اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – قسمت آخر

اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – قسمت آخر

از قدیم گفته اند “کار را که کرد؟ آن شخصی که کار را انجام داد!!”… شوخی کردم! این را من خودم گفته ام!! از قدیم گفته اند “کار را که کرد؟ آن که تمام کرد.” وقتی قرار باشد کاری را در اواسط راه رها کنی بهتر است که اصلا آن را انجام ندهی. ۷ ماه قبل بود که اولین قسمت از راهنمای قدم به قدم و جامع شاهکار میازاکی یعنی بلادبورن را برای شما عزیزان آغاز کردم و به معنای واقعی کلمه “قدم به قدم” بازی را برای شما دوستان به همراه معرفی کاوننت ها و … شرح داده و سعی کردم تا هیچ نکته ای از قلم نیافتد. این مسیر را ادامه دادم و تک تک بخش های انتخابی بازی و تک تک باس های انتخابی و تمام راز و رمزهای مخی بازی و … را به ترتیب در قسمت های مختلف برایتان توضیح دادم تا سرانجام امروز به قسمت سو و دوم و پایانی این راهنما برسیم و در مورد ۳ پایان مختف بازی حرف بزنیم و پرونده اولین راهنمای جامع قدم به قدم و فارسی بلادبورن را ببندیم.

img

راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne

Bloodborne یک شاهکار در در تمام زمینه ها بود. بازی که یکی از بی‎نقص ترین عناوینی است که در نسل هشتم منتشر شده است و در تک تک بخش های خود از گرافیک و گیم‌پلی گرفته تا صداگذاری و … کیفیت فوق العاده بالایی دارد و شهر Yharnam یکی از مخوف‌ترین شهرها و محیط‌هایی است که تا به حال بازی‎های رایانه‎ای به خود دیده‌اند. ارزش تکرار این شاهکار بسیار بسیار بالاست و حتی با وجود بارها بازی کردن Bloodborne، به هیج وجه این عنوان برای ما خسته کننده نمی‌شود و باز هم دوست داریم تا آن را تجربه کنیم. بر طبق قولی که داده بودم بعد از راهنمای عنوان دارک سولز ۳، نوبت به راهنمای قدم به قدم بازی Bloodborne می رسد که تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی مراحل این عنوان و نحوه پیشروی در آن ها و مبازه با باس ها و …. به صورت جامع و به زبان فارسی برای شما عزیزان تهیه شود. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی و به صورت یک راهنمای کامل نوشتاری وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی نوشتاری و قدم به قدم Bloodborne برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

برای رسیدن به پایان سوم بازی شما باید در طول بازی حداقل ۳ عدد از ۴ عدد ایتم Third Umbilical Cord موجود در بازی را جمع کرده باشید.

 قصد داریم تا این راهنما را برای شما قرار دهیم تا اگر دوباره قصد دارید این بازی را انجام دهید به برخی نکاتی که شاید در دفعات قبلی متوجهشان نبوده اید دست پیدا کنید و تمام موارد مخفی و آیتم های مهم و پنهان در بازی را کاملا بشناسید. اگر هم که می خواهید بازی را از ابتدا برای اولین بار اغاز کنید و تا به حال به خاطر سختی بازی و… می ترسیده اید، اکنون با این راهنمای فارسی و قدم به قدم، احساس بهتری برای شروع بازی داشته باشید افراد و بازیبازان بیشتری بتوانند پای به این دنیای شاهکار بگذارند و قطعا بعد از این بازی است که تازه عاشق دارک سولز هم خواهند شد. در ابن راهنما از شروع بازی به صورت مرحله به مرحله تمامی بخش های بازی کاملا قدم به قدم شرح داده خواهند شد تا در نهایت کاملترین راهنمای نوشتاری جامع فارسی برای این بازی به دست اید و اختصاصا توسط گیمفا به شما تقدیم گردد. امیدوارم که این راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود نیز به مانند راهنمای شخصیت های دارک سولز ۳ مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. لازم به ذکر است قبل از آن که وارد راهنمای قدم به قدم از شروع بازی شویم و پیشروی در مراحل را آغاز کنیم طی دو قسمت برای شما عزیزان برخی موارد مهم در بازی را شرح دادیم تا بعد از آن وارد راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با قسمت پایانی از سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne در خدمت شما خواهیم بود. با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.

بعدا در بازی Arianna نوزادی را به دنیا می آورد که البته یک موجود عجیب الخلقه است و باید آن را بکشید تا Third Umbilical Cord از روی جسدش بردارید.

حتما می دانید که بلادبورن ۳ پایان دارد و نه دو پایان. در یک پایان باس آخر همان Mergo’s Wet Nurse است. در یکی باس آخر Gehrman, the First Hunter است و در آخری علاوه بر Gehrman, the First Hunter یک باس نهایی با نام Moon Presence هم خواهید داشت.

وقتی بعد از انجام تمام کارهای قسمت قبلی به هانترز دریم برگردید می بینید که دروازه کوچکی که در بخش پایین این منطقه بود و از اول بازی بسته بود اکنون باز است و وقتی مقداری جلو بروید می بینید که Gehrman, the First Hunter روی صندلی نشسته است و باید با او صحبت کنید.

هرگز قبل از این که Rom, the Vacuous Spider را بکشید، Iosefka را نکشید و با وارد شدن به inner sanctum وی را دشمن خود نکنید. بعد از کشتن Rom, the Vacuous Spider و زمان Blood Moon به کلینیک وی برگردید و Iosefka را بی دفاع و ساکن می یابید و راحت او را کشته و Third Umbilical Cord را بردارید.

بلادبورن در پایان بازی به شما یک انتخاب می دهد به مانند عناوین سولز که این انتخاب بر اساس قبول کردن یا رد کردن درخواستی است که در انتهای بازی Gehrman, the First Hunter از شما دارد. اگر حرف وی را قبول کنید پایان اول بازی رقم می خورد که دیگر باس فایتی وجود ندارد و دمویی می بینید. اگر قبول نکنید آن وقت باید با خود Gehrman, the First Hunter به عنوان باس نهایی مبارزه کنید تا پایان دوم بازی رقم بخورد.

اما پایان سومی هم در کار است. اگر شما یک سری کارهای خاص را در طول بازی انجام داده باشید بعد از مبارزه با Gehrman, the First Hunter یک باس نهایی دیگر یعنی Moon Presence ظاهر می شود و پایان سوم بازی را خواهید دید. این مطلب رسما پر است از اسپویلرهای بسیار شدید که خب البته می دانید دیگر ! ناسلامتی راهنمای بازی است!

به منطقه مخفی Abandoned Old Workshop بروید. این منطقه دقیقا مشابه هانترز دریم است و منطقه کوچکی است. اینجا را بگردید و یک Third Umbilical Cord را همراه کلی آیتم ارزشمند دیگر و برخی اطلاعات داستانی از Abandoned Old Workshop بردارید.

برای رسیدن به پایان سوم بازی شما باید در طول بازی حداقل ۳ عدد از ۴ عدد ایتم Third Umbilical Cord موجود در بازی را جمع کرده باشید. به صورت زیر می توانید این آیتم ها را به دست آورید.

  • حتما با NPC حاضر در Cathedral Ward که از شما می خواهد مردم باقی مانده را به اینجا بیاورید تا پناه بگیرند، صحبت کنید و او را نکشید زیرا بی ازار و دوست است. قبل از مبارزه با Rom, the Vacuous Spider، در منطقه Cathedral Ward در پشت پنجره یکی از خانه ها با زنی که Arianna نام دارد صحبت کنید و به او بگویید که Cathedral امن است تا به آنجا برود. به هیچ وجه NPC که ظاهری بدبخت و بیچاره دارد و در Forbidden Woods از شما تقاضای سرپناه می کند را به Cathedral نفرستید زیرا Arianna را می کشد (در واقع همه را یکی یکی می کشد زیرا یک دیو مخوف است). بعدا در بازی Arianna نوزادی را به دنیا می آورد که البته یک موجود عجیب الخلقه است و باید آن را بکشید تا Third Umbilical Cord از روی جسدش بردارید. هشدار: شخصیت دیگری که یک زن است و از Yahar’gul, Unseen Village وی را به Cathedral می فرستید ممکن است Arianna را بکشد و این گونه نتوانید به آیتمتان برسید. این دو زن هر دو اگر با آنها صحبت کنید به شما یک آیتم blood می دهند. اگر در حضور او از Arianna این ایتم را بگیرید وی بعدا دیوانه و عصبانی می شود و در حقیقت به خاطر حسادت Arianna را می کشد. بهتر است از هیچ کدام از آنها یعنی نه از زنی که Yahar’gul, Unseen Village می آید و نه از Arianna آیتم  blood را نگیرید تا به جان هم نیافتند!

بلادبورن در پایان بازی به شما یک انتخاب می دهد به مانند عناوین سولز که این انتخاب بر اساس قبول کردن یا رد کردن درخواستی است که در انتهای بازی Gehrman, the First Hunter از شما دارد. اگر حرف وی را قبول کنید پایان اول بازی رقم می خورد که دیگر باس فایتی وجود ندارد و دمویی می بینید.

  • هرگز قبل از این که Rom, the Vacuous Spider را بکشید، Iosefka را نکشید و با وارد شدن به inner sanctum وی را دشمن خود نکنید. بعد از کشتن Rom, the Vacuous Spider و زمان Blood Moon به کلینیک وی برگردید و Iosefka را بی دفاع و ساکن می یابید و راحت او را کشته و Third Umbilical Cord را بردارید.

اگر در خواست Gehrman را قبول نکنید آن وقت باید با خود Gehrman, the First Hunter به عنوان باس نهایی مبارزه کنید تا پایان دوم بازی رقم بخورد.

  • به منطقه مخفی Abandoned Old Workshop بروید (در راهنما نحوه رسیدن به آن توضیح داده شده است که از Cathedral Ward و بعد از کشتن Blood Starved Beast و صحبت با Gehrman, the First Hunter در هانترز دریم، می توانید به آنجا برسید). این منطقه دقیقا مشابه هانترز دریم است و منطقه کوچکی است. اینجا را بگردید و یک Third Umbilical Cord را همراه کلی آیتم ارزشمند دیگر و برخی اطلاعات داستانی از Abandoned Old Workshop بردارید.
  • چهارمین آیتم Third Umbilical Cord به صورت خود به خود بعد از کشتن باس Mergo’s Wet Nurse به شما داده می شود.

حالا باید حداقل ۳ تا از چهار Third Umbilical Cord را قبل از صحبت و مبارزه با باس آخر یعنی Gehrman, the First Hunter مصرف کنید. سپس با Gehrman صحبت کنید و درخواست او را رد کنید تا با او مبارزه کنید و این بار وقتی او را کشتید دیگر بازی تمام نمی شود و دمویی می بینید و باس نهایی اصلی بازی که Moon Presence نام دارد ظاهر شده و باید او را شکست دهید تا بتوانید پایان سوم و کامل و اصلی بازی را مشاهده کنید. قبل از توضیح مبارزه با این باس نهایی بهتر است نکته خیلی مهمی را مطرح کنم.

باید حداقل ۳ تا از چهار Third Umbilical Cord را قبل از صحبت و مبارزه با باس آخر یعنی Gehrman, the First Hunter مصرف کنید. سپس با Gehrman صحبت کنید و درخواست او را رد کنید تا با او مبارزه کنید و این بار وقتی او را کشتید دیگر بازی تمام نمی شود و دمویی می بینید و باس نهایی اصلی بازی که Moon Presence نام دارد ظاهر شده و باید او را شکست دهید تا بتوانید پایان سوم و کامل و اصلی بازی را مشاهده کنید.

باس فایت Moon Presence

نکته: چون این باس فایت نهایی یعنی مبارزه با Moon Presence بلافاصله و بدون معطلی و فرصت دادن به شما بعد از شکست Gehrman آغاز می شود و ممکن است آیتم سلامتی کافی بعد از مبارزه با Gehrman نداشته باشید و یا احیانا می خواهید بلاد اکوهایی که از کشتن Gehrman به دست آورده اید را از دست ندهید و خرج کنید و مجددا با آمادگی کامل و آیتم های سلامتی کامل به مبارزه با Moon Presence بیایید، در حین مبارزه باس آخر از Bold Hunter’s Mark استفاده کنید تا از منطقه باس خارج شوید و به هانترز دریم برگردید (پیشنهاد می کنم این کار را انجام دهید تا ایتم ها سلامتیتان دوباره پر شوند).

چون مبارزه با Moon Presence بدون فرصت دادن به شما بعد از شکست Gehrman آغاز می شود و ممکن است آیتم سلامتی کافی بعد از مبارزه با Gehrman نداشته باشید، در حین مبارزه با وی از Bold Hunter’s Mark استفاده کنید تا به هانترز دریم برگردید و آیتم سلامتی شما پر شود

همینطور اگر بخواهید قبل از پایان بازی و آغاز New Game Plus کاری را در دنیای بازی انجام دهید که قبلا فراموش کرده اید نیز هنگام باس فایت از Bold Hunter’s Mark استفاده کنید تا به هانترز دریم برگردید. نترسید، با این کار وقتی دوباره به منطقه باس برگردید لازم نیست با Gehrman, the First Hunter مجددا مبارزه نمایید و مستقیم به مبارزه با Moon Presence می روید. به مانند مبارزه با Darkbeast Paarl، باس Moon Presence نیز بسیار بسیار سریع حمله می کند و ضربه می زند اما شما می توانید از اغلب حملات وی جاخالی دهید و دوری کنید با روش غلت زدن و رفتن به پشت باس و سپس فرود آوردن ضربات بر او. البته همیشه مقداری از قدرت بدنی خود را نگه دارید تا آماده غلت زدن و فرار کردن باشید.

اگر بخواهید قبل از پایان بازی و آغاز New Game Plus کاری را در دنیای بازی انجام دهید که قبلا فراموش کرده اید نیز هنگام باس فایت از Bold Hunter’s Mark استفاده کنید تا به هانترز دریم برگردید.

کلا سیستم ما “بزن در رو” آن هم از پشت است! همچنین این باس گاها یک اشعه و انفجار قرمز رنگ ایجاد می کند که تقریبا تمام خط سلامتی شما را خالی می کند. سعی کنید همیشه آماده مصرف آیتم سلامتی باشید. بعد این همه و مصرف آیتم سلامتی در حالی که باس مدت کوتاهی حرکت نمی کند سریعا به او ضربه بزنید. همین روند را ادامه دهید تا Moon Presence را هم به درک واصل کنید و حالا شما لیاقت دیدن پایان اصلی بازی Bloodborne را دارید و از دیدن آن لذت ببرید.

Moon Presence بسیار سریع حمله می کند و ضربه می زند اما شما می توانید از اغلب حملات وی جاخالی دهید و دوری کنید آن هم با روشی که دیگر سولز بازیان و بلادبورن بازان در آن “اوستا” شده اند! یعنی غلت زدن و رفتن به پشت باس و سپس فرود آوردن ضربات بر پشت مبارک ایشان!!

به این ترتیب است که داستان و پرونده راهنمای بلادبورن برای همیشه به پایان می رسد تا یک مرجع فارسی و کامل با کل مسیرها و باس ها و مکان ها و گنج های مخفی و پایان های بازی و توضیح قدم به قدم بازی، برای بازیبازان عزیز و کاربران دوست داشتنی گیمفا وجود داشته باشد و بتوانند برای دفعات بعدی بازی کردنشان برای کشف تمام رازهای بازی از آن استفاده کرده و یا اگر تازه با این سبک آشنا شده اند و می خواهند سراغ بازی بیایند بتوانند با استرس کمتری جلو بروند تا با بازی آشنا شوند. در پایان امیدوار هستم که از این راهنما راضی بوده باشید و گاهی به کارتان آمده باشد یا بیاید. به زودی کل راهنما را در قالب یک پی دی اف اختصاصی گیمفا برای شما عزیزان قرار خواهیم داد تا مانند یک کتاب راهنما برای شما عمل کند و کل آن را در یکجا با هم داشته باشید.

بعد از این که Moon Presence را هم به درک واصل کردید پایان اصلی بازی Bloodborne را خواهید دید و از آن لذت خواهید برد.

در قسمت آینده راهنمای بلادبورن هیچ چیز خاصی را توضیح نخواهیم داد چون چیزی نیست دیگر!! 

شما می توانید تمامی بخش های این راهنما را در این قسمت مشاهده نمایید.

به امید دیدار مجدد در راهنماهای دیگر

12345678910(9 رای, میانگین آرا 9٫89 از 10 )
Loading...

برای دنبال کردن گیمفا می توانید از تلگرام و اینستاگرام استفاده کنید.

نظرات

  1. joel گفت:

    (The end) تبریک به خاطر پشتکار جناب اقابابایی عزیز Yes

    50Thumb up 46Thumb down
  2. arsalaan گفت:

    آقا سعید واقعاً خسته نباشید. کار بسیار بزرگ و سختیو انجام دادید. این مطلب میتونه به عنوان یه مرجع واسه عاشقان فارسی زبان میازاکی تا همیشه بمونه .
    خواستم یه تشکّر ویژه ازتون بکنم چون میدونم واقعاً کار طاقت فرسایی بود.
    راستش قسمت ١-٢ این مقاله رو که میخوندم به خودم گفتم که بعید بدونم بتونید تمومش کنید چون واقعاً حجم کار بالا بود ولی مسکه پشت کارتون بیشتر از تصور من بود Smile
    باز هم ممنون بابت تمامی زحماتتون

    45Thumb up 44Thumb down
  3. Golden_Sauber گفت:

    یک خسته نباشی کلی از طرف خودم به سعیدجان عزیز برای کامل کردن راهنمای بازی بلاد بورن میگم!
    واقعا ممنون سعید جان راهنما به کامل ترین شکل ممکن به پایین رسید و دوستان هم حتما نکات تازه ای رو کشف کردن،در باره ی این ابر شاهکار که کلمات در وصفش عاجزند،همچنین DLC این عنوان شایسته یک بازی کامله،سلاح های بیشتر و داستان اون مکمل این ابر شاهکاره.من هنوزم توی سیاه چاله ها هستم و هنوزم بعد کلی بازی چیز های جدیدی کشف میکنم این بازی برای اهلش بی نهایته

    36Thumb up 43Thumb down
    • درود بر شما حمید جان. خیلی متشکرم. سلامت باشید انشالله. واقعا از حمایت شما متشکر و سپاسگزارم و بر ام ارزشمنده چون خستگی رو از تن ادم در میاره. برای شمال هر کاری بکنیم باز هم کمه.
      در مورد بازی و دی ال سیش هم که واقعا کاملا درست میگید

      9Thumb up 0Thumb down
  4. Fight Club گفت:

    یه دنیا درود بر اقا سعید عزیز…
    جدا از مقاله و سایت… دوست دارم اینجوری به قضیه نگاه کنم..
    به نظرم کاری که شما کردی جنبه معنوی داشت…
    چجور بگم…شما یه جور ادای دین کردی به این شاهکار…. و این حداقل برای من خیلی ارزشمنده…
    فکر نکنم کسی تو ایران … همچین ادای دینی به این شاهکار کرده باشه…
    از ته قلبم بهت تبریک می گم به خاطر این حرکت ارزشمند…
    این فقط عشق خالص شما رو به این صنعت میرسونه… و حیف که افرادی مثل شما انگشت شمارن!
    ای کاش بنده حقیر هم در جایگاهی بودم …. که میتونستم ادای دینی به این شاهکار داشته باشم… شما پرچم ما رو همبردی بالا….
    خسته نباشی Heart Heart Heart

    44Thumb up 44Thumb down
    • درود بر فرزام عزیز. باید بگم نظرت رو چندین بار خوندم و دروغه اگر بگم کلی کیف نکردم و به خودم افتخار نکردم که دوستایی مثل شما دارم با این همه لطف و محبت و از همه مهمتر معرفت. نظرت رو واقعا لازم داشتم بشنوم که بفهمم در مسیر درستی قرار دارم. واقعا یک دنیا ممنون از لطف و محبتت

      11Thumb up 0Thumb down
      • Fight Club گفت:

        سعید عزیز… من کوچک تر ار اونی هم که بخوام بگم تو مسیر درستی قرار داری یا نه…
        صحبت هایی که بالا کردم … نه تعارف بود … نه چیز دیگه…
        این صحبت ها از ته قلبم بود….. چون به شدت احساساتی هستم…
        خودتم میدونی یه سری چیزا غیر قابله بیان هست… باید خودت درکش کنی.. Heart
        دوستی با شما باعث افتخار منه..

        10Thumb up 0Thumb down
  5. Nima.1371 گفت:

    عالی و بی نظیر.خسته نباشید استاد.

    29Thumb up 41Thumb down
  6. Mister Sharifat گفت:

    ممنون برای صبر و حوصله و دقت توی ادای دِین به جامعه دوستدار این دست از گیم ها که افراد خاص جامعه رو تشکیل میدن، خیلی زحمت کشید، واقعاً میگم، صبر و حوصله زیادی میخواست اما خب کار کارِ موندگاری شد باطبع، البته از حق نگذریم طمع اصلی بازی اینه که بار اول بدون راهنمایی برید حسابی ریش و موهاتون سفید بشه من ۴ بار رفتم این گیم رو، تموم تروفی هاشو جمع کردم فقط تروفی گلد کویین آف یارنام موند که تمام دانجن رو رفتم فقط جا به جا میزدم هر بار آخرشم پیداش نکردم و گر نه پلاتینیوم میشد، آقای آقا بابایی کار ردیف و باحالی بود ان شاءالله موندگار شه

    24Thumb up 42Thumb down
  7. Su35.Flanker گفت:

    تشکر ویژه بابت زحمات و پشتکار شما اقا سعید بنده با اینکه بلادبورن رو تمام کرده بودم اما تمام مقالات شما رو به سبب شیوایی ان به طور کامل مطالعه کردم و اتفاقا برخی جاهای گنگ رو هم که قبلا متوجه نشدم به لطف شما فهمیدم. انشاالله باز شاهد رهنمای دیگری از شما باشیم.

    24Thumb up 42Thumb down
  8. Iman G.Y گفت:

    درود بر سعید خان ممنون از تمام زحمات واقعا خسته نباشید pdf رو نذاشتید همچنان منتظریم بازم ممنون

    22Thumb up 43Thumb down
  9. GOD OF WAR گفت:

    Kheili aali bood…Engar dobare bayad in bazio tajrobe kard

    23Thumb up 42Thumb down
  10. mohamad 47 گفت:

    سلام سعید جان.واقعا خسته نباشی داداش.بلاخره این راهنما رو به پایان رسوندی.کارت عالی بود.این بازی و کلا سری سولز پیچیده هستن.بلاد بورن واقعا یه بازی شاهکار بود.من که هنوز تازه یه بار رفتم تا اخرش.باید ۲ بار دیگه حداقل برم.دی ال سیش رو هم هنوز نگرفتم.وحتما بعد این که کارم با دنیای ویچر تموم شد میام سراغش و از راهنمایی قشنگت هم استفاده خواهم کرد

    21Thumb up 41Thumb down
  11. Alireza_yoo گفت:

    موفق و موید باشید اقا سعید ایشالا بلاد بورن دو زودتر بیاد هم ما خوشحال شیم هم با راهنمایی های شما کامل بازیو شخم بزنیم

    23Thumb up 42Thumb down
  12. ali_m گفت:

    بسیار عالی و جامع بود سری مقالات راهنمای قدم به قدم واقعا از نگارنده محترم ممنونم لطفا اگه براتون مقدور هست راهنمای قدم به قدم بازی دارک سولز ۳ رو استارت بزنید مرسی.

    22Thumb up 42Thumb down
  13. poor gamer گفت:

    وای هفت ماه گذشت!
    اسپم:آقا سعید نقد MGS 3 رو یادت نره

    21Thumb up 41Thumb down
  14. nimaps4 گفت:

    اینم از قسمت اخر راهنمای بازی احساس کردم تو یه مسافرت بودم با اقا سعید که تموم شد چون بازیو یه بار دیگه با این مقاله تموم کردم…خسته نباشید
    پ.ن:اقا یه سوال…اگه بر فرض بخوان بلادبورن دو رو در ادامه قسمت اول بسازن فک نمیکنید نمیشه؟ اخه پایان اول من درست نفهمیدم چیشد ولی فک نمیکنم جوری بود که ادامه دار باشه چون یجوری پایان بد بازی بود…تو پایان دوم هم که فلج شدیم و اینم غیر ممکنه…تو پایان سوم که گیریت وان شدیم اونم دیگه واقعا غیر ممکنه چن فک کنم کل بازی باید هیولا باشیم…

    23Thumb up 41Thumb down
  15. Hamed گفت:

    تنکس گاد Worship بالاخره تموم شد No

    46Thumb up 34Thumb down
    • Golden_Sauber گفت:

      از منفی مثبت ها معلومه که منفی ها کار انسان کینه ای و عقده ای مثله تو هست.بعضی وقت ها بهتر سعی کنیم بروز زندگی کنیم و به جای قایم شدن پشت این منفی مثبت ها خودمون رو بسازیم.چه قدر یک نفر میتونه علاف باشه که وقتشو برای مخفی کردن نظر دیگران بزاره.در قرن بیستم هستیم و این حرکات مال انسان های نخستین هم نیست.لطفا اگر زورت میاد میتونی جای دیگه خالی کنی اما اینجا جای مناسبی نیست.شما فردا میخوای توی این جامعه زندگی کنی بزرگ شو IDK

      26Thumb up 2Thumb down
    • قطعا مجبور نبودید بخونید و خوشحال می شدم از این که نخونید. دوستان به درستی پاسختون رو دادن و دیگه لازم نیست حرفی بزنم. خدا رو برای چیزهای مهم تری شکر کنید نه تموم شدن یا نشدن یه مقاله که کسی زورتون نکرده بخونید. در ضمن این توهات فقط نظر فلان رو منتشر می کنید و .. از سرتون بیرون کنید. یک دنیا ممنونم از دوستان عزیزم که خیلی عالی جواب شخصی که واقعا منطقی نداره رو دادن.

      نظر محبوب به انتخاب کاربران 32Thumb up 0Thumb down
      • fascist گفت:

        وایییی اقا سعید شما خودتون خیلی خطرناکید Sweat Sweat
        تو یه چشم به هم زدن بنش کردید Sweat Sweat Grin
        دستتون درد نکنه اگه یه ps4 داشتم قطعا این عنوانو تجربه می کردم
        میدونید با اینکه این بازیرو نمی تونم تجربه کنم اما تک تک قسمتای این راهنما رو خوندم و واقعا لذت بخشه بازم ممنون

        21Thumb up 0Thumb down
        • درود بر شما. نه بابا من که اتفاقا با کل کاربرای سایت رابطه خیلی خوبی داریم و برام در درجه اول اهمیت قرار دارن.
          قطعا کسی که بشینه حدود ۷۰۰ ۸۰۰ تا منفی و مثبت بده و بخواد سایت رو خراب کنه و نظر کسی که زحمت کشیده نظر گذاشته رو مخفی کنه بن میشه.
          انشالله بعدا بازی کنید لذت ببرید. واقعا از لطف شما متشکر و سپاسگزارم که وقت ارزشمندتونو گذاشتید و خوندید.

          9Thumb up 1Thumb down
  16. Hamed گفت:

    بازی که باید صفر تا صدشو با راهنمایی رف، اصن نباید بازی کرد.”صفر تا صد بازی” رو باید موقع بازی با ویکی بری، بعدش یه سوال این راهنما واسه چیه دقیقا خا الان همه بازی کردن دیگه
    مثه دوبله بعضی بازی ها که بعد چند سال میاد!
    نظرمو خواهشن بزار، فقط بلدین نظر این فن بوی هارو بزارین تا سایتتون داغ شه. نباید به انتقاد ازین باشه. تو نکات منفی بنویسین نیاز بازی دایمی به نت، چرا که دایم برای ثانیه یه ثانیش بری ویکی رو چک کنی. و در ضمن زبان و حوصله زیاد واسه ترجمه ویکی خشکش میخاد

    45Thumb up 42Thumb down
    • arsalaan گفت:

      عوضِ خسته نباشید گفتنته؟
      مفت و مجانی مطلب میخونی تشکر نمیکنی حداقل این حرفارم نزن
      شماها دو زار حق اشتراک واسه سایت میدادین چیکار میکردین دیگه؟؟؟

      27Thumb up 2Thumb down
    • Aminh گفت:

      اصلا هم معلوم نبود به همه ۴۰ تا دیسلایک دادی به خودت ۴۰ تا لایک

      23Thumb up 1Thumb down
    • AMIR HOSEIN HASANI گفت:

      چه ربطی داره برادره من کی گفته همه بازی کردن.خیلیا شاید گیر کردن و با این راهنما کارشون راه میوفته.چون به درده شما نمیخوره دلیل نمیشه این راهنما بد باشه.ویکیه این بازی هم با اینکه یه مرجعه کامله و اینقدر سر راست و واضح نیومده همه چیو بگه و اینکه همه هم زبانشون خوب نیست بخوان برن سراغش.

      4Thumb up 0Thumb down
    • THELASTOFUS_IR گفت:

      پست هایه سعید آقابابایی از معدود پستایی هست که ۱۰۰ درصد همه نظر ها ( جز توهین) ثبت میشن .

      اینو میگم چون خودم هیچ جایه سایت نظراتم تایید نمیشه فقط تویه پستایه سعید آقابابایی قرار میگیره . پس اینکه میگی نظرتو قرار بدن و فقط نظر فن بوی ها رو نزارید حداقل شامل پست این نویسنده نمیشه ( از دید من )

      5Thumb up 1Thumb down
      • خدا خبرتون بده واقعا که حرف حساب و حق می زنید. بدون استثنا نظری که فقط توش فحش و حرف زشت نباشه تاییده حالا هر چی که باشه انتقاد یا هر چیز دیگه ای. هر چند که دوستان اینقدر لطف دارن به من که ۹۹ درصد نظرات مثبت هست و شاید به این دلیله که برخی فکر میکنن این عجیبه ولی این باعث افتخار من هست که اکثریت دوستانم حمایت می کنند همیشه از بنده چون میدونن که من نظر کاربران برای اولین چیزه و چه نویسنده بودم و چه سردبیر هیچ فرقی در تعامل با کاربرا نداشتم.
        باز هم از شما و نظر بسیار ارزشمندتون تشکر میکنم

        3Thumb up 0Thumb down
    • THELASTOFUS_IR گفت:

      اینم که میگی باید همش تو ویکی بود و چک کرد راهکار شماس .
      من‌خودم بازیو پلات کردم اونم فقط با یه پارتی و تبادل نظر . شما میتونی همینجوری که بازی میکنی با چندتا گیمر دیگم‌چت کنی و از تجربشون استفاده کنی یا تجربه خودتو در اختیارشون بزاری یه جوری از بازی بد میگی انگار خیلی مردی و گیج شدی و یه خاطره بد واست رقم زده .
      فرند و پارتی و تبادل نظر رو واسه این جور بازیا گذاشتن استفاده کن دوستم

      0Thumb up 0Thumb down
  17. saeed rahimi گفت:

    جناب آقا بابایی خسته نباشید واقعا کار سختیه نوشتن همچین مقاله ای

    24Thumb up 41Thumb down
  18. Kratos_ps4 گفت:

    ممنون اقای اقابابایی . تو این مدت کم پیدایین . درمورد بازی هم باید بگم ممنون که اینهمه زحمت کشیدید و بازی رو مو به مو راهنمایی کردید. واقعا بعضی ها حسرت همچین انحصاری هایی رو میخورن . اخه تا چه حد بی عدالتی . سونی باید یه فکری به مایکی بکنه … ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL

    25Thumb up 42Thumb down
  19. Amirluck011 گفت:

    بلاخره تموم شد In Love
    خسته نباشی اقا سعید Rose

    3Thumb up 1Thumb down
  20. MICROSOFT.xbox one گفت:

    سعید جان واقعا دمت گرم داری یعنی به معنای واقعی کلمه دمت گرم Yes Yes

    4Thumb up 1Thumb down
  21. THELASTOFUS_IR گفت:

    بخش پایانی مقاله …
    واقعا شاهکار گفتن به این بازی حقشه.

    سعید جان من بازیو پلات کردم میخوام بدونم چیزی هست که جا بیوفته مثلا مکان یا باس یا هر چیزی تو بازی ( چون بیشتر مواقع که بازیارو پلات میکنیم دیگه بازی چیزی واسه رو کردن نداره و همه چیشو باید درک کرده باشیم)

    به خاطر کاری که شروع کردی و تمومش کردی هم واقعا تشکر میکنم مقاله ارزشمندیه.

    2Thumb up 0Thumb down
  22. Iman G.Y گفت:

    بن کنید این ادم عقده ای اشغال رو

    3Thumb up 0Thumb down
  23. hosseingamer@irib.tv3.ir گفت:

    ممنون آقا سعید دیگه نوبتی هم باشه نوبت دارک سولز۲ هست Grin

    2Thumb up 0Thumb down
  24. .kratos king کریتوس فن. گفت:

    Yes Yes مرسی سعید جان
    واقعا همه مقال قسمت به قسمت با صبر حوصله کامل بود و به طور کامل توضیح دادید مرسی In Love

    3Thumb up 0Thumb down
  25. Eranux گفت:

    جا داره یه خدا قوت جانانه بهتون بگم آقا سعید.
    جمع آوری و انتشار این مطلب حجیم و پر از جزئیات، فقط انگیزه و عشق شما به این بازی و کار نویسندگی رو میرسونه. نظر شخصیم اینه که واسه لذت بردن از هر بازی باید زبان انگلیسی قوی داشت تا بازیرو با تمام وجود درک کنی. ولی اینکه حمت کنی و برای خدمت به جامعه گیمرهای ایرانی این زحمت رو به جون بخری واقعا جای تقدیر داره.
    وقتی این مطلب برای بار اول منتشر شد، هیچ دیدی نسبت به بازی های سولز و بلادبورن نداشتم. مدتی بعد بلادبورن رو دیجیتالی خریدم و اولش از خریدم خیلی پشیمون شدم، چون سختی و مکانیسم بازی رو درک نمی کردم. اما الان به شدن از بازی کردن بلادبورن لذت می برم و بیشتر باس ها رو تونستم سولو کنم. بی صبرانه منتظر تجربه دارک سواز ٣ در آینده هستم.
    نکته و پیشنهاد: اگر شرایطش فراهم باشه، راهنمای قدم به قدم همچین بازی هایی به صورت ویدئو و با گزارش فارسی، هم یک جاهایی کار شما رو راحت تر می کنه و هم ارزش محتوا رو برای مخاطب به شدت بالاتر میبره.

    براتون آرزوی موفقیت دارم،
    ایمان

    2Thumb up 1Thumb down
    • درود بر شما. خیلی خیلی از لطف و محبتت شما متشکرم و باعث افتخارم هست که نظر مثبتی نسبت به من و مقالات دارید. حمایتتون برای من خیلی ارزشمنده. خوشحالم که تا حد کمی نقش داشتم در این که به سمت این بازی شاهکار بریدو لذت ببرید.
      انشالله که بشه ویدئویی قرار داد. انشالله که شما هم موفق باشید

      2Thumb up 0Thumb down
  26. mojy_star گفت:

    خسته نباشی آقا سعید .واقعا وقتی به این فکر میکنم که همچین راهنما با این حجم هندل کردین به اضافه ی مقالات دیگه ،روزی روزگاری و غیره من به جای شما احساس خستگی بهم دست میده.آفرین .

    2Thumb up 0Thumb down
  27. mohammad1380n گفت:

    داداش کاش زودتر میگفتی اون ۴ تا ایتم رو برداریم من دیگ همه کارارو طبق راهنما انجام دادم دیگه نمیشه ک

    1Thumb up 0Thumb down
  28. Saeed6US گفت:

    واقعا تشکر می کنم از آقا سعید گل که همچنین راهنمای خفنی نوشت برای این بازی
    واقعا شما حتی پتانسیل کتاب نوشتن تو زمینه بازی ها رو هم دارید و امیدوارم یه روز اونکارم انجام بدید
    فقط یه نکته من آخرای بازی و بازیم نسخه ساله
    بعد از اتمام بازی کار خاصی باید بکنم تا وارد دی ال سی شم؟؟؟؟

    2Thumb up 0Thumb down
    • Eranux گفت:

      برای دسترسی به DLC باید باس Vicar Amelia رو در Grand Cathedral شکست داده باشید و جمجمه روی میز کلیسا رو بررسی کنید. این کار باعث میشه زمان بازی به شب بره. حالا به Hunter’s Dream برگردید و کنار عروسک، مسنجر رو می بینید. باهاشون صحبت کنید و Eye of a Blood-drunk Hunter رو بدست بیارید. حالا به Cathedral Ward برید و از پله های سمت چپ پایین برید. اینجا به سمت راست برید و به جلو حرکت کنید. یه موجود خیلی بزرگ شما رو می گیره و به Hunter’s Nightmare که همون مکان DLC هست میبره. توی DLC شما می تونید با ۵ باس مبارزه کنید و بهترین سلاح های بازی رو بدست بیارید.
      اگر توی بازی کمک می خواستید من رو با آی دی eranux اد کنید.
      راهنمای دسترسی به مکان DLC هم اینجا هست: https://www.primagames.com/games/bloodborne/feature/bloodborne-how-access-old-hunters-dlc-recommended-level

      1Thumb up 0Thumb down
    • درود بر سعید عزیز. من از شما متشکرم به خاطر لطف و محبتتون و حمایتی که دارید. نظر شما باعث افتخار من هست واقعا.

      پاسخ رو گرفتید فکر کنم به طور کامل. اگر موردی هست در خدمتم

      2Thumb up 0Thumb down
  29. ebw گفت:

    فقط باید ادای احترامی کنیم به شما اقا سعید که تونستید راهنما رو تموم کنید.الحق این همه متن از یک عشق بلند مرتبه به این صنعت میاد شما تحسین بر انگیزید!
    عکس پروفایلتون هم از همیشه عشق تره Yes

    2Thumb up 0Thumb down
    • درود بر شما. خیلی از شما ممنونم. من باید ادای احترام کنم به شما به خاطر این همه لطف و معرفت. با وجود دوستایی مثل شما که دارم باید سعی کنم بهترین باشم تا لایق لطف شما باشم.
      این که میشناسید فردی مرکوری رو باعث میشه واقعا بهتون احترام دو چندان بذارم.

      1Thumb up 0Thumb down
  30. head of demon گفت:

    یه خسته نباشید مشتی به اقای اقابابایی
    یه پیشنهاد داشتم،شما که تسلط خوبی بر سری بازی های soulsدارید اگر امکانش هست داستان سری بازی رو با جزییات (نه همه جزییات،چون غیر ممکنه)توی سایت توضیح بدید.فکر کنم ٢٠-٢۵تا مقاله واسش کافی باشه.مخصوصا نسخه سوم رو.

    0Thumb up 0Thumb down
  31. Iman G.Y گفت:

    سعید جان از انتظار مردیم بزار pdf رو بازی رو برای بار دوم میخوام برم منتظرم منتظر سخته بخدا انتظار ممنون از شما

    1Thumb up 0Thumb down
  32. Dead_master گفت:

    داداش دمت گرم خسته نباشی

    0Thumb up 0Thumb down
  33. tatar گفت:

    با سلام خدمت شما و تشکر از وقتی که گذاشتی و میزاری.
    یه سوال از خدمتت دارم.
    می خوام بدونم توی ۳ پایانی که فرمودید. کدام پایان طوری است که می تونم با همان آیتم هایی که ز قبل جمع کردم دوباره بازی کنم؟ (توی پایان سوم که باس نهایی بازی میاد میدونم که دوباره در همان مکان اول بازی بیدار میشی و با همان آیتم ها ادامه میدی). آیا در دو پایان اولیه یعنی قبول پیشنهاد شکارچی و یا رد کردن پیشنهادش و مبارزه کردن با اون به عنوان باس آخر، این امکان وجود داره که بازی رو از اول با همان آیتم هایی که از قبل جمع کردی شروع کنی؟
    و در کلیت هر پایان په شرایطی رو بوجود میاره؟
    ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید.
    با تشکر

    0Thumb up 0Thumb down
  34. tiny گفت:

    عالی بود،اما بی زحمت پی دی اف هم بزار زودتر،ممنون بازم.

    2Thumb up 0Thumb down
  35. Dead_master گفت:

    داداچ برای کستن بچه ی آریانا کجا باید بریم؟

    0Thumb up 0Thumb down
  36. m.ras گفت:

    اقا سعید توی این راهنما گرفتن تروفی های بازی هم توضیح داده شده ؟

    0Thumb up 0Thumb down
  37. Mandgholi گفت:

    دوستان سلام
    اگر کسی بازی رو تموم کرده به منم راهنمایی بده تشکر ازتون
    آیدی تلگرام: mohammadgholipour1

    1Thumb up 0Thumb down
  38. hoseinwillson گفت:

    سلام ببخشید میشه در مورد کمک کردن به دیگران و کمک گرفتن راهنمایی کنید
    میخوام بدونم که اگه کمک بگیری یه اینسایت باید بدی اگه باس فایت بزنی اینسایت بهت برمیگرده یا نه
    بعد اگه به یه نفر کمک کنی به چی میده
    ممنون میشم پاسخ بدید

    0Thumb up 0Thumb down
  39. Amirdt2 گفت:

    با سلام و خسته نباشید به اقا سعید گل ! من همیشه اخبار رو از طریق گیمفا دنبال میکردم (خواندن نقد و بررسی و…) اما عضو نشده بودم تا اینکه این بازی امسال بدستم رسید ! تنها شاهکاری هست که قدرت تکرارش برام مثل رزدنت اویل ۴ هست Grin واقعا این راهنما برای رهایی از سردرگمی فوق العاده هست ! چیزی که خیلیا در مورد باس چهارم بازی (Amelia) نمیدونن یا در موردش جایی نگفتن اینه که حقیقتن با ۴ بار زدن این باس فهمیدم که چطور میشه بدون مصرف یدونه bloodvale کشتش Laugh نقطه ضعف این باس اصلا پشتش نیست برعکس جلوش هست! شما اگر به مدام با اسلحه ایی مثل saw spear به دست amelia ضربه بزنید mini bash میشه و یک ضربه هم نمیتونه بزنه تا بعد ۶-۷ ضربه (حدودا با fire paper ) استان میشه و در نهایت اگر کانترش کنید راحت میتونید شکستش بدید ROTFL در مورد باس سوم هم یه ست لباس دقیقا در محل مبارزه با هانتری که قبل Djura هست وجود داره بعد کشتن djura میتونید برید داخل ساختمون سمت راست(با پرش) و یه ست لباس مقاوم به سم بردارید و تنها نکته قابل توجه به اون باس هم اینه نزارید آلفرد بمیره و تا رفت سمت الفرد بزنیدش دوباره برگردید تا بره سمتش و تکرار ! Laugh آقا سعید منتظر pdf و راهنمای بسته الحاقی (خیلی سخته Dazed )هستیم ! خسته نباشید Heart

    0Thumb up 0Thumb down
عضویت در سایت

ثبت نام برای این سایت

A password will be e-mailed to you.