اوج هیجان در سیاره ویران…| نقد و بررسی بازی Raiders of the Broken Planet: Ultimate Edition
بسیاری از بازیبازان با نام استودیو اسپانیایی مرکوری استیم (MercurySteam) آشنایی دارند که این به سبب ساخت دو بازی بسیار زیبا و جذاب سری Castlevania: Lords of Shadow است که مخصوصا بازی اول آن از دید بنده و خیلی های دیگر، جزو برترین عناوین هک اند اسلش تاریخ نیز محسوب می شود. با پایان نسل هفتم دیگر خبر خاصی از این استودیوی خوش ذوق نبود تا این که مشخص گردید گویا در آمدزایی شدید بازی های Free 2 Play اعضای MercurySteam را نیز به فکر انداخته است تا یک بازی شوتر آنلاین و اکشن ماجرایی در این سبک ساخته و روانه بازار نمایند تا بلکه این بازی بتواند به واسطه سابقه خوب و خوشنام بودن این سازنده و البته کیفیت بالایش، نزد بازیبازان مقبول واقع شود. نام این بازی Raiders of the Broken Planet قرار گرفت و این بار خود کمپانی MercurySteam در قالب ناشر بازی نیز عمل کرد.
Raiders of the Broken Planet یک بازی آنلاین تک نفره/چند نفره ۴vs1 است که بر پایه شخصیت های مختلف که هر کدام کمپین جداگانه خود را دارند قرار دارد و در تاریخ ۲۲ سپتامبر سال ۲۰۱۷ برای پلتفرم های پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان و رایانه های شخصی منتشر گردید. این عنوان بعد از انتشار بازخوردهای نسبتا خوب و متوسط به بالایی را دریافت نمود هر چند که می دانید در تمام این نوع عناوین وقتی بازی تازه عرضه می شود به خاطر مشکلات سرورها و برخی باگ ها و کامل نبودن محتوا و … امتیازشان در ابتدای عرضه گاها پایین می آید و اگر مثلا چند ماه بعد از عرضه و با محنوای کامل و رفع باگ ها این نوع عناوین نقد شوند شاید امتیاز خیلی بالاتری بگیرند و برای مثال می توان از عناوین بزرگ و خیلی با کیفیتی مثل فور آنر و گوست ریکان وایلدلندز نام برد که درابتدا مشکلاتی داشتند و گاها نمرات پایینی در ابتدای عرضه دریافت نمودند. مخصوصا اگر بازی رایگان باشد و منتقدین با همان محتوای رایگانش آن را نقد کنند که دیگر قطعا سرانجام خوبی نخواهد داشت.
در مورد Raiders of the Broken Planet نیز قضیه تقریبا به همین شکل است و این بازی که امتیاز متای ۶۷ را بر روی ایکس باکس وان در اختیار دارد، اگر اکنون نسخه کامل و آپدیت شده Ultimate Edition که کلی شخصیت و کمپین جدید برای آن آمده است، نقد شود، قطعا امتیازات بالاتری می گیرد که خوشبختانه ما در همین زمان و با همین نسخه قرار است که بازی را برایتان نقد کنیم. بعد از انجام بازی Raiders of the Broken Planet بر روی پلی استیشن ۴ و تجربه نسخه Ultimate Edition آن که توسط سازندگان بازی در اختیار ما قرار گرفت و تمامی شخصیت ها و کمپین های بازی را در خود داشت، تصمیم گرفتم تا بررسی آن را برای شما عزیزان به رشته تحریر در آورم تا هر چه بیشتر با یکی از بازی های رایگان دارای خرید درون برنامه ای در نسل هشتم که احتمالا نام آن را نشنیده اید آشنا شوید که این در واقع رسالت و وظیفه اصلی ما در گیمفاست.
مخصوصا با توجه به این که این بازی یک عنوان تقریبا جدید برای پلی استیشن محسوب می شود و سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، شاید با خواندن این مطلب تصمیم بگیرید که آیا تجربه این عنوان می تواند برای شما با توجه به سلیقه تان مناسب باشد یا خیر. این مقاله نقد و بررسی نسخه پلی استیشن ۴ بازی است که همان طور که گفته شد در سال ۲۰۱۷ برای پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان و رایانه های شخصی منتشر شده است و یک بازی تقریبا جدید در این سبک محسوب می گردد که به تازگی و چند روز قبل، کمپین سوم آن با نام Hades Betrayal نیز منتشر گردید. پس اگر به هر دلیلی به این عنوان علاقمند هستید یا به طور کلی طرفدار عناوین اکشن ماجرایی شوتر آنلاین هستید در ادامه مطلب نقد و بررسی بازی Raiders of the Broken Planet: Ultimate Edition با وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.
عناوین MMO مخصوصا در قالب شوترهای اول شخص و سوم شخص در سال های اخیر و مخصوصا در نسل هشتم، به طرز وحشتناکی زیاد شده اند و البته به طرز عجیبی هم محبوب گشته اند و وقتی آمار بازیکنان یا فروش عناوینی مثل دستینی ۲ یا گوست ریکان وایلدلندز یا پابجی را مشاهده می کنیم در می یابیم که این سبک عناوین به چه منبع درآمد وحشتناکی برای بازیسازان تبدیل شده اند. مخصوصا وقتی که بازی پر است از خرید درون برنامه ای و آیتم ها و خرید پول رایج بازی با پول واقعی و…. در این حالت سازندگان دو روش مختلف را انتخاب می کنند. برخی مانند سازندگان دستینی ۲ و گوست ریکان و… می آیند و بازی را به صورت کامل و ۶۰ دلاری در ابتدا می فروشند و در ادامه برای آن محتوای اضافه و سیزن پس و خریدهای درون برنامه ای هم قرار می دهند.
در این حالت معمولا از آنجایی که بازیباز در ابتدا بازی را به عنوان یک بازی کامل و ۶۰ دلاری خریده است، دیگر اجبار و قطعیتی برای او نیست که حتما محتوای اضافی بازی و .. را بخرد و در واقع با همان بازی اول که خریده است عنوانی با محتوای یک بازی کامل را دریافت کرده است و حالا دیگر دست خودش است که بخواهد اضافه هم خرید کند یا خیر. روش دیگر برای سازندگان، ساخت عناوینی است که به صورت رایگان یا اصطلاحا Free 2 Play عرضه می شوند و به عنوان یک استارتر پک، مقداری از بازی را در اختیار بازیباز می گذارند ولی بعد از آن دیگر هر محتوایی که بخواهید تجربه کنید باید خریداری نمایید و به نوعی خرید داخل بازی لازم می شود، مثل عناوینی از قبیل Fortnite و.. اگر هم خرید اجباری نباشد روند پیشرفت آن قدر کند است که به نوعی بازیباز مجبور می شود خرید کند که در عناوینی مثل Warframe شاهد چنین روشی هستیم.
در این عناوین Free 2 Play، شاهد انتشار انواع مختلفی از محتوا هستیم و ممکن است سازندگان بخش داستانی و تک نفره را به صورت قسمت به قسمت و یا به صورت کمپین های جدا برای شخصیت های مختلف بفروشند و یا شاهد بخش خرید آیتم هایی مثل سلاح و زره و .. هستیم و همین طور پول درون بازی نیز که پای ثابت تمام این عناوین است که می توانید با پول واقعی آن را بخرید تا درون بازی برای ارتقای مهارت و کیفیتتان هزینه نمایید. به طور کلی این نوع عناوینی که از آن ها صحبت کردیم (بازی هایی که بر اساس خرید درون برنامه ای هستند) همیشه هم آنلاین هستند و در اکثر اوقات هم در سبک MMO و باز هم در اکثر مواقع در زیرشاخه شوتر اول شخص یا سوم شخص هستند.
سودآوری بسیار بالای این نوع عناوین سبب شده است تا کلی بازی های مختلف به این شکل را شاهد باشیم که بسیاری تکراری هستند و البته در بین آن ها برخی بزرگ و با کیفیت هستند و کلی کاربر جذب می کنند و کلی پول به جیب می زنند و برخی هم بازی های سطح پایین و ضعیفی هستند که نمی توانند چندان موفق ظاهر شوند و کم کم از دور خارج می شوند. اما به هر شکل همان طور که گفتم سودآوری بسیار بالای عناوین موفق این سبک، باعث شده است تا بسیاری سازندگان این ریسک را بکنند و شاهد بازی هایی اصطلاحا رایگان با خرید درون بازی باشیم که برخی از آن ها در حد وحشتناک پول در می آورند که جا دارد اکنون به بازی Fortnite اشاره کنیم که آن قدر بزرگ و مشهور شده است که حتی وقتی آنتوان گریژمان برای تیم آتلتیکو به رئال مادرید گل می زند، شادی گلش را بر اساس Fortnite انجام می دهد!
عنوان Raiders of the Broken Planet که امروز نقد و بررسی آن را برای شما در نظر گرفته ایم از همین دسته عناوین گفته شده یعنی “Free 2 Play و دارای مقداری محتوای رایگان و سپس بر اساس خرید درون برنامه ای” است و هم بازی تقریبا جدیدی است (مخصوصا با دلیل حمایت مداوم از آن و انتشار محتوای جدید) و هم برای خیلی از بازیبازان چندان شناخته شده نیست. همان طور هم که قبلا خدمت شما عرض کرده ام همیشه زمانی که قصد دارم یک عنوان را برای نقد و بررسی در گیمفا برای شما عزیزان انتخاب کنم دو فاکتور را در نظر دارم. یکی این که اگر قصد دارم یک بازی قدیمی یا تقریبا قدیمی را نقد کنم، عنوانی باشد که جزو بازی های جذاب و لذتبخش باشد که اگر آن را بازی نکرده اید با خواندن نقد به سراغش بروید و یک بازی جذاب را تجربه کنید.
نکته دیگر هم این که سعی کنم بازی های قدیمی و جدیدی را نقد کنم که به نوعی به خاطر عدم تبلیغات یا کوچک بودن و عدم توانایی مالی بالای سازنده و ناشر در تبلیغ و یا اجحاف کردن منتقدین در حقشان، زیاد دیده نشده اند ولی فوق العاده لذتبخش و عالی هستند و هم این که در سایت های ایران نقد آن ها را زیاد ندیده باشید و به این ترتیب یک بازی ناشناخته یا کمتر شناخته شده ولی فوق العاده جذاب و عالی را برای شما عزیزان معرفی کنم تا با آن آشنا شوید و شاید با رفتن به سراغ آن یک تجربه بسیار لذتبخش و شیرین و سرگرم کننده برایتان رقم بخورد و بازی را تجربه کنید. تجربه ای که شاید خیلی راحت آن را به خاطر نمرات پایین یا تبلیغ نشدن و .. از دست می دادید.
بازی Raiders of the Broken Planet نویسندگی و داستان نسبتا جذاب و قابل قبولی دارد و برخلاف این سبک که معمولا داستان در آن ها فقط یک ربط دهنده مراحل به هم است، در این بازی روابط بین شخصیت های پرتعداد بازی و دیالوگ ها و… حساب شده و جذاب نوشته و پیاده شده است و شاهد داستان و شخصیت هایی هستیم که نه فقط از نظر ظاهری فوق العاده هستند، بلکه اخلاق و رفتار خیلی خاصی دارند و یک نوع زشتی و سیاهی و خشونت خاص و اصطلاحا جو “اراذل اوباشی” در کل فضای داستانی بازی وجود دارد که کار را برای بازیباز جذاب تر می کند. شخصیت اصلی بازی مزدوری به نام Harec است که یک تعداد مزدور کاملا روانی “جهش یافته – سایبورگ – بیگانه” را استخدام می کند تا انسان ها را از سیاره او بیرون بیاندازند و آن ها را از مواد خام ارزشمندی که در اینجاست دور نمایند. دیالوگ های بازی فوق العاده بزرگسالانه هستند و باران کلمات رکیک و F دار در آنها شنیده می شود که البته واقعا با آن شخصیت هایی که در بازی می بینیم و یکی از دیگری لش تر و روانی تر و درب و داغون تر هستند (از نظر ظاهری)، اگر غیر از این بود خیلی عجیب به نظر می رسید!
مرکوری استیم که قبلا و در نسل هفتم نیز هنر خود را در زمینه خلق دنیا و محیط های زیبا در دو شماره خاطره انگیز Castlevania: Lords of Shadow به ما نشان داده بود، این بار در بازی Raiders of the Broken Planet نیز در زمینه بصری موفق عمل کرده است و شاهد یک دنیای بسیار بسیار زشت و تاریک و کثیف و داغون هستیم که از زشتی بیش از حد زیباست و دقیقا و کاملا، مناسب با فضای تاریک بازی و شخصیت های سیاه و روانی آن و دیالوگ های بزرگسالانه آن ها می باشد و به بهترین شکل سیاره ای ویران را به تصویر می کشد که اسم بازی هم دقیقا بیانگر واقعیت سیاره است. محیط های مختلف ماموریت ها در بازی جذابیت خوبی دارند و شاهد تنوع نسبتا مناسبی در مراحل و ماموریت های بازی هستیم که از لحاظ هنری وضعیت خوبی دارند و البته نقشه های جذابی را هم از نظر گیم پلی شکل داده اند.
اوج هنر بازی در زمینه بصری، در بخش طراحی شخصیت هاست که هر چه از آن ها بگویم کم گفته ام. حتی خودتان وقتی تصاویری که برایتان قرار داده ام را مشاهده نمایید می بینید که اصلا و ابدا شاهد شخصیت هایی تکراری و شبیه به هیچ عنوان دیگری نیستیم و در این زمینه سازندگان بازی فوق العاده عمل کرده اند و البته این را هم بگویم که خیلی از شخصیت های بازی را اصلا نمی توانستیم در تصویر برای شما قرار دهیم و تنوع شخصیت های بازی از لحاظ ظاهری خیلی بیشتر از چیزی است که در تصاویر می بینید. در واقع همان قدر که شخصیت ها از نظر عملکرد و قابلیت ها با هم فرق دارند، از نظر شخصیتی و اخلاقی و ظاهری نیز با هم متفاوتند.
به معنای واقعی می توانم بگویم روانی ترین و لش ترین شخصیت هایی که تا حالا در چنین عناوینی دیده ایم را در Raiders of the Broken Planet شاهد هستیم که این موضوع سبب ایجاد جذابیتی بسیار بالا در بازی شده است و حال و هوای کاملا جدیدی را به بازی بخشیده است. در زمینه فنی نیز به شخصه در ساعات تقریبا زیادی که بازی را انجام دادم شاهد باگ خاصی نبودم و مواردی مثل افت فریم نیز در بازی مشاهده نشد و یک بازی با ثبات از نظر فنی را شاهد هستیم. به طور کلی نقص و مشکل خاصی را در بخش بصری عنوان Raiders of the Broken Planet مشاهده نخواهید کرد و این بازی در زمینه گرافیکی می تواند بازیبازان را راضی نگاه دارد و دنیایی سیاه و ویران و “زیبا از زشتی” را به همراه شخصیت های که طراحی معرکه ای دارند در اختیار بازیباز قرار می دهد.
در زمینه گیم پلی باید گفت Raiders of the Broken Planet عنوان بسیار خاصی است. جدا از استایل کمیک بوک گونه و عالی آن، نکته اصلی اینجاست که این بازی را اصلا نمی توان در یک سبک خاصی جای داد و این را تا خودتان بازی نکنید متوجه نمی شوید که دقیقا چه می گویم. بازی از لحاظ ژانر بسیار پیچیده است و عنوانی است که کاملا از بازی هایی که تاکنون دیده اید جداست و در قالب یک سبک نمی گنجد. این بازی یک نوع شوتر بر اساس قهرمانان مختلف یا hero shooter است که همان طور که گفته شد “شما در آن در نقش مزدوری به نام Harec قرار می گیرید که یک تعداد مزدور کاملا روانی “جهش یافته – سایبورگ – بیگانه” را استخدام کرده است تا انسان ها را از سیاره او بیرون بیاندازند و آن ها را از مواد خام ارزشمندی که در اینجاست دور نمایند.” هر شخصیت در بازی از هر نظر که فکرش را بکنید بسیار بسیار با دیگران متفاوت است. این شخصیت ها که هر کدام کمپین های جداگانه ای دارند را می توانید در طول روند بازی باز کنید و یا از طریق خرید دی ال سی های مختلف که شخصیت ها و کمپین های جدید به بازی می افزایند آن ها را به این عنوان اضافه نمایید.
هر شخصیت سلاح های منحصر به فرد و یونیک خود را دارد و از لباس ها و آپگریدهای مخصوص خودش برخوردار است و البته هر کدام هم حملات خاص و ویژه خود را دارند. شخصیت اول خود Harec است که از یک رایفل دور برد استفاده می کند و می تواند به نقاط بلندتر تلپورت کرده و از آنجا دشمنان خود را با اسنایپ کردن سوپرایز نماید. شخصیت دیگر در نسخه استارتر و رایگان بازی Alicia است که بسیار خشن تر است و به دل دشمن می زند و با یک شات گان عظیم کارشان را می سازد و البته از دیوار هم آویزان می شود تا از گزند موشک ها و حملات زمینی در امان بماند. از طرفی دیگر علاوه بر یک بازی hero shooter، عنوان Raiders of the Broken Planet به نوعی هم می تواند یک squad shooter یا شوتر تیمی باشد (شبیه به Evolve) که در آن ۴ نفر با هم باید یک ماموریت را به پایان برسانند و یک نفر پنجم هم در نقش آنتاگونیست است و باید این ۴ نفر را بکشد و نگذارد ماموریت را به انجام برسانند.
از سویی دیگر، علاوه بر hero shooter و squad shooter، می توانیم به Raiders of the Broken Planet در قالب یک عنوان بر اساس انجام ماموریت به صورت horde mode نیز نگاه کرد. در اغلب ماموریت ها شما باید به یک منطقه نفوذ کنید و شخصی را نجات دهید، دشمنی را بکشید، چیزی را بدزدید و یا بخشی را نابود کنید. بازی در نقش آنتاگونیست هم جذابیت خودش را دارد و می تواند کار را برای ۴ شخصیت دیگر بسیار سخت و دشوار نماید و بارها پیش می آید که آنتاگونیست نمی گذارد ماموریت را تمام کنید و باعث شکست تیم ۴ نفره می گردد. شما می توانید تعیین کنید که بازی هنگام جستجو برای یافتن بازی، شما را برای نقش آنتاگونیست نیز قرار دهد یا خیر. آنتاگونیست هم یکی از شخصیت های بازی است با این تفاوت که انگار تحت آلودگی و عفونتی قرار دارد که وی را از خود بیخود کرده و برای گروه دشمنان می جنگد. در واقع سازندگان حتی به این موضوع که چطور یکی از شخصیت ها آنتاگونیست می شود و روبروی بقیه قرار می گیرد هم بار داستانی و دلیل بخشیده اند که این جای تحسین دارد. آنتاگونیست مقداری به صورت تک به تک از هر شخصیت قوی تر است و قابلیت یک سری کارهای ویژه را داراست، ولی اگر به وسیله ۲-۳ نفر در یک جا گیر بیافتد خیلی زود ممکن است کشته شود و دوباره ظاهر گردد.
غالبا هم وقتی تمام این کارها را دارید انجام می دهید زیر باران گلوله ای هستید که به شما شلیک می شود و کلی دشمن روی سر و کله تان می ریزند. اگر زیاد آسیب ببینید باعث می شود خونریزی کنید و بسیار کند می شوید و اگر خود را به یک کاور نرسانید تا خط سلامتیتان بهبود یابد و از دست دشمنان فرار نکنید، کشته می شوید و بعد از چند ثانیه مجددا ریسپاون می گردید. مبارزات بازی به طور عجیبی لذتبخش هستند زیرا یک خشونت خاص و بالا دارند و مخصوصا وقتی که شما زنجیره ای از حملات نزدیک یا melee را اجرا کنید شاهد صحنه های بسیار جذابی هستید که در کمتر عنوان شوتری شاهد این حد از توجه به مبارزات نزدیک هستیم و در واقع در راستای همان حرفی که در ابتدا زدیم و گفتیم این بازی مخلوطی از سبک های مختلف است باید گفت که در بازی تقریبا به همان اندازه بخش شوتر به مبارزات نزدیک هم اهمیت داده شده است که این جذابیت خاصی به بازی می بخشد.
مبارزات نزدیک بازی کاملا بر اساس زمان بندی صحیح هستند و اگر دکمه را در زمان صحیح و خواسته شده نفشارید، باعث می شود که دشمن از حمله شما جاخالی دهد و چند ثانیه ای شما را کاملا آسیب پذیر می کند که با توجه به دشمنان قدرتمندی که در بازی وجود دارند این بسیار خطرناک است زیرا مثلا برخی سربازان الایت در بازی هستند که کافی است یک بار شما را بگیرند و همان بار اول کشته می شوید. سیستم شلیک و تیراندازی بازی نیز بسیار وزین و سنگین و جذاب است که کاملا حس و حال کلاس شخصیتی که انتخاب کرده اید و سلاحی که در دست دارد را به شما منتقل می کند و شلیک با هر سلاح و برخورد گلوله به دشمنان در بازی دقیقا حس و حال واقعی و جذابی را برای بازیباز به همراه دارد که این از نکات مثبت بازی به حساب می آید و مبارزات جذابی را برای ما رقم می زند. در بازی انواع و اقسام قابلیت های ارتقای هر کدام از شخصیت ها به صورت جداگانه و یا پیشرفت کردن و کسب امتیاز Faction مربوط به آنها و بالا بردن مهارت های گوناگون هر شخصیت را در اختیار دارید و حتی می توانید از طریق یافتن بلوپرینت های مختلف سلاح های جدیدی را خلق نمایید و با به دست اوردن پول رایج در بازی از طریق ماموریت ها یا خرید آن با پول واقعی، شخصیت های محبوبتان را در زمینه های مختلف قدرتمندتر نمایید.
جالب است بدانید که این بازی حتی در زمینه دادن پاداش بعد ماموریت ها نیز جذاب و هیجان انگیز و خاص است. بعد ماموریت ها مثلا در زمانی که جزو گروه ۴ نفره هستید یک امتیاز برای انجام آن ماموریت به شما تعلق می گیرد و سپس ۳ نوع جایزه در اختیار ۴ نفر می گیرد که به این صورت است که مثلا ۴۰۰۰ پول داخل بازی، ۵۰۰۰ امتیاز فکشن و یک بلوپرینت برای ارتقای سلاح یا ساخت سلاح جدید هستند و بازیبازان باید بین اینها انتخاب کنند. اما نکته اینجاست که مثلا اگر هر ۴ نفر روی دریافت پول داخل بازی کلیک کنند یعنی ۴۰۰۰ تقسیم به ۴ شده و هر کدام ۱۰۰۰ تا می گیرند! یا اگر مثلا ۳ نفر روی بلوپرینت کلیک کنند خود بازی به صورت رندوم آن را به یکی از این ۳ نفر می دهد و دو نفر دیگر چیزی گیرشان نمی آید! همین روند است که باعث شده است حتی بخش دریافت جایزه هم جذاب و ریسکی باشد و گاها حتی اعصابتان را به هم بریزد و یا خوشحالتان کند. البته امتیاز تجربه یا XP برای ماموریت ها به همه تعلق می گیرد و این مورد شانسی و .. نیست. اگر بازی را تک نفره بازی کنید دیگر خبری از لول زدن و .. نیست و پاداش هر ماموریت فقط ۳۰۰۰ از پول داخل بازی است که این سبب می شود که همیشه به سمت بازی آنلاین و گروهی تمایل داشته باشید تا با این همه سختی که در ماموریت ها می کشید لااقل لول هم بزنید و پیشرفت نمایید.
درجه سختی بازی در مبارزات واقعا بالاست و زمان خیلی کمی طول می کشد که کشته شوید در حالی که دشمنان و مخصوصا برخی از آنها مثل بنز گلوله جذب می کنند!! مخصوصا در مراحل اولیه که به صورت تک نفره بازی کنید برخی سربازان تانک مانند هستند که در جا شما را می کشند و این مقداری به بالانس بازی لطمه می زند و در واقع تاکید می کند که بهتر است گروهی و تیمی بازی کنید. همچنین باید به این اشاره کرد که مقداری مشکل بالانس نیز در بین شخصیت ها وجود دارد که سبب می شود برخی را کلا کنار بگذارید و مدام تشویق به استفاده از شخصیت هایی خاص شوید، مخصوصا با درجه سختی بالای بازی. همچنین باید گفت با توجه به این که بازی Raiders of the Broken Planet اسما یک بازی رایگان است، محتوای رایگان و اولیه آن به طور توهین آمیزی کم است و با این که چند شخصیت را به شما می دهد ولی فقط یک ماموریت آموزشی و یک ماموریت داستانی که شاید یک ساعت بیشتر طول نکشد را در اختیار شما می گذارد که شما می توانید این بخش ها را به صورت ۴vs1 یا solo تجربه نمایید. البته ارزش تکرار بازی بالاست و درست است که باید در این نوع بازی ها مدام و مدام با شخصیت های مختلف مراحل و ماموریت ها را تکمیل کنید و لول بزنید و امتیاز Faction های مختلف را بالا ببرید، ولی خب تنها یک ماموریت برای این کار مناسب نیست و درواقع این طور بگویم که این سبک ماموریت برای این است که شما بازی کنید و اگر خوشتان آمد محتویات بازی را بخرید و ادامه دهید و اگر خوشتان نیامد بی خیال بازی شوید که الیته با توجه به جذابیت بازی و خیلی خاص بودن آن شاید فکر خرید محتوای آن جذاب تر به نظر برسد.
برای بازی تا به امروز ۳ محتوای الحاقی پر و پیمان عرضه شده است و یک محتوای دیگر نیز در راه است تا محتوای بازی از همیشه کامل تر نمایید. بسته Alien Myths Campaign در تاریخ ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۷، بسته Wardog Fury Campaign در تاریخ ۳۰ نوامبر ۲۰۱۷ و بسته Hades Betrayal Campaign نیز اخیرا و در تاریخ ۳ آپریل ۲۰۱۸ در اختیار بازیبازان پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان و رایانه های شخصی قرار گرفته است. محتوای Council Apocalypse Campaign نیز قرار است تا برای این عنوان در آینده منتشر گردد و هم اکنون در دست ساخت است. هر یک از این بسته ها شخصیت های جدید و کمپین های آنها و ماموریت های جدید را در اختیار شما قرار می دهد و می تواند ساعت ها شما را سرگرم نماید. نسخه Ultimate Edition بازی که هر ۴ بسته را شامل می شود و محتوایی بسیار عالی دارد با قیمت ۶۰ دلاری به مانند یک بازی کامل قابل خریداری است که مجموعه ارزشمندی برای علاقمندان به این سبک به حساب می آید.
Raiders of the Broken Planet عنوانی است که نمره های آن ملاک خوبی برای قضاوت در مورد آن نیستند زیرا آن نمرات در ابتدای عرضه بازی و بر اساس همان محتوای رایگان و یک ماموریت داستانی که داشته است به بازی داده شده اند و خبری از محتویات اضافه و شخصیت های پرتعداد و ماموریت های متنوعی که اکنون در بازی قرار دارد نبوده است و در واقع اکنون بهترین زمان برای نقد شدن چنین عناوینی است زیرا با یک ماموریت داستانی که نمی شود که یک بازی کامل را نقد کرد و به آن نمره داد، بلکه باید بر اساس محتوای کاملش مورد قضاوت قرار گیرد که اکنون ما چنین کاری را انجام داده ایم. شما با دیدن ویدئوی کم حجم زیر کاملا می توانید با کلیت گیم پلی بازی آشنا شوید.
به جرات باید بگویم Raiders of the Broken Planet عنوانی است که قطعا می ارزد به سراغش بروید و آن را تجربه کنید. مخصوصا به این دلیل که بازی چند شخصیت و یک ماموریت داستانی را رایگان برای دانلود در اختیار شما می گذارد تا آن را تجربه نمایید و اگر خوشتان آمد به سراغ خرید دیگر محتویات بازی بروید. خصوصا باید گفت برای هاردکور بازان که به بازی های سخت و دشوار علاقه دارند این بازی مناسب تر است زیرا که درجه سختی خیلی بالایی دارد. پس قطعا می ارزد که این بازی را دانلود و تجربه نمایید تا دریابید که آیا از لحاظ کلی این بازی با سلیقه شما جور هست یا نه. Raiders of the Broken Planet عنوان خیلی خاصی است و اصلا فکر نکنید که به خاطر ژانر و آنلاین بودنش، مثلا تجربه ای شبیه به دستینی ۲ و گوست ریکان و… را در اختیار شما می گذارد، زیرا تجربه این عنوان زمین تا آسمان با آن بازی ها فرق دارد و هم مزایایی نسبت به آن ها دارد و هم معایبی. اما قطعا ارزشش را دارد که لااقل به سراغ بخش رایگان آن بروید و بازی را امتحان کنید تا اگر از آن خوشتان آمد محتویات اضافه را نیز دریافت نمایید. م
پر بحثترینها
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- فیل اسپنسر: تولید کنسولهای ایکس باکس در نسلهای آینده متوقف نخواهد شد
- کار ساخت بازی جدید ناتی داگ از سال ۲۰۲۰ آغاز شده است
- فیل اسپنسر: STALKER 2 یکی از مدعیان بهترین بازی سال است
- Red Dead Redemption 2: آیا آرتور مورگان رستگار شد؟
- بدون اشتراک پلاس، امکان انتقال فایل سیو بازیها از پلی استیشن ۵ استاندارد به پرو وجود ندارد
- مایکروسافت: هر دستگاهی میتواند یک ایکس باکس باشد
- بازی چندنفره Horizon احتمالاً در سال ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد
- گزارش: Final Fantasy 16 روی PC تنها ۲۸۹ هزار نسخه فروخته است
نظرات
آقا سعید واقعا من متحیرم که چطوری انقدر پشت سر هم مقاله و نقد مینویسی اونم هر کدوم به این مفصلی . یعنی ماشالا بزنم به تخته هر ۳ روز تقریبا یه مقاله یا یه نقد ازت تو سایت منتشر میشه واقعا ایول داری با این پشتکار خستگی نا پذیر . قبطه میخورم به حالت حسابی خدا قوت . قلمتم که اصن یه جادویی داره آدم نقد بازی که هیچ علاقه ای بهش نداره هم میشینه تا آخرشو میخونه :heart:
گاد هم خودت نقدش میکنی یا یکی دیگه از دوستان زحمتشو میکشه ؟
نقد گاد که مال اقا سعید هستش ولی فقط اقا سعید ما توقع نداریم شما خیلی با عجله و سریع گاد اف وار رو نقد کنید شما هم حق اینو دارید که از بازی نهایت لذت رو ببرید و ثانیه ثانیشو لمس کنید بخدا ما راضی به زحمت نیستیم 😉 :rose:
سلام عرض ادب خدمت شما اریک کارتمن عزیز و گل.
والا عرض کنم خدمتتون همونطور که در نظر اول گفتم باور کنید که بازی کردنم هم شده برای گیمفا و چیزی بازی میکنم که بدونم نقدش به درد دوستام در گیمفا می خوره و خوبه که بنویسمش. دیگه به هر حال این عشقیه که به گیمفا و کاربراش دارم و اصلا برام خستگی در این زمینه معنایی نداره.
خیلی متشکرم که اینقدر با محبت هستید و به فکر لذت بردن من هم از این بازی هستید.
انشالله فردا یه چند ساعتی بازی میکنم که بتونم روز اول دوم انتشار، نقدش رو برم براتون که خیالم راحت شه و شما رو راضی نگه داریم بعدش میرم سراغ خریدن بازی برای خودم و بردن لذت درست حسابی از این بازی بی نظیر. منتشر کردن نقد برای شما در زمان سریع مهمتره برام از لذت بردن خودم. این رو صمیمانه و از ته دل میگم.
انشالله خودم نقدش میکنم. فردا چند ساعتی میخوام بازی کنم با هماهنگی یکی از آشنایان که بازی رو گرفته و قلم و کاغذ بذارم کنارم و نکاتش رو بنویسم تا بتونم خیلی زود براتون یه نقد خوب بنویسم.
بزنم بتخته رنگ روت باز شده تو که زیاد وقت داری نقدداتو میزاری
سلام و درود خدمت شما. متشکرم ازتون.
والا دیگه بالاخره مسئولیتیه که دارم در قبال شما و باید براتون هر روز مقالات خوب بنویسیم و سعی میکنم همش بازی هایی رو بازی کنم که به درد شما هم بخوره و بتونم نقدش رو براتون بنویسم. یعنی باور کنید که بازی کردنم هم شده برای گیمفا و چیزی بازی میکنم که بدونم نقدش به درد دوستام در گیمفا می خوره و خوبه که بنویسمش. دیگه به هر حال این عشقیه که به گیمفا و کاربراش دارم و اصلا برام خستگی در این زمینه معنایی نداره.
شما خیلی لطف دارید به بنده و همین نظراتتون هست که به من انگیزه و انرژی میده برای نوشتن. یک دنا ممنونم
گیم پلی بازیش اصلا روون و جالب نیس . تو ذوق زنه اصن
من تا حالا اسم این بازی هم نشنیده بودم ولی نقدتون که خوندم خیلی مفصل بود واقعا خسته نباشید میگم بهتون و بی صبرانه منتظر نقد و بررسی شما برای بازی god of war هستم
درود بر شما مجتبی جان. خیلی ممنونم از این که مطالعه فرمودید. نظر لطفتونه.
به روی چشم حتما
عالی بود ابرنویسنده.
و امیدوارم نقد گاد آف وار جشنوازهٔ گیف نباشه.
جشنواره
درود بر شما. خیلی متشکرم از این همه محبت و بزرگواری. نظر لطفتونه واقعا. یک دنیا ممنون ازتون
سلام آقا سعید ممنون بابت نقد اگه میشه بازی human:fall flat رو نقد کنید بازیش .واقعا فان و باحاله البته تک نفره نیست
سلام عرض میکنم خدمتتون. خیلی متشکرم ازتون. لطف دارید.
والا اشنایی ندارم با این بازی ولی چشم چک میکنم ببینم چطوریه و نقدش رو در برنامه میذاریم براتون
سلام من بازیش کردم بازیش زیاد چنگی بدل نمیزنه :lashes: 44
سلام خدمت شما. البته بازی کردن نسخه رایگان و یه دونه ماموریتش با نسخه کامل بازی قابل مقایسه نیست
سلام سعید جان مقاله خوبی بود . راستش اسم این رو که میدیدم فکر میکردم یه بازی معمولی باشه ولی حالا که نقد شما رو خوندم بنظر میاد عنوان جالبی باشه بخصوص که شما نقد کردید پس حتما عنوان خوبیه سعی میکنم سر فرصت تجربش کنم
سلام و درود خدمت شما. خیلی متشکرم از لطفتون. واقعا ممنونم از اعتمادی که به بنده دارید و این باعث افتخارم هست. یک دنا ممنون.
انشالله بازی کنید و خوشتون بیاد.
سلام و درود سعیدجان
لطفا عجله کن و نقد گاد آو وار رو بزار دارم دق میکنم!
فقط مواظب باش اون قد خوب ننویسی که بفرستیمت اون ور آب بجای منتقد نامرد گیم سپات!
سلام خدمت حسین عزیز و گل. بسیار ممنونم از لطف و محبتی که دارید به بنده حسین جان. واقعا شر منده می کنید. باعث افتخارم هست که اینقدر لطف دارید به من.
باور کنید که یکی دو بار ر فتم و به نقد گیم اسپات نگاه کردم و فقط چند ثانیه ای روی بخش های نکات مثبا منفیش همینجوری هنگ کردم که ۲۰ تا نکته مثبت گفته و صفر نکته منفی و بعد در اوج نامردی و زشتی داده ۹!!! خب بگو چشه بازی. چی داره که یک نمره کامل ازش کم شده لعنتی؟ چه بازی پس حقش نمره کامله اگه این نیست. چرا نکته منفی میگی نداره ولی دادی ۹؟
انشالله فردا چند ساعتی میخوام بازی کنم با هماهنگی یکی از آشنایان که بازی رو گرفته و قلم و کاغذ بذارم کنارم و نکاتش رو بنویسم تا بتونم خیلی زود براتون یه نقد خوب بنویسم.
خیلی متشکرم که اینقدر با محبت هستید و به فکر لذت بردن من هم از این بازی هستید.
دوستان بار عرض معذرت من موضوعی رو میخوام بگم که اصن ربطی به این بازی نداره ” عزیزانه گیمر آمار Devil may cry v که من سایت های زیادی که تو همین سایت محبوب گیمفا هم خوندم نوشته شده بین آوریل ۲۰۱۸ تا مارس ۲۰۱۹ “میخوام بدونم یعنی امکانش هست همین چند روز ه ها خبری ازش بیاد یا اینکه ماه مارس قراره بازی بیاد ” من هنوزم سردرگم و قاتیم “ممنون اگه کسی خبر داره بگه “
خسته نباشید اقای اقابابایی مقاله خوبی خوبی بود.
نقد ویدیویی نیر اتوماتا هم عالی بود و مثل مقاله نمره ۹ دادید.حقیقتش دوست داشتم اینبازی بتونه نمره بالاتر از ۹ از شما بگیره.
با اینکه بیصرانه منتظر نقد بازی ابر شاهکار خدای جنگ به قلم شما هستم ولی حقیقتش من و خیلیا راضی نیستم در نوشتن نقد این بازی عجله کنید.با اینکه میدونم از اون دست منتقدای نیستید که عجله ای نقد بنویسید ولی امیدوارم موقع بازی کردن اول به فکر راحتی و لذت بردن خودتون از بازی مورد علاقه تون باشید و بعد ما کاربرا و نقد.با تشکر.
سلام و عرض ادب خدمت شما. سلامت باشید انشالله. یک دنیا ممنونم از محبتتون. لطف دارید مثل همیشه به بنده.
خیلی ممنون که ویدئو رو هم تماشا فرمودید. راستش رو اگه بگم نمره ای که در واقع در دلم هست برای نایر اتوماتا حالا که چند بار بازی کردم، نمره ۹٫۶ هست و نمره ۹ واسه وقتی بود که یه بار هم کامل نشده بود بازی و نقدش رو براتون داغ رفتیم. ولی الان بعد از ۳-۴ بار بازی کردن واقعا نمره بازی برام ۹٫۶ هست و نمره ۹ خیلی سختگیرانه هست. ولی بالاخره باید احترام بذارم به نقد و بررسی که از بازی داشتم در اوایل انتشار و نمیشه خب یه بار بدم ۹ و یه بار همون بازی رو بدم ۹٫۵ چون واقعا تضادعجیبیه. اما هموطنر که گفتید نمره الان من به بازی ۹٫۵ یا ۹٫۶ هست واقعا. چون بازی هست که واقعا شاهکار هنریه و نظیر نداره.
والا در نظرات قبلی هم گفتم که صمیمانه و از ته دلم میگم که منتشر کردن نقد برای شما در زمان سریع مهمتره برام از لذت بردن خودم. انشالله فردا یه چند ساعتی بازی میکنم که بتونم روز اول دوم انتشار، نقدش رو برم براتون که خیالم راحت شه و راضی باشید ازمون و بعدش میرم سراغ خرید بازی و لذت بردن و کیف کردن با این شاهکار.
بسیار ممنونم که اینقدر با محبت هستید همتون و به فکر لذت بردن من هم از این بازی که خیلی وقته منتظرشیم هستید و ۳ نفر در همین نظرات به این موضوع اشاره کردن که واقعا برام باعث افتخاره که میبینم رابطه بین من و دوستای عزیزم در گیمفا دو طرفه هست. یک دنیا ممنون ازتون.
درود دو صد دورد به سعید عزیز و دوست داشتنی خسته نباشی عجب مقاله جالبی بود راستش گیف هایی که گذاشته بودی و توضیحاتت کاملت و همینطور تریلری که در انتها قرار دادی یجوری آماده ام کرده که تهیه کنمش راستی بعد دیدن گیف ها فهمیدن این بازی درواقع ریختن بازی هایی مثل Bullet Strom – Mad Max – Dead Space – Lost Planet و Borderlands تو مخلوط کن قاطی کردنشون باهم هستش درواقع یه معجونی از این بازی هاست که با کمی طراحی و اسکیل و آپشن هایی که هر فرد داره به نظرم بهش روح بخشیدن ولی با اینحال گیمپلی خوبی داشت خوشم اومد بازی مولتی خوبی باید باشه و ارزش تجربه رو داره مخصوصا وقتی آقا سعید گل درباره اش مقاله بنویسه با اینحال برای عرض اندام جای پیشرفت و آپدیت های زیادی داره و به جای اینکه یه مرحله رو آزاد بکنن مثل بازی Team Fortress که عاشقشم و تو استیم خودمو باهاش خفه میکنم آیتم ها رو پولی میزاشتن تا هرکی آیتم و اسلحه های بهتر و جدیدتر خواست بخره یه کاری شبیه کاری که دوتا ۲ داره انجام میده به هر حال مرسی از مقاله ات بعد دیدن گیف ها و تریلر یهو ذهنم به سمت بازی Singularity کشیده شد البته ربطی هم به ندارن تقریبا ولی بدجور یادش افتادم و آرزومه که قسمت جدیدی از این بازی رو اکتیویژن دوباره برامون آماده کنه