فکت بازی؛ حقایقی از سری Halo
فرنچایز Halo در طول دو دههی اخیر به یکی از مهمترین بازیهای ویدیویی تبدیل شده است. اولین نسخهی این سری تحت عنوان Halo: Combat Evolved در سال ۲۰۰۱ میلادی برای کنسول ایکسباکس و در سال ۲۰۰۳ نیز برای رایانههای شخصی منتشر شد. این بازی شوتر اول شخص که توسط استودیوی بانجی (Bungie) توسعه یافته بود، به سرعت توانست به عنوان محبوب بازیبازان و همچنین منتقدان تبدیل شود. تاکنون ۵ نسخهی اصلی از این فرنچایز منتشر شده و در پاییز امسال نیز نسخهی جدید آن تحت عنوان Halo Infinite عرضه خواهد شد. در این بخش به بررسی برخی از حقایق موجود در مجموعهی Halo و دنیای آن میپردازیم. با ما همراه باشید.
سری Halo به لطف محبوبیت گستردهی خود و طرفداران زیاد، رسانههای خارج از بازیهای ویدیویی را نیز در بر گرفته است. در حالی که بازیبازان هاردکور ممکن است در رمانها، سریالهای تلویزیونی و کمیکهای این مجموعه آگاه باشند، اما بسیاری دیگر حتی از وجود آنها آگاهی ندارند. چیزهای زیادی در مورد داستان جهان Halo وجود دارد که بسیاری از طرفداران از آنها اطلاع ندارند و در عین حال برخی موارد نیز که وجود دارد که بازیبازان سری Halo را نیز متعجب میکند.
حقیقت اول: نسخهی اول Halo ابتدا فاقد حالت چندنفره بود
هنگامی که Halo از یک بازی استراتژی همزمان (RTS) به یک اثر شوتر اول شخص تغییر شکل پیدا کرد، تقریباً همهی افراد توسعهدهندهی بازی مجبور شدند برای رسیدن به یک هدف، زمانبندی دقیق و کاهش هزینهها روی آن کار کنند. این امر منجر شد تا رهبران پروژه یعنی Alex Seropian و Jason Jones برای صرفهجویی در وقت و هزینه بخش چندنفره را حذف کنند. هنگامی که Michael Evans و Hardy LeBel، دو کارمندی که روی Oni کار می کردند این موضوع را شنیدند، شروع به احیای حالت چندنفره کردند. بخش چندنفرهی بازی دو هفته قبل از انتشار رسمی به پایان رسید و تنها در آخرین لحظات در عنوان قرار گرفت.
حقیقت دوم: Halo ابتدا قرار بود یک بازی استراتژی همزمان برای مکینتاش باشد
در حالی که استودیوی بانجی در سالهای ابتدایی فعالیت خود بازیهایی را برای پلتفرمهای مختلف توسعه میداد، بیشتر عناوین آنها به طور خاص بر روی رایانههای مکینتاش تمرکز داشتند. هنگامی که آنها یک بازی استراتژی همزمان به نام Halo را خلق کردند، قرار بود این اثر به صورت انحصاری برای مکینتاش عرضه شود. برای این بازی قرار بود دید سوم شخص قرار داده شود و به بازیبازان این فرصت را بدهد تا نیروهای خود را علیه نیروهای بیگانهی دشمن هدایت کنند. با این حال، مایکروسافت به این عنوان علاقهمند شد و برای اینکه آن را برای کنسول جدید خود یعنی ایکسباکس عرضه نماید، استودیوی توسعهدهنده را خریداری کرد. سرانجام این بازی به یک اثر شوتر اول شخص اصلی تبدیل شد که امروزه طرفداران بیشماری را به خود اختصاص داده است.
حقیقت سوم: جان مهیر، خوانندهی امریکایی، به طور مخفیانه دو قطعه از موسیقی Halo 2 را ساخته است
بازی Halo 2 یکی از بهترین موسیقیهای متن را در میان بازیهای ویدیویی تا به امروز دارد. اگرچه بیشتر کار ساخت موسیقی این بازی برعهدهی Martin O’Donnell و Michael Salvatori بود، اما گروههای موسیقی دیگری مانند Breaking Benjamin ،Incubus و Hoobastank نیز در آن نقش داشتند. با این حال، یکی از موزیسینهای این بازی برای مدت طولانی مخفی ماند. مایکل اودانل در سال ۲۰۱۲ فاش کرد که جان مهیر (John Mayer)، خواننده و ترانهسرای آمریکایی، دو قطعه از موسیقی بازی را با گیتار اجرا کرده است. ظاهراً مایر یکی از طرفداران پر و پا قرص مجموعهی Halo است.
حقیقت چهارم : اسپارتانها در دوران کودکی ربوده شدند و از نظر ژنتیکی برای تبدیل شدن به ابر سرباز تغییر یافتند
در حالی که به نظر میرسد اسپارتانهای موجود در دنیای Halo سربازان معمولی انسانی در داخل زرههای فلزی هستند، اما ظاهراً واقعیت چیز دیگری است. در رمان Halo: Fall of Reach مشخص شد که مسترچیف و همراهانش در حالی که فقط شش سال داشتند، ربوده شده و به یک مرکز مخفی نظامی منتقل شدند. در آنجا آنها از نظر جسمی و روانی آموزش دیدند تا پیش از تغییر ژنتیکی از طریق افزایش بیولوژیکی و سایبرنتیکی گسترده، به بهترین سربازان ممکن تبدیل شوند. این امر به تفنگداران فضایی قدرت بیشتر، بدن بزرگتر، هوش بیشتر و توانایی تعامل مستقیم با هوش مصنوعی را میدهد.
حقیقت پنجم: وجود کلیفهنگر در بازی Halo 2 هرگز برنامهریزی نشده بود
بازی Halo 2 در طول روند توسعهی خود با مشکلاتی مواجه بود. این موضوع باعث شد تا قسمتهایی از بخش داستانی بازی حذف و یا جایگزین شوند. به مدت یک سال هیچ نسخهی فعالی از این بازی وجود نداشت و طراحان و برنامهنویسان قادر به آزمایش خلاقیتهای خود در عنوان نبودند. این موارد باعث شد تا بازی براساس آنچه که در ابتدا توسعهدهندگان در نظر گرفته بود، نصفه و نیمه باشد. در حقیقت بازی بسیار کوچک شده بود و وجود آن کلیفهنگر بدنام، بسیاری از طرفداران را ناراحت کرد. جوزف استیتن در این خصوص میگوید کلیفهنگر در ابتدا برای بازی برنامهریزی نشده بود و اضافه شدن تنها به علت جاهطلبی بیش از حد بوده است.
حقیقت ششم: صداگذاری Eliteها در Halo: Combat Evolved به انگلیسی برگردانده شد
یکی از جالبترین موارد در خصوص Halo: Combat Evolution این بود که بیگانهی Convenant چگونه به نظر برسد. این به زبان ویژهای کمک میکرد که Eliteها هنگام صحبت در بازی از آن استفاده میکردند. توسعهدهندگان به جای این که زبان جدیدی را پیدا یا وقت و هزینهی خود را برای استخدام صداپیشههای اضافی صرف کنند، صدای آن قسمتها را به انگلیسی بازگرداندند.
حقیقت هفتم: Halo 2 در طول روند توسعه به شدت تغییر کرد
موفقیت Halo: Combat Evolved موجب شد تا ساخت دنبالهی آن تضمین گردد. هنگامی که استودیوی بانجی بازی Halo 2 را در E3 2003 نمایش داد، به نظر میرسید آنها در حال توسعهی یک دنبالهی هیجانانگیز هستند. با این وجود، متأسفانه همه چیز به همان راحتی که توسعهدهندگان آن را نمایش میدادند، پیش نمیرفت. در حالی که تنها یک سال تا انتشار بازی باقی مانده بود، تیم توسعهدهنده پروژه را از نو و با موتور گرافیکی جدید شروع کرد. این امر منجر به تغییرات گستردهای در بازی شد.
حقیقت هشتم: نبرد با Covenant حدود ۲۷ سال پیش از اتفاقات نسخهی اول آغاز شد
Halo: Combat Evolved اولین نسخه از فرنچایز Halo به شمار میرود، اما آغاز جنگ انسانها با Covenant در این بازی نبود. داستان این نسخه ۲۷ سال پس از آغاز نبرد میان آنها آغاز میشود و در رمان Halo: Fall of Reach نیز این مورد شرح داده شده است. در این بازی بیگانگان تقریباً تمامی چیزهایی را که انسانها از زمان سفر سریعتر از نور ساختهاند، از بین میبرند. همچنین مسترچیف در زمانی که کنترل او را در این بازی بدست میگیرید، حدوداً یک سرباز ۴۰ ساله است.
حقیقت نهم: بازی Halo 3 بیش از ۳۵ هزار خط دیالوگ داشت
طراحان صدا در استودیوی بانجی همواره به این موضوع توجه داشتند که با موسیقی، صداگذاری و دیالوگها بازیبازان را درگیر کنند. در حالی که میانپردهها نقش اصلی را در داستانگویی سری Halo داشتند، در عین حال توسعهدهندگان میخواستند که میدان نبرد را پویا و زنده جلوه دهند و باعث شد تا آنها بیش از ۳۵۰۰۰ خط دیالوگ را برای بازی Halo 3 ضبط کنند. این امر موجب شد تا دشمنان و بیگانگان حاضر در بازی سخنرانیهای منحصربهفردی داشته باشند.
حقیقت دهم: مسترچیف اولین شخصیت بازیهای ویدیویی بود که مجسمهی آن توسط موزهی Madame Tussauds ساخته شد
محبوبیت سری Halo موجب شد تا موزهی Madame Tussauds مجسمهی مومی مسترچیف را بسازد. در حالی که این مومها طی سالیان گذشته به گالریها، نمایشگاهها و رویدادهای مختلف قرض داده شدهاند ، اما خانهای دائمی در لاس وگاس دارد. مجسمهی مسترچیف ۷۲ کیلو وزن دارد. ساخت آن توسط ۱۰ هنرمند انجام شد و تقریبا به مدت ۹۰۰ ساعت طول کشید. طبق گفتهی کمپانی Madame Tussauds، این اولین بار بود که یک شخصیت از بازیهای ویدیویی توسط آنها در تاریخ خود بازآفرینی میشد.
حقیقت یازدهم: بازی Halo 3: ODST ابتدا به عنوان یک بستهی گسترشدهندهی کوچک در نظر گرفته شده بود
بازی Halo 3: ODST در اصل به عنوان یک پروژهی جانبی برای یک تیم کوچک از استودیوی بانجی ایجاد شد تا در حالی که بقیهی اعضای استودیو روی Halo: Reach تمرکز داشتند، بر روی آن کار کنند. هنگامی که این بازی تنها با اسم رمز Halo: Recon شناخته میشد، چندین کارمند به عنوان سازندگان تأیید کردند که این بازی قرار نیست یک نسخهی کامل باشد، بلکه یک بستهی الحاقی است که قسمت سوم مجموعهی Halo را تکمیل میکند. با این حال با پیشرفت در کار مشخص شد که این پروژه بزرگتر از آن چیزی است که انتظار میرفت. این امر باعث شد تا تیم توسعهدهنده یک نوع gametype کاملاً جدید، معروف به Firefight را اضافه کنند و بخش داستانی را گسترش دهند تا آن را به عنوان یک محصول مستقل عرضه نمایند.
حقیقت دوازدهم: مجموعه کتابهای Halo محبوبیت بسیار زیادی دارند
در حالی که اغلب طرفداران سری Halo تنها بازیهای ویدیویی آن را تجربه کردهاند، اما این فرنچایز به شدت گسترش یافته و سایر رسانهها را نیز در بر گرفته است. در این میان، رمانهای این سری بسیار محبوب هستند. این رمانها مخاطبان را به اعماق دنیای Halo و داستان عمیق آن میبرند. تقریباً همه رمانهای این مجموعه مستقیماً به رتبهی اول لیست پرفروشترینهای نیویورک تایمز رسیدهاند. نویسندگانی مانند اریک نایلوند ، تروی دنینگ و گرگ بیر همگی بر اساس این بازیها رمان مینویسند. به طور مجموع بیش از ۱۱ میلیون نسخه از این رمانها در سراسر جهان به فروش رفته است.
حقیقت سیزدهم: پسوند Combat Evolved توسط مایکروسافت به نسخهی اول اضافه شد
استودیوی بانجی در ابتدا قصد داشت نسخهی اول را تحت عنوان Halo و بدون پسوند عرضه نماید، با این حال مایکروسافت احساس کرد این نام اجازه نمیدهد تا بازی مذکور با سایر عناوین شوتر نظامی رقابت کند. آنها اساساً اعتقاد داشتند که این نام توصیف کافی را به مخاطبان ارائه نمیدهد. توسعهدهندگان ابتدا با این موضوع مخالفت کردند، زیرا نمیخواستند عنوان را به چیز دیگری تغییر دهند. سرانجام هنگامی که نمایندگان بازاریابی از طرف ناشر توانستند پسوند Combat Evolved را اضافه کنند، موافقت حاصل شد. با این حال برخی از اعضای استودیو همچنان در برابر این ایده مقاومت میکردند.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
ایول :inlove: :inlove:
مقاله عالی بود اقای رضوی فر ، جز مورد ۲ و ۱۳ از ما باقی خبر نداشتم و خیلی مقاله حداقل برای من که عاشق این سر هستم جذاب بود :yes:
دستتون درد نکنه اقای رضوی فر راجب هیلو بیشتر مقاله بزارید :yes: :yes:
سلام
جسارتا به فلانوبهمان میگفتم تأثیرش بیشتر میبود. برادرجان، واقعیت نه حقیقت!
Fact= حقیقت، واقعیت
مشکل کجاست؟
خیلی باحالی :rotfl:
یجوری کامنت میدی آدم باید یه ۶ ۷ دقیقه ای روش فکر کنه تا متوجه بشه!
سلام، باید برم حوزه. اینطوری استعدادم به هدر میرود.
سلامت باشید.
دهنت سرویس بشر ترکیدم از خنده :rotfl:
سلام
قربانت، قربانت. شاد باشید!
سلام، قربان شما.
عزیزی
امروز دیپلم به بالا حرف میزنی جریان چیه؟ :rotfl: 😀
فکت به حقیقت هم میخوره(معنای ظاهری و عامیانه جفتشون یکیه)
وگرنه میدونم منظورت چیه
سلام
قربانت، قربانت. والا معلوم شد که چرتوپرت گفتم، چون حرف پخته خیلی ساده و پوستکنده است.
سلامت باشید.
به نظر من بهترین نسخه . ریچ هستش از همه نظر :lashes:
هیلو ۲
با جفتتون به شدت موافقم 😀
اونم حرف نداره و سلیقه هم دخیل هست در انتخاب ها
هیلو یکی از افسانه ای ترین شوتر ها اول شخص مایکروسافت هستش.
اما متاسفانه هیلو های جدید نتوانستند بهاندازه سهگانه اول ظاهر بشند.
امیدوارم تو نسخه جدید بتوانند به ریشه ها برگردند
اگه میشه ناوشکن هاتون رو به ما هم قرض بدید.
سلام
یکم وایستید، جماران ۲ در راه است.
درست میبینم ۷۸ تا دیس واسه چی 😐 چیزه بدی که نگفتی هر کی ترول هم کنه اینقدر دیس نمیگیره
چون کاربر منفوری هستش :cat:
اگر کینه ای از محسن داری به خودش ریپلای کن و حرفتو بگو
اینجوری خودتو خالی نکن دوست عزیز
محسن کارش درسته :yes:
مخلصم اوژان جان این احمد مولا پسر خوبیه فقط انقدر سریال ترکی میبینه استرسی شده دست خودش نیست :laugh:
چی بگم خودمم موندم هر چند برام اندازه یک گرم ارزن اهمیتی نداره 😀
خود ناو ابراهام لینکلن اندازه ناوشکن این دوست سوختمون کاربرد نداره
۸۰ تا دیس؟؟؟؟؟
یعنی ناموسی طرف چقد!!!!هیتر هیلو میتونه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فک کنم دشمن محسنه آخه فقط اون این همه دیس داره 😐
دشمن دار هم شدیم رفت 😀
یکی دو تام نه ۱۱۰ تا دشمن داری داداش 😀
منم همینجوری ام
نظر موافق بدم دیسلایک مخالف بدم بازم دیسلایک مایکروسافت رو ترول کنم دیسلایک سونی رو ترول کنم دیسلایک ادای منطقی هارو در بیارم دیسلایک کلا هرکاری کنم دیسلاک میگیرم
فک کنم داره ناوشکنشو تست میکنه ببینه جواب هست یا نه ،،،،، خیلی بیکارن خدایی :laugh:
با این قدرت میشه بیت کوین ماین کرد. داداش ول کن برو خودتو نجات بده!
خودمو نجات بدم؟؟؟
مگه تهدید به مرگ شدم؟؟؟ 😀
بدا به حال اونی که منو تهدید به مرگ کنه :rotfl:
کسی که همچین قدرتی داره که این حجم لایک و دیس بده مطمئن باش هممونو شناسایی کرده و منتظر فرصته
پشت سرتو نگاه کن…
اون یکی ۱۲۳ تا لایک
ناع دادا
گدرت من یه چیز دیگس
برترین شوتر تاریخ :inlove:
اینو نگاه :laugh: توسعه اینفینیت از۲۰۱۷شروع شد اگه اطلاعات نداری مجبور نیستی حرف بزنی 😉
اصل مطلب رو گرفتی چی گفتم اصلا چرا اجازه داد که بانجی جدا شه ازش قطعا از قبل ۲۰۱۷ در حال ساخت بوده و تو پیش تولید بوده برفرض از ۲۰۱۷ شروع شده باشه نباید بعد از ۴ سال این قدر فاجعه باشه نمایش بازی که
دلیلش اکس باکس وانه چون بازی نورپردازی ریل تایم داره که خیلی سنگینه اکس باکس وان این وسط محدودیت ایجاد میکنه برای همین میگن کنسلش کنین
رو pc فوق پیشرفته اجرا کرده بودن اون نمایش گیم پلی رو 😐 😐
جناب رضوی فر یه دنیا ممنون که به درخاست ها توجه میکنین :rose: :rose:
داداش شما رکورد دیسلایک گیمفا رو شکستی ، رسما تاریخساز سایت گیمفا شدی.
نه گیمپس نزدیک صد و چهارده تا یه بار دیسلایک گرفت 😀
نکنه صاحب قند شکنی ?:-) 😀
بیشترین دیسلایک فک کنم حدود چهارصد و خورده ای بود
ولی ۱۰۰ درصد همش کار کمرشکن بوده
ولی عجب قند شکنیه و چه سرعتی لامصب آخرین ssd هم انقدر سریع نیست :laugh:
بدون کمک شماها ممکن نبود به این هدف بزرگ دست پیدا کنه افتخار اصلی برای شما و امثال شماست
نگران نباش الان سونی هم در آپیک سهام دارد . هم با بانجی روابط دوستانه ای دارد به طوری که یکی از بنیانگذاران بانجی گفته همینکه از مایکروسافت جدا شدیم ، سونی با ما تماس گرفت و گفت حاضر است استودیو ما رو مورد حمایت قرار دهد و به همین دلیل چندین DLC انحصاری از دستینی یک و دو برای پلی استیشن فور ساخت
سونی که از خداش بود بانجی از مایکروسافت جدا شه نسخه ی ps3 رو با اپیک پیچونده بودن به ورشکستگی داشت میرسید سونی اون دوران
درودبرشما آقای رضوی فر عزیز که به نظرات کاربرا توجه دارین تشکر.
مقاله خیلی جالبی بود
با کمال احترام اون مرحله پل روی پیسی با اون طرز کنترل (فقط هم رو ماشین این طوری بود بقیه اشون خیلی خوب بودن) عذاب آور بود. یه بار هم نباختم ولی واقعا انقد خوردم تو در و دیوار اعصابم داشت میترکید.
با بقیه اش موافقم مخصوصا موسیقی بازی. اصلا یه وضعیه :blush:
یه نکته هم بگم : بازی رو آخرین درجه سختیش جهنمه. یعنی یه الیت نمی تونی بزنی یعنی میپری میشینی چپ میری راست میری آخر می کشنت :smug:
:yes: 😎
محسن جان کاری به دیس ها نداشته من خودم شما رو بیشتر از همه تو گیمفا قبول دارم اما بنظرم حیف نیست هیلو ۴ رو هم جز شاهکار های هیلو قرار بدیم ؟ هیلو ۴ یه بازی شاهکار بود
گیمپلی بی نقص
داستان احساسی و خفن
پایان عالی
موسیقی شاهکار
گرافیک فک بر انداز
طراحی هنری محشر
نمره گیمفا : ۱۰
ای جی ان : ۹۸
۸۷ تا نقد : ۱۰ نقد با نمره ی ۱۰۰ و بقیه نمرات بالای ۹۰ و تنها ۶ نقدش زیر ۸۰ گرفته بود در اصل هیلو ۴ متاش رو سه نقد اخرش از ۹۱ کشوند ۸۷ وگرنه متاش هم بالای ۹۰ بود . به هر حال نظر شما خیلی ارزش داره برای من
اینفینیتی ؟
داداش مگه اینفینیت چشه ؟
خیلی در حق هیلو ۴ بی انصافی شد
ایول آقای رضوی فر 😐 :yes: یه کاربری تو فکت قبلی گفت درمورد halo هم یه فکت بزارید چقد سریع عمل کردید
کیا میتونن اینقدر از این نظر بسوزن ؟واسه خود منم سواله
نود و یکی دیس؟
بیخیال بزار بسوزه هر وقت بخواد میتونه نسوزه :laugh:
هیلو عالیه.خیلی باحاش حال کردم ولی کیل زون هم بازی کردم و قشنگ بود هر جفتشون بازیای خیلی خوبین :-)) :-)) :-))
دوستان ببخشید یک سوال دارم ?:-) آیا میشه رو کامپیوتر هیلو بازی کرد اگه میشه کدوم نسخه ها ارزش تجربه دارن ممنون میشم 🙂
بله روی pc هم عرضه شده. مستر چیف کالکشن رو بگیر از نسخه اول تا چهارم رو شامل میشه (و به نظر من همه نسخه ها ارزش تجربه کردن دارن)
مرسی
خواهش :rose:
خیلی جالبه من تا مسترچیف کالکشن رو نصب کردم و شروع کردم این بازی رو گیمفا این پست رو گذاشت (!!!) من تا قبل این هیچوقت هیلو بازی نکرده بودم الان که بازی دارم میکنم اونم CE کاملا میشه فهمید چه بازی دیتیل و فکر شده ایی بود و سرگرمش شدم. همه فکر کنم میشه جز ۵, درمورد سری های sparta و تاکتیک نمیدونم. ولی ۵ رو برای پیسی پورت نمیکنن سر ی قضایایی که توی qorua یکی پرسیده بود جواب دادن چند نفر یادم نمیاد چی بود دلیلش.
ممنون آقای رضوی فر خسته نباشید
ایول ب سرعت عمل :yes:
من عاشق سری هیلو ام و اگ بخوام نمره بدم هیلو ۱ :۸/۵
هیلو ۲ :۹
هیلو ۳ :۱۰
هیلو ریچ : ۱۱ از ۱۰ 😀 خیلی شاهکاره این ریچ
هیلو ۵ : ۸٫۵
مقاله عالی بود آقای رضوی فر با سپاس
به گرد بازی های انحصاری سونی هم نمیرسه
لطفا تو فاز مقایسه نرید! خودتون ی روز بردارید اگه تونستید هیلو رو تجربه کنید و لذتشو ببرید جای خودشم انحصاری های سونی رو بازی کنید و لذت ببرید. انحصاری کردن فقط از طرف کمپانی ها صورت نمیگیره با این هیت کردن خودتونو هم از تجربه کردنشون دریغ میکنید.
چه حقایق بسیار جالبی ممنون از اقای رضوی فر که زحمت کشیدند .
تا ۳ بازی کردم امروز دوباره زدم ادامش دانلود کنم 😎
درود بر قند شکن مقابل اون قند شکن نامرد :laugh:
دقیقا :yes: :yes: :yes:
نبرد قند شکن ها :rotfl:
غلط نکنم میدونم کیه
البته شاید طرف باز بیکاره اومده خودش لایکم داده
با اینکه فقط موفق به تجربه نسخه چهارم شدم اما واقعا از بازی لذت بردم
یه دنیا تشکر از آقای رضوی فر :rose:
یه سلام هم به :heart: حضرت عشق :heart: تا آمدنت دیوونه وار منتظرم
این تعداد لایک و دیس لایک غیر منطقیه، از گیمفا واقعا میخوام برای هر لایک یا دیس لایکی auth رو اجباری کنه. معلومه چندنفر از سر بیکاری دارن فیک دیس لایک میدن یعنی انقدر این نظر bold بود؟
تنها یک سال تا انتشار بازی باقی مانده بود، تیم توسعهدهنده پروژه را از نو و با موتور گرافیکی جدید شروع کرد.
چه اوضاع هیلو اینفینیتیایی (چی شد 😀 ) داشته بازی . البته وخیم تر بوده :-/
به نظرم یک کاری که مایکروسافت موفق شد انجام بده این بود که یک جهان خلق کرد(جهان هیلو) و این خیلی کار بزرگیه.
مرحله آخر halo 1 و halo 3 برای من جایگاه ویژه ای دارند(مخصوصا با اون آهنگ حماسی).
متاسفانه من جایی ندیدم که کتاب هیلو رو ترجمه کرده باشه(البته میدونم کتاب زیاد داره) و فکر کنم به این دلیل باشه که سری هیلو تو ایران نسبت به بازی هایی مثل God of war کمتر شناخته شده.