معرفی انیمههای زیبایی که از هیچ مانگایی اقتباس نشدهاند
دنیای انیمه میزبان حضور آثاری جذاب و فراموش نشدنی بسیاری میباشد که در کمال شگفتی، اقتباسی از هیچ مانگا یا لایت ناولی نیستند.
دنیای عظیم انیمه مملو از آثار مختلفی در ژانرهای گوناگون میباشد که مشهورترین آنها، اقتباس از مانگا یا لایت ناولهایی جذاب و خواندنی بودهاند. موضوعی که این ذهنیت را در اکثر مخاطبین ایجاد کرده است که معیار کیفیت یک انیمه را اقتباسی بودن یا نبودن آن تعیین میکند.
با این حال برخلاف تصور عموم مخاطبین، باید گفت که در طی دهههای گذشته ما شاهد ساخت انیمههای سریالی و سینمایی مختلفی بودهایم که نه تنها بینندگان خود را به وجد آورده و به نامهایی فراموش نشدنی بدل گشتهاند، بلکه هیچ اقتباسی از مانگا یا لایت ناولی نبوده و نتیجه زحمات سازندگانی بوده که از هیچ، اثری ماندگار را خلق کردهاند که مانگا یا لایت ناول آنها پس از پخش انیمه به نگارش درآمده است.
مسئهای که سبب شده تا در مقاله این هفته به سراغ آن رفته و نگاهی به ۱۰ انیمه برتری داشته باشیم که بدون آن که اقتباسی از منبع خاصی باشند، موفق شدهاند تا به آثاری ارزشمند و پرطرفدار تبدیل شوند. پس در ادامه این مقاله جذاب با ما همراه باشید.
انیمه Paranoia Agent (عامل پارانویا)
انیمه Paranoia Agent یک اثر کلاسیک روانشناختی محسوب میشود که در اوایل دهه ۲۰۰۰ توسط ساتوشی کن خلق شده است.
این انیمه بزرگسالانه، درباره یک قاتل زنجیره و دیوانه میباشد که حملات بیامانش موجب ایجاد ترس و وحشتی افسارگسیخته در یک شهر میشود که موجی از پارانویا را برای ساکنینش به همراه دارد. Paranoia Agent با بهرهگیری از المانهای روانشناختی، به فروپاشی یک جامعه مدرن و انسانهای آن پرداخته و نشان میدهد که چگونه بشریت میتواند به مانند یک ویروس کشنده، عامل نابودی خودش باشد؛ انیمهای جذاب و هیجانانگیز که تماشای آن قطعاً ذهن شما را به چالش خواهد کشید.
انیمه Durarara (دورارا)
انیمه Durarara اثری عجیب و غریب و در عین حال منحصر به فرد و تماشایی محسوب میشود که شبیه آن را در هیچ جایی نمیتوانید پیدا کنید.
این انیمه حول محور پسر جوانی به نام ریوگامینه میکادو جریان دارد که از کودکی آرزو داشته تا در شهری بزرگ و شلوغ به زندگی بپردازد. پس از دعوت یکی از دوستانش، آرزوی او محقق شده و به شهر توکیو نقل مکان میکند؛ جایی که برخلاف تصورات وی، شاهد عجیب و غریبترین موجودات و شخصیتهایی هستیم که زندگی ریوگامینه را از این رو به آن رو میکنند. دلیل تمایز Durarara با باقی انیمههای این ژانر در شخصیتهای خاص آن نهفته است، شخصیتها و موجوداتی پرتعداد ولی جذاب و تاثیرگذار که قطعاً شما را شگفتزده خواهند کرد.
انیمه Psycho-Pass (سایکو-پاس)
مجموعه Psycho-Pass یکی از پر فراز و نشیبترین آثار دنیای انیمه محسوب میشود که بارها و بارها ذهن و احساسات مخاطبین خود را به چالش میکشد.
این انیمه در آینده بسیار دور جریان دارد؛ جایی که دولتها میتوانند حالات روحی و شخصیتی مردم خود را مورد سنجش قرار داده و میزان احتمال ارتکاب جرم را در آنها شناسایی کنند. موضوعی که برخلاف ایده روی کاغذ، چندان موفقیتآمیز پیش نرفته و زمینهساز هرجی مرجی غیرقابل تصور میشود. با وجود این که Psycho-Pass در طی فصلها و محسولات سینمایی خود دچار فراز و فرودهای بسیاری میشود که گهگاه طرفدارانش را ناامید کرده است اما باید گفت که یکی از جدیترین روایات حول محور سیستمهای دولتی فاسد را به ارمغان آورده که سبب شده تا جایگاه ارزشمندی در نزد بینندگانش داشته باشد.
انیمه Death Parade (نمایش مرگ)
انیمه Death Parade با بهرهگیری از المانهای روانشناسانه و مالیخولیایی، تصویر شگفتانگیزی از مرگ و زندگی را به ارمغان آورده است.
این انیمه روایتگر زندگی پس از مرگ میباشد؛ زمانی که پس از جدا شدن روح از بدن ما انسانها، به ناحیهای تحت عنوان تناسخ انتقال داده میشویم که به عنوان جایگاهی برای سفر آخرت در نظر گرفته شده است. با این حال برخی از انتقال به این مکان خودداری شده و به مکانی تحت عنوان کوییندکیم فرستاده میشوند که عمیقتریت بخشهای وجودی انسانها توسط فردی به نام دکیم مورد قضاوت قرار میگیرد. با قاطعیت میتوان گفت که تماشای Death Parade بر هر مخاطبی واجب بوده و وقایع و رخدادهای این انیمه به طرز چشمگیری میتوان دید شما نسبت به مرگ و زندگی را دستخوش تغییر قرار بدهد.
انیمه Violet Evergarden (وایولت اورگاردن)
انیمه Violet Evergarden به تاثیرات جنگ و سربازهایی میپردازد که پس از تجربیاتی وحشتناک، سعی دارند تا خود را برای زندگی در جامعه وفق دهند.
این انیمه روایتگر یک کهنهساز به نام وایولت اورگاردن میباشد که از کودکی تحت تعالیمی سخت و طاقتفرسا قرار گرفته و عملاً به عنوان یک ماشین جنگی زنده شناخته میشود. با این حال پس از تجربه وقایعی دردناک، او از خدمت معاف شده و به جامعه بازمیگردد. جامعهای که احساسات و عواطف رنج کشیده او اجازه زندگی در آن را به وی نداده و مجبور میشود تا برای بازگشت به شرایط عادی، وقایعی تلخ و تاثیرگذار را تجربه نماید. با وجود آثار ضدجنگی بسیاری که در سینمای هالیوود ساخته شده اما با قاطعیت میتوان گفت که هیچکدام به اندازه اثری همچون Violet Evergarden نمیتواند معانی گوناگونی همچون انسانیت، عشق، وفاداری و … را در بستری از وقایع تاثیرگذار به تصویر بکشد.
انیمه Samurai Champloo (سامورایی چامپلو)
طرفداران ساموراییها با انیمه Samurai Champloo میتوانند اوقاتی خوش و هیجانانگیز را تجربه نمایند.
این انیمه حول محور ۳ غریبه به نامهای فو، موگن و جین جریان دارد که به صورت اتفاقی با یکدیگر همسفر شده و ماجراجویی هیجانانگیز و خطیری را برای پیدا کردن ساموراییای که بوی گل آفتابگردان میدهد، شروع میکنند. نکته جالب توجه درباره Samurai Champloo، شخصیتهای اصلی آن میباشند که هر یک به طرزی استادانه، از ویژگیهای منحصر به فردی بهره برده و حتی جین و موگن در حین این سفر، رقابت عجیبی با یکدیگر دارند که زمینهساز خلق لحظاتی کمدی و اکشن شده است. این انیمه نشان میدهد که چگونه با وجود تفاوت آرمانها و اخلاقیات اما میتوان با صلح و آرامش در کنار یکدیگر به زندگی پرداخت و ار روزمرگیها لذت کافی را برد.
انیمه Puella Magi Madoka Magica (پائولا مگی مادوکا مجیکا)
ذهنیت خود را نسبت به آثار ژانر جادویی و مدرسهای کنار گذاشته تا با تماشای Puella Magi Madoka Magica، لحظاتی فراموش نشدنی را تجربه نمایید.
این انیمه حول محور گروهی از دختران دبیرستانی جریان دارد که برای مقابله با تهدیدات موجودات اهریمنی ، مجبور هستند تا به جادوگرانی همه فن حریف تبدیل شوند. با این حال پروسه یادگیری آنها بسیار سخت و آشفته بوده و زندگی آنها را تا مرز نابودی پیش میبرد. مسئلهای که سبب میشود تا صمیمیتی معصومانه و دوستداشتنی بین این دختران ایجاد شده و وقایعی غیرقابل پیشبینی و جذاب را پدید بیاورند. Puella Magi Madoka Magica برخلاف ظاهر رنگارنگ و کودکانه خود اما دنیایی تاریک و تاثیرگذار را به ارمغان میآورد که تماشای آن را به تجربه ناب و فراموش نشدنی تبدیل کرده است.
انیمه Code Geass (کد گیاس)
انیمه Code Geass نامی شناخته شده و محبوب در نزد مخاطبین میباشد که وقایعی سیاسی و چالشبرانگیز را به تصویر کشیده و برخلاف تصور عموم، از هیچ مانگایی اقتباس نشده است.
این انیمه بر روی یکی از محبوبترین شخصیتهای ساخته شده در تاریخ صنعت انیمه یعنی لولوش لامپروژ تمرکز دارد؛ ولیعهد سابق بریتانیا که به قدرتی تحت عنوان گیاس دسترسی پیدا کرده و از آن برای نابودی امپراتوری قدرتمند بریتانیا بهره میگیرد که لولوش را از قهرمانی مردمی، به ابرشروری فراموش نشدنی تبدیل خواهد کرد. Code Geass در کنار المانهای اکشن و هیجانانگیز خود اما حاوی مفاهیم عمیق سیاسی و اجتماعی نابی بوده که هنوز هم روایات آن تازگی داشته و هر مخاطبی را با هر سن و سال و عقیدهای را به سمت خود جذب مینماید.
انیمه Cowboy Bebop (کابوی بیپاپ)
یکی از آثار کلاسیک دنیای انیمه که توسط نابغهای به نام شینیچیرو واتانابه خلق شده، Cowboy Bebop نام دارد که منبع الهام آثار گوناگونی در مدیومهای مختلف سرگرمی بوده است.
این انیمه روایتگر یک کابوی فضایی به نام بیپاپ و خدمهاش میباشد که با سفینه خود به عنوان جایزهبگیرانی همهفن حریف، به نقاظ مختلف کهکشان سفر کرده و با وقایعی جذاب و هیجانانگیز روبرو میشوند. با وجود این که Cowboy Bebop تنها ۲۶ قسمت دارد اما کلکسیونی از المانهای بینقصی میباشد که از دهه ۹۰ تاکنون، دنیای انیمه شبیه آن را خود ندیده است. اثری که بیش از ۲ دهه پیش، عناصری را به این صنعت وارد کرد که حال در سال ۲۰۲۳ میلادی هنوز هم تازگی داشته و آثار گوناگونی حتی در سینمای هالیوود نیز از آن الهام گرفته و به شهرت بسیاری دست پیدا کردهاند.
انیمه SK8 the Infinity (اسکیت بینهایت)
مجموعه Sk8 The Infinity که به لحاظ زمانی، جدیدترین انیمه این مقاله محسوب میشود، اثری پر از رقابت و هیجان میباشد که حتی ۱ ثانیه هم خستهکننده جلوه نمیکند.
این انیمه حول محور دانشجویی انتقالی از کشور کانادا جریان دارد که به یک مسابقه اسکیتسواری دعوت میشود؛ با این حال برخلاف تصورات وی، این مسابقه با باقی مسابقهها تفاوتهای زیادی داشته و عملاً میدان نبردی برای مرگ و زندگی میباشد که شخصیتهای متنوع و جذابی را رودرروی یکدیگر قرار میدهد. Sk8 The Infinity به سبب موسیقی متن گوشنواز و جلوههای بصری تماشایی خود، مملو از سکانسهای هیجانانگیز و منحصر به فردی میباشد که فصل نخست آنها میتواند حسابی بینندگانش را سرگرم نماید.
به عقیده شما یک انیمه حتماً باید مورد اقتباس قرار گرفته باشد تا بتواند کیفیت مناسبی را برای مخاطبین خود ارائه دهد؟ برای تجربه یک اثر جدید، بین مانگا، لایت ناول و یا انیمه به سراغ کدامیک خواهید رفت؟ آیا انیمههای نام برده شده در این مقاله را تماشا کردهاید؟ بهترین اثر نام برده شده از دید شما کدامیک میباشد؟ نظرات و دیدگاههای خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- نقد و بررسی فیلم Joker: Folie à Deux | هیچ جوکری وجود ندارد
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
لاک پشتای نینجا»»»تمام انیمه های جهان🍭
WTF
دوتا پویا نمایی متفاوت رو که اصلا هیچ ربطیم به هم ندارن چه از لحاظ ژانر چه آرت استایل و صرفا فقط چون یکیشون تو داستانش از فرهنگ کشوری که انیمه تولید میکنه استفاده کرده میای میزاری رو ترازو؟؟
قطعا از نظر ارزش معنوی داستان و کمیک، لاکپشتا قدمت بیشتری داره و توی ایران بخاطر دوبله ناب پرشین تون نسبت به انیمه ها خیلی بهتره. چون هم دوبله خاطره انگیزی داشت و هم داستان یکنواخت برعکس خیلی از انیمه ها که میخواد رکورد طولانی بودن همدیگرو بزنن. ولی نمیشه دوتا چیز جدا از هم رو مقایسه کرد ولی اگه قرار به قضاوت باشه، ایرانی واقعی میدونه طرف کیو بگیره.
دوستان حالا ایشون نظرشون رو گفتن
چرا دعوا میکنین…
باورم نمیشه ۳ تا مرد ۶۵ ساله دارن سر لاکپشتای نینجا باهم دعوا میکنن
برای منی که مانگا نمیخونم همه انیمه ها غیر اقتباسی هستن 🤣
۳ انیمه کد گیس ، کابوی و اون سامورایی رو دیدم عالی بودن ولی اگه بخوام بگم کدوم یکی از این انیمه ها شاهکارن ، انیمه دث پاراده رو میگم ، فوق العاده بود ، نمونه ش نیست ،عالیه
خب انیمه های اورجینال(غیراقتباسی) نیمه کاره نمی مونن، درحالیکه انیمه های اقتباسی از مانگا بیشتر اوقات نیمه کاره رها میشن. این فرق اساسیشونه.
…
Death Parade که مزخرف بود. من بعداز ۵-۶ قسمت درآپش کردم. اساساً داستانش مشکل داشت. قضاوت برای فرستادن ارواح به بهشت(تناسخ) یا جهنم(ناکجاآباد) بجای اینکه براساس اعمال اون آدمها تو زندگیشون باشه براساس واکنش لحظه ایی بود که قاضی ها با اون بازی ها یا اختلال عمدی تو بازی ها باعثش میشدن که بنظرم اصلاً منطقی نبود. اگه شما بمیری بری اون دنیا بعداً بزنن تو گوشت تو هم از روی عصبانیت فحش بدی بعد بگن خب چون فحش دادی باید بری جهنم. درحالیکه تو زندگی دنیوی آدم خیلی خوبی بودی، بنظزت منصفانه است؟
استفاده از یک ایده جالب ولی غیر منطقی به عنوان پایه و محرک داستان یک چیز رایجه قطعا میشه ایراد حسابش کرد ولی مهم اینه که بتونن به قدری خوب ازش استفاده کنن تا جبران بشه و بیننده موقع نگاه کردن زیاد فکرش سمت اینکه «این اثر از پایه مشکل داره نره» دو تا مثال میزنم
!!! هشدار اسپویل silent voice !!!
.
.
.
۱.سایلنت ویس:
کل پایه و اساس داستان،روابط و…روی یک مسئله غیر منطقی ساخته شده، در واقع داستان از همون شروع و پایه مشکل داره، یک دانش آموز ناشنوا و دارای شرایط خاص که حتی درست و حسابی نمیتونه حرف بزنه توی یک مدرسه عادی که برای درس دادن به همچین شخصی ساخته نشده کنار دانش آموزای عادی تحصیل میکنه، مدرسه هیچ کار خاصی براش انجام نمیده معلم هم مثل سابق طوری که انگار این شخص تو کلاس نیست به درسش ادامه میده، صرفا به دانش آموز ها میگن که اگه «دوست داشتید» و به طور کاملا اختیاری میتونید هر روز کمی زبان اشاره رو تمرین کنید، جالب اینجاست که این شخص رو به طور کاملا طبیعی انگار که هیچ مشکلی نداره تو فعالیت های عادی بقیه دانش آموزا شرکت میدن حتی تو آواز خوندن!!! درس هارو هم خودش باید یاد بگیره بدون کمک معلم
سایلنت ویس داستانش رو با یک مسئله غیر منطقی پیش میبره ولی کلیت اثر به قدری فوقالعاده هست که بتونه این ایراد رو جبران کنه و بیننده در حین نگاه کردنش به این مسئله فکر نکنه
.
.
!!! پایان اسپویل سایلنت ویس !!!
.
.
اینو فکر نکنم بشه اسپویل حساب کرد ولی اگه خیلی حساسید
!!! هشدار اسپویل erased !!!
.
.
۲.اراسد:
بیس داستان اراسد هم بر اساس یک ایراد شکل گرفته،سفر در زمانی که توی انیمه استفاده میشه باعث پیشبرد داستان میشه ولی انیمه هیچ توضیحی برای این پدیده نمیده و اصلا واردش نمیشه، طبیعتاً وقتی هیچ توضیحی راجبش داده نشده چند تا سوال بی جواب پیرامونش شکل میگیره
نویسنده از سفر در زمان به عنوان محرک داستان استفاده میکنه ولی احتمالا به این نتیجه رسیده که اگه واردش بشه نتیجه چیز خوبی از آب در نمیاد و از پرداخت بهش عاجزه به خاطر همین روی این مقوله تمرکز نمیکنه و همین باعث میشه بیننده زیاد به اینکه داستان بر اساس یک ایراد شکل گرفته فکر نکنه (البته باید اینو بگم که خودم اراسد رو اثر عالی نمیدونم و از نظرم صرفا خوب به پایینه ولی مثال خوبی برای این موضوعه)
.
.
!!! پایان اسپویل اراسد !!!
.
.
دث پاراده هم همینطوره ولی یه فرقی با این دوتایی که مثال زدم داره، نویسنده دث پاراده با چند تا موضوع تا حدی میتونه بیس کلی داستانش رو توجیه کنه
۱.بیشتر کسایی که تو انیمه مورد قضاوت قرار میگیرن شخصیت های خاکستری هستن که در طول زندگیشون (و حتی بعد از مرگ) خوب و بد مطلق نبودن به خاطر همین این نوع قضاوت در موردشون منطقیه، در واقع نویسنده معمولاً از اینطور شخصیت ها استفاده میکنه تا بیس کلی داستان بیشتر از این زیر سوال نره و بتونه این نوع از قضاوت رو حداقل توی انیمه تا حدی منطقی جلوه بده
۲. قاضی های توی انیمه معتقدن که هر انسانی بخش های تاریک داره و حتی اگه اون انسان در طول زندگیش آدم خوبی بوده باشه هم ممکنه صرفا به خاطر این باشه که موقعیتی پیش نیومده تا بخش تاریکشون رو بکشه بیرون به خاطر همین سعی میکنن با قرار دادن اون انسان ها در شرایط بحرانی بخش تاریک روحشون رو بکشن بیرون و از این. طریق قضاوت کنن، در واقع میشه گفت قاضی ها به همون جمله ای باور دارن که خیلی بهش معتقدند: «انسان ها ذات واقعیشون رو در هنگام عصبانیت نشون میدن»
یه مسئله دیگه رو هم چون هنوز تا آخر انیمه رو ندیدی اشتباه متوجه شدی نویسنده نمیخواد بگه که اینجوری قضاوت کردن درسته، اتفاقا هدف اصلیش از این انیمه زیر سوال بردن این نوع از قضاوت و همون جمله معروف انسان ها ذات واقعیشون رو در هنگام عصبانیت نشون میدنه که اواخر انیمه این نتیجه به بیننده منتقل میشه ، ولی جدای از همه ی این موارد انیمه رو جای بدی هم دراپ کردی نیمه دوم انیمه از نیمه اول خیلی بهتره تازه انیمه مشکلاتی در زمینه روایت داره که این مشکلات تو نیمه اول شدید تره، بدترین اپیزود های انیمه (۳ و ۶) تو نیمه اولن مخصوصا اپیزود ۶ که آخرین اپیزودی بود که دیدی، به نظرم ادامش بده بهترین اپیزود های انیمه (۸ و ۹) تو نیمه دومن پیچش های شخصیتی و انتقال مستقیم پیام انیمه هم تو نیمه دوم اتفاق میفتن، جدا از تمام چیزایی که گفتم دث پاراده ایرادات قابل توجهی داره و به هیچ شاهکاری که اون کاربر عزیز میگه نیست ولی با مزخرف بودنش مخالفم اینطوری بگم که اگه بخوام بهش نمره بدم ۷ میدم.
شرمنده فکر نمیکردم کامنتم انقدر طولانی بشه
چرا نیمه کاره رها میشن دلیل خاصی داره؟
خلاصه جواب : پول
یکی از دلایلش اینه که بعضیاشون رو میسازن تا فقط مانگاش رو معرفی کنن ولی بعضیا دیگشونم هستن که فقط برای پول میسازنشون برای همین اصلا روی کیفیت چیزی که باید باشه تمرکز نمیکنن…
الان انیمه tokyo ghoul جزو کدوم دسته هست؟ چون داستان و شخصیت های به شدت جذابی داشت ولی انیمه خیلی آبکی جمع و جورش کرد قضیه رو.
توکیو غول میگن فصل دومش با مانگاکا دعواشون شد نمیدونم چی چی… ولی بقیشو مشخصه فقط میخواستن بسازن تا پروندش بسته شه
کد گیاس عشقه ❤️❤️❤️
کد گیاس ❤️❤️
دورارارا یکی از اون آثاریه که هیچ وقت نشد تا آخر ببینمش
واقعا اثری جذاب با شخصیت های پر تعداد بود و شخصیت پردازیاش هم خیلی خوب بود
کد گیاسم که شاهکار بود و یکی از بهترین آثار مکایی بود که دیدم
Death parade هم کاشکی یه فصل دومی چیزی داشت خیلی اثر زیابای بود
Cyberpunk edgerunners: am i a joke to you?
اون اسمش انیمه هست ولی یک مشخصه اصلی انیمه ها که ساخت ژاپن هستن رو نداره
استدیو تریگر ساخته ژاپنیه
توسط استودیو تریگر که در ژاپن هست ساخته شده
داش خودت داری میگی انیمه 😂. انیمه یعنی انیمیشن ساخت ژاپن
در رابطه با جواب این دوستمون که میگه سایبرپانک تو ژاپن ساخته نشده باید بگم اشتباهه درسته از نتفلیکس پخش شده ولی ساخته ژاپنه هر چند با دخالت نتفلیکس و چند تا کشور (شرکت) که اسم نمیبرم به جز پایانش کلا از اون حس و حال انیمه بودن فاصله گرفته و انگار ساخت ژاپن نیست حداقل چیزی که من احساس کردم و اینکه انگار درست قبل از پخش چند تا قسمت رو حذف کردن و خواستن داستان رو کوتاه کنن . البته واقعا باهاش حال کردم 🙂
این مقاله هه درواقع منبعش CBRهه که فک نکنم تاریخش مال این روزا باشه🤔
هفتاشونو دیدم و همشون بنظرم عالی بودن
کابوی بیباپ کلا جایگاه عجیبی برام داره خودمم انیمه های بهتر میشناسم ولی کلا خیلی برام شاهکاره
وایولت اورگاردن قسمت ۱۰ ………
کد گیاس هم فرمولی رو داره که گرفته و بشدت عالیه
کابوی بیباپ لامصب شاهکاریه باورم نمیشه اینهمه سال از ساختش گذشته
این چند تا هم میتونستن تو لیست باشن
ergo proxy
lain
great pretender
odd taxi
Paranoia Agent
Durarara
فصل اول Psycho-Pass
Samurai Champloo
Code Geass
Cowboy Bebop
عالی هستن.
ولی Death Parade اصلاً بدرد نمیخوره! خیلی ازش تعریف شنیده بودم، ولی بعداز ۵-۶ قسمت درآپش کردم.
انیمه فقط میتیکمان !!!
🤣🤣
خیلی جالب بود تا علامت حاکم بزرگ رو نشون نمیداد هیچکی آدم حسابش نمیکرد بعد علامت رو میکرد همه بش احترام میزاشتن اعتبار علامتش از خودش بیشتر بود اینه که بده🤣
سبک گرافیکی Violet Evergarden برام خیلی شبیه steam boy هست
Psycho-Pass اندرریتد ترین انیمه ایی که دیدم
داستانش فوقالعاده س
انیمه Durarara از روی لایت-ناول اقتباس شده و اورجینال نیست.
لایت-ناول Durarara از آوریل ۲۰۰۴ تا ژانویه ۲۰۱۴ در ۱۳ جلد چاپ و منتشر شده، درحالیکه فصل اول انیمه از تاریخ ژانویه ۲۰۱۰ تا ژوئن ۲۰۱۰ پخش شده.
اینجا نوشته مانگا. منظورش لایت ناول نبود. وگرنه وایولتم از یک رمانه
از این لیست کد گیاس و وایولت اورگاردن رو بیشتر دوست داشتم
کد گیاس که داستان شاهکاری داره و روایت و تویست های غیر منتظرش هیچوقت یادم نمیره، راجب لولوش هم چیزی نگم
وایولت اورگاردن هم انیمه خیلی خوبی بود داستان های کوتاه زیبایی رو روایت میکنه و خود وایولت هم خیلی دوست داشتنیه
angle beats یکی از بهترین انیمه ها حیف که تو لیست نیست…
انیمه های شاخی هم هستن
جالبه که از روی مانگا نساختنشون
با اینکه انیمه باز هستم اما وقتی سامورایی چامپلو تموم کردم انگار چیزی ازم کم شد
فصل اول سایکوپس محشر بود
انتاگونیست خیلی خوب
اوپنیگ و اندینگ و موزیک متنشم خیلی دوست داشتم.
پارانویا ایجنت عجیب ترین انیمه ای هست که تا به حال دیدم هنوزم بهش فکر میکنم .
خسته نباشید چندتا انیمه سینمایی خوب معرفی میکنید تعطیلات یهو دلم خواست
درست شنیدم هرمز؟!🤨انیمه بازی ولی سایکو پس ندیدی و مثل من منتظر سینمایی جدیدش نیستی؟🤨🧐
بهترین انیمه ای که تا به امروز دیدم، اکوداما درایو بود. چون نه تنها کسل کننده و طولانی نبود، بلکه از نظر گرافیک و روایت حرفی واسه گفتن داشت. بعد از اون سایبرپانک ادج رانر که پایانش برعکس انیمه هایی که توی بدترین شرایط باز پیروز میشن، منطقی بود.
فقط وایولت اورگاردن رو چند ماه پیش دیدم واقعا ارزش دیدن داره سیزده قسمت و یک قسمت OVA و دو تا سینمایی که یکیش ربطی به داستان نداره ولی دومی اش که حدود یه سال پیش ساختن داستان رو تموم می کنه هنوز هیچ انیمه مثل وایولت ندیدم واقعا یک شاهکار به تمام معنا پیشنهاد میکنم حتما ببینید فوق العادس
انیمه فقط فوتبالیست ها.(شوخی).🤣
هیچ اینمه ورزشی نتونست فوتبالیست هارو شکست بده اصلا این یک چیز دیگه بود.
فوتبالیست ها که شاهکار بود🔥 ولی جدیدا انیمه blue lock اومده خیلی محبوب شده و اونم دقیقاً سبک فوتبالی داره، من هنوز ندیدمش و نمیتونم نظر بدم که از فوتبالیست ها بهتر هست یا نیست، انیمه هایکیو هم جز ورزشیا خیلی بشدت محبوبه منتها فوتبالی نیست والیبالیه، ولی قدمت فوتبالیست ها خودش بیانگر یه اثر فراموش نشدنی به حساب میاد :)✨
جای angel beats و Charlotte خالیه
چرا قسمت ۸ سامورایی چامپلو زیرنویس فارسیش نیست💀بدبختی ژاپنیم هست اگه انگلیسی بود نگاه میکردم بدون زیرنویس💀