نویسنده رمان American Psycho ساخت ریبوت این فیلم با نقش آفرینی آستین باتلر را تکذیب کرد
برت ایستون الیس، نویسنده رمان American Psycho، به تازگی از ریبوت این اثر صحبت کرده و آن را تنها یک شایعه خوانده است.
فیلم American Psycho، با اکران در سال ۲۰۰۰ میلادی بااینکه در ابتدا با استقبال خوبی از سمت منتقدان و تماشاگران همراه نبود، چندین سال بعد به یک اثر کالت کلاسیک تبدیل شد. این فیلم حول محور کارکتر پاتریک بیتمن جریان دارد که یک کارمند وال استریت است، با این حال زندگی مخفیانهای به عنوان یک قاتل سریالی نیز دارد. حالا به تازگی برت ایستون الیس در پادکست خود درباره اخبار ریبوت این فیلم به کارگردانی لوکا گوادانینو و نقش آفرینی آستین باتلر گفت:
من احساس میکنم این اخبار حقیقت ندارند. من از جایی شنیدهام که آستین باتلر هیچ قراردادی امضا نکرده و توافقی با لوکا گوادانینو نیز صورت نگرفته است. با اسکات برنز، که قرار است فیلمنامه این ریبوت را قلم بزند نیز صحبتی نشده است. طبق منابع مختلفی که دارم، این اخبار جعلی منتشر شدهاند تا واکنش مخاطبان مشخص شود.
برت ایستون الیس درباره نقش خود در این پروژه گفت:
اگر این پروژه واقعا وجود داشته باشد، من نقشی در آن ندارم. اگر این فیلم واقعیت داشته باشد، شاید مقداری پول از آن دریافت کنم اما در هیچ بخشی از این پروژه حضور نخواهم داشت.
درحال حاضر اطلاعات بیشتری از این فیلم منتشر نشده طرفداران American Psycho باید مدت زمان بیشتری صبر کنند.
منبع: ScreenRant
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات
فیلمی که فقط بخاط این قضیه سیگما اینا معروف شد
خوده فیلم اصلیم اورریتد ترین فیلم تاریخه
چه فیلم مریضی بود ،همون بهتر که نمیسازن،منو گول زدن گفتن عجب فیلمی عجب فیلمی،نگاه کردم و همیشه خودمو نفرین میکنم چرا همچین چیزی دیدم،که چی ؟یک بابای همینطور بره اینور و اونور آدم هارو بکشه که چی ؟انگیزه اش چی بود ؟من نمیتونم فیلمی که انگیزه حتی به غلط نده قبول کنم جدی،خیلی فیلم مخربی بود واقعا …تاثیرات روحی منفی بدی روی من یکی که گذاشت
جدای از برچسبها، american psycho در حقیقت فیلم جنایی نیست، بلکه اثری اجتماعی با تم کمدی تلخه در مورد طبقۀ ثروتمند و قدرتمند جامعه. قتل و کشتار طی فیلم هم پوینت و موضوع اصلی فیلم نیست و صرفاً یک پوشش روایی و فانتزی گونه در جهت هدف اصلی فیلم یعنی به تصویر کشیدن سایکولوژی یک گروه خاص از افراد جامعه به شکلی غلو شده هست.
از عدم رعایت مبانی ساده یک فیلم جنایی تا اتفاقات خندهداری که رخ میده (مثل کشتن پاول آلن و رفتن به خونهاش و تغییر صدا برای گمراه کردن پلیس) مشخصه فیلم اصلا یک اثر جنایی نیست و به کل هدف متفاوتی داره.
جناب کریمی ممنون از توضیحات شما باید گفت کسانی که علاقه به فیلم های روانشناسی و روانشناختی دارند و فیلم ها را همه جوره بررسی میکنند و از ظاهر و از روی لعاب و بدون فهمیدن مفهوم اصلی فیلم حرف نمیزنند متوجه موضوع فیلم میشوند…(بنظرم بهتره کسانی که با سرعت و جلو کشیدن و بدون توجه فیلم را دیدند نقد فیلم را حداقل بخوانند تا به هدف فیلم دست یابند…)
شما،با دید منتقد و بررسی نگاه میکنید،من مخاطب عام و خیلی های دیگه صرفا دوست نداریم با کنکاش های عمیق و درونی از چمیدونم فلان دیالوگ و تصویر بفهمیم بله چه انگیزه و قصه ای داره روایت میشه،موضوع اینه من مخاطب معمولی با دیدن همچین فیلمی فقط احساس کثیفی و تهوع بهم دست داد !
“تأثیرات روحی منفی”؛ بایدم اینطور باشه. فیلم آمریکن سایکوپث، فیلمیه که فیلمنامهش بر پایهٔ “هدونیسم” یا همون لذتگرایی خودمون نوشته شده. هدونیسم ی موضوع ساده تو روانشناسیه دربارهٔ اینکه هدف انسان از زندگی، فقط لذت بردنه.
و مشکلش هم اینجاست که اگه لذت از ی مرحلهای به بعد جلوتر بره باعث افراط میشه؛ و افراط تو لذت بردن از هرچیزی، در آخر ممکنه به مشکلات بزرگ و غیرقابلکنترلی منتهی بشه. برای مثال لذتگرایی بیش از حد تو موضوعی مثل غذا، میتونه منجر به چاقی بشه.
فیلم آمریکن سایکوپث هم دقیقاً به همچین موضوعی اشاره داره؛ تو عصری که بیتمن زندگی میکنه، اختلالاتی مثل هدونیسم رواج دارن.
و تصور کن تو چنین دورانی فردی به شهرت و ثروت بیتمن به مرحلهای از زندگیش برسه که دیگه از شهرت/ثروتش به اون اندازهٔ قبل لذت نمیبره؛ بنابراین دست به ساختن لذتهای جدیدی برای خودش میکنه..و خب تو فیلم، اون سوژهٔ لذت جدید، قتلئه.
انگیزهش چی بود؟ هدونیسم.
این فیلم جنبهٔ روانشناختی داره، و اگه با محتواش چندان کنار نیومدی..احتمالا به این خاطره که کلا با چنین ژانری کنار نمیای..؟..
سیگما سیگما بوی سیگما بوی سیگما بوی
سیگما بعدی کیه