فکت بازی؛ حقایقی از نسخهی اول Assassin’s Creed
شرکت یوبیسافت (Ubisoft) با معرفی آیپی Assassin’s Creed، موفقیتهای بزرگی را در طول ۱۴ سال اخیر بدست آورده است. همانطور که اطلاع دارید، تاکنون نسخههای مختلفی از این مجموعه منتشر شدهاند که هر یک داستانهای منحصر به فردی را روایت میکنند. نسخهی اول سری Assassin’s Creed ابتدا در سال ۲۰۰۷ میلادی منتشر شد و توانست بازخوردهای خوبی را از سوی منتقدان دریافت نماید. این بازی که در سبک اکشن ماجراجویی جهان باز است، داستان شخصیتی به نام الطائر را در دوران جنگهای صلیبی روایت میکند. در این بازی علاوه بر حوادث تاریخی آن دوران، از المانهای علمی-تخیلی و همچنین پارکور استفاده شده بود. شاید بتوان گفت که این نسخه در زیر سایه داستان سهگانهی اتزیو و بازیهای Assassin’s Creed Black Flag و نسخههای Odyssey و Valhalla قرار گرفته است. در این قسمت از آیتم فکت بازی، به بررسی ۱۰ حقیقت جالب از نسخهی اول مجموعهی Assassin’s Creed پرداختهایم.
حقیقت اول: این بازی ابتدا به عنوان یک ریبوت برای سری Prince of Persia در نظر گرفته شده بود
پارکور بازی، بالا رفتن از دیوار و پرش همه از المانهای آشنای سری Prince of Persia به شمار میرود. در واقع بازی Assassin’s Creed ابتدا با عنوان Prince of Persia: Assassin شناخته میشد. این بازی قرار بود یک اسپین آف برای عنوان Prince of Persia: Sands of Time باشد. با این حال، یوبیسافت ایدهی مفهومی Prince of Persia: Assassin را حذف کرد، زیرا داستان آنها چندان بر روی شاهزاده ایرانی متمرکز نبود. پس از آن، آیپی Assassin’s Creed به صورت رسمی خلق شد.
حقیقت دوم: Assassin از یک فرقه واقعی به نام حشاشین الهام گرفته شده بود
برای دانستن این واقعیت، باید علاقهمند به تاریخ و دانستن نکتههای نسخهی اول Assassin’s Creed باشید. فرقهی اساسین در واقع از یک فرقهی واقعی به نام حشاشین اقتباس شده است و این گروه یک عقبهی تاریخی دارد. رهبر این گروه حسن صباح نام داشت. حشاشین یک فرقهی نزاری از اسلام شیعه بودند و اعضای آن اغلب در کشورهای ایران و سوریه حضور داشتند و یکی از مخالفان حکومت سلجوقیان بودند. این فرقه سرانجام توسط مغولها نابود شد. با این حال، همچنان اطلاعات جالبی در خصوص این فرقه وجود دارد. در بازی Assassin’s Creed، اعضای این گروه قاتلانی آموزشدیده بودند که از آنها برای کشتن رهبران مهم استفاده میشد. گروه موجود در بازی یک نسخهی کاملاً خیالی از فرقهی واقعی حشاشین هستند.
حقیقت سوم: این بازی از رمانی به نام الموت الهام گرفته شده است
این مورد به قاتلان فرقهی حشاشین ارتباط دارد که بازی مذکور نیز از آن الهام گرفته است. کتاب الموت (Alamut) که نویسندهی آن ولادیمیر باترول است، در سال ۱۹۳۸ منتشر شد. این کتاب در مورد فرقهی حشاشین و رهبر آنها یعنی حسن صباح است. بسیاری از المانهای این کتاب وارد بازی اصلی شد. به عنوان مثال جملهی “nothing is true; everything is permitted”، ترجمهای جایگزین از یک جمله در رمان اصلی است. در حالی که بیش از ۷۰ سال از انتشار این رمان میگذرد، اکنون به عنوان رمانی که نسخهی اول Assassin’s Creed از آن الهام گرفته است، به طور گسترده عرضه میشود.
حقیقت چهارم: بازاریابی یوبیسافت بر روی ایدهی Animus متمرکز نبود
دستگاه Animus عنصر اصلی بخش علمی-تخیلی Assassin’s Creed محسوب میشود. با این حال ایدهی مورد اشاره، چندان مورد توجه و استقبال تیم بازاریابی یوبیسافت قرار نگرفت. در دستگاه Animus بازیباز در یک زمان میتوانست در نقش یک شخصیت تاریخی قرار بگیرد و در زمان دیگر، فردی از آینده باشد. این موضوع به اولین الهام بازی از عنوان Prince of Persia: The Sand of Time منجر شد. در آن زمان شاهزاده داستانی را تعریف میکند که قبلاً اتفاق افتاده بود. به نوعی Animus نیز چنین کاری را انجام میدهد. با این حال به تدریج نقش Animus در سری Assassin’s Creed کمرنگ شد. جایی که در نسخهی Black Flag، این دستگاه به طور کامل حذف شده بود.
حقیقت پنجم: چهرهی دزموند مایلز از فرانسیسکو رندز، بازیگر کانادایی مدلسازی شده است
فرانسیسکو رندز (Francisco Randez) یک بازیگر کانادایی به شمار میرود که از چهرهی او برای شخصیتهای دزموند مایلز (Desmond Miles)، الطائر و اتزیو استفاده شده است. این بازیگر توسط بخش مدلینگ یوبیسافت انتخاب شد. این شرکت به دنبال چهرهای با ویژگیهای مدیترانهای بود تا شخصیت الطائر را به زمان جنگهای صلیبی بازگرداند.
حقیقت ششم: صداپیشگی دزموند مایلز توسط نولان نورث انجام شده است
اگر به صدای دزموند مایلز در بازی Assassin’s Creed دقت کرده باشید، متوجه میشوید که صدای او آشنا است. نولان نورث (Nolan North)، صداپیشهی مشهور بازیهای ویدیویی، وظیفهی صداگذاری دزموند مایلز را برعهده داشت. نورث تاکنون صداپیشگی بسیار از فیلمها، سریالها و بازیهای ویدیویی را برعهده داشته است. وی علاوه بر سری Uncharted، در بازیهایی مانند Prince of Persia، God of War، The Last of Us و Batman: Arkham Origins و سری بازیهای Deadpool وظیفهی صداپیشگی را انجام داده است.
حقیقت هفتم: عدم توانایی شنا کردن الطائر توضیح داده است
واقعیت موجود این است که الطائر در بازی میتواند شنا کند. با این حال، هنگامی بازی را در نقش الطائر انجام میدهید، با افتادن در آب غرق میشوید. این موضوع ناشی از یک گلیچ در Animus بود. این موضوع توسط ربکا کرین (Rebecca Crane) در یکی از میانپردههای امروزی در یکی از دنبالههای بازی توضیح داده شده است. طبق این توضیحات، دستگاه Animus ابتدا با مشکلاتی همراه بوده است. با رفع این مشکلات و پیشرفت Animus، بازیبازان در نسخههای بعد میتوانستند شنا کنند. در مورد دلیل واقعی، این احتمال وجود دارد که سازندگان آن را یک چالش اضافی قلمداد کنند یا اینکه شنا کردن بخش مهمی نباشد. با این حال، ممکن است بازخورد طرفداران باعث تغییر عقیدهی آنها شود.
حقیقت هشتم: نام الطائر معنادار است
الطائر الابن لااحد (Altaïr Ibn-La’Ahad) نام کامل شخصیت الطائر محسوب میشود که به معنی “پرنده پسر هیچکس ” است. تقریباً اغلب طرفداران این مجموعه متوجه میشوند که این اسم چقدر برای شخصیت الطائر معنادار بوده است. اول از هر چیز، پرندگان عنصر مهمی در سری Assassin’s Creed به شمار میروند. آنها نمادهایی برای فرقهی قاتلان هستند و اغلب مکانهای امن برای پرش و پنهان شدن را مشخص میکنند. همچنین عبارت “پسر هیچکس” به یتیم بودن الطائر اشاره دارد. او توسط فرقهی قاتلان (حشاشین) بزرگ شد.
حقیقت نهم: مصیاف یک مکان واقعی است
مصیاف (Masyaf) شهری واقعی در شمال غربی کشور سوریه است. طرفداران سری Assassin’s Creed با شنیدن این نام، قلعهی مصیاف در نسخهی اول را به یاد میآورند که در واقعیت وجود دارد. این مکان برای مدتی توسط فرقهی حشاشین کنترل میشد. این قلعه از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۶ میلادی تحت مرمت قرار داشت و امروزه میتوان از آن جا بازدید کرد. در طی این روند مرمت، افراد آنچه را که فکر میکردند یک تونل زیرزمینی مخفی و یک حمام در آنجا قرار دارد، کشف کردند.
حقیقت دهم: شخصیت المعلم از رشیدالدین سنان اقتباس شده است
رشیدالدین سنان رهبر فرقهی حشاشین در اواخر قرن دوازدهم میلادی بود. سازندگان Assassin’s Creed برای خلق شخصیت المعلم از رشیدالدین سنان الهام گرفتند. تیم توسعهدهنده به دلایل حقوقی و قانونی، از اسم واقعی آن شخصیت استفاده نکرد. با این حال، آنها در نهایت توانستند از این نام در اینفوگرافی Assassin’s Creed استفاده کنند. المعلم آنتاگونیست نسخهی اول این مجموعه به شمار میرود.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
نظرات
تو بلک فلگ حذف نشد
فقط به صورت واقعیت مجازی بود نه این دستگاه یغور
و اینکه هیچوقت درک نکردم چرا باید این نسخه رو دوست داشته باشی:-|
هیچی نداشت عملا
من هیچ وقت این نسخه اول هیچ وقت دوست نداشتم به نظر خودم نسخه بلگ فلک بهترین این سری خواهد بود :yes: نظرت چیه فرمانده شپرد
منم بنظرم بهترین نسخه بلک فلگه
لامصب محشره
والی هیچوقت به assassins creed 2 نمیرسه ، چون که اون یه چیز دیگس
این نسخه مواردی را شامل میشد که توی نسخههای بعدی و مخصوصاً نسخههای اخیر هرگز تمرکز مشابهی روی اونها قرار نگرفت. برای مثال صحنه مرگ شخصیت اصلی و اشارهای که بعدها به اون میشه و تمام موارد پایهای سری دقیقاً در این بازی بنیان گذاشته شدن. حتی اسم شخصیت اصلی هم میتونه معانی زیادی رو تعبیر کنه. بعضی موارد هم برای بحث وجود دارن که اینجا بهش نمیپردازیم
با این حال، من هیچ وقت نسخه چهارم رو یک ac واقعی به نظر نیاوردم. نسخه دوم و brotherhood به قدری عالی عمل کردن که قسمتی از بازیهای ویدیویی همیشه با اون تصور برام معنا میشن
دقیقا همین طوره مهدی جان
بلک فلگ یکی از بهترین تجربههای من از سری AC بود. از همه لحاظ این بازی عالیه ولی به نظرم هیچ شباهتی به یک AC واقعی نداره
ببینید آخه تو این نسخه ما با کلی مأموریت تکراری مواجه بودیم ، با یه داستان که تا مدت زیادی هیچی نداشت و یه موسیقی خوب
تنها چیزی که جالب بود تو بازی گیم پلیش بود که اونم تحت تاثیر ماموریت های فرعی به خاک میرفت
بزرگترین سوال من اینه که چطور بعضیا این نسخه رو بهترین اساسین میدونن ، یعنی واقعا خوششون میاد هی برن یکی رو بکشن برگردن برن نفر بعدی رو بکشن؟:-|
بازی یه حس و حال خاصی داشت
جدید بود
سالی ک اومدو یادمه همه ازش حرف میزدن تو مدرسه
آخه فقط اون نیست
نسخه ی دوم که اصلا شاهکار بود برجای همه ریخته بود
برادر هود یه کارایی کرده بود که آدم خودش میریخت
تو سه همون کاور گیری خودش پشم ریزون بود میرفتی کنار دیوار خودش کاور میگرفت
تو بلک فلگ اون کشتی رانی خیلی خفن بود
کی فکر میکرد انقدر خوب باشه؟
تو یونیتی انصافا طعم پارکور نابی رو چشیدیم ، یکی از بازیایی بود که با اینکه ماموریت فرعی آنچنانی نداشت از گشتن تو جهانش لذت میبردم ، تو اوریجینز هم اومدن بالارفتن از هر جایی رو اضافه کردن که خب پشم ریزون بود ، ولی فقط برای یه ساعت اول
بعدش میفهمیدیم چقدر کارشون اشتباه بوده
این مقالهها عالین!
اگه بتونید بیشتر توی این سبک کار کنید فوق العاده میشه!
این نسخه کنار revelation تنها نسخه هایی از سری AC تو نسل هفتم بودن که تا اواسط بازی رفتم و نتونستم تموم کنم ولی هیچوقت اون موسیقی مریضی که داشت رو فراموش نمیکنم
اتمسفری که یوبیسافت تو این نسخه خلق کرد بینظیر بود
–
یک نکته جالب دیگه هم این هست که شما اگر تریلر سینماتیک معرفی بازی رو نگاه کنید الطیر یک سلاح crossbow داره ولی تو اون بازی زمانی تو واقعیت crossbow هنوز اختراع نشده بود و برای واقعگرایانه تر شدن بازی،از محصول نهایی حذف شدش
یه اسپم کوچولو زیرکامنت پیمان عزیز :heart:
.
سونی رسما تایید کرد ؛ شخصیت Aloy قراره برای فورت نایت بیاد ولی انحصار کاربران پلی استیشن خواهد بود
منبع : gaming bolt
.
پ.ن ۱ : ایکاش برای کریتوس همین کار رو میکردن 😥
.
پ.ن۲ : احتمالا لاراکرافت هم برای فورت نایت بیاد
اسپم اندر اسپم !
.
سونی ۲۰۰ میلیون دلار دیگه در اپیک سرمایه گذاری کرد مجموعا ۴۵۰ میلیون
.
آپدیت عظیم ps5 قراره فردا بیاد
استیم با مایکروسافتvsسونی و اپیک
به نظرتون امکانش تا چه حده
آپدیت برای چیست؟قراره چی بشه؟
لاراکرفت خیلی وقته هستش.
بدون شک یوبی سافت بین۵ناشر بزرگ تاریخه :inlove: :yes:
بین ۵ ناشر بزرگ ، رتبه شش رو تقدیمش می کنم
تیک تو
سونی
یوبیسافت
اون سه تای دیگه کیان؟
اسکئر انیکس و کپکام هم هستن
Sony
Rockstar
Capcom
Nintendo
Microsoft
Square Enix
Ubisoft
EA
Sega
.
این لیست شرکت های مورد علاقه منه
به جز سگا و ea و اسکوئر موافقم
فقط تو ناشرا یکم مخم نکشید:-|
ای بابا بازم این یارو که به همه میگه فن بوی ولی به هرکی بگه فن بوی قطعا طرف فن بوی نیست. 😀 😀
به ترتیب
CD project red
Rockstar
Capcom
Ubisoft
Blizzard
Ea
اخرم سونی شرکت مورد علاقم نی فقط بعضی بازیاش رو قبول دارم
شخصیت رو پروفایلت جزو دارایی های سونی محسوب میشه
خب پس باید عوضش کنم
چه تیکه سنگینییییییی :laugh:
microsoft
nintendo
sony
take 2
tencent
activision blizzard
ea
انصافا قضاوت با خودت جای یوبیسافت بین اینا کجاس
بالاتر از تنسنت و ea
خداوکیلی از ای ای و تنسنت بهتره دیگه:-|
اکتیویژن بلیزارد هم فقط بخاطر بلیزارد رتبش بالاتره
یادم نبود کلا نمیدونم چرا ( و اینکه بنظرم یوبی از مایکرو هم در حال حاضر بالاتره )
نمیدونم چرا حس میکنم یوبی از مایکرو بالاتره ولی از بتزدا بالاتر نیست 😀
نه :laugh: :laugh:
عجیبه واقعا
اسکوئر انیکس و وارنر هم هستن
مهم اینه سونی جاش اول هست … تامام :blush: :blush:
Tencent????????
.
امیرجان انتظار نداشتم تنسنت جز شرکت های مورد علاقت باشه
مورد علاقم نیست. شرکت غولیه بحث بزرگ بودن بود
منظور؟؟
میخوای بگی مایکروسافت میخرتش؟؟ :laugh: :laugh:
جزو ۵ تای آخره :laugh:
تنها قسمت اساسین که بازی کردم و واقعا لذت برم …
بقیه سری ها تکراری بودن و اصلا سمتشون نرفتم
ما داستان درمیاوردیم از خودمون حسن صباح حشیش میکشیده بقیه رو هم مجبور میکرد بکشن شدن حشاشین :rotfl:
دمتون گرم آقای رضوی فر
:laugh: :laugh:
نابودم کردی :X-P:
:cute:
به نظر من فلسفی ترین اساسینز بود و اون رمز و راز هایی که تو بازی بود حداقل به من یه حس ماجراجویی عالی میداد، بازی فوق العاده ایی بود و یوبی سافت تو خلق یک جهان جدید در بازی ها شاهکار عمل کرد.الطائر برای من خفن ترین اساسینز بوده تو کل سری
هنوز دیسکشو دارم تنها ایرادش مراحل تکراری بود
نولان رو من تو سری آنچارتد خیلی دوست داشتم
به به چه حقایق جالبی با اینکه اولین اساسینی که بازی کردم brotherhood بوده ولی واقعا حقایق جالبی بودن ممنون از جناب رضوی فر :rose: .
یکی از بهترین فرانچایز های تاریخ
اساسین آی پی به شدت اورجینال و پر از نوآوری بود.خلق آی پی های کاملا اورجینال که از بازیهای دیگه الهام نگرفتن به شدت سخته یوبی تو چندتا بازیش به خوبی از عهده این کار بر اومده
با این نسخه زندگی کردیم ها !
فک کنم ۳بار تمومش کردم
هربار که وارد بازی میشدم مبهوت گرافیک و فضاسازیش بودم
حیف این فرنچایز، دیگه اثری از اساسین تو این جدیدا نیست …
دقیقا ، ادوارد کنوی و بایک شخصیت پردازی خیلی خوبی داشتن مخصوصا ادوارد
حشاشین نه توسط سلجوقیان که به دست هلاکوخان نابود شدند. بزرگترین ترور انها هم ترور خواجه نظام الملک بود که توسط یک فدایی به نام بوطاهرارانی انجام شد. باطنی و ملاحده از دیگر نامهای انهاست
هرکول خان بوده :jump: زیاد کشش ندین
فکت بعدی گروه تمپلار هم از روی از شوالیه های معبد بر گرفته شده البته مثل اساسین ها کمی تخیلی این گروه همچنین مثل داخل بازی گروه پر نفوس و پولداری هستد بعضی از اندیشه های تمپلار بر گرفته شده از این گروه است مثل شعار آنها : پدر دانایی ها ما را راهنمایی کن ، همچنین نظام اقتصادی بانک تمپلار هم واقعی است درست مثل بازی
این گروه بعد از آخرین جنگ صلیبی به خاطر نظام بانکی قدرت مندی که در تمام اروپا داشتن تا این که در سال ۱۳۰۵ میلادی کلمنت پنجم، به عنوان پاپ کلیسای کاتولیک برگزیده شد در صدد از بین بردن این گروه شد با همکاری پادشاهان اروپایی فرماندهان این گروه از سرتاسری اروپا اعدام کرد و دارای ها شوالیه های معبد مصادر شد 😀 اطلاعات چطور بود :yes:
درباره سری دویل می کرای یا متال گیر سالید هم بزارید ممنون :yes:
ممنون برای این سری مقالات آقای رضوی فر.
خسته نباشید.
” این فرقه سرانجام توسط سلجوقیان نابود شد”
توسط مغول ها نابود شدند نه سلجوقیان
دستتون درد نکنه آقای رضوی فر فکت های جالبی بود تقریبا ۷۰ درصد رو میدونستم ولی بازم جالب بود 🙂
پ ن: من خودم به شخصه نسخه ۱ و ۲ این سری رو خیلی دوست داشتم نسخه ۲ که شاهکاره و ۱ هم اگه مراحل تکراری و بقیه چیزا رو در نظر نگریم عالی بود البته داستان جای هم اینا رو پر میکنه، شخصیت الطائر هم از بهترین اساسین ها بود چه از لحاظ ظاهر و چه باطن
پ ن۲ : یوبی ای کاش این نسخه رو یه ریمیک درست حسابی بکنه چون یه جورایی باور پذیر ترین داستان رو داشت
چندتا فکت هم من بگم ( البته برای فرانچیز اساسینه 🙂
اورجینز را میتوان به راحتی به حشاشین مرتبط کرد
اورجنز نقطه ای بود که جهان اساسین هارا متحول کرد و یک ساختنار شکنی بسیار بزرگ انجام داد ساختارشکنی ای که بسیاری از کمپانی ها از ان میترسند
بسیاری از افراد بر این باورند که اورجینز با حشاشین ویا نسخه اول اساسین مطابقت ندارد اما این افراد کاملا در اشتباه اند
حسن صباح در دوران جوانی برای تعلیم اسماعیلیه به مصر سفر کرد و بعد از تعلیم به عنوان دایی اسماعیلیه به ایران بازگشت و مشغول به فعالیت شد و قلعه الموت را برگزید و فعالیت های سیاسی و نظامی اسماعیلیان الموت از اینجا شروع شد
همین نکته باعث میشه که اورجینز بتونه به راحتی تمام اساسین هارو به حشاشین مرتبط کنه حسن صباح هم در مصر تعلیم دیده و میتونه در اونجا با هیدن وانز ها اشنا بشه و بعد در ایران با نام اساسین ها هیدن وانز ها فعالیت کنن
ما میدونیم که تا والهالا اسم این گروه هیدن وانز بوده و بعد در زمان قبل ماجرای اساسین ۱ اسمشون به اساسین تغییر کرده که از قضا به دوره زمانی حسن صباح هم میخوره
فکت دوم هم درباره حشاشینه
حسن صباح بعد از برگزیدن قلعه الموت هیچگاه اتاقشو ترک نکرد و گفته میشه تنها ۲ بار به پشت بام رفته بود
دقیقا درست گفتی :yes: تو Origins و Valhalla دقیقا اشاره میکنه که همه اساسین ها به ربط دارن!
نسخه اول را خیلی دوست داشتم. شخصیت الطایر، اتمسفر بازی، نوآوری و جدید بودن این بازی. نسخه PC بعد از نسخه کنسولی اومد و من همش حسرت می خوردم که چرا نمی تونم این بازی را تجربه کنم. این بازی در زمان خودش یکی از زیباترین بازیها بود.
دلم میخواد که یه ریمیک از این بازی بیاد
نظر شما ها در این مورد چیه
برای من نه تنها بهترین نسخه بود بلکه جز ۵ بازی برتر عمرم هست
هیچ اساسین کلیدی به نسخه دومش نمیرسه