بازی Kemuri اولین اثر استودیوی Unseen، تأسیس شده توسط ایکو ناکامورا، در مراسم The Game Awards 2023 با انتشار تریلر معرفی شد.
آخرین باری که ایکومی ناکامورا را در The Game Awards دیدیم، او بازی Ghostwire Tokyo از Bethesda و Tango Gameworks را رونمایی کرد و تأثیر زیادی بر روی مخاطب گذاشت. پس از ترک Tango Gameworks، او استودیوی جدیدی به نام Unseen را تأسیس کرد و امسال آماده است تا از پروژه جدید خود به نام Kemuri رونمایی کند.
در ادامه میتوانید تریلر را تماشا کنید:
مطمئناً به نظر میرسد که Kemuri شباهتهای زیادی با Ghostwire Tokyo دارد، اما شاید با حال و هوای شادتر و بازتر. مفهوم اصلی به نظر آشنا میرسد: شما از شهری عبور خواهید کرد که توسط ارواح، شیاطین و موجودات ماوراء طبیعی مورد هجوم قرار میگیرد. احتمالاً کار شما این است که آنها را شکار کنید.
این تریلر فقط سینماتیک بازی را به نمایش میگذارد و ما هنوز هیچ تصویری از گیمپلی بازی ندیدهایم، اما ایده کلی جذاب به نظر میرسد. Kemuri هنوز تاریخ انتشار دریافت نکرده است.











بسیار خوش آب و رنگ….
تریلرش که زیبا بود باید یه تریلر گیمپلی بده ببینیم چیه
میپسندم👍
از سلطان فامیتسو اوئدا خبری نیست؟
یاد انیمیشن سینمایی Gantz 2016 افتادم اگر ندیدین حتما یه ببینید
ژاپنی ها دیوانگان حال ولی عاقلان اینده یه زمانی اینو متوجه نمیشدم ولی الان چندین ساله از انیمه ها یه سریاشون البته و از اکثر بازیاشون کوچیک بزرگ میفهمم خیلی عجیب خلاقن هر کلری میکنن دلیل دارن سکوتشون هیجانشون همه و همه فکر خیلی میکنن رو کاراشون خلاقیت شالوده اصلی کارشونه الان تاریخچه نیتندو رو میخوندم صد بیست سال سابقه داره این شرکت از کارت های بازی تا الان سیر تحولات بازی ها ظهور افراد افسانه ای مثل میاموتو گانبی سازنده پوکیمن که صرفا یه گیمر ساده بوده یا بازی سازی میکامی دوست داشتنی اسطوره و میازاکی ها دوتا استاد کوجیما سازنده دویل می کرای یادم رفت اسمش و غیره