برترین شخصیتهای یوبیسافت
همه ما بازیبازان وقتی به گذشته و حال نگاه میکنیم و برترین عناوینی که تجربه کردهایم را در ذهن مرور میکنیم، درمییابیم که یوبیسافت چه نقش موثری در لذتهایی که از این صنعت و هنر بردهایم داشته است.. Assassin’s Creed 2 جزو برترین شاهکارهای این صنعت نیست؟ میشود ماجراجوییهای شاهکار Prince of Persia را از یاد برد؟ Far Cry 3 و Far Cry 4 ساعتها لذت ناب را به ما هدیه ندادهاند؟ ماجراجویی با سم فیشر و مخفیکاری در Splinter Cell را میتوان فراموش کرد؟ Rayman جزو دوستداشتنیترین شخصیتها و سرگرمکنندهترین بازی ها نبوده است؟ داستانهای زیبای نویسنده فقید، تام کلنسی تا ابد فراموش خواهند شد؟ Watch Dogs و For Honor فوق العاده نیستند؟ باورتان میشود که همه اینها متعلق به یوبیسافت هستند؟ خیلی از خاطرات فوق العاده ما مربوط به این شرکت بزرگ بوده و هست.
در دنیای بازیهای رایانهای تعداد خیلی زیادی از شخصیتهای گوناگون و متنوع با انواع و اقسام خصوصیات شخصیتی و المانهای رفتاری و تیپهای ظاهری مختلف وجود دارند و هر کدام بنا به فراخور عنوان و فرنچایزی که در آن نقشآفرینی کردهاند و موفقیت یا شکست آن فرنچایزها، تبدیل به شخصیتهای محبوب یا فراموش شده گشتهاند. قطعا موفقیت بازی و فرنچایز مهمترین نکته برای شناخته شدن و محبوب شدن یک شخصیت است. البته شخصیتهایی که بسیار عمیق طراحی شده و خوب پرداخته شدهاند، خودشان میتوانند یک عامل بزرگ برای موفقیت آن بازی یا فرنچایز شوند و در واقع یک رابطه دو طرفه بین این دو موضوع برقرار است. المانهای بسیار مختلفی برای محبوب شدن یک شخصیت در دنیای بازیها وجود دارد که هر کدام در این موضوع تاثیرگذار هستند.خوشبختانه یوبیسافت به ما نشان داده است که حتی در ضعیفترین آثارش هم داستان و شخصیتپردازی از نکات مثبت بازی است. در این مقاله برترین شخصیتهای یوبیسافت را با هم مرور میکنیم.
۲۰ – مارکس هالُوی (Marcus Holloway)
مارکوس شخصیت اصلی نسخهی دوم واچ داگز، جوانی سیاهپوست و عضو گروهی از هکرها به نام ددسِک (DedSec) است. او و دوستاناش با نفوذ به سیستم ctOS کمکم از رازهای پشت پردهی این سیستم و نیت شوم افراد پشت آن باخبر میشوند و کمکم رقابت با این سیستم برای از بین بردن آن آغاز میشود. البته به مانند نسخهی نخست، مارکوس هالوی هم دلایلی شخصی برای تنفر از ctOS و سازندگان آن دارد. او حداقل تا قبل از آغاز ماجراهای Watch Dogs 2 (یعنی تا قبل از آن که کنترلاش به دستان شما سپرده شود) از لحاظ قانونی مرتکب جرم خاصی نشده است. البته گاهی اوقات انسانهای بیگناه هم به اشتباه مظنون پنداشته میشوند و این اتفاق برای مارکوس هم افتاده است. او در سیستم ctOS به اشتباه فردی مجرم نام گرفته و در لیست افراد تحت تعقیب قرار میگیرد. این دلیل اصلی تنفر مارکوس از این سیستم است. همین مسئله هم باعث میشود تا او سعی داشته باشد به کمک دوستاناش در گروه ددسِک در این سیستم فوق امنیتی رخنه کند و نوعی بازی را با سازندگان ctOS به راه بیندازد. اگر بخواهیم شخصیت مارکوس را بررسی کنیم، در ابتدا باید بگوییم او شخصیتی شوخطبع و جالب دارد. او به وقتش با دیگران شوخی میکند، به وقتش هم جدی و مصمم میشود و برای دستیابی به هدفش از هیچ چیزی فروگذاری نمیکند. تقریباً میتوان شخصیت او را در ردهی شخصیتهایی چون دلسین رو (Delsin Rowe) در بازی inFamous Second Son قرار داد، هرچند که در حد دلسین کاریزماتیک نیست. او به ظاهر شخصیتی عدالت طلب دارد، ولی این خصلت او چندان در اعمالی که انجام میدهد نمود ندارد. در حقیقت کارهایی که مارکوس در طول بازی انجام میدهد گاهاً با یکدیگر تناقض دارند و همین مسئله باعث میشود تا از ارزش شخصیتپردازی او کاسته شود.
۱۹- آیوار (Eivor)
چند ماه از انتشار اساسین کرید والهالا میگذرد و نه تنها به عنوان بهترین نسخهی سری اساسین کرید در نسل ۸، بلکه به عنوان یکی از ۳ نسخهی برتر کل سری هم شناخته شده است. یوبیسافت با این بازی نشان داد که هنوز هم میتواند در سبک جهان باز شاهکاری خلق کند که همه انگشت به دهان بمانند. در بازی ابتدا شما با آیوار کوچک آشنا میشوید که میبینید پدر و مادر خوبی دارد و او را دوست دارند و پدرش هم با یک پادشاه آن سرزمین پیوند دوستی و برادری دارد و پسرهایشان هم یعنی آیوار و سیگورد که از آیوار بزرگتر است و پسر شاه است مثل برادر هستند. در یک مهمانی یکی از اراذل و قلدرهای آن منطقه که لقبش “بیرحم و ظالم” است حمله میکند و با نامردی پدر و مادر آیوار را میکشد و خود آیوار هم به سختی زنده میماند و سپس داستان به سالها بعد میرود. آیوار هنوز هم تشنهی خون قاتل پدر و مادرش است و سیگورد و پدرش هم حالا دیگر واقعا مثل پدر و برادرش هستند و او تا پای جان به برادرش وفادار است و همچنان در تلاش برای پیدا کردن راهی برای انتقام است . البته در طول بازی اتفاقات مختلفی روی میدهد و حتی پای چند اساسین (در این نسخه با نام hidden one ها معرفی میکند.)هم به قبلیه آیوار باز میشود و ماجرا ادامه پیدا میکند. آیوار در ابتدا یک وایکینگ کله شق و خشن است اما در طول بازی و طی تکامل شخصیت اصلی، او به طور پیوسته با تعالیم اساسینها آشنا می شود و آرام آرام تبدیل به یک اساسین میشود که این موضوع بسیار عالی و باورپذیر برای بازیباز روایت میشود.و بازی کاملا هم به شخصیت وایکینگ و هم به شخصیت اساسین آیوار بهای کافی میدهد.
۱۸-کاساندرا (Cassandra)
وقایع داستان Assassin’s Creed: Odyssey در حدود ۴۳۱ سال قبل از The Common Era و ۴۰۰ سال قبل از داستان بازی اوریجینز رخ میدهد و به نوعی میبینیم که هنوز اصلا فرقههایی تحت نامهای اساسین و تمپلار به آن شکلی که ما میشناسیم وجود ندارند و در بازی جدا از نبرد بین آتن و اسپارتانها که میتوانیم بین هر کدامشان در بخشهای مختلف بازی انتخاب کنیم، دشمن اصلی ما فرقهای خطرناک به نام Cosmos است که کنترل یونان را مخفیانه به دست دارند .البته در ادامه داستان حالتی خیلی شخصیتر و خانوادگیتر برای شخصیت اصلی پیدا میکند و وی درگیر مشکلات زیادی میشود. شخصیتر شدن داستان واقعا کمک شایانی به همزادپنداری با شخصیت بازی میکند. دلیل اینکه من شخصیت کاساندرا را انتخاب کردم،بدون شک کیفیت بالاتر صداپیشهی شخصیت کاساندرا نسبت به آلکسیوس هست و مطمئنم اگر شما هم بازی را با هر دو شخصیت انجام داده باشید با نظر من موافق هستید. با اینکه اودیسه یک بازی نقشآفرینی است و اخلاقیات شخصیت براساس دیالوگهای شما شکل میگیرد اما در حالت کلی الکسیوس یا کاساندرا یک مزدور است که در ازای پول کارهای مختلف انجام میدهد، شخصیتی نسبتا شوخطبع دارد و همین طور متعهد به خانواده است، تا جایی که همه تلاش خود را میکند برادر یا خواهرش را (بستگی به انتخاب کاراکتر شما دارد) تا اخرین لحظه به آغوش خانواده بازگرداند و همین طور احترام زیادی برای مادرش قائل است. واقعا ریسک یوبیسافت برای تغییر ریشههای اساسین کرید به سمت نقشآفرینی قابل تحسین است. ریسکی که نامزد بازی سال ۲۰۱۸ شدن اودیسه را در کنار بازیهایی مثل گاد او وار و رد دد ۲ به همراه داشت.
۱۷-بایک (Bayek)
وقایع بازی A.C Origins در مصر و نزدیک به انتهای دورهی (Ptolemaic period (49–۴۷ BC رخ میدهد و داستان شخصیتی به نام بایک را دنبال میکند که یک Medjay است (این افراد در سرزمین جدید مصر به عنوان نیروهای منتخب و برگزیدهی پلیس محسوب میشدند). در این بازی، در واقع ما ریشههای آغاز نبرد بین فرقهی برادری اساسینها و فرقهی تمپلار را دنبال میکنیم و وقایع بسیار جذابی را شاهد هستیم که مانند همیشه، اتفاقات تاریخی واقعی، به زیبایی با تاریخ خیالی اساسینها و تمپلارها ترکیب شده و یک داستان باورپذیر برای بازیباز شکل گرفته است که کاملا واقعی به نظر میرسد. شخصیتپردازی بایک به عالیترین شکل ممکن صورت گرفته و کاملا میتوانید غم و اندوه از دست دادن پسر بایک را در رفتار و صدای او مشاهده کنید و عطش او را برای انتقام درک کنید. بایک از نظر شخصیتی یک فرد وظیفه شناس و جدی است که در مبارزات فوقالعاده خشن و بیرحم است، اما در کنار همسرش آیا (Aya) میتوانید نیمهی دیگر شخصیت بایک که یک فرد عاشق پیشه است را مشاهده کنید.
۱۶-جیکوب فرای (Jacob Frye )
جیکوب فرای در کنار خواهرش ایوی فرای (Evie Frye) شخصیتهای اصلی بازی اساسین کرید سیندیکیت هستند.جیکوب به طور کلی، بسیار شبیه به قهرمانهای افسانهای هالیوود است! صحبتهای طنزی که در جدیترین مواقع بازی میکند، نشاندهندهی شخصیت فانتزی اوست که ماندگاری در آن معنایی ندارد. او یک قهرمان فانتری است که دقیقاً در مواقعی که مثلا خانهای آتش میگیرد، از راه میرسد و یک تنه با فوت کردن آتش را خاموش میکند! اما به عنوان یک اساسین، همیشه گزینهی خوبی برای پریدن از بالای ساختمانهاست. شاید بتوان Assassin’s Creed Syndicate را یکی از متفاوتترین نسخههای مجموعه دانست که یوبیسافت ساخته است . کلاه کلاسیک و زیبایی که بر سر جیکوب فرای قرار دارد، شدیداً به حال و هوای لندن میخورد و نحوهی راه رفتن او، خیابانهای لندن را جارو میکشد. او فردی سادهلوح اما باهوش است و در مبارزات مهارت خاصی دارد. جیکوب در اندیشهی آزاد کردن شهر از دست تمپلارها و تلاش برای احیای حقوق مردم شهر لندن است. جیکوب یک اساسین جوان و پر شور و اشتیاق است که البته اکثر اوقات ترجیح میدهد با استفاده از قدرت بالای بدنیاش مشکلات را حل کند و همینطور به دنبال ساختن گنگ خود در شهر برای مبارزه با گنگهای تمپلار است در حالت کلی شخصیت جیکوب بسیار دوستداشتنی خلق شده و به راحتی میتوانید با او ارتباط برقرار کنید.
۵ا-یوی فرای (Evie Frye)
همانطور که گفتم در اساسین کرید سیندیکیت ما شاهد دو شخصیت قابل بازی جیکوب فرای و ایوی فرای بودیم. ایوی شخصیتی به مراتب خوددارتر و منطقیتر از جیکوب دارد. او در مبارزات به خصوص به همراه عصای معروفش جذابتر و اصیلتر ظاهر میشود و البته تصمیماتش همیشه قوی و قابل اعتماد است. او به عنوان خواهر جیکوب، نقش بزرگی در حرکت عظیمشان به سمت موفقیت در لندن داشته است. از نظر گیمپلی هم برعکس جیکوب ،ایوی بیشتر از روشهای مخفیکاری بهره میبرد و درواقع شخصیت او بیشتر به اساسینهای نسخههای قبلی شباهت دارد. همینطور ایوی بیشتر در فکر اهداف اساسینها است و به دنبال پیدا کردن قسمتی از Eden است که در بخشی از شهر لندن مخفی شده است.
۱۴- کرافورد استاریک (crawford starrick)
استاریک، میتوانست تا یکی از ماندگارترین و در عین حال متفاوتترین آناتاگونیستهای یوبیسافت و حتی تاریخ بازیهای ویدئویی بشود! البته اگر در دام طراحی سینمایی و هالیوودی کارگردان بازی گیر نمیکرد. اگرچه شخصیت او جذاب و فوقالعاده دوستداشتنی طراحی شده، اما بازهم تکراری میشود. او شخصیتی ساکت و آرام دارد و این تضاد وحشتناک بین آرام بودن و بد بودن، از او یک انسان خاص و عجیب میسازد! البته در مواقعی هم عصبانی میشود، اما این عصبانیت تنها ظرف یک دقیقه پایان مییابد و جای خودش را به همان انسان آرام و گفتههای فلسفی میدهد. او آناتاگونیست اصلی اساسین سیندیکیت است و در مسیر سختی که ایوی و جیکوب دارند، حسابی سنگاندازی میکند.
۱۳- هیثم کنوی (haytham kenway)
شاید شما هم با من هم عقیده باشید که هیثم کنوی که در ابتدای بازی اساسین کرید ۳ کنترل او را به دست میگرفتیم، نسبت به کانر شخصیتپردازی به شدت پیچیده و کاریزماتیکتری داشت.در واقع هیثم با وجود اینکه یک تمپلار بود اما برای آزادی مردم تمام تلاش خود را انجام میداد.از مهمترین خصوصیات هیثم میتوان به خونسرد بودن و منطقی بودن او اشاره کرد. برای مثال کافی است به صحبتهای کانر و هیثم در بالای کلیسا گوش بدهید و ببینید چگونه هیثم و کانر درباره اهداف اساسین و تمپلارها بحث میکنند و هیثم حتی تا حدود زیادی میتواند کانر را قانع کند که تمپلارها هم به دنبال آزادی مردم هستند (البته فعلا).
۱۲-پاگان مین (Pagan Min)
بعد از موفقیت نسخهی سوم فارکرای، یوبیسافت بیمعطلی شروع به ساخت نسخه ی چهارم این سری با همان فرمول موفق کرد. زمانی که فارکرای ۴ عرضه شد، با بازخورد های مختلفی مواجه شد، از جمله اینکه طرفداران دو آتشهی بازی قبل، از این بازی نیز بسیار لذت بردند و دستهی دوم کسانی بودند که از یوبیسافت به خاطر نبود تغییرات زیاد نسبت به نسخهی قبل انتقاد کردند. اما خب این بازی هر چه که بود، یوبیسافت یکی از مهمترین استانداردهای فارکرای را تمام و کمال رعایت کرده بود، آن هم وجود یک آنتاگونیست دیوانه و درعین حال فلسفهدان که عاشق آن شوید. نسخهی چهارم فارکرای، پاگان مین (با صدای تروی بیکر افسانهای) را معرفی کرد. داستان بازی Far Cry 4 در سرزمینی خیالی، میان رشتهکوههای هیمالیا و مناطق شرق آسیا، با نام کایرات (Kyrat) روایت میشود. سرزمینی که در گذشته خاندان سلطنتی در آن حکمرانی میکردند، اما فردی با نام پاگان مین با به راه انداختن جنگی بزرگ، حکومت آنها را برانداز کرده و خودش را پادشاه میخواند. دیگر خبری از ناقوسها برای اعلام زمان عبادت نیست، مراسم مذهبی و سنتها در خفقان برگزار میشوند و هر جای کایرات که پای میگذارید، نام پاگان به گوش میخورد که دیکتاتوری خود را با مشتی آهنین به راه انداخته. دیگر این سرزمین چیزی نیست که بود و تبدیل شده است به مکانی برای جولان دادن مزدوران، انسانهای ستمگر، تولیدکنندگان مواد مخدر و غیره. شخصیت پاگان مین درست مثل واس (vass) در حالت عادی یک شخصیت فیلسوف است که با فلسفههای عجیب و غریب خود خیال میکند با کارهایش سرزمینش را آباد میکند (شاید هم حق با اوست!) و در حالت عصبانیاش، وحشتناکترین کارهایی که تصور کنید را با کمال میل انجام میدهد. این پادشاه دیوانه و خوشلباس در واقع نهایت جنون را به شما نشان میدهد و نکتهای که او را جالبتر میکند، پایانبندی شوکهکنندهی بازی است که پاگان مین را یک قدم نسبت به بقیهی آنتاگونیستها جلوتر برده است.
۱۱-دزموند مایلز (Desmond Miles)
اما میرسیم به شخصیت دزموند مایلز که از نسخهی اول اساسین کرید تا نسخهی سوم به عنوان شخصیت اصلی بازی در زمان حال بود. دزموند در سن ۱۶ سالگی از زندگی پنهانی خود خسته شده بود و قصد داشت تا رویاهای خود را محقق کند. او با استفاده از تمرینات مهارتهای اساسین که از پدرش دریافت میکرد، قادر به فرار از محوطهی اساسینها شد و از داکوتای جنوبی به شهر نیویورک سفر کرد، سپس در آنجا به عنوان یک متصدی بار مشغول به کار شد. در سپتامبر ۲۰۱۲، دزموند توسط صنایع ابسترگو که یک سازمان تمپلار بود ربوده و حبس شد. او مجبور شد تا با یک ماشین تحت نام انیموس کار کند که این ماشین خاطرات ژنتیکی جدش الطایر ابن لااحد را زنده میکرد. هدف آبسترگو دستیابی به نقشهای بود که جزئیات بسیاری از قطعات عدن در سراسر دنیا را نشان میداد. دزموند موفق به انجام این ماموریت شد و به دنبال آن، او به کمک لوسی استیلمن، یک اساسین مخفی موفق به فرار از آبسترگو شد و این گونه فصل جدیدی از زندگی دزموند مایلز آغاز میشود. در حالت کلی، دزموند در ابتدا یک جوان خام و بیتجربه است، اما در هر نسخه، با تجربه کردن قسمتی از زندگی یک اساسین پختهتر میشود، به طوری با وجود جوانیاش با توجه به تجربهی کامل زندگی اتزیو و الطایر به اندازهی دو انسان کامل تجربه داشت و در آخر با فدا کردن زندگی خودش، دنیا را نجات داد، البته به صورت موقت.
نظرات
:yes: :rose:
۱۰۰٪ برای من به شخصه
۱..سم فیشر
۲..پرنس
۳..واس
((با ارادت به اتزیو و الطائر))
سم فیشر اول نشه شهرو بهم میریزم!
Omidsoltani7
اتزیو باید اول بشه 😀
برای من اول اتزیو با اختلاف اول بعد سم فیشر :laugh:
برای من سلطان اتزیو همیشه اوله ؛ بعد سم فیشر ؛ بعد واس ، بعد شاهزاده
تو همه لیستای کاربرا سومم که :-((
جیزز کرایست…
دقیقا منم همین حسو دارم
ولی حداقل مطلب اوکی ای بود
دم شما جیز مجید جان دلبندم:-D
بهترین و جذاب ترین شخصیت برای من ایدن پیرس هست که با اون نگاه افسرده و غمگینی که داره جو بازی رو تاریک تر میکنه. به نظر من بهترین نسخه واچ داگز همون نسخه ۱ هستش با اون جو تاریک و نا امید کننده حس دیگه نسبت به بقیه نسخه های واچ داگز به گیمر ها میده و باید نسخه های ۲ و ۳ روهم مثل یک میساختن اینجوری موفقیتش بیشتر میشد.
بله کاملا موافقم درواقع از مهم ترین نکات مثبت نسخه اول واچ داگز اتمسفر دارک و خشن بازی بود که متسفانه یوبی سافت از اون استفاده نکرد
بسیار عالی مجید جان :heart: :rose:
ایشالا همیشه مقاله های مختلف بدی بیرون :yes:
.
من خودم به شخصه الکسیوس رو بیشتر از کاساندارا دوست داشتم ولی انتخاب های خیییلی خوبی بود :yes:
شخصیت های محبوب و بزرگی که تو دنیای بازی های ویدیویی خلق شدن و من خیلی دوسشون دارم با اینکه واقعی نیستن ولی برای من با شخصیت های واقعی فرقی ندارن برای مثال میگم مثلا از تام کروز خوشم میاد ولی از لئون بیشتر و اگر انیمیشنی با حضور لئون تو یک سینما باشه و در سینمای مجاور فیلمی با بازی تام کروز که خیلی هم دوسش دارم ولی من انیمیشن رو اول انتخاب میکنم هر چند من همه اینا رو دوس دارم زیاد فقط همینطوری گفتم که شخصیت های بازی های ویدیویی درسته مجازی هستن ولی برای من با واقعی فرقی ندارن چون باهاشون زندگی کردم ،،،، شخصیت های محبوب من از یوبی سافت هم الطائر ، اتزیو ، کاساندرا و سم فیشر هست .
با تشکر از کامنت زیبات محسن جان بله باهات موافقم توی گیم چون ما خودمون شخصیت اصلی رو کنترل میکنیم بیشتر میتونیم باهاش همزاد پنداری کنیم
قربونت اقا مجید گل :rose:
واقعا مطلب خیلی خوبی درست کردین ، خسته نباشید و ممنون 🙂
من خودم به شخصه ۳ شخصیت اولم این ها هستن:
۱- مارکس
۲- هیثم
۳- جیکوب
البته این ۳ تارو از این لیست خیلی دوست دارم ، بقیشون هم مثل دزموند رو هم دوست دارم ولی نه مثل این ۳ تا
:inlove: :heart:
ممنون از نظرتون مهدیار جان هیثم کنوی واقعا یه شخصیت پردازی عالی داشت ای کاش یوبی سافت یه اسپین اف از هیثم کنوی بسازه چون واقعا پتانسیل بالایی داره
مجید جون واقعا فکر نمیکردم نویسنده بشی ولی شدی بهت تبریک میگم به نوشتن این مقاله ها ادامه بده.
برو که درسته :yes: :yes:
رتبه اول فکر کنم بتونم الان بگم: سم فیشر عزیز
عکس پروفایل آقا مجید هم که هست فکر کنم همون اول لیست باشه 🙂
……..
جانم؟!
یوبی سافت واقعا شرکت خوبیه همیشه هم بازی هاش سرگرم کننده بودن برا من
درود به شما واقعا یوبی سافا از بهترین کمپانی های بازی سازی هست البته درسته در نسل ۸کمی ضعیف ظاهر شد اما در ادامه با انواع بازی های عالی مثل فار کرای ۵و اساسین کرید والهالا اعتبار سابقشو دوباره به دست اورد
مجید دلبندم رفتی تحریریه؟
.
من شخصیت مورد علاقم از یوبی سافت پرینس آف پرشیا مخصوصا اون پرینس نسخه دوم
.
البته اینکه اولین بازی که تو عمرم تموم کردم همون بود هم بی تاثیر نیست 😀
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
عاااالی بود ؛ اللخصوص جمله آخر ؛ ایولا :yes: :yes: :yes:
پرنس اف پرشیا که یکی از هویت های گیمر های قدیمه و مخصوصا ایرانیه کیه که تو نسل ۷و۶ با یکی از نسخه های اون خاطره نداشته باشه
امیدوارم ادوارد و واس و تو تاپ تن ببینم
قطعا ادوارد کنوی و واس از بهترین شخصیت های یوبی سافت هستند
سلام، خسته نباشید.
خدا قوت و تشکر از شما، فکر کنم قلم اولتون باشد؛ باید بگویم خیلی خواندنی بود، موفق باشید.
با تشکر از مشا ارین جان بله اولین مقاله بنده هست امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشه
سلام
قربان شما، از سر ما هم زیاد بود. انشاءالله ادامهدار باشند و آتشی هم بر ما سوختگان بزنند.
در پناه خدا
:laugh: :laugh: :cigarette: 56
عشق است یوبی سافت :inlove:
:heart:
مجید جان مطلبت غلط املایی زیاد داره
تصحیح کن
مثلا پاراگراف آخر قسمت پاگان مین
و اینکه اینهمه بازی داره یوبی چرا مارکوس که بدترین شخصیت پردازی ممکن رو داره تو لیسته؟
کلی مثال میتونم بزنم که خیلی شخصیت پردازی بهتری از مارکوس دارن…
در کل برای مقاله ی اول عالی بود و جای پیشرفت بسیار است
برای بعدی هم جیسون برادی
واس
فادر
پرینس رتبه ی یک:-D
فرح
اتزیو
الطایر
ریمن
سم فیشر
ادوارد کنوی
سیترا
رو پیشبینی میکنم
به همراه
شای و شخصیت اصلی بیاند و کید:-D
و ایدن و کلارا صد البته
تند نرو آرمان جان ؛ تاپ تن هنوز مونده
از طرفی شخصیت هایی مثل فرح و سیترا ؛ آنچنان بهشون پرداخته نشده از طرفی شخصیت های مهم تری هستن
من به هیچ وج نگفتم مارکوس بدترین شخصیت پردازی رو داره الان کاراکتر های بازی های یوبی سافت بالای ۵۰تاست و من ۲۰تای اولو نوشتم البته سلیقه ها هم متفاوته
البته اونو من گفتم:-D
در کل بنظرم مارکوس از بدترینا بود
سلام مجید جان 🙂
مقاله زیبات رو خوندم و متوجه یه سری ایراد شدم و ذکر کردن اون ایرادات رو وظیفه خودم دونستم تا برطرفشون کنی.
اولین ایراد و بزرگ ترینش وجود کلی غلط املایی هست! و استفاده از ادبیات غیر رسمی… من نویسنده ی سایت نیستم ولی به نظرم باید از ادبیات رسمی تری استفاده می کردی .
غلط هایی املایی ای هم که من دیدم for honer (!) میمید آناتاگونیست (!)
و دومین ایراد بزرگی که وجود داره نقش پررنگ سلیقه شخصی در مقاله هست. سلیقه شخصی در همه ی نقد ها و بررسی ها وجود داره ولی منطق هم باید در نظر گرفته بشه. شخصیت های دو نسخه آخر فرنچایز اساسین به دلیل یه سری از مسائل (مثل تفکیک جنسیتی در والهالا یا داشتن دو انتخاب در اودیسه) عمق کافی رو نداشتد و شخصیت پردازی اون ها مقداری ایراد داشت. انتظار داشتم شخصیت اصلی قسمت دوم واچ داگز رتبه بالاتری داشته باشه و اصلا و ابدا انتظار دیدن آنتاگونیست سیندیکیت رو نداشتم! به نظرم انتخاب های خیلی خیلی بهتری وجود داشت نسبت این فرد.
مشکل بعدی توضیح های بسیار کوتاه و خلاصه هستش. انتظار می رفت دلایل قانع کننده تری بیاری و بیشتر قضیه رو توضیح بدی حقیقتا وقتی اسم دزموند و امثالهم رو می یاری من انتظار دارم چیز بیشتری از پیش زمینه ی داستانی و هدف برای گفتن داشته باشی. شاید انتظاراتم الکی زیاد بوده 🙂
موفق باشی
با تشکر از نظر درباره غلط املائی عذر خواهی میکنم درباره رتبه بندی هم خب سلیقه ها کاملا با هم متفاوته و ممکنه رتبه ۱۰ مقاله بنده رتبه اول برای شما باشه درباره توضیحات هم درواقع سعی کردم تا حد امکان داستان بازی ها رو اسپویل نکنم اما چشم درقسمت دوم توضیحات بیشتری میدم درباره شخصیت ها
احتمال زیاد وس اول بشه هر چند شخصیت های مث اتزیو یا سم فیشر هستن که واقعا عالین
با تشکر از نظرتون تک تک افرادی که نام بردین لیاقت رتبه اول رو دارن
یا زرتشت مقدس عجب مقاله ای بود ، دستتون درد نکنه
نظر لطف شماست :rose:
مجید خودتی، واقعا فکر نمیکردم یک روز مقاله بنویسی
مثل اینکه جدی جدی نویسنده شدی فقط یک توصیه دیگه فن بوی بازی رو بزار کنار
با تشکر از کامنتتون چشم
عه اشتباه دیدم مقاله را مجید جان نوشته.کنجکاو شدم ببینم کی اول میشه
به نظرت کی اول میشه ؛ استاد لوین ؟ حیف بایوشاک محصول یوبی نیست وگرنه رتبه ۱ تا ۴ باید شخصیت های بایوشاک میبود وگرنه شهر رو بهم میریختم 😛
امیدورم هیچ وقت مقالشو ننویسم چون اون موقع الیزابت بوک و جک و با اندرورایان رو همزمان رتبه اول میزاشتم
من مخالفم راجع بایوشاک مقاله رتبه بندی نوشته بشه.هر چیش اول نشه خون به پا میکنم :zombiekiller: :vampire:
خسته نباشی آقا مجید
به شدت منتظر قسمت بعدی هستم :inlove:
ممنونم فرید جان انشاله شنبه هفته اینده قسمت دوم مقاله تقدیم شما میکنم
با این لیست موافقم ولی همگی از سری assassin’s creed نشد.انتظار داشتم یکمی از بقیه سری بازی ها تو لیست ببینم.
با تشکر از نظرتون الان اگه به لیست بازی های منتشر شده توسط یوبی سافت نگاه کنید میبنید که تو این ۱۳سال ۱۲تا نسخه اصلی اساسین کرید داشتیم پس طبیعیه تو لیست زیاد باشن البته تو قسمت دوم تعداد کاراکتر های اساسین کمتره
ممنونم بابت مقاله
یوبیسافت از بهترین شرکت های بازی سازی که هر سال حداقل ۲ تا بازی خوب میده مثلا همین امسال واچ داگز لژیون، اساسین کرید والهالا، و… من اگه بخوام برترین رو بگم بی شک اتزیو است
با تشکر از نظرت امیر جان باهات موافقم یوبی سافت واقعا سهم بزرگی تو سرگرمی های ما هر سال داره مخصوصا بازی اخرش والهالا که رسما یه شاهکار تمام عیار بود
مرسی آقای نوری از این مقاله ی زیبا واقعا جای خالیش احساس میشد.
یوبی سافت واقعا شخصیت های به یاد موندی خلق کرده … و من به شخصه با اکثر بازی ها و شخصیت هاش خاطره دارم
مشتاق قسمت بعدی هستم 😀
به نظر من اتزیو خیلی خیلی خوب بود
اتزیو عشقه اتزیو زندگیه :inlove:
تبریک میگم آقا مجید
مقاله خوبی بود
:rose:
فقط سم فیشر و ezio auditore da firenze
واقعا سم فیشر عالیه حیف که تو نسل ۸ اسپلنت سل جدید ساخته نشد
بسیار مقاله خوبی بود دستتان درد نکنه مجید جان عزیز.
مقاله بسیار مفیدی بود ممنون 🙂
خوش حالم که مقالم باب میلتون بود
یادمه تو خیابون داریوش یه کنسول و بازی فروش بود که قیافش دقیقا کپی برابر اصل هیتم کنوی بود ! جالبه خودشم اساسین کرید ۳ رو برام رو هارد ps3 ریخته بود! بعد یه روز به شوخی بهش گفتم : تو که میری فرانسه برای یوبیسافت موشن کپچر ضبط میکنی دیگه چه نیازی به پول فروختن ps1 و ps2 دست دوم داری؟ 😀
ممنون فرید جان بابت نظرت یادش بخیر دوران ps3 تو محل ما یادمه بعد اینکه انچارتد ۲اومد همه بچه های محل مو هاشون رو شبیه نیتن میکردن و تا یه مدت از در و دیوار محل بالا میرفتن 😀
فقط واس :devil: :devil:
تا حالا معنی جنون رو برات گفتم؟ :devil: :devil: :vampire:
منو میگه
انصافا کاساندرا باید ۱۸ میشد؟فقط ظاهر و صداگذاریش ارزش سیزدهم رو داشت
درود البته اگه شخصیت پردازی و کاریزما رو حساب کنیم کاساندرا رتبش زیاد بالا نمیره
ممنون بابت مقاله…اینم از ۳ تای من:
۱-ezio auditore da firenze
۲-haytham kenway
۳-aiden pearce
هر ۳نفر از نظر شخصیت پردازی عالی هستن
با تشکر از نظرتون واقعا یوبی سافت تو خلق شخصیت های به یاد موندنی استاده
Wtf
قشنگ بود مجید جان :inlove:
من که یه چیزی نوشتم تایید نشد ولی خدایی سم فیشر باید جز سه تای اول باشه 😀
سم فیشر از ستون های یوبی سافته حتما هست
Aiden pierce و Edward Kenway
:heart: :heart: :heart:
لیست من(بدون ترتیبه):
اتزیو(assassins creed)
جید(beyond good and evil)
ایوی(assassins creed)
پرنس(sands of time)
الیکا(prince of persia 2008(
نفر اول باید اتزیو باشه یا شایدم واس.
من تو این لیست دزموند رو از بقیه بیشتر دوست دارم
از سری آساسین کرید اتزیو و کانر و ادوارد کنوی
.
ازسری واتچ داگز آیدن پیرس و مارکوس هالوی
.
از سری فارکرای تاکار و فادر جیمز و واس
.
از سری اسپلینتر سم فیشر
مجید نوری؟! ?:-)
یکی به همین اسم زیر پستای ماکرو ترول میکرد
اون که نیستین؟!
همونه:-|
خدا بدادمون برسه
گیم فا به چه سمتی داره میره؟!
به سمت پیشرفت و موفقیت
مجید
داش باورم نمیشه مقاله قشنگی بود و با کامنتات ۱۸۰ درجه تفاوت داشت خودت میدونی چی میگم :laugh: 😀
موفق باشی :rose:
نمیدونم اصلا شیوه ی عضو گیری چطوریه:-|
به سمت قهقرا:-|
قیافت الان چه جوریه؟؟؟
تبریک به مجید جان :rose: :heart:
ممنون :rose:
FATHER تو فارکرای ۵ هنوز بعد دو سال بهش فکر میکنم.
نکنه حق با اون بود نکنه که باید دستگیرش نمیکردم و به قول خودش walk away میکردم
احساس میکنم اولیش اتزیو دومیش واس ?:-)
Aiden Pearce 🙂
دمت گرم مجید جان مقاله خیلی خوبی بود. انتخاب ها هم به جا و درست بود اما من خودم به شخصه اصلا نتونستم با مارکوس ارتباط برقرار کنم و به نظرم شخصیت نچسبی بود
بین اینا بایک شخصیت جالبی داره.
نسل هفت یوبی بازی های شاهکاری میساخت الان هم خوبن ولی به پای نسل هفت نمیرسیدند
ماشالا مجید قلم قشنگی داری. حتما ادامه بده فقط خواهشا این شروعی باشه که دیگه اکس باکس و گیم پسو ترول نکنی. ایول
راستی مجید جان یادم رفت برای اولین پست تبریک حال شیرینی چی می دهی 😀 ( شوخی ) فقط از تمپلار ها یاد نره هر کدام شان شخصیت پردازی جذاب خودشو رو دارن
هیثم کنوی هم تپملاره هست با انتاگونیست سیندیکت
می دانم :yes:
فقط یه چیزی کاریزمای جان یا جورف سید از مارکوس هالوی بیشتر نبود
تبریک خدمت مجید جان
امیدوارم همیشه موفق باشی :rose: :rose:
خسته نباشید آقای نوری عزیز خیلی منتظر بخش دوم این مقاله هستم برای من که اتزیو اوله :inlove: :inlove: ولی شاید سم فیشر ، واس و… هم بتونن اول باشن ?:-) رقابت جذابی میتونه باشه
دوستان بنظرتون Jacob همون Aiden توی watch dogs1 نیست؟ خیلی شبیهش هست و بنظر من واچ داگز یک و اساسین کرید سندیکا خیلی مثل هم ساخته شدند