معرفی ۱۳ بازی که در راند دوم تجربه بهتری را ارائه میکنند
زمانی که فکر میکنید به نقطهی پایان این بازی ها رسیدهاید، محتویات جدیدی در دسترس شما قرار میگیرند که تجربهی آنها را در راند دوم دلچسبتر میکند.
بازیهایی وجود دارند که دلمان میخواهد پس از به پایان رساندن آنها، وارد راند دوم شده و باری دیگر آنها را تجربه کنیم. برخی از عناوین در این زمینه کمکحال گیمرها هستند و به اندازهی کافی بهانه برای انجام این امر فراهم میکنند. این بهانهها میتواند حالت New Game Plus (و محتوایی که منحصراً به آن گره خورده است)، مسیرهای جدید و پایانهای پنهان باشند. در ادامه به معرفی ۱۳ بازی که تجربهی بهتری در راند دوم خود ارائه میکنند، خواهیم پرداخت.
Bastion
بازی Bastion پس از اتمام، بخش New Game Plus خود را در دسترس گیمرها قرار میدهد. این بخش عملکرد مشابهی نسبت به بخش +NG اکثریت بازیهای ویدیویی دارد و در آن میتوان به تمامی ارواح به دست آمده، اسلحهها، مراحل، آیتمها و ارتقاهای کسب شده در دور اول تجربهی بازی دسترسی داشت. اما نکتهای که تجربهی مجدد Bastion پس از اتمامش را خاص و منحصر به فرد میکند، داستان آن است. با شروع مجدد بازی با انتخاب گزینهی Restoration، راوی داستان این بازی یعنی Rucks در میان صحبتهایش به رخ دادن یک دژاوو اشاره میکند. وی چنین احساس میکند که گویی پیشتر این داستان را شنیده است.
از طریق این بخش میتوانید به مرحلهی Stranger’s Dream نیز دسترسی پیدا کنید. در این مرحله موجی از دشمنان به سمت شما سرازیر خواهند شد و البته، Rucks جزئیات بیشتری از دنیای بازی در اختیارتان قرار میدهد.
NieR: Automata
تجربهی مجدد این بازی تا حدودی حالتی مشابه به New Game Plus را در اختیار شما قرار میدهد، چرا که از طریق این بخش میتوانید از اسلحههای به دست آمده و ارتقاهای گذشتهی خود بهره ببرید. اما در این بین، مسیرهای جدید هستند که تفاوتها را شکل میدهند. لازم به ذکر است که درک پیچیدگیهای جهان NieR: Automata نیازمند تجربهی آن خواهد بود و بعید است که بتوانید از طریق مطالعهی این بخش دقیقاً متوجه کم و کیف موضوع شوید.
به هر ترتیب، شما در این حالت بهعنوان 9S به تجربهی بازی میپردازید و بسیاری از رویدادهای مشابه را با به همراه داشتن تواناییها و محتویات داستانی جدید از مسیر A تجربه میکنید. مسیر C که به شکل جدی در حال شکل دادن به داستان است، به طور متناوب بین A2 و 9S تغییر کرده و شما را به پایانهای متفاوتی وصل میکند. همچنین، از نظر محتویات جدید، موارد زیادی برای کسب کردن در راند دوم تجربه بازی وجود دارد.
Elden Ring
همانند دیگر ساختههای استودیوی فرام سافتور (From Software) یعنی بازیهای Dark Souls و Bloodborne، دومین راند تجربهی Elden Ring از طریق حالت New Game Plus، این فرصت را در اختیار گیمرها قرار میدهد تا با بیلد جدید به سراغ مبارزه با دشمنان سرسختتر بروند. همچنین، این حالت فرصت آزمودن طیف گستردهتری از اسلحهها و مهارتهای مختلف را فراهم میکند.
Nioh 2
حالت New Game Plus در بازی Nioh 2 به پنج بخش مختلف تقسیم میشود. با شروع این حالت برای اولین بار با Dream of the Samurai روبرو خواهید شد و در راند پنجم بازی نیز در نهایت به Dream of the Nioh خواهید رسید. هر چرخهی New Game Plus در این بازی مکانیکهای جدیدی را به بازی اضافه میکند و ماموریتهای فرعی بیشتری را در دسترس شما قرار میدهد. در مجموع، حتی پیش از این که بخواهید به سراغ تجربهی بستههایالحاقی پرتعداد Nioh 2 بروید، چیزهای زیادی برای تجربه کردن در این بازی وجود دارد.
The Legend of Zelda
به لطف این موضوع که The Legend of Zelda تنها نیمی از حافظهی کارتریج خود را اشغال میکرد، بخشی به نام Second Quest نیز برای آن در نظر گرفته شد. پس از اتمام این بازی میتوان با وارد کردن نام ZELDA به عنوان نامکاربری به این بخش دسترسی پیدا کرد. این بخش از بازی تغییراتی در دانجنها و محل قرارگیری آیتمها اعمال میکند و حتی درجهی سختی بازی را افزایش خواهد داد.
CrossCode
حالت New Game Plus در بازی CrossCode امکانات بیشتری نسبت به حالتهای مشابه در بازیهای دیگر در اختیار گیمرها قرار میدهد. در حقیقت، علاوه بر انتقال پیشرفتها، اسلحهها و موارد این چنینی، میتوان حالت +NG را در این بازی کاملاً شخصیسازی نمود. درجهی سختی بازی در این حالت با جزئیات بیشتری میتواند دستخوش تغییرات شود و حتی قادر خواهید بود تا میزان EXP و Creditها را دو یا چهار برابر کنید.
Oxenfree
بازی دیگری که به طرز ماهرانهای حالت New Game Plus خاص خود را تعریف میکند، Oxenfree است. پس از اتمام این بازی متوجه پایانهای متفاوتی خواهید شد که در آنها برخی از شخصیتها نجات یافته، و برخی دیگر قربانی میشوند. اما حتی اگر از جزیره خارج شوید، زمان در حال سپری شدن است و بنابراین با شروع بخش New Game Plus در این بازی میتوانید قبل از سوار شدن بر کشتی و حرکت به سوی جزیره، به قهرمان داستان بازی یعنی الکس که در گذشته است پیام ارسال کنید. راند دوم این بازی با تفاوتهای ظریف و پایانی جدید، دلیل کافی برای تجربهی مجدد را در اختیار شما قرار میدهد.
Borderlands 2
پس از به اتمام رساندن بازی Borderlands 2 همچنان محتویات بیشماری از جمله بستههایالحاقی پرتعداد و حالت Hunter Mode در اختیار شما قرار میگیرد. در واقع، حالت Hunter Mode در این بازی همان New Game Plus مرسوم است که از طریق آن میتوان تمامی ارتقاها و اسلحههای خود را به راند دوم تجربهی بازی منتقل کرد. پس از ورود به این حالت با دشمنان سرسختتر و لوتهای بهتر مواجه خواهید شد. همچنین، ۱۰ سطح Overpower یا OP برای گرایند کردن نیز وجود دارد که باعث میشود تا با دشمنان بسیار سرسخت و لوتهای بیشتری روبهرو شوید.
No Man’s Sky
پس از رسیدن به مرکز کهکشان در بازی No Man’s Sky، میتوانید به کاوش ادامه دهید یا به یک مکان جدید سفر کنید. سپس، با تمام تجهیزات خود باید شروع به کار کنید و به تعمیر آنها بپردازید. چیزی که این موضوع را جالب میکند این است که ۲۵۵ کهکشان منحصر به فرد در این بازی وجود دارد که هر کدام دارای دستهبندیهای متفاوتی هستند. در حالی که این بازی در زمان عرضهی خود به شدت مورد انتقاد قرار گرفت، پشتیبانی عالی استودیوی توسعهدهنده و افزودن محتوای فراوان به آن، باعث شد تا با عنوانی ارزشمند روبهرو باشیم.
Resident Evil 2
هم نسخهی اصلی و هم نسخهی ریمیک بازی Resident Evil 2 بهانههای جالبی برای تجربهی مجدد در اختیار گیمرها قرار میدهند. اساساً، هر زمان که لئون یا کلیر را انتخاب کنید، در تجربهی اول خود از طریق مسیر A آن شخصیت به تجربهی بازی خواهید پرداخت. پس از اتمام بازی با هر کدام از شخصیتها، مسیر B را برای شخصیت دیگر باز خواهید کرد. بنابراین، تجربهی مجدد بازی باعث خواهد شد تا در مکانهای جدیدی با Mr.X مواجه شوید و حتی به آیتمهای جدیدی دست پیدا کنید.
البته، تکمیل کردن بازی از طریق مسیر B هر یک از شخصیتها، باعث باز شدن قفل پایان مخفی بازی خواهد شد و یک مسیر جداگانه به نام 4th Survivor برای هانک را در اختیار شما قرار میدهد. این مسیر جدید علیرغم کوتاه بودن، همچنان سرگرمکننده است.
Resident Evil Village
سرعت بالای گیمپلی بازی Resident Evil Village باعث خواهد شد تا یک تجربۀ ساده و اکشن به ارمغان آید. پس از اتمام بازی نیز محتویات اضافی برای تجربه در دسترس هستند و همچنین چالشهای مختلف بازی به شما اجازه میدهند تا به فعالیتهایی نظیر باز کردن قفل The Mercenaries بپردازید. از سوی دیگر، جذابیت اصلی تجربهی مجدد بازی، دسترسی به اسلحههای قدرتمندی از جمله WCX و یا Dragoon و حتی Handcannon PZ است.
Persona 5 Royal
ساختار بازیهای مجموعهی Persona باعث میشود تا در راند اول نتوانید تمامی محتویات آن را تجربه کنید. در نتیجه، حالت New Game Plus یکی از ملزومات اساسی این بازی قلمداد میشود و به گیمرهای خود کمک میکند تا این خلاء را پر کنند. همچنین، از طریق این بخش میتوانید Social Stats خود را به همراه داشته باشید و زمان بیشتری برای ایجاد روابط اجتماعی جدیدتر و انجام فعالیتهای بیشتر صرف کنید.
بازیهای فوق از جمله عناوینی بودند که راند دوم آنها حس تکرار نداشت و حتی میتوانست جذابتر باشد. به نظر شما چه بازیهای دیگری میتوانستند در فهرست ما جای بگیرند؟
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
NieR رو هستم خصوصا بخاطر مسیرهاب جدیدش ولی الدن ربنگ راند اول تجربه بهتریه چون تو نیوگیم پلاس مشکل op شدن شخصیت و سلاحاش بیشتر به چشم میاد
No Man’s Sky واقعا یک شاهکار تمام عیاره
اگر به جای ۲۰۱۶ در ۲۰۲۲ منتشر میشد به راحتی یک شاهکار نام میگرفت
مبارزات قویو بخش های خارق العاده بقا و جستجو و تجارت باعث میشن تا با یک شاهکار رو به رو بشی(با بخش داستانی ۳۰ ساعته که چند بخش داستانی دیگر هم فکر کنم داره) و بخش آنلاین خیلی قوی که اون رو به یک شاهکار تبدیل میکنند
این بازی رو در راند دوم که هیچ،در حداقل هفت هشت راند هم بازی کنید به دلیل سیاره های خیلی خیلی زیادش که دیگه تعداد زیادیشون تکراری نیستند(این مورد خیلی زیادیه برای همچین بازی بزرگی) و بخش آنلاین شاهکارش
روی گیم پس هم هست حتما تجربش کنید
شاید کسی ندونه در مورد چه بازی صحبت میکنم ،
بازی ژاندارک ، اسطوره فرانسوی ها ، بازیش مربوط به شاید ۲۰۰۲ اینا بشه ، بالغ بر ۲۰ بار تمومش کردم و هر سری لذت بخش تر میشد …. تمام مراحلش رو حفظ بودم و البته بازی به تمام معنا سخت بود ! اگه کسی بازی کرده ،بیاد وسط ….
بازی رزیدنت اویل ۳ اورجینال رو هم ۸ دفعه تموم کردم و رکورد خودم تو اون بازی ۲ساعت و ۱۶ دقیقه بوده ….. ..
بازیه رکانینگ رو هم ۳ دفعه تموم کردم ….
همه اینا هردفعه بازی میکردم روش جدیدی توشون یاد میگرفتم 🤣
بازیهای لیست هم مشخصه ارزش تجربه دوباره بسیار زیادی دارن … 👍
ممنون بابت مقاله
بچه که بودم بازی هارو چند بار تموم میکردم ولی الان دیگه خیلی وقته نمیکنم اینکارو.
حوصله میخواد و وقت.
اما یادمه RE4 هم تو همین مایه ها بود، بازی رو که تموم میکردی یه ست لباس بهت میداد و چند تا تفنگ قوی، یکی از اون تفنگها انقد OP بود که میتونستی بازی رو Speedrun کنی تو یکی دو ساعت تمومش کنی.
یادش بخیر.
دوستان مخصوصا سونی فن های عزیز این بازی steelrising رو از دست ندید واقعا بازی خوبیه و به نظرم در حقش کم لطفی شده …
نیو ۲ و نیر واقعا ارزش چندین بار نیو گیم رو دارند به خصوص نیو ۲ که تازه درجه سختی و دانجن های مختلف باز میشن با حدود ۳۰۰ ساعت بازی هنوز سراغ بسته های الحاقی نرفتم … نیر هم اگر مخواهید اوج نبوغ سازنده رو بفهمید حتماااا پایان 9S رو برید …
آقای ابوالفضل مناف زاده واقعا اینقدر وارد هستن که میدونن یه بازی مثله Divinity original Sin اصلا دوباره بازی کردنش حال نمیده :)) یه بازی مثله wasteland که اصلا دوباره بازی کردنش حال نمیده و دیگر شاهکار ها که مشخصا از persona لول پایین تری دارن اصلا بازی نیستن این ها :))))))))))))))))))))))))))تا ابدیت خنده باید کرد
RE تو لیستت باشه ولی ….. هی خدا
اون بازی هایی که مثال زدین شاهکارن و ارزش چندبار پلی دادن رو دارن ولی هیچکدوم NG+ ندارن و احتمالا واسه ی همینه که توی این لیست قرار نگرفتن. همینطوری این دو گیم سخت و به شدت open ended هستن، بالانس کردن NG+ براشون راحت نیست
سری پرسونا و شین مگامی سال هاست که این ویژگی رو دارن و حتی خیلی از باس های جذاب بازی رو فقط با NG+ میشه تجربه کرد. تعجبی نداره که توی لیست هستن
توی این لیست بنظرم فقط الدن رینگ هست که NG+ خاصی نداره. جز سخت تر شدن همه چیز یکسانه و چیز جدیدی نیست
و نو منزاسکای
اونم عملا چیزی به اسم نیو گیم پلاس و تجربه ی دوم نداره ولی هست
الان بازی خاصی یادم نمیاد که بخوان باشن ولی این دوتا نباید باشن
آها پس ارزش دوباره بازی کردن و از سر رفتن یه بازی میرسه به +NG ?
اگر دیدگاه اینطور باشه که هیچ واقعا اصلا ارزش نداره هیچ آرپیجی رو دوباره رفت ولی ساختار اصلی آرپیجی مگه به دیدن پایان های متفاوت و انتخاب های متفاوت نبود عهههههه مثله اینکه خدایان آر پی جی ساز اصلا در حد شما نیست فکرشون :))
البته سایتی که انجیر میخوره کاربرشم نوکش کج میشه
یاد گرفتید هرکی یه چی گفت و توانایی نوشتن تو هر سایتی داشتو قبول کنید و ماله بکشید رو ایده دیگری :))
jessie what tf are you talking about?
تمامی این بازی هایی که بهشون اشاره شده سیستمی دارن که تمام دست آورد هایی که توی Playthrough قبلی داشتی رو حفظ میکنی و میتونی استفاده کنی. دیوینیتی نداره اینو و واسه ی همینه که توی این لیست نیست. من خودم ۳ بار دیوینتی رو پلی دادم (یه بار کوآپ) و هردفعه چیزهای جدیدی پیدا کردم و بیلد جدیدی رفتم. دارم میگم هدف این پست چیزی که شما فکر میکنی نیست.
شما توی دیوینتی میتونی تقریبا همه ی محتوای اضافه رو توی یک playthrough تکمیل کنی (جز انتخابات و نتایج مختلف). توی پرسونا/شین مگامی به هیچ وجه نمیتونی یه سری باس ها و دانجن ها رو بدون NG+ حتی شروع کنی
تنها cRPG خفنی که توی این لیست میتونه باشه Pillars of eternity 2 هست که پلیر رو با buff ها و سیستم های جدید به دوباره پلی دادن تشویق میکنه.
ماله نکشیکم
چرا هیچجایمقاله دقیق گفته نشده پس ؟
شما خلاقیتت گلکرده ماله همدستته دیگه حالشو ببر
بنظرم بازی Sekiro:Shadows die twice هم میتونست باشه.
البته بجاش Elden ring بود که اونم عالی هست.
بازی که چند بار انجام دادم nier automata ولی یادمه یکی بهم معرفی کرد و نشستم چند بار بازی کردم حتی پلی لیست ساند ترک و دارم یکی از فلسفی ترین بازی هایی که بازی کردم یکی این دارک سولز و هالو نایت و دث دور بایوشاک
چرا اکثرا بازیهای جدیدن؟ بازیهای قدیمیِ بیشتر و با ارزش تکرار بالاتری بودن که بهشون اشاره نکردید.