پلتفرم استریم Mixer با همکاری فیسبوک به فعالیت خود ادامه خواهد داد
فیسبوک باری دیگر بازگشته است تا یکی از مشهورترین پلتفرمهای بازیهای ویدیویی را از آن خود کند. آنها این بار به دنبال پلتفرم استریم شرکت مایکروسافت رفتهاند. مدتی پیش میکسر (Mixer) در توییتر اعلام کرد که این پلتفرم استریم به مجموعهی فیسبوک گیمینگ (Facebook Gaming) منتقل میشود.
شرکت مایکروسافت چندی پیش به طور رسمی اعلام کرد پلتفرم میکسر در حال حاضر عضوی از فیسبوک گیمینگ به حساب میآید. آنها (میکسر) در پست جدید خود در توییتر اعلام کردند:
همکاران، استریمرها و جامعهی میکسر، امروز اخبار بزرگی برای شما داریم. در حالی که تصمیم گرفتیم بخش عملیاتی خود را تعطیل کنیم، در حال حاضر میتوانیم به صورت رسمی همکاری خود با فیسبوک گیمینگ را اعلام کنیم و از همگی شما دعوت میکنم به پلتفرم ما ملحق شوید.
بر اساس صحبتهای تکمیلی، دلیل این تصمیم مایکروسافت محدود بودن توانایی در مقیاسبندی سریع این پلتفرم برای شرکا و استریمرها است. فیل اسپنسر (Phil Spencer) در پستی مرتبط به همکارهای دیگری میان اکسباکس و فیسبوک اشاره کرد که مطمئناََ یکی از مهمترین آنها ترکیب پروژهی ابری آنها با فیسبوک گیمینگ خواهد بود.
از طرفی این خبر چندان عجیب و شوکهکننده نیست. فیسبوک اخیراََ با سونی روابط خوبی نداشته و در یکی از بهروزرسانیهای سال گذشته برروی پلیاستیشن ۴ شاهد حذف ادغام فیسبوک و این کنسول بودیم. در آن زمان گزارشهایی منتشر شده بود که طبق آنها سونی قصد اشتراک اطلاعات و دادههای شخصی کاربران با این شرکت را نداشت.
همچنین به دنبال اطلاعات منتشر شده مبنی بر انتقال میکسر به فیسبوک گیمینگ اعلام شد که استریمرهای مشهور مانند نینجا (Ninja) آزاد هستند که پلتفرم خود انتخاب کنند و فعالیت خود را به مکان دلخواه خود انتقال دهند.
نینجا در این باره توییتی منتشر کرد که در ادامه آن را مشاهده میکنید:
من جامعهی طرفداران خود و چیزی که در میکسر به وجود آوردیم را دوست دارم. باید تصمیماتی را اتخاذ کنم و در زمان تصمیمگیری به شما طرفداران فکر خواهم کرد.
فیسبوک در چند سال گذشته استودیوهای زیادی را از آن خود کرده است که از میان آنها میتوان به بیت گیمز (Beat Games)، سازندهی Beat Saber، و توسعهدهندهی Asgard’s Wrath یعنی سانزارو گیمز (Sanzaru Games) اشاره کرد. جدیدترین استودیوی اضافه شده به مجموعهی فیسبوک گیمینگ سازندهی The Order: 1886 یعنی ردی ات داون (Ready at Dawn) است که البته تجربهی زیادی در زمینهی واقعیت مجازی دارد. به طور حتم سرمایهگذاری شرکت قدرتمندی مانند فیسبوک برروی استودیوهای سازندهی عناوین واقعیت مجازی باعث پیشرفت این دسته از بازیها و روشنتر شدن آیندهی آنها خواهد شد و حالا به نظر میرسد آنها قصد دارند به فضای استریم نیز وارد شوند که البته رقیب بزرگی به نام توییچ (Twitch) کار را برای آنها سخت خواهد کرد.
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کارگردان استودیوی بازی Helldivers 2 المانهای DEI را مورد نقد قرار داد
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
نظرات
این نشون میده دوستان شرکت های خیلی بزرگ هم اشتباهاتی میکنند پس به هم هی نگید تو چی حالیت میشه بزرگترین شرکت دنیاس ، پولدارترین شرکت دنیاس، مگه سهام دارشی و …
ماکروسافت با اینکه یکی از بزرگترین شرکت های نرم افزاری دنیاست سر قضیه ویندوز موبایل و ویندوز فون هم همین اشتباهات داشت
پس سعی کنید خودتون کوچیک ندونید اوناهم از کاراژ خونشون شروع کردن و اشتباهات زیادی داشتن و هنوز هم اشتباه میکنن و درس میگیرن 😉
مسئله اشتباه نیست – مسئله اینه که رقابت با سرویس ها یا خدمات پرطرفدار و جا افتاده کار خیلی سخت و نشدنیه.
مثلا اپل و گوگل سال هاست سعی دارن با مک او اس و کروم او اس با ویندوز مایکروسافت رقابت کنن ولی حتی نمیتونن سهمشو از ۹۰ درصد پایین تر بیارن.
مایکروسافت هم اینجا سعی داشت با توییچی رقابت کنه که کالا جا افتاده و هیچ کمبودی درش احساس نیمشه.
پس اشتباه نکرده در مورد ویندوز موبایل ویندوز فون هم باید بگیم چون بقیه بودن اشتباه نبوده، پس نباید میومد تو کار پس اشتباه بوده دیگه مثل اشتباه شرکت کوکاکولا که اومد طعم کلاسیک کولارو عوض کرد برید بخونید چی شد، یا شرکت نوکیا که تا چند سال پیش بزرگترین شرکت موبایل بود.تو حوزه موبایل شرکتای چینی جایی نداشتن ولی الان ببینید…بزرگترین ادمها بزرگترین شرکت ها اشتباه میکنند و این یعنی زندگی، بدون اشتباه نداریم.بت نسازید
ادغام سرویس Facebook Gaming با Mixer هم تصمیم خوبی بود ولی اصلا رقابت تو حوزه سرویس استریم ضروریتی نداشت برا مایکروسافت.
همون یوتیوب هم سهم زیادی نداره چون توییچ پلتفرم کامل و پرطرفداریه.
میکسر فقط برای رقابت تو حوزه ی استریم نبود، قرار بود مکمل xCloud و GamePass باشه.
مثلا یوتیوب گیمینگ قرار بود مکمل استدیا باشه، توییچ قراره مکمل سرویس استریم بازی ای که آمازون داره میسازه باشه.
همه ی شرکت های بزرگ سعی میکنن سرویس هاشون رو به هم وابسته کنن تا مصرف کننده ها تو اکوسیستمشون گیر بیافتن. الان فیسبوک هم داره استودیوهای بازی سازی میخره که نشون میده اونا هم میخوان یه سرویس مخصوص استریم بازی برای فیسبوک گیمینگ بسازن.
تو این هفته چندتا خبر خیلی خوب از ایکس باکس امد نزاشتین انوقت این خبرو به محض گفته شدن پوشش دادین تریلر کراس فایر ایکس حالت مولتی پلیرشو نزاشتین واقعا نمیدونم چی بگم از ماست که برماست واسه همینه که کشورمون پیشرفت نمیکنه بخاطر همین مساعل افراطی و تاسب بیخود رو یک چیز #اصلاحات_سایت #ن_به_فن_بازی #احترام
:struggle: 😐
به امید موفقیت :yes: :heart:
تا وقتی توییچ هست که به اینا نگاه میکنه؟
توییچ هم دردسر های خودشو داره
نمیدونم شاید ! فکر کنم این همکاری میتونه به پشتیبانی سری ایکس از آکیلوس ختم بشه