اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – بخش اول: کاوننت ها و عضویت در آن ها

اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – بخش اول: کاوننت ها و عضویت در آن ها

Bloodborne یک شاهکار در در تمام زمینه ها بود. بازی که یکی از بی‎نقص ترین عناوینی است که در نسل هشتم منتشر شده است و در تک تک بخش های خود از گرافیک و گیم‌پلی گرفته تا صداگذاری و … کیفیت فوق العاده بالایی دارد و شهر Yharnam یکی از مخوف‌ترین شهرها و محیط‌هایی است که تا به حال بازی‎های رایانه‎ای به خود دیده‌اند. ارزش تکرار این شاهکار بسیار بسیار بالاست و حتی با وجود بارها بازی کردن Bloodborne، به هیج وجه این عنوان برای ما خسته کننده نمی‌شود و باز هم دوست داریم تا آن را تجربه کنیم. بر طبق قولی که داده بودم بعد از راهنمای عنوان دارک سولز ۳، نوبت به راهنمای قدم به قدم بازی Bloodborne می رسد که تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی مراحل این عنوان و نحوه پیشروی در آن ها و مبازه با باس ها و …. به صورت جامع و به زبان فارسی برای شما عزیزان تهیه شود. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی و به صورت یک راهنمای کامل نوشتاری وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی نوشتاری و قدم به قدم Bloodborne برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

img

راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne

 قصد داریم تا این راهنما را به صورت قسمت های یک روز در میان برای شما قرار دهیم تا اگر دوباره قصد دارید این بازی را انجام دهید به برخی نکاتی که شاید در دفعات قبلی متوجهشان نبوده اید دست پیدا کنید و تمام موارد مخفی و آیتم های مهم و پنهان در بازی را کاملا بشناسید. اگر هم که می خواهید بازی را از ابتدا برای اولین بار اغاز کنید و تا به حال به خاطر سختی بازی و… می ترسیده اید، اکنون با این راهنمای فارسی و قدم به قدم، احساس بهتری برای شروع بازی داشته باشید افراد و بازیبازان بیشتری بتوانند پای به این دنیای شاهکار بگذارند و قطعا بعد از این بازی است که تازه عاشق دارک سولز هم خواهند شد. در ابن راهنما از شروع بازی به صورت مرحله به مرحله تمامی بخش های بازی کاملا قدم به قدم شرح داده خواهند شد تا در نهایت کاملترین راهنمای نوشتاری جامع فارسی برای این بازی به دست اید و اختصاصا توسط گیمفا به شما تقدیم گردد. امیدوارم که این راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود نیز به مانند راهنمای شخصیت های دارک سولز ۳ مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امروز با اولین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. لازم به ذکر است قبل از آن که بخواهیم وارد راهنمای قذم به قدم از شروع بازی شویم و پیشروی در مراحل را آغاز کنیم باید برخی از موارد مهم در بازی را طی دو قسمت برای شما عزیزان شرح دهیم تا بعد از آن وارد راهنمای اصلی بازی شویم. این ۲ بخش شامل راهنمای کاوننت ها در بازی و همینطور ایتم Insight و کسب و استفاده از آن می باشد که بایستی در مورد آنها به صورت جداگانه برای شما عزیزان توضیح دهیم. با نخستین قسمت سری مقالات راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne که به بررسی کاوننت ها و عضویت در آن ها می پردازد با بنده و وبسایت تحلیلی خبری گیمفا همراه شوید.

unnamed

بخش اول: کاوننت ها و عضویت در آن ها

در بازی Bloodborne شاهد وجود ۳ عدد کاوننت هستیم که البته به نسبت سری سولز تعدادشان بسیار کمتر است. این ۳ کاوننت شامل the Hunter of Hunters, the Cainhurst Vilebloods و the Executioners هستند که هر کدام عقاید و روش کار خود و ایتم مخصوص به خود را دارند و به شکلی متفاوت از بقیه می توان در آن ها پیشرفت کرد. در این بازی”پیوستن” به یک کاوننت یا فرقه، به معنای مجهز کردن ایتم یا Rune آن فرقه است که البته آن را از ابتدا در اختیار ندارید. برای کسب این ایتم باید پروسه عضویت در آن فرقه که شامل انجام یک ماموریت جانبی است را آغاز کنید تا نهایتا به عنوان پاداش ایتم مربوطه را کسب نمایید. شما در طول بازی به راحتی می توانید بین کاوننت های مختلف سوئیچ کنید که برای این منظور باید به Hunter’s Dream بروید و در قسمت مربوط به covenant rune آن قطعه ای را که مربوط به کاونن مورد نظرتان است مجهز کنید. حال نگاهی به ۳ کاوننت بازی می اندازیم:

Hunter of Hunters:

اولین کاوننتی در بازی که می توانید عضو ان شوید و با رئیس آن برخورد می کنید همین کاوننت است. هدف اصلی این فرقه شکار کردن شکارچیانی است که در طول زمان به “blood-addled” تبدیل شده اند و به جان بیگناهان افتاده اند. اعضای این فرقه گاها به دنیای دیگر شکارچیانی که مرتکب گناهان و اشتباهاتی شده اند، احضار می شوند (بازیبازان دیگر) تا آن ها را تنبیه کنند. برای عضویت در این فرقه باید با رئیس این فرقه یعنی Eileen the Crow که در همان اوایل بازی وی را می بینید صحبت کرده و خط ماموریت وی را کامل انجام دهید تا ایتم مربوط به این کاوننت را به دست آورید. این ماموریت در راهنمای قدم به قدم کل مراحل بازی برای شما توضیح داده خواهد شد.

۲۷۴۶۹۴۶-bb_hunterofhunters_still001-1428005243728_1280w

برای عضویت در این فرقه باید با رئیس این فرقه یعنی Eileen the Crow که در همان اوایل بازی وی را می بینید صحبت کرده و خط ماموریت وی را کامل انجام دهید

خط ماموریت این کاوننت چند مرحله دارد که یکی از آنها به طور مثال کمک به رئیس فرقه در کشتن شکارچی به نام هنری در منطقه ای که قبلا با پدرگاسکوئین مبارزه کرده بودید، است که البته باید بسیار مواظب باشید در حین که هر دو دارید به هنری حمله می کنید احتمال این که ضربه شما به Eileen نیز برخورد کند و زیاد است و این گونه وی دشمن شما خواهد شد و هیچ راه بازگشتی نیز وجود ندارد و باید او را بکشید. بهتر است که از قفل کردن بر روی هنری و استفاده سیستم سلاح گرم و ضد حمله بر روی او استفاده کنید تا صربه هایتان به Eileen برخورد نکند. همچنین اگر بعد از انجام مراحل این خط ماموریت اصلا به دیدن Eileen نروید و با او حرف نزنید و به او گزارش ندهید هم وی دشمن شما خواهد شد و به شما حمله خواهد کرد که مبارزه اسانی نیز تخواهد بود.

maxresdefault

اگر بعد از انجام مراحل این خط ماموریت اصلا به دیدن Eileen نروید و با او حرف نزنید و به او گزارش ندهید هم وی دشمن شما خواهد شد و به شما حمله خواهد کرد که مبارزه اسانی نیز تخواهد بود.

Cainhurst Vilebloods:

اگر در بازی توانسته باشید به قصر Forsaken Cainhurst دسترسی پیدا کنید می توانید از طریق صحبت با Annalise, Queen of the Vilebloods که رئیس این کاوننت است به عضویت Cainhurst Vilebloods در ایید.. نحوه دسترسی به این قصر در راهنمای مراحل برای شما عزیزان توضیح داده خواهد شد اما به طور خلاصه اینگونه است که بعد از شکست باس Martyr Logarius در همان محل تاجی را بر زمین می افتد به سربگذارید تا یک درب نامرئی برایتان ظاهر شود و بتوانید به داخل قصر بروید و سپس کنار فانوس از Kneel gesture استفاده کنید تا بتوانید با ملکه صحبت کنید. ایتم یا Rune مربوط به این کاوننت Corruption Rune است که باید ان را تجهیز کرده باشید تا با کشتن شکارچیان Blood Dreg بگیرید. ماهیت اصلی این فرقه بر اساس مبارزات PvP و invasion قرار دارد. بعضویت در این فرقه در درجه اول Respect gesture را دریافت می کنید و در درجه دوم این فرقه Deep Respect را فرا می گیرید.

۲۸۳۶۹۹۱-۴۲۱۲۲۲۹۵۴۷-۲۸۳۵۷

بعد از شکست باس Martyr Logarius در همان محل تاجی را بر زمین می افتد به سربگذارید تا یک درب نامرئی برایتان ظاهر شود و بتوانید به داخل قصر بروید

اگر عضو این فرقه باشید و سعی کنید یک همکار کو آپ احضار کنید به احتمال خیلی زیاد یک نفر از فرقه Executioners که دشمنتان هستند را احضار خواهید کرد .اعضای این فرقه شکارچیان فرصت طلبی هستند که درجه و مقام آنها با جمع کردن ایتمی به نام Blood Dreg افزایش می یابد. این ایتم از کشتن دیگر شکارچیان به دست می اید، چه دیگر بازیبازان و چه NPC ها. برای جوین شدن به  PvP و invasion های مربوط به این فرقه با ملکه صحبت کنید و بعد از ان Blood Dreg هایی را که به دست می آورید به او تقدیم نمایید. شما می توانید لیست تمام اعضا و افرادی که تاکنون عضو این کاوننت هستند را در Vileblood Register مشاهده کنید که در قصر Forsaken Cainhurst پیدا می شود. Alfred، یکی از شخصیت های غیر قابل بازی این عنوان که رئیس فرقه Executioners نیز هست، دشمن ملکه و این فرقه است و ممکن است ملکه را کشته باشد که می توانید مجددا وی را زنده کنید (روش این کار در راهنممای مراحل توضیح داده خواهد شد)

annalise-in-game

کنار فانوس از Kneel gesture استفاده کنید تا بتوانید با ملکه صحبت کنید

Executioners:

مانند فرقه Hunter of Hunters، کاوننت Executioners نیز کارش شکار شکارچیان است اما یک قانون کاملا مشخص دارند: “اعضای Cainhurst Vilebloods باید بمیرند.” ماهیت اصلی این فرقه مانند Cainhust Vilebloods بر اساس مبارزات PvP و invasion قرار دارد اما ان ها قسم یاد کرده اند که تمام Cainhust Vilebloods را از بین ببرند. اگر عضو این فرقه باشید و یکی از اعضای Cainhurst Vilebloods سعی کند یک همکار کو آپ احضار کند احتمال دارد شما به دنیای او احضار شوید و می توانید مانند حالتی که به دنیای او حمله کرده اید، به وی اسیب بزنید. نکته هم اینجاست که شما مثل یک همکار کواپ برای او ظاهر می شوید و ممکن است او به این پیام که می گوید شما دشمنش هستید دقت نکند و ان را نخواند. Alfred، یکی از شخصیت های غیر قابل بازی این عنوان، رئیس فرقه Executioners است و دشمن ملکه Annalise, Queen of the Vilebloods که قصد کشتن او را دارد.

alfred_499x281_low

Alfred، رئیس فرقه Executioners است و دشمن ملکه Annalise, Queen of the Vilebloods که قصد کشتن او را دارد.

برای عضویت در کاوننت Executioners باید با الفرد صحبت کرده و خط ماموریتی وی را انجام دهید که انجام این ماموریت در بخش راهنمای مراحل برای شما شرح داده خواهد شد. اولین بار الفرد را در محوطه بیرونی Tomb of Oedon خواهید یافت که باید با وی صحبت کنید و Pray gesture را دریافت نمایید. برای تکمیل این خط ماموریتی در انتها باید ملکه بمیرد (الفرد او را می کشد) اما فکر نکنید که عضویت در یکی از این دو فرقه باعث قطع دیگری می شود زیرا اگر از روی جنازه ملکه بقایای او را بردارید می توانید بعدا او را زنده کنید و مراحل عضویت در Cainhurst Vilebloods را نیز انجام دهید. وقتی که خط ماموریت الفرد تکمیل می شود او در همان محل قصر نزدیک جنازه ملکه به شما Roar gesture و همینطور Wheel Hunter Badge را می دهد که این ایتم خرید Logarius’ Wheel و Gold Ardeo را ممکن می کند. اگر بعد از پایان این خط ماموریت به همانجایی بروید که اولین بار الفرد را دیدید جنازه وی را مشاهده خواهید کرد و می توانید Radiance rune که ایتم مربوط به این فرقه است را بردارید.

martyr

وقتی که خط ماموریت الفرد تکمیل می شود اگر به همانجایی بروید که اولین بار الفرد را دیدید جنازه وی را مشاهده خواهید کرد و می توانید Radiance rune که ایتم مربوط به این فرقه است را بردارید.

12345678910(17 رای, میانگین آرا 9٫35 از 10 )
Loading...
ADS ADS
نظرات

  1. Dante76 گفت:

    مرسی بابت مقاله زیبا.
    واقعاً این بازی شاهکار بود و بهترین بازی ساخته شده از هیدیتاکا میازاکی بود و استودیو from software
    بود.
    اگه قسمت ۲ این بازی معرفی بشه من از خوشحالی بال در میارم.

    نظر محبوب به انتخاب کاربران 51Thumb up 4Thumb down
  2. me.too گفت:

    خیلی ممنون بابت مقاله خوبتون….
    …………….
    متاسفانه هنوز نتونستم این عنوان و دارک سولز ۳ رو تجربه کنم Frown
    از دارک سولز ۱و ۲ که خاطرات خیلی خوبی دارم ،مخصوصا ۱ In Love
    اما خب نمیدونم اول بلاد بگیرم یا دارک … اگه کسی هر دو تا رو بازی کرده ممنون میشم از تجربیاتش به اشتراک بذاره یا پیشنهاد بده اول کدومو بازی کنم Lashes

    5Thumb up 3Thumb down
  3. ایدن گفت:

    یکی از بهترین بازی هایی که از تجربش محرومم.آخه چرا شاهکار ها باید در انحصار باشن. Big Frown کاش یه روزی بالاخره بتونم بازیش کنم.ممنون بابت مقاله.

    19Thumb up 9Thumb down
    • hosseingamer@irib.tv3.ir گفت:

      به شدت موافقم.من بعضی وقتا با خودم میگم چرا کسی که ps4 داره باید از forza یا کسی که x box داره از دلست آو آس محروم بشه،…راستی یه سوال دوستان rip یعنی چی که شما هی میگین rip battle,rip call ofو….؟؟؟؟؟؟

      7Thumb up 8Thumb down
    • ALADAR گفت:

      این نظر به دلیل تعداد بالای رای های منفی مخفی شده است، برای نمایش نظر اینجا کلیک کنید..

      17Thumb up 49Thumb down
      • ehsan really gamer گفت:

        بسکه خسیسی .چرا به مولتی پلتفرم نمیگن شاهکار ؟ به ویچر که میگن به اسسینز ۲ وبرادر هود که میگن

        نظر محبوب به انتخاب کاربران 26Thumb up 3Thumb down
      • HQ.PC گفت:

        Aladar@توجه کردی یک عقده ای تو وجودته؟
        توجه کردی این عقدت هر صدم ثانیه داره پروش میکنه؟
        عقدت از کجا اومده؟
        تو بچگی کسی اذیتت کرده؟
        حقیرت کرده؟
        تفنگ گذاشت رو شقیقت که کنسول بگیری؟
        بر میگردی طومار ((شرو ور)) مینویسی که چی؟
        این گیم شاهکاریه که تو مغز کوچیکت جا نمیشه ، مگنه؟
        یه حرفی خیلی وقت پیش به کنسول گیمر زدم این حرف رو میخوام ۱۸۰درجه برگردونم به تو بزنم ((این برتری ذاتی کنسوله که سوزش ذاتی تو رو به دنبال داره)) ، مگنه؟؟
        وجود تو هیچ ارزشی تو سایت نداره ، خوب به حرفم دقت کن((هیچ ارزشی)) غیر از ناراحت کردن بعضیا ،
        ((کامنتای ٭٭٭))تو هنوز یادمه…
        بر میگردی تو این پست اسپم میدی که چی؟؟؟
        ٭٭٭میخوای ثابت کنی؟؟
        چی رو میخوای ثابت کنی با این کامنتات؟؟؟
        با چند تیکه پلاستیک که اسمش pc اومدی برج ساختی داری پرستشش میکنی هههعع…
        نخواه که دهنم رو باز کنم تمام ضعفای pc رو بگم…. نخواه که برگدم بگم انحصاری pc به نام ارما بویی از ((بهینه سازی))نبرده…
        پایه ثابت دیسلایکاتم Big Smile میسوزی نه؟؟البته نبایدم بسوزی چون طبق کامنتات شخصیتی داری بی ارزش که تو زندگیش همه چیز رو باخته!!!
        روزی که تو و امثال تو از سایت برن ، به کل بچه سایت شیرینی پخش میکنم!!!
        اقای بابایی لطفا تایید کنید Rose

        نظر محبوب به انتخاب کاربران 46Thumb up 6Thumb down
      • first hunter گفت:

        “خب حالا یک کنسول باز اگه بتونه واسه من دلیل کافی بیاره که کنسول بهتره من حاضرم بیام سمت کنسول.”
        خب حالا مگه اصلا کسی از تو خواسته که بیای سمت کنسول که از ما توقع دلیل اوردن داری ؟
        ———————
        راستی اقا سعید بلادبورن ۶ تا covenant داره که دو تاش واسه دی ال سیه اون سه تای دیگرم لطفا بزارید

        نظر محبوب به انتخاب کاربران 18Thumb up 2Thumb down
      • N00BRusheR گفت:

        دلایل زیادی وجود داره انحصاری ها راحت بودن و دردسر نداشتن و در کل بخوام تو به جا جمعشون کنم کنسول حس وحال خودش رو داره و واقعا آدم به گیمر بودنش حس خوبی داره ولی پیسی نه . در کل اگه انقد به گیم بی احساسی مهدی فقط برات رزولوشن و گرافیک و فرین مهمه بهتره همون سمت کنسول نیای . موفق باشی رد داد همچنین یادم رفت

        نظر محبوب به انتخاب کاربران 16Thumb up 1Thumb down
      • Mohammad Kherad گفت:

        اولا که کسی مجبورت نکرده بیای سمت کنسول که اینطوری تومار مینویسی و اعصاب مارو خورد میکنی
        دوما که ۹۰ درصد بازی هایی که اشتراکی میزنی از واقعیت به دور هستند
        سوما که یه حسی تو کنسول هست که توی پی سی نیست
        چهارمن که به خیلی از بازیهای مولتی پلتفرم شاهکار هم میگن

        12Thumb up 1Thumb down
      • OLDKRATOS گفت:

        Aladar
        واقعا کامنت و نظر شما به دور از خرد و تفکره!!!!کاملا مشخصه فرهنگ گیم نداری

        6Thumb up 0Thumb down
  4. MS GAMER گفت:

    با تشکر از آقایه آقا بابایی عزیز واقعا زیبا مینویسید باید باز بازی رو شروع کنم این بار با راهنمایی هایه شما

    5Thumb up 0Thumb down
  5. amirali_10 گفت:

    اینقدر سخت بود نتونستم تمومش کنم عوض کردمش Dazed
    واقعا صبر ایوب و صد البته علاقه میخواد بازی کردنش .
    ولی بازی فوق العاده ای برای علاق مندان سری سولز هس خصوصا که الانم چند وقتی میشه ادیشن گوتی اش اومده

    3Thumb up 8Thumb down
  6. ehsan really gamer گفت:

    یه دنیا ممنون Kiss Kiss Kiss Kiss Yes Yes Yes Yes Yes Yes

    9Thumb up 1Thumb down
  7. armin 2020 گفت:

    بالاخره انتظارم به پایان رسید In Love ممنون آقا سعید گل In Love

    4Thumb up 1Thumb down
  8. soheil گفت:

    بسیار بسیار عالی و خسته نباشید به اقا سعید بابت ی مقاله دیگه اینبار درمورد شاهکار سونی بلاد بورن واقعا دستتون درد نکنه و خسته نباشید

    5Thumb up 1Thumb down
  9. mojy_star گفت:

    وای خیلی ممنون آقای آقا بابایی . سرم که خلوت شد حتما با دقت میخونمش و در کنارش بازی هم با راهنمایی های شما دنبال میکنم .
    حالا که بحث این بازی هست : اول بازی ( من اوایل بازی هستم) باید اصالت رو انتخاب کنی که من حالت معمولی رو انتخاب کردم .ولی حالت های دیگه ای وجود داشت که توی تمام قسمت ها بالا بود یا یه گزینه داشت که خیـــــلی ضعیف بود …حالا اگر اصالت های مختلفی رو انتخاب کنی آیا دشمن ها هم به همون نسبت قوی یا ضعیف میشن یا ربطی نداره ؟؟؟
    اگه بازم سوال داشتم بپرسم ؟
    خیــــــلی ممنون. Rose Rose Rose

    2Thumb up 1Thumb down
  10. armin 2020 گفت:

    بسیار ممنون اقا سعید In Love خیلی منتظر راهنمایی شخصیت های این بازی بودم خودم نتونستم کاملا راز و رمز هاشو کشف کنم
    نمیدونم کی بود دقیقا اما وقتی شما نقد dlc the old hunter این بازی رو گذاشتین من اصلا با کنسول ps4 اشنایی نداشتم اما اون مقاله و توصیف های زیبایی که داشت باعث شد تصمیم بگیرم این شاهکار و هنر ناب میازاکی رو تجربه کنم

    3Thumb up 2Thumb down
  11. bloodborne گفت:

    مرسی از شما اقا سعید اما توضیحاتتون کلا گیج کننده بود و برای دوستانی ک اولین بار هست ک این عنوان رو تجربه میکن قابل هضم نیست بنظرم. دوستان سایت pstrophy.ir توضیحات رو همراه با ویدیو و تفصیر داستان بازی قرارا داده ک بنده توصیه میکنم ازش استفاده کنید

    7Thumb up 8Thumb down
    • ممنون. دوستان به نظر گیج نشدن غیر از شما البته
      http://www.aparat.com/saeedsliipknott

      7Thumb up 2Thumb down
    • danny.pc گفت:

      @bloodborne
      خیلی بی شخصیتی اگه مقاله های اون سایت خیلی کامله و از این حرفا پس چرا اومدی وقتو گذاشتی(البته که بی کارهیی مثل شما زیاده) و این مقاله رو خوندی پس ببین ی جای اون مقاله لنگ می زده که تو اومدی طرف این مقاله و از ینکه اومدم بهت بگم اگه نمی دو نی ویا درک و فهمشو نداری بدون که این کار که بیای زیر ی مقاله از یه سایت دیگه که مقاله با همون موضوع داره تبلیغ کنی کار خوبی نیست گرچه نمی فهمی و درک نمی کنی ولی گفتم بذونی بد نیست.
      اقا سعید هم خیلی خودشون رو کنترل کردن به تو چیزی نگفتن و اینکه به نظر شما مقاله گیج کننده بود چون سنی نداری شما فعلا برو دو دوتارو یاد بگیر بعد بیا درمورد گنگ بودن یا نبودن یه مقاله صحبت کن
      اقا سعید تایید لطفا Rose

      5Thumb up 6Thumb down
      • درود بر شما. خودتون رو ناراحت نکنید. به هر حال شاید نمیدونن که خوب نیست تو مقاله یهد سایت دبیان تبلیغ مقاله یه سایت دیگه رو بکنند. مرسی از لطف و حمایتتون
        http://www.aparat.com/saeedsliipknott

        5Thumb up 5Thumb down
      • bloodborne گفت:

        danny.pc اقای باشخصیت شما ک درکو فهمشو داری بگو ببینم ب شما یاد ندادن نباید ب کسی توهین کرد نظر هرکس برای خودش قابل احترامه.در ضمن شما هنوز نبودی ک من dark souls1 رو پلاتنیوم کردم این ای دی من هست میتونی بیای ببینی bloodborne.ir ک انداره تک تک تار های موهای سرت من فقط بلادربورن بازی کردم حالا بماد سریه دارک سولز. درثانی من از جناب اقابابایی عذر خواهی میکنم نباید اسم سایت رو میگفتم و منظور من تبلیغ نبوده فقط خواستم ی راهنمایی برای بلادبورن بازای باادب و با شخصیت کنم.در ضمن لطفا عکس اواتارتون رو تغییر بدین چون تو شخصیت ما بلادبورن بازا و گیمرای قدیمی نیس ک بیایم ب کسی توهین کنیم حالا ب هر دلیلی.

        3Thumb up 3Thumb down
    • ehsan really gamer گفت:

      ای خدا مردم از خنده .سایت پی اس تروفی ؟ یه مشت نوبن سه چهار نفری با لول خدا میرن میریزن سر یه باس بزور میکشنش یه سری توپیح خنده دار هم میدن . میگفت باس اخر یکی بزنید یکی بخورید با لول ۲۰۰ بزور کشتش با لول ۱۳۰ تو سه دیقه کشتمش ۵ فلاسکم برام موند یه سایت اشغاله

      4Thumb up 3Thumb down
  12. MASTERP گفت:

    slm
    mamnon az magale hatman mikhunm
    …………………………………..
    bloodborne bdune shak vase man bhtarin baziye tarikhe va arzeshesh az hameye bazia baram bishtare
    vali nemidunm chra tahala natunestam tamumesh konm
    shayad ba in rahnamaha tamum she Neutral

    2Thumb up 2Thumb down
  13. Mr. Paradox گفت:

    تشکر از آقای بابایی
    _______________________________
    دوستان در مورد death stranding به اطلاعاتی رسیدم که میتونه جالب باشه Sweat
    اطلاعاتی در مورد
    قضیه اسکلت ها
    بند ناف
    نوزاد
    و کلا دنیایی که در این بازی قراره باهاش ارتباط بر قرار کنید,البته اگه بتونید Neutral
    اگه امشب خبری ازش روی سایت قرار گرفت
    به طور کامل تو همون صفحه مربوط بهش در موردش توضیح میدم Yes

    8Thumb up 0Thumb down
  14. (mohi_b ( M.M.T گفت:

    توی این هفته که گذشت
    بازی رو برای همه دوستام رفتم یعنی حدود ۵ بار ب اضافه old hunter و دانجن ها
    واقعا سیر نشدنی این بازی
    جذابیت های موجود درون بازی و اسلحه های اضافه شده در دی ال سی این بازی رو به اوج خلاقیت و رضایت میرسونه .
    هرکسی کمکی خواست توی هرجای بازی درخدمتم
    MoHi_bala

    3Thumb up 0Thumb down
  15. maximum of pain گفت:

    جان ما یدونه از اینا برای dark souls 1 بزارین.

    2Thumb up 2Thumb down
  16. Hamed72 گفت:

    ای جانم آقا سعید.بالاخره دعاهام مستجاب شد In Love In Love In Love
    لطفا بخش مربوط ب باس فایت هارو هم بزارید.دارم دیوونه میشم Silly

    2Thumb up 0Thumb down
  17. Mohammad ali psii گفت:

    عجب مقاله ای دلم خواست دوباره بازی رو برای بار سوم شروع کنم. راز های این بازی به اندازه dark souls نیست تنها رازی که از این بازی فهمیدم قسمت اخرش بود. خیلی ممنون سعید اقابابایی

    3Thumb up 0Thumb down
  18. khashayar32 گفت:

    بابت مقاله ممنون

    بلودبورن واقعا جزو بهترین بازی هاست من خودم چهار بار تمومش کردم

    4Thumb up 0Thumb down
  19. javad(sony)fan گفت:

    خیلی ممنون اقا سعید . Yes
    واقعا به همچین مقاله ای احتیاج داشتم. Yes Yes
    لطفا قسمت های بعدی رو هم سریع بنویسید. Yes Yes Yes

    2Thumb up 0Thumb down
  20. Capitain MT گفت:

    سلام.ممنون از مقاله خوبتون
    میخواستم بگم اگه امکانش هست در سری های بعد مقاله درباره اون دختری که مادر پدرشو گم کرده بود و از ما درخواست میکرد که بارش پیدا کنیم هم بگید

    2Thumb up 0Thumb down
  21. X.O.I.T.B گفت:

    ممنون سعید جان اگه یه روزی شد حتما بلاد رو تجربه میکنم.
    میگن آدم باید کاری رو انجام بده که علاقه داره واقعا راست میگن الان شما عاشق این مدل بازیا هستی عشق تو تک تک کلماتت موج میزنه مخصوصا برا دارک سولز Grin Yes Yes
    بازم دمت گرم
    شرمنده اسپم تبلیغاتی دی
    فروش بازی دارک سولز ۳ برای اکس باکس وان در حراجی گیم شیرینگ فقط با ۵۰ هزار تومن ۱۰۰% قانونی و تضمینی.

    6Thumb up 0Thumb down
  22. ps4 gamer 2017 گفت:

    واقعا ممنون اقا سعید ولی من هنوز باس اول که یک پرنده غول پیکر هست رو نتونستم برم Neutral

    5Thumb up 0Thumb down
  23. nimaps4 گفت:

    ای دمت گرم اقای اقابابایی منتظر بودم من الان تنها مشکلم تو اون بازی اون کلرک{نمیدونم درست گفتم یا نه}بیسته که صداش شبیه اسبه نقطه ضعفشو نمیتونم پیدا کنم

    3Thumb up 1Thumb down
  24. saeed rahimi گفت:

    سلام خسته نباشید جناب آقابابایی عزیز واقعا ازتون نهایت تشکر رو دارم
    Bloodborne میخوای بشینی بازیش کنی باید وضو بگیری با نیت خالص بشینی بازیش کنی

    4Thumb up 1Thumb down
  25. _Zakhar_ گفت:

    من باس کلریک موندم هنوز HELP ME Cry
    ممنون واقعا به درد خورد جالبیش اینجاس من دستم خورد به Eileen the Crow ضربه زدم یهو در عرض ۲ ثانیه زد منو ترکوند Grin

    4Thumb up 0Thumb down
  26. _Zakhar_ گفت:

    میخوام بلادمو بزارم گیم شیرینگ ۳۰ تومن میخرن؟؟

    4Thumb up 0Thumb down
  27. danny.pc گفت:

    مقالتون عالی بود اقا سعید ماکه هنوز نتونستیم ای شاهکار رو تجربه کنیم ولی احتمالا وقت خرید کنسول پی اس فور نزدیکه گرچه تنها دلیلم برا خرید پی اس فور این بازی و گاد اف واره اما هردوشون خیلی با ارزشن فقط دعا کنید یتونم پی اس فور بخرم و از مقالاتتون استفاده کنم

    3Thumb up 0Thumb down
  28. god of war & king of pop music گفت:

    دمتون گرم اقای بابایی بابت مقاله. واقعا سری های سولز و بلاد همتا نداره بلاد که یکی از بهترین تجربه های نسل هشتم بود واسم در کنار انچارتد و ویچر و دارک ۳. امیدوارم بازی بعدی میازاکی بلاد ۲ باشه و مارو توی e3 پیش رو سوپرایزمون کنه.

    2Thumb up 1Thumb down
  29. زندگی در واقعیت، اجبار؛ و در رویاها یک انتخاب است! گفت:

    آقا ی سوال؟
    این بازی گیمپلیش شبیه دارک سولزه یا فرق داره؟ اگه شبیه از چ نظر؟

    2Thumb up 0Thumb down
    • ehsan really gamer گفت:

      کلا بازی های میزاکی از یه نظر شبیه هم هستن و اونم اینه همشون سخت هستن ولی اصلا احساس نمیکنی که یه بازی تکراری بازی میکنی وجود اسلحه گرم خیلی خوبه و یه سری بهبود ها از دارک سه داره و یه دی ال سی عالی که سومین دی ال سی برتر دنیاست از نظر من .اگه بازیش کنی پشیمون نمیشی دی ال سی هم ۲۰ ساعته که یعنی حالا حالا ها سرگرمت میکنه گرافیک هنری هم که خودتون میدونید در کل عالیه .اسپم بچه ها لودینگ های ظولانی تو اپدیت برطرف شده ؟

      3Thumb up 1Thumb down
  30. ehsan really gamer گفت:

    اقا بابایی خسته نباشید اگه میشه یه مقاله هم راجبه اسلحه هابزارید اگه میتونید Yes

    3Thumb up 0Thumb down
  31. COLDPLAYSTATION گفت:

    من اوایل بازی هستم و سر باس سوم بازی آلفرد رو احضار کردم ولی مرد وسط نبرد. حالا من راهی دارم تا دوباره زنده کنمش و ادامه خط داستانیش رو ادامه بدم؟؟؟؟
    در ضمن ممنون بابت این مقاله و شدیدا منتظر بخش های بعدی هستم و واقعا بهش نیاز دارم
    به شخصه ارتباط برقرار کردن با این بازی برام خیلی سخته و زیاد نمیشینم پای این بازی ولی طراحیمحیط و باس هاش عالیه و جزو شاهکار های این نسل هستش

    2Thumb up 0Thumb down
  32. Ciklukylok گفت:

    سلام خیلی ممنونم بابت این مقاله زیبا، ولی لازم دونستم یه سری نکاتی که توش جا افتاده رو بگم که لحاظ کنید:
    ١) تعداد لیگ ها در اصل ۶تا هست، به ترتیب:
    Hunter of Hunters که از خط مراحل Elieen the Crow بدست میاد،
    The League که بعد از یه بروز رسانی همراه با تنها DLC به بازی اضافه شد، بازیکن ها میتونن تویThe Forbidden Woods با Valtr صحبت کنند و Impurity Rune رو دریافت و وارد خط مراحلش بشن،
    The Executioners که توی مقاله کاملا گفته شده،
    Cuinhurst Covenant که خط مسیرش توسط Queen Annalise طی میشه،
    The Blood Beast و Lumenwood Kin که البته متعلق به DLC هستن.
    لازم به گفتنه که کاونتت ها علاوه بر امکاناتی که از طریق Rune برای بازیکنان فراهم میکنن، توی World های دیگه هم توی بازی آنلاین، تاثیراتی رو روی عکس العمل ها با بقیه بازیکن ها میذاره، موفق و پیروز باشید.

    1Thumb up 0Thumb down
  33. mrkc1375 گفت:

    بازیش عالیه ولی سختتتتتت

    0Thumb up 3Thumb down
  34. hm47 گفت:

    سلام . دوستان من شنیدم این بازی با darks souls شباهت های زیادی داره . راسته؟؟؟من تقریبا همه rpg هارو به جز این بازی کردم ولی از dark souls اصلا لذت نبردم به نظرتون این رو بگیرم ؟

    0Thumb up 0Thumb down
  35. Mobin-Vip گفت:

    ای جان، این شاهکار میازاکی، اوج نبوغ میازاکی کبیر رو‌نشون‌میده، ممنون Big Smile

    0Thumb up 0Thumb down
  36. […] بعد از آن وارد راهنمای اصلی بازی شویم. مواردی مانند کاوننت ها و نحوه چگونگی کسب و استفاده از ایتم Insight. امروز با […]

    0Thumb up 0Thumb down