مدیرعامل شرکت تیک-تو از کنسولهای بعد و درصد فروش بازیها برروی رایانههای شخصی میگوید
![#۱۷ take two interactive 768x432 مدیرعامل شرکت تیک-تو از کنسولهای بعد و درصد فروش بازیها برروی رایانههای شخصی میگوید - گیمفا](https://gamefa.com/wp-content/uploads/2019/03/17-take-two-interactive-768x432.jpg)
آقای استراوس زلنیک (Strauss Zelnick)، مدیرعامل شرکت تیک-تو اینتراکتیو (Take-Two Interactive)، در جریان یک کنفرانس توضیحاتی را در خصوص کنسولهای نسل بعد و درصد فروش بازیها برروی رایانههای شخصی ارائه داد.
وی در صحبتهای خود اشاره کرد که انتظار ندارد کنسولهای نسل جدید پلیاستیشن ۵ و اکسباکس اسکارلت هزینهی ساخت و تولید بازیها را افزایش دهد.
آقای زلنیک اظهار داشت:
ما واقعا انتظار نداریم که هزینهها با ورود به نسل جدید افزایش یابد. هر باری که ما فناوری جدیدی داشته باشیم که امکان کارها و فعالیتهای بیشتر را به ما میدهد، توسعهدهندگان نیز میخواهند کارهای بیشتری را انجام دهند و این میتواند باعث هزینهی بیشتر شود. اما انتظارات فعلی ما این نیست که شما یک افزایش هزینه را ببینید. انتقال از نسل قبل به نسل فعلی برای ما و این صنعت مالیاتی در پی نداشت. این اولین بار است که صنعت بازیهای ویدئویی، یکی از این انتقالات و دورهی گذار را بدون ورشکسته شدن شرکتی پشت سر گذاشته است.
وی ادامه داد:
دنیا تغییر کرده است. هنگامی که ما یک بازی را برروی کنسولها عرضه میکنیم، فروش و درآمد ۴۰ الی ۵۰ درصدی از نسخهی رایانههای شخصی انتظار میرود. ۱۰ سال پیش، این عدد در حدود ۱ الی ۲ درصد بود. مشخصا جهان در حال تغییر است. سیستم قبلی بسته اکنون به یک سیستم باز تبدیل شده است. این بدان معناست که سختافزارها در حال شبیه شدن به سختافزار هستند و کمتر به مالیات نرمافزارها شباهت دارند و این مشخصا خبر خوبی برای ما و دیگر توسعهدهندگان خواهد بود.
زلنیک همچنین به مزایای تکنولوژی جدید کنسولهای نسل جدید اشاره کرد و گفت که این موضوع به توسعهدهندگان زیرمجموعهی تیک-تو کمک میکند تا ایدههای خلاقانهی بیشتری را در عمل نشان دهند.
وی اظهار داشت:
من فکر میکنم که این یک فرصت خوب را ایجاد میکند و ما فکر نمیکنیم که این موضوع تاثیر منفی برروی تجارت و بازار ما بگذارد.
با گذشت زمان، رایانههای شخصی به یک پلتفرم محبوبتر و حتی اصلی برای بازیبازان و توسعهدهندگان تبدیل شده است. بدون تردید، با توجه به راحتتر شدن دسترسی به سختافزار، توسعهدهندگان و سازندگان عناوین بیشتری را برای این پلتفرم عرضه خواهند کرد.
نظر شما در این خصوص چیست؟ لطفا نظرات و دیدگاههای خود را با ما به اشتراک بگذارید.
پر بحثترینها
- نقدها و نمرات بازی Avowed منتشر شدند
- آیا ایده ساخت Intergalactic از زمان عرضه The Last of Us وجود داشته است؟
- شاید عرضه Xbox Series S یک اشتباه بود
- نگاهی به منابع الهام بازی مورد انتظار Intergalactic استودیوی ناتی داگ
- کارگردان Assassin’s Creed Shadows: بازیکنان اگر بیشتر با یک شخصیت بازی کنند، چیز زیادی را از دست نمیدهند
- مایکروسافت نسبت به سونی بازیهای بیشتری برای پلی استیشن ۵ در سال ۲۰۲۵ منتشر میکند
نظرات
روز به روز pc برتری خودشو داره نشون شده پلتفرم اصلی فروش درسته ما ایرانیا زیاد کرکی میزنیم ولی اونا اصلا ایران رو حساب نمیارن تو بازارشون اگه حساب میکردن مثل بقیه کشور ها یا زیر نویس یا دوبله بازی میگرفتیم ولی جونم pc که داره هم از مایکرو بازی میگیره هم بعضی بازی های سونی هم خودش انحصاری داره بهترین پلتفرم و آزاد ترین پلتفرم بدون شک
انصافا حقیقته این لقب master race یعنی واقعا غیر منطقی ه کسی توان مالی ش رو داشته باشه و از اجرای بازی ها با بالاترین کیفیت محروم بمونه یعنی تتها دلیلی که یه فرد کنسول رو انتخاب میکرد قیمت و در وهله دوم انحصاری ها بود که اونم با رویه که سونی گرفته فقط همون دلیل اول میمونه انصافا اگه پس فردا یهو دیدیم گاد یا آنچ هم برا pc تایید شدن تعجب نداره
دث استرندینگ اینهمه دلیل آوردند موتور بازی مال سونی ه ایپی مال سونی و هزاران دلیل دیگه آخر تایید شد بقیه هم بعید نی
سونی انگار داره راکستار رو الگوی خودش قرار میده برای فروش بازیهاش
هیچ چیزی غیر ممکن نیست ولی اگر قرار باشه سونی بیخیال ساخت بازی های انحصاری بشه و مولتی پلتفرمشون کنه،بهتره کلا بیخیال ساخت کنسول ها بشه :no:
این نسل تنها دلیل فروش بیشتر ps4 نسبت به xbox انحصاری هاش بود وگرنه کسی برای بازی های مولتی پلتفرم سراغ play station نمیره و xbox و pc گزینه های بهتری واسه بازی های مولتی پلتفرم هستن
ساخت بازی هزینه داره pc هم پول خوبی توشه وسط مایکرو و سونی هم هست واسه همین برا همه خوبه هرچند با ps now همین حالا هم میشه خیلی از بازی های سوننی رو روی pc بازی کرد ولی رفته رقته بازی های بیشتری روی pc میاد
لپ کلام رو گفت که اولا بازیها گران نمیشن و دوما مقصد نهاییشون پیسی هستش :yes:
نمیشه منکر بزرگترین فروشگاه صنعت بازیهای رایانه ای که ولو هست و بیشترین تعداد کاربر رو داره شد
نمیشه منکر پیشرفت روز افزون و فروش سرسام اور انویدیا شد
نمیشه منکر شد که تعداد کامپیوترهای گیمینگ بیشتر نمیشه
۱۰ سال پیش ۱ یا ۲ درصد؟!
فکر نکنم همون موقع هم بازی زیاد میومد واسه pc
ولی چیزی که مشخصه اون سالها کلاینتهای فروش بازی تعدادشون کمتر بود یا به این بزرگی نبودم
battlenet از سال ۱۹۹۶ شروع کرد
استیم از ۲۰۰۳ شروع کرد
origin از ۲۰۱۱ شروع کرد
uplay از ۲۰۱۲ شروع کرد
gog از ۲۰۱۲ شروع کرد
epicstore از ۲۰۱۸ شروع کرد
rockstar games luncher از امروز شروع میکنه
اینا تازه چیزایی که من میشناسم هنوز کلی کلاینت چینی و حتی ایرانی هم هستن
یعنی بازار pc داشته رشد میکرده و از سال ۲۰۱۲ رشدش سریعتر هم شده
اتفاقا اون زمان اکثر بازیهای انحصاری PC بودن نمونه اش سری IGI .یا Delta Force یا خیلی از بازیهای دیگه مثل Deadly dozen و prisoner of war و midtown madness وVietnam line of sight و Commandos وthe hell in vietnam و … خیلی از بازیهایی که نسخه های بعدی شون تولید نشد یا مولتی پلتفرم شد.
منم همین رو گفتم الا شما در نقض حرف من چیزی نگفتی اگه منظورت این بود
امیدوارم بازی رددد۲ فروش فوق العاده ای رو تجربه کنه از قراره معلوم که با توجه به عرضه بازی روی لانچر خوده راکستار به شدت پیش فروش داشته خیلی از وبسایتا المانی نسخه استاندارد رو نداشتن
به هر حال حقشونم هست من نمیدونم چرا هنوزبازی ریلیز نشده(؛
حرفاش کاملا درسته
چه عجب در مورد pc هم حرف زدن
البته این که گفته ۱ تا ۲ درصد شاید صرفا برای شرکت خودش باشه وگرنه همون موقع هم خیلی بازیهای زیادی رو پیسی خرید میشد اما خب بیشرتش به شکل dvd و پایرت شده بود
ولی الان با مزایای گیم اورجینال و گسترش پلتفرمای خرید گیم تو پیسی که صدرشون استیمه طبیعیه این آمار ۵۰٫۶۰ درصدی :yes: