دزد سایه ها می تازد | اولین گیم پلی بازی THIEF فوق العاده به نظر می رسد

Thief یکی از بازی های خاص و البته قدیمی در سبک مخفی کاری است که به لطف Eidos دوباره می توانیم محبوب ترین و البته بزرگترین دزد را در سال ۲۰۱۴ ملاقات کنیم . این بازی یک ریبوت کامل بر سری بازی های Thief می باشد که با ظاهری آراسته تر شما را به مبارزه و دزدی در دنیایی تاریک فرامی خواند .
همانطور که گفته شد بازی Thief توسط شرکت Eidos Montreal ( سازندگان بازی Deus Ex: Human Revolution ) ساخته می شود و Square Enix هم ناشر آن می باشد . این بازی چهارمین نسخه از سری بازی های Thief می باشد که برای سه پلتفرم اصلی نسل بعد یعنی Xbox One ، PS4 و Microsoft Windows عرضه می شود . این بازی در ابتدا در سال ۲۰۰۹ با نام Thief 4 معرفی شد ، اما در مارس ۲۰۱۳ به طور رسمی در مجله ی Game Informer معرفی و به عنوان یک ریبوت بر سری بازی های Thief اعلام شد .
بازی در یک محیط باز و استیم پانک اتفاق می افتد . Garrett ، شخصیت اصلی بازی که یک دزد مشهور است ، بعد از مدتی طولانی دور از وطن خود زندگی کردن بالاخره به شهر خود یعنی ‘ The City ‘ باز می گردد . بازگشت Garrett همزمان با حکومت مستبد شخصی به نام “بارون ( Baron ) ” رقم می خورد . همچنین در دوران حکومت این مرد بد ذات نوعی طاعون در شهر پخش می شود که مردم عادی و رعیت شهر گرفتار آن می شود . Garrett که در دزدی چیره دست می باشد ، تصمیم می گیرد که به مقابله با حکومت برود و به نوعی رابین هود شهرش شود !
نگاهی بر سری Thief با توجه به سال نشر و پلتفرم های آن
دیگر سر شمارا با زندگی نامه ی Garrett درد نمی آورم (!) و دعوت می کنم که به تریلری که از گیم پلی بازی THIEF منتشر شده است بیشتر توجه کنید !
اولین گیم پلی بازی THIEF
[jwplayer mediaid=”85354″]
در این تریلر ۳۳ دقیقه ای شما ابعدا مختلف گیم پلی بازی و حرکات و قابلیت های بی شمار Garrett را مشاهده می کنید که مخفی کاری را دوباره زنده کرده است . خشونت ، جست و خیز به بالای دیوار ها ، تر و کمان با انواع و اقسام تیر ها ، دزدی کردن در سکوت ، قابلیت های مختلف جادویی و … همه در این تریلر نمایانگر یک بازی با سیستم مخفی کاری عالی می باشد . برای دزدی آماده اید ؟!
پر بحثترینها
- جزئیات جدیدی از Intergalactic: The Heretic Prophet منتشر شد
- واکنش دراکمن به دو دستگی طرفداران در قابل The Last of Us 2 و رویکرد مشابه در مورد Intergalactic
- کارگردان Split Fiction: اگر دوباره جایزه بهترین بازی سال را ببرم خوشحال میشوم، اما با وجود GTA 6 رقابت سخت خواهد بود
- نیل دراکمن: ۵ سال از آغاز ساخت Intergalactic: The Heretic Prophet میگذرد اما هنوز درحال تغییر و تکامل است
- ۱۵ شخصیت با ابهت برتر در تاریخ بازی های ویدیویی
- شایعه: بازی The Last of Us Part 3 به طور مخفیانه در دست ساخت قرار دارد
نظرات
در یک کلمه عالی …. خیلی عاشق اینجور بازی ها هستم …
در ضمن دوستان تریلر علاوه بر بخش های گیم پلی ، توضیحاتی هم وسطش داده میشه و همه ی ۳۳ دقیقه مختص به گیم پلی نیست !
مرسی داداش هادی بازیش عالی من خیلی خشم میاد از این سبک البته قبلی هاش نتونستم بازی کنم…….شماره قبلی هاش گیر میاد که بخرم بازی کنمش این
ممنون :yes: 😀
11.۵.۱۳
برای یاد آوری این گمپلی با ps4 اجرا شده :yes: :yes: :yes: :evilgrin:
ممنون هادی. جان منم مثل تو عاشق این مدل بازی ها هستم :yes: :yes: :yes:
من هم همین طور ممنون بابت خبر هادی جان :yes: :yes: :yes: :yes:
استیم پانک یعنی چی ؟؟؟؟؟؟ 😯 😯
استیم پانک یکی از زیر سبک های سبک داستانی علمی تخیلی که بیشتر به نوعی پیشرفت بر خلاف این چیزی که ما توش هستیم اشاره میشه و بیشتر از همه به پیشرفت ماشین بخار توجه میشه … مثله بازی دیسانرد ، که توش پیشرفت دنیا به وسیله ی ماشین بخار جهت گیری شده بود …
در کل یعنی اگه دنیا تو سالی که برق و بخار بودن در نظر بگیریم به جای برق بخار بیاد بشه همه کاره …. 😉
بله…خیلی ممنون :laugh:
البته خودم که میدونستم خواستم بقیه افراد بدونن
.
.
نه شوخی کردم دستت درد نکه
چه باحال :yes: :yes:
اقا این نسخه های قبلیش برای دانلود هستش بخوام بگیرم تا حالا این بازی انجام ندادم. خیلی دلم میخواد بازی کنم قبلی هاش……دیدگاه من چرا تایید نشده.
بله هست … قبل از کامنت گذاشتن گوگل بود که می تونستین استفاده کنین … 😉
YEK BAZI ALLI BESIAR MONTAZERESHAM
بازیش عالیه مرسی بابت تریلر
فقط حجمش خیلی بالاست
(ایولا داریم میریم برزیل خیلی شانس اوردیم این دوره :sweat: :sweat: :sweat: )
مرسی داداش هادی میخوام قبلی هاش بگیرم چون نقداش خوندم به نظرم قشنگ بودن بازی کنم ببینم چطورین :inlove:
:yes: :yes:
whats yours is mine :yes: :yes: :yes: :yes:
من تا حالا یک شمارشو هم بازی نکردم پس فعلا نمیتونم نظر بدم بازی قشنگی هست یا نه 😐
گرافیک برای من مهمه داشته باشه بازی میکنم
😎 😎