دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  

مسائلی که ما را آزار می‌ دهند؛ دردسر های همیشگی گیمرها

سجاد باقریان
۰۹:۰۰ ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  

دنیای ما گیمر‌ها با تمام جذابیت‌هایش دارای یک سری مسائل است که برای ما آزاردهنده می‌باشد و اکثر ماها نیز با آن‌ها مواجه شده‌ایم و به خوبی آن‌ها را درک می‌کنیم. درواقع این مقاله یک‌جور شکایت‌نامه فرضی از دردسر‌‌های ما است که هرگیمری آن را قبول دارد و با تمام وجود پای آن را امضا می‌کند. در ادامه به اکثر موارد آزار‌دهنده دنیای ما گیمر‌ها اشاره می‌کنیم و اگر شما با مشکلات دیگری روبه‌رو شده‌اید و فکر می‌کنید که موضوعی از قلم افتاده است، حتما در قسمت نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.

کات‌سین‌هایی که حتما باید آن‌ها را تا انتها ببینید

دردسر های همیشگی گیمرها

پس این دکمه Skip کجاست؟

ما گیمر‌ها عاشق کات‌سین‌های جذاب هستیم و خیلی‌ها سر کات‌سین‌های مختلف اشک ریختند، خشمگین شدند و لبخند زدند، اما بیایید قبول کنیم که کات‌سین‌هایی که نمی‌توان از آن‌ها عبور کرد فقط شما را خشمگین می‌کنند، به‌خصوص وقتی برای دومین بار در حال تجربه یک عنوان هستید و کات‌سین‌ها را باید برای دومین‌ بار تماشا کنید و آن گزینه لعنتی skip هم وجود ندارد. صبر می‌کنید، صبر می‌کنید و باز هم صبر می‌کنید اما گویا کات سین پایانی ندارد، می‌روید یک چایی برای خود می‌ریزید، برمی‌گردید و هم‌چنان کات‌سین محترم در حال پخش است، به همین دلیل از سازندگان بازی‌های ویدیویی عاجزانه تقاضا داریم که حتما یک گزینه skip برای کات‌سین‌ها در نظر بگیرند.

بازی‌هایی که هیچ شباهتی به تریلر‌هایشان ندارند

دردسر های همیشگی گیمرها

به گیمر‌ها دروغ نگویید، خودتان ضرر خواهید کرد.

در دوره‌ای قرار داریم که حتی ضعیف‌ترین عناوین هم می‌توانند یک گیم‌پلی فوق‌العاده هیجان‌انگیز داشته باشند و هیچ شرکت بازی‌سازی‌ای هم از این موضوع بدش نمی‌آید که بسیاری از گیمر‌ها برای اثرش هایپ شوند، پس بازی‌سازان به تریلر‌های پرزرق و برق روی می‌آورند که اندکی هم به نسخه نهایی بازی شباهت ندارد.

البته نمی‌توان گفت که همه‌ی بازی‌ها برای عدم وجود شباهت کامل با تریلرشان شکست می‌خورند، حتی بازی‌هایی که اندکی اغراق به تریلر‌ها تزریق می‌کنند نیز همین مسئله را دارند، مثال بارز آن اولین نسخه واچ‌داگز می‌باشد که با تریلر‌های جذاب یک عنوان با گرافیک بی‌نظیر و مکانیسم‌های فوق‌العاده بود که اکثر گیمر‌ها برای آن هایپ شدند و در نهایت یوبیسافت نتوانست در نسخه نهایی چیزی مانند تریلر را برای گیمر‌ها فراهم کند و با وجود کیفیت فوق‌العاده بازی واچ‌داگز در زمینه‌های مختلف، مخصوصا داستان و شخصیت‌پردازی عالی، این عنوان نتوانست آن‌طور که پیش‌بینی می‌شد درخشان ظاهر شود.

مزایای پیش‌خرید بازی‌ها

دردسر های همیشگی گیمرها

بخریم یا نخریم؟ چه کنیم؟

همان‌طور که در بخش قبلی به آن اشاره کردیم، با توجه به تریلر‌هایی که دیگر خیلی از گیمر‌ها به آن اعتماد ندارند و مسائل مختلف، کسی جرات پیش‌خرید بازی‌ها را ندارد و دیگر نمی‌توان مطمئن بود که حتی بزرگ‌ترین شرکت‌های بازی‌سازی هم انتظارات را برآورده می‌کنند یا خیر.

در این میان شرکت‌ها برای ترغیب گیمر‌ها برای خرید اثرشان، مزایای مختلفی را برای پیش‌خرید بازی‌شان در نظر می‌گیرند که نمی‌توان گفت این یک حرکت ضد مشتری است، اما قطعا برای ما گیمر‌ها آزاردهنده می‌باشد، به‌خصوص برای ماهایی که در ایران زندگی می‌کنیم و خیلی اوقات قادر نیستیم چندین عنوان را با هم خریداری کنیم و باید وقت زیادی را با تجربه یک بازی سپری کنیم، پس پیش‌خرید یک ریسک بزرگ برای ما محسوب می‌شود که مزایای آن دل ما را کباب می‌کند.  مغزمان می‌گوید پیش‌خرید نکن و دلمان می‌گوید که حتما بازی را پیش‌خرید کن، حال چه کنیم؟ آزار‌دهنده‌تر از این موضوع، این است که بازی‌ را پیش‌خرید نکنید و بعد‌ها با عرضه آن، متوجه شوید که با یک شاهکار دنیای گیم مواجه هستید!

بخش آموزشی خسته‌کننده

دردسر های همیشگی گیمرها

عکس تزئینی است.

اکثر بازی‌ها از المان‌های مشابه استفاده می‌کنند و حتی بین خیلی از آن‌ها هیچ تفاوتی در زمینه کنترل شخصیت‌ اصلی و بخش‌های مختلف وجود ندارد، با این وجود بعضی بازی‌ها شما را مجبور می‌کنند که بخش آموزشی را پشت‌سر بگذارید. بخش آموزشی به تنهایی آزاردهنده نیست و می‌تواند تمرین خوبی برای گیمر‌ها باشد، اما با افزایش زمان بخش آموزشی، به همان اندازه به میزان آزار‌دهنده بودن آن هم افزوده می‌شود.

حال فرض کنید بخش آموزشی به تنهایی طولانی است و بازی ‌هم به شما گیر بدهد که حتما باید تمامی کمبو‌ها و کار‌های مختلف را دقیق و صحیح انجام دهید و با هربار اشتباه باید آن‌ها را دوباره تکرار کنید، بسیار عالی می‌شد اگر تمام بازی‌ها بخش آموزشی‌شان اختیاری بود تا ما دیگر نیم ساعت در حال کشتن دشمن فرضی نباشیم.

لودینگ‌های طولانی

دردسر های همیشگی گیمرها

سر لودینگ‌ها پیر شدیم.

بازی GTA V را دانلود و نصب کنید و به همان اندازه که منتظر بودید نصب شود، منتظر بمانید تا لودینگ آن به پایان برسد! GTA V تنها نمونه‌ای از بازی‌هایی است که در زمینه لودینگ با ما دشمنی دارند و دوست دارند به ما درس صبوری بیاموزند. البته این موضوع تنها به لودینگ‌های اول بازی مربوط نمی‌شود و خیلی اوقات در هنگام تجربه یک عنوان باید از Fast Travel استفاده کنید که آن‌‌ها هم آزار‌دهنده است.

خوشبختانه با ظهور هارد‌های SSD و استفاده از آن‌ها در کنسول‌های نسل نهم، رفته رفته در حال رفع شدن این مشکل آزار‌دهنده هستیم و لودینگ‌ها دیگر مانند قبل طولانی نیست و زمان بارگذاری بازی‌ها بسیار کاهش یافته است، به هرحال خیلی از ما‌ها هم‌چنان از کنسول‌های نسل هشتم استفاده می‌کنیم یا کامپیوترمان به هارد‌های SSD مجهز نیست، پس هنوز لودینگ یک مسئله آزار‌دهنده است.

بازی‌ را می‌خرید، هفته بعد رایگان می‌شود

دردسر های همیشگی گیمرها

ای کاش یک هفته زودتر رایگان می‌شد … ای کاش!

کلی پول می‌دهید بازی‌ای که چند وقتی می‌شد قصد خریدش را داشتید بالاخره تهیه می‌کنید، هفته بعد می‌بینید به صورت کاملا رایگان در دسترس است. این جا است که به خود دلداری می‌دهید که حداقل از شرکت بازی‌سازی حمایت کرده‌اید، اما قطعا در اعماق وجودتان عصبی هستید و دلتان می‌خواهد کیبورد یا کنترلر بیچاره را بشکنید.

به عنوان کسی که این موضوع برایش پیش آمده، باید بگویم که حتی تجربه آن بازی‌ هم دیگر آن طور که انتظارش را دارید پیش نمی‌رود و به اصطلاح نسبت به تجربه آن سرد می‌شوید. شما فقط باید امیدوار بمانید که این اتفاق برایتان رخ ندهد، همین!

سیو نشدن بازی

دردسر های همیشگی گیمرها

به Auto Save اصلا اعتماد نکنید.

یکی از سخت‌‌ترین مراحل را پشت سر می‌گذارید و اصلا دلتان نمی‌خواهد دوباره به سراغ آن مرحله بروید، به Auto Save اعتماد می‌کنید و بازی را می‌بندید، بعد از چند ساعت دوباره کنسول یا کامپیوتر خودتان را روشن کرده و بازی را اجرا می‌کنید، بله! شما باید دوباره آن مرحله را بگذرانید و تمامی لوت‌ها و بدبختی‌های که کشیدید از بین رفته‌اند، در این جا است که یاد می‌گیرید هیچ‌وقت نباید به Auto Save اعتماد کرد، البته نمی‌دانم این یک وسواس است یا خیر، اما خیلی از ما گیمر‌ها به manual save هم اعتماد نداریم و چندین بار بازی را سیو می‌کنیم تا دلمان آرام بگیرد.

ارور‌، ارور و ارور!

دردسر های همیشگی گیمرها

چی می‌شه گفت؟

ارور نه تنها در بازی‌های ویدیویی، بلکه در هر چیزی که فکرش را بکنید آزاردهنده است، فقط فرض کنید زمان زیادی را صرف نصب کردن بازی می‌کنید و وقتی می‌خواهید وارد بازی شوید، یک ارور عزیز همه ‌چیز را خراب می‌کند. به یاد دارم چند سال پیش بعد از نصب Witcher 3، یک ارور باعث شد به کلی بیخیال این شاهکار بشوم و بعد از گذشت زمان زیادی از عرضه بازی دوباره به سمت این بازی رفتم و توانستم آن را تجربه کنم، یا در مثالی دیگر، در بازی Farcry 4 بعد از وارد شدن به یک منطقه بازی کرش می‌کرد و بعد از چند وقت بازی را رها کردم و هنوز هم حسرت آن را می‌خورم، شاید کنسول‌باز‌ها کمتر با این مشکل مواجه شوند، اما اگر با PC به تجربه بازی‌ها می‌پردازید، حتما ارور با روح و روان شما بازی‌ کرده است.

پینگ

دردسر های همیشگی گیمرها

پینگ، دشمن قدیمی ما ایرانی‌ها.

با توجه به وضعیت اینترنت ایران و مشکلات مختلف مانند تحریم‌ها که ما را به استفاده از اپ‌های تغییر‌دهنده آی‌پی مجبور می‌کنند، پینگ ۹۹ درصد از ما گیمر‌های ایرانی افتضاح است و خیلی اوقات به‌ همین دلیل نمی‌توانیم از تجربه یک بازی مولتی‌‌پلیر لذت ببریم و روی مخ‌ترین موضوع پینگ، کشته شدن توسط یک نوب، آن‌ هم فقط برای پینگ بالا می‌باشد.

دقیقا همان لحظه که پینگ اینترنت به ۱۰۰ می‌رسد و پیش خود می‌گویید که این عالی است! یک استریمر معروف از پینگ ۷۰ خود ناراضی می‌باشد و ادعا می‌کند که با این پینگ نمی‌توان درست بازی کرد، کلا انسان‌ها قدر داشته‌های خودشان را نمی‌دانند.

بهینه‌سازی‌ افتضاح و افت فریم‌

دردسر های همیشگی گیمرها

افت فریم به همان اندازه پینگ آزاردهنده است.

افت فریم یکی دیگر از عذاب‌آور‌ترین اتفاق‌هایی است که می‌تواند برای یک گیمر پیش بیاید و حتی در چند سال اخیر می‌توانیم عناوینی را پیدا کنیم که به همین دلیل شکست خوردند که بزرگ‌ترین آن‌ها عنوان سایبرپانک می‌باشد که در کنسول نسل هشتم از این مشکل رنج می‌برد و در کل این مشکل بیشتر از عدم بهینه‌سازی مناسب نشات می‌گیرد.

از بهینه‌سازی نامناسب که حرف بزنیم، قطعا اولین افرادی که با پوست و استخوان این مشکل را درک می‌کنند گیمر‌های PC هستند، ده‌ها بازی را می‌توان نام برد که در این پلتفرم از بهینه‌سازی فوق‌العاده افتضاحی برخوردار بودند و شاید گل سر سبد آن‌ها عنوان نسل هفتمی، یعنی GTA IV باشد که هنوز هم بسیاری از سخت‌افزار‌های قدرتمند نمی‌توانند آن را به درستی اجرا کنند.

یار نوب

دردسر های همیشگی گیمرها

یار نوب به نوعی عذاب و امتحان الهی است.

خسته و کوفته به خانه می‌آیید و به سراغ کنسول خود می‌روید تا یک ساعت بازی کنید، سرور پیدا شده و بالاخره وارد بازی می‌شوید، آخرین چیزی که دلتان می‌خواهد یک یار نوب است که متاسفانه همیشه نصیب ما می‌شود، یار نوب از دشمن حرفه‌ای هم بیشتر به شما آسیب می‌زند و به شما توصیه می‌کنم که اگر با یکی از این دوستان در یک تیم افتادید، راه خودتان را بروید و سعی کنید کمتر در کار‌های گروهی با یکدیگر همکاری کنید، زیرا نتیجه‌اش چیزی غیر از عصبانیت نیست.

Pay to win

دردسر های همیشگی گیمرها

پول بدهید و ببرید، به همین سادگی.

بازی‌های رایگان یا به اصطلاح Free To Play، خیلی بیشتر از چیزی که تصورش را می‌کنید محبوب هستند و وقتی که به آمار و ارقام استیم نگاه می‌کنید، متوجه خواهید شد که بازی‌های رایگان به طرز عجیبی مورد استقبال گیمر‌ها قرار می‌گیرند، شاید بتوان عناوین Clash royal یا Team Fortress را نمونه‌ای از بازی‌های رایگان محبوب دانست.

اما مشکل اصلی اینگونه بازی‌ها Pay to win بودن آن‌ها است، یعنی افرادی که در بازی از پرداخت‌های درون برنامه‌ای بهره می‌برند و آیتم‌های مختلف را خریداری می‌کنند، کار بسیار آسان‌تری دارند و عملا خیلی راحت‌تر می‌توانند به تجربه بازی بپردازند. مشکل Pay to win بودن حتی در بازی‌های رایگان هم آزار‌دهنده است، چه برسد به بازی‌های پولی که شاید مثال بارز آن فیفا باشد.

باگ‌

دردسر های همیشگی گیمرها

جناب Roach هستن، در حال تیک آف.

می‌توان با باگ کنار آمد و حتی گاهی اوقات باگ‌ها خودشان باعث سرگرمی ما گیمر‌ها می‌شوند و کسی نمی‌توان منکر آن شد، اما باگ وقتی آزاردهنده می‌شود که جلوی پیشروی شما در بازی را می‌گیرد. چند سال پیش در حال تجربه دومین نسخه از سری مافیا بودم، داستان، شخصیت‌پردازی‌های عالی، هندلینگ فوق‌العاده و مکانیزم تیراندازی روان و لذت‌بخش باعث شده بودند که غرق بازی شوم و یک باگ لعنتی باعث شد دیگر نتوانم بازی را ادامه بدهم، چندین بار آن مرحله را تکرار کردم و باز هم آن باگ سر و کله‌اش پیدا شد، در نهایت مجبور شدم نسخه دیگری را نصب کنم و به ادامه بازی بپردازم، خلاصه که امیدوارم هیچ باگی به سراغتان نیاید.

قرض دادن دیسک سالم و پس گرفتن دیسک نابود شده

دردسر های همیشگی گیمرها

حداقل خسارتشو بده دوست عزیز.

گیمر‌ها بر روی بازی‌هایشان حساس هستند و یکی از کابوس‌هایشان وارد شدن کوچک‌ترین آسیب به دیسک بازی‌ها، کنسول و … می‌باشد. قرض دادن دیسک سالم بازی و پس گرفتن دیسک پر از خط و خش واقعا آزار‌دهنده است، اگر تا به حال همچین اتفاقی برای شما رخ نداده، همین الان خدا را شکر کنید، البته گاهی اوقات شما فقط آرزو می‌کنید که دیسک بازی، هرچند پر از خط و خش فقط به شما بازگردد، زیرا دیسک بازی تا حدودی مانند کتاب است، وقتی آن‌ها را قرض می‌دهید، امکان بازگشتش بسیار اندک می‌باشد.

قطعی برق

دردسر های همیشگی گیمرها

قطعی برق، بهانه‌ای برای خرد کردن کنترلر در دیوار!

قطعی برق از آن مسائلی است که گیمر‌های ایرانی بیشتر درکش می‌کنند و در چند ماه اخیر قطعی برق همه‌ی مردم، به‌خصوص گیمر‌ها را آزار داد. قطعی برق در اوج گرما چیزی نیست که ما نیازش داریم. با قطعی برق سیو‌های بازی از بین می‌رود، کنسول آسیب می‌بیند و از همه مهم‌تر اعصاب شما خرد خواهد شد، در این شرایط فقط می‌توانید به صفحه سیاه تلویزیون یا مانیتور خیره شوید و امیدوار بمانید که به کنسولتان آسیب جدی‌ای وارد نشده باشد.

نیش و کنایه‌های دیگران

دردسر های همیشگی گیمرها

+ تو دیگه بزرگ شدی، هنوز بازی می‌کنی؟
– بله.

بازی‌های ویدیویی یکی از سالم‌ترین سرگرمی‌هایی است که می‌توانید به سراغشان بروید و همزمان با سرگرم شدن، برای خودتان خاطرات خوشی بسازید، اما متاسفانه هنوز هم بسیاری از افراد آن را یک سرگرمی مضر تلقی می‌کنند و این موضوع می‌تواند برای یک گیمر آزار‌دهنده باشد. گیمر بودن به سن، جنسیت و هیچ چیز دیگری ربط ندارد، ما بازی می‌کنیم تا وارد دنیا‌های دیگر شویم، در نقش‌های مختلف قرار بگیریم و از لحظه لذت ببریم، چه بسا بعضی از بازی‌ها درس‌هایی به آموختند که در هیچ هنر و کلاس درسی نمی‌توان آن‌ها را آموخت. خوشبختانه دید مردم در چند سال اخیر نسبت به این صنعت فوق‌العاده بزرگ بسیار تغییر کرده است و امیدوار هستیم این روند ادامه داشته باشد.

جنگ داخلی (سبز و آبی)

دردسر های همیشگی گیمرها

سهام‌داران محترم، خواهشمندم کمی خونسردی خودتان را حفظ کنید.

رقابت در هر زمینه‌ای مفید بوده و باعث پیشرفت هر دو طرف می‌شود، اما رقابت و بحث کردن از زمین تا آسمان با جنگ و جدال متفاوت است و هیچ نتیجه‌ای به غیر از خرد کردن اعصاب خود و دیگران ندارد. این نوع از برخورد‌های متعصبانه، به خصوص در بین طرفداران دو غول دنیای بازی‌های ویدیویی، یعنی سونی و مایکروسافت همیشه وجود داشته و به‌نظر می‌رسد هم‌چنان ادامه هم دارد. بحث کردن و حتی طرفداری از هر برندی نمی‌تواند بد باشد و در واقع یک بخشی از زیبایی‌های این صنعت عظیم محسوب می‌شود، اما گاهی اوقات مرز‌ها می‌شکند و رفتار‌هایی از طرفداران شرکت‌های مختلف می‌بینیم که بیشتر مانند توهین می‌باشد و هیچ نتیجه‌ی مثبتی هم ندارد.

‌‌‌‌

Eleceronic Arts

دردسر های همیشگی گیمرها

از EA برای تمامی خاطرات خوشی که برایمان ساخت ممنونیم، اما…

و در انتها به سراغ یک شرکت بازی‌سازی می‌رویم که اکثر گیمر‌ها آن را منفور‌ترین شرکت بازی‌سازی می‌دانند و این موضوع هم دلایل خاص خودش را دارد. ما از EA برای ساخت بازی‌های مختلف و خاطراتی که برایمان ساخته است ممنونیم، اما بعضی از سیاست‌ها و فعالیت‌های این شرکت به‌گونه‌ای است که فقط اعصاب گیمر را خرد می‌کند. هایپ کردن بیش از حد، قیمت‌گذاری نامنصفانه، پرداخت‌های درون‌برنامه‌ای و خیلی از رفتار‌های سران این شرکت باعث شده است که EA را یکی از آزار‌دهنده‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت بازی‌های ویدیویی بدانیم.

ایرانیکارت

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  
دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا  

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

دردسر های همیشگی گیمرها؛ مسائل آزار دهنده - گیمفا