۱۵ بازی برتر پلی استیشن ۵ که از نظر گرافیکی خیرهکننده هستند
پلی استیشن ۵ از زمان عرضه عناوین باکیفیت زیادی را به خود دیده است. در این مقاله به خیرهکنندهترین بازیهای این کنسول از نظر گرافیک خواهیم پرداخت.
از نقطه نظر ارتقای کیفیت بصری بازیهای رایانهای نظر به نسل قبل، کنسول پلی استیشن ۵ تا اینجا به راحتی گوی سبقت را از رقبای دیگر ربوده است. از عناوین انحصاری گرفته تا بازیهای مولتی پلتفرم، پلی استیشن ۵ در طی این ۲ سال، آثار جذاب متعددی را برای بازیکنان با سلایق متفاوت به ارمغان آورده است. در این مقاله به معرفی ۱۵ بازیای که از نظر کیفیت بصری از جمله برترینهای کنسول پلی استیشن ۵ محسوب میشوند خواهیم پرداخت.
Horizon Forbidden West
همه به خاطر داریم که بازی Horizon Zero Dawn در زمان عرضه برای کنسول پلی استیشن ۴، از نظر بصری حرفهای بسیاری برای گفتن داشت. شخصیتهایی که هریک با جزئیات بسیاری خلق شدهاند، چشماندازهای دلربایی که در آن میتوانید دوردستها را مشاهده نمایید، محیطهای گسترده، توجه بسیار زیاد به گیاهان و سبزهزارها و همچنین به کارگیری افکتهای خیره کننده، همه و همه باعث شدند تا Horizon Zero Dawn یکی از برترین بازیها نسل هشتم، از نقطه نظر گرافیک باشد. این حقیقت که Forbidden West به نحوی موفق میشود تا از سطح Zero Dawn فراتر رفته و از نظر بصری کیفیتی بالاتر را ارائه کند، نشان میدهد که استودیوی گوریلا گیمز (Guerrilla Games) تا چه اندازه در خلق یک دنیای مبهوتکننده تبحر دارد. از سوی دیگر، موضوع دیگری که باعث میشود تا Forbidden West از نظر بصری بر Zero Dawn غلبه کند، توجه تیم توسعهدهنده به انیمیشنهای شخصیتهای مختلف در هنگام ادای دیالوگها است. خلق اثری که از نگاه فنی حرفهای بسیاری برای گفتن دارد، آن هم در حالی که بازی در دو حالت 4k با نرح فریم ۳۰ و ۱۴۴۰ با نرخ فریم ۶۰ قابل اجراست، باعث میشود تا Horizon Forbidden West از نظر بصری به یکی از بهترین عناوین پلی استیشن ۵ تبدیل شود.
God of War Ragnarok
به نظر میرسد که توصیفها و تعریفها از این ساخته شگفتانگیز استودیوی سانتا مونیکا (Santa Monica) تمامی ندارد. در قیاس با نسخه قبلی، God of War Ragnarok از جنبههای مختلف پیشرفت نموده است. یکی از مواردی که در این اثر نسبت به God of War 2018 بهبود پیدا کرده، گرافیک سطح بالای بازی است. بهبود انیمیشن صورت شخصیتها، محیطهای جذاب و خیرهکننده و بافتهای پرجزئیات در کنار افکتهای استفاده شده موجب شدهاند تا Ragnarok از نظر بصری حرفهای بسیاری برای گفتن داشته باشد. از سوی دیگر، این بازی از نظر زیباییشناسی نیز بسیار چشمگیر است. God if War Ragnarok با بهرهگیری از اسطورهشناسی نورس، یک داستان حماسی تمامعیار را روایت کرده و در عین حال از نظر گرافیکی نیز شگفتانگیز عمل میکند. آخرین ساخته استودیوی سانتا مونیکا یکی از برترین بازیهای کنسول پلی استیشن ۵ محسوب میشود. این عنوان را به هیچوجه از دست ندهید.
Stray
شاید هیچکس حتی فکر آن را نمیکرد که یکی از برترین عناوین عرضه شده در سال ۲۰۲۲، بازیای راجع به یک گربه باشد. با وجود اینکه پیشبینی موفقیتهای این اثر ساخته شده توسط استودیوی بلوتولو (BlueTwelve) کار آسانی نبود اما از ابتدا و با معرفی Stray بازیکنان میدانستند که این بازی از نظر بصری حرفهای بسیاری برای گفتن خواهد داشت. نمایشهای اولیه بازی بدیع و جذاب به نظر میرسیدند و خوشبختانه پس از عرضه بازی نیز شاهد این بودیم که Stray از نظر گرافیکی یک عنوان تماشایی است. نورپردازی و سایهزنی بسیار زیبا، در کنار خلق جهانی پس از آخرالزمانی (Post-Apocalyptic) که دارای المانهای سایفای ( sci-fi) نیز است، باعث شدهاند تا Stray به یکی از زیباترین بازیهای پلی استیشن ۵ تبدیل شود. به همه این موارد، رباتهایی که هرکدام با جزئیات بسیاری خلق شدهاند را نیز اضافه کنید؛ در نهایت، خواهید دید که Stray مجموعهای از نکات و ایدههای جذاب را با یکدیگر تلفیق نموده و یک بازی ماجراجویی فراموشنشدنی را برای بازیکنان به ارمغان آورده است. از سوی دیگر، داشتن یک پروتاگونیست دوستداشتنی، به خودی خود میتواند به یک علت مهم برای تجربهی این بازی تبدیل شود.
Demon’s Souls
استودیوی بلوپوینت گیمز (Bluepoint Games) به خاطر نقشی که در بازسازی ICO و Shadow of Colossus داشته، با تحسینهای بسیاری از سوی منتقدین و بازیکنان مواجه شده است. با این وجود، ریمیک Demon’s Souls نسبت به دیگر پروژههای این استودیو در سطح دیگری قرار دارد. در این بازسازی بسیار زیبا شاهد این هستیم که ضمن حفظ هسته اصلی گیمپلی که نسخه اورجینال را به یک اثر ارزشمند و خاطرهانگیز تبدیل نمودند، از نظر بصری همهچیز به طور شگفتآوری بهبود پیدا کرده است. بافتهای پر جزئیات، نورپردازی و سایهزنی خیرهکننده و محیطهای جذاب، در کنار هم باعث شدهاند تا Demon’s Souls به یکی از برترین ریمیکهای تاریخ صنعت گیمینگ تبدیل شود. در کنار اینموارد، مدت زمان انتظار کشیدن برای بارگذاری بازی نیز به طور قابل ملاحظهای کوتاه شده است که اینخود سبب شده تا Demon’s Souls از نظر ایمرسیو نیز حرفهای بسیاری برای گفتن داشته باشد. اینکه تیم توسعهدهنده بازی موفق شده تا حس رعب و وحشت بازی را حفظ کرده و محیطهای تیره و دلگیر آن را یک بار دیگر بازآفرینی نماید، نمایانگر استعداد بالای اعضای بلوپوینت گیمز است.
Final Fantasy Vll Remake: Intergrade
استودیوی اسکوئر انیکس (Square Enix) با عرضه ریمیک Final Fantaey Vll، موفق شد تا ضمن عرضهی یک بازی باکیفیت، قدرت بالای کنسول پلی استیشن ۴ را به همگان نشان دهد. با اینحال، این بازی یک اثر بینقص نبود و بعضاً دیده میشد که برخی از بافتها آنطور که باید و شاید پرجزئیات به نظر نمیرسند. با عرضه Intergrade، اسکوئر انیکس امکان تجربه FF Vll با نرخ فریم ۶۰ و وضوح تصویر 4K و همچنین نرخ فریم ۳۰ با وضوح تصویر ۱۴۴۰ را برای بازیکنان میسر کرد. این در حالیست که در هنگام تجربه بازی روی پلی استیشن ۵ شاهد بهکارگیری تعدادی از افکتهای بصری جدید نیز هستیم. وجود مه غلیظ و واقعگرایانه، نورپردازی باکیفیتتر از گذشته و رفع مشکل بافتها از جمله موارد دیگری هستند که در بهروزرسانی نسل نهمی Final Fantasy Vll اعمال شدهاند. نتیجه نهایی این است که FF Vll یک بازی RPG تمامعیار با کیفیت گرافیکی خیرهکننده را برای دارندگان کنسول پلی استیشن ۵ به ارمغان آورده است.
GhostWire: Tokyo
این بازی اکشن اول شخص که توسط استودیوی تانگو گیمورکس (Tango Gameworks) تولید شده است، از نظر زیباییشناسی و طراحی محیطی یک تجربه منحصربهفرد را برای بازیکنان رقم میزند. همانطور که از نام این بازی پیداست، داستان ماورایی GhostWire: Tokyo در شهر توکیو جریان دارد. شهری که برخی پدیدههای غیر قابل توضیح را به خود دیده و زیر بارش بدون توقف باران است. سبک خاص گرافیک این اثر، با توجه به داستان بازی، تا حد زیادی با آن همخوانی دارد. آنچه که مشخص بوده این است که تیم توسعهدهنده روی انعکاسها و سایهزنیها توجه زیادی داشته و دقت زیادی برای ارائه صحیح آن به خرج داده است. از سوی دیگر، GhostWire: Tokyo به بازیکنان اجازه میدهد تا از بین ۱۰ گزینه شخصیسازی مختلف، بازی را از نظر بصری با همان سبک و سیاقی که مد نظر دارند، تجربه کنند. شما میتوانید جزئیات زیادی را با توجه به علایق خود تغییر داده و با اتکا به قدرت پلی استیشن ۵، یک تجربه بصری خیرهکننده داشته باشید.
Last of us Part 1
با وجود اینکه عرضه این بازسازی با انتقادات زیادی مواجه شد و بسیاری از بازیکنان سونی را متهم کردند که قصد دارد تا به عناوین مختلف از طریق این فرنچایز محبوب کسب درآمد نماید، با اینحال، نمیتوان این حقیقت را کتمان کرد که ریمیک Last of Us Part 1 از نظر بصری حرفهای زیادی برای گفتن دارد. مدلهای شخصیتها در این بازسازی به شدت بهبود یافتهاند. انیمشنها روانتر از هر زمان دیگری به نظر میرسند. از سوی دیگر، جزئیات محیطها به طور شگفتانگیزی افزایش یافته و یک تجربه سینمایی فوقالعاده را برای بازیکنان رقم میزنند. در کنار این موارد، باید یادآور شد که پوشش گیاهی نیز در قیاس با نسخه اورجینال سرزندهتر به نظر رسیده و خانهها و اتاقهای درون آنها نیز واقعگرایانهتر از گذشته به نظر میرسند. با وجود اینکه The Last of Us Part 1 یک ریمیک تمامعیار محسوب نشده و گیمپلی آن در قیاس با نسخه دوم کمبودهای واضحی را به خود میبیند، با این وجود، این اثر کماکان از نظر گرافیکی یکی از زیباترین عناوین کنسول پلی استیشن ۵ محسوب میشود.
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
این بازی که از نظر هسته کلی گیمپلی، طراحی هنری و Assetهای مورد استفاده شباهتهای بسیاری به Marvel’s Spider-Man دارد، به خوبی روی پلی استیشن ۵ اجرا شده و از قدرت این کنسول نهایت استفاده را میکند. اگر با کیفیت 4k به تجربه بازی بپردازید، محو جزئیات بالای لباس مرد عنکبوتی خواهید شد. ساختمانها، افکت بارش باران و مدلهای مربوط به مردم شهر، همه با نهایت دقت شبیهسازی شدهاند و از نظر بصری یک اثر هنری تمام و کمال را خلق نمودهاند. استفاده از ری تریسینگ (Ray-Tracing)، یکی از المانهای دیگری بوده که باعث بهبود گرافیکی قابل ملاحظه Miles Morales شده است. این بازی دارای چندین ماد گرافیکی مختلف بوده و به بازیکنان اجازه میدهد تا با تنظیمات دلخواه خود به تجربه این اثر ابرقهرمانی بپردازند.
Marvel’s Spider-Man Remastered
با وجود اینکه این بازی را نمیتوانید به صورت جداگانه برای پلی استیشن ۵ خریداری کنید، با اینحال، Marvel’s Spider-Man Remastered کماکان از نظر گرافیکی حرفهای زیادی برای گفتن دارد. بهبود انیمیشن چهرهها (فارغ از اینکه چهرهی پیتر پارکر باب میل شما است یا خیر)، استفاده از ری ترسینگ، بافتهای پرجزئیات و پالیش بسیار خوب بازی، همه و همه باعث شدهند تا این ریمستر به یکی از زیباترین عناوین قابل تجربه روی کنسول نسل نهمی سونی تبدیل شود. از سوی دیگر، داشتن گزینههای شخصی سازی متعدد، باعث میشود تا بازیکنان مختلف با سلایق متفاوت بتوانند از تجربه این بازی لذت ببرند. نسخه نسل نهمی Marvel’s Spider-Man بیش از هر زمانی باعث میشود تا احساس واقعی ماجراجویی در قالب مرد عنکبوتی به وجودتان تزریق شود.
Kena: Bridge of Spirits
به جای استفاده از گرافیک واقعگرایانه، Kena: Bridge of Spirits از آن جمله آثاریست که بیش از هر زمان دیگری شما را به یاد انیمیشنهای ساخته شده توسط پیکسار (Pixar) خواهد انداخت. از کیفیت بافتها گرفته تا گیاهان رنگارنگ و زیبا و افکتهای به کار رفته در بازی، همه و همه در خدمت خلق یک اثر هنری بدیع قرار دارند. از سوی دیگر، محیطها و مناظر بازی از گوناگونی بالایی برخوردارند؛ از جنگلهای انبوه گرفته تا روستاها و مکانهایی که به کمک ارواح باید از آنها عبور نمایید، همه و همه چشمگیر بوده و از نظر بصری یک تجربه خیرهکننده را برای بازیکنان به ارمغان میآورند. باید یادآور شد که یکی از موارد دیگری که در Kena: Bridge of Spirits به آن دقت زیادی شده، کیفیت بالای کاتسینهای بازی است. مشاهده طرز دویدن راتها (Rot) در هنگام نبرد، به لطف انیمیشنهای زیبایی که برای آنها خلق شده، باعث میشود تا Kena: Bridge of Spirits یک تجربه مفرح و دوستداشتنی را برای بازیکنان رقم بزند.
Death Stranding: Director’s Cut
مانند بسیاری از دیگر عناوین ذکر شده در این مقاله، نسخه اورجینال Death Steanding که برای کنسول پلی استیشن ۴ عرضه شد نیز از نظر گرافیکی از کیفیت بالایی برخوردار بود. تلفیق انیمیشنهای خیرهکننده با مدلهای باکیفیت شخصیتهای مختلف، باعث شد تا این بازی در زمان عرضه از نظر بصری به یکی از زیباترین بازیهای نسل هشتم تبدیل شود. محیطهای دلربا، مناظر بدیع، آبوهوای برفی و بارانی در کنار اتموسفر منحصربهفرد Death Stranding، از جمله موارد دیگری بودند که کیفیت گرافیکی این بازی را وارد یک مرحله دیگر کرده بودند. حالا به لطف Director’s Cut، دو حالت اضافه دیگر برای تجربه بازی روی پلی استیشن ۵ به آن افزوده شده است. در حالت Quality شما میتوانید با نرخ فریم متغیر ۶۰ و وضوح تصویر 4k به تجربه آن بپردازید. این در حالیست که در حالت Performance میتوانید از تجربه بازی با نرخ فریم ۶۰ به صورت ثابت و وضوح تصویر نزدیک به 4K لذت ببرید. همانطور که احتمالا حدس زدهاید، مورد دوم بهترین حالت ممکن برای انجام بازی (حداقل روی کنسول) به شمار میرود.
Gran Turismo 7
اگر پولیفونی دیجیتال (Polyphony Digital) در طول این چند دهه یک موضوح را به وضوح به اثبات رسانده باشد، آن موضوع توانایی بالای این استودیو در تولید عناوینی است که از نظر گرافیکی کیفیتی خیرهکننده دارند. Gran Turismo 7 یکی دیگر از شبیهسازیهای رانندگی تولید شده توسط پولیفونی است که به لطف Motion Blur، سیکل آب و هوای متغیر، ری تریسینگ و نورپردازی چشمگیر خود، یک تجربه بصری تمام عیار را برای بازیکنان به ارمغان میآورد. از سوی دیگر، اتومبیلها نیز از جزئیات بسیار بالایی برخوردار بوده و بازتاب تابش نور خوردشید بر بدنه آنها به نحویست که حس و حال یک تجربه ریسینگ واقعی را به بهترین شکل ممکن به وجودتان تزریق خواهند نمود.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
زمانی که Uncharted 4: A Thief’s End و Uncharted: The Lost Legacy عرضه شدند، هرکدام از عناوینی بودند که تا آن زمان یک نقطه مرجع برای بالاترین کیفیت گرافیکی دیده شده در صنعت گیمینگ محسوب میشدند. Uncharted: Legacy of Thieves Collection، به لطف برخی بهبودها و نیز افزودن حالتهای جدید به بازی، باعث میشود تا دارندگان پلی استیشن ۵ بتوانند این دو بازی ساخته شده توسط استودیوی ناتیداگ را با کیفیتی بیشتر تجربه نمایند. حالتهای 4k با نرخ فریم ۳۰ و 1440P با نرخ فریم ۶۰، دو گزینه جذاب برای تجربه دوباره بازی حتی برای کسانی که قبلا روی پلی استیشن ۴ این عناوین مطرح سبک ماجراجویی را تجربه کردهاند، به ارمغان میآورد.
Ghost of Tsushima: Director’s Cut
برای تحسین نکاتی که این بازی آنها را به گونه درست اعمال کرده و در یک بستهی کامل گردآوری نموده، به یک مقالهی مجزا نیاز است. با این وجود، باید اذعان داشت که Ghost of Tsushima حتی در زمان عرضه برای کنسول پلی استیشن ۴ نیز از نظر بصری یک بازی تمامعیار محسوب میشد. محیطهای بدیع و زیبا، پوشش گیاهی رنگارنگ و چشمگیر و دقت به جزئیات شخصیتهای مختلف موجود در بازی، همه و همه از جمله مواردی بودند که Ghost of Tsushima را از نظر گرافیکی به یک عنوان ممتاز تبدیل نمودند. حالا به لطف نسخه Director’s Cut، دارندگان پلی استیشن ۵ میتوانند بازی را در حالت 4K دینامیک، با نرخ فریم ثابت ۶۰ تجربه کرده و از آن نهایت لذت را ببرند. حتی اگر بهبودهایی که در این نسخه ایجاد شده در حد و اندازه دیگر ریمسترهای ذکر شده در این مقاله نباشد، Ghost of Tsushima کماکان یکی از زیباترین عناوین جهانباز تاریخ صنعت گیمینگ محسوب میشود. فرصت تجربه این بازی فراموشنشدنی را از دست ندهید.
Returnal
پارتیکلها (Particles)، از جمله مواردی هستند که میتوانند این ساخته تولید شده توسط استودیوی هوسمارک (Housemarque) را تا حدودی توصیف کنند.. برخی از محیطها و دشمنان موجود در بازی یادآور طراحی هنری منحصربهفرد گیگر (H. R. Giger) هستند. دیگر المانهای بازی ممکن است شما را به یاد فرنچایز Alien و ترس کیهانی بیندازند. به هر ترتیب، همهی این موارد به نحو احسن با یکدیگر تلفیق شده و نتیجه نهایی، خلق یکی از زیباترین عناوینی است که میتوانید روی پلی استیشن ۵ تجربه کنید. شما میتوانید با وضوح تصویر 4K و 1440P به انجام Returnal پرداخته و در دنیای شگفتانگیز آن غرق شوید. لازم به ذکر است که در صورت شلوغ شدن محیط، ممکن است نرخ فریم بازی تا ۵۰ سقوط کند؛ اما این اتفاق به هیچ وجه لذت تجربه این اثر را کاهش نخواهد داد. Returnal یکی از منحصربهفردترین عناوینی است که دارندگان پلی استیشن ۵ میتوانند هماکنون با بالاترین تنظیمات گرافیکی به انجام آن بپردازند.
پر بحثترینها
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- ۱۰ بازی ویدیویی با گیمپلی عالی و داستان ضعیف
- آیپی Death Stranding دیگر متعلق به سونی نیست
- ویدیو: Marvel’s Spider-Man 2 در حالت Fidelity ویژه PS5 Pro با نرخ فریم ثابت ۶۰ اجرا نمیشود
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- دیجیتال فاندری: کیفیت Horizon Forbidden West روی PS5 Pro معادل با قویترین رایانههای شخصی است
- سونی از ۲۰۲۵ به بعد سالانه بازیهای انحصاری تکنفره بزرگی را برای PS5 عرضه خواهد کرد
- کار ساخت STALKER 2: Heart of Chornobyl به پایان رسید
- ۱۴ دقیقه از گیمپلی Indiana Jones and the Great Circle را مشاهده کنید
- گزارش: ایکس باکس درحال آمادهسازی پیشنمایشهای South of Midnight است
نظرات
خیلی هم عالی اگر پولش رو که داشتم ps5 هم می خریدم ولی وقتی که خریدم اولین گرمی که پلی میدم سری لسته
از اینکه کیلوگرم پلی نمیدی تعجب نکردم
داداش تو هم سوءاستفاده نکن از این کیبورد خودکار دیگه😂
چطور ratchet and clank rift apart رو نذاشتید بهترین گرافیک سال ۲۰۲۱ رو از دید دیجیتال فاندری داشت و خیلی خوب از قابلیت های نسل ۹ بهره برده
آره به خدا
اون نیست ولی لست ریمیک هست😑😂
لست ریمیک در بخش کاتسین ها بهترین گرافیک تاریخ رو داره.
فقط اونایی که لایکت کردن
لابد میخواستی تو رو لایک کنن ؟
تعصب بی جا مانع دید است!
نه عزیزم نیاز نیست تعصب داشته باشیم چون جفت بازیا انحصاری سونی ، همه قبول دارن جای رچت اند کلنک تو این لیست خالیه ولی واقعا لست آف آس گرافیک فوق العاده ای داره اگه مخالفش هستی اون وقت نتیجه میگیریم هیتری
اکی
یه سوال
کات سین ها رو بذاریم کنار (کسی با کات سین گرافیک بازی رو محک نمیزنه)
از نظر گرافیک تو گیم پلی،لست دو بهتره یا لست ریمیک؟!
یک مشت تعصبی عین خودش هستن
آدم تعصبی باشه بهتر از اینه مثل امثال تو باشه
امثال مثل اون اسم ندارن؟ یا فقط یه چیزی پروندی
تو گیمفا کلا به لایک و دیس لایک زیاد توجه نکن. اینجا یه مشت بچه و نوجوان ریختن طبیعیه.
دقیقا…بعضی موقعا تعصب باعث میشه آدم حقیقت رو کتمان کنه…من خودم پلی استیشن دارم اما تعصبی نیستم و نبست به تقاط ضعف ها سریع گارد نمیگیرم
اون سوال بالات دیگه گزینه پاسخ نبود اینجا میگم ، یکم لست ۲ شاید باشه ، ولی خب تیتر زده بازی های ps5 نمیتونه لست ۲ رو بنویسه که
نه…من کلی سوال پرسیدم عزیز
ربطی به مقاله نداشت
ولی خدایی یکم؟؟
لست یک نسل هفت،لست دو نسل هشت
با اختلاف فاحشی لست دو بهتره
یکم🤔
لست ریمیک هم فقط کات سین ها خوب بود،گیم پلی بازی همون نسخه ریمسترد بود
پس چطور همچین بازی تو لیست بهترین گرافیک بازی های فایو قرار داره؟؟
نه خدایی ریمیکش گرافیکش در حد پارت ۲ بود
ربطی به سن نداره. انقد حداقل بفهم.
بچه ها یا نوجوانایی هستن که خیلی بیشتر از جوانا و بزرگسالا میفهمن و شعور دارن. نه کتاب به کسی شعور میده نه سیگار کسی رو مرد میکنه. این باور های غلط حال آدمو بهم میزنه
والا من که همچین چیزی تو گیمفا ندیدم. اگرم دیدم خیلی خیلی کم. یه مشت آدم که تعصب تا خرخرشونو گرفته اینجان حالا چه پی اس فن چه ایکس باکس فن و تعصب جلوی منطق و درست فکر کردنو میگیره.
با حرفت موافق فقط ی دیس زدم یر به یر بشه😂
😂😂
حقا که کاتسین پلیری😂😂
واقعاً!!
میخواستم اشاره کنم ،که دیدم شما نوشتی
گربه قویه🌚
فوربیدن وست یه هارد جدا باید بخری برا عکسایی که از مناظر بی نظیرش میگیری.
اون تصویر مربوط به GT7 خیلی حس قشنگی بهم داد 👌❤
یه سوال میپرسم لطفا نظراتتونو بهم بگید . به نظر شما دوستان. حالا فرق نمیکنه کدوم کنسول رو دارید کدوم انحصاری های آینده ایکس باکس یا پلی استیشن گرافیک خیره کننده خواهند داشت
اگه چند پلتفرمی هم هست لطفا بگید . ؟؟؟؟
تا الان که بنظر من انحصاری های پلیستیشن چه از لحاظ گرافیک بصری چه هنری چندین پله بالاتر از ایکس باکس بودن
به شخصه با R&C : rift a part بعد از Cyberpunk2077 بهترین تجربه ام از ری تریسینگ رو داشت ، کلیت گرافیک که به کنار اینسامینیاک این بازی رو حتی از CGI هم قوی تر ساخت
برای تائید این حرفم فقط کافیه بازی رو با انیمیشن اقتباسیش مقایسه کنید
البته ناگفته نمونه که گرافیک هنری آی پی ایکس باکس Ori هم واقعا روح آدمو جلا میده
ولی اینده ی ایکسباکس درخشانه ( از نظر گرافیک )
تریلر هلبلید ۲ یا استالکر ۲ یا همین موتور اسپرت رو برید ببینید
تو نسل هشت مثل ماست ترش مشخصه که پلی استیشن بهتر از ایکسباکس بود
موتور اسپورت که خودم واقعا دارم انتظارشو میکشم
ری تریسینگش حرف ندازه
هل بلید هم ممکنه مثل بازی اینسامینیاک عمل کنه و بزنه رو دست CGI
در مورد سوال اخرت منو و دوستم الان با هم سریز ایکس داریم( با هم زندگی میکنیم ) در آینده پلی ۵ هم میخریم
پلی استیشن در هر نسل خودشو ثابت کرده
ولی ایکس باکس تو نسل هشت همچین اش دهن سوزی نبود
بازی های پر گرافیک داشت مثل فورزا ۴ یا هل بلید
ولی بازیهاش خیلی کم بودن
ولی واسه اینده ایکس باکس هم چند بازی پشم ریزون داره مثلا هلبلید ۲ یا استالکر ۲
اگه میخوای کنسول بخری به حرف هیچکس گوش نده
خودت نگا از چه بازی ها و فرنچایز هایی خوشت میاد
البته امیدوارم همه بتونن هردو کنسول رو بخرن ولی خب با این شرایط خیلی ها همون یه کنسول رو هم نمیتونن بخرن
تازه در نظر داشته باش گرافیک همه چیز نیست خوبه ها ولی همه چیز نیست
اگه یه درصد راهنمایی بخوای من میگم بخاطر گیمپس برو سمت ایکسباکس
من دو پلتفرمیم تو بعضی بازیا گرافیک ایکس باکس خیلی قویه
ولی تو همه ی بازیا این روال حفظ نمیشه
ولی سونی اغلب گرافیکای بهتری دارن بازیهاش
به نظر من یکی برای ایکس باکس موتوراسپورت و برای پلی استیشن، دث استرندینگ ۲ خیره کننده ترین گرافیک های ممکن رو خواهند داشت(هلبلید۲ برای ایکس باکس و اسپایدرمن ۲ و وولورین برای پلی استیشن هم هستن ولی بعید میدونم به گرافیک اون بازیا برسن)
از لحاظ گرافیکی احتمال خیلی زیاد پلی استیشن بهتر خواهد بود
ولی از لحاظ گیمپلی بازیا ، تنوع بازیا مخصوصا ، بنظرم ایکس باکس خیلی امیدوارکننده تره
لیسته جالبیه،انتظار ghostwire tokyo رو نداشتم👍🎈بازی هم نکردم.باید تجربه کنم👍(ساخته شینجی میکامی عزیز)
ولی kena هم فکر کنم از لحاظ هنری خیره کنندس،ما بقی که فنی و هنری عالین💕
فعلا هیچ بازی از لحاظ بصری به demon souls نمیرسه
خیلی خوبه از لحاظ بصری و افکت
فعلا توی نسل نه بازی با گرافیک انقلابی ندیدیم.
واقعا Demon’s Souls یچیز دیگس❤
با اینکه دو بار ریمیک رفتم و گرافیکش عالیه، اما هنوزم ترجیح می دم برای DeS برگردم و نسخه ی اصلیو بازی کنم. همین الانم وسط یک ران دیگه ازشم با امولاتور. به جز کیفیت گرافیکی، تغییرات دیگه ای که اعمال کردن برام جذاب نبود. تغییرات کاراکتر دیزاین و موسیقی و رنگ و روی بازی یک طرف، بعد بیشتر از ۱۲ سال که داستان بازیو حفظ شدی آزاردهندست می بینی چه بی منطق یچیزایی عوض شده.
سلام و احترام خدمت جناب آقای نصیر فرزان. امیدوارم شب خوبی داشته باشید.
در ادامه مباحثی که در گذشته داشتیم با Level و Level Design و فرآیند طراحی یک مرحله آشنا شدید حال یک قدم به عقب برگشته و به اجزای یک بازی ویدیویی به صورت کلی (دقت نمایید که تأکید میکنم به صورت کلی) نگاهی خواهیم انداخت.
اجزای یک بازی ویدیویی از دو بخش ضروری (Essential) و اختیاری (Optional) تشکیل شدهاند. بیایید با هم به آنها نگاهی بیاندازیم.
در ابتدا نگاهی خواهیم داشت به اجزای ضروری که یک بازی ویدیویی را معنا میکنند
1 – طراحی مرحله/مراحل
2 – روش تعامل مخاطب در مرحله/مراحل که از آن با نام Gameplay یاد میکنیم
3 – Graphic Design یا طراحی گرافیکی (با Visual Arts اشتباه نگیرید)
حال به بخشهایی از یک بازی ویدیویی خواهیم رسید که وجود ایشان ضروری نیست
1 – داستان (که شامل روایت، شخصیتپردازی و صحنه میشود)
2 – موسیقی و صداگذاری (توجه داشته باشید که این دو عنصر از یکدیگر مجزا هستند)
3 – روش به تصویر کشیدن Graphic Design که از آن با عنوان Visual Arts یا هنرهای بصری نام میبریم
سوال: به موضوع مقاله توجه نمایید، به عبارت ((گرافیکی خیرهکننده)) میرسید. منظور چیست؟
عبارت فوق در دسته اول قرار میگیرد یا در دسته دوم؟
مقوله تکنیکهای به کار گرفته شده برای نمایش بصری یک اثر، مقولهای گسترده بوده که اگر عمری باشد بعداً به طور مفصل و با زبانی ساده به آن خواهم پرداخت.
من میخواستم قبلا بگم ، اما دیر نشده
از برگشت دوباره شما به سایت ممنونم
امیدوارم حضورتون رو دریغ نکنین
گرافیک این بازیا گاده ولی هنوز شرکت ها به اون نهایت قدرت کنسولا نرسیدن
چه ایکس باکس چه پلی استیشن
نمیشه گف این بازیا میان نسلی ان اما نمیشه اونارو کامل نسل ۹ بحساب اورد
امیدوارم بازیایی مث wolverine یا starker بتونن اون مشخصات کنسولارو به چالش بکشن
همه انحصاریای ۲ سال اخیر سونیو نام بردید 🤣
واقعا چجوری ratchet and clank rift apart نیست تو لیست
اونوقت kena هست؟
درسته به خاطر اینکه رچت نیست باید انتقاد کرد ولی انصافا kena از لحاظ بصری فوق العادس(خودم بهترین بازیی که تو سال ۲۰۲۱ تجربه کردم kena بود و واقعا باهاش حال کردم و به معنای واقعی کلمه، از لحظه لحظه ی بازی کردنم لذت بردم)
دیمون سولز واقعا گرافیک خوبی داره رو ۶۰ فریم بی نظیره و هورایزن هم خودتون بهتره تجربه کنید اصلا چیزی که میبینید باور نمیکنید با اینکه tv من ۱۰۸۰ هست
بهبه
انصافا پلیاستیشن توو زمینهی کیفیت و گرافیک خیلی سال که پیشرو بوده و اینو میشه توو همین لیست مشاهده کرد
اگه لست پارت ۲ و رد دد۲ هم نسخههای نسل نهمی داده بودن دیگه کاملا لیست بهترین بازیها از نظرگرافیکی تاریخ میشد
لست ۲ همینطوری هم واقعا خوبه بهتره وقتشونو بزارن واسه بازی جدید
اون دوتا بازی که اسم بردی همینجوریشم بنظرم نسل نهمی هستن. خیلی از زمان خودشون جلوتر بودن.
راستش رو بخواهید گرافیک بازی ها اون قدر که انتظار داشتم بالاتر نرفته.
دلم می خواد نسل دهم بیاد!
فقط اون تروله توی عکس GoW: Rangnarök. یه حس گودرت خاصی توی صورتشه 😅
سوسمار کنار تروله جز باس های بازیه یا نه گذری رد شده؟
برا من فقط گاده اگه گرافیکش کمم بود برام مهم نبود عالیه عالی
و متاسفانه افرادی مثله بنده که بخاطر تبلیغات عظیم مایکروسافت در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ که سری ایکس خریدیم عملا مایکروسافت ازمون کلاهبرداری کرده و هیچ بازی ای که گرافیکی نزدیک به بازی های سونی داشته باشه منتشر نکرده و انگار حالا حالا هم قرار نیست منتشر بکنه که قدرت این کنسول که از پلی استیشن قوی تره رو ببینیم
عملا شما یه فن بوی بچه سالی و فقط قصد تخریب کنسول حریف رو داری . و صدرصد بچه سال تری ک فقط از بازی دنبال گرافیکی وازاون بچه سال تری ک قبل خریدن کنسول با خودت دوتا چهارتا نکردی ببینی با چ ژانر یا بازی حال میکنی و دنبال کنسولش بری ، الانم بفروش چون اکثر بازی های مایکرو، بخصوص این نسل مایکرو ارپی جی خواهد بود و چون به زبان قوی نیاز داره و شما چون بچه سالی احتمال نوددرصد ازش عاجزی ، پس هنوز ک کنسول مثل روز اولشه و زیاد گردخاک نخوره بفروش ، بااینکه من شمارو میشناسم و کامنت هاتو هم دیدم مطمعنم شما همون بچه سال فن بوی بیش نیستی و حتی ایکس باکس هم نداری .
مجبور شدم بخاطر قیمت کمتر و قدرت بیشتر بگیرم و فکر نمیکنم شما در جایگاهی باشی که بخوای در این موارد نظر بدی
هیت نکن مثل بچه ادم کامنتتو بزار کسی کاریت نداره .
یاد حرفای سونی هوم و هالک افتادم که دم به دیقه خالی میبستن که پشیمونیم ps خریدیم 😂😂
خب اگه ازش راضی نیستی بفروش ps5 بگیر دیگه گریه نداره 😑
والا بخدا ، اینا کمبود دارن حالا چ میخواد از طرف سونی باشه چ مایکرو ادمی ک دنبال کنسوله اونم تو ایران هیچوقت بی گدار به اب نمیزنه صدرصد تحقیق میکنه چ راجب بازی های اون کنسول ، امکاناتی ک بهت میده و ازهمه مهم تر بودجه ای قراره واسه کنسول بده ،یه جوری هم میگن ما ایکس باکس یا پی اس داشتیم والان پشیمونیم ک فکر میکنن الان اینجا زیر هرپست صدهزار کامنت گذاشته میشه و میتونن تو کامنت ها مخفی بشن ، حاجی همه میشناسنتون دیگ کامنت قبلتونو دیدن ، هدفتونو میدونن چیه،
demon souls یک جای دیگه تو قلبم داره
کاش bloodborn رو هم یک ریمیک ازش عرضه بشه اونم توسط bluepoint game
انچارتد چهار اولین بازی بود که دهن وا موند از گرافیک زیادش
هنوز که هنوزه گرافیکش از بعضی بازی های الان بهتره
اون مرحلش که با جیپ میرفتن ساوانا
به قول گفتنی خودم ریختم پشمام موند
خدایاااااا
مگه میشه
لست ریمیک تو لیست هست ولی راچت اند کلنک نیست😐😐😐….
درسته ولی انصافا از لحاظ گرافیکی، ریمیک لست چشم نوازه
داداش مطمئنی لست ریمیک (شما بخون ریمسترد) رو بازی کردی؟؟
فقط کات سین هاش رو بهتره کردن…همین
بله بازی کردم ولی مثل اینکه شما از یوتوب مشاهده کردی که تفاوت رو احساس نکردی
همین الان رو دستگاهم دارمش و بجز کات سین ها و قابلیت دسته ی فایو هیچ چیزی تغییر نکرده
کنسول های انی نسل نمیتونن هنوز یک بازی رو تمام و کمال ۴کی و ۶۰فریم اجرا کنن واقعا غم انگیزه
بازی مثل آنچارتد که برای چندین سال پیش نمیتونن فورکی و ۶۰ فریم اجرا کنن
ری تریسنگ برای بازی ها جدید هم که کشک
وقتی گرافیکش عالیه اهمیت نمیدم که فورکی نیست
حالا هی بزن تو سرشون بگو چرا فورکی نمیدی!
والا ، اصلا اکثریت نمایشگر 4k ندارن که بخوان 4k بازی کنن
از نظر گرافیک هیچ بازی رو دست death stranding ندیدم هرچقدر خسته کنندس گرافیک خوبی داره
همین پستو برای ایکس باکس هم برین
فرزا هرایزن ۵
A plauge tale 2
مدر وارفیر دو
هیتمن سه
می تونن تو لیست باشن
تو بازی های آینده ایکس باکس هم می تونه فرزا موتوراسپرت هلبلید دو، استاکر دو تو لیست باشن
بعید میدونم غیر از فورزا ۵ بقیشون انحصاری ایکس باکس باشن
مگه من گفتم انحصاری گفتم گرافیکی ترین بازیها
گفتی برای ((ایکس باکس))
تمام بازی های این پست هم انحصارین پلیستیشنن
این نوع پستا مختص فرست پارتیای کنسولیه اگه قرار باشه خوش گرافیک ترینای مولتی پلتفرم رو لیست کنن دیگه چه نیازی به پسوند اسم فلان کنسوله
اینایی که تو او بالا نوشته انحصاری های سونی هستن و گرنه تو همین لیست هم کلی بازی دیگه هست که میتونست باشه ، ولی لیست که شما نوشتی بجز فوزا هیچ کدوم انحصاری نیست
رزیدنت اویل ویلیج و رچت اند کلنک باید تو این لیست میبودن ، اصلا لیست جالبی نبود لست ریمیک و انچارتد چهار حتی گرافیک میان نسلی هم نداشتن که تو این لیستن
من بعد از لست ریمیک برگشتم به لست دو نسخه فایو،یکم خورد تو ذوقم از گرافیک،ولی چون تو میگی باشه گرافیکش میان نسلی هم نیست
فقط گرافیک کات سین هاش بالاست وگرنه گیمپلی بازی همون گرافیک لست ۲ تو PS5 رو داره
داداش شوخی میکنی؟؟
گیم پلیش هم گیم پلی نسخه ی اوله
فقط برداشتن کات سین ها رو بهتر کردن
میدونم من گفتم گرافیک بخش گیمپلی نه خود گیمپلی
اخیرا dead space رو پلی دادم
به نظرم بالاترین گرافیک ps5 رو داره
واقعا متاسفم برا نویسنده شما فک کنم ratchet clank rift apart رو بازی نکردی من همه این عناوین رو بازی کردم بی شک رچت و دیمون سولز و هورایزن به ترتیب برترین عناوین گرافیکی نسل ۹ به امروز هستن و بعد اونا هم لست ۲ رد دد ۲ انچارتد ۴ جز برترین گرافیک ها هستن ریترنال اونطور که باید جز افکت های شلوغ باس ها گرافیک انچنانی نداشت
رد دد۲
انچارتد ۴
لست ۲
اینایی که گفتی واسه ps4 هسن تیتر مطلب رو اصلا نگاه کردی؟؟؟
با عرض پوزش از نویسنده به لیست گادی که زده یه رچت اند کلانک ریفت اپارت هم اضافه میکنم و تمام بنازم حضرت سونی بنازم بازی هارو شاهکار پشت شاهکار خدا سایه سونی رو از سر صنعت گیمینگ کم نکنه تک تک بازی های لیست شاهکار از توی این لیست با بازی آنچارتد ۴ زندگی کردم با اسپایدرمن نیویورک رفتم و محو تماشاش شدم و با گاد تجدید دوباره با حضرت یار سونی جان بابت تک تک خاطراتی که برام رقم زدی ازت ممنونم
جای the last of us 2 و رد دد ۲ هم خالی بود البته که این برای انحصاری ها بود ولی last 2 هم انحصاریه دیگه 🙂💙🙃
صنعت گیم …
بازی های پی اس بسیار خوش رنگ و لعاب هستن….یادمه طرفداران دث استرندینگ از عکس های بازی پرتره در میاوردن و عکس های عجیب خیره کننده
ریترنال که هرچی پلی دادم دیدم کار من نیست 🤣. اما بقیه بازیها اره.مخصوصا گوست او سوشیما.راستی نرخ فریم رو روی پرفورمنس یا گرافیک میذارم فرقی احساس نمیکنم شما هم همین مشکلو دارین !؟🤔 اما تو هورایزن فوربیدن وست کاملا تغییر نرخ فریم حس میشه
قسمت final fantasy نوشتید وضوح تصویر ۳۰ اگر میشه اصلاح کنید
دوستان لطفا اگه کسی اینو می بینه جواب بده چن بازی خیلی خیلی خفن برای ps5 معرفی کنید بغیر از بالایی ها که تو زمینه ری تری سینگ بترکونه یعنی یه بازی که زیر بارون باشه و ری تری سینگ هم بیداد کنه
مثه سایبرپانک یا واچ داگس لیگون
با تشکر دوستان عزیز
شاید ایویل چهار فورکی با ری تریسینگ بده ، بارون هم داره خخ تا الان خیلی کم بازی فورکی ۶۰ اف پی اس با ری تریسینگ عرضه شدن شاید هم اصلا نیومده باشه هنوز ، ایویل چهار هم هنوز نیومده شاید اون این قابلیت هایی ک دوست داری داشته باشه
تو بازیای اوپن ورد و نیمه اوپن ورد ، از لحظ گرافیکی ، بجز راکستار هیچکسی نمیتونه ب خوبی پلی استیشن باشه
چیه این گاد دل ها / لعنتی آیتمی هست که اسم این عنوان توش نباشه؟؟
Ratchet & Clank: Rift Apart پس کو ؟!
واقعن demon souls remake و Gran Turismo 7 خیلی کیفتشون بالاست
(Ps ندارم ولی از ویدیو هایی که دیدم مشخص بود)
لیست خوبی بود فقط Ratchet and clank: rift apart رو کم داشت از لحاظ گرافیکی و بصری فوقالعادس خودم به تازگی تمومش کردم ولی از داستان و روایت بازی خوشم نیومد ولی انصافاً گرافیک خفنی داشت.
لعنتی گرافیک انچارتد خیلی تو زمون خودش قوی بود 🗿♥️
یعنی ریفت پارت اینسامنیاک که بنچ مارک پلی استیشن فایو میشه نباشه تو لیست ؟
دوستان اینجا کسی دیمن سولز ریمیک تا اخر رفته؟