الماس های نوظهور… |برترین IP های جدید نسل هشتم (قسمت اول)
در هر نسل از بازیهای ویدیویی، در کنار اشتیاق و روز شماری برای عرضه نسخه های جدید فرانچایز های محبوب، یکی دیگر از انتظارات منتقدان و مخاطبان از ناشران و استودیو های بزرگ، خلق عناوین و IP های جدید است. در واقع توقع و انتظار همگانی دنیای گیم و مخاطبان آن از ناشران این است که در کنار تجربه های شیرین مشابه در قالب نسخه های جدید فرانچایز های محبوب، عناوین جدیدی نیز خلق شده و پا به عرصه میدان گذاشته، و همراه خود تجربیات و نکات منحصربفرد خود را بیاورند. در این مقاله دو قسمتی که قسمت اول آن اکنون خدمت شما تقدیم می گردد، به سراغ برترین عناوین و IP های جدید نسل هشتم رفته ایم. پس با من و گیمفا همراه باشید تا در طی این دو مقاله، مروری بر برترین IP های نسل هشتم تا به امروز داشته باشیم.
بد نیست در مورد چگونگی رتبه بندی این عناوین نیز توضیحاتی بدهم. امتیازات بازی، متای بازی، میزان فروش، تاثیر کلی بازی بر سبک و البته نظر شخصی نویسنده ملاک های اصلی رتبه بندی این مقاله هستند. پس طبیعی است که ممکن است مثلا برای شما، رتبه بیستم این مقاله رتبه سوم برترین IP های جدید را برای شما داشته باشد. اما در رتبه بندی این عناوین منطق و انصاف به طور کامل لحاظ شده است.
۳۱-The Crew
سازنده: Ivory Tower
ناشر:Ubisoft
ژانر:Racing
پلتفرم های مقصد:PS4,Xbox One, Pc
امتیاز متا: نسخه اول(۷۱) و نسخه دوم (۶۹)
احتمال ساخت نسخه های بعدی: محتمل
کمپانی Ubisoft سالهاست در زمره تاثیرگذارترین و بزرگترین ناشران بازی های ویدیویی قرار دارد. کافی است فقط به سبد خرید سالانه خود نگاهی بیندازید تا به راحتی متوجه شوید این ناشر فرانسوی چه نقش گسترده ای در سرگرم کردن بازیبازان ایفا می کند. از فرانچایز هایی جهان آزاد با محتویات زیاد مانند Far cry و Assassins creed گرفته، تا عناوین آنلاین محوری مانند Rainbow, For honor و Division. در بین این فرانچایز های بزرگ، محبوب و پرفروش، در اوایل نسل هشتم بود که Ubisoft تصمیم گرفت پا به عرصه عناوین مسابقه ای بگذارد و شانس خود را در این بازار نیز بیازماید. به این ترتیب بود که شاهد عرضه عنوان مسابقه ای The Crew بودیم. عنوانی که تمرکز کامل خود را نه بر روی بخش تک نفره و افلاین، بلکه بر روی بخش آنلاین و رقابتی بنا گذاشته بود. عنوانی که از همان روزهای اولیه و ابتدایی، توجهات زیادی را به خود جلب کرد و بسیاری از علاقه مندان به عناوین Racing, که از عملکرد سری Need For speed رضایت نداشتند، مشتاقانه امیدوار بودند تا بتوانند عطش خود برای تجربه عنوانی مسابقه ای جذاب و استاندارد را فرونشانند.
پس از انتظارات و روز شماری های فراوان، بالاخره The Crew عرضه شد و شاهد انتشار نمرات و بازخورد های مخاطبان بودیم. هر چند خروجی نهایی بازی نتوانست انتظارات را کامل برآورده سازد، با این وجود به لطف تعداد قابل توجه خودروهای در دسترس و همچنین شبیه سازی دقیق و واقعی هزاران مایل از جاده ها و مسیرهای واقعی آمریکا، و از همه مهم تر وجهه رقابتی بودن بازی، The Crew توانست تا حد مطلوب و البته مشخصی انتظارات را برآورده سازد. درست است که برخی مشکلات فنی و گرافیکی و همچنین برخی کمبود ها باعث شد این عنوان نتواند درخشان ظاهر شود، با این وجود می توان از The Crew به عنوان یکی از بهترین IP های جدید نسل هشتم نام برد. همچنین در همین نسل هشتم نسخه دوم این سری نیز منتشر شد که عملکردی مشابه نسخه اول داشت. یعنی با وجود این که عنوانی جذاب و سرگرم کننده بود، اما از برخی کم و کاستی ها و مشکلات نیز رنج می برد. در هر صورت می توان گفت رتبه سی و یکم، رتبه مناسبی برای این فرانچایز مسابقه ای است.
۳۰-Lords of the fallen
سازنده: Deck13 Interactive و CI Games
ناشر: Bandai Namco و Square Enix
ژانر: Action Role-Playing
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One و PC
امتیاز متا: ۷۳
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نسخه دوم در دست ساخت است…
کارگردان افسانه ای، هیدتاکا میازاکی با خلق عنوان Demon Souls و در ادامه سه گانه Dark Souls, انقلابی بزرگ در عناوین اکشن نقش آفرینی نیمه جهان آزاد و خطی پدید آورد. با عرضه Demon Souls، مفهوم مرگ در بازی های ویدیویی تغییر یافت و کم کم شاهد عناوین مختلف ناشران بزرگ و کوچکی بودیم که با الهام از سری سولز، سعی در خلق تجربه ای جذاب، سرگرم کننده و البته بسیار چالش برانگیز داشتند. یکی از این استودیو ها Deck13 Interactive بود که با الهام از سری سولز، دست به ساخت عنوان Lords of the fallen زد. بازی اکشن نقش آفرینی که هم از سری سولز الهام گرفته بود، و هم نکات و ویژگیهای مخصوص خود را دارا بود. در این بین طراحی های هنری خیره کننده دشمنان، هیولاها، باس ها و البته سلاح ها و زره ها بسیار چشم نواز بود و از بسیاری از عناوین مشابه، یک سر و گردن بهتر و زیباتر کار شده بود.
با این وجود، این بازی تا حد قابل توجهی قربانی کم لطفی برخی منتقدان شد که با دادن نمرات بسیار کم، ارزش معنوی و اعتبار بازی را تا حد زیادی خدشه دار کرده و زیر سوال بردند. درست است که Lords of the fallen از لحاظ داستانی آنچنان حرفی برای گفتن نداشت و از یک سری باگ ها و مشکلات مختلف نیز رنج می برد، اما با این وجود در بدترین حالت این بازی تجربه ای متوسط و سرگرم کننده از یک عنوان اکشن نقش آفرینی به مخاطبان ارائه می داد. به خصوص این که گیم پلی بازی با وجود یک سری ایرادات کلی، همچنان لذت بخش و سرگرم کننده بود و تا حد مناسبی واقع گرایانه و جذاب کار شده بود. شاید بتوان گفت بعد از نمرات ضعیف بازی و فروش نه چندان جالب این عنوان، بهترین خبری که در این باره به گوش رسید تایید ساخت نسخه دوم توسط Deck13 بود. حال باید دید خروجی نسخه دوم این IP که پتانسیل بالایی داراست چه خواهد بود. در هر صورت Lords of the fallen لیاقت این جایگاه در این لیست را به خوبی داراست…
۲۹-Until Dawn
سازنده: Supermassive Games
ناشر: Sony Computer Entertainment
ژانر: Adventure
پلتفرم های مقصد: PS4
امتیاز متا: ۷۹
احتمال ساخت نسخه های بعدی: بنابر گفته سازندگان این بازی ادامه ای نخواهد داشت…
مقوله تصمیم گیری در دنیای بازی های ویدیویی، برای برخی از مخاطبان بسیار جذاب و حیاتی است تا حدی که کم کم عناوین مختلفی با تمرکز بر تصمیم گیری و انتخاب مخاطب در طول بازی ساخته و عرضه شدند. در این بین ترکیب المان های تصمیم گیری با عناوین و اتمسفر ترسناک، بسیار محبوب و پرطرفدار به شمار می آید خصوصا آن که زندگی شخصیت ها می تواند کاملا به انتخاب های شما بستگی داشته باشد. فلسفله خلق عنوان Until Dawn نیز همین مسأله بود. روایت داستانی مناسب در بستری ترسناک، رمزآلود و مخوف با امکان تصمیم گیری توسط مخاطبان. بازی که داستان هشت پسر و دختر جوان را روایت می کرد که برای جشن تولد دوستشان به خانه ای در قلب کوهستان سفر می کنند و البته اتفافات و حوادث بسیاری انتظار آنها را می کشد. در کنار اتمسفر رمزآلود و مخوف بازی، استفاده از بازیگران معروف با چهره هایی کاملا آشنا، موجب شد مخاطبان به مراتب بهتر بتوانند با شخصیت ها همذات پنداری کنند و از طرف دیگر جذابیت بخش ظاهری و صوتی شخصیت ها نیز به مراتب بالاتر از عناوینی بود که از چهره ها و صداهای ناشناخته و کم نام و نشان استفاده می کردند.
پس از عرضه، Until dawn هم از لحاظ نمرات موفق عمل کرد، و هم از لحاظ فروش توانست موفق ظاهر شود تا جایی که Sony فروش بازی را بسیار بیشتر ار انتظارات آنها اعلام کرد. شاید بتوان گفت یکی از مسائلی که موجب شد این بازی محبوبیت قابل توجهی نیز پیدا کند، این بود که انتخاب ها و تصمیم های بازیبازان کاملا مهم و حیاتی بودند تا حدی که هم می توانستید با انتخاب های خود هر هشت شخصیت را زنده نگه دارید و هم این که شاهد پایانی باشید که همه ی شخصیت ها جان خود را از دست داده باشند. علاوه بر این مسأله و همچنین استفاده از بازیگران معروف، برخی لحظات و صحنه های بازی ریتم بسیار بالایی داشته و هیحان انگیز بودند که این مسأله امروزه برای بسیاری از مخاطبان مهم تلقی می شود. باید دید عناوین بعدی Supermassive Games که آنها نیز از فرمولی مشابه برخوردارند می توانند موفقیت های Until Dawn را تکرار کنند یا خیر…
۲۸-Sunset Overdrive
سازنده: Insomniac Games
ناشر: Microsoft Studios
ژانر: Action Adventure-Third Person Shooter
پلتفرم های مقصد: Xbox one, Microsoft Windows
امتیاز متا: ۸۳
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نسبتا محتمل
در نسل هشتم، شرکت مایکروسافت آن طور که باید و شاید نتوانست عناوین انحصاری درجه یک پرتعداد عرضه کند و به نوعی در این زمینه قافله را به شرکت سونی واگذار کرد. با این وجود، این حرف به این معنا نیست که در طول نسل هشتم شاهد عناوین انحصاری جذابی نبودیم. یکی از عناوین انحصاری جذاب، جالب و سرگرم کننده مایکروسافت، بازی Sunset Overdrive بود. بازی که بر خلاف بسیاری از عناوین بزرگ و کوچک نسل هشتم، در فضایی جدی، سیاه یا تلخ روایت نمی شد و بالعکس، اتمسفر و حال و هوایی سرگرم کننده و جذاب داشت. ریتم بسیار بالای مبارزات و گیم پلی بازی نیز باعث می شد بازی روندی خسته کننده و تکراری به خود نگیرد و دائما شاهد اتفاقات مختلفی در جریان بازی بودیم…
در واقع باید گفت Sunset Overdrive به خوبی انتظارات را برآورده ساخت و توانست تجربه ای سرگرم کننده برای مخاطبان رقم بزند و لحظات شاد، پرانرژی و جالبی را فراهم سازد. البته بد نیست به این نکته نیز اشاره کنم که بازی پتانسیل بسیار بیشتری را نیز دارا بود و خروجی نهایی حتی می توانست بازهم با کیفیت تر و استاندارد تر باشد و مشکلات به حداقل حد ممکن برسند. با این حال حتی بدون رسیدن و دست یابی به حداکثر پتانسیل بالقوه، این بازی یکی از بهترین IP های جدید نسل هشتم به شمار می رود…در مورد آینده این سری هم آنچنان خبری در دست نیست و بهخصوص به واسطه درگیری زیاد سازنده بازی یعنی Insomniac Games, ممکن است به این زودی ها شاید عرضه نسخه دوم این سری نباشیم. البته اگر هم قرار باشد ادامه ای بر Sunset Overdrive ساخته شود، بلاشک برای کنسول نسل بعد مایکروسافت خواهد بود.
۲۷-The Surge
سازنده: Deck 13 Interactive
ناشر: Focus Home Interactive
ژانر : Action Role-Playing
پلتفرم های مقصد: Ps4, Xbox One,و Pc
امتیاز متا: ۷۴
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نسخه دوم در دست ساخت است.
دوباره در این رتبه نیز شاهد حضور یکی دیگر از عناوینی هستیم که با الهام از سری سولز ساخته شده است. و این بار نیز استودیو Deck13 وظیفه ساخت و توسعه بازی را عهده دار بوده است. اولین نکته قابل توجه در مورد The Surge, فضا و اتمسفر بازی است که با تمامی عناوین مشابه تفاوت های بسیاری دارد. برخلاف بسیاری از عناوین اکشن نقش آفرینی که از سری سولز الهام گرفته اند، دیگر خبری از هیولاها و موجودات شیطانی و غول های عظیم الجثه و مکان های جادویی نیست بلکه بازی در دوره ای رباتیک و پیشرفته جریان دارد. گیم پلی بازی نیز کاملا بر همین روند و اصول شکل گرفته است. در واقع سازندگان الهامات و نکات مثبت عناوین میازاکی را به دنیایی پیشرفته، مجهز و رباتیک آورده اند و با اضافه کردن چاشنی تکنولوژی، عنوانی متفاوت و جذاب خلق کرده اند. عنوانی که هم برای دوست داران سری سولز و عناوین From Software جذاب و سرگرم کننده خواهد بود. و هم برای آن دسته افرادی که با این دسته بازی ها آشنایی چندانی ندارند. به لطف بالانس بودن سختی بازی و المان های جذاب، استاندارد و منطقی نقش آفرینی و ویژگیهای ارتقأ تجهیزات و سلاح ها، The Surge می تواند برای تازه کار ها نیز جذاب باشد.
بد نیست به این نکته اشاره کنم که The Surge نیز تا حدی قربانی نمرات و امتیازات بعضا غیر منطقی برخی منتقدان شد و از این حیث به سرنوشت دیگر ساخته ی Deck13، یعنی Lords of the fallen دچار شد. البته این بدان معنی نیست که بازی هیچ گونه ایراد و مشکلی نداشت. نه بلکه منصفانه نگاه کنیم کنیم در بخش های مختلف مانند گرافیک فنی یا گیم پلی بازی یکسری ایرادات کاملا مشخص و واضح بودند. اما به هر حال تجربه ی نهایی The Surge 2, تجربه لذت بخشی بود. در مورد آینده این سری نیز باید بگویم نسخه دوم بازی در حال ساخت است و چندی پیش نیز شاهد تریلری از گیم پلی بازی نیز بودیم. The Surge یکی از بهترین IP های جدید نسل هشتم بود و باید منتظر ماند و دید که آیا این IP می تواند تبدیل به فرانچایزی موفق شود یا خیر…
۲۶-Watch Dogs
سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
ژانر: Action Adventure
پلتفرم های مقصد: PS3,PS4,Xbox 360,Xbox One و PC
امتیاز متا: نسخه اول (۸۰) و نسخه دوم (۸۲)
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نسخه سوم در حال توسعه است…
نمی دانم e3 2012 را به خاطر می آورید یا نه…اما یکی از بهترین و بزرگ ترین نمایش ها، متعلق به IP جدید Ubisoft یعنی بازی Watch Dogs بود. تریلر گیم پلی بازی نه تنها بسیار جذاب و چشم نواز بود، بلکه برخی لحظات بسیار فوقالعاده و هیجان انگیز را نیز در خود جای داده بود. کم کم شاهد گمانه زنی های بسیاری در مورد این بازی بودیم. برخی افراد معتقد بودند Watch dogs می تواند جای Grand theft auto را بگیرد و به یکی از برترین عناوین جهان ازاد تاریخ تبدیل شود. تبلیغات گسترده Ubisoft و برخی رجز خوانی های سازندگان نیز باعث شده بود انتظارات از این عنوان بسیار بالا باشد. بالاخره و پس از تاخیری چند ماهه شاهد عرضه بازی بودیم…اما…اما Watch Dogs آن چیزی نبود که مخاطبان برای آن روزشماری می کردند. آن چیزی نبود که یوبیسافت در قالب نمایش های جذاب به خورد ما می داد. اشتباه نکنید. منطورم این نیست که Watch dogs عنوان بدی بود…نه…بلکه به شخصه از داستان سیاه، غمگین و تاریک بازی لذت بردم. اما مسأله این است که قبل از عرضه همه انتظار عنوانی را داشتند که بتواند با GTA رقابت کند. به همین دلیل در بسیاری از زمینه ها مانند گیم پلی، گان پلی، مراحل فرعی، دنیای بازی و موارد مختلف بازی ناخودآگاه با GTA مقایسه می شد. اما خب در بسیاری از زمینه ها این بازی جدید یوبیسافت به هیچ وجه نتوانست در حد و اندازه های یک عنوان درجه یک ظاهر شود…
با این وجود، فروش بازی بسیار راضی کننده بود و سود سرشاری را برای کمپانی فرانسوی به ارمغان آورد. در واقع نتیجه و عملکرد نهایی Watch Dogs آنقدر راضی کننده بود که یوبیسافت تصمیم بگیرد به طور کامل این IP را به یک فرانچایز دنباله دار تبدیل کند. و چند سال پس از عرضه نسخه اول شاهد دومین نسخه از این سری بودیم. نسخه دوم شاهد برخی پیشرفتهای محسوس نسبت به نسخه اول بود و به همین دلیل از لحاظ نمرات عملکرد بهتری از خود به جای گذاشت. هر چند به شخصه با داستان و شخصیت اصلی نسخه دوم آنچنان ارتباط برقرار نکردم اما با این وجود روی هم رفته نسخه دوم نیز عملکرد قابل قبولی داشت…و اگر تمامی جوانب را در کنار یکدیگر در نظر بگیریم، Watch dogs یکی از بهترین بازی های جدید نسل هشتم بوده است. گفتنی است نسخه سوم بازی نیز بنابر برخی شایعات اواخر امسال عرضه خواهد شد…
۲۵-Days Gone
سازنده: SIE Bend Studios
ناشر: Sony Computer Entertainment
ژانر: Action Adventure-Survival Horror
پلتفرم های مقصد: PS4
امتیاز متا: ۷۱
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نامشخص
تعداد عناوین انحصاری با کیفیت و درجه یک کنسول PS4 در نسل هشتم بسیار زیاد بوده است. چه نسخه های جدید فرانچایز های قدیمی و چه IP های جدید. در کنار موفقیت های بسیار عناوین انحصاری چه در زمینه فروش و چه در زمینه نمرات، بعضا شاهد عناوین جنجالی نیز بوده ایم. Days gone یکی از این دسته عناوین بود که پس از عرضه شاهد بازخوردهای بسیار ضد و نقیضی در مورد کیفیت آن بودیم. برخی منتقدان و مخاطبان از کیفیت بازی بسیار رضایت داشته و از Days Gone به عنوان بازی جذاب، سرگرم کننده، لذت بخش و زیبا یاد می کردند که می تواند ساعت ها مخاطبان را سرگرم سازد. از طرف دیگر گروهی دیگر از منتقدین و مخاطبان به خاطر مشکلاتی مانند شخصیت پردازی ضعیف، داستان سطحی و یا تکراری شدن مأموریت ها و مراحل اصلی و فرعی، در بهترین حالت از Days gone به عنوان بازی متوسط نام می بردند.
اما اگر بخواهیم منصفانه و بدون جانب داری قضاوت کنیم، باید بگوییم نه می توان Days gone را یک عنوان فوق العاده و شاهکار در نظر بگیریم، و نه یک بازی ضعیف و پر از ایراد و اشکال. بلکه Days gone بازی با سطح کیفی متوسط رو به بالاست که به لطف سبک و شرایط بازی، می تواند ساعت ها بازیبازان را سرگرم سازد. درست است که بازی دارای مشکلاتی مانند شخصیت پردازی سطحی شخصیت های فرعی، داستانی سطحی و برخی باگ های گرافیکی است، اما با این وجود Days gone آنقدر نقطه قوت دارد که بتواند مخاطب را با خود همراه سازد. فروش بسیار خوب Days gone در همین چند هفته پس از انتشار نیز خود گواه آن است که با یک بازی سرگرم کننده طرف هستیم. در هر صورت، با کمی چشم پوشی از مشکلات بازی می توان از Days gone به خوبی لذت برد.
۲۴-Quantum Break
سازنده: Remedy Entertainment
ناشر: Microsoft Studios
ژانر: Action Adventure Third Person Shooter
پلتفرم های مقصد: Xbox One و Microsoft Windows
امتیاز متا: ۷۷
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نسبتا کم
اگر با نام سم لیک آشنا باشید، به خوبی با عناوین او آشنایی دارید. از عنوان بی نهایت جذاب و فوق العاده مکس پین گرفته، تا بازی خلاقانه و متفاوت Alan Wake. در اوایل نسل هشتم بود که مشخص شد او و Remedy Entertainment بر روی عنوانی انحصاری برای Xbox One به نام Quantum Break کار می کنند. عنوانی با المان های سوپرنچرال و گیم پلی جذاب که توجهات بسیاری رابه خود جلب کرد. انتظارات بهحدی بالا بود که برخی مخاطبان انتظار متای بالای ۹۰ را داشتند و فروش بسیار خوبی را برای این بازی پیش بینی می کردند. نمایش های بازی و همچنین اسم سم لیک نیز باعث شده بود این انتظارات بیشتر رنگ و بوی واقعیت و منطق به خود بگیرند…
البته درست است که Quantum Break نه متای بالای ۹۰ را کسب کرد و نه فروش قابل توجهی داشت. با این وجود معتقدم کمی نسبت به این بازی بی انصافی شد و گرنه چه از لحاظ گیم پلی و چه از لحاظ داستان، Quantum Break عملکرد خوبی داشت و یک تجربه پنج شش ساعت لذت بخش بود. نکته جالب این است که تجربیات Remedy از ساخت این بازی، تا حد زیادی بر روی اثر بعدی آنها یعنی Control تاثیر گذاشته است تا حدی که از لحاظ گیم پلی این دو بازی دارای اشتراکات زیادی هستند. در مورد نسخه های بعدی Quantum Break هم باید بگویم با توجه به شرایط فعلی Remedy Entertainment, ساخت ادامه ی این بازی در اولویت این استودیو نخواهد بود. اما در دنیای گیم همهچیز ممکن است و بنابراین ممکن است در آینده شاهد نسخه دوم این بازی نیز باشیم…
۲۳-Kingdom Come Deliverance
سازنده: Warhouse Studios
ناشر: Deep Silver
ژانر: Action Role-Playing
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One و PC
امتیاز متا: ۷۶
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نامشخص
در دوره ای که اکثر عناوین نقش آفرینی با المان های تخیلی و جادویی همراه هستند، Warhouse Studios با انتشار عنوانی نقش آفرینی با تم و اتمسفری کاملا واقعی دست به کار متفاوتی زد. Kingdom come Deliverance عنوانی اول شخص و نقش آفرینی بود که در دوران قرون وسطی روایت شده و کاملا حال و هوایی نزدیک به آن دوران را دارد. دیگر نه خبری از هیولاها و دشمنان غیر واقعی است، و نه خبری از جادو. سلاح ها، شهر ها، مردم، دشمنان و تمامی جزئیات بازی کاملا واقع گرایانه بودند. درست است که نبود المان های تخیلی به مذاق برخی طرفداران عناوین نقش آفرینی خوش نیامد و آنها آنچنان از این بازی استقبال نکردند، اما در کل عملکرد بازی کاملا راضی کننده بود.
طبق اعلام سازنده بازی، Kingdom come Deliverance فروشی نزدیک به سه میلیون نسخه را تجربه کرد که فروشی بسیار خوب برای عنوانی با این شرایط خاص محسوب می شود. در زمینه نمرات و امتیازات هم عملکرد بازی خوب بود و توانست متای نزدیک هشتاد را کسب کند. شاید اگر مشکلات عمده گرافیکی و کمبود محتوا برای بازی مشکل ساز نمی شدند، Kingdom come Deliverance می توانست یکی از برترین عناوین نقش آفرینی نسل هشتم در کنار بزرگان این سبک قرار بگیرد…
۲۲-Celeste
سازنده: Matt Makes Games
ناشر: Matt Makes Games
ژانر: Platform
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One, PC و Nintendo Switch
امتیاز متا: ۹۴
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نامشخص
در کنار خیل عناوین پرهزینه و بزرگ که توسط ناشران مهم صنعت گیم به بازار عرضه می شوند، گاها شاهد برخی عناوین مستقل، اما بسیار با کیفیت و درجه یک نیز هستیم که روندی جداگانه را در پیش گرفته اند. سازندگان این بازی ها به جای خلق یک بازی جهان باز یا یک بازی تمام آنلاین، تمرکز و توان خود را بر روی داستان، گرافیک هنری و البته خلاقیت های جزیی می گذارند. بازی Celeste یکی از همین دسته عناوین است. بازی دو بعدی، با گرافیک هنری زیبا و داستان و روایتی منحصربفرد. تمامی بخش های Celeste, از لحاظ کیفیتی در سطح بسیار مطلوبی قرار دارند. از داستان، شخصیت پردازی و روایت بازی گرفته، تا گیم پلی و گرافیک هنری بازی و صد البته موسیقی گوش نواز و بسیار استاندارد بازی که همخوانی فوق العاده ای با اتمسفر و جو بازی ایجاد کرده است.
عملکرد Celeste بسیار تحسین آمیز و فوق العاده بوده است تا حدی که توانست سال گذشته در کنار بزرگانی چون Red dead redemption 2 و God of war کاندید بهترین بازی سال شود. در زمینه فروش هم Celeste توانست به فروشی بالغ بر ۵۰۰ هزار نسخه دست یابد که برای سازنده بازی موفقیتی بزرگ و دست آوردی قابل توجه محسوب می شود. در این زمینه که Celeste یکی از برترین IP های نسل هشتم بوده است هیچ شکی وجود نداشته و نخواهد داشت…گاهی اوقات خلاقیت بسیار مهم تر از بودجه و سرمایه است…
۲۱-Inside
سازنده: Playdead
ناشر: Playdead
ژانر: Puzzle-Platformer Adventure
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One, Pc,Nintendo Switch و iOS
امتیاز متا: ۹۳
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نامشخص
این رتبه نیز متعلق به یکی دیگر از عناوین کوچک و مستقل نسل هشتم است. بازی Inside که توسط استودیو Playdead ساخته و منتشر شده است. استودیو Playdead پیش تر به واسطه ساخت بازی فوق العاده Limbo بود که توانست خود را به همگان معرفی سازد. جالب این است که بین Inside و Limbo نیز شباهت های بسیار قابل توجهی وجود دارد. به خصوص در زمینه طراحی هنری. و حتی در اینجا نیز یک پسر بچه شخصیت اصلی بازی است.
در Inside ،مخفی کاری مهم ترین عنصر گیم پلی بازی محسوب می شود و شما باید به آرامی، از سد نگهبانان، ماشین های مراقبت و دیدبانان عبور کنید و اینحاست که تاریکی تبدیل به بهترین دوست شما میشود. بازی Inside را می توان به خوبی نمونه ی یک بازی مستقل با کیفیت دانست که خلاقیت و عشق به اثر از سوی سازندگان حرف اول را در آن می زند. اگر از علاقمندان پر و پاقرص بازی های مستقل و خلاقانه هستید و هنوز Inside را تجربه نکرده اید، در سریعترین زمان ممکن این بازی را تجربه کنید. بلاشک پشیمان نخواهید شد.
۲۰-Ori
سازنده: Moon Studios
ناشر: Microsoft Studios
ژانر: Platform-Adventure Metroidvania
پلتفرم های مقصد: PC و Xbox One
امتیاز متا: ۸۸
احتمال ساخت نسخه های بعدی: نسخه دوم این بازی در دست ساخت است…
این بار نیز شاهد یک بازی مستقل دیگر هستیم. این بار عنوانی مستقل و البته انحصاری به نام Ori. Ori داستان روحی نگهبان است که در سن بسیار کم، توسط طوفانی از بالای درخت به پایین پرتاب می شود و در ادامه موحودی به نام Naru سرپرستی او را بر عهده می گیرد. در ادامه طی اتفاقی غم انگیز Naru جای خود را از دست می دهد و حالا Ori مانده است و یک جنگل بزرگ…Ori که دیگر حامی و دوستی ندارد. در ادامه نیز شاهد اتفاقات جذاب و جالب مختلفی هستیم که قصد اسپویل آنها را ندارم.
بازی Ori را می توان از آن دسته بازیهایی دانست که عشق در لحظه لحظه آن دیده می شود. Ori از آن دست بازیهایی است که از تجربه ی آن پشیمان نخواهید شد. جون با اثری به شدت زیبا و جذاب طرف خواهید بود که مفاهیم جالبی را به چالش می کشد. پس بدیهی است در این مقاله که در مورد برترین IP هایی جدید نسل هشتم است نیز شاهد اسم Ori باشید. بد نیست بدانید نسخه جدید بازی نیز در دست ساخت قرار دارد و بنابراین آن دسته افرادی که هنوز از تجربه دنیای Ori سیر نشده اند، می توانند دوباره از این اثر هنری خلاقانه لذت ببرند.
۱۹-Apex Legends
سازنده: Respawn Entertainment
ناشر: EA
ژانر: Battle Royale, First Person Shooter
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One و PC
امتیاز متا: ۸۹
احتمال ساخت نسخه های بعدی: متوسط
به لطف دو عنوان به شدت محبوب و بزرگ PUBG و Fortnite, سبک بتل رویال مدتی است که به کالایی بسیار داغ در صنعت گیم تبدیل شده است. فقط در سال گذشته بود که شاهد صدها بازی کوچک و بزرگ بتل رویال بودیم و این مسأله خود نشانگر محبوبیت بی نظیر این سبک در بین مخاطبان است. با سودآوری فوق العاده این دست بازیها کم کم توجه ناشران بزرگ نیز نسبت به این بازار بزرگ جلب شد و همین مسأله باعث شد سازنده فرانچایز Titanfall, عنوانی مشابه را در سبک بتل رویال و البته به صورت رایگان عرضه کرد. Apex Legends…بازی اول شخص که با استفاده از المان های آشنای عناوین بتل رویال و برخی نکات مختص خود، به سرعت تبدیل به یکی از محبوب ترین عناوین سال تبدیل شد
گان پلی جذاب و استاندارد در کنار گرافیک هنری مناسب بازی، باعث شد حتی برخی افراد که کلا به بتل رویال علاقه خاصی نداشتند نیز Apex Legends را تحربه کنند. موفقیت های این بازی همچنان ادامه دارد و روز به روز شاهد افزایش تعداد کاربران و در نتیجه افزایش سودآوری بازی هستیم.بدین ترتیب اولین عنوان بتل رویال این لیست را Apex Legends تصاحب کرد…
۱۸- A Plague Tale: Innocence
سازنده: Asobo Studio
ناشر: Focus Home Interactive
ژانر: Action Adventure, Stealth
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One و PC
امتیاز متا: ۸۲
احتمال ساخت نسخه های بعدی: سازندگان این احتمال را رد کرده اند…
عشق…زییایی..هنر.. متاسفانه کمتر شاهد عناوینی هستیم که داستان، خلاقیت و هنر در آن اولویت اصلی سازندگان باشد. در دوره ای امروزه به سر میبریم که عناوین آنلاین، بتل رویال و جهان آزاد ۹۹ درصد بازار فروش و مخاطبان را از آن خود کرده اند و بنابراین، گاهی برخی بازیها یا شاید بهتر است بگویم آثار هنری فوق العاده، در هیاهوی عناوین بزرک تر گم می شوند. اما گاهی اوقات آنچنان یک بازی عملکردی فوق العاده از خود به جای می گذارد که دیگر جای حرف و بحثی باقی نمی گذارد. A plague tale: Innocence یکی از همین عناوین است. بازی که در بخش بخش و جای جای آن هنر و ظرافت به خوبی دیده می شود.
بازی A plague tale:Innocence یک بار دیگر به خوبی ثابت می کند دنیای بازی های ویدیویی در اکشن های دیوانه وار و سرگرمی صرف خلاصه نمی شود. دنیای بازی های ویدیویی پتانسیل آن را داراست که عمیق ترین مفاهیم انسانی را به زیباترین و تعاملی ترین شکل ممکن به نمایش بگذارد. A plague tale: Innocence از آن دسته بازیهایی است که خلاقیت، عشق و هنر در آن حرف اول را می زند.به شما پیشنهاد می کنم اگر امکان تجربه ی این بازی را دارید، لحظه ای درنگ نکنید چون که یکی از برترین عناوین نسل هشتم را از دست خواهید داد.
۱۷-For Honor
سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
ژانر: Action,Fighting
پلتفرم های مقصد: PS4, Xbox One و PC
امتیاز متا: ۷۹
احتمال ساخت نسخه های بعدی: متوسط
باز هم یوبیسافت و باز هم یک بازی سرگرم کننده دیگر به نام For honor که احتمالا به خوبی با این بازی آشنا هستید. بازی که نبرد های تن به تن شمشیری و سلاح سرد را به نحو دیگری تعریف کرده است. به لطف جزئیات بیشمار گیم پلی و مبارزات بازی و همچنین مود ها و بخش های سرگرم کننده و مختلف، For Honor به خوبی توانسته است که انتظارات را براورد سازد. شمار بسیار بالای کاربران بازی نیز نشان دهنده جذابیت بسیار بالای بازی است که به لطف پشتیبانی مداوم یوبیسافت، روز به روز بر تعداد این بازیبازان افزوده می شود.
پیچیدگی خاص مبارزان و گیم پلی بازی، یکی از مسائلی بود که موجب متفاوت شدن For honor از بسیاری از دیگر عناوین شد. هر چند برخی پرداخت های درون برنامه ای حاشیه ساز در دوره ای کمی فضای کلی بازار را مشتنج کردند، اما For honor به خوبی از پس حواشی و مشکلات برآمده، و تبدیل به یکی از سودآور ترین بازیهای کمپانی یوبیسافت در نسل هشتم شده است. باید دید در آینده چه اتفاقی برای این IP بزرگ یوبیسافت رخ می دهد و جه چیزی در انتظار این IP جذاب است.
در مقاله های بعدی، عناوین ۱۶ ام تا اول خدمت شما عزیزان ارائه می گردد…نظر شما در مورد برترینIP های نسل هشتم چیست؟ با ما در میان بگذارید…
پر بحثترینها
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- آیپی Death Stranding دیگر متعلق به سونی نیست
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- دیجیتال فاندری: کیفیت Horizon Forbidden West روی PS5 Pro معادل با قویترین رایانههای شخصی است
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
نظرات
من همچنان منتظرم تو E3 امسال از Watch Dogs 3 رونمایی بشه.
با چیزی که از مقاله های اخیر سایت دیدم رتبه یک یا tlou یا god یا uncarted
بحث در مورد آیپی جدید هست،اینا خیلی وقت پیش توی نسل های قبل به وجود اومدن :yes:
امیدوارم خبری از بازی cup head هم باشه
استاد حداقل همون تیتر مقاله رو بخون بعد حرف بزن تلو با گاد یا آنچارتد کدومشون آی پی جدیدی هستی دقیقا?
واچ داگز ۳ که نود درصد معرفی میشه
وای این لیست که پر شاهکاره :inlove:
از ناحقی که در حق lords of the fallen و کوانتوم بریک شد هر چی بگم کم گفتم که واسه من هر دو(شاید مسخرم کنین) شاهکار بودن…
و دمممم یوبی هم مث همیشه گرم که کلا منبع ایده برای صنعت گیمه باورتون نمیشه دقیقااااااا هر بازی که من از قدیم ایدش تو ذهنم بوده و میگفتم خدایا چی میشه همچین بازی ساخته بشه رو یوبی ساخته و بخاطر همینم هست اینقدر دوسش دارم همه پستا ازش طرفداری میکنم
با خودم میگفتم وای چی میشه یه بازی با محوریت هک و نقش یه هکر ساخته شه…شاید بی نقص نبود و دقیقا اون چیزی که تو ذهنم بود نبود ولی بازم اوردن این ایده های جدید به گیم برا من لذت بخش ترین تجربه های توی عمر گیمیریم بود…همیشه ی خدا میگفتم چی میشه یه بازی بیاد که هک اند اسلش باشه و بجای اینهمه بازی که مبارزاتشون با موجودات عجیب و غریبه یبارم روی مبارزات واقعی و شوالیه ها و اینا تمرکز کنه دیدم for honor معرفی شد…همیشه تو ذهنم میگفتم یه بازی آخرالزمانی که نه بمب اتمی در کار باشه نه زامبی فقط یه بیماری که مردمو انداخته باشه به جون هم دیویژن معرفی شد…خلاصه این ای پی های جدید یوبی با ایده های نابشون و جدیدشون خیلی بهم چسبید
باقی لیستم عالین بازی مثل سلست که واقعا تو کلمه نمیگنجه :lashes:
اقای زاهدی اول مقاله نوشتین “ذذذذذذذ” یعنی چی!؟
برای من نو IP نسل هشت۸ بازی Cyberpunk 2077 هست که واقها یک IP کم یاب و نو ساختی هست و خاهد شد البته بازیای دیگه هم میتونن باشن اما سایبرپانک کاملا یک بازی جدیدی در این نسل خاهد شد :rose: :heart:
از کجا میدونی؟چجور وقتی یه کاربر میگه با استرندینگ صنعت گیم
متحول شد،میایید میگید بزار بازی بیاد بعد قضاوت کنید،خب حالا
شما هم بزارید اول سایبرپانک بیاد بعدش قضاوت کنید،
حالا خوبه کوجیما برای همه از قدیم ثابت شدست،اونوقت یه استودیو
که فقط با ویچر معروف شده،دیگه همه بازی رو که هنوز توی بازار نیومده
میگن میترکونه،پارسال که توی E3 ما نوآوری از بازیش ندیدیم،همه چیش
از بقیه بازیها الهام گرفته بود،ولی کوجیما چی؟بازیش فقط از جنس خودش،ماله ذهن خودش،هیچ کس نمیتونه چنین دنیایی با این اتمسفر
بسازه،
اینا علم غیب دارن به خدا
بی انصافیه اگه نام از عناوین مستقل دیگه ای مثل katana zero , death gambit و dead cells برده نشه
A way out هم با اون پایان شوکه کنندش فوق العاده بود
و البته evil within که جزو underrated بازی های تاریخ هست
همیشه همه نام از جوئل برای شکسته و غم زده ترین پدر صنعت بازی یاد میکنن ولی هیچ کس از سباستین کاستیانوس نام نبرده
داستان فوق العاده بازی که مثل همه فیلما و بازیای دیگه راجب شیوع بیماری نبود
و راجب یه دنیای دیگه که به دست انسانها ساخته شده بود بود
حیفه که اسمی ازش تو این مقاله برده نشه
بنظرم در حق هردو قسمت اویل ویتین نامردی شد اما بازم مشکلاتی داشتند مثلا توی قسمت یک شخصیت پردازی سباستین نسبتا ضعیف بود ولی دوقسمت ۲ واقعا جبران شد و برای من به شخصه جزو برترین شخصیت های تاریخ گیم شد اما شخصیت بردازی دشمنا تو اویل ویتین ۱ شاهکار بود اما قسمت دو برعکس شد و باس فایتا هم واقعا درحد قسمت یک نبودن درکل هر گیمی که استاد میکامی توی ساختش نقش داشته باشه شاهکاره از اون ور هم واقعا در حق بازی های شینجی میکامی نامردی کردن قطعا لیاقت گاد هند و ونکوییش و اویل ویتین و … بیش تر از اینا بود
نسخه اول رو من بیشتر دوست داشتم خدایی نسخه دوم هیچ ترسی رو به آدم القا نمیکرد
۹۹٫۹۹۹ درصدش برای جر و بحث الکی و دعوا راه انداختنه
اون یک هزارم درصد هم بحث اعتقاد به سازنده اس
در کل این جور بحث ها خیلییی سلیقه ای هستن و نمی شه یه نظر کلی داد
اما به نظر خود بنده استاد کوجیما و بازی های ایشون کلا یه بحث جدان
بله دقیقا همینطوره،کاملا موافقم :yes:
سلام
عباس جان اینم در نظر بگیر که داری میگی “فقط با ویجر” معروف شده، همون ویجر پرافتخارترین بازی تاریخ…
والا اگه یه استودیو بخواد با یه بازی معروف بشه چه بهتر که اون بازی ویچر پرافتخارترین بازی تاریخ باشه.
این موارد هم سلیقه ایه
یه جوری شما کوجیما رو باد میکنین آدم متحیر میشه
کوجیما هم تم بازیش مشخصه پر از نماد بازی های سیاسی و فلسفیه مثل آثار قبلیش اما تو این بازی بیش از حد از نماد بازی های ذهنیش استفاده کرده منابع الهام هم زیاد میتونسته داشته باشه …
من به شخصه خوشم نمیاد از این نماد بازی ها و به نظر جاش تو سینما و بازی نیست
مثل فیلم mother دارن آرنوفسکی و interstellar نولان ولی یکی خوشش میاد از این فضا ها پس از بازی لذت میبره اما دلیل نمیشه بقیه بازی ها که خارج از این تم هستند بدون نوآوری و خلاقیت بشن حالا این بازی کوجیما بشه مظهر نوآوری …
چرا ؟؟ چون بشریت یا هر چیز دیگه ای رو در قالب یه نوزاد که بقاش به بند نافی وصله تشبیه کرده مظهر نوآوریه :yawn: ؟؟؟؟
خب باشه اب نارگیلو کرک داون خوبن اصلا هر چی متای سی و چهله مایکروسافته خوبن سایبرپانکو دث بدن
با تشکر بابت این مقاله زیبا.امروز سایت برای چندساعت کلا امکان دسترسی بهش وجود نداشت یا فقط من این مشکلو داشتم؟!! ?:-)
اسپم:تاریخ انتشار death stranding مشخص شد.۱۷آبان۹۸:laugh:
و این یعنی به احتمال۹۹٪ تلو میره برای ۲۰۲۰:cry:
توی این نسل بهترین آیپی ها برای من:بلادبورن،هواریزن،نیوه، دیترویت بود،الانم که استرندینگ گل سرسبد همشون هست،
سلام آراد،آره منم این مشکل رو داشتم،دیروز هم اینجوری بود، :yes:
لطفا خواهش میکنم بازی underale هم باشه چون واقعا یکیواز بهتریناست
خسته نباشید و خیلی ممنون بابت مقاله (هرچند انگاری قرار بوده دیروز بیاد :/ )
در حق the crew 2 واقعا نامردی کردن.آقا خیییلی بازیش خوبه وقتی آنلاین با دوستات بازی میکنی.
sunset overdrive هم بهترین بازی (حداقل برای من) از این لیست هست که خیلی دوست دارم دوش ساخته بشه (اوج آدرنالینه بازی)
فکر نکنم اینساید دنباله ای نیاز داشته باشه.پایانش هم خیلی باحال بود.
آخرین مورد که میمونه هم واچ داگزه که دوش خیلی فان بود (تازه بخش co op هم چن وقت بعدش اضافه شد که دو برابر جذاب ترش کرد) . یکش رو راستشو بخواید تا یک و نیم ساعت اولش بازی کردم و کامل بازیش نکردم به یه دلایلی :/
خیلی ممنون بابت مقاله.
ممنون مقاله خوب و جالبی بود
فقط یه سوال داشتم این بود که فورتنایت کلا توی مقاله نیست یا توی قسمت بعد هست ؟
شاید از این بازی خوشتون نیاد ولی پشتیبانی خوب ازش میتونه دلیل برتری اون نسبت به ایپکس باشه
ip جدید ساختن که کاری نداره، لوازم مورد نیازش یه اسم جدید هست و قاطی کردن یسری المان های قدیمی. ایده ی جدید بیرون دادن مهمه. مثلا کاری که سازندگان horizon zero dawn کردن که کلا شوتر ساختن رو کنار گذاشتن و چسبیدن به ساخت یه دنیای جدید.
این دقیقا همون کاریه که یوبیسافت می کنه
ترکیب المان های قدیمی و اسم جدید
آره، البته یوبیسافت خودش یه سبک نویی رو آورد و دیگه ول کنش نیست. بهرحال یوبیسافت و بازیهاشم طرفدارن زیادی داره وگرنه بیشتر ریسک میکرد و کارای متفاوت تری ارائه میداد.
به نظر من بهترین ip جدید AAA نسل بدون شک یه عنوان است و بس
bloodborne
دقیقا باهات هم نظرم
بلادبورن برترین ایپی جدید نسل هشت بود اووون اتمسفر :chic: :chic: :chic: :chic: :chic:
خیلی عالی بود
۱۶ دیگه حتما
Horizon
Detroit
Sekiro
Bloodborn
و……هستن
اضافه میکنم:
Spiderman
Overwatch
دیگه یادم نیست 😀
نسل ۸ پر از عناوین واقعا عالی بود :yes:
بشخصه فکر کنم اون عناوین خوشگلا رو گذاشتید برای مقاله دوم :yes:
من خودم چندتا از برترینها رو میگم شما نظر بدید
۱_ DOOM 4
۲_ WITCHER 3
۳_ DARK SUOLS 2
۴_ DARK SOULS 3
۵_ RED DEAD REDEMPTION 2
۶_ GOD of WAR 4
۷_ BLOOD BORNE
۸_ MAX PAYN 3
۹ _ FALL OUT 4
۱۰_ DEVIL MAY CRY 5
۱۱_SHADOW of TOMB RAIDER
۱۲_ RISE of THE TOMB RAIDER
۱۳_BATTLFIELD 1
۱۴_ RESIDENT EVIL 2 REMAKE
۱۵_ CUP HEAD
۱۶_ FORZA HORIZON 4
البته احتمالا چندتا از اینها رو نبینیم تو مقاله بعدی و بجاش دیگر عناوین باشن تا یکم بالانس رعایت بشه
سلام امین جان
فکر کنم اصل مقاله رو اشتباه متوجه شدی، مقاله در مورد بهتربن بازیای نسل هشت نیست، در مورد بهترین IP ها و بازیایی که نسل هشتم خلق شدن و قبل از اون نبودن…
خیلی ممنون از ریپلای شما :yes:
بله درسته من اشتباه متوجه شدم
سلام،اینایی که گفتی آیپی نیستن،بحث روی بازیهایی هست که
توی این نسل به وجود اومدن :yes:
مقاله ی عالیی بود خسته نباشید.
دیروز یبار اومدم تو این پست و صفحه رو یبار بارگزاری کردم ارور ۴۰۴ بود فکر کنم و چند تا دلیل نوشت که ممکن است این پست حذف شده باشد.
خواهشا اینبار دیگه dying light رو مثل قبلا دست کم نگیرید و یه جایگاه مناسب بهش بدید بین ۵ تای اول.
چقدر متنوع .
واقعا اینجا میشه به اهمیت و عظمت نسل ۸ پی برد. بازی های بسیار خوب که حتی توی ۱۵ تای اول نیستند واقعا باعث میشه برای قسمت دوم مقاله هایپ بشم.تو یه سایت میخوندم که بهترین ip نسل ۸ رو knack زده بود [به خاطر meme بودنش]
به نظر شخصی خودم چون بی نهایت عاشق وحشت و بقا هستم یکی از بهترین ای پی های این نسل outlast هست. البته در مقابل بهترین ها مثل sekiro و bloodborne و horizon zero dawn زیاد به چشم نمیاد. که البته واقعا این بازی ها بهترین های این نسل هستند.
خسته نباشید به نویسنده عزیز. مقاله بسیار زیبایی بود. بی صبرانه منتظر قسمت دوم هستم
تنها کریتوسی که تو نسل ۸ دیدیم همین کریتوس پروفایلت بود
تو نسل هفت چندتا گاد آف وار داشتیم؟
از سال ۲۰۰۶ ک نسل ۷ شروع شد
گاد آف وار ۲
گاد آف وار ۳
گاد آف وار اسنشن
گاد آف وار chains of olympus
گاد آف وار ghost of sparta
نسل ۷ واقعا سرتر بود نسل ۸ اکثر استودیو ها پسرفت کردن بجز فرام سافتور و تعداد معدود دیگه
این گاد اف وار قرار بود کلا سری رو از نو بنا کنه واسه همین تعدا گاد اف وار های کمتری داشتیم تازه فقط گاد نیست کلا دو تا انچارتد داشتیم تو این نسل
فقط یدونه تکن داشتیم
سایلنت هیل اصلا نداشتیم به لطف کونامی
کلا ولی تا حدودی با حرفت موافقم تا حدودی هم مخالف
ممنون بابت مقاله خوبتون–بازی ori آی پی جدید نیست در نسل هفتم یک نسخه از سری برای اکس ۳۶۰ و پی سی منتشر شده بود..لطفا اصلاح کنید
اوری هیچوقت برای ۳۶۰ منتشر نشده
به نظرم این لیست نهایتا باید ۱۶ تا بازی میبود نه بیشتر چون خیلی از بازی هایی که نام بردید اصلا در حد واژه ی بهترین یا الماس نوظهور نبودن و خیلی هاشون حتی شکست محسوب میشن مثلا تو همین لیست از لحاظ فنی celeste و inside و ori و A Plague Tale: Innocence رو فوق العاده میدونم ولی بقیه (به جز دیزگان) کاملا فراموش شدنی هستن …مشکل خیلی از گیمرها و منتقدا اینه که فکر میکنن بازی همین که سرگرم کننده باشه یعنی عالیه در صورتی که حداقل وظیفه ی گیم سرگرم کردنه مثل بازی های موبایل که شما رو سرگرم میکنن ولی وقتی دارین از کلمه ی الماس استفاده میکنین نام بازی چیپ و توخالی مثل واچ داگز(هر چند همیشه ایده بازی های یوبی سافت رو دوست دارم ولی در عمل تو این نسل هیچ وقت فراتر از متوسط نرفته و در خیلی موارد ضعیف) در کنار شاهکارهایی مثل اینساید یا اوری یا سلست بی احترامیه بهشون
رینبو که سال ۲۰۱۵ اومده و پلیراش هر سال افزایش پیدا کرده فراموش شدس ؟ 😐 یا فورانر یا واچ داگز ۱
شما یا گیمر نیستی یا هیترفن یوبی سافت هستی :shy:
بعدشم مقاله رو شما درست متوجه نشدی و نخواهی شد :no: نوشته بازی های نوظهور و یعنی ایده جدید
ما چه بازی تو سبک رینبو داشتیم یا فورانر یا واچ داگز یا دیزگان یا The Surgeو …
توصیه میکنم اول مقاله رو درست بخونید بعد نظر بدید ممنون 🙂
داداشم شما فقط چند خط اول مقاله رو بخون و خواهشا هرکی انتقاد میکنه رو هیترفن خطاب نکن…تو چند خط اول نوشته نگاهی میندازیم به برترین ipهای نسل ۸ و جایی از مقاله گفته نشده این بازی ها ایده جدید دارن مثلا surge یا lord of fallen ایدشون جدیده که تو این لیستن 😐 …من به غیر از بازی هایی که تو کامنت بالا گفتم بقیش تو کتم نمیره حالا شما میخوای منو هیترفن یا هر اصطلاحی که جدیدا مود شده خطاب کن 😉
دوست عزیز اولا من حدس زدم و ۱۰۰% ممکنه حدس من اشتباه باشه و هیشکی جز خودتون نمیتونه در مورد شما قضاوت کنه
اما بیشتر بحثم این بود گفتید بازی ها به فراموشی سپرده میشه
منم گفتم بازی های نظیر رینبو و فورانر حتی پس از گذشت ۴ سال محبوبیتش بیشتر و همینطور فروش و تعداد بازیکن هم بیشتر شده
بعدشم یعنی شما اعتقاد دارید surge یه ایده ی جدید نبود ؟
فورانر یا رینبو یا واچ اینا ایده ی جدید نبودند ؟ ?:-)
درضمن معذرت بابت خطاب کردن شما به عنوان هیترفن :sweat:
نمیفهمم واقعا watch dogs 26 رتبش یا دارم اشتباه میبینم wtf
برای من که horizen zero dawn بهترین ای پی جدیدی بود که این نسل معرفی شد در کنار marvels spiderman
همه بازی های اشاره شده عالی بودن ، ممنون از مقاله
چرا Horizon Zero Dawn تو لیست نیست
این قسمت اول مقاله بود، تو قسمت یا قسمت های بعدی به احتمال فراوان Horizon Zero Dawn هم هست.
موضوع خیلی مناسبی انتخاب کردید.تنوع مطالبتون خیلی خوبه با همین فرمون ادامه بدید.
خیلی هاشون رو بازی کردم ولی خوب احتمالا بقیه هم مثه اونا خوبن 😉 tnxZx
سکیرو رتبه ی اوله
فک کنم نیر هم باشه تو لیست
نیر اتوماتا یه نسخه تو نسل هفت داشت مثل اینکه روی ps3 و ایکس باکس ۳۶۰ به اسم nier ( بازیش نکردم ولی موسیقی متنشو دارم از خود نیر اتوماتا بهتره اهنگاش!!!!!)
از نظر زمانی و داستانی از زمین تا آسمون با نیراتوماتا فرق میکنه ولی حیف تو نسل ۷ دیده نشد
همیشه دوست داشتم بازیش کنم امیدوارم ریمستر بشه با رزلوشن و فریم ریت بالا
بهترین آی پی جدید نسال ۸ تا اینجا بنظر من
۱_اورواچ
۲_لایف ایز استرنج
۳_بلادبورن
۴_هورایزن زیرو داون
۵_ومپایر(ساخته استودیو dontnod)
the order
horizon zero dawn
nioh
hellblade
death stranding
cyberpunk
spider man ps4
detroit
days gone
ghost of tsushima
sekiro
bloodborne عشقه من این
star wars fallen order خیلی بهش امید دارم
control
۹ تا انحصاری feel true power
بهترین ایپی جدید نسل بنظرم bloodborne.البته بهتر پایان نسل هم این مقاله اپدیت بشه چون احتمالا بازی استاد کوجیما هم رتبه بالایی خواهد داشت
Nier Automata و خدای جنگ جدیدم دوست داشتم توی لیست باشن ولی انگار ممکن نیست.تایتان فال و دووم لایق حضور….
قسمت دوم مقاله چی شد؟