تحلیل فنی | بررسی عملکرد God of War بر روی کنسول پلی استیشن ۴
زمان زیادی تا انتشار شاهکار جدید استدیو سانتا مونیکا و شرکت سونی یعنی God of War نمانده است و طرفداران برای شروع یک ماجراجویی جدید با کریتوس لحظه شماری میکنند. شاید دوست داشته باشید از کیفیت اجرایی God of War بر روی کنسول پلی استیشن ۴ و کنسول میان نسلی پلی استیشن ۴ پرو آگاهی پیدا کنید. سایت دیجیتال فاندری در مقالهای به این موضوع پرداخته است. با بررسی این مطلب با سایت گیمفا همراه باشید.
God of War بازگشته است تا روزهای خوش گذشته را به ما یادآوری کند. اثری متفاوت و تاثیرگذار، توسعه داده شده با بهترین تکنولوژی های روز توسط یکی از کاربلدترین و بهترین استدیوهای صنعت بازی سازی، یعنی استدیو سانتا مونیکا. این استدیو همیشه برای شکستن مرزهای تکنولوژیکی در بازیهایش مشهور بوده و در God of War اثر جدید این استدیو نیز همین رویه ادامه داده شده است. با این وجود، واضح است که حمایتهای بیانتهای مالی و زمانی در اختیار این استدیو قرار داده شده تا پروژه بلندپروازانه خود را بیش از پیش به واقعیت نزدیک سازند. این موضوع یعنی بودجه و زمان کافی در کنار بازی سازانی حرفهای یکی از رازهای ارائه محصولی باکیفیت است. شرکت سونی نیز به خوبی از این موضوع آگاه است و با در اختیار قرار دادن آزادی عمل کامل، ریسک پذیری و منابع مالی نامحدود به استدیوهای زیرمجموعه خود میتوان شاهد ساخت شاهکارهایی بیبدیل از سمت این استدیوها بود. در God of War با به چالش کشیدن حداکثر توان سخت افزاری پلی استیشن۴ ، از کوچک ترین اجزای محیط گرفته تا غولهای عظیم الجثه، همگی دارای بهترین گرافیک فنی ممکن هستند. مجموع این پیشرفتها در بازی مرزهای تکنولوژی را تا به این زمان به نفع خود جابه جا میکند.
با بارگزاری صفحه اصلی بازی و نمایان شدن قامت بلند کریتوس بر صفحه نمایشگر مطالب زیادی دست گیرمان میشود. مطالبی که همگی از تکامل بصری این نسخه از God of War نسبت به نسخه های پیشین این بازی حکایت دارند. با نزدیک شدن دوربین قطرات عرق و چین و چروکهای پیشانی کریتوس، عروق و شریان دستهای زمخت او، خلل و فرجهای پوست آفتاب زده او و جزئیات ریش او به زیبایی هرچه تمامتر خودنمایی میکنند. با اولین نگاه به بازی متوجه تلفیق دوربین و انیمیشنهای بازی میشوید و طراحیهای زیبای محیط چشم شما را خیره میسازد.
God of War شروعی هیجان انگیز دارد و در همان لحظات ابتدایی به شما میفهماند که با یک بازی معمولی و حتی یک God of War نوستالژیک مواجه نیستید. زاویه دید دوربین در بازیهای قبلی به صورت فیکس شده و دور از شخصیت کریتوس قرار داشت و این موضوع باعث میشد به ندرت به بازیباز اجازه داده شود که مبارزات کریتوس را از نزدیک نظارهگر باشد. اما در God of War جدید دوربین روی شانههای کریتوس قرار دارد و بههیچ عنوان کات نمیخورد و کل بازی تنها در یک پلان روایت خواهد شد. این تغییر با اینکه در ابتدا آزاردهنده بهنظر میرسد اما کاملا نتیجه داده است و میتوان بازی را از دید جدیدی مشاهده کرد. کریتوس، آترئوس و حتی دشمنانی که با آنها مواجه میشوید با این تغییر زاویه دوربین با حداکثر جزئیات خودنمایی میکنند. بهلطف تکیه بازی بر استفاده از پردازش همزمان فیزیکی؛ چرم، پوست و خز به طور کاملا واقعگرایانهای پردازش شدهاند. ظاهر ریش و موی کریتوس عالی سایه پردازی شده و جزئیات آنها واقعی بهنظر میرسد.
انیمیشنها نیز نقش مهمی در بازی ایفا میکنند و استانداردهای جدیدی را برای این سری تعریف میکند. انیمیشنهای حمله و دفاع واقع گرایانه طراحی شدهاند و سنگینی هر حرکت را میشود احساس کرد. چه پرتاب تبر به سمت سر یک غول عطیم الجثه باشد چه از بین بردن موجودات نامیرا با ضربات خشن تبر. همگی این حرکات احساس واقعی ضربه را به مخاطب القا میکند. دشمنان عظیم الجثه که امضای این سری محسوب میشود نیز در این بازی حضور دارند که میان پردههای سینمایی فوق العادهای را رقم میزنند. همانطور که اشاره شد به جزئیات لباسها و رشتههای شخصیتها توجه ویژهای شده و فیزیک واقع گرایانهای دارند. در مجمموع یکی از نقاط قوت بازی فیزیک مسحور کننده آن است که در طول بازی با آنها مواجه میشوید. برای مثال زره کریتوس بههیچ عنوان یه شی چسبیده و متصل به بدن دیده نمیشود بلکه کاملا حس یک جسم مجزا را القا میکند.
این بازی دارای ویژگی تخریب پذیری محیطی بالایی است و تقریبا با هر شیای میتوان ارتباط برقرار کرد و روی آن اثر گذاشت. در اوایل بازی و در برخورد با یک دشمن غول پیکر تمامی اشیا در محیط مثل درختان و سنگها قابلیت تخریب دارند.ضربات این دشمنان ستونهای سنگی را خرد میکند و حتی چرخشهای پرسرعت تبر کریتوس باعث بهحرکت درآمدن شاخ و برگهای اطراف میشود.از این تحسین برانگیزتر میان پردههای بازی است. این میان پردهها نمایشی از پیش پردازش شده را ارائه میدهند که بر روی صفحه نمایش خیره کننده بهنظر میرسد.
نمایش برف نیز نقش مهمی در برخی از صحنهها دارد. در محیطهایی با لایه نازکی از برف از یک لایه بافت ساده استفاده شده حال اینکه در مناطقی با برف ضخیم از سیستمی استفاده میشود که یادآور بیرف مفروش شده در بازی Rise of the Tomb Raider است. هنگام راه رفتن بر روی برف ردپای شما و دشمنان به طور واقعی بر روی آن نقش میبندد. مبارزاتی که در مناطق برفی انجام میشود لایه برف را پراکنده میکند. همه چیز بهخوبی با تکنیک موشن بلور نمایش داده شدهاند- ویژگی که از طریق منوی تنظیمات قابلیت غیرفعالسازی دارد اما توصیه میکنیم این کار را انجام ندهید.
طراحی شخصیتها صرف نظر از سبک و عنوان بازی نکته مهمی محسوب میشود اما در نهایت این محیط های بازی است که نگاهها را میدزدد. نمایشهای اولیه God of War عامدا بر روی مناطق برفی و جنگلهای میدگارد تاکید داشت اما چیزهای خیلی بیشتری وجود دارد که شما ندیدهاید. در مقام مقایسه با نسخههای پیشین God of War، تمامی مناطق و محیطها وسیعتر شدهاند و طراحی پیچیدهتری نسبت به قبل دارند. راههای زیادی در بازی وجود دارند که به مکانی یکسان ختم میشوند و شما این امکان را در اختیار دارید که از هر کدام از مسیرهای دلخواه خود برگردید و گنجها و یا رازهایی که کشف نکردهاید را پیدا کنید. God of War امکان گشت و گذار بیشتری در محیط را برای شما فراهم کرده است و بیشتر از یک بازی خطی محیط برای اکتشاف دارد. طراحیهای هنری بازی دقت وصف ناپذیری که تیم طراحی در توجه به جزئیات صرف کردهاند را نشان میدهد و الگوهای بهکار رفته در طراحی مناطق، واقعی و تحسین برانگیز است. از بلندترین نقاط کوهها گرفته تا ریزترین اشیای دنیای زیرزمین همگی به دقت طراحی شدهاند. شما خودتان نیز میتوانید نگاهی به این تصاویر بیندازید و به عظمت کار و زحمت کشیده شده برای پیاده سازی این محیطها پی ببرید.
کیفیت بافتها واقعا غنی است. سیستم PBR (پردازش پایه فیزیکی) امکان خلق محیطهای طبیعی تری را فراهم میکند. به لطف این سیستم سطح سنگها همچون در واقعیت سخت و خشن بهنظر میرسد و این سنگها نور را کمتر از سطوح صافی مثل سرامیک انعکاس میدهدند. از نورپردازیهای محیطی برای خلق افکتهای سنگین و مهآلود استفاده شده است. این نورپردازی در ترکیب با عناصر محیطی، فضایی واقعی در عین حال فانتزی و خیال گونه پدید میآورند و این تعریف در واقع بهترین توصیفی است که میتوان از دنیای بازی کرد. بسیاری از صحنهها را ممکن است با واقعیت اشتباه بگیرید و در برخی از دیگر مکانها به اساطیری بودن آن پی ببرید. برگهای خشکیدهی پای یک درخت و یا چالههای آب روی زمین در وسط یک جنگل تداعی گر یک جنگل واقعی است که ممکن است شما را به توقف کردن و نظاره کردن محیط وادارد. حال اینکه با ورود به برخی دیگر از محیطها به عمق داستانهای اساطیری اسکاندیناوی پرتاب میشوید.
همه این موارد به کمک سیستم نورپردازی جدید بازی میسر شده است. این سیستم در هنگام طراحی موتور بازی به عنوان یک ویژگی جدید به آن اضافه شده است. نورپردازیهای دینامیک و پویا که به وفور در بازی استفاده شده، باعث میشود کریتوس در محیطهای تاریک مشخصتر بهنظر برسد و سایهاش بر روی محیط قابل مشاهده باشد. دنیای بازی نیز با وجود این نورپردازی به واقعیت نزدیک شده و برای مثال زمانیکه به اجسامی با رنگهای متنوع برخورد میکنید بازتاب نور از آن جسم را میتوان در اجسام اطرافش مشاهده کرد.
God of War عنوانی اتمسفریک است. استفاده از نورپردازی های حجمی برای خلق اتمسفر در God of War به خوبی انجام شده است. مه غلیظ و باریکههای نور در اکثر محیطهای بازی به کار گرفته شده است.بر خلاف عناوین دیگر که از تکنیک صفحه-فضا (screen-space solution) برای ایجاد باریکهی نور مستقیم استفاده میشود، در God of War از تکنیک نورپردازی حجمی استفاده شده است. عملکرد این تکینک در پردازش مه نزدیک به سطح قابل توجه است. افکت های پساپردازش بازی کیفیت فوق العاده ای دارند که شامل موشن بلور اشیا نیز میشود.
همان طور که اشاره شد نورپردازی های حجمی نقش مهمی در این بازی ایفا میکنند. با استفاده از سیستم پردازش حجمی در به تصویر کشیدن رسوخ اشعههای نور در مه غلیظ، میتوان به القای حس حجم و اتمسفر کمک کرد. همین تکنیک اجازه استفاده از اشعههای بلند و طولانی را در محیط میدهد که به طور طبیعی با برخورد به اجسام بازتاب پیدا میکنند. استفاده از این سیستم هزینهبر و گران است و مشاهده به کارگیری وسیع آن در سراسر بازی نکته قابل توجهی محسوب میشود. اما تنها نکته منفی نورپردازی، عدم وجود افکت های مناسب بازتابش است. بر خلاف نسخههای پیشین که بازتاب اجسام و خصوصا کریتوس در آب یا کاشیهای کاخ پاندورا به وضوح مشخص بود، در God of War جدید سیستم بازتابش اجسام بر ترکیبی از بازتابهای صفحه-زمانی (screen-space) و نقشههای مکعبی (cube maps) استوار است. نتیجه استفاده از این سیستم عدم تطابق میان اجسام و بازتاب آنهاست. البته بهطور خاص برخی از اجسامی که اهمیت داشتهاند دارای بازتاب خوبی هستند اما باقی اشیا فاقد این ویژگی هستند.
یکی دیگر از برتریهای بارز گرافیکی، پردازش ذرات است. در صحنههای اکشن بازی ذرات حاصل از مبارزات و برخورد اسلحهها به خوبی پردازش میشوند و شاهد جلوههای زیبایی هستیم. در بازیهای گذشته نظیر Infamous Second Son نیز این تکنولوژی، هر چند محدودتر، به کار گرفته شده است اما در کل بازی سازان در استفاده از این تکنیک کمی محافظه کارانه عمل میکنند که خوشبختانه در God of War که تکیه زیادی بر اکشن دارد این اتفاق نیافتاده است. از دیگر موارد گرافیکی میتوان به حرکت الیاف و لباسها اشاره کرد که کاملا یکنواخت و واقع گرایانه است. فیزیک شکستن اشیا بازی نیز طبیعی طراحی و اجرا شده است. هرچند این اشیا سریع ناپدید میشوند اما باز هم به خوبی کار شدهاند و ما را به یاد سری عناوین سولز میاندازد.
نکات ریز دیگری نیز وجود دارند که در طول بازی به آنها پی میبرید و به هرچه زیباتر کردن بازی کمک شایانی کردهاند. برای مثال عبور باریکههای نور از میان برگها و شاخهها، شکستن اجسام سنگی و چوبی و … که در مسیر ضربات تبر شما قرار میگیرند در کنار مورادی دیگر نظیر قطرههای آبی که هنگام از عبور از رودخانه از لباس شما میچکد و یا تیغههای باریک علف از مواردی هرچند ناچیز هستند که توجه به آنها در خلق دنیایی واقعی و تجربهای فراگیر اثرگذار است. هنگام تجربه God of War موضوع این است که آن را بر روی کدام کنسول تجربه میکنید. چراکه تفاوت میان کیفیت اجرا بر روی پلی استیشن ۴ و پلی استیشن ۴ پرو تا حدی متفاوت است. گرافیک God of War بر روی کنسول میان نسلی پلی استیشن ۴ پرو یکی از بهترین بازیهای چکربرد (Checkerboard) شده در رزولوشن ۴K است که تا به حال دیدهایم. این رزولوشن به حدی شفاف است که بر روی کاغذ تفاوتی با رزولوشن ۴K واقعی نمیکند. تنها نکته منفی در خصوص رزولوشنِ آپ اسکیل شده وجود آرتیفکتهای ناشی از آن در تصاویر ایستا و ثابت است. اما در طول گیم پلی کیفیت آپ اسکیل راضی کننده است و لطمهای به تجربه از بازی نمیزند.
رسیدن به رزولوشن ۴K واقعی برای یک بازی در حد و اندازه God of War برای سخت افزار پلی استیشن ۴ پرو غیرممکن است زمانیکه بخواهد نرخ فریم ثابت و قابل قبولی را نیز ارائه کند. همانطور که انتظارش را دارید این بازی بر روی پلی استیشن ۴ معمولی با رزولوشن ۱۰۸۰p اجرا میشود. نسخه پرو تصاویر باکیفیت تری را ارائه میدهد اما در بحث امبینت اکلوژن (Ambient Occlusion) هر دو کنسول عملکرد یکسانی دارند ( که منطقی نیز بهنظر میرسد چراکه اکثر توان پرو در راستای افزایش تعداد پیکسل بازی صرف میشود تا بهبود کیفیت بافتها). تصاویر بر روی هر دو کنسول به لطف استفاده از تکنیک anti-aliasing (محو سازی لبهها) کاملا شفاف بهنظر میرسند و بر روی لبهی اجسام و بافتها به خوبی اعمال شده و کیفیت خوبی را در هر دو کنسول ارائه میکند.
در مبحث عملکرد، سه گزینه پیش رویمان خواهیم داشت. مدل پایه با رزولوشن ۱۰۸۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه بر روی پلی استیشن ۴ معمولی اجرا میشود. در سمت مقابل بر روی پلی استیشن ۴ پرو ۲ گزینه پیش رویمان قرار دارد. در مدل اول بازی با رزولوشن ۲۱۶۰p آپ اسکیل اجرا میشود و در مدل دیگر رزولوشن روی ۱۰۸۰p قرار دارد و نرخ فریم نامحدود است. اجازه دهید با پلی استیشن ۴ پرو و گزینه “رزولوشن بالاتر” شروع کنیم. با انتخاب این گزینه نرخ فریم بر روی ۳۰ فریم بر ثانیه قفل میشود. با وجود اینکه نرخ فریم نامحدود از دیگر مشخصات بارز سری God of War بهحساب میآید و کسانیکه میخواهند همچنان با نرخ فریم بالا بازی را تجربه کنند گزینه “عملکرد بالاتر” انتخاب بهتری خواهد بود. با تمام این موارد تیم سازنده توجه خود را معطوف به ارائه کیفیت بهتر در قالب رزولوشن بالاتر کردهاند و نرخ فریم بیشتر اولویت دوم آنها محسوب میشود.
هنگام استفاده از تکنیک چکربرد در رزولوشن ۴K، بازی تقریبا بر روی ۳۰ فریم بر ثانیه ثابت است. در صحنههای شلوغ نبرد با افکتهای تصویری بالا، نرخ فریم به مقدار جزئی کاهش پیدا میکند که قابل اغماض است. اما خوشبختانه این موضوع جز استثنائات است و نه یک قاعده کلی و در اکثر قریب به اتفاق لحظههای بازی نرخ فریم بر روی عدد ۳۰ ثابت است.
حال ممکن است این سوال پیش بیاید که گزینه “عملکرد بهتر” گزینه بهتری است. پاسخ این است که با تغییر رزولوشن به ۱۰۸۰p افزایش مشهودی در نرخ فریم پیش میآید. اما این میزان آن قدر نیست که به ۶۰ فریم بر ثانیه برسد. برای فهم بهتر میتوان به نحوه اجرای God of War 3 یا Ascension را بر روی پلی استیشن ۳ یاد کرد. نرخ فریم در صحنههای شلوغ در حدود ۴۰ میبود و در صحنههای کم تقاضا به حدود ۶۰ میرسید. در خصوص این مورد سونی بهتر است نیم نگاهی به عملکرد رقیب خود یعنی مایکروسافت بیاندازد که از تکنولوژی FreeSynch استفاده میکند. این تکنولوژی یک همگام ساز است و باعث یکپارچه سازی تصویر میشود و برای کسانی ساخته شده که فریم نامحدود را به رزولوشن ترجیح میدهند.
در آخر نوبت به پلی استیشن ۴ میرسد که بر روی ۳۰ فریم بر ثانیه قفل شده و از لحاظ عملکرد چیزی کمتر از پلی استیشن۴ پرو در حالت “رزولوشن بالاتر” ندارد. نرخ فریم در اکثر مواقع بهجز در بعضی صحنههای شلوغ بر روی ۳۰ ثابت است. در مجموع از میان ۳ گزینه پیشنهادی من [نویسنده] نرخ فریم ۳۰ و رزولوشن بالاتر را بر روی پلی استیشن ۴ پرو ترجیح میدهم که ترکیب خوبی از کیفیت بالای تصویر و پایداری فریم است.
God of War نقدها و نمرات بسیار خوبی دریافت کرده است و به حق لایق این همه تحسین نیز میباشد. چراکه مثالی بارز از یک عنوان انحصاری است که در زمینههای گرافیکی استانداردهای تازهای را برای این صنعت تعریف کرده است و از این نظر میتواند در کنار عناوینی چون Horizon Zero Dawn و Uncharted 4 و Gears of War 4 قرار بگیرد.God of War یک دستاورد عظیم در صنعت بازی است و این موضوع را اثبات میکند که همراه شدن استعدادها با منابع مالی و زمان کافی کلید واژه ساخت بازیهای “شاهکار” است.
در ادامه میتوانید این ویدئو را مشاهده کنید:
دانلود ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰p (60 فریم بر ثانیه)
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
گیم نت ما پس فردا میاره بازیو. رو پرو قراره بازی کنم ببینم چی میشه.
بدون شک این بازی برترین بازی تاریخ و نابود کننده لگن ایکس و یخچال هستش
من این نقدو دان کردم با کیفیت ۱۰۸۰به جرات میتونم بگم بالاترین گرافیکی که دیدم گاداف واره واقعا خیلی حرفه کنسول معمولی بتونه همچین گرافیکی رو اجرا کنه والا بدون هیچ تعصبی میگم گرافیکش خیلی فراتر از انچارتدو هورایزونه وقتی اومد خودتون میبینیدکه چقدر محیط و گرافیک و نور پردازی زیباست فقط میتونم به برترین استودیوی تاریخ افرین بگم و خسته نباشید به تمام اعضای شرکت سانتامونیکا و شما اقای زارع واقعا ممنون
بینظیره
از هر لحاظ
موسیقی بازی رو شنیدم ِ عالی بود مثل همیشه.
گیم پلی ها هم که حرف نداشت. مخصوصا او سورپرایزه
اره واقعا موسیقیش که با ادم حرف میزنه
یه سوال از سونی فنا ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
چرا وقتی فرق پرو و فور در حد اپسینونه سونی کنسول پرو رو ساخت ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) :-/
داداش تو فریم فرق داره واقعا رزولیشنشم بهتره ببین مثلا تو بازی گاد یا هورایزون که واقعا گرافیکشون بالاست و خیلی هم عالی رو معمولی اجرا میشه شاید تفاوتی به چشم نیاد ولی بازیایی مثل کالاف و بازیای مولتی پلتفرم نسخه ی پرو با معمولی تفاوتهایی داره
من رو ۴k دان کردم البته ارزش این همه حجم رو نداشت ولی گرافیکش واقعا فوق العاده بود رو دستش قطعا نیست تنها بازیی که من گرافیک بهتری دیدم بلاد اند واین ویچر ۳ و بتل فیلد یک رو ۴k بود که البته چون سازنده ها باید رو ps4 و حتی pro که قدرت چندانی ندارند بهینه میکردن میشه گفت قطعا بهترین گرافیک نسل هست
جوون :yes: جای ما رو خالی کن
فعلا با این دزدان دریایی دارم روزگار می گذرونم
جعل نکن دوست عزیز
این خیلی بده که تو گیمفا میشه دقیقا اسمو مثل بقیه کاربرا نوشت باعث اینجور فیک بازیا میشه
بدتر از اون باید به حال این ادم های بیکار و فاقد شعور افسوس خورد که با جعل دیگران …….
جعل کرد ؟
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
بچه ها هرکی دوست داره مبارزه ی کریتوس با اولین باس گادآف وار رو ببینه بره توی سایت آپارات سرچ کنه اولین باس god of war بصورت کامل لو رفت (حاوی اسپویل)
دیگه تصمیم با خودتونه که ببینید یا نه
هظمت . استوارس . غرور و شفقت رو در این بازی دیدم . کاری که این بازی کرد ، دون کرلءون در برابر دون بارزینی نکرد
من تو یوتوب دیدم ویدیوشو خدایی خیلی سخته تفاوتشو پیدا کنی ..یعنی رو پی اس فور معمولی هم عالیه کیفیتش :yes:
(دوستان هر کی این نظرو می بینه پیشنهاد می کنم دیگه نظرات زیره پست های گاد رو تا موقع خریدن بازی نگاه نکنه چون یه عده واقعا مریضن بدجور اسپویل می کنن … تو همین چندروز پیش یکی اسپویل کرد برا من یه موضوعی رو)
تو داری رو مانیتور معمولی مقایسه میبینی بعد فکر میکنی هیچ فرقی نداره؟ برو یه تیوی فورکی و معمولی رو بزار بقل هم بازی رو روش ران کن بعد تازه میتونی فرقش رو ببینی
نمی گم هیچ فرقی نداشتن که …می گم خیلی کم بود تفاوتشون ….بیشتر تو نور پردازی پرو بهتر ….همه مردم هم همینو گفته بودن….وقتی زومه ۲۰۰ درصد می کرد جزعایت دقیقا یکی بود(گزاشتم رو تی وی ۴k دیدم ویدیشو و ویدیوش برا سایته ign بود)
اتفاقا من اون ویدئو رو دیدم
و دقیقا روی ۴کی فرق دارن و تصویر پرو شارپ تر میشه
ولی همون ویدئو رو روی ۱۰۸۰ ببینی حالت پرفورمنس یا پلی ۴ معمولی بهتر بود
ولی فرقش اینقدر نیست که بری به خاطرش یک پرو بخری
ولی اگر ۶۰ فریم برات مهمه اون وقت پرو گزینه خوبیه ولی با توجه به قیمت مسخرش. نمیارزه بخری
در کل همین پلی ۴ معمولی سلطان صنعت گیمه :inlove:
با اجازه من که نتونستم تصاویر ببینم کلا این چند روز نه تصویر نه تریلر بازی نمیبینم تا مزش نره و موقع بازی کردن حس تازگی بده
رو سیستم نورپردازی خیلی کار شده.
“رسیدن به رزولوشن ۴K واقعی برای یک بازی در حد و اندازه God of War برای سخت افزار پلی استیشن ۴ پرو غیرممکن است”
“در خصوص این مورد سونی بهتر است نیم نگاهی به عملکرد رقیب خود یعنی مایکروسافت بیاندازد که از تکنولوژی FreeSynch استفاده میکند”
این بازی اگه رو XBOX ONE X اجرا میشد لذتش با ۴K واقعی با فریم ثابت و تکنولوژی Freesync ، قابل مقایسه با آپ اسکیل و افت فریم سخت افزار ضعیف سونی نبود
Feel True Power
قدرت واقعی اینه ک بهترین بازی سال تا اینجا انحصاریps4 هست عزیزم
شما باید موز بچینی 🙂
تو برو نارگیل بچین با ۴کی
بعدشم کرک دان ۳ گرافیکی ترین بازی بشریت
بچه ها ببینید هنوزم رو داره این last of us کسی که توی پست سونی استودیوی جدید تاسیس کرد گفته (اون زمان که پلی وان اومد اصلا مایکروسافتی وجود نداشت) شما بگید آدم بهش چی بگه حالا نمیاد بگه ایکس باکسی وجود نداشت میگه مایکروسافتی وجود نداشت پس بفرما بگو سونی با ویندوزی که مایکروسافت ساخته بود و روی pc های سونی بود بازیهای انحصاری ps1 رو نمی ساخت. سنگ پای قزوین اگه جای تو بود آب شده بود :rotfl:
@allfreegamer
مهم اینه سونی با همون “ویندوزی” که مایکروسافت ساخته بازیهایی میسازه که خود مایکروسافت از ساختنشون عاجزه!!
چه ربطی داره به این حرف من آون دیگه بحثش جداست ما داریم از وجود مایکروسافت در آون دوره حرف میزنیم نه ساخت بازی یا انحصاریها اما من سبک مورد علاقم ریسینگه البته نه اینکه سبکهای دیگه رو دوست نداشته باشم بازم اینی که نوشتی بستگی به سلیقه داره شاید اصلا یه کسی طرفدار زلدا و ماریو باشه بهر حال حتی اگه توی تمام سبکها سونی موفق باشه توی سبک مورد علاقه من توی این نسل مایکروسافت از همه به مراتب بهتر عمل کرده ولی بازم میگم بستگی به سلیقه داره بهر حال من دوست دارم همیشه رقابت باشه توی این صنعت تا همیشه هر دوشون قوی ظاهر بشند
@allfreegamer
کم آورده میگه بحثش جداست! ( این متای ۹۵ خیلیا رو اذیت کرده انگار! )
رقابتی در کار نیست. مایکروسافت خیلی وقته کنار کشیده.
راجع به اون مورد هم کاملا درست گفته. وقتی سونی با PS1 فرمانروایی میکرد اکس باکسی در کار نبود. ( البته این موضوع فقط منحصر به اون زمان نمیشه و از PS1 تا همین لحظه برنده رقابت همیشه سونی بوده. )
فک کنم فراموش کردی همین دیروز اسپنسر اعتراف کرد که زمان زیادی لازمه تا به سونی برسن!
این نسل دیگه فرصتی برای برگشتن به رقابت نمونده! اینو باید قبول کرد. مایکروسافت با سیاست های اشتباه و ندونستن های خودش و افتخارات و شگفتی هایی که سونی به وجود آورد به این روز افتاد.
وای این دیگه از last of us هم اوضاعش بدتره (ننوشته ایکس باکسی در کار نبود نوشته مایکروسافتی در کار نبود ) اینو بفهم البته میدونم درکش برات سخته :rotfl:
درضمن شماره اول هیلو متاش شده ۹۷
گلدبرگ برو با اکانت اصلیت بیا قول میدم بیشتر تحویلت بگیرن
دوم اینکه گرن ۱۸ سال پیش متای ۹۶ گرفته با این حساب برترین ریسینگ تاریخه! فورزا هم همچین متایی رو حالا حالا نخواهد دید، درسته طبق منطق خودت
ببین اصلا سونی توی سبک فورزا هورایزن بازی انحصاری نداره چی میگی برا خودت حالا فوقش مثلا گرن توریسمو رو بتونی با فورزا موتوراسپرت مقایسه کنی
و تا حالا هیچ گادآف واری یا آنچارتدی یا the last of us متای ۹۷ نگرفته ولی هیلو یک چرا اینم جواب خوبه دیگه
ببین این آشوبی که گاد آف وار به پا کرده چی بوده و چقد فشار وارد کرده که ریختن تو پست های بازی و بهونه میارن!!
@allfreegamer
بازی که ازش حرف میزنی برا ۱۷ سال پیشه!!
همون هیلویی که ازش حرف میزنی آخرین نسخش ( که شماره دار هم بود ) متاش ۸۴ شد که هم اندازه dlc لاست لگاسی آنچارتده. شرایط gears of war هم که فرقی نداره باهاش.
لاین آپ ۲۰۱۸ اکس باکس هم که غوغا کرده.
هرموقع مایکروسافت دوتا بازیش تو این نسل بالا ۹۰ شدن بیا صحبت میکنیم!
Fenrir گاد یک و دو توی نسل شش برای ps2 اومده و هیلو یک هم توی نسل ۶ برای xbox اورجینال اومده من گفتم هیچ شماره ای از گادآف وار و یا آنچارتد هم این نمره رو نگرفتند فهمیدی یا بازم توضیح بدم (البته میدونم که از اول هم فهمیده بودی ولی …)
گل گفتی
ولش کن این نوب گیمر تازه گیمر شده رو
این اینقدر گیر ۴تا پیکسل و گرافیک هستش رفت وان ایکس خریده
الکی هم تقصیر ریسینگ میندازه که تابلو نشه
نوب گیمر کسیه که چنین سوتی فاحشی رو میده بعد میگه اشتباه تایپی بود
خیلی دوست داشتم بدونم اگه این ۴k رو هم نداشتن دیگه چه حرفی واسه گفتن داشتن.یاد گرفتن هی مث طوطی میگن ما ۴k داریم شما آپ اسکیل و افت فریم.البته اینم بگم وقتی sony دید با همین کنسول معمولیش قویترین کنسول تاریخو با خاک کوچه یکی کرد لازم ندید کنسول جدید بده بیرون وگرنه همین الان میتونه کنسولی بسازه که قدرت onex مقابلش ذره ای هم نباشه
خوب قشنگ درست گفته دیگه
منظورشم xbox بوده ماکروسافت که مثل سونی اسم مرتب و پشت سر هم نمی زاره که xbox 360 میشه xbox one خوب بجای کنسول ماکروسافت گفت ماکروسافت تو هم به خیالت فک کردی چی میگه
پس منم از الان بجای پلی استیشن میگم سونی و بجای کریتوس میگم آون کله گر ریشیه
الله اکبر بسم الله الرحمن الرحیم والکریتوس انزل من الجنه السونی و هو الکوری بارلوک و اعطی مایکرو فن سوزش من السر تا فی الخالدون
خدایی چی گفتم 😎 😎
شوخیه مگه گاد اف وار بیاد …کسی نسوزه
فعلا که مایکرو چنین شاهکار و گیم چینجری رو نداره شما هم بجای حسادت از روی احترام هم شده به حقیقت اعتراف کن. هنر اون که روی پی اس فور معمولی چنین گرافیک شاهکاری رو داره.
دوتا نکته این وسط وجود داره..
اولیش اینه که دوستان محترم .. کاربرای عزیز گیمفا خواهشن رو اینگونه نظرات ریبلای نکنید…به این جور کاربر ها یه مدت بی توجهی بشه… خودش دمشو میزاره رو کولش.. برمیگرده تو سوراخش
نکته دوم… عزیز.. ارزش منفی دادن هم نداری .. چه برسه بخوام جوابتو بدم… به چرخیدنت تو خبرهای سونی ادامه بده… باریکلا :yes:
دوستان maxpayne و alifreegamer هم جزو اکانتهای goldberg68 هست تحویل نگیریدش بالاخره جاعل سایت مشخص شد..یعنی اگه کسی به کامنتهای گلدبرگ و باقی اکانتهاش توجه کنه خیلی راحت میتونه تشخیص بده..متولد ۶۸ باشی و اینقدر …
چی میگییییییی مکس پین کیه چرا خرافات درست میکنی
اخی بمیریم دلم کباب شد برات :rotfl:
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده
برادر جنابعالی اگه گیمر بودی حرف از گرافیک کنسولت نمیزدی و بازیهای نابتون رو به رخ میکشیدی . . . میبینی که برای عاشقای گیم فقط روزولیشن مهم نیست و مهمتر از اون خود گیم هست . این بازی با گرافیک ۱۰۸۰ هم از نظر بصری از تمامی بازیهای ایکس باکس با روزولیشن ۴ کی سرتره . . .
خسته نباشی علی عزیز لذت بردم :yes: :yes:
از لحاظ گرافیکی بازی از بهترین های نسل هست و این طور که دیجیتال فاندری پیشنهاد داده حالت ۴k بهتر از حالت عملکرد هست در نهایت دارندگان پرو ۴k بزنن صفا کنن دیگه چی بهتر از این
راستی علی جان معمولا تحلیل های فنی رو اشکان عالی خانی عزیز میذاشت این دفعه سنت شکنی کردی
سلام…من پرو دارم، خیلی با معمولی اختلاف نداره..مگر یهtv خفن داشته باشی.
دیگه فقط چند روز مونده
سلطان بی رغیب صنعت گیم :inlove:
کاش یک سری سرعقل بیان این شاهکارا رو از دست ندن
رو پرو به خاطر ۶۰ فریم بودن بازیش بیشتر حال میده. لامصب اختلافش با اسلیم زیاد شده قیمتش
. از نظر گرافیک من تو یوتیوب دیدم تو رزولوشن ۴کی یکمی تصویر شارپ تره ولی مهم نیست.
چیکار کنیم دادا ?:-)
منظورم جعبه فنا بود که جعبه رو بفروشن پلی ۴ بخرن
درحال حاضر تکنولوژی FreeSync در TV بسیار محدود و جنبه نمایشی داره
کسانی که با پی سی گیمینگ اشنایی دارن می دونن NVIDIA HairWorks چیه و چه بلای به سر فریم میاره
سانتا مونیکا بدون هیچ ادعای سنگین ترین اپشن گرافیکی دنیا رو روی کنسول کنسول ۲۰۱۳ اجرا کرده و نتیجه اش شده ریش کریتوس که معجزه ای در نوع خودش :pray: :worship:
بی شک برترین گرافیک تاریخ :pray: :worship:
دقیقا من خودم تری دی کارم
پشمای کریتوس رو خیلی عالی درست کردن حال کردم
و اینکه این بازی روی پرو ۶۰ فریمه واقعا جالبه و عالی کار کردن
دمشون گرم :inlove:
از رایز گرافیش پایینتره تاریخ پیش کش یه مقایسه تصویری خودت تو گول سرچ کن
شما احتمالا از دیجیتال فاندری بهتر میفهمی