زمانی برای اجرای عدالت |نقد و بررسی بازی Injustice: Gods Among Us
باز هم استدیوی NetherRealm با یک عنوان فایتینگ دیگر برگشته تا بار دیگر پادشاهی خود را در این سبک ثابت کند. البته این بار خبری از Mortal Komba نیست و Injustice: Gods Among Us آمده تا صدای خرد شدن استخوان ها را این بار با قرار گرفتن قهرمان های کمیک های DC در برابر یک دیگر نشان دهد. جنگی که می تواند نابودی بشریت را به همراه آورد.
نام: Injustice: Gods Among Us
سازنده: NetherRealm
ناشر: Warner Bros. Interactive Entertainment
سبک: Fighting
پلتفرم ها : X360 / PS3 / Wii U
عدالت در معنایی متفاوت :
Joker سرانجام به هدف خود رسید و با گذاشتن یک بمب هسته ای در مرکز شهر میلیون ها انسان را به کام مرگ کشاند. متاسفانه دو نفر از این کشته شدگان نیز جزو خانواده ی سوپرمن بودند : لوئیس لین همسرش و پسری که هنوز به دنیا نیامده بود خانواده ی سوپرمن را تشکیل می داند. که البته خانواده ی سوپرمن و مردم شهر به دست خود سوپرمن کشته شده بودند به این خاطر جوکر سوپرمن را مسموم کرده بود و تایمری که باعث فعال شدن بمب می شد در همسرش لوئیس قرار داشت. صدای خنده ی جوکر در اداره پلیس شهر گاتهام منعکس می شود و بتمن در حال بازجویی از وی است. ناگهان سوپرمن دیوار بازداشتگاه را نابود کرده و با خشمی فراوان جوکر را از روی زمین بلند می کند. جملات تحریک آمیز جوکر با سوپرمن شروع می شود و و در نهایت در چشم سوپرمن آتش خشم زبانه می زند و او دست خود را بالا می برد و در مقابل بتمن در قفسه ی سینه ی جوکر فرو می کند. صفحه ی نمایش سیاه می شود و خنده های جوکر هم بلندی خود را از دست می دهد. سوپرمن دیگر ایمان خود را در مقابل بشریت از دست داده و یک نظام جهانی جدیدی را به وجود آورده است. نبردی بین کسانی که با حکومت سوپرمن پیمان بسته اند و کسانی که به حکومت بتمن پیوسته اند رخ می دهد. قهرمان ها در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند و هرج مرجی به وجود آمده . باید دید پایان این درگیری مهیب کدام جناحین را پیروز می کند.
داستان Injustice: Gods Among Us بخشی است که به طرز حیرت انگیزی بازی در آن می درخشد. نحوه روایت داستان بازی دقیقا به مانند Mortal Kombat می باشد ، جایی که Injustice به مانند MK با یک مقدمه ی ابتدایی بعد از مدتی فلش بکی رو به عقب می زند و نکات ناگفته ی داستان را فاش خواهد کرد. ضمن این که داستان بازی در مراحل پایانی به اوج خود خواهد رسید.
گیم پلی Injustice و مبارزات بخشی است که NetherRealm باز هم توانسته به مانند Mortal Kombat در آن سنگ تمام بگذارد. اگر حتی با یک کدام از شخصیت های کمیک های DC نیز آشنا نیستید به هیچ وجه نگران نباشید. زیرا اگر نام این عنوان را از رویش برداریم و همچنین قویه تخیلی بالایی هم داشته باشید باید فرض کنید که در حال بازی کردن یک Mortal Kombat دیگر هستید ! بله جنگجویان بازی دقیقا همان کارهایی را در ضربات انجام می دهند که بیش از این در Mortal Kombat لذتش را برده بودید. مثلا اگر یک فرد تازه کار هستید با چند ضربات ساده و زمان بندی درست در دفاع توانایی چیره شدن بر حریف خود را دارا خواهید بود. ولی اگر چنین ضربات آرامی راضیتان نمی کند NetherRealm با ترکیب کمبوهای بازی با یکدیگر کاری کرده که چنان بلایی بر سر حریف نگون بخت بیاورید که تا عمر دارد فراموش نکند ! نوعی قابلیت برگشت دادن ضربات نیز در بازی گنجانده شده که البته سرعت عمل و مهارت بسیار بالایی را می خواهد ولی اگر موفق به انجامش شوید در یک حرکت سریع شخصیت شما خونین ترین ضربات را اجرا خواهد کرد. البته در کنار کمبوها هر کدام از شخصیت ویژگی های منحصر به فردی هم دارند. شخصیتی مثل بتمن می تواند از قلابش برای کشیدن خریفان به سمت خود استفاده کند . آشنا به نظر می رسد درست است ! بله چنین حرکتی یاور آور قلاب معروف اسکورپین در MK می باشد. لیزرهای سوپرمن ، شلاق کت ومن و بیشتر همگی باعث میشوند تا تنوع در بازی حرف اول را بزند. البته متاستفانه NetherRealm بر روی کمبوهای بعضی از شخصیت ها آن طور که باید شاید خوب کار نکرده به عنوان مثال بسیار کم پش می آید که اقدام به انتخاب شخصیت هایی مثل Wonder Woman ، Lobo به علت ضربات ضعیفشان در بازی کنید.
بخشی که در آخرین قسمت Mortal Kombat مورد استقبال قرار گرفت ، حرکت مخصوص X-Ray برای هر کدام از شخصیت ها بود که با پر شدن نوار نیروی هر کدام از شخصیت ها می توانستید مهلک ترین ضربات را بر روی حریف اجرا کنید ، به گونه ای که اسکلت حریفتان نیز ب ضربات شخصیت شما نمایان می شد. Injustice هم البته از چنین ویژگی در سبکی متفاوت استفاده کرده که باعث شده هر کدام از شخصیت ها یک قدرت منحصر به فرد داشته باشند. به مانند Mortal Kombat نوار قدرت در طول مبارزه به آرامی پر می شود که با فعال کردنش نیز که با فشار دادن دکمه های ( LT ، RT ) فعال می شود می توانید یک حرکت منحصر به فرد را داشته باشید. مثلا سوپرمن با قدرت خود و با یک مشت پرقدرت می تواند حریف را از جو زمین خارج کند و به فضا بفرستد ! از این گزینه های بسیار اغراق شده برای بیشتر شخصیت های بازی وجود دارد که علاوه بر کم کردن مقداری زیادی از سلامتی حریف هیجان بالایی را هم دارا است
البته در حین مبارزه می توانید از اشیایی که در محیط های بازی گنجانده شده برای غلبه بر حریف کمک بگیرید. مثلا با یک ضربه ی پرقدرت حریف را به داخل آسانسور کشانده و تا می خورد کتکش بزنید. ساختمان هایی که فرو می ریزند ، مجسمه هایی که حرکت می کنند و وسایل نقلیه همگی حکم یک سلاح را در بازی دارند. تنها بخشی که به عقیده ی بنده مقداری گیج کننده است سیستم wager می باشد که اغلب توسط حریفان شما زمانی که سلامتیشان کم شده باشد استفاده می شود. در این سیستم که به نوعی شبیه دوئل کردن است بعد از رجز خوانی دو شخصیت با یکدیگر شما باید به سرعت دکمه هایی که گفته می شود را فشار دهید تا در دوئل پیروز بشوید که به قدری سریع اتفاق می افتد که احتمال این که دکمه ها را اشتباه بزنید و در دوئل شکست بخورید بسیار زیاد است و حس ناخوشایندی را به شما خواهد داد.
NetherRealm همیشه در بازی های قبلی خود از حیث محتویات اضافه دست و دلبازی زیادی به خرج می داده و Injustice هم همچنان راه پیشنیان خود را ادامه می دهد. در مجموع در بازی چهار حالت منحصر به فرد قرار گرفته که هر کدام دارای پاداش ها و چالش های منحصر به فرد خود می باشند. حالت داستانی بازی مقدمه ای برای مبارزات دیوانه وار Injustice است. جایی که قهرمانان و خائنان کمیک های DC با حوادث بسیاری که در طول بازی اتفاق می افتد در برابر یک دیگر قرار می گیرند و شوخی های کنایه داری که هر کدام از شخصیت ها با یکدیگر می کنند تا مدت ها شما را سرگرم می کند.
به هر حال اگر از خونریزی های بخش داستانی بگذریم به Battle mode می رسیم که با مبارزه با هشت شخصیت پایان هر کدام از شخصیت ها برایتان باز خواهد شد. البته همین بخش Battle mode نیز دارای ۲۴ بخش مختلف است که چالش ها و مشکلات مختلفی را با خود دارد. ااما نکته ی عجیبی که مقداری ناراحت کننده اینجا است که اگر بخواهید پایان منحصر به فرد هر کدام از شخصیت ها را ببینید فقط باید بخش “Classic Battle” را به اتمام برسانید که ممکن است با خود سوال کنید که پس برای چه این همه بخش در حالت Battle mode گذاشته شده است ؟
سومین حالت بازی نیز با نام S.T.A.R شناخته می شود. این جا سرگرم کننده ترین بخشی است که NetherRealm توانسته با همه ی قهرمانان و خائنان داشته باشد. S.T.A.R نوعی آزمایشگاه می باشد که ۲۴۰ چلنج مختلف را ( ۱۰ تا برای هر یک شخصیت ها ) با خود دارد. در این حالت اغلب باید کارهای خاصی را انجام دهید مثلا باید با Superman در حالی که خونتان نصف می باشد یک شصیت را شکست دهید یا با همین شخصیت ۲۰۰ بار دور سیاره بچرخید ، برای بقیه شخصیت ها نیز از این دست کارها وجود خواهد داشت. در پایان این چلنج ها نیز ستاره ها هستند که ارزش کارتان را مشخص خواهد کرد. هر چقدر که ستاره های بیشتری به دست بیاورید چلنج های بیشتری باز خواهد شد. البته متاستفانه اگر بخواهید که همه ی قفل های این حالت را باز کنید باید تمامی اهداف را به اتمام برسانید که با توجه به این که شخصیت های که با آن ها در این حالت بازی می کنید از پیش تعیین شده هستند ممکن است باعث عدم لذت کامل شما از حالت S.T.A.R شود. مثلا اگر Wonder Woman جزو شخصیت های مورد علاقه ی شما باشد با توجه به ضرباتی که دارد رسیدن به تمامی چلنج هایش برای باز کردن ۳۱۹ ستاره ی بازی چیزی در حد رویا می باشد !
هر مبارزه و پیروزی که در بازی به دست می آورید باعث ارتقای رتبه ی شما ، باز کردن تصاویر جدید از قهرمان ها ، آیکن ها و بنر هایی برای گذاشتن در پروفایل قسمت آنلاینتان می شود. به بخش آنلاین اشاره شد ، باید گفت که قسمت انلاین بازی نیز بسیار خوب کار شده است. چلنج هایی که به صورت روزانه تغییر می کنند ، توانایی ساخت اتاقی شخصی در بخش آنلاین که می توانید دوستان خود را به اتاقتان دعوت کنید ، گوشه ای از بخش های سرگرم کننده ی حالت آنلاین می باشد. البته مقداری تاخیر در مسابقات و ضربات وجود دارد که شاید در ابتدا باعث نارضایتیتان شود ولی بعد از مدتی به آن عادت خواهید کرد.
نسل قبلی را در این نسل ببینید !
نقطه ی تاریک Injustice: Gods Among Us بدون هیچ گونه شکی گرافیکش می باشد که در مقایسه با MK نیز پسرفت داشته است. با این که بازی با موتورUnreal Engine 3 ساخته شده ، ولی نتیجه آن طور نبود که تصورش را می رفت. اگر از جزییات نسبتا خوب برخی از شخصیت های بازی ( همه ی آن ها نه ) و تخریب پذیری و تاثیر پذیری خوب محیط به همراه طراحی جالب محیط ها بگذریم . بقیه بخش های گرافیک Injustice نا امیدی بزرگی را به ارمغان می آورد. جزییات بسیار بد شخصیت های فرعی که حتی از نسل قبل نیز پایین تر می باشد، نور پردازی بسیار زشت بخش دیگری از گرافیک رنگ و رو رفته ی Injustice را می رساند. البته در کمال تعجب گرافیک بازی در هنگام مبارزات و مخصوصا وقتی که قدرت های ویژه ی هر کدام از شخصیت ها را فعال می کنید بهتر از میان پرده های بازی ساخته شده است. البته جزییاتی که محیط هایی که نبرد در آن صورت می گیرد در مقایسه با دیگر نقاط نا امید کننده ی گرافیک بهتر می باشد.
به هر حال من خیلی سعی کردم که در گرافیک Injustice نقطه ی درخشانی پیدا کنم ، ولی به معنای واقعی کلمه بخشی که بتواند ناخوشایندی من را از گرافیک بازی کم تر کند پیدا نشد !
می رسیم به بخش موسیقی و صداگذاری بازی که Injustice به مانند MK موفق عمل کند. موسیقی های بازی مطابق MK در هر محیط متفاوت می باشد و برای قدرت موسیقی های بازی کافی است که به موسیقی منوی بازی اشاره کنیم که بسیار شنیدنی کار شده است. از صداگذاری بازی یز همین بس که بسیاری از صداگذارن مشهور شخصی های کمیک های Dc همچنان در Injustice حضور داشته اند. به عنوان مثال Kevin Conroy یک بار دیگر توانسته صدای بتمن را به زیای هر چه تمام تر اجراکند. البته Richard Epcar که وظیفه صداگذاری جوکر را بر عهده داشته همچنان به خوبی از پس وظیفه خود بر آمده است. ولی در مقایسه با سری ARKHAM مقداری افت داشته است.همچنین میزان ضرباتی که بر روی حریفان خود وارد می کنید بستگی به شدت آن متفاوت می باشد و دلنشین هم کار شده است .ضمن این که اغلب شاهد رجز خوانی ها و دیالوگ های جالبی بین شخصیت ها هستیم که بسیار مناسب و خوب می باشد.
نتیجه گیری :
در پایان باید گفت که قرار دادن بیشتر شخصیت های کمیک DC universe در یک بازی شاید در ابتدا یک ریسک بزرگ به حساب می آمد ولی یک بار دیگر NetherRealm توانست شایستگی های خود را در خلق یک عنوان فایتینگ این بار با Injustice: Gods Among Us نشان دهد. تلفیقی موفق از فرمول مبارزات Mortal Kombat به همراه خلق ایده هایی جالب در بازی همگی باعث شده تا Injustice: Gods Among Us به اثری قابل قبول تبدیل شود.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
:smug: :smug: :smug:
ولی :yes: :yes:
:-/ :-/ :-/
الان میخونمش 😀
ممنون و خسته نباشی :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes: 🙂 🙂 🙂
ممنون امیر جان … من که کنسول ندارم … نوش جان همه ی کنسول دارا :yes: :laugh:
خوشم نمیاد… :no: ممنون بابت نقدت امیر جان… 🙂
من بازیش کردم گرافیکش خیلی ناجوره همه چیز تیره و تار هست و بی روح
سورنا جان با کدوم کنسول بازی کردیش؟ ?:-) ?:-)
چون واقا بازی توپ و گرافیک خوبی داشت!!!!!!!!!!! 😎 😀
عالی بود حیف که باید این بازی زیبا رو در داخل کلوپ ها بازی کنم چون ایکس باکس ندارم… به امید این که یک روزی این بازیهای فایتینگ به سمت پی سی بیاد…ولی یه نکته بد اینه که جملات و حرکات پایانی هر فرد/قهرمان بعد از پیروز شدن،بعد از یک مدتی تکراری میشه و خسته کننده میشه،مثلا بتمن بعد از هر دفعه همش میگه Stand Down…. که دیگه اعصاب طرف میریزه بهم…نکته بد بعدی،نبود ویژگی Tag Team هستش که واقعا توی بازی ای که باید با سوپرقهرمانای مورد علاقمون بجنگیم جاش خیلی خالیه…بهرحال صبر میکنیم تا اولین دی ال سی که هم Lobbo اضافه بشه و شاید هم Tag Team Mode!
دیگه پول واسه خرید این ندارم :دی…The last of us رو هم شاید نتونم بگیرم :razzmad: …البته زیاد از بازی های فایتینگ خوشم نمیاد …درود :yes:
خیلی بازی خوبی هستش…هنوز نخریدمش ولی به فکر خریدش هستم… 😉 ممنون بابت نقد خوبت امیرمحمدعزیز. :yes: :-*
ممنون از لطفت داداش امیر. 🙂
امیر جان بسیار عالی نوشته بودی فقط یه سوال داشتم که گه جواب بدی ممنونت میشم: کلا این بازی ارزش امتحان داره؟ چون الان وقت امتحاناست و دوست دارم وقتم رو تو یه بازی باحال بذارم. تو متنت پیداست که خوب باشه.
امیر جان من خودم از بازی های فایتینگ خیلی خوشم میاد و تو هم اگه به این سبک علاقه داری به نظرم بخرش
:yes:
:yes: :yes: :yes:
دوستان,,هر وقت قراره بازی جدیدی بیاد,,,به ما اعلام کنید مخصوصا نویسنده های عزیزمون..!!!ممنون از مقالت امیر :yes: 😉
من که خیلی با این بازی حال کردم :yes: :yes: :laugh:
گرافیک تو این جور بازی ها زیاد مهم نیست مهم اون هیجان گیم پلی هست! 😐
به نظر من باید ۳۶/۴۰ میدادین به این بازی!
نقد قشنگى بود ممنون :yes: من هنوز داستانیش رو تموم نکردم ولى بخش هاى دیگه اش رو چند ساعتى بازى کردم خوبه ولى اصلا حالى که mk داره رو این نداره :yes:
:yes: :yes: :yes: :yes:
خوبه . من که خیلی دوسش دارم . میگیرمش :yes: :heh:
گرافیکش خوبه که.
من دارم بازی میکنم خیی عالیه.حتما بخرینش. :yes:
ممنون بابت نقد.
بعضی از بازیها رو تو تلیویزیون های معمولی بازی کنید چون توled&lcdخیلیبدنشون میده برا منم همینطوریه. 😕
دلیلشو نمیدونم ولی اینطوریه دیگه.من تا حالا خیلی از بازیهارو امتحان کردم. :evilgrin:
شما کنسولت چیه؟ اگه x360 دارى حتما از کابل component استفاده کن چون خیلى بهتر از hd هست تو ps3 از hd استفاده کن بهتره خوب مشکل شما اینکه که صد در صد کنتراست lcd یا led اى شما بین ۶۰ تا ۷۰ هست بیارش پایین تا ۴۰ چون هم پوشانی رنگى ایجاد میشه تو بعضى بازى ها شاید خوب به چشم بیاد ولى تو اکثر بازى نه مثال تو کرایسیس خیلى خوب به چشم میاد که اونم الکیه چون جزییات رو از بین میبره جاش رنگ پر میکنه (یه عکس با زمینه اى قرمز تو تى ویت نگاه کن ببین چقدر مصنوعى نشون میده وقتى کنتراست بالاست یا هر رنگ یک دست دیگه اى)
این بازی campaign داره یا مثه mk یه fighting خالصه؟ ?:-)
داداش MK هم Story داشتا ! 😐 نقد رو هم میخوندی این سوالو نمیکردی 😐
به نظر من سخت بودن یک بخش بازی که مشخصا هم برای حرفه ای ها طراحی شده به هیچ عنوان نکته ی منفی نیست. اگر قرار باشه star lab که یک بخش فرعی توی بازی ایه رو بخاطر اینکه نسبتا سخته نکته ی منفی بدونیم پس امثال demon souls باید بخاطر اینکه به طور کلی بازیشون سخته بدترین بازی های تاریخ باشن!!
____________________________________________________________
نکته ی بعدی هم با اینکه بخش داستانی مثل MK پویا و قشنگ بود اما به هیچ وجه داستان خوبی نداشت.
(بابت نقد هم خسته نباشی مجموعا خوب بود :yes: )
ممنون از لطفت شایان . 🙂
در مورد بخش star کلا منظورمن اینه که تعادل بینش زیاد رعایت نشده و مثلا با شخصیت wonder woman غیرر ممکنه بشه همه ی ستاره اشو گرفت.
در مورد داستانش من از لحاظ یک بازی فایتینگ داستانشو سنجیدم چون واقعا برای عنوان فایتینگ داستانش خیلی خوب بود. وگرنه درسته در مقایسه با سبک های دیگه چندان جلوه نمیکنه.
گرافیکشم خداییش من همون دفعه اولی که دیدم بدجور تو ذوقم خورد. توقع داشتم حداقل مثل همین mk باشه که نبود.
در کل درسته هر کس نظری داره و شاید این چیز ها که برای من منفی بوده برای بعضی ها نباشه.
راستی گرافیک هم شاید خیلی خوب نباشه اما گفتن گرافیک نسل قبل براش هم خیلی خیلی غلو شده است
:shutmouth: :shutmouth: :shutmouth: :shutmouth: :shutmouth: :shutmouth:
بازیش عالیه :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: . ولی ۳۸ از ۴۰ براش خوبه :yes: :yes: :yes:
s.t.a.r خیلی سخت نیست من فقط ۲۰ مرحله تا پایانش دارم و اینکه در موقع wager نیازی به دکمه زدن نیسا هرکسی که super meter بیشتری داشته باشه برنده است فقط باید دکمه ای که روشن شده رو بزنی که B بیشترین شانس رو داره .
:-/ :heh: :yes: مرسی
من که هنوز موفق به بازی کردنش نشدم!
مثله این که مثه تیکنه 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐 😐
عجیب قشنگه :rotfl: :rotfl:
نقد خوبی بود
نقد خوبی بود ممنون
مطلب زیبایی بود ولی یک سوال چجوری شخصیت های قفل شده را باز کنیم من به سطح ۵۰ رسیدم اما هیچ کدام باز نشده لطفا جواب بدید