نسخهی اولیه Ryse: Son of Rome کشف شد
فردی توانست با خرید و دریافت یکی از کیتهای توسعهی کنسول ایکسباکس ۳۶۰، به نسخهی اولیهی بازی Ryse: Son of Rome دسترسی پیدا کند.
بسیاری از افراد در جامعهی بازیبازان از Ryse: Son of Rome به عنوان آخرین محصول بزرگ و مهم استودیوی آلمانی کرایتک (Crytek)، یاد میکنند. پس از عرضهی این عنوان بود که استودیوی کرایتک دچار مشکلات عدیدهای شد. از بروز مشکلات مالی گرفته تا جدا شدن بسیاری از اعضای اصلی این استودیو که نتیجهی این مشکلات به فروش و واگذاری استودیوهای زیرمجموعهی این شرکت به دیگر شرکتهای بزرگ مانند سگا (SEGA) و کرییتیو اسمبلی (Creative Assembly) ختم شد.
از Ryse: Son of Rome در زمان خود به عنوان یک شگفتی در بحثهای فنی و گرافیکی برروی کنسولهای نسل هشتم یاد میشد اما در دیگر بخشها مانند گیمپلی و داستان عملکردی متوسط را ارائه میداد. این بازی نیز به سرنوشت یکسان دیگر عناوینی که دورهی طولانی مدتی از پروسهی توسعه را سپری کردند، یعنی شکست دچار شد.
در واقع فرایند توسعهی این عنوان در سال ۲۰۰۶ کلید خورد و در ۲۰۱۰ E3 با اسم رمز Kingdomes معرفی شد. یک بازی که برپایهی سیستم حرکتی کینکت کنسول ایکسباکس ۳۶۰ توسعه یافته بود. برخلاف نسخهی نهایی، این عنوان دارای دید اول شخص بوده است. البته امکان تجربهی بازی تنها به کینکت ختم نشده و براساس برخی تصاویر لو رفته، این محصول با دستهی مخصوص ایکسباکس ۳۶۰ نیز سازگاری داشته است.
براساس گزارشات یک منبع آگاه، ساخت Ryse: Son of Rome از ابتدا تا انتها یک فاجعهی بزرگ بوده است. این بازی تنها به بخش تک نفره با داستانی حول محور نبرد بین سربازان رومی و شورشیان ختم نمیشده و شامل یک بخش آنلاین بسیار بزرگ به سبک MMO نیز بوده است. این بخش آنلاین دارای زمینهای افسانهای و فانتزی بوده که بازیبازان در آن میتوانستند با یکدیگر به تعامل بپردازند. این بازی در واقع از گیمپلیای تقریبا مشابه سری The Elder Scrolls بهره میبرد.
درسال ۲۰۰۹ بود که شرکت مایکروسافت (Microsoft)، به بازی در حال توسعهی استودیوی کرایتک علاقهمند شد. سپس فیل اسپنسر (Phil Spencer)، طی ملاقاتی با سران استودیوی کرایتک به آنها توضیح داد که این شرکت هیچ علاقهای به یک بازی MMO ندارد. به همین دلیل روند توسعهی این بخش آنلاین که Kings نام داشت متوقف گشت و ادامهی توسعهی بازی Kingdomes هم به شعبهی بوداپست کرایتک سپرده شد تا شعبهی فرانکفورت و بریتانیای این استودیو، تمرکز خود را برروی بازی Crysis 2 معطوف کنند.
بازی در گیمزکام ۲۰۰۹ معرفی و در E3 2010 نیز گیمپلی آن به نمایش درآمد و سال عرضهی آن نیز ۲۰۱۱ اعلام شد. اما در همان سال بود که روند توسعهی این محصول به مشکل برخورد. تیم توسعه دهنده تماما از برنامه خود عقب بودند و مشکلاتی نیز در توسعهی مکانیک های مربوط به کینکت به وجود آمده بود. تقریبا اوایل سال ۲۰۱۱ بود که حدود ۲۰ نفر از اعضای شعبهی بوداپست استعفاء دادند و تعداد اعضای استودیو به ۳۰ نفر کاهش پیدا کرد. در همان سال، جواد یرلی (Cevat Yerli)، کارگردان و طراح بازی تصمیم گرفت تا مکانیکهای مربوط به کینکت را کنار بگذارد و تغییراتی را در داستان و گیمپلی بازی اعمال کند. به لطف رابطهی گرم مایکروسافت و کرایتک، این شرکت همچنان مشتاق بود تا این بازی را به انتشار برساند. شما میتوانید برخی تصاویر و طرحهای اولیه از این عنوان را در پایین مشاهده فرمایید:
سپس این بازی با نام Ryse در E3 2011 معرفی شد. در واقع یرلی ابتدا نام Rise را برای این عنوان در نظر داشت که به دلیل مشکلات حقوقی این امکان میسر نشد اما مایکروسافت نام Ryse را برای بازی پیشنهاد داد که تقریبا شکل معنوی کلمهی Rise بوده است.
در نهایت نیز بازی تغییرات گستردهای را نسبت به نسخهی اولیه و همچنین نسخهی ۲۰۱۰ خود تجربه کرد. از تغییر دید بازی از حالت اول شخص به سوم شخص گرفته تا اضافه شدن صحنههای سینمایی بسیار و همچنین تغییر داستان، محتوا و شخصیتهای آن. همهی این تغییرات باعث شدند تا روند توسعهی Ryse بسیار طولانی شود. اما در E3 2013 بود که بالاخره اولین گیمپلی از نسخهی نهایی بازی که حال Ryse: Son of Rome نام داشت، به نمایش گذاشته شد. همچنین این بازی در آبان همان سال برای کنسول ایکسباکس وان عرضه گشت که متاسفانه بسیاری از بازیبازان و منتقدین واکنش منفی به آن نشان دادند. سپس در سال ۲۰۱۴ و به دلیل مشکلات مالی که گریبان شرکت کرایتک را گرفته بود، با موافقت مایکروسافت، Ryse: Son of Rome از طریق شبکهی استیم در اختیار دارندگان رایانههای شخصی قرار گرفت.
Ryse: Son of Rome هماکنون برروی رایانههای شخصی و ایکسباکس وان در دسترس قرار دارد. شما میتوانید نقد و بررسی این عنوان را به قلم آقای صفری در اینجا مطالعه فرمایید. همچنین در ادامه نیز میتوانید ویدئوی منتشر شده مربوط به گیمپلی نسخهی اولیهی Ryse: Son of Rome را در زیر مشاهده کرده و درصورت تمایل آن را دریافت نمایید:
دریافت ویدئو با کیفیت ۴۸۰P | دریافت ویدئو با کیفیت ۷۲۰P | دریافت ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰P
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- ظاهراً تریلر معرفی Intergalactic: The Heretic Prophet به تاریخ عرضه آن اشاره دارد
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
نظرات
خیلی از این مدل خبرا تو صنعت گیم خوشم میاد
شما رو نمیدونم ولی من از این بازی خیلی خوشم اومد.
۲۰۰۳ Hamid Reza
منم همینطور، واقعا گرافیکش خیلی چشم نواز بود، هنوزم کم نظیره، گیمپلی هم که خیلی خوب بود. مخصوصا وقتایی که با افرادت جمع میشدی و سپر میگرفتی و همه رو حرکت میدادی.
چندتا از اسکرین هام: 😎
http://uupload.ir/files/ksnp_ryse_sor_%282%29.jpg
http://uupload.ir/files/4ze3_ryse_sor.jpg
http://uupload.ir/files/w5nb_ryse_sor_%2811%29.jpg
http://uupload.ir/files/x3y5_ryse_sor_%2810%29.jpg
http://uupload.ir/files/xnjn_ryse_sor_%288%29.jpg
خخخخخخ
آیدیت همه چیو مشخص کرده…
این بازی و اوردر ۱۸۸۶ پتانسیلی داشتن که هیچوقت استفاده نشد.بی صبرانه منتظر نسخه ی دوم هر ۲ هستم.نسخه ی دوم صد در صد علاوه برداشتن گرافیک فک بر انداز اشتباهات نسخه ی اولیه رو به همراه نداره.به امید موفقیت هر دو بازی و ساخته شدن یه فرنچایز طلایی ازشون.
منم بی صبرانه منتظر قسمت دومم ولی هنوز نگفتن که میسازنش ولی اینم نگفتن که کنسل شده ولی من میمیرم براش
چیز جدیدی نیس هرکی با بایگروسافت کار کرد به مشکلات عدیده ایی برخورد اولیش همین شرکت بعدیش کلیف بلیزنسکی که الان معلوم نیس کجاس بعد سازنده های اسکیل باند که بازی شون کنسل شد در اینده ایی ن چندان دور همین بلاها بر سر انیشیتیو و نینجا تیوری میاد واقعا ایکس باکس شوخی مایکروسافت با سازنده ها بود و هست و خواهد بود
سونی رو نمیدونم ولی کرایتک برای ساخت نسخه ی ۲ Ryse پول میخواد که نداره.
اینقدر اوضاعش خرابه که به هر دری میزنه تا یکم پول دربیاره.
متاسفانه اوضاع جالبی نداره کرایتک. دیگه ببین وضعیتش چطوری هست که حاضر شد یه لایسنس کامل از اینجینش رو بده به آمازون.
معلومه اینشیتیو و نینجا تئوری بد جوری فشار آوردن بهت که داری آرزو میکنی که خراب کنن :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: اشکال نداره نسل بعد باید ایکس باکس رو زیر تلویزیونت جا بدی برخلاف میلت :yes: :yes: :yes: :yes:
آرزوی خام بچه ها همینه دیگه. هر نسل زیر سونی له میشین بازم آدم نمیشین ادعا میکنین؟ خسته نشدین از اینهمه ادعا و باخت و موکول کردن به نسل بعد؟ به نظرم بهتره تو یه پلی استیشن بزاری زیر تلویزیونت و شل کنی لذت ببری. واسه سلامتی خودت میگم چون نسل بعدی رو هم سونی با قدرت میبره. از این کامنتم اسکرین شات بگیر پیش خودت نگه دار وقتی باخت در نرو فقط، مثل همه اونایی که اینهمه سال ادعا کردن و سونی لهشون کرده
مگه جنگه که میگی میبره یا میبازه؟
هرکی با یه پلفترمی حال میکنه
خدایی مسخره شده اصلا پست راجع روم میزارن میان بحث کنسول میکنن
خسته کننده و مسخرست
اقتضای سن اکثر کنسول باز هاست، البته بعضی هاشونم سنشون بالاست که از رفتار مودبانه شون معلومه
عزیز کلیف که زمانی که مایکروسافت رو ول کرد رفت برا سونی بازی شوتر انلاین بسازه تا وضعیت اسفبار سونی تو شوتر و بازی انلاین رو بهتر کنه نابود شد وگرنه کل زندگیش رو از مایکروسافت داره
یکی از عناوینی ک مشکلاتش زیاد بود ولی تجربه خیلی جذابو لذت بخشی داشت
ایول! رو Xbox 360 هم گرافیکش خیلی خوب بوده!
هر چند من معمولا با بازی هایی که melee combat رو اول شخص میکنن مشکل دارم! (مگر تو vr) و خوشحالم که بعداً سوم شخصش کردن.
از نسخه ی اول این بازی بسیار لذت بردم و امیدوارم هر چه زودتر نسخه ی دومش عرضه بشه
وضعیت Hunt: Showdown چطوره؟
خوبه، سلام میرسونه :laugh: