صحبتهای برخی از اعضای سابق ناتیداگ در مورد فشار کاری زیاد در این استودیو
در طول یک سال گذشته، گزارشهای متعددی در مورد شرایط سخت و ساعات کاری زیاد توسعهدهندگان در ساخت عناوین AAA منتشر شده است. این گزارشها، اغلب مربوط به شرکتهای راکاستار گیمز (Rockstar Games)، اپیک گیمز (Epic Games) و بایوور (Bioware) بودهاند. حال به تازگی، گزارشهایی مبنی بر شرایط سخت کاری در استودیوی ناتیداگ منتشر شده است. برخی از اعضای سابق و پیمانکاران این استودیو در گفتگو با وبسایت COGConnect، در مورد شرایط کارشان توضیحاتی را ارائه دادهاند.
پیش از این نیز گزارشهایی مبنی بر شرایط سخت کاری در توسعهی بازی Uncharted 4: A Thief’s End منتشر بود. اما در گزارش جدید، جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه شده است. یکی از توسعهدهندگان در استودیوی ناتیداگ در مورد اینکه در استودیو یک فرهنگ تلاش برای کمال رساندن یک اثر وجود دارد که این موضوع با توجه به تاریخچهی ساخت بازیهای خارقالعادهی این استودیو بوده است. در عین حال، توسعهدهندهی دیگری میگوید ساعات کار طولانی هرگز یک دستور از سوی مدیریت استودیو نبوده و ناتیداگ یک مکان منحصر به فرد است که در آن ساعات کار طولانی و سختکوشی بخشی از فرهنگ این استودیو بوده است.
با این حال، توسعهدهندگان دیگر تصویر دیگری از استودیوی ناتیداگ نشان دادند. یک نفر از آنها در این مورد گفت:
هیچ دستوری در مورد ساعات کاری طولانی وجود ندارد. با این حال، مقداری فشار از سوی تیم برروی توسعهدهندگان میتواند وجود داشته باشد و این میتواند فشار از سوی فردی باشد که مدیران شما هستند. فشار مشترک ناشی از داشتن یک گروه از افراد با استعداد و متعهد است که در کنار یکدیگر برروی پروژه کار میکنند. این انگیزهی درونی بسیاری از فشارهای مشترک را به وجود میآورد.
وی ادامه داد:
ناتیداگ، ساختار مدیریتی اختصاصی ندارد، اما در هر بخش چند عضو ارشد وجود دارد. این اعضای ارشد در عین مدیر بودن، همتیمی نیز هستند. آنها کارهای مشابهی با دیگران انجام میدهند، بخش را اداره و عملکرد تیم را بررسی میکنند. به عنوان انسان، آنها ممکن است در این فشار کاری مشترک باشند…. البته نه به طور همیشه، اما گاهی اوقات.
همچنین منبع به این نکته اشاره کرد که طی ماههای آخر توسعهی پروژه، ساعات کاری سازندگان به ۶۰ الی ۷۰ ساعت در هفته افزایش پیدا کرد، در حالی که بسیاری از مردم میدانند که حتی بیشتر از آن کار کردهاند.
یکی دیگر از توسعهدهندگان اظهار داشت:
حقیقت این است که آنها به شما نمیگفتند که چه باید چند ساعت کار کنید. اما شما باید کار خود را انجام بدهید و مقدار کار برای هر شخصی غیر ممکن است. این یک راه طولانی است و اگر شما به اهداف نرسید، اخراج خواهید شد. بنابراین من حدس میزنم که شما اختیار زیادی ندارید.
همچنین این توسعهدهنده اشاره کرد که آنها برای کامل نشدن یک کار ۱۴ ساعته و از دست دادن یک شیفت، مجازات شدهاند. هنگامی که آنها برای این موضوع با ادارهی منابع انسانی شرکت سونی (Sony) تماس گرفتند، آنها به سادگی گفتند که شما میتوانید از روش کاری ناتیداگ برای انجام کارها استفاده کنید. منابع متعددی نیز در مورد اختلاف بخش کنترل کیفیت ناتیداگ با دیگر بخشها صحبت کردهاند. به عنوان مثال، ساعات کاری اجباری یک دستور برای همهی کسانی بود که برروی تضمین کیفیت پروژه کار میکردند.
یک کارمند سابق از استودیوی ناتیداگ در این مورد گفت:
یک توسعهدهنده (برنامهنویس، هنرمند و غیره) انعطافپذیری بیشتری داشت. تا زمانی که آنها کار خود را سر موقع انجام میدادند، به اندازهی سایر کارمندان و بخشهای دیگر محدود نمیشدند. از سوی دیگر بخش کنترل کیفیت، یک برنامهی دقیق را دنبال میکرد و متعهد به اضافه کاری نبود، چرا که باعث ایجاد تاثیر منفی در وضعیت آینده میشد.
آنها ادامه دادند:
بنابراین اگر شما به عنوان شخصی دیگر، اضافه کار نکردید، احتمالا از شما خواسته نشده است که برای آیندهی پروژه بازگردید. در برخی پروژهها، ما به مدت ۶ ماه، ۵۰ الی ۸۰ ساعت در هفته کار میکردیم. ساعات کاری زیاد در معنای عام اجباری نبود، اما شما نمیتوانستید آن را متوقف کنید.
منبع دیگری میگوید:
در طول زمان ساعات کاری زیاد، که تا چند ماه طول کشید، ما به طور میانگین ۶۰ الی ۸۰ ساعت در هفته کار میکردیم. من یادم میآید که ساعات کاری در هفتهی آخر ساخت بازی The Last of Us، به ۱۰۰ ساعت رسید.
شخصی دیگر ادعا میکرد که به مدت ۲۴ ساعت در روز کار میکرده است. برخی از آنها در این مورد گفتند:
یک هفتهی کاری معمولی برای ما از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۰ بعد از ظهر در ۶ روز از هفته بود و ما واقعا در این مورد انتخابی نداشتیم. گاهی اوقات ما تا ساعت ۱ بامداد در آنجا میماندیم. در پایان ساخت Uncharted 4، ما برای مدتی شروع به انجام هفتههای کاری هفت روزه کردیم و حتی در طول ۲۴ ساعت تغییراتی را اعمال میکردیم. ما هر روز ساعت ۱۰ صبح به استودیو میآمدیم و ۱۰ صبح روز بعد برمیگشتیم. ما واقعا در طول ۸ الی ۹ ماه، یک زندگی خارج از محیط کاری نداشتیم.
تاکنون شرکت سونی و استودیوی ناتیداگ در مورد این گزارشات پاسخی ارائه ندادهاند. نظر شما همراهان گیمفا در این خصوص چیست؟ لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
پر بحثترینها
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- مهمترین آمار و ارقام صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۴
نظرات
تقریبا بیشتر شرکت های توسعه نرم افزار کارکنان خیلی سخت کوشی دارن که با جون و دل روی پروژه های خودشون کار میکنن. ولی تلخی داستان اونجایه که بعد از این همه سختی که میکشن یه گروه هکر میان نرم افزارشونو هک میکنن.
فشار زیاد تحمل میکنن و اخرش
Last of us میدن بیرون و میشه شاهکار.
الکی الکی میسازن ومیشه crack down 3
پس اینجاس که دوستمون راست میگفت
الحق که سونی و ناتی داگ سلاطین گیم هستن
الان افتخار میکنی همچین فشاری بهشون وارد میشه ؟
اگه سلطان بودن اینه باشه شما سلطانین
بیچاره ها دیگه وقتی واسه زندگی شخصیشون ندارن آدم یاد فرعون و ساخت اهرام مصر میندازه :-|حالا اینهمه سخت میگیرن آخرشم بازیشون گوتی نمیشه و از یه عنوان تمام آنلاین شکست میخوره :-/
میگم واسه گوتی سال پیش یه فیزیوتراپی برو…مال تو دیگه از سوزش رد شده رسیده به شکستگی :rotfl:
درضمن کلاس بازیسازهای بزرگ مثل ناتی داگ و راکستار با بقیه فرق داره…کرک داون که نمیسازن
گل گفتی .قشنگ اتیشش زدی :rotfl:
مگه همه چیز به گوتی شدنه ؟
به این حرفا باشه که هیچ کدوم از بازی های مایکرو گوتی نشده پس یعنی زحمت سازندگان تک تک بازی های مایکرو حیف و میل شده ؟
بازیشون گوتی نشد ولی روی یه پلتفرم فروشی کرد که خیلی از بازی های مولتی پلتفرم آرزوشونه بهش برسن
در مورد مراحل ساخت لست هم از همینجا باید گفت دم تک تک اون کارکنانی که از جون و دل مایه گزاشتن برای ساختش گرم :rose: :yes:
عنوانی رو خلق کردن که تونست فقط با یک نسخه و در حالی که یک IP کاملا جدید بود خودش رو در دل میلیون ها گیمر جا کنه
واقعا دمشون گرم بابت تمام سختی هایی که برای ساخت لست و آنچارتد ۴ کشیدن کلی خاطرات خوب برام رقم زدن :heart:
باهات موافقم حرفت کاملا درسته شما سونی فن با شخصیتی هستی ترولهای منو نادیده بگیر خواستم فقط حال اونایی که از ادب و شخصیت بهره ای نبردن رو بگیرم نمونش همین بالایی یا اونایی که راکستار رو سر گوتی ۲۰۱۸ ترول میکنن
دوست عزیز که اسم شما رو هم نمیدونم ولی با هم رفیقیم
بیخیال ترولرهای گندیده بشو و از گیم پست لذت ببر و تا اونجا که میتونی بازی کن
هنر گیم با گیمرهای واقعیش جاویدانه
شما که سر پست اوورواچ معلوم کردی که نظرات از باد هوا نشات میگیره لازم نیست بقیرو نصیحت کنی نصیحت من به شما اینه که قبل اینکه بازی رو نقد کنی بازیش کنی
بله موافقم
با اینکه من خودم از چند سال پیش فن راکستار بودم و هستم، تمام بازی هاش رو هم بازی کردم اما امسال واقعا رقابت سختی برای گوتی بود بین دو تا شاهکار ولی بنظر خودم عاقلانه بگم حق گاد اف وار یود گوتی بشه چون ریسک خیلی بزرگی کردن ولی اگه مثل نسخه های قدیمی میموند قطعا حق رددد بود. اما رددد هم فروش خوبی کرد و پا به پای گاد جایزه برد.
ولی من هنوز گاد رو تجربه نکردم انشاالله چند روز دیگه بخرم.
والا بخدا،از دو کیلومتری بازی رد نشده نظر کارشناسانه هم میده
ببین کی داره نصیحت میکنه :rotfl:
کسی راکستارو ترول نکرد گاد واقعا بازی بهتری بود که اگر بخوایی برات توضیح میدم که امکان نداره بتونی هیچکدومشو رد کنی
قبول کنید که گاد شاهکار بود بنظر من جایزه ۲۰۱۹ هم باید به گاد بدن
عزیزم تو خودت ترولی
P3 اون بنده خدا داشت از شرکتی که دوسش داشت تعریف میکرد اون کسی که ترول کرد تویی نه اون
پاشو جمع کن بابا اصلا تو برا چی میای تو پست های مربوط به سونی؟؟
بورو تو پست crack down3
اگه وقت کردی یسر به گیم نت بزن فقط بازی لستو اجراش کن چن لحظه فقط به موزیکی که تو بک گراند پخش میشه گوش کن اگه منقلب نشدی یه ۲۰ دقیقه ابتدای بازیو برو بعد بیا بدون تعصب نظرتو بگو من یکی از مخالفای سرسخت لست بودم الان بهترین تجربه زندگی منه تاثیری که من از این بازی گرفتم از هیچ کدوم از اشکال هنر نگرفته بودم
خیلی خوب رو اعصاب دوی ماراتن میری :yes:
تبریک میگم 🙂
اگه ملاک خوب بودن یه بازی گوتی شدنشه پس rdr2 مزخرفه:|(طبق منطقت)
بنظرم کار کشیدن از کارکنان بیشتر از ۶۰ ساعت تو هفته کار غیر اخلاقیه.
آخه واسه چی که کمپانی باید بخاطر سود خودش کارکنان بیچاره رو اینطور بکار سخت و طولانی مجبور کنه؟
ساخت بازی یه مقدار بیشتر طول بکشه آسمون که به زمین نمیرسه.
یک نوب دیگه ادامه میدهد….نخوندی فرهنگه ، عشقه هیچ دستوری درکار نیست با عشق بازی میسازن
نخوندی؟
اگر شما به اهداف نرسید، اخراج خواهید شد.
یعنی اجباری کار زیاد.
نخوندی که برای لست ساختن باید زحمت کشید. اما برای کرک داون خخخخ
Sumo Digital سازنده کرک داون که استودیو مایکروسافت نیست به ما ربطی نداره چی ساخته.
درباره استودیو های فرست پارتی داریم حرف میزنیم.
ناتی داگ با uncharted 2 و uncharted 4و tlou بیشترین جوایز هر سال رو به خودش اختصاص دادهD: درواقع تعداد جوایز ناتی داگ از تمام انحصاریای شرکتی ک طرفدارشی روی هم بیشتره پس درمورد ناتی داگ سکوت کن
فان فکت: ناتی داگ به تنهایی بیشتر از تمامی استدیوهای فرست پارتی و تردپارتی سونی جایزه گوتی برده. استدیو و شرکت های دیگه که کلا به گرد پای سونی و ناتی داگ هم نمیرسن.
ناتی داگ: ۵۴۶ گوتی
سونی (بدون ناتی داگ): ۴۹۳ گوتی
سواد داری بخون ، یه فرهنگه خودشون با عشق بازی میسازن هیچ دستوری درکار نبوده گوتیدکیلو چنده بازی میسازن یکی از بهترینای تاریخ میشه گوتی از آرزوهای استودیوهای مایکروسافته که هدفشون فقط تو چشم رفتن آخرشم یه متا ۷۵ بگیرن ذوق مرگ شن
دوستان این p3 تو تلگرام هر چی بد و ناسزا بود رو به جعبه و فن هاش گفت
حالا اینجا اینجوری میگه
یادمه تلو توی سال ۲۰۱۳ بازی بزرگی مثل gta رو در درو کردن جوایز به زانو دراورد 🙂 ،اگه ارزش بازی به گوتی شدنه،پس بلابورن کشکه،ردد۲ هم پشمکه،همه اینا به کنار،حالا خوبه سونی هرسال بازیهاش نامزد جایزه گوتی میشن،ولی مایکرو که همش نامش توی گیم اواردز ناپدید میشه 🙂
بنده خداها چه فشاری رو تحمل میکنن ساخت گیم AAA فوق العاده طاقت فرساس حتی عناوینی که شکست میخورن و ما خیلی راحت دربارشون فکت صادر میکنیم صرف نظر از یه تعداد که واقعا حقشونه به باد انتقاد گرفته بشن زندگی یه عده به موفقیت یا عدم موفقیت یه بازی بنده
والله چی بگم؟ آدم تا خودش به استدیو نره و پروسه وحشتناک بازی سازی ( هر استدیو یی نه صرفا ناتی) رو نبینه نمیتونه قضاوت کنه برا راکستار هم یادمه کارکنان ش از هفته ای ۱۰۰ ساعت میگفتن که رقم نجومی ه به هرحال درسته ما کیفیش رو میکنیم ولی به من شخصه با اینکه شاید تا آخر عمر حتی یکی از این developer های استدیو رو نبینم ولی همچین هم راضی نیستم بخاطر رضایت ماها اینجوری زجر بکشن
تلو عرضه شه یه نفس راحت بکشن
یاد کنکور م افتادم فقط میخواستم تموم شه یه نفس راحت بکشم!
مخصوصا اینکه پشت کنکوری هم بوده باشی :-((
داداشم کسی زورشون نکرده میتونن استعفا بدن
بحث اینه که کار کردن تو ناتی داگ یه افتخاره برای بازی سازا و میتونه باعث ارزشمند شدنشون بشه مث همین الان که ۴ نفر از سونی میرن تو استودیو های مایکرو میشه یه خبر بزرگ خب مسلما اونی که دو سال تو ناتی داگ کار کرده هرجا بره راحت استخدام میشه جدا از اون بعضیا با کار کردن زیاد مشکل ندارن مث اکثر ژاپنی ها و آلمانی ها مثلا تو ژاپن برق جاهای اداری رو شب قطع میکنن که کارمندا برای اضافه کاری و اینا واینستن تو همین ایرانم من چند نفرو دیدم که طرف بالای ۱۰ ساعت کار میکنه چون فقط عاشق کارشه در هر صورت دمشون گرم
مگه همینجوری الکی استعفا دادن یه چیزی میگیا استعفا دادن برای یه بازیساز گرون تموم میشه همه میگن چرا از ناتی داگ رفته بدون دلیل
بچه صغیر نبودن موقع استخدام میدونستن شرایط کار تو ناتی داگ چیه
اتفاقا اونجا ایران نیست خیلی راحت کمپانی هایی که براشون کار میکنن رو جابجا میکنن تا تجربه کسب کنن ایران نیستش ک کار نباش
نه حاجی اینجوریم نیست اگر قرار داد داشته باشی باید براشون کار کنی اگر استعفا بدی باید موافقت شه بازم یه امتیازایی رو شغل های بعدیت ازت میگرن چون به قراردادت عمل نکردی
شیرشونو کشیده ولی دمه همشون گرم که همچین شاهکارایی عرضه کردن 🙂
کار کردن تو استودیوهای تراز اول صنعت که فقط واسه شاهکار برنامه ریزی میکنن باید هم شرایط خاص داشته باشه
راکستار هم دقیقا همین روال رو داره
خداییش من با بیگاری کشیدن از کارمندا مخالفم ولی بعضی ها خیلی سوسول بازی درمیارن!
دقیقا این یک از دلایلیه که من هیچ وقت راضی نمیشم بازی هکی بریزم
وقتی میبینم اون سازنده بنده خدا کلی زحمت کشیده و از جون و دل برای ساخت بازی مایه گزاشته اصلا وجدانم اجازه نمیده بازی هکی بگیرم
حالا درک میکنم که به دلیل شرایط مملکت گیمر ها سراغ هکی و کرک برن ولی من خودم شخصا با اکانت هکی و کرک مخالفم
شما چه هکی بریزی چه اصل بخری پولی به جیب اونایی که استخدام هستن و زحمت ساختن بازی رو میکشن ریخته نمیشه چون حقوق ثابت و مشخص میگیرن. در واقع سود میره به جیب شرکت مادر و سهامدارهای اصلی.
حرف شما کاملا درسته
بله میدونم که پول به جیب شرکت مادر میره
ولی عقیده ای که من دارم اینه که در واقع وقتی ما یه بازی رو اورجینال خریداری کنیم اینجوری حق اون استودیو پایمال نمیشه وقتی اعضای استودیو ببینن بازی که ساختن مورد استقبال گیمر ها قرار گرفته و به فروش بالایی رسیده نه تنها توی روحیه اعضای استودیو تاثیر مثبت میزاره بلکه باعث میشه تا استودیو مورد نظر بازی های بعدی خودش رو هم با کیفیت و حساسیت بالاتری بسازه که این دوباره به نفع خود گیمر ها میشه چون یه بازی با کیفیت دیگه گیرشون میاد
مورد دیگه اینکه وقتی ما بازی ها رو اورجینال میخریم اون استودیو و کارکنانش نزد شرکت مادر از اهمیت بیشتری برخوردار میشن و به عنوان مثال شرکتی مثل سونی وقتی میبینه بازی های ناتی داگ و سانتامونیکا فروش بالایی دارن و کلی سود براشون دارن مسلماً به اون استودیوها بیشتر از قبل اهمیت میدن و چه بسا شاید حتی باعث افزایش حقوق کارکنان استودیو هم بشه
اسپم.دوستان میخوام در یه مورد کوچک صحبت کنم:
شما حساب کنید که اگر یک استدیو مثل ناتی داگ یا استدیو سازنده عنوان Rsident Evil 2 Remake اگر بخواد پس از اتمام ساخت و منتشر این عناوین یعنی رزیدنت اویل ۲ ریمیک یا لست ۲ کار بر روی نسخه جدید آنچارتد یا رزیدت اویل ۳ ریمیک شروع کنند،تا الآن که مشغول ساخت این عناوین بودند بعدشم پشتیبانی برای رفع مشکلات و بسته الحاقی و بخش آنلاین اگر اون پروژه بخواد استارت بخوره و انتشار بکنه حدود ۵ الی ۶ سال زمان میخواد،اینجوری اصلا انتظارات کمپانی یا شرکت رو برآورده نمیسازد برای همین به استدیو یا شرکت غیر از خودش یا یکی از استدیو های زیر مجموعه خودش ولی غیر از اون استدیو اصلی میسپارد تا در زمان مناسب آماده و انتشار پیدا کند.
در مورد خبرهایی که گفته شد کمپانی سونی استدیویی برای ساخت دنباله آنچارتد تشکیل داده.یا کپکام ساخت resident evil 3 remake رو به استدیویی غیر از استدیو های زیر مجموعه خودش سپرده است.
دوست عزیز پیامتو خوندم و ازت ممنونم :yes: :rose:
حرفهای شما چشم منو باز کرد
خواهش میکنم و خوشحالم که تاثیر گذار بوده.شما خودت حساب بکن چند هزار نفر امضا کردند و اون کمپانی هیچ توجهی نکرد.دوستان ما داریم در مورد یک موضوع جدا حرف میزنیم در مورد استدیو ناتی داگ نیست.بد برداشت نکنید.وگرنه لست یکی از بهترین تجربه های گیمینگ بنده حقیر بود.و برای آنها آرزوی موفقیت میکنم.
نه خیر
اینا استودیو های کوچکی نیستن و چند تیم دارن که الان تیم های مختلف مشغول کار های مختلف هستند
یه تیم از اعضای ناتی از زمان انچ ۴ در حال کار روی تلو ۲ بوده و خبرشم هست
همین عامله که سبب کیفیت بی مانند عناوین ناتی داگ یا راکستار میشه، نه اینکه من بخوام این موضوع که فشار کاری زیاد برای سازندگان رو مسئله ای عادی بدونم ولی خوب اگر یه عنوان بخواد به موفقیت چشمگیری برسه قطعا از سر همین کار سخت و بی وقفه حاصل میشه :yes: :yes:
در واقع این چیزی نبود که در غالب این خبر بشه متوجه اون شد، شما با یه نگاه ساده به سابقه یک استودیو و به عنوان مثال دیدن تریلر گیم پلی تلو ۲ میتونید راحت به سختی کار سازندگان بازی پی ببرید، اون گیم پلی دیوانه وار و پرجزئیات، هوش مصنوعی شگفت آور، گرافیک فک برانداز و بی نظیر و در آخر داستانی که باید از بالاترین سطح روایت و پیچیدگی ها بهره مند باشه
قطعا هیچکدوم بدون تحمل این سختی ها به ثمر نمیرسه :yes: :yes:
شخصا از تمامی این افراد ممنونم به خاطر این سخت کوشی و ساختن خاطرات موندگار
درود بر ناتی داگ کبیر :inlove: :inlove:
every things comes with a price
بهترین استودیو دنیا بودن چیز کمی نیستو با تلاش به دست میاد برای خیلی از بازی سازا کار کردن تو استودیو ناتی داگ افتخاره اگر غیر از این بود راحت از اونجا استعفا میدادن
بابا جمع کنین دیه تاپیک یه چی دیگه هست کامنت یه چی دیگه تو رو خدا بعضیا این مسخره بازیاشون رو جمع کنن
با این که تو وجودم یه ساعت شماره برای این بازی؛ اما به این همه فشار راضی نیستیم 🙁
اصلا بزارید ۲۰۲۵ منتشر بشه؛
اما هم دقت بیشتر و ثمره با کیفیت تره؛ و هم خسته نمیشن… 🙂
و هم بخاطر پول، نیروهای انسانی اذیت نمیشن:-) 😕
پ ن پ پس مثل اداره های ما بیکار میشینن، دیر میان زود هم میرن
واسه تحویل دادن یه بازی شاهکار زحمت لازمه قاعدتا
حالا خب مفتی هم نمیرفتن که
پولشونو میگرفتن
هر چند من ps4 ندارم ولی دم همشون گرم
بعدشم میخواد این بیچاره ها رو بفرسته بعد از تلو ۲ سراغ یه بازی دیگه بدون ذره ای استراحت
من تا حالا نشنیدم یکی از استودیوهای مایکرو مثل نینجا تئوری و کوالیشن و ۳۴۳ و ریر و initiative و play ground بگن از ما بیداری کشیدن
Fell ture powe # 😎 😎 :yes: :yes:
واقعا فشار زیادی رو متحمل میشن
حالا درسته کارمندان نباید زیادی تحت فشار باشن. ولی خداییش تو قبل از این که بری تو یکی از مطرح ترین استودیو های جهان استخدام شی، واقعا انتظار داشتی کارت آسون باشه؟! با خودت فکر نکردی این استودیو بدون سختی کشیدن به این جایگاه نمیرسید؟!
قطعا تو هیچ حرفه ای، بهترین بودن، در کنار آسایش و راحتی به دست نمیاد. ولی اینا هم خدا رو میخوان هم خرما رو!
طبیعتا کسی که دنبال آسایشه نباید تو همچین استودیوهایی کار کنه.
هر که را طاووس خواهد، جور هندوستان کشد.
نظرت چیه استودیو ها به جای بیگاری از مثلا صد کارمند تعدادشون بکنن دویست کارمند تا اینجوری همه چیز حل بشه. سیاست کثیف همیشه سیاست کثیف ?:-) حالا چه ناتی داگ و سونی و چه….
داش هیچ ربطی نداره حرفت با اینکه تلو جز ۵ تا گیم اول زندگیمه ولی هیچوقت نباید راضی باشیم به سخت کار کردن کارکنانش
درسته کارشون خیلی سخته و بازی ابرشاهکار میسازن ولی میتونن روز های ساختن این اثرو بیشتر کنن نه اینکه به این بندگان خدا فشار بیارن
اینها همشون یه کرانچ ناتموم شدنیه واس کسایی که بهمون بازیهایی دادن که باهاشون زندگی کردیم
من هیچوقت به سختی کشیدنشون راضی نیستم…
نمیدونم والا، شایدم حق با شماها باشه. ولی به نظرم از اون ور هم سخت کوشی نباید با بیگاری اشتباه گرفته بشه. و تا وقتی اجباری برای انجام اون کار نیست، من شک دارم اسمشو بشه گذاشت بیگاری.
شایدم دارم اشتباه میکنم. یا شاید اصلاً اجبار هم بوده.
چرا اتفاقا بیگاریه یه پادکست هست تو دیجی کالا مگ کاملا در مورد این اتفاق صحبت میکنه آرش حکیمی در مورد همین کرانچ تموم نشدنی
از من میشنوی و اگ میخوای چشمات به حقیقت باز شه برو گوشش کن
این طوری که خیلی فشار زیادی روشون بوده ولی اخرش محصولی رو روانه بازار کردن که صدها برابرش ارزش بیشتری داشته و داره last of us.
کلا وضعیت بهره کشی به خیلی از استودیوهای بازی سازی سرایت کرده ، نمونش استودیو ندررلم و یا راک استار گیمز که از کارمندانشون بیشتر از حد توان کار میکشن در حالی که مدیرانش دست به سیاه و سفید نمی زنن
خیلی دور از انتظار نیست
بدون شک یه محصول با کیفیت حاصل کار و تلاش و از خود گذشتگی بیش از حد معموله…
اگر حقوقی که میگیرن متناسب با این حجم کاری باشه که حتما هست اوکیه
خواهشا گروه تحریریه فکری به این ترجمه های ناقص بکنین. ای که گفتی یعنی چه؟
“یک توسعهدهنده (برنامهنویس، هنرمند و غیره) انعطافپذیری بیشتری داشت. تا زمانی که کار خود را سر موقع انجام میدادند، محدود به برخی از ادارات دیگر نمیشدند. از سوی دیگر بخش پرسش و پاسخ ، یک برنامهی دقیق را دنبال میکرد.”
درود به تک تک شون . :yes:
اگر به خاطر شاهکار آفرینی های کمپانی هایی نظیر ناتی داگ . راک استار . سانتا مونیکا و … نبود الان هممون داشتیم توو بازی های یه نواخت و بی روح به خاطر هر بار بازی کردن پول می ریختیم .
Overwatch ها . Fortnite ها . Destiny ها , …
صنعت گیم به معیار این کمپانی های خلاق و زحمات پرسنلش مدیوونه .
ببخشید اینا تایم ناهار و نماز ندارن ؟؟ :rotfl: :rotfl:
کاشکی یه راهی بود بریم دسته جمعی به این استدیو بگیم چقدر له له میزنیم برای پروژه هاشون چقدر دوستشون داریم درسته نمیتونیم درکتون کنیم ولی حداقل شاید عطش مارو برای ساخته هاتون ببینید یه کم از سختی کارتون کم بشه
هرچند گفتم ما ها اصلا در حدی نیستیم که این افراد رو درک کنیم چقدر زحمت میکشن از ضعیف ترین بازی ها گرفته تا قله های هنر یعنی هرچی ناتی داگ ساخته
تحسین برانگیزه واقعاً جای تقدیر و تشکر داره که اینجوری یک تیم سازنده و توسعه دهنده زحمت میکشن از خواب و استراحت و خانواده خودشون میزنن و برای طرفداراشون ارزش قائل هستن تا عناوینی را خلق کنن جزء بهترین عنوان های صنعت گیم هستن دمت گرم سونی دست مریضاد ناتی داگ :heart: :-* :kissed:
شرایط سخت کاری؟؟؟
من تو این کش.. خراب شده توی یه مثلا بانک کار میکنم ، نه تعطیلی آخر هفته داشتیم و نه عید نوروز و نه هیچی … من خودم یک فروردین ، ۱۳ فروردین ، عاشورا و … سر کار بودم شیفت های کاری کاملا اجباری تا ساعت ۱۰ شب داشتیم… تو یه دوره ، یک روز در میون از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ شب باید میموندیم و روز بعد از ۷ تا ۱۶:۳۰ ، تازه هر روز فقط ۳ ساعت هم در حال رفت و آمد به محل کار بودم.
حتی حداقل قانون کار رو هم برای ما اجرا نکردن ، و خیلی چیزای دیگه…
حدقال اینا این جوری کار میکنن و نتیجه کارشون میشه یه شاهکار ولی ما تو این کشور خراب شده داریم چی کار میکنیم؟؟؟
خدا کنه فروش اون قدری زیاد باشه که سختی کار از تنشون بره بیرون
تو شرکت ما هم وقتی زمان Deadline پروژه می رسه همین فشار و استرس رو داریم و بعضی وقتها مجبوریم هفته ها بیشتر از ۱۴ ساعت تو شرکت کار کنیم . این کد باگ داره. این کد بهینه نیست و ….
حالا چون استیدیو سونی اونا با عشق کار میکنن نخیر کمپانی ها به رییس شرکت فشار میارن اونام به کارمندهای بیچاره و نامردیه که فشار به نیروهای پایین باشه ومعروفیتش مال کارگردان رییس استیدو بیشترشون تهدید به اخراج بشن اونجا یاران نیست کارمند کارش میکنه ولی اگر برخورد بدی باهاش بشه دهن اون شرکت صاف میکنن
بیچاره کارمند ها
با فشار زیاد بر روی کارمند بازی اون چیزی که باید بشه نمیشه
تو بیشتر استدیوها همین وضع حاکمه از سی پراجکت بگیر تا رکستار و ea و نینتندو و سونی.در کل کار سختیه این کار