تحلیل فنی | بررسی عملکرد Assassin’s Creed: Origins روی پلیاستیشن۴پرو، ایکسباکسوانایکس و رایانههای شخصی
مقایسه فنی و گرافیکی و بررسی فنی بازیهای مختلف برروی پلتفرم های گوناگون، همیشه جذابیت خاصی برای بازیبازان دارد. بررسی عملکرد بازی ها و چگونگی اجرای آن ها برروی پلتفرم های مختلف، نه تنها باعث میشود تا جزئیات منحصر به فردی را کشف کنیم، بلکه میتوانیم با آگاهی فنی بیشتری به تجربه بازی مورد نظر بپردازیم. با قسمتی جدید از سری تحلیل فنی با گیمفا همراه باشید.
سری محبوب و پر طرفدار Assassin’s Creed پس از یک سال غیبت بازگشته تا به روزهای خوب گذشته برگردد و نام خود را بار دیگر بر سر زبان ها بیندازد. شاید این سری کار خود را در نسل هشتم کنسولها با نسخه Black Flag آغاز کرد و نوید نسلی فوقالعاده را میداد، اما نسخه سال بعد، یعنی Assassin’s Creed: Unity پر بود از مشکلات فنی و نسخه سال ۲۰۱۵ نیز که Syndicate نام داشت، رنگ و بویی از اصالت سری به خود ندیده بود. حال، یوبیسافت پس از گذشت ۲ سال از عرضه Syndicate، نسخه جدیدی از سری را با نام Assassin’s Creed: Origins عرضه کرده که بازیبازان را به دوران مصر باستان میبرد. Assassin’s Creed: Origins را به جرئت میتوان نسبت به نسخههای پیشین سری یک جهش و گام رو به جلو دانست زیرا نه تنها بازی تغییرات بسیاری به خود دیده است، بلکه این تغییرات در آخر نتیجه مثبت و راضی کنندهای را تحویل دادهاند.
اما در این مطلب به هیچ عنوان قصد نداریم تا بازی جدید یوبیسافت را از نظر داستان یا گیمپلی مورد قضاوت قرار دهیم و هدفمان، بررسی فنی و بصری بازی روی جدید ترین و بهروزترین پلتفرمهای حال حاضر صنعت بازیهای ویدیویی، یعنی پلیاستیشن ۴ پرو، ایکسباکس وان ایکس و البته رایانههای شخصی است.
پیش از این که به صورت دقیق به سراغ بررسی فنی بازی Assassin’s Creed: Origins بپردازیم، این نکته مهم را یادآور میشوم که نوع معماری و ساخت و ساز نقشهها در این عنوان نسبت به عناوین پیشین مانند Unity و Syndicate کاملا متفاوت است. در عناوین گذشته با شهر هایی پر از ساختمان و سازه طرف بودیم که با استفاده موتوری که از آن استفاده میشد، کنار به کنار هم قرار میگرفتند اما در Assassin’s Creed: Origins این شهر ها جای خود را به محیط های بیابانی و کوهستانی مصر دادهاند که از نظر پردازشی، رنگ پردازی و حتی نوع اشکال هندسی نیز تفاوت های عمدهای با هم دارند.
Assassin’s Creed: Origins حقیقتا برروی پلتفرم های پلیاستیشن ۴ پرو، ایکسباکس وان یکس و رایانههای شخصی بسیار زیبا و با شکوه به نظر میرسد و جست و جو و کاوش در مصر را به شدت لذت بخش میسازد. بیایید کمی دقیق تر شویم؛ Assassin’s Creed: Origins روی هر دو کنسول پلیاستیشن ۴ پرو و ایکسباکس وان ایکس از رزولوشن پویا یا داینامیک بهره میبرد و البته از تکنیک Checkerboard نیز در این نسخه ها استفاده شده است. رزولوشن نسخه پرو از حداقل ۱۴۴۰p آغاز میشود و در بهترین حالت ممکن به ۱۵۸۴p میرسد. این عدد به نسبت سخت افزار پلیاستیشن ۴ پرو بد به نظر نمیرسد و یک جهش قابل قبول و راضی کننده نسبت به نسخه پلیاستیشن ۴ استاندارد را شاهد هستیم. این قضیه در نسخه ایکسباکس وان ایکس فراتر نیز پیش میرود؛ Assassin’s Creed: Origins روی کنسول میان نسلی جدید شرکت مایکروسافت با حداقل رزولوشن ۱۷۰۰p اجرا میشود و در بهترین حالت ممکن حتی به ۲۰۶۰p نیز میرسد که تقریبا همان ۴K واقعی به حساب میآید. اگر دو نسخه وان ایکس و رایانه های شخصی را روی یک نمایشگر ۴K تجربه کنید و دوربین در حال حرکت باشد، تقریبا به هیچ وجه نمیتوان تفاوت های این دو نسخه را بازگو کرد و بازی فوقالعاده به نظر میرسد. رزولوشن اجرایی وان ایکس در مقایسه با پرو تقریبا دو برابر شده و باز هم پیشرفت راضی کننده ای را در این زمینه شاهد هستیم.
یکی از ویژگی های فنی بازی Assassin’s Creed: Origins، استفاده فوقالعاده سازندگان از فناوری Anti Aliasing است؛ حداقل در نسخه های مورد بررسیمان میتوانیم بگوییم که هیچکدام از لبهها و کناره های اشیا و ساختمان ها حتی مقداری بی کیفیت نیستند و مناظر و چشم اندازها را به شدت زیبا کردهاند. شاید در نسخه رایانههای شخصی از Multisampling حرفه ای تر و همه جانبه تری استفاده شده باشد اما به هیچ عنوان نمیتوانیم مقایسه نسخههای کنسولی و رایانه های شخصی را با فاصله در نظر بگیریم. یکی از موارد مهمی که فاصله تفاوت را بین سه نسخه مورد بررسی نشان میدهد، کیفیت یا رزولوشن سایهها و همچنین تکنیک Ambient occlusion است؛ کیفیت سایهها در نسخه پلیاستیشن ۴ پرو به وضوح در بهترین حالت خود قرار ندارد و نسبت به دیگر نسخه ها، تیز و شفاف نیست. در نسخه ایکسباکس وان ایکس این سایه ها بسیار تمیز تر و دقیق تر به نظر میرسند و فاصله با سایههای نسخه رایانه های شخصی به مقدار بسیار کمی میرسد. در زمینه تکنیک Ambient occlusion، شاید داستان به همین سادگی نباشد؛ از آن جایی که بازی از یک سیستم چرخه پویای شب و روز بهره میبرد، هیچگاه نمیتوان به صورت دقیق یک زمان مشخص و ثابت را در سه نسخه از بازی پیدا کرد اما طبق نزدیک ترین و دقیقترین بررسی های موجود، Ambient occlusion در سه نسخه بسیار شبیه به هم بوده و تشخیص تفاوت ها، حتی با وجود نسخه رایانه های شخصی مشکل است. بحث بعدی، کیفیت دورنماهای بازی در نسخههای مختلف است که میتوان گفت در این جا هم تفاوت ها در حدی نیست که بتوان به راحتی آن ها را تشخیص داد؛ درست است که در نسخه رایانه های شخصی شاهد جزئیات دقیق تری در دوردست ها هستیم اما این تفاوت با نسخه های کنسولی اصلا به چشم نمیآید. شاید برایتان جالب باشد که کیفیت بافت ها در بازی به چه گونهای است؛ رزولوشن پایه بافت ها در سه نسخه بازی کاملا شبیه به یکدیگر است که نشان میدهد نسخه های کنسولی نیز از نهایت کیفیت بافتهای بازی بهره میبرند اما اگر به زمینه فیلتر بافتها وارد شویم، مشاهده میکنیم که سازندگان در نسخه ایکسباکس وان ایکس به دلیل رزولوشن بالاتر، مجبور به استفاده بیشتر از فیلتر یا حتی Sample شدهاند که در مجموع چیز بدی نیست. در کل میتوان گفت که بافت ها در نسخههای ایکسباکس وان ایکس و رایانه های شخصی بالاترین سطح را دارا هستند. در انتهای بحث بصری بد نیست اشاره کنیم که حتما قابلیت HDR بازی را در نظر بگیرید چرا که در صورت تجربه Origins روی یک تلویزیون پیشرفته، رنگ های بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.
از بحث بصری که خارج شویم، به موضوع عملکرد یا نرخ فریم بازی Assassin’s Creed: Origins در نسخههای مورد بررسی میرسیم. بازی روی دو کنسول پلیاستیشن ۴ پرو و ایکسباکس وان ایکس با نرخ فریم روان و بدون مشکلی اجرا میشود؛ به طوری که در طول گشت و گذار در محیط وسیع یا انجام ماموریت های بازی به هیچ وجه مشکلی از این بابت نخواهید داشت و با خیال راحت بازی را تجربه خواهید کرد. شاید تنها مشکلی که در عملکرد بازی در طول گیمپلی وجود دارد، در هنگام مبارزات تن به تن و نزدیک بازی دیده میشود و ممکن است نرخ فریم در حد ۲ یا ۳ عدد افت کند؛ هر چند این نکته را فراموش نکنید که این افت فریم در نسخه ایکسباکس وان خیلی کمتر به چشم میخورد و به هیچ عنوان مشکلی را در نرخ فریم ۳۰ بر ثانیه بازی به وجود نمیآورد. اما مشکل در عملکرد بازی جایی آغاز میشود که به تماشای میان پرده ها بنشینیم. سری Assassin’s Creed از همان ابتدا از میان پرده های Real Time استفاده میکرد و این موضوع در Origins نیز صادق است اما مشکل جایی آغاز میشود که تقریبا هیچ کدام از میان پردههای بازی روان و با ثبات نیستند. میان پردههای بازی در نسخه پلیاستیشن ۴ پرو اصلا خوب اجرا نمیشوند و نرخ فریمی بین ۲۲ تا ۲۷ فریم بر ثانیه دارند. این مشکل در نسخه ایکسباکس وان ایکس تا حدی برطرف شده اما باز هم به ۳۰ فریم بر ثانیه ثابت نمیرسد و بین ۲۷ تا ۳۰ معمولا در حال حرکت است. این موضوع قطعا یک ضعف فنی به حساب میآید و تجربه خوبی از میان پردهها دریافت نمیکنیم.
شاید در آخر بد نباشد به این موضوع مورد نظر تحلیلگر دیجیتال فاندری اشاره کنیم که نمایش E3 بازی Assassin’s Creed: Origins روی کنسول ایکسباکس وان، با کیفیت بیشتری اجرا میشده است؛ به این صورت که رزولوشن به صورت ثابت روی ۲۱۶۰p بوده و یک سری جزئیات بیشتر در آن نمایش را شاهد بودیم. با توجه به سابقه بد شرکت یوبیسافت در این مورد، نمیتوان این اختلاف و تفاوت با نسخه نهایی را اتفاقی یا بی اساس نامگذاری کرد و همه فکر ها به این سمت میرود که نمایش E3 بازی روی یک رایانه شخصی قدرتمند اجرا می شده است. با این حال، تفاوت اصلا آن قدر نیست که بخواهد نظرها را به خود جلب کند یا مشکلی به وجود آورد.
امیدوارم از این قسمت از سری تحلیل فنی لذت و نهایت استفاده را از آن برده باشید. شما میتوانید برای بررسی دقیق و موشکافانه عملکرد بازی Assassin’s Creed: Origins برروی همهی کنسول ها، ویدیوی تحلیلی زیر را که به وسیله دیجیتال فاندری تهیه شده است، تماشا و دانلود نمایید (واضح است که تنها مشاهده ویدیو با بالاترین کیفیت ممکن باعث فهم دقیق موضوعات فنی این سری میشود):
پر بحثترینها
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- منبع داخلی: PS6 در سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد + اطلاعات بیشتر
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
- تحلیلگر: ناشران امیدوارند تا GTA 6 با قیمت ۱۰۰ دلار عرضه شود
- ۱۰ بازی متوسط که مخاطبان عاشقشان شدند
نظرات
AC Origins هر اون چیزیه که Unity و Syndicate نبودن. برای اولین بار بعد از چندین سال، این فرنچایز به دوران شکوهش برگشت.
دیگه بازی که مورد قبول استاد شهروز باشه یه لحظه هم تو خریدش شک نکنین
اسپم :
بعضی از بازیا گرافیکشون با پرو زمین تا اسمونه مثل فاینال فانتزی بعضی ها هم خب کمتر مثل اساسین
http://images.eurogamer.net/2017/articles/2017-11-17-08-49/XOX_000.jpg/EG11/quality/90/format/jpg
http://images.eurogamer.net/2017/articles/2017-11-17-08-48/PROLITE_000.jpg/EG11/quality/90/format/jpg
در حد ۲ نسل فرق میبینید 😐 😐 :-/
ایشاالله درکم کنید طرفداریه وان ایکسو تو گرافیک میکنم
دقیقا به کدوم دوران اوج میتونم بپرسم؟؟؟؟؟؟؟ به دوران اتزیو برگشت یا الطایر اصلا این شخص از حشاشیون نیست تنها بازی که حشاشین ها یا به تعبیر غربی اسسینز بود اطلایر بود اینجا وقتی باس رو میکشی میگه Congratulations you have killed god این کفره برادره من میگه تبریک خدارو کشتی حالا به کنار از معایب مذهبیش کدوم گرافیک کدوم مکانیزمه گیمپلی به اندازه اساسینز ۳ یا ۲ حتی ۱ طراحی شده سنگینی سلاح اصلا حس میشه؟ کدوم باگ ها یا گلیچ ها حذف شدن کدوم دورانه اوج جو گرفتتونااااا برین یه سر بزنین یوتیوب ببینین چقد باگ هست کات سین ها هم که همه گند زدن برین یکم تحقیق کنین راجع بش بعد بیاین بگین به دوران اوج ملکوتی و پادشاهی و سلطنتی رسیده!!! توهمم تا یه حدی قابل قبوله نخواستیم نقشه واسه وما بزرگ کنی مثل ادم گیمتو بساز بدون هیچ ایرادی و کاملا بهینه بده بیرون الان این مثلا شده آرپی جی ناخن ویچر هم نمیشه تو این سبک مسخره کردن به خدا همه هم دارن میرن میخرن چشاتونو وا کنین از نظر من بهترین اساسینز ها یا میتونم بگم تنها نسخه ای که حشاشیون بود یک بود بعد از اون معلوم نبود چی بود اما ماها اساسینزو با دزموند میشناختیم نه با هزارتا شخصیت انجمن برادری هه بهتره بگیم انجمن قاتلین فراماسون ها این بهتره! بهترین نسخه ها که گیمپلیشون عالی بود در زمان خودش و گرافیکی که ارائه میدادن نسخه ۲ و ۳ بود و Revelations تمام
بنده خدا منظورش خدایان مصره یعنی اینقدر کودن و کوته فکری که نمیدونی یونانی ها و رومی ها مصری ها چند خدایی بودن
اگه چند خدایی بود اسمشو مینوشت چرا اسم خداشو ننوشت؟؟؟؟؟ چند خدایی بودن کفره یعنی بت پرستی زمان حضرت ابراهیم؟ این یه کلمه نوشت و اوم خدا بود!!!! یه اسم تخیلی مینویسن اونجا در حالی که هدفش اینه تو خدای اصلی رو نابود کنی حیف که پیشم نبودی تا کودنو با رسم شکل بهت توضیح بدم
دادا ببخشید که زمان فراعنه به خدای احدوواحد اعتقاد نداشتن:/جوگیری حدی داره
کاملا بات موافقم. :yes:
Revelations رو من خیلی دوست داشتم :inlove:
اولا که آرامش و خونسردیت رو حفظ کن عزیز دل برادر. در نهایت داریم درباره یک بازی حرف میزنیم. همین. این از این!
دوران اوجی که من از فرنچایز Assassin’s Creed به خاطرم هست دوران زنده یاد اتزیو آدیتوره و شکوه فلورانسه. به اعتقاد خیلی ها از جمله بنده، AC Brotherhood بهترین نسخه از این سری بازیه. یعنی بعد از AC2 خیلیا فک میکردن یوبیسافت مونترئال نتونه بازی از اون بهتر ارائه کنه که دیدیم برادرهود در هر زمینه ای که بگی بهتر عمل کرد. اون بازی هم باگ داشت. بدون باگ نبود. اما غنی بودن گیم پلی و داستان درگیرکننده و عامل سرگرم کننده بودن باعث چشم پوشی از اندک معایب بازی می شدن. در واقع به اصطلاح AC Brotherhood رو میشه یه fan service اعلا دونست. هر اونچه که یک طرفدار سری از این مجموعه انتظار داشت رو در اون زمان با توجه به داشته ها و ممکن ها برآورده کرد. بعد از اون شخصا میگم Revelations یه افت کمی داشت ولی III باز در مسیر درست قرار گرفت. و بعد در black flag اون مسیر درست ادامه پیدا کرد ولی در Unity یک وقفه افتاد و Syndicate هم تا حد زیادی اون چیزی نبود که این سری بهش نیاز داشت. از پرداخت های درون برنامه ای کثیف گرفته تا سیستم مبارزات خشک و بی روح بازی و ماموریت های اصلی داستانی بی هدف و نواقص گرافیکی زیاد. اما یوبیسافت مونترئال با یک وقفه دو ساله که الحق تصمیم درستی هم بود یه فرصت تنفس به بازی داد و نتیجه ش رو هم گرفت. حالا چرا Origins خوبه. شخصیت ها عالین. دنیاش فوق العاده ست. تراکم فعالیت های قابل انجام زیاده و بهینه سازی بازی حداقل برای من و برای کارت های انویدیا که خیلی خوب بوده. بله. باگ هم هست. جز جدایی ناپذیر این بازی باگ هاشه. اما خیلیا عادت کردن تا به یه باگ میرسن شروع به شکایت و دادن نمره کم به بازی میکنن. این بازی بالای ۵۰ساعت گیم پلی داره که من خودم تا اینجا پنج شیش ساعت وقت کردم بازی کنم و میشه گفت شروع بازی و داستان قوی بوده. شخصیت بایک و voice actingش عالیه. محیط مصر باستان با جزییات زیاد به تصویر کشیده شده. مردم باهات تعامل دارن و واکنش نشون میدن به تک تک اتفاقات محیطی. موسیقی و صداگذاری عالیه. سیستم مبارزات از نو طراحی شده و لااقل من دوسش دارم. انیمیشن های روان مخصوصا در سیستم پارکور بازی و زندگی روزمره جمعیت مصر. بله. معایبی هم داره مثل هوش مصنوعی و رفتار دشمنان که میتونست خیلی بهتر باشه. خلاصه من خیلی خوشم اومده و دارم لذت میبرم. کسی هم کسی رو مجبور نکرده به خریدش. هر کس دلش خواست میخره هر کی نخواست نه.
دکتر جان قبول دارم عزیزم چی میگی تنها کسی هم که انقاد پذیره اینجا خودتی مطمئنم سن عقلیتم بالاست اما منظوره بنده اینه که این اسسین اونی نیست که ماها ۲ سال براش منتظر موندیم نمیدونم در مورد آیینه ماسونی و لژ هاشون در زمانه فرعنه چقد مطالعه داشتی اما مطمئن باش هدفشون در نهایت اونی رو که میخوان رو تو ذهن ما فرو کردنه اما نتونستن اون گیمپلی و سنگینی و ابهته اسسن های قدیمی رو به رخ بکشن من خودم بدم میاد بازی شاهکار بشه؟؟؟؟؟؟؟ نمیخوام بازی کنم خودم؟؟؟؟؟؟ اما وقتی میبینم سی دی رد پراجک همینو درست میکردم از این بهتر میشد پس میبینم نه اونی نیست که بخاطرش ۲۰۰ تومن پول بدم و نه تنها نمیدم بلکه از این سری هم فاصله خواهم گرفت کلا یوبیسافت رو گذاشتم کنار چون بازی هایی که میده پر از ایراده و هیچوقت تکنیک گیمپلیش دلچسب نیست زمان قدیمش رو اوج بود اما الان نه میدونی این بازی معایبش بیشتر از محاسنشه و من واقعا از بحث کردن باهات لذت میبرم حدود و احترام کاملا سره جاشه ممنونم خیلی وقت بود نبودی تو نظرات خوشحالم دوباره دیدمت یا علی
ببین فدات شم. من میدونم تو دقیقا راجع به چه مسائلی داری صحبت میکنی و دغدغه های ذهنیت چیه. منم در زمینه ی فراماسونری و اومانیسم و کلا مطالبی که اکثر جوونای هم سن و سال من و شما اغلب از طریق افرادی مثل اقای رائفی پور و سخنرانی هاش باهاشون آشنا شدن چیزهایی میدونم. اما صرف نظر از بحث های گیم پلی و داستان و غیره و ذلک، میخوام بهت بگم زیاد خودت رو غرق در این افکار نکن و به قول خودمون جوگیر نشو. چون اگه این اتفاق بیفته و من حس میکنم افتاده، شروع میکنی به ذره بین برداشتن و تک تک محتواهای اطرافت رو بررسی کردن تا نشانه ای از شیطان و صهیونیزم و فراماسونری و ایلومیناتی و امثالهم رو پیدا کنی. مثلا اون روز تو یکی از سایتهای دانلود فیلم تو صفحه ی فیلم Thor Ragnorak یه بنده خدایی نوشته بود که این شخصیت منفی اصلی فیلم روی سرش ۱۳ تا شاخ داره و شاخش به شکل کلمه الله طراحی شده. بله. اگه دقت کنی میبینی میشه این برداشت رو هم کرد. اما این برداشت چه چیزی رو عوض میکنه؟ اگه من این رو نبینم آیا بعد دیدن این فیلم ایمانم رو از دست میدم؟ ببین من منکر نگاه از بالا نیستم. من معتقدم شما باید آگاهانه به تماشای هر محتوای فرهنگی بشینی. حالا بازی. فیلم. کتاب. هر چی. اما نباید غرق افکار این چنینی بشی وگرنه آرم شبکه یک رو هم نشانه چشم دجال میبینی!
خیلی سطحی نگاه میکنی به این قضیه عزیز من اصلا یکبار هم سخنرانی های رائفی پور رو گوش ندادم اصلا اطلاعاتی که در این مورد دارم از خود غربی ها به دستم رسیده نه ایرانی ها درضمن همون ارم شبکه نه تنها اون بلکه ارم بازرگانی هم ۲ تا چشم در هم که یک گردی دارن وسطشون دقت کنی همشون یک چشم دارن ارم کشور ماهم همینه عزیزم گفتم که نگاهت به این قضایا سطحیه کاریم به این ندارم زندگی خودته خودت میدونی منو تو قبرت نمیذارن اما سوای این مسائل گیمپلی این عنوان روز به روز داره ضعیفتر میشه حتی گرافیکی هم نداره ۲ ساله بابا کم زمان نیست ببین اخرش اوردن چی ساختن مگه ما جهان باز خواسته بودیم یه اسسین مثل نسخه ۲ یا ۳ میساختن اما اسسین میشد نه تکنیک های ضربش نه سلاحی که در دستش میگیره ادم سنگینیشو حس میکنه هیچی مسخره بازی پر از باگ و گلیچ شده ولی خب کسانی هم که باهاش حال میکنن من بهشون احترام قائلم ولی من به سازنده ی بازی احترام قائل نیستم چون به غیر مسائل ماسونی و توهین کردن به من کاره دیگه ای نکرده باز میگفتیم گیمپلی قشنگی نسبت به ریشش داره یه چیزی اونم نداره اخه
نظرت راجب بازی رو کاملا موافقم بازیه خوبیه و یه جهش بزرگ برای اسسین کریده
کلا در هر زمینه که نظر میدی باهات موافقم خوشهالم برگشتی به بخش نظرات. اینم بدون با جواب دادن به ایشون فقط خودتو خسته کردی کسانی مثل این اگه نبودن ایران گلستان بود
رفیق همه اینا به این بستگی داره بازی رو با چ دیدی از اول بخوای بازی کنی.اگه دنبال ایراد گرفتن باشی هزاران ایراد میشه از هر بازی ای گرفت.اما فرق ما با منتقدا باید این باشه که ما برای لذت بردن بازی میکنیم.میشه تا سالها با مقایسه هر عنوان نقش آفرینی با ویچر اونو کم ارزش و ضعیف نشون داد میشه هم بازی کرد و نهایت لذت رو ازون بازی برد و ایراداتش هم تا جایی که به تجربه ی مثبت از بازی لطمه نزده نادیده گرفت…
چی میگی داداچ تو گاد اف وارم باید خدا های یونانو بکشی اونم دقیقا همینو میگه 😐
خدا شفات بده…..دوستان زیاد وقتتون رو تلف نکنید…این دوست متوهم ما میره دقیقا حرفای یه متوهم دیگه به نام رافئی پور کپی میست میکنه میاد اینجا میگه…..دیگه کسی که از کشتن خداهای مصری و یونانی چرند میبافه اوضاع روحیش کاملا مشخصه
منظور از گاد اونجا خداوند نیست بلکه احتمالا با توجه به عقاید مصر باستان اونو میگه
مطمئنم بهت بگن دو خط درباره داستان سری اساسین بگو چیزی نداری بگی
اشتب میزنی داداش
پاسخ به greatness awaitss :
دوست عزیز یوبیسافت قول نداده که همه ی نسخه های این بازی بر طریقت شیخین باشه ! ( الطایر و اتزیو) . 😉 و در ضمن مردم این بازی رو می گیرن چون دوست دارن این بازی رو … مگه هدف بازی غیر از تفریح و نشاطه ؟ ( هر چند که می تونه فراتر از این باشه ) … اگر کسی بخواد وقت تفریحشو قارچ خور بازی کنه و به این نوع بازی ها علاقه داشته باشه ، ما حق داریم از اون ایراد بگیریم ؟
ما فقط می تونیم پیشنهاد بدیم . ( مثلاً بگیم ماریویی هم هست اگه خواستی :heh: )
اگه بخوایم برای بازی ها با هم جدل کنیم ، برای چیز های مهم تر چی کار می کنیم ؟
کاملا با شما موافقم
بعد از سال ها بالاخره یه اساسین واقعی رو میتونیم تجربه کنیم
دیگه خبری از مبارزات ساده و خسته کننده و داستان تکراری نیست
بدون شک بهترین نسخه چند سال اخیر :yes:
خسته نباشی اشکان جان :yes: :yes:
” اگر دو نسخه وان ایکس و رایانه های شخصی را روی یک نمایشگر ۴K تجربه کنید و دوربین در حال حرکت باشد، تقریبا به هیچ وجه نمیتوان تفاوت های این دو نسخه را بازگو کرد و بازی فوقالعاده به نظر میرسد” همین که XBOX ONE X تا این حد خودش رو نزدیک به PC کرده کاری بس خارق العاده هست و این جدال نزدیک رو در بازی STAR WARS هم چند روز پیش شاهد بودیم که خبر خوبی هست :inlove: :inlove:
محمد رضا اطلاع داری این نسخه از ایکس باکس ایکس که اومد چی داشت که گفتن با معمولی فرق داره الان هم نا موجود شده
خودت خریدی تا کی بصورت انبوه موجود میشه ؟؟ قیمتش هم امکان داره ۲ تا ۱۸۰۰ بشه
واسه کسایی که میخوان بخرن توصیه می کنم یه مدت صبر کنن و ساخت سری جدید تر رو بگیرن
میلاد جان این نسخه که امد نسخه اسکورپیو بود و کم هم اوردن چون قیمت کنسول بالاست هر گیمری TV 4K نداره و باز غیر از اون بودجه بالا هم خرج نمیکنه برای همین محدود اوردن الان هم به هیچ وجه موقعیت خوبی برای خرید نیست اول اینکه کنسول تازه امده احتمالا نقص های فنی بالاست توی ایران هم گارانتی در کار نیست اگر مشکل داشته باشه دیگه کار تمومه دوم اینکه الان قیمت ها کاذب هست مثل زمان الیت هست خود من اشتباه بزرگی کردم بعد از یه مدت کوتاه رفتم ۷۴۰ تومن گرفتم همون کنترلر بعد از چند ماه به زیر ۶۰۰ تومن امد خب به اندازه پول یک بازی ضرر کردم الانم ۲/۷۰۰ کاذب هست تا اسفند قیمت متعادل میشه حداقل نزدیک۲ تومن میشه
اها بهانه گرون فروشیشون هم اینکه نوشت جزوه اولین افرادی باشین که قویترین کنسول تاریخ رو می خرین
یکی نیست بهشون بگه جزوه اولین نفراتی باشین که تصمیم به خوردن نون حلال میگیرن
محمد رضا قصد خرید یه تی وی ۴ کا هم داشتم بعدا وقت کردی واسه اونم یه راهنمایی بکن دست دوستان درد نکنه کنی کمک کردن
میترسم بخرم و سرم کلاه بره چون تی وی ۴ کا هست ۱۳ میلیون اینی که ما میخریم ۲.۵ میلیون
ممنون اقای عالی خانی
خسته نباشین
بنده تفاوتی ندیدم
تفاوت عزیز تو تصویر فورکی مشخصه چون جز سایه و رزولوشن و فریم بقیه چیزا با ایکس مساویه خوشبختانه
ممنون اقای عالی خانی تحلیل خیلی خوبی هست ولی معلومه هنوز هم خیلی بهینه نیست
اره
واقعا کنسول قدرتمندیه این وان ایکس با خوندن این تحلیل فنی وسوسه شدم دوشنبه برم وان ایکس بخرم فقط یه مشکلی هست اونم اینکه ایا مثلps4 می شه اکانت هکی روی وان ایکس ریخت یا نه ؟
بله میشه اما فکر کنم شرایطش متفاوت و سخت تر از ps4 باشه
اکانت هکی هیچوقت توصیه نمی کنم
یکی بخره شما بازیش کنین پولش بره جیب فروشنده این وسط شرکت سازنده هم سوت بلبلی بزنه
من کار به کیفیت تصویر ندارم اما ۳۰ فریم فاجعس. یه مدت با ۶۰ بازی کنی اصلا ۳۰ فریم لکه کلا برات.هر چی هم قوی باشن خوبی pc اینه که انقدر گزینه های الکی رو میاری پایین تا حداقل به ۴۵ فریم برسی.
هزینه ی الکی همین الانشم اگه بخای با این گیفیت و فریم یه سیستم ببندی ۸ تمن پا آب میخوره دیگه کمیه رو گفتم مثل اینکه متوجه نشدی که xbox one x با یه سیستم گران قیمت مقایسه شده.
واقعا بازی زیباست ولی نقشه بی نهایت بزرگه 😯
در کل عالیه :yes:
بهترین حالتی که میشه دو تا عکس بسیار مشابه رو با هم مقایسه کرد این نیست که اونا رو مثل عکسای بالا کنار هم قرار بدی. بهترین حالت رو یه سری از سایت ها تو اینترنت ارائه میدن که شما دو تا عکس رو تو سایتشون آپلود میکنی و اون سایت معمولا با یکی از این دو راه امکان مقایسه رو به شما میده. یا یه اسلایدر قابل حرکت میزاره وسط عکس که شما با حرکت دادن اسلایدر با استفاده از موس میتونی بین دو عکسی که سایت دقیقا روی هم منطبق کرده مقایسه رو انجام بدی یا دو عکس رو روی هم منطبق میکنه و زمانی که نشونگر موس رو میبری رو عکس و زمانی که از روی عکس برمیداری میتونی بین دو عکس مشابه سویچ کنی و مقاسیه انجام بدی. شما هر کاری کنی نمیتونی بین دو عکس بسیار مشابه که کنار هم گذاشته شدن جزییات رو تشخیص بدی مگر اینکه دو تا چشمت بتونن همزمان در دو جهت مخالف حرکت کنن و به یک طرف خیره نشن.
البته رزولشن عکس ها هم تو مقایسه مهمه اونم عکسای بالا که رزولشن حدود ۷۲۰p دارن و تازه رزولشن عکس هر پلتفرم نصف ۷۲۰p شده.
یعنی نسل ۸ مزخرفترین نسلیه که تا حالا دیدم
گیم شده جنگ بین ۲ کنسول که کودوم یکی قدرت بیشتری داره کدوم رزولشن بیشتر داره
کدوم یک از افراد این سایت تا حالا وقتی گیمی بازی کردن نشستن به سایه های یه گیم نگا کنن؟ یا مثلا رو زمین بازی اسن کنسول ۱۰۰ تا سنگ هست او یکی ۹۹ تا
باوول کنین بشینینگیمو بازی کنین حالشو ببرین
داستانه بازیو صداگذاریشو تاثیرش رو ادمو ول کردین نشسیتین به کیفیت سایه
ها گیر دادین
نصف بیشتر فن های کنسول نشستن اینجا یه بدی از کنسول رقیب اینجا مقاله بنویسن بریزن زیر پستا با هم دعوا کنن
ببین فردا زیر این مقاله چه دعواهایی که نمیشه
این خط —- این نشون / :silly: :silly:
کنسول جدید مایکروسافت واقعا فوق العادس.عملکردی نزدیک به کارت ۱۰۸۰ با این قیمت تازه با این سی پی یوی ضعیف فوق العادس.امیدوارم همه ی عزیزان کنسول باز یه ایکس برای مولتی پلتفرم و بازی های مایکرو و یه پرو برای انحصاری های بی نظیر پی اس ۴ بتونن بخرن.
در بازی های فرست پارتی و در دایرکت ایکسه ۱۲ رندر شدن با ۱۰۸۰ مساوی میشه ولی در حالت معمول با ۱۰۷۰ بین این دو میچرخه
https://uploads.disquscdn.com/images/cfb9f9126a19d7ddc3ae4798c9cf35334b21ff4e9ca9bbc7e4a87951697e3e18.jpg
داداش فازت چیه
در واقع Xbox one X عملکردی مشابه gtx 1060 داره نه gtx 1080
https://www.tweaktown.com/news/58011/ark-dev-xbox-one-pc-gtx-1070-16gb-ram/index.html
بنچمارکم میخواییییی یااالللللللللااااااااا بگو بینمممممممم
https://uploads.disquscdn.com/images/f83e81fd9cb8d6116a33de7d2a5b4d299d3197a6ae40a3a7b8e45dbede9565ff.jpg
اختلاف وان ایکس و ۱۰۸۰ در حد ۵ فریمه اونم تازه اگه v sync نصب کنند مساوی میشه v sync برای ثابت کردن فریم فریم میانگینو کم میکنه نمیییدونننییی بدونننن و به من که ۱۰۰۰ برابر بیشتر از شما میدونم نگوووو
این اساسینم رو gtx 1080 ti هست که ۳ ترافلاپس از ۱۰۸۰ بیشتره که خیلسه رو الترا میاره