timothy Gibbs برای Max Payne استفاده شد. با این حال راکاستار برای نسخهی سوم تصمیم گرفت تا از چهرهی جیمز مککافری، صداپیشهی اصلی Max Payne استفاده نماید.
حقیقت هشتم: استفادهی کامل از موشن کپچر
همانطور که احتمالاً میدانید، راکاستار همواره به ارائهی تجربههای سینمایی مشهور بوده است. موشن کپچر به ارائهی حس واقعی در یک بازی بسیار کمک میکند. حتی برای میانپردههای بازی GTA 3 نیز از این قابلیت استفاده شد. Max Payne 3 نیز از نظر سینمایی و هم از نظر گیمپلی از این مزیت نهایت استفاده را برد. در میان راکاستار برای موشن کپچر از جیمز مککافری برای میانپردهها و برخی از صحنههای اکشن در گیمپلی استفاده کرد.
حقیقت نهم: فیزیک منحصر به فرد موتور Euphoria
در حالی که فیزیک Ragdoll انقلابی در طراحی بازیها به شمار میرفت، فیزیک موتور Euphoria همه چیز را به سطح جدیدی می رساند. در این بخش، دشمنان حتی در هنگام اصابت گلوله و زمین خوردن واکنش واقعیتری را نشان میدهند. تعداد اندکی از بازی های ویدیویی از این موتور استفاده کردهاند. بازیهای Star Wars:The Force Unleashed و دو نسخهی اخیر Grand Theft Auto از جمله عناوینی هستند که از این موتور استفاده کردهاند. در Max Payne 3 نیز به صورت ویژه از این موتور استفاده شد. جهان کمک می کند. بسیاری از حرکات مکس پین در نسخهی سوم ترکیبی پیچیده از انیمیشن و فیزیک است.
حقیقت دهم: تعداد متفاوت دیسکهای بازی در پلتفرمهای مختلف
با وجود آنکه Max Payne 3 از لحاظ مدتزمان بازی نسبتاً کوتاهی بود، اما فضای زیادی را بر روی کنسولها و رایانههای شخصی اشغال میکرد. نکتهی جالب تفاوت تعداد دیسکها در پلتفرمها بود. نسخهی پلیاستیشن ۳ در یک دیسک BluRay، نسخهی ایکسباکس ۳۶۰ در دو دیسک DVD و نسخهی رایانههای شخصی این بازی در چهار دیسک عرضه شد. با این حال تا سال ۲۰۱۲، بیشتر افراد احتمالاً بازیها را به صورت دیجیتالی از طریق رایانه خریداری میکردند.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
مکس پین اگر چه داستانش در حد از اندازه دو نسخه اول نبود ولی بهترین گیمپلی رو حتی تو بازی های راکستار تا الان داره
موسیقیشم که محشر بود هنوز آهنگ مرحله سومش که تو یه پارتی روی برج بود رو یادمه
احساس جان ویک بودن به آدم دست میده 😀
واقعا مکس پین عجب بازی بود من فقط تانسخه دو بازیش کردم ولی از بازی های اکشن و سینماتیک ها خیلی خوشم میاد این بازی هم که داشت این ویژگی هارو واقعا تو لیستم از نظر اکشن بودن رتبه ۲ گرفت من هر بازی که میکنم توی لیست خودش بهش نمره میدم
قدرت پلی استیشن ۳ رو ببینید یک دیسک حتا بیشتر از این حجم همین هم یک دیسک بوده مثل mgs4 با حجم تقریبا ۴۸ gb و killzone 3 با حجم ۴۹ gb ولی xbox 360 در یک بازی مولتی دو دیسک شده 😐
داستان این گیم خیلی قشنگ بود و حتی گیمپلی و موسیقیش
وات داداش ؟ 😐 … داستان ۳ قشنگ بود ؟ 😐
داستان ۲ فوق العاده بود ولی داستان ۳ بسیار بسیار چرت بود 😐 😐 😐
البته گیم پلی و بقیش خوب بود و همون گیم پلی باعث میشد بازی کنی
اشتباه می کنی :no:
هر سه تاش عالی
فکت ۱۱: این بازی شاهکار بود
فکت ۱۲: من مکس پین ۴ میخوام
این نسخه ابدا مکس پین نبود و حتی پیشرفت خاصی هم نداشت.اولا مکس پین به اتمسفر تاریک و خاص خودش معروفه که حتی روز هم نداشت.کل پیشرفت این نسخه فقط یه دونه کاورگیری و گرافیک بود که اونم طبیعتا هر گیمی با گذر زمان اضافه میکرد .
پروفایلتو دیدم فکر کردم رو گوشیم موعه دست کشیدم روش دیدم نه واقعا موعه
داداش ببخشید بنده سوادم کمه امکانش هست کلمه
مونولوگا و کاتارسیسی رو برای بنده توضیح بدی 😀 بازم شرمنده :rose:
مونولوگ: دیالوگ با خود که در نمایشنامهها برای بیان عقیدهها و تفکرات درونی شخص ازش استفاده میشه.
کاتارسیس: پروسهای هستش که شخص بنابر اتفاقاتی که در نمایشنامه یا صحنهای کاملاََ عادی مشاهده میکنه احساسات درونیاش ناگهان به صورت بیرونی جلوه میکنه. به عنوان مثال شخصی در زندگی شخصی خودش با واقعهای دردناک و غمانگیز رو به رو شده اما بنابر دلایلی احساسات نمود بیرونی پیدا نکردن، اما با دیدن صحنهای در یک نمایشنامه یا فیلم یا …. این احساسات ناگهان نمود بیرونی و ظاهری پیدا می کنه. اینجا به اصطلاح کاتارسیس رخ داده. حالا در فیلم می تونه اتفاق اولیه و اشاره دوباره به آن در ادامهی فیلم کاتارسیس خلق بشه.
اقا پست دروغ۱۳ دیدن داره ها :rotfl:
چقدرررررررررر لورفتن بعضی ها. وچقدر ضایع شدن :rotfl:
الحق که گیمر دهه نودی
معلومه خیلی از دست ماها فشاری بودی که بعد ۲ روز هنوزم میری اون پست رو نگاه میکنی
بیخیال شو یکم زندگی کن :-))
عکس ارتور رو گذاشتی اواتارت ولی باعث ننگشی
نه ولی فشار اون بیچاره به پای فشاری که تو موقع بن شدنت تو اون پست خوردی نمیرسه امیدوارم تحریریه گیمفا بازم تو رو با بقیه رفیقات بن کنه بیشتر بخندیم
لا اقل یکم مرد باش با اکانت خودت بیا پیمان جون :-))
مگه اینکه تو خواب ببینی من نباشم جام خالیه مارو دور ننداز اونقدرا هم بدرد نخور نیستیم :pain:
حالا چرا اعصابتون خورده؟ :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ایموجی خنده نشان از فشار زیاد
اوکی داداش ولی امروز ۱۵ فروردینه و چهار آوریل
تازه بدتر از اون یکشنبه هم هستو خبریم از قسمت بعدی اتک نیست
داداش دمت گرم شما هم انیمه میبینی 😀
استودیو ماپا اعلام کرد که نیمه دوم حمله به تایتان زمستان۲۰۲۲منتشر میشه نکته جالبش اینجاست که قراره انیمه جوجوتسو کایسن هم همون موقع منتشر بشه :inlove:
تایتان چیز تر تمیزیه
:yes:
وااای چجوری تا زمستون تحمل کنم :dazed:
لامصب چپتر پایانی مانگاش چند هفته دیگه میاد میترسم قبل اومدن انیمه اونایی که مانگاش رو خوندن برام اسپویل کنن
واسه چی با مانگاش مشکل داری؟برو مانگاش رو بخون خیالت رو راحت کن
داداش تا همون جایی که انیمه پیش رفته مانگاش رو خوندم ولی آخرش رو دوست دارم برام لو نره و تو اینکه ببینم بعدش برم ادامه مانگاش رو بخونم (داداش منظورم این بود مانگاش که منتشر میشه یه عده میخوننش میان اسپویل میکنن)
آها اوکی :yes: پس حواست رو جمع کن یک وقت کسی برات اسپویل نکنه 😀
تلاشم رو میکنم. برنامه دارم هر کی برام اسپویل کرد منم کل سریال های محبوب رو براش اسپویل کنم 😎
:rotfl: :rotfl: :yes: :yes:
چیزه
معنیش حمله به تایتان نیست عزیز
اسپویل فصل یک یا دو ( فراموشی گرفتم )
.
.
.
.
.
.
همون طور که سرگذشت تایتان هارو نشون میدادن به یه منشأ رسیدن که اسمش رو گذاشتن اتک آن تایتان
بخاطر همین اسم انیمه اتک آن تایتانه
( اگه درست اون قسمت رو یادم باشه )
داداش اسم اصلیش همونه فکر کنم
البته اسم ژاپنیش میشه:ششینجی نو کیوجین 😀 مطمعن نیستم ولی همینه البته یک اسم فارسی دیگه هم به نام تایتان حمله کننده داره
حالا نمیدونم منظور شما چیه
منظورم همون تایتان حمله کنندست
آها :yes: پس اسم اصلیش اینه
پست اول گیمفا رو ببین وقت اتکه اسکوروچ جان
داداش پارت یکش تموم شد (تا قسمت۱۶)
پارت ۲ ایشالا زمستون ۱۴۰۰
من قبل اینکه تو سایت عضو بشم . گیمفا را دنبال میکردم بنظرم دیگه ترول و کوبوندن بازی و مسخره کردن متای بازیا بسه . با هم دوست باشیم :blush: :blush:
این ایکس باکس فن در لباس سونی فنه هدفش هم تخریب خالصه
من خودمم از این کارا زیاد کردم تجربه دارم 😀
از نظر من بهترین ساخته راکستار واقعا lost of us راکستار همین مکس پین ۳
دیگه اغراق نکن دوست عزیز 😀
بنظر من بهترین ساخته راکستار من هانت۲وgtaسن آندریاس هستش
ممنون بابت مقاله جناب رضوی فر . میخواستم درخواست کنم اگه میشه یه مقاله فکت برای سری هیلو هم برید
ممنون که ما رو دنبال میکنید
بله برای سری Halo هم یه مقاله فکت منتشر میشه
اسپم
سلام دوستان.
بنده یک سولز باز تازه کار هستم.
و شیفته بازی دارک سولز ۳ شدم.
اما سر یک باس به اسم ابیس واچر که یک لرد آو سیندر هست بهمشکلبرخوردم.
فاز دوم این باس به طور عجیبی سخته.
میشه منو راهنمایی کنید؟؟؟
داداش ۵۲۹ تا استریمر توی توییچ ابیس واچر رو با لول یک و بدون خوردن حتی یه ضربه تموم کردن
با همین فکر برو مقابلش مطمعن باش میکشیش 😀
دمت گرم از این به بعد برای این که اعتماد به نفس بگیرم میام از شما کمک میگیرم :rotfl: :rotfl: :yes: :yes:
میشه یه هک اند اسلش بهتر از سولز معرفی کنی؟:-D
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
سلام دوست عزیز
ببین دور اول اکثر گیمرا سر ابیس واچرز اشکشون در میاد انقدر سخته اما دور دوم تبدیل میشه به یکی از ساده ترین باس ها فاز اول که مشخصه دو تا ابیسواچر اضافه میشن که یکیشون با بقطه میجنگه اونو باید بندازی به جونشون فاز دوم باید دقت کنی دقیقن چطور ضربه میزنه یه دور اصلا تو نجنگ باهاش فاز دوم فقط سعی کن الگوی ضرباتش رو بفهمی
دوست عزیز برای من برعکس هستش
تو فاز اول خیلی خوب بازی میکنم.
ولی تو فاز ۲ خیلی افتضاح هستم.
چون تو فاز ۲ ابیس واچر شمشیر آتیشی بدست میاره و از اونطرف یکسری حرکات ترکیبی میزنه.
داش دور اول منظورم اولین باره که داری بازی میکنی :rotfl:
گفتم تنها راهش اینه توی فاز دوم یبار کلن بهش ضربه نزن فقط دقت کن ببین حرکاتش چجوریه الگوشو در بیار
خیلی ممنون داش :yes:
ولی انصافا بازی دارک سولز ۳ خیلی جالب و قشنگه.
پر از محیط های مخفی و رمز آلود و آیتم ها مخفی و حتی ها کوئست های فرعی مخفی.
عاشق کارگردانش یعنی استاد میازاکی شدم.
خیلی جالب بودن . خسته نباشید اقای رضوی فر
بازی خوبی بود اما به هیچ وجه شاهکار نبود
فقط اون سکانس سر قبر زن مکس (میشل) که مکس داشت افسوس میخورد اصن نابودم کرد از زیبایی واقعا چقدر غمناک بود
مکس میگفت: by now she had been dead longer than i knew her بعدش مکس گفت : هنوزم که هنوزه بخاطر بیزینس با مونا خودم رو نبخشیدم
فقط اونجاش که گفت : Michelle i missed her with every part of my being i hated the world for not killing me with her
خلاصه که یکی از غمگین ترین سکانسهای عمرم بود وای از این راکستار شاهکار بود این بازی شاهکاررررررررررر
واقعا هرچی بازیش کنی بازم سیر نمیشه من نسخه ۲ تا دو روز قبل عید و نسخه ۳ تو تعطیلات عید تموم کردم خیلی حال داد
نمیدونستم اهنگهای gtv تنجر دریم ساخته خیلی جالب بود .تنجر دریم رویاست همه چیزه.
تخمه هام کجاست کسی میدونه؟انگار قراره خیلی سرگرم شم 😀 😀
از نظر اتمسفر دارک بودن شاید مثل ۱ و ۲ نبود.ولی از نظر من جز بهترین هاست.این بازی نظیر نداره.
شوتر سوم شخص یعنی این.
یادش بخیر قدیما چون کامپیوتر نداشتم،باید منتظر چهارشنبه میبودم تا برم بازی کنم.
راک استار چهار رو بساز ،تورو خدا.
می شه یک مقاله فکت درباره سری دویل می کرای یا متال گیر سالید بزارید ممنون
نسخه ۱ و ۲ را بازی نکردم ولی نسخه ۳ را تجربه کردم خیلی خوب بود. معمولا بازیهای خطی را بیشتر از یکبار نمیرم ولی اینو دو سه بار رفتم بخاطر زیبا بودنش.
شاهکار بود این بازی هنوز طعم مراحلش به خصوص مرحله دومش که تووی استادیوم بود زیره زبونمه از معدود بازی هایی بود که من چند بار تمومش کردم
خطر اسپویل
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بازی بدی نبود ولی به هیچ وجه در حد و اندازه ی دو نسخه ی اول نبود فقط گرافیک بهتری داشت که اونم طبیعیه ۸ سال بعد از نسخه ی دوم منتشر شد.
داستان بازی خیلی خوب نبود و تقریبا میشه گفت قابل حدس بود و همچنین یه قسمت هاییش تکراری بود و بر اساس دو نسخه ی اول نوشته شده بود.
سیستم کاورگیری سیستم خوبی بود ولی باعث میشد بازی بعد از چند مرحله تکراری و خسته کننده بشه.
فضا سازی بازی اصلا جذاب نبود دو نسخه ی اول (برای مثال جنگیدن تو ساختمان های نیمه کاره با شخصیت مونا تو مکس پین ۲ یا دنبال وینسنت گاگنیتی گشتن تو ساختمون ها مکس پین ۱) خیلی فضای جذاب و سنگین و غم انگیزی داشتن و در کل آدم واقعا فکر میکرد داره تو نیویورک زندگی میکنه.
خود مکس پین هم از نظر ظاهری و شخصیتی کاملا تغییر کرده بود اصلا نمیشد باور کرد که خود مکس پین بود. مکس پین تو دو نسخه ی اول یه سری حرف های سنگین و خیلی جذاب میزد که آدم واقعا لذت میبرد ولی تو نسخه ی سوم کاملا مشخص بود که یه سری حرف های قلمبه سلمبه رو به زور وارد بازی کردن که هیچ جذابیتی نداشت.
روایت داستان به شیوه ی کمیک هم میشه گفت امضای بازی مکس پین بود که به نظرم باید تو نسخه ی سوم هم میاوردنش (نظر شخصی).
مرحله ی آخرشم نسبت به دو نسخه ی اول خیلی جالب نبود فقط اون قسمتی که آرماندو بکر رو میکنیم خوب بود.
در کل فقط از اون مرحله ای که تو قبرستون تو نیوجرسی بود خوشم اومد اونم فقط به خاطر اینکه قبر شخصیت های قدیمی رو میدیدیم.
:yes: درسته که در حد دو نسخه اول نبود والی بازم گرافیک و گیمپلی لذت بخشی داشت داستانش ضعیف بود ولی من از بخش هایی که مربوط به دوران جوونیش که پلیس بود خیلیی لذت مبیبردم