بهترین خودروهای آفرود ۲۰۲۱؛ سواری روی ابرها
ایجاد لیستی از بهترین خودروهای آفرود موجود در بازار، حتی با در نظر گرفتن پارامترهایی چون زاویه شکست، قدرت موتور و حرکت چرخها، به علت مزایای متنوع هرکدام از این خودروها قطعاً کار مشکلی است. در این مقاله به بررسی خودروهایی میپردازیم که میتوانند در جادههایی پر از تخته سنگ و با شیب تند یا در زمینهای شنی و سست به راحتی هرچه تمامتر راه خود را بپیمایند.
پس از کش و قوسهای فراوان، سرانجام در سال ۲۰۱۹، لندرور از مدلی که خیلیها انتظار آن را میکشیدند رونمایی کرد. لندرور دیفندر در اوایل سال جاری میلادی با شاسی مونوکوک عرضه شد. این خودرو به لطف زاویه حمله و فرار ۴۰ درجه، ۲۹ سانتیمتر ارتفاع از سطح زمین و سیستم تعلیق بادی با قابلیت تنظیم ارتفا میتواند از پس بسیاری از موانع موجود بر سر راه خود بربیاید. وزن پایین لندرور دیفندر و کنترلپذیری بالای آن هر رانندهای را تحت تاثیر قرار میدهد.
جیپ رانگلر در آخرین مدل خود، قدرتمندتر از همیشه بازگشته است. حفظ ترکیب ظاهری این خودرو و طراحی دوست داشتی آن توسط جیپ، یکی از نقاط قوت آن به شمار میرود که باعث میشود تا همچنان شاهد چراغهای گرد و جلوپنجرهای مشبک رانگلر باشیم.
لندکروز یکی از خودروهای آفرود کلاسیک با ساختار بدنه بسیار مناسب است که تویوتا ترجیح میدهد تا فرمول موفق خود در طراحی آن را چندان دستکاری نکند. عملکرد موتور ۲٫۸ لیتری این خودرو برای یدککشی و رانندگی در سرعتهای پایین و شیبهای تند خارقالعاده است اما نباید انتظار امکانات داخل کابین یک خودروی SUV مونوکوک مانند آئودی یا مرسدس بنز از آن داشته باشید.
هنگامی که صحبت از بهترین خودروهای آفرود به میان میآید، در کنار نامهایی چون تویوتا لند کروز و لندرور دیفندر، قطعاً مرسدس بنز G کلاس نیز دیده خواهد شد. پس از ۴۰ سال تولید، اکنون این خودرو با طراحی مجدد و سیستم تعلیق جلوی مستقل در بازار موجود است.
برای مشاهده ادامه مقاله با کلیک روی این متن به صفحه مربوطه در تکفارس مراجعه کنید
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کارگردان استودیوی بازی Helldivers 2 المانهای DEI را مورد نقد قرار داد
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
نظرات
اخه چرا وقتی تو ایران که اخرین مدل ماشین های وارداتی ۲۰۱۸ بوده ، و بعد اون اجازه استفاده از تکنولوژی بروز از تمامی مردم ایران گرفته شده ، نمیفهمم اخه این چه مقاله ایه ؟ رو چه فازی نوشته شده ؟ و برای چی نوشته شده ؟ من جوون که باید صد و بیست و سه سال کار کنم تا یه ماشین ساده درست و درمون بخرم ، اخه به چه امیدی باید این مقاله رو بخونم خخخخخخ
نکته خنده دار ترش اینجاست که همه جوونا فک میکنن اگه سه تومن داشته باشن برن یه bmw بخرن ، فقط باید بنزین بزنن و گاز بدن ، خطاب بهشون بگم حتی اگه بتونین همه چی رو بفروشین یه ماشین صد میلیونی رو سه میلیارد بخرین باید هر چند ماه روغن موتور ۲۰ تا ۵۰ میلیونی تعویض کنین ، و و و راستی به این فکر کنین یه موتوری با ده میلیون موتور بیا بزنه درتون ! رسما به فنا میرین ، چون بیمه میدونه ارزش واقعی ماشین شما سه میلیارد نیست و اون دو میلیارد و هشتصد یا نهصد تومن اضافه ای که دادین رفته جیب چه کسایی !
#خسته ام
وقت بخیر
خیلی خلاصه باید عرض کنم خدمتتون؛ بسیاری از محصولات، عناوین و حتی محتوای دیجیتالی که امروزه داخل وبسایتهای حوزه سرگرمی و تکنولوژی در نظر گرفته میشن، برای ۸۰ درصد مردم قابل تهیه نیست. با این حال اونا دوست دارن که این موارد رو مطالعه کنن و ما هم وظیفمونه که این محتوا رو در اختیارشون قرار بدیم (و ۲۰ درصد مابقی هم برای خرید یا حداقل اطلاع از شرایط اون، باید مطلع باشین). مثال آشنا جریان کنسولهای نسل نهمه. اوایل ورودشون به ایران، با قیمتی حدود ۳۰ میلیون، نزدیک به ۱ درصد جامعه بازیبازان هم قادر به خرید اونها نبودن اما تمام سایتهای فعال در این حوزه (و بعضاً غیرفعال!) این کنسولها رو بررسی کردن و به مخاطب نشون دادن
این جریان داخل وبسایتهای تکنولوژی (مانند تکفارس) بسیار بسیار وسیعتره. بسیاری از گوشیها، لپتاپها و در کل محصولاتی که ما معرفی، بررسی و تحلیل میکنیم، برای طیفهای مختلفیه. مثلاً گلکسی A52 رو بررسی میکنیم که اشخاص زیادی میتونن تهیه کنن. با این حال قرار نیست که ما آخرین مدلهای آیفون یا سری S سامسونگ رو به دلیل قیمت بالا بررسی نکنیم. در یک گزاره کلی میشه گفت:
قیمت بالا نمیتونه مانعی برای معرفی، بررسی و تحلیل یک اثر و یا محصول باشه؛ اگر یک محصولی ارزش بالایی داشته باشه (ارزش و قیمت برابر نیست)، دلیلی برای نقد اونه. اگر یک محصول بیارزش و غیرکاربردی با قیمت بالایی موجود بشه، مانعی برای بررسی ایجاد شده
#خسته بودن کاری نداره؛ تلاش کنیم