برترین فرنچایزهای جدید در نسل هشتم
درست است که برخی از بازیبازان اعتقاد دارند که ساختن یک دنباله خوب بر یک بازی خوب، سختتر از ساختن یک بازی کاملاً جدید و خوب است، اما، به نظر میرسد سازندگان به این مسئله کوچکترین اعتقادی ندارند چرا که در چند سال اخیر بیشتر یا شاهد عرضه دنبالههایی بر سری بازیهای معروف و پرطرفدار بودهایم یا شاهد بازسازی (چه Remake و چه Remaster) شدن آنها. این مسئله باعث شده تا سری بازیهایی نظیر Call Of Duty و Assassin’s Creed به شدت از لحاظ کیفی افت داشته باشند، چرا که سازندگان مجبور هستند تا در فواصل زمانی نه چندان بلند، دست به توسعه نسخه جدیدی از آنها بزنند و این موضوع باعث میشود که سازندگان از الگوریتمهای مشخصی برای توسعه این عناوین استفاده کنند و در نتیجه این سری بازیها از لحاظ نوآوری به شدت ضعیف عمل کنند. تمامی این مسائل هم از آن جایی نشات میگیرد که ساخت یک بازی کاملاً جدید (یا اصطلاحاً توسعه یک فرانچایز یا IP جدید) ریسک بسیار زیادی دارد و اصلاً مشخص نیست که آیا بازی جدید میتواند به موفقیت (چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ کیفی) برسد یا خیر؛ همین موضوع هم باعث شده تا شرکتهای کمی ریسک عرضه عناوینی کاملاً جدید را به جان بخرند و کمتر شاهد عرضه شدن بازی کاملاً جدید باشیم. خوشبختانه، تا الآن که کمتر از ۳ سال از آغاز رسمی نسل هشتم گذشته است، چندین IP جدید و با کیفیت به بازار عرضه شدهاند که حال قصد داریم تا نگاهی گذرا به آنها داشته باشیم. با ما در ادامه همراه باشید.
توجه: رتبه بندی بر اساس میانگین بازیها در وبسایت Metacritic.com انجام شده است. همچنین، در این مقاله از بازیهای مستقلی که تنها بر روی پلتفرمهای PC و موبایل عرضه شدهاند چشمپوشی شده است چرا که بررسی چنین بازیهایی خود مقالهای مفصل، طولانی و اختصاصی میطلبد.
۸ – Project CARS
پلتفرمها: پلی استیشن ۴ – اکس باکس وان – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۷ مه ۲۰۱۵ (مصادف با ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴)
بدون شک یکی از برترین عناوین سبک Racing در نسل هشتم بازی Project CARS بوده که استودیو اسلایتی مد (Slighty Mad) آن را توسعه داده است. این بازی که عرضه آن بارها و بارها با تاخیر مواجه شد و حواشی زیادی پیرامون آن بود (من جمله کنسل شدن نسخه کنسولهای نسل هفتمی و Wii U) اما در نهایت با موفقیت عرضه شد و با بازخوردهای بسیار خوبی هم مواجه شد. بازی Project CARS سعی کرده بود تا با ارائه گیم پلی دقیق و جذاب، توجه طرفداران حقیقی سبک Racing را به خود جلب کند و در نهایت هم تبدیل به موفقترین IP جدید سبک Racing در نسل هشتم شود. Project CARS در دسته عناوین شبیه سازی قرار میگیرد و گیم پلی آن بیش از هر چیزی بر پایه واقع گرایی استوار است. بازی از لحاظ گرافیکی بدون شک چشماندازی بینظیر از کیفیت عناوین Racing در نسل هشتم ارائه میدهد و تغییر پویای وضعیت آب و هوایی در جریان مسابقات به آنها جذابیتی دو چندان بخشیده است. در بازی حدود ۷۵ خودروی مختلف و چندین و چند مسیر متفاوت و منحصر به فرد برای مسابقه دادن وجود دارد. البته، نمیتوان منکر آن شد که عدم حضور محصولات برخی از شرکتهای بزرگ خودروسازی در بازی به چشم میآید، اما، تمامی خودروهای درون بازی از فیزیکی بینظیر و بسیار خوب بهره میبرند و این مسئله خود باعث میشود تا معضل بالا چندان به چشم نیاید. سازندگان نیز پشتیبانی بسیار خوبی از بازی به عمل آوردند و با بستههای الحاقی رایگان و پولی، مدام دست به گستردهتر کردن طیف خودروها و مسیرهای Project CARS زدند. به دنبال عملکرد بسیار خوب بازی، اسلایتی مد اعلام کرد که دنبالهای بر این بازی نیز با نام Project CARS 2 عرضه خواهد شد که این مسئله موجب خشنودی طرفداران این بازی شد. در مجموع، Project CARS یکی از برترین IPهای جدید در نسل هشتم است و تجربه آن به تمامی دوستداران سبک Racing توصیه میشود.
۷ – Middle-earth: Shadow Of Mordor
پلتفرمها: پلی استیشن ۴ – پلی استیشن ۳ – اکس باکس وان – اکس باکس ۳۶۰ – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۴ (مصادف با ۸ مهر ۱۳۹۳)
با اندکی ارفاق، میتوان Middle-earth: Shadow Of Mordor را نیز آغازگر یک IP جدید در نسل هشتم دانست و آن را هم در لیست پیش رو جای داد. پیش از این، بازیهای زیادی در مورد دنیای ارباب حلقهها (The Lord Of The Rings) یعنی سرزمین میانه (Middle-earth) عرضه شده بود (همچون بازی Shadows Of Mordor: Game Two Of Lord Of The Rings که نام آن شباهت زیادی با Middle-earth: Shadow Of Mordor دارد) ولی هیچ کدام نتوانسته بودند به اندازه سه گانه سینمایی پیتر جکسون (Peter Jackson) حق مطلب را نسبت به این کتاب عظیم آن طور که باید و شاید ادا کنند، ولی Middle-earth: Shadow Of Mordor توانست با هوشمندی استودیوی مونولیث (Monolith) تبدیل به عنوانی شود که سالها بود طرفداران سرزمین میانه انتظار عرضه آن را میکشیدند. داستان این بازی برروی فاصله ۶۰ ساله بین داستانهای The Hobbit و The Lord Of The Rings تمرکز دارد و ماجراهای شخصی به نام تالیون (Talion، با صداپیشگی تروی بیکر) را به تصویر میکشد. او نگهبان دروازه گاندور (Gondor) است که به دست ارتش سائورون (Sauron) کشته میشود، اما، این پایان کار او نیست و او دوباره و به وسیله نیروهایی جادویی به زندگی باز میگردد تا انتقام خود را بگیرد. گیم پلی بازی بر روی کاوش و جست و جو در محیط بازی و مبارزه با دشمنان ریز و درشت تمرکز دارد. تالیون میتواند در دنیای بزرگ بازی هم با پای پیاده به گشت و گذار بپردازد و هم سوار بر غولهای درشت هیکل شود. بازی هم شامل مراحل اصلی و داستانی میشود و هم شامل مراحل فرعی که بازیبازان میتوانند به دلخواه به انجام آنها بپردازند. یکی از ویژگیهای بسیار مهمی که در این بازی گنجانده شده بود، سیستم Nemesis بود که بر روی هوش مصنوعی دشمنان تاثیر مستقیمی میگذاشت، به این ترتیب که اگر به طور مثال یک اُرک در بازی موفق به کشتن تالیون میشد، او از یک سرباز معمولی به یک فرمانده تبدیل میگشت. نکات دیگری نیز در این سیستم گنجانده شده است که بسیار جالب توجه هستند و نشان از دقت و هوش سرشار سازندگان دارند. از لحاظ گرافیکی نیز Middle-earth: Shadow Of Mordor یکی از اولین بازیهایی بود که قدرت واقعی کنسولهای نسل هشتم را به رخ مردم کشید و از این نظر عملکرد فوقالعادهای داشت. دنیای بزرگ و پرجزئیات در کنار وجود حالات آب و هوایی مختلف و سیستم چرخش شب و روز به بازی جلوهای زیبا داده است. در مجموع، Middle-earth: Shadow Of Mordor یکی از برترین عناوین نسل هشتم است و تجربه آن به تمامی بازیبازان توصیه میشود.
۶ – Life Is Strange
پلتفرمها: پلی استیشن ۴ – پلی استیشن ۳ – اکس باکس وان – اکس باکس ۳۶۰ – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۱۹ ژانویه ۲۰۱۶ (مصادف با ۲۹ دی ۱۳۹۴)
یکی از خلاقانهترین بازیهای نسل هشتم تا کنون بدون شک عنوان Life Is Strange بوده است که سازندگان آن تصمیم گرفتند تا بازی را به صورت اپیزودیک (و در قالب ۵ اپیزود) منتشر سازند. البته، خوشبختانه نسخه فیزیکی بازی هم چند ماهی است که در دسترس بازیبازان قرار گرفته است و کسانی که به جمع آوری بازیها به صورت فیزیکی علاقه مند هستند میتوانند دست به خرید این بازی بزنند. داستان Life Is Strange در مورد دختری به نام مکسین (Maxine) است که مشغول به تحصیل در رشته عکاسی میباشد. او متوجه میشود که توانایی این را دارد تا زمان را به عقب برگرداند و تصمیمات خویش را تغییر دهد. پس از این که او متوجه میشود طوفانی در راه شهرش است، تصمیم میگیرد تا این شهر را با جلوگیری از وقوع طوفان نجات دهد. البته، این خط اصلی داستان بازی است و داستانهای فرعی نیز در بازی وجود دارد. همچون عناوین شرکت تل تیل (Telltale) که در آن انتخاب دیالوگها و کاوش در محیط بازی حرف اول را میزند، Life Is Strange هم تقریباً از همین شیوه پیروی میکند و گیم پلی و سبک داستان گویی بازی بی شباهت به بازیهای تل تیل نیست. در طول بازی به تعدادی معما هم بر میخورید که باید آنها را حل کنید. بدون شک، بزرگترین نقاط قوت Life Is Strange داستان و شیوه روایت آن، شخصیت پردازی مکسین و گرافیک هنری بازی است. تصمیماتی که در طول بازی خواهید گرفت بر روی روند آن تاثیر مستقیم خواهند داشت و این مسئله نیز جالب توجه است. گرافیک بازی نیز از لحاظ هنری بسیار تحسین برانگیز و چشم نواز است. گاهی با چنان صحنههایی رو به رو میشوید که فقط برای چند لحظه غرق در نمایشگر خواهید شد و به آنها نگاه خواهید کرد. در مجموع، استودیوی آینده دار دونتنود (Dontnod) توانسته با دومین بازی رسمی خود عملکرد بسیار خوبی داشته باشد و طرفداران را تشنه بازیهای آینده خود سازد.
۵ – Titanfall
پلتفرمها: اکس باکس وان – اکس باکس ۳۶۰ – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۱۱ مارس ۲۰۱۴ (مصادف با ۲۰ اسفند ۱۳۹۳)
بازی انحصاری Titanfall را میتوان یکی از اولین قدمهای جدی در ساخت عناوین شوتر تمام آنلاین برای کنسولها دانست. بازی Titanfall توانست با ارائه یک گیم پلی جذاب و نفس گیر نظر بسیاری از طرفداران را به خود جلب کند، به طوری که همین حالا هم افراد بسیاری مشغول تجربه آن هستند. این بازی دارای بخش تک نفره نیست ولی این باعث نشده تا بازی به طور کلی از هیچ خط داستانی بهره نبرد، بلکه یک خط داستانی کلی نیز برای بازی در نظر گرفته شده است که هرچند به اندازه عناوین داستان محور پر پیچ و خم و جذاب نیست، اما، به نوبه خود و با وجود ساده بودن حرفهایی را برای گفتن دارد. گیم پلی بازی بسیار سریع است و بیوقفه شما را به چالش میکشد، در این بازی جای هیچ گونه صبر کردن و سنگر گرفتن نیست و باید مدام از این سو به آن سو بروید و سعی کنید تا دشمنان را از بین ببرید. بازی نوآوریهایی نیز در زمینه گیم پلی داشته است، همچون اضافه کردن تایتانها (روباتهایی غول پیکر که همچون یک جنگ افزار بسیار قدرتمند عمل میکند) به بازی که تنوع خیلی خوبی به بازی داده است. سیستم سطح بندی (Level) هم در بازی وجود دارد که با از بین بردن دشمنان در بازی، امتیاز XP به بازیبازان تعلق خواهد گرفت و به کمک آن میتوان سطح شخصیت خود را بالا برد. چندین و چند حالت مختلف نیز در بازی وجود دارد که هر کدام از جذابیتهای خاص خود برخوردار هستند. بازی از لحاظ گرافیکی نیز عملکرد تقریباً مناسبی دارد، البته نسخه رایانههای شخصی با اختلاف بهترین عملکرد را دارد و بعد از آن نسخه اکس باکس وان و اکس باکس ۳۶۰ قرار گرفتهاند. نسخه دوم بازی نیز در دست ساخت است و استودیو رسپاون (Respawn) چندین بار به آن اشاره کرده است، هرچند که به نظر میرسد نسخه جدید در انحصار پلتفرمهای مایکروسافت نخواهد بود و طرفداران سونی نیز میتوانند از تجربه نسخه جدید این بازی لذت ببرند.
۴ – Rocket League
پلتفرمها: پلی استیشن ۴ – اکس باکس وان – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۷ جولای ۲۰۱۵ (مصادف با ۱۶ تیر ۱۳۹۴)
در Rocket League بازیبازان باید با ماشین، فوتبال بازی کنند! ایدهای جاه طلبانه، دیوانهوار و البته موفق که تا به این لحظه توانسته چند میلیون بازیباز را به سمت خود بکشاند و روزانه چند صد هزار نفر از طرفداران، به تجربه آن مشغول میشوند. در Rocket League ابتدا بازیبازان به دو گروه یک تا چهار نفری تقسیم میشوند و پس از انتخاب ماشین خود به بازی منتقل میشوند. بازی از هیجان بسیار بالایی برخوردار بوده و امکاناتی هم که بازی به بازیبازان میدهد بسیار زیاد هستند. Rocket League بار دیگر نشان داد که داشتن ایدهای خوب نقش به سزایی در موفقیت یا عدم موفقیت یک بازی دارد و بار دیگر به سازندگان یادآوری کرد که همه چیز داشتن گرافیکی پر زرق و برق نیست. از اینجا میتوانید به نقد و بررسی کامل این بازی دسترسی داشته باشید.
۳ – The Witness
پلتفرمها: پلی استیشن ۴ – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۲۶ ژانویه ۲۰۱۶ (مصادف با ۶ بهمن ۱۳۹۴)
جاناتان بلو (Jonathan Blow) چندین و چند سال از وقت خویش را صرف ساخت The Witness کرده است و تلاشهای زیادی برای آماده سازی آن انجام داده است. او توانسته با The Witness جهانی عجیب و غریب ولی دوست داشتنی و رنگارنگ را خلق کند و بازیبازان را به دنبال ماجراجویی در آن بفرستد. در بازی تعداد ۶۰۰ معمای مختلف وجود دارد که البته نیازی به حل کردن تمامی آنها برای به پایان رساندن بازی نیست. گرافیک هنری بازی نیز تحسین برانگیز است و استفاده از رنگهای مختلف باعث شده تا دنیای بازی بسیار پر رنگ و لعاب و زیبا به نظر برسد. The Witness در هفته اول عرضه خود موفق به فروش ۱۰۰ هزار نسخه شد، هرچند که جاناتان بلو اذعان داشته که بسیاری از مردم این بازی را به صورت غیر قانونی تهیه کردهاند و با این کار شاید او را برای توسعه بازی بعدیاش در تنگنا قرار دهند. در مجموع، The Witness بار دیگر ثابت کرد که جاناتان بلو یکی از خلاقترین و ماهرترین بازیسازان این دوره است و بازیهای او همواره از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
۲ – Ori And The Blind Forest
پلتفرمها: اکس باکس وان – رایانههای شخصی
تاریخ عرضه: ۱۱ مارس ۲۰۱۵ (مصادف با ۲۰ اسفند ۱۳۹۳)
مایکروسافت در این نسل به خوبی توانست آن عملکرد ضعیف خود از لحاظ بازیهای انحصاری در زمان انتشار (لانچ) کنسول اکس باکس وان را جبران کند و پس از گذشت مدتی از ورود رسمی به نسل هشتم، توانست بازیهای انحصاری با کیفیتی را تولید (یا خریداری) کند و دوباره نظر طرفداران را جلب کند. یکی از این عناوین با کیفیت، Ori And The Blind Forest بود که زمره بازیهای سبک سکوبازی (Platformer) قرار میگرفت و توانست با ارائه گیم پلی جذاب و گرافیکی چشمنواز و زیبا در دل طرفداران جا باز کند. جالب اینجا است که استودیو سازنده این بازی یعنی مون (Moon Studios) هیچ دفتر رسمی و خاصی ندارد و کارمندان آن از سرتاسر جهان انتخاب میشوند! گیم پلی این بازی بسیار شبیه به عناوین مشهور سبک سکوبازی همچون سری Rayman است، یعنی در آن با المانهایی نظیر عبور از موانع مختلف، حل معماها و مواردی از این دست سر و کار داریم. گرافیک هنری بازی نیز در یک کلام، کمنظیر است. بازی همچون یک بوم نقاشی، زیبا به نظر میرسد و پر از مناظر شگفتآور و چشمگیر است. تجربه Ori And The Blind Forest به تمامی کسانی که به پلتفرمهای مربوط به مایکروسافت دسترسی دارند، توصیه میشود.
۱ – Bloodborne
پلتفرمها: پلی استیشن ۴
تاریخ عرضه: ۲۴ مارس ۲۰۱۵ (مصادف با ۴ فروردین ۱۳۹۴)
و اما رتبه اول این لیست، به بازی فوقالعاده تحسین شده و بینظیر استودیو فرام سافتور (From Software) یعنی Bloodborne تعلق دارد که توانست تمامی منتقدان و بازیبازان را انگشت به دهان بگذارد و آنها را غرق در دنیای پر رمزو راز خود کند. هیدتاکا میازاکی (Hidetaka Miyazaki) نابغه و تیماش توانستند دوباره خاطرات خوب سری Souls (یعنی Dark Souls و Demon Souls) را زنده کنند. آنها با Bloodborne ما را به شهر یارنام (Yharnam) که معماری گوتیک و بسیار خاصی دارد بردند، شهری که از نوعی بیماری عجیب و مرگبار رنج میبرد. گیم پلی بازی کمی سریعتر از سری Souls شده و به همین جهت تازهواردها ارتباط بیشتری با آن برقرار خواهند کرد. المانهای اصلی گیم پلی تقریباً همانهایی هستند که در سری Souls شاهد آنها بودهایم. اتمسفر و جو شهر یارنام بسیار گیرا و جذاب است و فضاسازی بازی نیز آن قدر خوب است که تمامی بازیبازان را غرق در دنیای بازی میکند. گرافیک فنی بازی نیز به عنوان یک عنوان نسل هشتمی بسیار خوب و قابل قبول است هرچند که بدون شک این گرافیک هنری بازی است که بازیبازان را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد. موسیقیهای بازی نیز بسیار شنیدنی و مطابق با حال و هوای بازی هستند. در مجموع، فرام سافتور بار دیگر تبحرش را در توسعه عناوین سبک اکشن – نقش آفرینی نشان داد و بازیبازان را هر چه بیشتر تشنه تجربه سومین نسخه از سری Dark Souls (که تا چند روز آینده عرضه خواهد شد) کرد.
پر بحثترینها
- رسمی: سونی دو استودیوی Neon Koi و Firewalk، سازنده Concord، را تعطیل کرد
- نقدها و نمرات بازی Dragon Age: The Veilguard منتشر شدند
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- نقدها و نمرات بازی Call of Duty: Black Ops 6 منتشر شدند
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- بیش از ۸۰ بازی برای PS5 Pro بهینه شدهاند
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- گزارش: کارگردانان بازی Marvel’s Wolverine نقش خود را رها کردند
- تحلیلگر: Ghost of Tsushima ارزش سرگرمی و عدم تحمیل ایدئولوژی را در اولویت قرار داد
نظرات
Blood borne ی سروگردن از تمامی این بازیا بالاتره. رتبه اول شایسته است براش :yes:
بابت مقالتون ممنونم آقای دانیال دهقانی دوستان امتیاز فراموش نشه به این مقاله عالی :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: دوستان یکی از کاربر گیمفا گفتن گرافیک Bloodborne از Dark Souls3 بیشتره واقعا اینطوره ?:-) چون من واسه تجربه بازی گرافیک واسم خیلی مهم این همه هزینه کردم تا گرافیک بهتر و بازی با داستان قوی رو تجربه کنم خداروشکر این دوبازی از لحاظ داستان ثابت شده هستن برای گیمرها
با دیدن گیم پلی های دوبازی از نظر گرافیک به شخصه تفاوت گرافیکی بیشتر Bloodborne نسبت به Dark Souls3 مشاهده نکردم چه بسا محیط بازی Dark Souls3 به دلیل فضای روز و شبش خیلی جذاب تر از Bloodborne هم هست برای من :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
اینفموس شروعش برای نسل قبلیه!!!
بهترین فرنچایز های نسل ۸ : Ori
Life is Strange
Rocket League
ori
boodborne
titanfall
shadow of mordor(هرچند که کاملا نسل۸ نبود)
اینا عالی بودن همشون ارزش خرید رو داره پیشنهاد میکنم امتحانشون کنین
اگه اینتوری حساب کنی titan fall هم کاملا نسل هشت نبود!!!!
جای division تو لیست خالیه!!!!! :weep:
بنظر من بلاد خیلی باحال بود…دیویژن و ویچر هم تو این نسل گل کاشتن.
میازاکى:ءoriیکى از سخت ترین بازیهایى بود که انجام دادم 😐
فک کنم تا اکنون عناوین خودش رو تجربه نکرده 😐
ORi که با روح و روان آدم بازی میکنه :inlove:
برای من titanfall و ori و shadow of mordor عالی بودن و شایستگی دارن که به فرانچایز تبدیل بشن از اون طرف من بازی bloodborne رو بازی نکردم ولی کاملا مشخصه بازی بی نظیری بوده و به نظرم همین الان نسخه دومش درحال ساخته و امیدوارم مولتی پلتفرم باشه
مالکِ نشانِ تجاری Bloodborne شرکت سونی هست و مطمئنن مولتی پلتفرم نخواهد شد… از طرفی فکر کنم این شرکت مالکِ نشانِ تجاری Demon Souls که سخت ترین بازی در میانِ عناوین استدیو From Software میباشد نیز هست…
_______________________________________________________
در رابطه با مقاله هم بایست گفت عناوینی همانند Ori و Witness و Rocket League صرفا به عنوانِ تک بازی معرفی شده اند و فرانچایز به شمار نمی آیند…
پرواز جان من بر این اساس گفتم چون فرام سافت ور فرست پارتی نیست دقیقا مثل ریسپاون که الان نسخه دوم تایتان فال رو مولتی پلتفرم کرد گفتم شاید بلادبورن۲ رو بخواد مولتی پلتفرم کنه که طبق صحبت شما نمیشه که خب به جاش دیگه میریم دارک سولز میزنیم
همونطور که گفتی این بازی رو انجام ندادی و کسایی هم که نظر شما رو تایید کردن احتمال قوی بلاد رو بازی نکردن…دوست عزیز مالک سری بلادبورن فرام. سافتور نیست و سونی هست از این رو که ابتدا که بازیرو اجرا میکنید نام تجاری جپن استدیو و سرگرمی های کامپیوتری سونی نمایان میشه هیچ بازی ای با این مشخصات از زیر انحصاریهای سونی خارج نشده و نخواهد شد و این که بخواد مالتی پلتفرم باشه دست سونیه نه فرام سافتور…
یه سوال پرواز عزیز به نظرت واقعا دمونز سولس از دارک سولس یک سخت تر ?:-)
دمون سولز از همشون سخت تره ، بعدش دارک سولز سه بعدش یک و بعدش دو و بعدش بلادبورن 😉
مگه شماره سوم رو بازی کردی و در ضمن مگه دارک یک جز سخت ترین بازیهای تاریخ نیست ?:-)
پ watch dogs کو؟؟؟؟؟؟؟
اگه shadow of mordor روند تکراری رو پیش نمیگرفت و داستان کوتاهی نداشت .(چون از لحاظ گیمپلی و گرافیک عالی بود) می تونست رتبه دوم یا حتی اول این لیست باشه.
شاید روندش تکراری میشد ولی انقدر گیم پلی عمیقی داشت که من ازش خسته نمیشدم!!!!
به نظر من بزرگتری ایراد این بازی فضا سازی یکنواخت بازی بود که برعکس بازی هایی مثل اساسین اصلا گشت و گذار تو دنیاش لذت بخش نبود خصوصا شهر black gate!!!! :yes:
ای بابا بازم بر اساس متا!!!(البته بلاد بورن رو بازی نکردم!!)
من division و shadow of mordor رو بهترین میدونم!!!!!
:yes:
به نظرم این نسل تا الان عالی کار نکرده
به جز ۳ بازی تاحالا بازی دیگه ای بالای ۹۰ نگرفته متا
بالای ۸۰ هم فک نکنم به ۲۰ تا بازی برسه
همه پی اینن که گرافیک بالاتر و ۱۰۸۰ و ۶۰ فریم
امیدوارم زودتر شاهد برگشت انحصاری هایی همانند killzone , god of war باشیم و با بهترین کیفیت نه صرفا یه اسم روی کاور بازی
از اونطرف هم مایکرو امیدوارم دیگه گیرز ۴ و در آینده halo6 با کیفیت سابقشون منتشر بشن
برای مقاله زحمت زیادی کشیدید و از این بابت ممنونم.
به نظر من معیاری که انتخاب کردین خیلی جالب نیست.باید مواردی از قبیل محبوبیت بین بازیکن ها یا فروش رو هم در نظر میگرفتین.الان ما بازی هایی به مراتب بهتر از اینا داریم که به خاطر نمره کمتر توی لیست نیستن.مثلا شیطان درون از خیلی از این عناوین محبوب تره و فروش خوبی هم داشته.یا دستینی و دیویژن طرفدارای زیادی دارن و فروششون هم سرسام اور بوده.طبیعتا نمره خوب دلیل این موفقیت ها نیست بلکه تونستن طرفدارای زیادی پیدا کنن و به نظر من این نکته اونا رو به “برترین ها” تبدیل میکنه.”بلادبورن” هم نمونه کامل یه موفقیته.کیفیت بالا (این مورد این روزا به شدت کم پیدا میشه!!!)-فروش خوب-نمره خوب-محبوبیت بین بازیکنا و یه انحصاری ابرومند (که به نظر میرسه نسلش داره منقرض میشه!!!)
بازم ممنونم.
Blood حقشه اوله
یعنی ویچر جزو ۱۰ بازی برتر نسل ۸ نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!
این لیست عناوین جدیده که تازه اولین نسخشون رو توی نسل هشت عرضه کردن.ویچر قبل از این دو نسخه داشته.یکی ۲۰۰۷ اومد اون یکی هم ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲.
خب نو.ب جان اول یه نگاه به تیتر خبر بنداز.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
خوبن ولی عالی نیستن
من اصلا با بلاد برن حال نمیکنم حتی اگرم واس pc میومد :dazed:
مشکل از شماست وگرنه بلادبورن از برترین های نسل هشته (از ویچر خیلی بهتره !!!)
درست نیست این بازی با ویچر مقایسه بشه
دقیقا
احسنت
دوست عزیزی که میگی احسنت و دقیقا !! منظور ایشون از این که میگه درست نیست بلاد و ویچر مقایسه بشن این نیست که ویچر سطح بالاتری داره منظورش اینه هردو شاهکارن و دوتا شاهکار با هم مقایسه نمیشن هیچ جوره نمیتونید بگید ویچر از بلادبورن بهتره و برعکس چه از لحاظ متا و چه یوزر اسکور برابرن فروش و جوایز بیشتر ویچر هم برمیگرده به مالتی پلتفرم بودن
مشکل از منه!!! :wilt:
خخخخخ :rotfl: :rotfl:
از ویچر بهتره!
پس لابد اون همه آدم که گوتی رو انتخاب میکنن احمق شدن که ویچر توی تمام مراسم ها بهترین بازی سال شده!
تنها برتری بلودبورن نسبت به ویچر(نسبی):گیم پلی 😐
من نظر شخصیمو گفتم دوستان حمله ور شدند 😐
من بلاد بورن رو ۱۰ پله بالا تر میدونم … نظر خودمه :yes:
Amir Hiden
ایول نمردیم و یه بار هم با شما هم نظر شدیم 😀
FrOst
درست نیست ویچر با این بازی مقایسه بشه 😉 یه پو*ن تعاملی که بویی از گیم پلی نبرده
فن ماکرو هستم ولی بی منطق نیستم که چنین انحصاری عظیمی رو زیر سوال ببرم 😀
بلاد بورن و بعدشم فورزا ۶ برترین بازی های انحصاری بودن که من تو این نسل بازی کردم
بلود بورن که نمیدونم چه بازی ای هستش ولی بلادبورن رو صد در صد بازی نکردی اگه بازی کرده بودی به این راحتی جلوی ویچر تحقیرش نمیکردی!! نکن ن.و.ب جان …نکن 🙂
به هر حال هر کسی سلیقه ای داره.
مقاله خیلی خوبی بود، مرسی دانیال جان.
فقط ای کاش Undertale رو هم توی لیست قرار میدادید (اگه به عنوان یک فرانچایز جدید بهش نگاه کنیم)
این مقاله بازیهای aaa رو در نظر گرفته 😐 😐 😐
دقت کن نوشته بازی های مستقل و کوچیک که فقط روی PC اومدن احتساب نمیشه
Shadow of mordor بدون شک از نظر من بهترینه
گیمپلی فوووق العاده – اصلا قابلیت هاش رو نگاه بندازین چه جالب!الکی اینهمه جایزه نبرده
داستانی عمیق و گیرا از جنس تالکین!
هوش مصنوعی قوی و اعصاب خورد کن
گرافیک عالی و درجه یک
تنها نقطه ظعفش از نظر من داستانی بود که میتونست خیلی طولانی تر روایت بشه ولی ریسک داشت چون ممکن بود گیراییش رو از دست بده!
اینقدر به من حال داد که نگو قبلا این حس رو فقط با civ داشته بودم!
منتظر نسخه ۲ :weep:
Civ چیه؟؟؟
Civilization
داستانش اصلا جالب نبود
وسط مبارزه یهو حلقه از دست یکی می افته تو انگشت اون یکی 😐 میتونستن از کتاب های سرزمین میانه سوژه بهتری پیدا کنن
نه اتفاقا به همین چیزا شه که جالبه!
ملت میرن فیلم هندی نگا میکنن بعد به این بازی ها میگن تخیلی!
من فیلم هندی میبینم؟ 😐 الان شما از کجا به این نتیجه رسیدی؟ 😐
نه بابا خدا نکنه گفتم ملت!!
منظورم شما نبودی!!
پس به من نگو این برا من مثل توهین میمونه خب منم جزو ملتم دیگه 😐
فیلم هندی دیدن توهینه!!!!
تو دنیا خنده دار تر از فیلم هندی نداریم خصوصا تو صحنه های اکشنش!!!! :laugh:
من با موفق بودن Life is strange… مشکلی ندارم ولی طرفدار هم زیاد نداره! من ۱۲ دلار پاش دادم رو PS3 زدم و … قسمت ۵ اصلا خوب نبود… بقیه هم فقط خوب بودن
بیشتر به خاطر پلت کردنش خریدمش 😀
ماشالله بلاد بورن
لطفا جواب بدین : چرا انقد روندن ماشین توی Project CARS سخته همش از جاده میزنه بیرون :reallypissed: !!!(اخرین نسخه با فول دی ال سی ) رو دارم .
شما shif 2 رو اول بازی کن بعد میفهمی روندن ماشین تو project cars چه قدر اسونه!!!! 😎
یکی از دلایلش ممکنه بخاطر این باشه که شما بیشتر سبک ارکید بازی کردی و زیاد به سبک شبیه ساز عادت نداری که با کمی تمرین حل میشه!!!!
شما باید گاهی ترمز بگیری و …
مثل ارکید نیست دستتو بزاری رو گاز و پیچ ۹۰ درجه بزنی
شبیه واقعیت هست و سخته
اول بلاد بورن بعد میدل ارس
جونم life is strange خیلی حال کردم باهاش :inlove: :inlove:
سر تعظیم فرود میارم جلو سازندگان bloodborneو استدیو خلاق و هنرمند from software.بدونه شک یکی از بهترین ipهای نسل جدید و تاریخ نسل گیم هست که تجربه این بازی رو به همه دوستان عزیزم پیشنهاد میکنم :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 😀 😀 😀
بوجود اومدن یک فرنچایز جدید نیاز به تغییر جو و حال وهوای گیمر ها داره و الان بازی های خلافانه و روان اما پیچیده الزامی هستش .
در این لیست برای من شخصا TITANFALL و Life is strange بیشتر به چشم اومد…تایتانفال یکی از بهترین تجربه های مولتی پلیر برای من نه در این نسل بلکه تا الان بوده…گیمپلی بازی فوق العاده فوق العادست :)) گرافیک بازی هم نسبتا عالی و مد ها و مپ ها همه خلاقانه و همینطور تایتان ها هم کاملا بالانس هستند…همینطور LIS روایت داستان فوق العاده زیبایی رو ارائه میده و گیمر رو غرق در دنیاش میکنه…گرافیک هنری بازی هم بسیار زیبا و همینطور موسیقی بازی فوق العاده زیبا بود…مرسی بابت مقاله 🙂
من اصلا نمیخوام به بازی project cars توهین کنم یا … ولی وقتی من بازی رو روی کامپیوترم ریختم یک بازی بسیار بد بود فقط ماشین های زیاد و گرافیک خوبی داشت وگرنه اگر ترمز و جهت رو با هم میگرفتیم کار نمی کرد و میرفتی تو دیوار
دقیقا چجوریه به خاطر کرک یا …؟
احتمالا مشکل فنی بوده
هر چند این عنوان رو بازی نکردم ولی خوب بعیده از یه بازی بزرگ با همچین قدرتی که تنها بازی ماشین سواری که ۱۲ کی پشتیبانی میکنه بعد همچین ایراد مسخره ای داشته باشه
یا مشکل از تنظیمات بوده یا چیز دیگه
باید بری تو تنظیمات درست کنی مال منم اینطوری شده بود
Life Is Strange فوق العاده بود و از نظر داستانی یه شاهکار و واقعا خیلی بازیش قشنگ بود.
بد نیست این جناب سم لیک بره یه ذره داستان سرایی رو از امثال این گروه و این بازی یاد بگیره.
Bloodborne هم که شاهکار بود.
شما max Payne یک و دو و Alan wake رو بازی کن بعد از داستان سرایی عناوین سم لیک ایراد بگیر!
بهترین بازی من تو این نسل dying light بود :inlove: هنوز دارم بازیش میکنم!
ولی چون این لیست از نظر متا بود پس قطعا نمیتونست تو این لیست باشه.
در مورد بازی های درون لیست هم shadow of mordor و project cars رو بیشتر از بقیه دوست دارم.
البته در مورد bloodborne نمیتونم نظر بدم چون انحصاری بود نتونستم تجربش کنم ولی چون سری دارک رو بازی کردم و باتوجه به نظر دوستان و منتقدین میدونم که قطعا شاهکاره.
dying light :yes: :inlove: