ظاهراً مارول در حال کار بر روی پروژه‌ای است که شباهت زیادی به Justice League دارد.

گزارش‌ها اشاره دارند استودیوی مارول به‌ تدریج در حال برنامه‌ریزی برای ساخت پروژه‌ای درباره Squadron Supreme است؛ این پروژه‌ پس از اکران Avengers: Secret Wars در سال ۲۰۲۷ به عنوان بخشی از برنامه‌های آینده دنیای سینمایی مارول منتشر خواهد شد. جیمز مک، هنرمند مشهور جلوه‌های ویژه بصری، تصویرگر و یکی از افراد مطلع در حوزه سرگرمی، مدعی شده طرفداران مارول شاید سرانجام پس از انتشار Avengers: Secret Wars، شاهد شکل‌گیری یک پروژه لایو‌ اکشن درباره Squadron Supreme باشند.

تیم Squadron Supreme که از سوی بسیاری از طرفداران نسخه مارول Justice League در نظر گرفته می‌شود، در مورد گروهی از ابرقهرمانان است که اعضای اصلی‌اش شباهت‌های عجیبی به شخصیت‌های DC دارند. رهبری این گروه بر عهده هایپریون است؛ شخصیتی که شباهت زیادی به سوپرمن دارد. از سوی دیگر، پاور پرنسس را می‌توان برداشتی تاریک‌تر از واندر وومن دی‌سی دانست و دکتر اسپکتروم نیز نسخه‌ای متفاوت از گرین لنترن به شمار می‌رود. Squadron Supreme حتی شخصیتی شبیه فلش هم دارد که با نام بلر (Blur) شناخته می‌شود. همچنین شخصیتی به نام امفیبین (Amphibian) در این گروه حضور دارد که نسخه‌ متفاوتی از آکوامن محسوب می‌شود. این تیم حتی شخصیتی شبیه بتمن نیز دارد؛ نایت هاوک در گروه نقشی مشابه شوالیه شنل‌پوش دنیای DC را ایفا می‌کند.

علاوه بر تفاوت‌های داستانی، Squadron Supreme در مقایسه با لیگ عدالت از قطب‌نمای اخلاقی بسیار منعطف‌تری برخوردار است و شباهت‌های متعددی نیز با گروه هفت در مجموعه The Boys دارد. اگر شایعات درست باشند، این پروژه نخستین فیلم یا سریال لایو‌اکشن خواهد بود که به‌ طور کامل روی Squadron Supreme تمرکز دارد. با این حال، مارول هنوز رسماً هیچ خبری درباره پروژه‌ مرتبط با این گروه منتشر نکرده است. در حال حاضر، اکران Avengers: Secret Wars برای ۱۷ دسامبر ۲۰۲۷ (26 آذر 1406) برنامه‌ریزی شده است.

POURYA-TAK