نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends

رضا توکلی
۰۹:۰۰ ۱۳۹۶/۰۵/۰۹
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

شرکت بازی بتسدا (Bethesda) نیازی به معرفی ندارد و تقریبا همه علاقه مندان به بازی های رایانه ای با بازی های آن به خوبی آشنا هستند. این شرکت آمریکایی علاوه بر ساخت بازی های شناخته شده خود تا کنون دو بازی هم برای سیستم عامل های موبایلی منتشر کرده است. بدون شک دو فرنچایز محبوب و مهم این شرکت، بازی های الدر اسکرولز (The Elder Scrolls) و فال‌اوت (Fallout) هستند که تا کنون چندین نسخه از آن ها برای رایانه های شخصی و کنسول ها منتشر شده است. در سال ۲۰۱۵ بتسدا از دو نسخه فرعی برای دو فرنچایز ذکر شده رونمایی کرد. این نسخه های فرعی کاملا از لحاظ فرم و سبک با سایر نسخه های بازی متفاوت بوده و کاملا برای رایانه های شخصی و موبایل طراحی شده بودند. نسخه فرعی سری بازی فال‌اوت، فال‌اوت: پناهگاه (Fallout: Shelter) نام داشت که همان سال بعد از معرفی در استیم برای رایانه های شخصی ویندوز و مک و همچنین بعد از آن برای سیستم عامل های موبایلی اندروید و آی‌او‌اس منتشر شد. نسخه منتشر شده بازی فال‌اوت در زمان عرضه، توانست توجه بسیاری از کاربران و علاقه مندان موبایل را به خود جذب کند و همچنین از سوی منتقدین مورد تحسین قرار گرفت. علاوه بر این بازی، در همان سال بتسدا از ساخت یک بازی کارتی با محوریت شخصیت های بازی الدر اسکرولز نیز خبر داد اما برخلاف فال‌اوت خبری از آن دیگر منتشر نشد. چند ماه بعد از معرفی بود که شرکت بتسدا در خبری اعلام کرد که این بازی با نام کامل الدر اسکرولز: افسانه ها (The Elder Scrolls: Legends) تا سال ۲۰۱۶ تاخیر خورده است. بعد از اعلام این خبر در سال ۲۰۱۶ هم خبری از تاریخ دقیق عرضه بازی نشد تا اینکه بعد از ۲ سال تاخیر برای اولین بار این بازی تنها برای سیستم عامل ویندوز بر روی رایانه های شخصی در اسفند ۱۳۹۵ (مارس ۲۰۱۷) منتشر شد. در عنوان منتشر شده، شاهد یک بازی کارتی با محوریت شخصیت های سری بازی الدر اسکرولز بودیم. ماهیت کلی بازی های کارتی تقریبا یکی است و در همه بازی های این سبک می‌توانیم المان های مشابهی را ببینیم اما تفاوت کوچک در جزییات و یا قرار دادن یک امکان جدید در بازی می‌توان وجه تمایز آن ها با یک دیگر باشد. بالاخره بعد از انتشار بازی بر روی ویندوز، برنامه کامل انتشار بر روی سایر پلتفرم ها، توسط بتسدا اعلام شد. بعد از نسخه ویندوز بازی، نسخه موبایلی آن تنها برای سیستم عامل آی‌او‌اس منتشر شد و کاربران این سیستم عامل توانستند، این عنوان را تجربه کنند. نکته قابل توجه این بازی، ابعاد نامناسب برای موبایل بود که در سیستم عامل آی‌او‌اس، موجب نارضایتی کاربران شد. ابعاد تصویری بازی توسط بتسدا در اصل برای سایز تبلت طراحی شده بودند و در صفحه کوچک موبایل، خیلی هماهنگ نشان نمی‌دادند. همین مسئله باعث شد که بتسدا عرضه بازی را به صورت عمومی در استیم و همچنین سیستم عامل اندروید را عقب انداخته تا مشکلات را رفع کند. در نهایت الدر اسکرولز: افسانه ها، در خرداد ۹۶ (مه ۲۰۱۷) به صورت عمومی در استیم منتشر شد و سرانجام مرداد ۹۶ (جولای ۲۰۱۷) کاربران اندروید توانستند بازی را از فروشگاه گوگل دریافت کنند. در ادامه با بررسی این بازی همراه باشید.

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

همان طور که گفته شد، بازی The Elder Scrolls: Legends، یک بازی کارتی، مشابه همه بازی های کارتی موجود در بازار است. در واقع این قضیه را نمی‌توان یک کپی برداری به حساب آورد، زیرا در اصل خاصیت و سبک این نوع بازی ها به این شکل است. تخته های بازی، کارت ها با شخصیت های عجیب و غریب دنیای الدر اسکرولز. با دیدن اسکرین شات هایی از این بازی صد در صد به یاد بازی محبوب کارتی Hearthstone شرکت بلیزارد (Blizzard) می‌افتید. در واقع تمامی بازی های سبک کارتی تخته ای به همین شکل دنبال می‌شوند. در این بازی هم شما باید از میان گروه های مختلف دسته بندی شده، یکی را انتخاب کنید. نژاد هایی که برای انتخاب در بازی وجود دارند عبارتند از: Argonian، Breton، Dark Elf، High Elf، Imperial، Khajiit، Nord، Orc، Redguard و Wood Elf. شما با انتخاب یکی از این نژاد ها در اصل همانند Hearthstone، قهرمان خود را انتخاب می‌کنید. همان طور که گفته شد سازکار کلی بازی تفاوتی با سایر بازی های کارتی نمی‌کند و به سرعت و به آسانی می‌توانید با محیط آن آشنا شده و به ادامه بازی بپردازید. هر یک از این نژاد ها، نیرو ها و سرباز های زیادی را به صورت کارت در اختیار دارند که شما با توجه به قدرت و ویژگی آنها، باید در بازی از آنان استفاده کنید. هر یک کارت های این بازی هم در دسته (کلاس) های نگهبان، مبارزه، مدافع، تیرانداز، قاتل و… قرار می‌گیرند که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند. علاوه بر این دسته بندی ها، همه کارت های بازی بر اساس اهمیت و قدرت، در ۴ دسته از لحاظ دسترسی قرار گرفته اند و همان طور که احتمالا می‌دانید این دسته بندی ها، رایج، کمیاب، حماسی و افسانه‌ای هستند که طبیعتا دسترسی به کارت های حماسی و افسانه‌ای بسیار سخت تر از کارت های معمولی است.

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

هر یک از کارت های بازی ویژگی های دارند که باز هم در بازی های دیگر شاهد آن ها بوده ایم. در بازی The Elder Scrolls: Legends واحد هزینه پرداختی برای هر کارت، مجیکا (Magicka) است که باید از آنها در هر مرحله به صورت بهینه استفاده کنید. هر یک از کارت های بازی با توجه به مجیکا موردنیاز، سلامتی و قدرت ضربه زنی متفاوتی دارند. نکته جذاب و قابل توجه این بازی به نسبت سایر بازی های کارتی، کات‌سین های سینمایی و بسیار زیبای آن است. همه شخصیت های بازی دارای داستان بوده و برای معرفی هر یک از آنها ویدیویی زیبا با موسیقی حماسی درنظر گرفته شده است. همچنین همانند بازی Hearthstone، در این بازی هم صداگذاری شخصیت ها وجود دارد و همه قهرمان ها و شخصیت های بازی، صدای خاص خود را دارند که با توجه موسیقی متن حماسی و عالی آن، بازی را از لحاظ موسیقی و صداگذاری، درجه یک می‌کنند.

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

تا به اینجا تمامی مواردی را که گفتیم، در سایر بازی های کارتی مطرح همانند Hearthstone دیده بودیم، اما در بازی The Elder Scrolls: Legends یک ویژگی جدید برای مبارزه درنظر گفته شده است که کمی باعث تفاوت می‌شود. در تمامی بازی های کارتی که کارت ها باید بر روی تخته بازی قرار گیرند، هیچ مرزی وجود نداشته و تمام محیط دراختیار شما است اما در این بازی برای دسته بندی بهتر کارت ها از لحاظ کلاس، خط کشی هایی وجود دارد که زمین بازی را به چند قسمت تقسیم می‌کنند. این تعیین محدوده برای استفاده از کارت ها را شاید بتوان مهم ترین وجه تمایز بازی دانست. در این بازی علاوه بر بخش داستانی تک‌نفره، بخش آنلاین هم مطابق انتظار در بازی وجود داشته و باید با برد های بیشتر، کارت های مهم تر و بیشتر را از آن خود کرده و نام خود را در لیدربورد بازی بالا ببرید.

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

معمولا تا به امروز تقریبا همه بازی های کارتی که جزییات بالایی دارند، حجم بسیار بالایی هم بر روی موبایل دارند. این حجم بالا به خاطر استفاده از شخصیت های زیاد، گرافیک بالا و صداگذاری همه شخصیت ها است. در بازی جدید الدر اسکرولز شرکت بتسدا هم با یک بازی حجیم و سنگینی برای موبایل روبرو هستیم که علاوه بر موارد ذکر شده، کات‌سین های فراوانی هم دارد. بازی The Elder Scrolls: Legends از لحاظ هنری در دسته هنری ترین بازی های ساخته شده برای موبایل قرار می‌گیرید. تمامی شخصیت های سری بازی The Elder Scrolls در این نسخه، به طور کامل مجدد طراحی شده اند و از لحاظ هنری به بهترین شکل ممکن در بازی جای گرفته اند. همچنین بازی از لحاظ فنی هم در سطح بالایی قرار داشته و از کیفیت تصویر بسیار بالایی بهره مند است. البته لازم به ذکر است که همچنان بازی برای تبلت بهینه سازی شده و در موبایل با تغییر سایز و مشکلاتی روبرو است.

باز هم همانند Hearthstone، شاهد صداگذاری شخصیت های بازی هستیم. همان طور که در بخش طراحی هنری گفته شد که این بازی جز بهترین طراحی ها قرار دارد، در بخش صداگذاری هم به راحتی Hearthstone را پشت سر گذاشته و درجه یک تر از طراحی هنری ظاهر شده است. صدای شخصیت های بازی، بسیار واضح و متناسب با ویژگی های ظاهری آنها انتخاب شده است و تنها با وارد شدن به میدان نبرد بازی می‌توانید متوجه این قضیه شوید. در بازی The Elder Scrolls: Legends علاوه بر طراحی تک‌تک شخصیت ها و صداگذاری بسیار خوب آن ها، کات‌سین های سینمایی، به بهترین شکل در این بازی هنرنمایی می‌کنند. مجموع این کیفیت تصویر عالی (هنری و فنی)، صداگذاری و کات‌سین های سینمایی، باعث شده حجم بازی بر روی سیستم عامل های موبایلی بیش از یک گیگابایت باشد.

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

با اینکه بازی The Elder Scrolls: Legends شباهت بسیار زیادی به بازی معروف Hearthstone دارد اما به این دلیل نمی‌توانیم این مورد را امتیاز منفی به حساب آوریم. در بعضی بازی ها کپی برداری بسیار آشکار است و تمامی المان ها کاملا از بازی مرجع بازسازی می‌شوند. یکسان بودن سبک و حالت بازی که صرفا برای رویارویی شخصیت های یک فرنچایز طراحی شده طبیعتا باید شبیه به هم باشد اما اگر سازنده ها کمی خلاقیت به بازی اضافه کنند شاید بتوانیم شاهد طرح های جدیدتری در بازی باشیم. در حال حاضر بازی در استیم برای رایانه های شخصی و در فروشگاه های بازی برای اندروید و آی‌او‌اس، به صورت رایگان در دسترس است. همانند سایر مقالات، باز به ایده تجاری بازی ها در جمع بندی مقاله می‌رسیم. شرکت بتسدا این بازی را به صورت رایگان منتشر کرده است اما در اصل محدودیتی را برای شما ایجاد نخواهد کرد ولی برای تسریع روند رشد خود می‌توانید بسته های ویژه بازی را خریداری کنید تا زودتر به کارت های ویژه بازی دست پیدا کنید. با توجه به اینکه کاربران بازی به نسبت سایر بازی های کارتی آنلاین کمتر هستند، احتمال برخورد شما با افراد قوی تر بسیار زیاد است و به راحتی می‌توانید متوجه تفاوت سطح کارت ها در بازی شوید. با توجه تعداد کم کاربران، عجیب است که چرا سرور های بازی به اندازه Hearthstone یا سایر بازی های آنلاین موبایل، قوی نیستند و حتی در اتصال به بازی در بسیاری مواقع دچار اشکال می‌شوند. در نقد و بررسی بازی Hearthstone هم به مورد اتصال همیشگی به اینترنت اشاره کرده بودم و حال در این بازی هم باز شاهد آن هستیم. درست است که سبک بازی کارتی و آنلاین است اما در بازی های موبایل با توجه به این حجم بالا، پتانسیل اینکه بخش داستانی به صورت آفلاین در دسترس باشد، کاملا وجود دارد اما همچنان در این بازی هم شاهد دسترسی آفلاین به بخش داستانی نیستیم. در پایان باید گفت که بازی The Elder Scrolls: Legends یک بازی کارتی استاندارد است و می‌تواند برای علاقه مندان به بازی های کارتی بسیار جذاب و هیجان انگیز باشد. علاوه بر استاندارد بودن بازی، آخرین نسخه بازی الدر اسکرولز، یکی از هنرمندانه ترین بازی های ساخته شده برای موبایل است و تمامی شخصیت های بازی به بهترین شکل ممکن طراحی شده اند. به دنبال گرافیک هنری چشم‌نواز، گرافیک فنی بازی هم در سطح بالایی قرار داشته و ترکیب بسیار خوبی را برای موبایل ساخته اند. در کنار همه این موارد مثبت، موسیقی متن حماسی و هماهنگ با بازی آن را هم نباید فراموش کرد که در یک کلام بسیار عالی است. بازی اشکالاتی ریز و درشتی هم دارد که در بخش های ابتدایی مقاله عنوان کردم اما در پایان می‌توانید به صورت تیتر وار آنها را مطالعه کنید. برای حرف آخر هم باید گفت که با اینکه بازی The Elder Scrolls: Legends بازی بدی نیست و نکات مثبت بسیار خوبی دارد اما در مقایسه با رقیب اصلی‌اش یعنی Hearthstone کمی ضعیف تر از آن عمل کرده است.

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

ایرانیکارت

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا
نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • آقای توکلی بازی هایی مثله rayman fiesta run یا jungle run رو نقد کنید یا مثلا بازی مثل vainglory رو نقد کنید نه بازی های ضعیفتر رو و سعی کنید که خوب های این پلتفرم رو به ما معرفی کنید

  • aliguy گفت:

    من خیلی بازی کارتی دوست دارم و اولین تجربم در بازی ویچر بود که خیلی لذت بردم باید اینا رو تست کنم

    • ASSADullah گفت:

      داش سلطان بازیهای کارتی
      Hearthstone هست…حتما حتما بازیش کن.
      شاهکاری از بلیزارد هست. 😎 :yes:

      • اینو بازی نکردم ولی خدایی گونت هم خیلی قشنگه اگه کسی گونت بازی میکنه منو اد کنه یه دوستانه بزنیم
        ghost-of.sparta
        :yes:

      • devilgodes گفت:

        من گونت رو ترجیح میدم حتی اگه از بعضی لحاظ یخورده ضعیف تر باشه هرچند هنوز تو مرحله ی بتا هست.دلیلشم اینه که بر عکس بلیزارد سیاست های پول پرستانه نداره که داخلش یک نفر با خرج کردن پول از بقیه بهتر بشه حتی اگه مهارت کم تری داشته باشه
        اما قبول دارم که گونت هنوز جای کار داره
        این elder scrolls legend هم بنظرم در حدی نیست که بتونه با این دو عنوانی که گفتم رقابت بکنه

        • ASSADullah گفت:

          شاید بلیزارد سر سری wow داره پول به جیب میزنه ولی این بازیی که گفتم اصلا اینجور ی نیست.
          این رو هم بگم که تا اواسط ماه اگوست آپدیت فوروزن لیج کینگ میاد البته فعلا پولی هست…ولی
          تا الان ۲ تا پک لیج کینگ بهم داده و قبل از این رویدا دبل بود که ۲ دوبرابر بیشتر پول میگرفتی…
          و تا الان ۱۴۰۰ پول جم کردم و میوتنم ۱۴ پک لیج کینگ بگیرم با دوتایی خودش که داده ۱۶ پک میشه…ولی همش این نیست و یه قسمتی دیگه داره که داستانی هست و چندتایی کارت هم بهت میده. 😎
          در کل بازی برای بار اول شاید سخت باشه..
          ببخشید که زیاد شد. 😀 😉

  • BehzadMB گفت:

    نویسنده خیلی خیلی سعی کرد بگه این بازی کپی نشده از هارتستون، اما شده.
    لطفا با تکرار کپی نشده، کپی نشده، ارزش بازی بزرگی مثل هارتسون رو پایین نیارید. همین که با با غولی مثل هارتسون بلیزارد مقایسه کرده نویسنده. نشون از بزرگی بازی هارتسون داره. این کوچولو موچولو ها هم دیگه با بازیا بزرگ مقایسه نکنید

    • به نظر من اگه علاقه به این بازیا دارین GWENT the witcher card game هم امتحان کنین.
      نسبت به هارت استون تجربه ی جدیدیه و میتونه جالب باشه(مهم ترین مشکلش هم شاید این باشه که به اون زیادی کارت های هارتستون کارت نداره ولی با آپدیتاش داره بیشتر میشه و یکی دیگه هم پرداخت درون برنامه ای تاثیر کمی داره و از این ویزگیش خیلی خوشم اومد)

    • واقعا افرین،کلا از Hearthstone اسکی رفته سازنده ی این بازی ،کاش اسم کامل بازی نقل میشد،The elder scroll legends :heroes of Skyrim خیلی جالبه چه اسم اشنایی اره واقعا اشناس Hearthstone: heroes of warcraft ،یه کم فکر کنید مثل این دوستمون و تاجایی که میتونید نظر مثبتی در باره ی این زباله ندید با تشکر و احترام خدمت نویسنده و گیمفا

      • ببینید بازی در حقیقت زباله نیست!
        نام بازی هم تنها The Elder Scrolls: Legends است و اون قهرمانان اسکایریم، نام آخرین بسته الحاقی بازی ـه که تازه به بازی اضافه شده.
        در متن هم گفته شد که این بازی در مقایسه با Hearthstone ضعیف تره و حتی در نقد اون بازی امتیاز بالاتری به نسبت این داده شد.

    • راستش چندین بار در متن به این مورد اشاره کردم/ این بازی با کپی کاری فرق داره و دلیل شباهت تنها سبک و فرم این دو بازی با هم است ولی باز هم در پایان اشاره شد که بازی Hearthstone از این بازی بهتره و حتی نمره کمتری هم دریافت کرد.

  • معلومه که هیچ بازی تو اینجور سبک ها به شاهکار بلیزارد یعنی heart stone نمیرسه :inlove:

  • هر بازی دنیای خودش رو داره یکی با ویچر یکی با اسکایریم و یکی هم با بازی های بیلیزاد حال میکنه البته کارتی هاشون رو عرض کردم و مقاایسه کار غلطیه
    ممنون بابت نقد اقای توکلی

  • Inside1990 گفت:

    سلام خسته نباشید آقای توکلی بی زحمت نقد بازی sundered رو بذارید بازی جالبیه

  • ghost.007 گفت:

    سلام به همه دوستان گیمرمون ببخشید کامنتم بی مربوطه عذرمیخوام ولی گفتم اطلاع رسانی کرده باشم خواستم بگم که تعرفه ها اینترنت به حساب نامحدود منتشر شدن که به همتون تسلیت میگم چون بدبخت شدیم همه دوستان گیمر تقریبا بدبخت شدن چه اونایی که بازی اصل میخرن چه اونایی که کرکی طبق این تعریفه همه کاربران جداکثر ۱۰ گیگ ترافیک بین الملل دارن و مثلا اگه یه بازی ۳۰ گیگی که دیگه کم پیدا میشه بخواین دانلود کنین حداکثر تو یه ماه میتونین ۱۰ گیگشو دانلود کنین دیگه شبانه رایگان و اینجور چیزی خبری نیس همینطور هم اکثر سایتایه دانلود سنتر معروف سروراشون خارجین پس بازی کرکیم نمیشه دانلود کنین عملا فک کنم باید بازیا رو دیگه فقط از کلوپا بخرین یا واسه بازی اورجینال هم بدبختی باید بریم بکاپ استیم بخریم از اینجور اسکل بازیا
    این کامنتمو تو چندتا پست دیگه سعی میکنم بذارم که اکثر دوستانمون متوجه بشن یا خودتون بذارین اگرهم دانلودی چیزی دارین سریعا دانلوداتونو بکنین و یه راه هم که هست اینه که از الان برین اینترنت یکساله بگیرین که حداقل تا یکسال راحت باشین چون گویا این طرح تقریبا دو هفته دیگه اجرا میشه
    از الان این اتفاق رو به همتون تسلیت میگم

    • ASSADullah گفت:

      داش اصلا نگران نباش.
      من همیشه بازیام رو با نت ۴g ایرانسل دانلود میکردم و خیلی خوب هست.
      از من می شنوی این نت ثابت رو فقط برای وب و تلگرام و اینستا و از اینجور چیزا…بزار دانلود با نت ثابت فقط برای حجم های متوسط بزار.البته اینستا خوره حجم هست.
      در کل دانلود من با حجم بالا.
      با بسته یکه هفته ۵ گیگ از ۶ صبح تا ۱۲ هست.با قیمت ۲ تومن 😎
      هیچ وقت اینترنت adsl برای دانلود با حجم بالا مناسب نبود.
      در ضمن اسم این اینترنت هر چی هست نامحدود نیست.خودشون یه اسمی گذاشتن یادم نیست.
      موفق باشید

  • واقعا این بتزدا داره طرفداراشو سره کار میزاره، بازی کارتی!!! بازی کارتی واقعا!!!! نظر شخصی من اینه،وقتی بازی قدرتمندی مثل Hearthstone وجود داره،چرا باید بریم the elder scroll legends بزنیم!! :reallypissed:
    بتزدا تو این یکی دو سال واقعا خیلی بد عمل کرده،از حق نگذریم،چرا باید Skyrim انقدر دوشیده بشه!!!
    همچنان منتظر یه شاهکار مثل Skyrim هستیم و امیدواریم بی خیال Skyrim بشیو یه نسخه جدید بدی بیرون
    در اخر،عزیزان میتونید برای لذت بردن از سبک کارتی بازی هایی مثل GWENT the witcher card game
    Hearthstone و حتی بازی هشت خوان رو تجربه کنین ،به نظر من با دانلود این بازی هم حجمتونو هدر دادین ،هم وقت خودتونو
    سلامت باشید،امید وارم نویسنده محترم ناراحت نشه ، کیفیت بررسی کاملا خوب بود،با آرزوی موفقیت برای همه :heh:

  • pooya_k گفت:

    با تشکر از نویسنده با اینکه هنوز نخوندم

    من نمیدونم چرا هارت استون بازی کردم خوشم نیومد اصلا ولی گونت که عالی بود، اینم سبکش مثل هارت استونه یا مثل گونت نوآوری داره و فرق داره بازی؟

  • aliguy گفت:

    من ممنونم از اقای توکلی چون دیروز که تحلیله این بازیرو کرد من گرفتم دارم بازی میکنم و برای من نظر شخصیه خودم از همه جور بازی بهتره من ۲۴ ساعته فیفا بازی میکنم فکر کنم با این بازی دیگه دیر به دیر فیفا بازی کنم

  • AMIN-SCORPION گفت:

    گوشی بازی فقط کلش رویال :blush:

نقش افسانه‌ها روی کارت | نقد و بررسی بازی The Elder Scrolls: Legends - گیمفا