گیمفا بررسی می کند؛ برترین های سال ۲۰۱۶ از دید تیم مجموعه گیمفا (بخش اول)
عرض سلام و ادب دارم خدمت تمامی یاران و کاربران و دوستان همیشگی و با معرفت گیمفا که کاربرانی مانند آن ها را در هیچ سایتی نداریم و علاوه بر این که برترین کاربران هستند، بهترین دوستان نیز هستند و سال هاست که همیشه و در هر شرایطی پشت گیمفا را خالی نکرده اند. دوستان عزیزم یک سال میلادی دیگر هم گذشت و داریم کم کم به انتهای سال ۲۰۱۶ نزدیک می شویم. در طول این یک سال تعداد بسیار زیادی بازی های مختلف در سبک های گوناگون منتشر شدند که هر کدام به نوبه خود بازخوردهایی مثبت و منفی دریافت کردند و امتیازات مختلفی کسب کردند و حتی باعث ایجاد جار و جنجال هایی نیز شدند. حالا زمان بررسی کارنامه اعمال و روز جزا فرا رسیده است و این بازی ها باید در ترازویی به نام The Game Awards 2016 قرار بگیرند تا بهترین و جذاب ترین ان ها در بخش های مختلف به رسم هر ساله انتخاب شوند. ما نیز قصد داریم تا ترازوی خود را بسازیم! ترازوی گیمفا! تیم تحریریه و خبری گیمفا از دید خود برترین بازی ها را در هر بخش انتخاب کرده اند و هر یک در مورد بخش های مختلف این مراسم و تک تک کاندیداهای انتخاب شده در هر بخش به صحبت پرداخته اند. البته ما نیز به کاندیداهای انتخاب شده توسط The Game Awards 2016 احترام گذاشته ایم و همین بازی ها را بررسی نموده ایم و گرنه شاید اگر میخواستیم کاندیداهای بازی سال را از دید گیمفا بنویسیم خیلی خیلی با این لیست کاندیداهای بازی سال که اکنون می بینیم تفاوت می داشت.
این مقاله در دو بخش تقدیم شما عزیزان می شود که هر قسمت از فرمت متفاوتی برخوردار است تا به این ترتیب تنوع بیشتری را شاهد باشیم. در بخش اول مقاله شاهد بررسی کلی یک بخش و کاندیداهای آن توسط اعضای مختلف تیم گیمفا هستیم یعنی هر شخصی یک بخش را به دست گرفته و در مورد آن بخش و کاندیداهای آن به طور کلی صحبت کرده و نهایتا بازی مورد علاقه خود در آن بخش را نیز انتخاب کرده است. اما در بخش دوم مقاله به این ترتیب خواهد بود که اعضای تیم گیمفا در مورد تک تک کاندیداهای یک بخش صحبت کرده اند و نهایتا بازی خود را انتخاب نموده اند. یعنی به عنوان مثال در بخش برترین شوتر، ۵ نفر از اعضای تیم گیمفا در مورد ۵ کاندید این بخش تک تک صحبت کرده و بازی منتخب خود را نیز در این بخش اعلام کرده اند. در این مقالات شاهد بررسی برترین بازی شوتر، اکشن ماجرایی، نقش آفرینی، ورزشی و ریسینگ، مبارزه ای، چند نفره، استراتژی، مستقل و نهایتا برترین بازی سال خواهید بود و همین طور به مواردی مانند برترین روایت داستان، برترین طراحی و کاگردانی هنری. برترین بازی موبایل و کنسول دستی و برترین موسیقی و صداگذاری در بازی های سال ۲۰۱۶ نیز خواهیم پرداخت. امید است که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد و در دو قسمت این مقاله با من و تیم گیمفا همراه باشید. لازم به ذکر است که بسته به نظر اعضای تیم گیمفا در این قسمت از مقاله، عنوانی که در هر بخش برنده شده است با رنگ سبز در لیست کاندیداها برجسته شده است.
در ابتدای قسمت اول این مطلب به سراغ نفر اول تیم مدیریتی گیمفا یعنی اقای کسری نراقی رفته ایم و به عنوان مدیر سایت از ایشان خواسته ایم تا مقداری در مورد مراسم انتخاب بازی سال و بخش های مختلف و … صحبت کنند و نظر خود را در این باره بیان نمایند.
کسری نراقی – مدیریت وبسایت گیمفا
بدون شک یکی از جذابترین مراسم که هرساله در حوزه های سینما ، موزیک و بازی های رایانه ای برگزار می شود مراسم انتخاب بهترین های سال می باشد، در سینما مراسم اسکار، در موسیقی مراسم گِرَمی و همچنین در بازی های رایانه ای مراسم TGA هر ساله برگزار شده و بهترین ها در هر قسمت معرفی و انتخاب می شوند . از TGA می توان به نوعی مراسم اسکار بازی های رایانه ای نام برد که در آن هر ساله به بهترین های این صنعت جوایزی داده می شود، جوایزی که افتخار آن در حد دریافت جایزه اسکار برای یک بازیگر و یا کارگردان در سینما است. برگزاری مراسم TGA تاکنون پستی و بلندی زیادی داشته و حتی نام این مراسم و حمایت کننده های ظان نیز تغییراتی در طول سال ها کرده است. درست است که در سال هایی شاهد برگزاری مراسمی در حد و اندازه های صنعت بازی های رایانه ای نبوده ایم ولی به شخصه مراسم سال ۲۰۱۲ که توسط ساموئل ال. جکسون میزبانی می شد را از یاد نمی برم، سالی که به نظرم اوج این مراسم را در آن شاهد بودیم و همه چیز در آن سال به خوبی برگزار شد. در پایان امیدوارم امسال هم شاهد یک مراسم زیبا و جذاب در حد صنعت میلیاردی بازی های رایانه ای باشیم، صنعتی که برای همه بسیار محبوب است…
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین سازنده سال ۲۰۱۶
۱ – (BLIZZARD (Overwatch
۲ – (DICE (Battlefield 1
۳ – (ID SOFTWARE (DOOM
۴ – (NAUGHTY DOG (Uncharted 4: A Thief’s End
۵ – (RESPAWN (Titanfall 2
سعید اقابابایی – سردبیر گیمفا
به واقع هر ۵ سازنده ای که در بخش برترین بازیساز و استودیوی سال ۲۰۱۶ کاندید شده اند بسیار لایق و شایسته هستند هر چند که به نظر بنده شدیدا جای خالی استودیوی آقای میازاکی بعنی فرام سافتور که شاهکاری به نام دارک سولز ۳ را ساخت خالی است و لااقل باید بگویم این سازنده از id Software به نظر من لایق تر بود ولی به هر حال نظرات همه با هم متقاوت است و گویا اشخاصی که امسال کاندیداها را برگزدیه اند کلا علاقه ای به دارک سولز نداشته اند که هیچ، شاید بدشان هم می آمده است! وقتی به نام کاندیداها نگاه می کنیم واقعا انتخاب کار سختی است که بین آنها یکی را انتخاب کنیم. از شاهکاری مثل اورواچ و سازنده ای مثل بلیزارد نمیتوان راحت گذشت. از رسپاون و تایتانفال ۲ هم گذشتن کار راحتی نیست. دایس نیز با بتلفیلد ۱ بسیار عالی عمل کرد و البته ناتی داگ که دیگر توضیحی نمی خواهد که در مورد آنچارتد ۴ بدهم. در حقیقت ۴ سازنده از این لیست مربوط به ۴ بازی لیست کاندیداهای برترین بازی سال هستند و تنها در این لیست به جای سازنده اینساید یعنی پلی دد که بازی اش در لیست برترین بازی سال است، استودیو دایس قرار گرفته است. بهتر بود که به جای این سازنده نیز پلی دد قرار می گرفت زیرا که وقتی یک بازی کاندید بازی سال است یعنی که سازنده اش هم جزو برترین های سال است دیگر! در حقیقت شاید با انتخاب در این بخش، انتخاب بازی سال نیز لو برود و مشخص گردد. درست است که تمامی این سازنده ها بسیار بزرگ و لایق هستند ولی وقتی به بازی های ساخت آن ها نگاه می کنیم از نظر بنده یک بازی با دیگران فاصله دارد و اگر ۴ بازی دیگر عالی و شاهکار هستند، این یک بازی یک فوق شاهکار و عنوانی است که نه در یک سال، بلکه در کل یک نسل هم مثال آن یکی دو تا بیشتر عرضه نمی شود. بله منظور واضح است. بازی آنچارتد ۴ منظور من است و بنابراین استودیوی سازنده این عنوان نیز برترین استودیوی سازنده بازی در سال ۲۰۱۶ محسوب می شود و نظر شخصی من برای این بخش استودیو NAUGHTY DOG با عنوان Uncharted 4: A Thief’s End است که یک ورود رویایی برای این استودیو به نسل هشتم با یک بازی جدید را رقم زد و بدون شک یکی از برترین عناوین نسل هشتم را به ما تحویل داد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین اجرای سال ۲۰۱۶
۱ – (ALEX HERNANDEZ (LINCOLN CLAY, MAFIA III
۲ – (CISSY JONES (DELILAH, FIREWATCH
۳ – (EMILY ROSE (ELENA, UNCHARTED 4: A THIEF’S END
۴ – (NOLAN NORTH (NATHAN DRAKE, UNCHARTED 4: A THIEF’S END
۵ – (RICH SOMMER (HENRY, FIREWATCH
۶ – (TROY BAKER (SAM DRAKE, UNCHARTED 4: A THIEF’S END
شاهین غمگسار – تحریریه سایت
محوری ترین واسطه ارتباط شما با دنیایی که هر بازی میسازد، شخصیتهای آن بازی ست. هیبت و جنسیت و کردار و منش و سخنان او. در مراسم برترینهای امسال در صنعت Game یا The Game Awards در بخش بهترین شخصیتها، ۶ نفر نامزد شدهاند. “لینکولن کلی” از مافیا ۳، که از همان نخستین تریلر سینماتیک بازی بدون شک، همه مجذوب جذبه و خشونت انتقامجوی صدا و چهره او، همچنین پرهیب قلدر و ارنعوتش شده بودند.دلیلا و هنری دو شخصیت زن و مرد بازی مستقل و خلاقانه”نگهبان آتش”، که عمده موفقیتش را علاوه بر گیم پلی واقع گرایانهاش، مدیون همین دو شخصیت و رفتارها و صدایشان است. کاری که “سیسی جونز” در نقش دلیلا کرده است، شباهت بسیاری با نقشی دارد که “اسکارلت یوهانسون” در فیلم Her انجام داده. چراکه تنها از تواناییهای صدایش بهره برده است. و در نهایت سه شخصیت از آنچارتد ۴ که اگر تجربهاش کرده باشید، تایید خواهید کرد که از هیچ کدامشان نمیتوان گذشت. سَم با همه دردسرها و کلهخریهایش، اِلنا با روح مراقبتگر و مهربان خود که صدایش طنین آرامش است و سخنانش هشدار دهنده، و نِیتن که طنازیها و شوخ طبعیاش در بحرانیترین مواقع بازی، چنان سرحالتان میآورد که کیف واقعی را از یک بازی مزه میکنید. به نظر خودم Nathan Drake با صدای نولان نورث، برترین شخصیت امسال است. به سبب خصوصیات طنازانهای که نظیر ندارد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین بازی ورزشی و ریسینگ سال ۲۰۱۶
۱ – (FIFA 17 (EA Canada/EA Sports
۲ – (Forza Horizon 3 (Playground Games/Microsoft Studios
۳ – (MLB The Show 16 (SCE San Diego Studio/SIE
۴ – (NBA 2K17 (Visual Concepts/2K Sports
۵ – (Pro Evolution Soccer 2017 (Konami
اشکان عالیخانی – سرپرست بخش خبری
انتخاب بهترین بازیهای مسابقهای و ورزشی در هر سال، سخت و چالش برانگیر است چرا که هر کدام از عناوین در نوع خود بسیار محبوب و دارای سطح بالا هستند. دو نام آشنا و دو بازی محبوب، یعنی FIFA و PES هر سال در این فهرست جای دارند و رقابت میکنند اما بیایید نگاهی جزئی تر به نامزدهای بخش ورزشی بیندازیم. FIFA 17 امسال توانست با تغییرات اندکی و تکمیلی در هسته گیمپلی خود، یک فوتبال سریع و هیجان انگیز را به مخاطبان ارایه کند اما نقطه قوت فیفای امسال، وجود مودهای بازی بسیار زیاد آن بود؛ از بخشهای قدیمی مانند Ultimate Team و Pro Clubs (که البته جدید تر و بهتر شده بودند) بگیرید تا بخش جدید و پر طرفدار Journey، همه و همه میتوانند بازیبازان را تا یک سال آینده و انتشار نسخه بعدی فیفا سرگرم کنند. در طرف دیگر، رقیب سنتی فیفا یعنی PES قرار گرفته است. PES 2017 را میتوان به جرئت بهترین PES تاریخ از نظر هسته اصلی گیمپلی و مستطیل سبز دانست. PESای که همه در گذشته آن را به اسم فانتزی و غیر واقعی بودن میدانستند، حال با ارایه یک گیمپلی واقعی و در عین حال اعتیاد آور، بازیبازان را درگیر خود کرده است. با همه این تفاسیر، PES هنوز از کمبود محتوا (نسبت به فیفا) رنج میبرد. به یاد دارم یکی از منتقدان در جایی نوشته بود که کاش مستطیل سبز PES 2017 با مودها و حالتهای مختلف FIFA 17 ترکیب میشد تا ما بهترین بازی فوتبال تاریخ را تجربه میکردیم. نامزد بعدی MLB The Show 16 نام دارد و فکر نمیکنم برای دوستداران ورزش بیسبال، بتوان بهتر از این عنوانی را ساخت و ارایه کرد. سری NBA 2K در هر سال پیشرفت میکنند و کامل تر میشوند. تجربه NBA 2K17 شاید برایم تفاوت چندانی با نسخه سال گذشته آن نداشت اما آن چنان تجربه و حس واقعی و قابل لمسی به بازیباز میدهد که نمیتوان مثالی برای آن آورد. با همه این تفاسیر و توضیحات، انتخاب بنده برای بهترین بازی مسابقهای و ورزشی، عنوان Forza Horizon 3 است. سری فورتزا نه تنها در سری اصلی، بلکه در سری فرعی Horizon نیز یک بازی اتوموبیلرانی و مسابقهای کامل است و سازندگان توانای بازی در استودیوهای Playground Games و Turn 10 Studios توانستهاند یک تجربه فوقالعاده هیجان انگیز و مفرح را به مخاطبان ارایه دهند. اتوموبیلهای فراوان، محیطهای زیبا و متنوع و البته گیمپلی روان و فوق استاندارد بازی تنها چند دلیل برای این انتخاب هستند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین بازی مستقل سال ۲۰۱۶
۱ – (Firewatch (Campo Santo
۲ – (Hyper Light Drifter (Heart Machine
۳ – (Inside (Playdead
۴ – (Stardew Valley (ConcernedApe/Chucklefish Games
۵ – (The Witness (Thelka, Inc
میثم عبداللهی پور – سرپرست تحریریه
چند سالی است که شاهد داغ شدن بازار بازی های مستقل هستیم. بازی هایی که به علت ماهیت خاص و به دور از سودجویی، بستر بسیار مناسبی هستند برای شکوفایی ایده های نو. از همین جهت، در میان بازی های مستقلی که در یک سال منتشر می شوند، می تواینم شاهد عناوین بسیاری باشیم که هرکدام، می توانند به عنوان بهترین بازی مستقل سال انخاب شوند. چرا که این بازی های کوچک در وسعت، اما بزرگ در عمق، همیشه پر هستن از خلاقیت و ایدههایی نو. ایده هایی که گاه می توانند باعث تغییرات بزرگی در صنعت بازیهای رایانهای شوند. اما نکته مهم تر در مورد این بازی ها، عدم صرف شدن هزینه های سرسام اور و تعجب برانگیز است، آن هم در حالی که بسیاری از بازی های مستقل، با هزینه های تولید بسیار پایینشان، سرگرم کنندهتر و گاهی بسیار زیبا تر از بازی های پرخرج و پر زرق و برق به نظر می رسند. و شاید عمده دلیل این موضوع، دور بودنفضای فکری سازندگان این بازی ها از اعمال سودجویانه و رقابت های اقتصادی باشد. رقابت هایی که در سال های گذشته، باعث و بانی نابودی عناوین بزرگی در صعنت بازی های رایانهای بودهاند. بازی های مستقل، در سال های اخیر، با عملکرد بی نظیرشان، به همه ثابت کرده اند که گرافیک فنی بهتر، زرق و برق و نرخ فریم بازی ها، نشان از برتری آن ها ندارند. بلکه برتری بازی ها را می توانیم در چگونگی به انجام رساندن رسالت اساسی این صنعت، یعنی سرگرم کردن و رساندن پیامی خاص، طبقه بندی کنیم. کاری که بازی های مستقل و کوچک، این روزا، به مراتب بهتر از بازی های بزرگ، موفق به انجام دادنش شدهاند. بازی هایی که می توانیم به نام پیامبران، صنعت از آن ها یاد کنیم. اما در میان بازی های مستقلی که در سال ۲۰۱۶ کاندید دریافت جایزه بهترین بازی مستقل سال شدهاند، نام های بزرگی به چشم می خورد، نام هایی که هرکدام به تنهایی ارزش و تاثیری برابر با بازی هایی پرخرج داشته اند، عناوینی که با همه کوچکیِشان، در میدان نبردِ بازی های رایانهای، پا به پای غول های بزرگ این صنعت جنگیده و گاهی، گوی سبقت را هم ربودهاند.
در میان این بازی ها، نام FireWatch ساخته استدیو Campo Santo با آن محیط زیبا و گیمپلی پویا به چشم میخورد، بازیای که چشم های بسیاری را به خودش خیره کرد. عنوان دیگر این لیست که مثل نامش عجیب بود Hyper Light Drifter ساخته استدیو Heart Machine است. یک بازی مستقل که به واسطه سبک هنری خاصش هیچگاه از یادمان نمی رود. عنوان دیگر این لیست Stardew Valley ساخته بی نظیرِ اریک بارون است. یک بازی ساده اما عمیق که می تواند مخاطبانش را برای سال های طولانی، مشغول کشاورزی کند. بازی زیبایی که یادآور خاطراتِ Harvest Moon دوست داشتنی است. بازی مستقل دیگری که امسال سر و صدا به پا کرد، عنوان زیبایThe Witness بود، این بازی که ساخته استدیو Thelka.Inc ست. توسط نابغه بازی سازی و خالق بازی زیبای Braid یعنی جاناتان بلو طراحی و ساخته شده است. یک بازی در سبک پازل که با محیط باز و معماهای بینظیرش، حسابی دل مخاطبین را به دست آورده. و اما آخرین نام این لیست، تعلق دارد به شاهکار بلامنازع استدیو کاربلد Playdead، استدیویی که قبلاً با عنوان بینظیر Limbo شوک عظیمی به پیکره صنعت بازی های رایانهای وارد کرده بود. اینبار برگشته تا با یک بازی بی همتا، باز هم همه را در شوک فرو ببرد. عنوان Inside با آن فضا سازی بی نظیر، مفاهیم عمیق و کیفیت ساخت حیرت آورش، قطعاً از نظر من، بهترین بازی مستقل سال لقب خواهد گرفت.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین بازی چند نفره سال ۲۰۱۶
۱ – (Battlefield 1 (DICE/EA
۲ – (Gears of War 4 (The Coalition/Microsoft Studios
۳ – (Overcooked (Ghost Town Games/Team 17
۴ – (Overwatch (Blizzard
۵ – (Titanfall 2 (Respawn/EA
۶ – (Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (Ubisoft Montreal
سعید اقابابایی – سردبیر گیمفا
قطعا یکی از سخت ترین بخش ها برای انتخاب کردن برترین بازی سال ۲۰۱۶ در بخش چند نفره است زیرا که ۲ بازی ار ۶ عنوان کاندید شده یعنی Overwatch و Titanfall 2 در این بخش جزو نامزدهای برترین بازی سال و ۳ عدد از آنها یعنی Overwatch و Titanfall 2 و Gears of War 4 کاندید برترین بازی شوتر سال ۲۰۱۶ هستند و این نشان از قدرتمند بودن عناوین این سبک در سال ۲۰۱۶ دارد. دقیقا به مانند سبک نقش افرینی در سال گذشته که ۳ عنوان آن کاندید برترین بازی سال بودند و انتخاب سختی برای برترین بازی آن سبک داشتیم. در عناوین کاندید شده برای برترین بازی چند نفره سال ۲۰۱۶ نام ۶ بازی به چشم می خورد که هر کدام شایستگی لازم برای برنده شدن در این بخش را دارا هستند و باید دید که در نهایت این رقابت سنگین را کدام بازی خواهد توانست به سود خود تمام کند و جایزه ارزشمند برترین بازی چند نفره سال را دریافت نماید، جایزه ای که شاید اکنون از هر زمان دیگری ارزشمندتر باشد زیرا چند سالی است که بخش چند نفره بازی ها و بازی های صرفا چند نفره اهمیت بسیار بیشتری از قبل پیدا کرده اند و بازی های خیلی بیشتری در این سبک ساخته می شوند. حتی بیراه نیست اگر بگوییم که اکنون کم کم بخش چند نفره بازی ها بخش داستانی را به کنار رانده است و گویا که اهمیت ببیشتری برای بازیبازان و سازندگان پیدا کرده است. مثلا عناوینی مانند تایتانفال ۲ و بتلفیلد ۱ در اصل بازی های چند نفره ای هستند که یک بخش های کوتاه داستانی را نیز در کنار این بخش چند نفره خود قرار می دهند ولی در اصل تمرکزشان بر بخش چند نفره بوده و هست. بدون شک وقتی که عنوانی از بلیزارد افسانه ای در یک لیست حضور داشته باشد بقیه بازی ها کار بسیار سختی را برای برنده شدن در پیش دارند و لیست امسال نیز با حضور Overwatch چنین وضعیتی دارد اما این عنوان رقبای بسیار قدرتمندی مثل Battlefield 1 و Gears of War 4 و Titanfall 2 را روبروی خود می بیند و رقابت سختی با ان ها برای برنده شدن در این بخش خواهد داشت. به عقیده من وقتی که دو عنوان از این ۶ عنوان برای برترین بازی سال نیز کاندیدی شده اند یعنی داوران و رای دهندگان این عناوین را بیشتر پسندیده اند و در نتیجه احتمال برنده شدن این دو بازی یعنی Overwatch و Titanfall 2 در بخش چند نفره نیز بیشتر از بقیه بازی ها است. به عقیده شخصی من عنوانی که شایسته دریافت جایزه برترین بازی چند نفره سال است قطعا عنوانی نیست جز شاهکار بلیزارد بزرگ یعنی Overwatch که با عرضه خود دنیا را شوکه کرد و نشان داد که بلیزارد حتی اگر بازی شوتر اول شخص هم برای اولین بار بسازد نامزد بازی سال خواهد شد. عنوانی که اگر حضور آنچارتد ۴ در لیست برترین های سال نبود حتی می توانست از نظر من بازی سال نیز باشد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین عنوان مبارزه ای سال ۲۰۱۶
۱ – (Killer Instinct Season 3 (Iron Galaxy Studios/Microsoft Studios
۲ – (King of Fighters XIV (SNK/Atlus USA
۳ – (Pokken Tournament (Bandai Namco Studios/The Pokemon Co
۴ – (Street Fighter V (Capcom
دانیال دهقانی – سردبیر تکفارس
از آغاز نسل هشتم تا کنون با یک خشکسالی در زمینه عرضه عناوین مبارزهای (Fighting) با کیفیت به بازار مواجه بودهایم و به نظر این وضع اسف بار حداقل تا سال ۲۰۱۷ و عرضه دو بازی Tekken 7 و Injustice 2 نیز ادامه خواهد یافت. امسال نیز متاسفانه وضع خوبی را شاهد نبودیم تا جایی که برای پر کردن تعداد نامزدهای بخش بهترین بازی مبارزهای، دست به دامن فصل سوم Killer Instinct شدهاند! البته این بازی بد نیست، ولی این که فصل سوم این بازی (که یک بازی کامل و جدا محسوب نمیشود) نامزد شده جای تامل زیادی دارد. به هر حال شاید جای خالی UFC 2 به عنوان یکی از بازیهای خوب سال هم در این لیست به چشم بخورد، عنوانی که شاید بتوان آن را ورزشی دانست ولی بدون شک یک بازی “مبارزهای” نیز به شمار میرود. به هر حال با وجود جای خالی این بازی و البته WWE 2K17 که آن بازی هم وضعیتی مشابه دارد، لیست ۴ تایی این بخش بسیار ضعیف جلوه میکند و احتمالاً بازی Street Fighter V جایزه را به خانه خواهد برد، هرچند که مطمئن هستم اگر عنوانی باکیفیت در این لیست حضور داشت جایزه به این بازی (که در زمان عرضه با مشکلات متعددی رو به رو بود) نمیرسید. بعید است که جایزه به بازی دیگری جز این عنوان برسد و کپکام (Capcom) احتمالاً دست خالی به خانه نخواهد رفت.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین بازی استراتژی سال ۲۰۱۶
۱ – (Civilization VI (Firaxis Games/2K
۲ – (Fire Emblem Fates (Intelligent Systems/Nintendo
۳ – (The Banner Saga 2 (Stoic Studio/Versus Evil
۴ – (Total War: Warhammer (Creative Assembly/Sega
۵ – (XCOM 2 (Firaxis Games/2K
امیر حسین اعتمادیان – خبرنگار
بازیهای استراتژیک همواره در طول تاریخ بازیهای ویدیویی طرفداران خاص خود را داشته است، معمولا کسانی به سمت این دسته از بازیها میروند که در مرحله اول حوصله فراوان و در مرحله دوم ذهن باز و خلاقی داشته باشند. ساخت یک بازی استرتژیک به گونهای است که سازندگان نمیتوانند خوب بودن کیفیت بازی را در همان ده دقیقه اول بازی به نمایش بگذارند و از این رو نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و منظم برای حفظ جذابیت بازی از لحظه شروع تا لحظه پایانی بازی دارند، رسیدن به این سطح کار آسانی نیست! در سالی که گذشت به عقیده من شاهد عناوین بسیار خوب و سرگرم کنندهای در سبک استرتژیک بودهایم. بازی Civilization VI به مانند هر سال با سبک خاص خود توانست مخاطبان خود را راضی نگه دارد، گیم پلی، موسیقی و گرافیک بازی در سطح بسیار خوبی بوده است منتها به شخصه انتظار یک تحول و نوآوری بسیار خوب در این سری را دارم که متاسفانه در Civilization VI دیده نشد. بازی Fire Emblem Fates عنوانی است که برای Nintendo 3DS در این سال منتشر شد. به شخصه علاقهای به این سبک از عناوین ندارم اما نباید منکر متای خوب این بازی با امتیاز ۸۶ شویم. بازی The Banner Saga 2 دومین عنوان از سه گانه بازی میباشد، سازندگان بازی از طریق سایت کیک استارتر بودجه مورد نیاز خود را کسب کردند. مهم ترین قسمت بازی مربوط به انتخابهای شما میشود، شک نداشته باشید که هر تصمیم شما روند بازی را میسازد. گرافیک و داستان بازی بسیار خوب کار شد اما مهم ترین مشکل بازی مبارزات تکراری در طول تجربه این عنوان میباشد، به عقیده من سازندگان با اجرای نوآوریهای جدید در سیستم مبارزات میتوانستند بسیار بازی را جذاب تر جلوه دهند. سری بازیهای Total War: Warhammer صبر و حوصله فراوانی را میطلبد. شاید تغییر سبک بازی از دنیای باستانی به یک دنیای فانتزی ریسک بسیار بزرگی بود که البته به نظر من این تغییر جواب داد و سری جدید بسیار عالی کار کرد. نبردها در قسمت جدید بازی بسیار سخت تر و البته جذاب تر شدهاند و به شخصه نتوانستم ایراد بزرگی در بازی مشاهده کنم. و البته نبرد شیرین با موجودت فضایی در دنیای XCOM! در سری جدید بازی به مانند همیشه شما با جزییات فراوان زیادی در تمامی قسمتهای بازی مواجه میشوید. گرافیک بازی، صدا گذاری، تنوع مراحل همگی بسیار عالی کار شده است اما به نظر من وقت آن رسیده داستان بازی دچار تحولاتی شود. در پایان من بدون شک بازی Total War: Warhammer را به عنوان بهترین بازی استراتژیک سال انتخاب میکنم، زیرا سبک جدید بازی بسیار شیرین بود برای من و سازندگان راهی را آغاز کردهاند که به این زودیها به انتها نمیرسد و در آینده باید منتظر شاهکارهای بیشتری از این سری باشیم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین بازی واقعیت مجازی سال ۲۰۱۶
۱ – (BATMAN: ARKHAM VR (ocksteady Studios
۲ – (EVE VALKYRIE (CCP Games
۳ – (JOB SIMULATOR (Owlchemy Labs
۴ – (REZ INFINITE (Enhance Games
۵ – (THUMPER (Drool
حسین صدری – تحریریه سایت
با توجه به ورود تکنولوژی واقعیت مجازی به دنیای ویدئو گیم، کاملا منطقی است که از این پس جایزه ای نیز با محوریت بازی های واقعیت مجازی داشته باشیم. این تصمیم در میان سمفونی کمی ها و کاستی های نمایشگاه TGA امسال، جزو اندک تصمیمات عقلانی و قابل تقدیر مدیران به حساب می آید. بازی هایی که در این رشته نامزد شده اند نیز برترین تجربه ها را از واقعیت مجازی ارایه می دهند. البته این تکنولوژی و این جایزه آنقدر نوپا هستند که فعلا نمی توان درباره آن ها قضاوتی کرد. لکن با توجه به عملکرد ها و باز خورد های این آثار می توان گفت EVE: Walkyrie شانس نسبتا بیشتری برای دریافت جایزه دارد. البته برای شخصی همچون من حتی با تحقق نیافتن وعده های جناب Sefton Hill در Batman Arkham VR، این بازی همچنان واجب تر از دیگر گزینه هاست. هر چه باشد بتمن است و کاری اش هم نمی شود کرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین روایت داستان سال ۲۰۱۶
۱ – (Firewatch (Campo Santo
۲ – (Inside (Playdead
۳ – (Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog
۴ – (Mafia 3 (Take Two
۵ – (Oxenfree (Night School Studio
کسری کاظمی – تحریریه سایت
بازی شجاعت یا حقیقتی که به جا های باریک کشیده می شود و گروهی از جوانان قصه ما و پسر بچه ای که درون هزارتویی رَحِم مانند در حال دست و پا زدن برای راه نجات است، با یکدیگر ملاقات کرده و در برج مراقبتی که راز های فراوانی را درون خود جای داده، مستقر می شوند. مردی که به دنبال همسرش می گردد، به سمت برج در حال حرکت است؛ ولی گویا گنجی که در آن برج مخفی شده، از قبل توجه بزرگ ترین دزد مقبره ها را نیز به خود جلب کرده و وی نیز رهسپار برج مذکور است. به نظر می رسد که بزرگ ترین دشمن دزد قصه ما، برای گرفتن انتقام، با اعضای گروهش به سمت برج می رانند. جایگاه قصه گویی در بازی های رایانه ای شاید قدمت آنچنانی نداشته باشد و سال ها قبل، تنها شاهد برتری های گیم پلی به سایر عوامل یک بازی بودیم. در راستای هالیوودی کردن صنعت بازی، هر ساله شاهد قصه سرایی ویژه ای درون بازی ها هستیم که با چاشنی های فداکاری، خیانت، عشق و نفرت، رنگین و رنگین تر می شوند، البته رنگی سفید با ته مایه های مشکی. نامزد های بخش بهترین داستان سرایی امسال شامل عناوین: Firewatch، Inside، Mafia III، Oxenfree و Uncharted 4: A Thief’s End که همگی شیوه جدیدی از روایط را درون خود پیاده کرده اند. به نظر من قدرتمند ترین روایط داستان در عین مدت زمان کوتاه گیم پلی تعلق می گیرد به بازی Inside ساخته .PlayDead
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین طراحی هنری سال ۲۰۱۶
۱ – (Abzu (505 studio
۲ – (Firewatch (Campo Santo
۳ – (Inside (Playdead
۴ – (Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog
۵ – (Overwatch (Blizzard
سعید اقابابایی – سردبیر گیمفا
در همین ابتدای کار باید بگویم درست است که ما نیز در گیمفا همان کاندیداهایی را قرار دادیم که در مراسم TGA 2016 حضور خواهند داشت اما این دلیل بر این نیست که نظرمان نیز همین کاندیداها باشند و برنده نیز برای ما این عناوین باشند. در بخش طراحی هنری به وضوح حق عنوان Dark Souls 3 پایمال شده است. بدترین عنوان اقای میازاکی هم از تمامی عناوین یک سروگردن در زمینه طراحی هنری بالاتر و برتر است چه رسد به عنوان بی نظیری مانند Dark Souls 3 که در هر صحنه اش فقط باید می ایستادیم و اطراف را نگاه می کردیم و از زیبایی بیش از حدی که می دیدیم سازندگان را تحسین می کردیم. چطور ممکن است عنوانی مانند این بازی در لیست کاندیداها نباشد اما می بینیم که در این مراسم نیز کاملا سلائق دخیلند و گویا امسال عزیزان انتخاب کننده از دشمنان این بازی بی نظیر بوده اند که با وجود امتیازات عالی و بازخوردهالی فوق العاده حتی در لیست برترین طراحی هنری هم قرار نگرفته است چه برسد به بازی سال. بدون شک سالی که در ان نسخه ای از سولز عرضه شده باشد برای من آن عنوان برترین بازی از لحاظ طراحی هنری است اما از آنجا که این بازی را در میان کاندیداها نداریم باید از بین عناوین حاضر در لیست انتخاب نماییم.
به عقیده بنده یکی از مهمترین بخش ها و مهمترین جوایز در مراسم انتخاب برترین های سال مربوط به گرافیک هنری یا طراحی هنری است. گرافیک هنری یک بازی یعنی زیبایی دنیایی که در ان بازی می کنیم. یعنی طراحی های بی نقص و زیبای یک دنیا که ما را غرق در خود می کند. لازم نیست حتما گرافیک فنی بالا باشد تا گرافیک هنری یک بازی بدرخشد. گاهی در یک بازی با حداقل گرافیک فنی، به قدری دنیای آن از لحاظ محیط ها و مراحل و… زیبا طراحی شده است که به طور کامل گرافیک فنی را از یاد می برید. در بین کاندیداهای این بخش از نظر بنده جای دارک سولز ۳ حسابی خالی است و به عقیده بنده در این بخش نیز به مانند لیست کاندیداهای بازی سال در حق آن اجحاف شده است. اما نمیتوان منکر این هم شد که هر ۵ عنوانی که در لیست کاندیداهای این بخش آمده اند، طراحی هنری بسیار زیبایی دارند و هر کدام ما را به دنیایی بسیار زیبا برده اند. در میان این عناوین انتخاب بنده به طور قطع Uncharted 4: A Thief’s End است که حتی وقتی یاد محیط های زیبای آن می افتم قلبم از هیجان به تپش می افتد. طراحی هنری مراحل و دنیای این بازی به حدی بی نظیر بود که هر بیننده و بازیبازی را میخکوب می کرد و حتی اگر کسی به طور اتفاقی شما را در حال بازی کردن آن میدید، حتما می ایستاد و از شما می پرسید این چه بازی است؟ اصلا این بازی است؟ چقدر زیباست. عنوانی که زیبایی اش حتی پدرو مادرها را نیز به وجد می آورد. وقتی یاد صحنه ای که در بازی از ساعت بالای برج آویزان بودیم می افتم، واقعا نفسم بند می اید. وقتی دوربین را می چرخاندیم و دنیای بازی و دورنمای آن را از آن بالا می دیدیم فقط و فقط پشت سر هم اسکرین شات بود که می گرفتیم و سازندگان نابغه بازی در ناتی داگ را به خاطر این طراحی و گرافیک هنری که با یک گرافیک فنی بی نظیر همراه شده بود، تحسین می کردیم. با احترام به دیگر عناوین این لیست، انتخاب بنده به عنوان برترین بازی سال ۲۰۱۶ از لحاظ طراحی هنری، Uncharted 4: A Thief’s End است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین بازی موبایل و کنسول دستی سال ۲۰۱۶
۱ – (Clash Royale (Supercell
۲ – (Fire Emblem Fates (Intelligent Systems/Nintendo
۳ – (Monster Hunter Generations (Capcom
۴ – (Pokemon Go (Niantic
۵ – (Severed (DrinkBox Studios
سهند عباسپور – تحریریه سایت
در چند سال اخیر، بازی های پلتفرم موبایل از هر لحاظ پیشرفت فراوانی به خود دیده اند به گونه ای که بخش اعظمی از رشد صنعت بازی های رایانه ای در سال های اخیر را مدیون اسمارت فون ها هستیم. پدیده ی گوشی های هوشمند به هر فردی در هر رده ی سنی اجازه میدهد در هر زمان و هر مکان، بازی موزد علاقه اش را انجام دهد. این سه ویژگی جذاب یعنی نامحدود بودن سن،زمان و مکان از یک سو دست بازی سازان و توسعه دهندگان را برای ساخت هر ایده ی ممکن و ناممکن باز میگذارد و از سوی دیگر هم افراد را هر چه بیشتر به بازی کردن ترغیب میکند، به گونه ای که گاها دل کندن از این بازی های موبایلی از بازی های کنسولی صد ها بار سخت تر است! در کنار پلتفرم موبایل، پلتفرم کنسول های دستی نیز بازار خودش را در اختیار دارد به گونه ای که بازی هایش از بازی های موبایلی بسیار غنی تر و جذاب تر اما از سوی دیگر به اندازه ی بازی های کنسولی یا رایانه های شخصی کامل و راحت نیستند. همان گونه که پیشتر اشاره شد بازی های موبایل و کنسول های دستی در چند سال اخیر جهش بسیار بزرگی رو به جلو داشته اند و هم اکنون جای خود را دردل بسیاری از گیمر ها باز کرده اند. سال ۲۰۱۶ هم استثنا نیست و بازی های جذابی برای این دو پلتفرم در این سال منتشر شده اند، بازی هایی که از یک سو گرافیک هنری خیره کننده و از سوی دیگر گیم پلی معتاد کننده و جذاب آن ها باعث شده تا روز ها و ماه ها وقت پای این بازی ها صرف کنیم و از آن ها لذت ببریم. گل سرسبد بازی های موبایلی امسال دو بازی Clash Royale و Pokémon Go هستند که هر یک به نوبه ی خود اعتیاد را به درون خون هایمان تزریق کردند، Clash Royale که باعث شد ساعت ها به صفحه ی نمایشگر موبایلمان خیره شویم و تغییرات زمین و کلن خودمان و وار زدن ها را از صرف وعده های غذایی مهم تر بشماریم! و Pokémon Go که به نوعی یک رژیم لاغری برای گیمر ها بود! از آنجا که در مراسم game awards خلاقیت و ایده ی نو در بازی ها اولویت اول را دارند میتوان با قطعیت گفت برنده ی امسال بازی های پلتفرم موبایل و کنسول دستی پوکیمون ها خواهند بود که با ترکیب بازی و ورزش توانستند روحی تازه در بازی های موبایلی و تعامل جسمی- فیزیکی گیمر ها با محیط اطرافشان ایجاد کنند و هر فردی که یک اسمارت فون داشت را حتی برای مدتی کوتاه به دنبال پیدا کردن خودشان در خیابان و کوچه ها دواندند!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برترین موسیقی و صداگذاری سال ۲۰۱۶
۱ – (Inside (Playdead
۲ – (Battlefield 1 (DICE/EA
۳ – (Doom (id Software
۴ – (Rez Infinite (Enhanced Games
۵ – (Thumper (Droll
امیر حسین دهنوی – سردبیر بخش خبری
از ابتدای ساخت بازیهای ویدیویی، صداگذاری بخشی از پراهمیتترین ویژگیهای یک عنوان بوده است. موسیقی متن به کار گرفته شده در بازی و صداگذاری که در بطن آن طنینانداز است همواره یکی از ارکان اصلی بازیهای ویدیویی بوده و در انتقال احساسات و هیجانات نقش بهسزایی دارد. شاید تصور دنیای Doom با هیچگونه موسیقی متال آن یا جهان Inside بدون صداها و موسیقیهای اسرارآمیزش ناممکن باشد. سال گذشته قبل از حتی اعلام نامزدها تقریبا همه با اطمینان میدانستند که Witcher III قهرمان بیچون و چرای این بخش است اما امسال اوضاع کمی فرق میکند. امسال چندین نامزد باارزش وجود دارد. از موسیقی فوق العاده هیجان آور Thumper با درامهای طنین اندازش که شما را تشویق به ادامه میکند تا Rez Infinite که تماما براساس موسیقی است. اما چه چیزی تعیین کننده یک موسیقی برتر است؟ موسیقی یک بازی در کنار انتقال حس درون بازی باید تاثیر اتفاقات داخل بازی را نیز بیشتر کند. چیزی که ما در بعضی از عنوانهای لیست مشاهده نمیکنیم؛ موسیقی و صداگذاری این عناوین عالی است اما آنها تنها موسیقیهای پسزمینهای هستند که هیجان شما را بیشتر میکنند. اما موضوع برای Inside فرق میکند و برای همین است که من جدیدترین سخته پلیدد را بهعنوان دارنده برترین موسیقی انتخاب میکنم. تجربه Inside با هدفون ترکیبی از ترس، هیجان و اندیشه بود و با صداگذاری فوقالعادش لحظه به لحظه بازی برای شما لذت بخش است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- ۱۰ بازی سینماتیک که میتوانند با بهترین فیلمهای سینمایی رقابت کنند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
جالبه . باید وقت بذارم کامل بخونمش با تشکر از کلیه دست اندر کاران این مقاله :yes:
گوتی مشخصا آنچارتد هست ، و از نظر من رکورد تلو و وبچرم میشکونه ، جدا از بحث کیفیت فوقالعاده بازی
امسال آنچارتد هیچ رقیب قدرتمندی نداره پس راحت جوایز رو درو میکنه و جلو میره . به نظرم TGA های ۲۰۱۵&۲۰۱۶ هیچ جذابیتی ندارن ، چون همه چی اژ پیش مشخص شده و تعداد عناوین با کیفیت خیلی کمه
چرا بررسی ؟
اقایون سونی فن ببخشید یه سوال داشتم.رفیقم میگفت که یه جایی با استفاده از نرم افزار psxسی تا بازی رو ششصد تومن میدن!این روش باعث بن شدن کنسول نمیشه؟
داش شانسیه اگه کلا ب نت وصل نشی ن بن نمیشه ولی اگه ب نت وصل باشی همیشه امکانه بن شدنت وجود داره این بازیا یا با دلاره هکی خریده شدن یا اکانته ی نفرو هک کردن و سونی از اپدیته ۴ ب بعد قوانینو سخت تر کرده معمولا باره اولا یا دوم امکانه بن شدن پایینتره ولی بیشتر استفاده کنی امکانه بن شدن زیاده این امکانم وجود داره فقط خوده بازیایی ک داری غیر فعال بشن ولی خیلیا بود کنسولشون بن شده و درخواست پرداخته جریمه داده سونی ک از ایرانم نمیشه جریمه داد
مگه مولتی گرز چطوره که جز این دستس؟ 😐
گیرز هم یه بازیه کامل مثله انچارتده همه بخش رو داره . مولتیشم عالیه
صد در صد مثله انچارتد که نیست ولی بازی خوبیه :yes:
شما گرز ۱ رو بازی کن 🙂
چرا مثل انچارتد نیست
شما نسخه اول گیرز رو بازی کن
و بعد نسخه اول انچارتد بازی کن
تفاوتو میفهمی
پس مقایسه درست میکنید؟؟ :rotfl:
باشه مقایسه میکنیم :rotfl:
گیرز ۱ متا ۹۴ انچ ۱ متا ۸۸
گیرز ۲ متا ۹۳ انچ ۲ متا ۹۶
گیرز ۳ متا ۹۱ انچ ۳ متا ۹۲
گیرز ۴ متا ۸۵ انچ ۴ متا ۹۳
سیر تکاملی این دوسری بازی رو میبینیم که در سال های مختلف چطور ظاهر شدن و پیشرفت کردن یا پسرفت
نگاهی هم به نسخه فرعی این دو مجموعه میندازیم
gears of war judgment برای x360 بود با متا ۷۹ محصول سال ۲۰۱۳
Uncharted: Golden Abyss برا ps vita با متا ۸۰ محصول ۲۰۱۲
تا مقایسه بعدی بدرود قضاوتم با خودتون 😀
خب گفتم دوتا بازی متاهاشون در یک سطح هستن
ببینم نسخه های بعدی چکار میکنن
میانگین متاهای گیرز میشه ۹۰ .مال آنچ میشه ۹۲ 😉
اسپم. میگن کلش هیتلر شده راسته ?:-) :laugh:
ali fan bf
میگن شده ولی رئیس بنیاد میگه نشده و اشکال پیش اومده درست میکنن ولی زر میزنه
من که بدون قند شکن رفتم داخل بازی مشکلی نبود :-/
والا همه چیزو هیتلر میکنن به خاطر همین بازی اورجینال نمیخرم
از اونور دلارو گرون فروشی از اینور هیتلر :reallypissed:
موافقم ، چون به مراتب از انچارتد بهتره
بهترین داستان سرایی insude؟؟؟!!!!!عجب
برترین بخش چند نفره ی سال از دید سعید آقا بابایی!!!
جناب آقابابایی جای uncharted 4 به عنوان یه کاندید واقعا خالیه!!!!شما gears of war رو که نسبت به گذشته پیشرفت خاصی نداشته کاندید کردین اما….بهتره چند ساعت بازیش کنی uncharted رو
دوستان لطفا بخونید اول مقاله رو. کاندید ها همون هایی هستن که در تی جی ای انتخاب شدن نه کاندیدهای گیمفا. این مقاله به مناسبت تی جی ای هست و نامزدهاش هم همونا هستن. برای این که ببینیم در نهایت انتخاب های ما با مراسم اصلی چقدر تفاوت دارن.
آخه کجا شما دیدى که در مورد کاندیدهاى جاى دیگه بیان اظهار نظر کنن
الان داری میگی انچارتد مولتیش از گیرز بهتره :rotfl: :rotfl: :rotfl: داداش انچارتد تو هرچی خوب باشه تو مولتی پلییر هیییییچ حرفی برا گفتن نداره :-*
ناموسا مولتی آنچارتد اصلا در حد و اندازه مولتی گرز اف وار نیست
مخصوصا گیرز ۴ که کامل ترین مولتی رو بین کل سری داره .
با همه موافققم جز بهترین بازی چندنفره که واقعا رینبو حقشه انتخاب بشه
چی میشه رینبو بهرین بازی شوتر چند نفره شه…خداوکیلی بازی عالی و معتادکننده ای هست..پشتیبانی هم که دربارش نگم که خودتون میدونید
سلام…انتخاب ها بنظرم خوبه فقط فکر میکنم که جای دارک سولز ۳ خالیه البته بازی نکردمش متاسفانه ولی تریلرهایی که ازش دیدم منو به وجد آورد که بزودی امتحانش کنم…
اقای سعید بابایی من سه ساله توی این سایت عضو هستم و فقط اخبار رو پیگیری میکنم و اصلا کامنتی نمیزارم…فقط خواستم یه تشکر ویژه بکنم بخاطر نقد بازی Onimusha 3…ابتدای مقالتون بشدت یادآور دوران خوبه بچگیم هست و این مقاله اونقدر به من حس خوبی داد تا بیام و از شما اینجا تشکر کنم…یه درخواست هم دارم ازتون و اونم این هست که همونطور که در ابتدای نقد بازی Onimusha ذکر کردید ، بازی shadow of rome بشدت بازی عالی بود ، پس لطفا نقد اون رو هم بزارید…واقعا اون بازی از برترین بازی های کپ کام و کنسول PS2 کبیر هست…ممنونم
سلام و درود خدمت شما. باعث افتخار بنده هست که شما اولین بار به خاطر بنده نظر دادید در سایت. خیلی ممنون از لطفتون. خوشحالم که راضی بودین از نقد بازی های قدیمی.
باید خدمتتون بگم که من حتی مقدمه مقاله نقد شدو او روم رو هم قبل از اونیموشا شروع کرده بودم ولی بعدش دیدم حق مطلب بازم ادا نمیشه برای کسانی که ندیدن بازی رو. برای همین تصمیم گرفتم که نقد ویدئویی این بازی رو قرار بدیم و انشالله هفته بعد که مجله مون منتشر بشه بعدش اولین ویدئو نقد این بازی خواهد بود که امیدوارم راضی باشید و شما هم خاطراتتون زنده بشه.
هفته بعد هم نقد داینوکرایسیس ۲ رو براتون میذارم که اونم مطمئنم خاطرات زیادی باید باهاش داشته باشید.
باز هم تشکر از شما. امیدوارم که بیشتر در سایت نظر ببینم ازتون. موفق و سلامت باشید.
آخ گفتی از Dino crisis 2 که چقدر باهاش زندگی کردیم.
یادم نمیره همیشه برای کات سینهای محشرش، خودم رو میکشتم.
خب بلاخره اون روز رسید و یکسال گذشت چه میشه کرد
یه خسته نباشید به تیم گیمفا میگم بابت تمام زحمات و انتخاب ها هم مطابق با سلیقه هر شخص کاملا قابل احترام هست انشاالله مراسم باشکوهی ببینیم :inlove:
نقد جالبی بود مخصوصا اونجایی که گفتید جای Darksouls3 تو لیست خالیه از حق که نگذریم حداقل باید از لحاظ طراحی هنری نامزد میشد
گیمفا منتظر بخش دوم و بحث در مورد بهترین ها هستم
حالا جدایه ازلیست نامزداوکم وکاستی هایی که تویه سری از بخش ها دیده میشه دلیلشم حالا هرچی هست ولی امسال ساله خیلی خوبی واسه گیمرها ونسل هشت بود فقط یه نگاه به لیست بندازین عمرا که هیچ گیمری نیست حداقل بایکی ازاین بازیهایی که امسال عرضه شد حال نکرده باشه وخاطره نساخته باشه خداکنه سال بعدهم این روند سیرصعودیشو حفظ کنه بهترین بازیهایه منم امسال انچ۴وبتل۱بودکه لذت گیمونسل۸بهم چشوندن.
با همشون موافقم :yes: تایتان فال هم الحق که شاهکاره به هیچ وجه از دستش ندید. هم کمپینش شاهکاره هم مولتیش!! به نظرم جایزه ی بهترین شوتر حق تایتان فال هست.
Wow
Inside اصلا فک نمیکردم اینقدر موفق ضاهر بشه.
ولی انتظارم نسبت به انچارتد بیشتر بود.
در کل امسال باعث شد یکم نسبت به نسل هشت امیدوار بشم.
بشدت منتظر سال آینده که اگه بازیهایی که میخواد عرضه بشه تاخیر نخوره رقابت خیلی جذاب تر میشه.
اقایون همگی خسته نباشید کارتون عالیه ولی چند تا نکته هست که حرف تمام بچه های گیمفاست (۱: چند وقتیه اکانت بچه ها جعل میشه و با اکانتشون تو سایت فحاشی میشه ) ( ۲ : یه سری از اخبار رو یا دیر پوشش میدین یا به کل یادتون میره ) ( ۳ : یه تقدیر ویژه باید از اقای اقابابایی عزیز انجام بشه چون واقعا گیمفا به دست ایشون به اینجا رسیده ) بچه ها دست همتون درد نکنه همیشه پاینده باشید
درود بر شما سروش جان. همین که شما از من و گیمفا راضی باشید بزرگترین تقدیره برای من. خیلی از لطفتون متشکرم. تیم خبر ی هم واقعا من تا به حال ندیدم خبری از دستشون در بره و خبرهای روز دنیا رو بدون معطلی میذارن همیشه.
بابت مواردی که این مدت اذیتتون کرده عذرخواهی میکنم ازتون.
آقای آقابابایی بهتر نبود مثل سال های قبل ما انتخاب میکردیم؟با این حال باز هم از زحماتتون ممنونم :yes:
مثل کدوم سال دقیقا؟ سال قبل هم به همین شکل بود. مقاله تیم گیمفا یه موضوع جداس با نظر کاربرا. چه ربطی به این مقاله داره؟
برای شما نظر سنجی در انجمن به طور کامل گذاشته میشه. قطعا این که بدونیم نظر کاربرامون چیه عالیه ولی نه در مقاله تیم تحریریه و خبری گیمفا!!!!!!
۲۰۱۲
یادمه برا گرافیک و موسیقی و بازی سال و… اینا کاندیدا ها رو میزاشتید بعد تو بخش نظرات انتخاب میکردیم.ببخشید نمیدونستم جای دیگه گذاشتید.
بله اون که می فرمایید تو انجمن بوده و هست و تمام بخش ها براتون قرار می گیره. منتها این مقاله یه چیز جداست. برای این که کاربرا با نظر تیم گیمفا اشنا بشن.
اختیار دارید. تشکر از شما.
اینساید :inlove: :inlove: :inlove:
total war warhammer :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: (همیشه توتال وارخوش درخشیده با خیلی از نسخه هاش خاطره دارم :inlove: )
چرا همش نظر من میره برای بررسی
خب اگه این نظر نرفت برای بررسی بدونید نظر من اینه که عالی بود !!!!
ولی فورزا کجا و فیفا کجا فورزا مثل یه پادشاه که فیفا خدمتکارشه ،،،،..
به احتمال زیاد جوایز بازی های امسال نزدیک به همین انتخاب هایی که شده است خواهد بود. الحق بازی استودیو ناتی داگ از بازی های دیگه امیدوارتر بود امسال هم بیشتر جوایز مال انچارتد هستند.امیدوارم سال۲۰۱۷بازی های معرفی شه که معرفی بهترین بازی سال فوق العاده سخت شه
با بیشتر برنده ها مواغقم
اما با چندتا عنوانی که اول شدن موافق نیستم که خودش جای بحث داره از نظر من
توی بخش بهترین بازی چند نفره با وجود ۵۰۰ ساعت بازی کردن Rainbow6 و ۱۱۰ ساعت بازی کردن BattleField 1 و ۲۰ ساعت بازی کردن Titanfall 2و ۱۰ساعت بازی کردن owerwatch میتونم بگم که از نظر من بهترین بازیه آنلاین BattleField 1 هستش اون قدرها هم که از owerwatch تعریف میکنن اینجور نیست که حقش بهترین بازی چند نفره باشه خیلی جالبه که تو طراحی هنری هم نامزده و همونطور که نویسنده هم گفت darksouls 3 نامزد نیست هر چند که از نظر من تو طراحی هنری باید اول بشه که این یکی دیگه اصلا جای بحث نداره
هر چی نام کاربری میزارم نظرم میره برای بررسی ولی الان گذاشتمش همون قبلی
همه انتخاب های عالیه به غیر از فیفا
اخه فورزا کجا و فیفا کجا
فورزا خیلی بهتره و جذابتر نسبت به فیفا
خب فورزا انتخاب شده دیگه. اونی که رنگش سبزه انتخاب شده 😐
تو ریسینگ بهترینه.کاش NFS هم امسال یک نسخه میداد.امیدوارم سال دیگه با قدرت برگرده.یک نسخه دیگه بسازه مثل The RUN .خیلیباحال بود جاده های طاف و طولانی و اب و هوای متفاوت در هر منطقه و فقط بگاز بگاز تا تخته گاز.
اقا چرا تبلیغات رو سایت برداشته نمیشه با گوشی میام خیلی اذیت میکنه داره کاپشن تبلیغ میکنه.
ببخشید فکر کردم اونی که شماره یکه برندس ببخشید من خودم یکی از طرفدار های پرو پاقرص nfs هستم ولی باید بگم این چند ساله خیلی افت داشته nfs most wanted 2عالی بود ولی ریوالز انچنان چنگی به دل نمیزد این nfs limit رو بازی نکردم ولی از گیم پلیش خوشم نمیاد
اگه منظورت no limit است که واسه موبایل هاست.
نه منظورم اونیه که برای ps4 و xo اومد اسمش رو نمیدونم میگفتن برای بازی کردن همش باید انلاین باشی
اگه منظورت نسخه پارساله که مولتی پلتفرمه و واسه PC/XBOX ONE/PS4 ریلیز شده و فقط انلاینه.البته واسه PC امسال اومد.بعد این که یکسال بیشتر روش کار کردن نتونست انتظارات رو براورده کنه.باز امسال هم نیومد.ببینیم سال دیگه چیکار میکنه.بنظرم باید داستانی بشه و بره سمت THE RUN یا اینکه دنباله ای باشه بر most wanted 2005.
من یه جایی خوندم nfs بعد تو ۲۰۱۷ میاد
خب من چی گفتم.گفتم ببینیم سال دیگه چیکار میکنه.
انچارتد و اینساید هر کدام سه بار.محشرن این دو بازی.
بهتر نبود یه نظر سنجى مى ذاشتین
الان همه سایت ها دیگه نظرسنجى مى ذارن.
تازه حداقل نامزدها رو خودتون انتخاب مى کردین نه که همون نامزدهاى TGA را برداشتین باز.
به نکته خوبی اشاره کردی ولی این سلیقه تیم گیمفاست
مسأله سلیقه نیست جدا از این که سایت هاى رقیب هم نظر سنجى گذاشته سایت هاى معتبر که خودشون تو TGA به بازى ها رأى میدن الان چند سالى هست که رأى گذارى براى مردم را هم قرار میدن(شروع کننده این کار هم gamespot بوده). حد اقل اگه گیمفا بعد از این بیاد یه people choice awards هم بزاره بد نیست.
عزیز من توی انجمن تشریف ببرید کل بخش ها نظر سنجی داشتن و دارن.
من هم موافقم یه نظر سنجی میذاشتین
چه زود یکسال گذشت انگار دیروز بود داشتیم میگفتیم انچارتد ۴ تاخیر خورد…………………
ویک خسته نباشید به کل کارکنان گیمفا میگم و یک تشکر بابت این بررسی میکنم
تقریبا با بیشتر انتخاب هاتون موافقم. واقعا تو لیست جای عناوینی مثل dark souls و dishonored خیلی خالیه. واقعا اینا چیشون از doom کمتر بود. با این وجود فکر کنم برنده های واقعی زیاد تفاوتی با لیست شما نداشته باشند. تشکر بابت مقاله :yes:
اصلا ژانر doom با این دوتا خیلی فرق داره به هم ربطی ندارن
متال فانتوم پین کجاست ؟؟؟!!!!
اونکه ۲۰۱۵ اومد 😐
اتفاقا سال قبل تو بخش های بهترین اکشن ادونچر و بهترین موسیقی هم برنده شد …
فهمیدم
فانتوم پین متعلق به سال ۲۰۱۵ هست
ممنون
تونستم نام کاربری رو عوض کنم
اینساید و انچارتد ترکوند خفن
راضیم ازشون
مقاله ی خوبی بود و انتخاب ها بجا بود ممنون .
من خودم نظر *شخصیم* برای موسیقی سال عنوان Doom هست . موسیقی هاش آدرنالین آدمو می بردن بالا ! خصوصا قطعه ی BFG division البته من سلیقه ام هم به اینجور موسیقی ها می خوره .
خوده Doom هم بازی خوبی بود ولی در حد بازی سال به هیچ عنوان .
جوایز سال پیش انگار همین دیروز بود.
این قافله عمر عجب می گذرد.
….دریاب دمى که با طرب میگذرد….
این بخشش مهمه :yes:
خسته نباشید ولی بهتر بود نامزدا رو خودتون انتخاب میکردین چون ما وقتی میایم گیمفا و سراغ همچین مطلبی میریم دلمون میخواد نطر تیم گیمفارو ببینیم نه اینکه دوباره همون لیست م.س.خ.ره گیم اواردزو ببینیم شما خودت نوشتی که دارک سولز رو لایق جایزه بهترین کارگردانی هنری میدونی پس چرا تو لیست نامزدا نزاشتیدش ؟ مگه محدودیتی داشتید ؟ حالا اینکه گذشت ولی خواهشا واسه نظرسنجی دوباره همین لیستو نیارید
خب این نظر تیم گیمفاست دیگه 😐
عزیز شما اول یه بار مقاله رو بخون تو بخش کارگردانی هنری اقای اقبابایی داره میگه که دارک سولز باید تو این بخش نامزد میبوده ولی نیست این نشون میده که اگه گیمفا میخواست طبق سلیقه خودش نامزدارو انتخاب کنه دارک سولزو نامزد بهترین کارگردانی هنری میکرد
خب امسال جایه چند تا بازی خالیه از دیس بگیرید تا دارک سولز که واقعا حقش بود تا برتر ها باشن
گووتی امسال که انچارتد میشه :-))
سال بعد هم انشالله گاد اف وار(خدای بازی ها)شه :-))
مرسی سعید جان بررسیه خیلی خوبی بود :inlove: :yes:
تشکر از شما
حیف واقعا برترین انحصاری سونی یکبارم گوتی نشه.گرچه دومی یعنی انچارتد با امسال ۲ بار شده.
من بازی total war رو بازی کردم واقعا بازی فوق العده ایی
:-* :yes:
با همه نسخه هاش خاطره دارم مخصوصا شوگان
با تشکر از مسئولین سایت گیمفا.واقعا زحمت میکشین و خسته نباشید :yes: :yes:
اسپم:دوستان میشه در مورد سی دی کی اشتراکی یه توضیحی بدید.ممنون میشم واقعا
اولا باید که بگم کاملا با اقای اقابابایی موافقم بازی دارک سولز ۳ نه تنها لایق حضور در لیست برترین بازی سال و برترین طراحی هنری هست بلکه حتی لایق برنده شدنم هست به ویزه طراحی هنری که واقعا بینظیر بود.
موردی بعدی که لازم بگم این هستکه امیدوارم تایتانفال ۲ برنده برترین بازی چند نفره بشه تا شاید فروش بازی بیشتر بشه.به شخصه بنظرم بهترین مولتی را تایتانفال ۲ داشت البته با اختلاف کم با بتلفیلد..Overwatch هم بعد از این ۲ قرار داره بنظرم.به هر حال اون دو یعنی بتل و اورواچ فروشش را دارن و کردن اما تایتان نه.
مورد بعدی هم درباره برترین موسیقی و صداگذاری هست که بنظرم دووم توی این بخش عالی بوده و سزاوار این جایزست.دووم در دو بخش گیم پلی و موسیقی برترین بازی امسال بوده و امیداورم بهترین شوتر هم بشه بخاطر بخش داستانی بینظیرش.اما در کل لایق حضور در لیست برترین بازی سال نیست به خاطر دارک سولز و دیسونرد.
بازم میگم توی لیست نامزدین بازی سال جای دو بازی دارک سولز ۳ و دیسانرد ۲خالیه بازیهای که بدون شک از بقیه بازیها جز انچارتد۴ برترن و چیزی هم از انچارتد کم ندارن.گر چه در کل انچارتد گوتیه.
با تشکر
واقعا همینطوره که میگید. جای دارک سولز ۳ شدیدا خالی بود. کلا گویا امسال دشمنش بودن اینایی که این کاندیداها رو گذاشتن. چ.ون تو طراحی هنری هم نیست. این که تو بازی سال نباشه رو میشه گفت سلیقه ولی این که تو طراحی هنری نباشه دشمنیه
همونطور که گفتید آقا سعید کاملا دشمنیه. این مورد دیگه واقعا نمی تونه سلیقه ای باشه.
از نظر من برترین طراحی هنری متعلق به شاهکار اخیر میازاکی یعنی dark souls 3 بود اما در نهایت تعجب دیدم که حتی جز کاندیداها هم قرار نگرفته این بازی در سه بخش بهترین بازی بهترین موسیقی و بهترین طراحی هنری استحقاق بلامنازع داشت اما فقط در بخش بهترین rpg کاندیدا شده که خب حقشه .
بله اقای اقابابایی.هر جورم فکر میکنم این نسخه جز اینکه کمی اسانتر شده موردی دیگه ای نداره.
از داستان بازی لذت بردم با اینکه کمی غم انگیز بود برام.البته اخرش نفهمیدم چی شد.
موسیقی عالی بود و گرافیک هنری بینظیر.
گیم پلی اسانتر شده بود اما لذت بخش بود.اما بعضی وقتها این اسانی جبران میشد مثلا مبارزه با اولین باس سخت بازی که Abyss Watchers هست و تازه بازی دارک سولزی میشه و اگه تنبلی کنی کلی حالتو میگیره بعدش Pontiff Sulyvahn که واقعا باس سختی بود و چندتا دیگه و گل سر سبدشون Nameless King که با ابهتترین و سختترینشون بود به اضافه باس dlc بازی که خودش سه باس.
بجز بهترین استراتژیک!….
آخه با هیچ منطقى دسته کم من نمیتونم حضم کنم!
در زمینه بهترین کار گرافیکى بدون هیچ شکى XCOM ده پله از بقیه و روایت داستان مخصوصا در موضوع حمله فضایى که به نوعى خز شده خیلى کار و وقت میطلبه! از نظر گیم پلى و طراحى سلاح و زره و مهمات – ساخت و ساز – تحقیقات – سطح دشوارى و حتى شخصیت پردازى! اینها همه از نقاط قوت XCOM 2 هستن
من به Civilization VI کارى ندارم… سبک خاص و طرفداراى خودش… هر چند استراتژیک بازى نیست که از Civilization خوشش نیاد!
هرچند به نظر جناب اعتمادیان احترام کامل میزارم و تمام متن بالا نظر شخصى بنده هست. اما خود گیمفا هم به این دو بازى به ترتیب ۹٫۶ و ۹٫۷ داده از نظر امتیاز متا و جوایز بین المللى هم که این دوتا سر ترن!
بهتر بود بگید وارهمر انقلابى موفق توى سرى توتال وار بود. این صحیح تره بازم میگم شما خودتون استادید و من قصد گفتن چى خوبه و چى بد یا امر و نهى رو ندارم جسارتمو ببخشید ولى….!!!
بگذریم
در مورد بهترین روایت داستان نظر شخصى من روى Dishonored 2 هستش که اصلا جزو کاندید ها هم نبود !
Oxenfree و fire watch رو بازى نکردم ولى الحق و الانصاف انتخاب خیلى خوب و منطقى بود. اینساید.
بهترین موسیقى رو overwatch یا Dark Souls 3 داشتن براى من. نظر شخصى.
ولى بهترین طراحى هنرى…. فقط میتونم بگم a theif’s end!…
انتخاب هاى بسیار درستى انجام دادید در بقیه موارد آنچارتد ترکوند!
امسال فایتینگ درست و حسابى نداشتیم. همشون خسته کننده بودن و مخصوصا مبارزان خیابانى که نماد پول پرستى با اون بسته هاى الحاقیه…….. اما سال دیگه بسیار خوبه. Tekken و injustice رو داریم. و احتمالا معرفى کامبت جدید…
بهترین عنوان مستقل به نظر من میتونست The Witness باشه. نقص نداشت. خلاقانه. چالش برانگیز… طراحى خیره کننده…. قیمت تمام شده بسیار مناسب و…. اما اینساید دسته کمى نداره اونم فوق العادست.
بدون شک امسال سال شوتر ها بود. (حتى نداى وظیفه:استار وارفیر هم عالى عمل کرد. شوخى. خودم طرفدار این سرى ام.)
از همه ى اعضاى گیمفا تشکر ویژه اى دارم مخصوصا از جناب آقابابایى که تلاششون بر هیچکس پوشیده نیست. مقالات با کیفیت. نقد هاى کوچک و بزرگ.مقالات خلاقانه. و دیگر چیز ها…
همینطور جناب عالیخانى. و دیگر اعضاى بخش خبرى. کارتون امسال فوق العاده بود. عکس العمل و شکار اخبار مختلف. البته آخرش نفهمیدم سرنوشت پسر اسپاردا چى شد-_-
و از بقیه تیم گیمفا هم تشکر میکنم واقعا خسته نباشید. سال پر حاشیه اى بود براى گیمفا. از ((نمرات Quantum break)) گرفته تا معرفى رسمى ((PS Pro))
یه چیز دیگه هم بگم که بهترین بخش داستانى رو inside داره. نه بهترین داستان!
چونکه اورواچ داستان فوق العاده اى داره اما بخش داستانى نداره!
براى مورد انتظار ترین بازى سال هم نظر سنجى کنید به نظرمن.اینجورى اکثریت کاربرها قبولش دارن
براى من Mass Effect.
اصلاح غلط املایى:
حضم=هضم
اینساید بهترین داستان و بهترین موسیقیو داره در این شکی نیست
بهترین روایت داستان شکى درش نیست.
موسیقى هم هرکسى یه چیزى دوست داره. شما نمیتونى کسى که طرفدار سالار عقیلیه رو به زور کارى کنه که طرفدار امینم بشه!
درود بر شما. ممنون از نظر زیباتون. من از شما ممنونم که میاید به گیمفا و همیشه از ما حمایت می کنید.
دارک سولز کجایی دقیقا کجایی؟
به نظرم برنده بهترین گرافیک هنری میتونست به فایر واچ برسه.(البته این جایزه مال دارک سولزه:/)کلا دارک سولز باید جزو اصلی ترین رقبا برا کسب گوتی باشه که نیست://///
اینساید فوقالعادست مثالشو ندیدم.دیروز بازیش کردم معماها واقعا خلاقانه از همه مهم تر داستان بازی که هوش از سر ادم میپرونه. :yes:
inside :-* :-* :-* :-*
دمتون گرم بلاخره یه جا پیدا شد که Inside به حقش رسید و واقعا لیاقتشو داشت ممنونم به خاطر انتخاب های خوبتون :inlove:
اینساید بازی بدی نبود و در کل مثل لیمبو خیلی جالب بود. ولی انصافا همه نامزد های دیگه تو هر زمینه ای که این بازی نامزد شده ازش بهترن مخصوصاً تو بخش بهترین داستان
اینساید بازی خوبی بود ولی مگه موسیقی هم داشت که بخواد برنده یا کاندید بشه.به نظر من موسیقی DOOM خیلی خوب بود و FORZA هم که عالی بود .کسی میدونه فورزا کی برای استیم میاد؟
بخش صداگذاری inside به قدری فوق العادس که شما وقتی چشماتو ببندی و بازی کنی متوجه میشی الان داری کجا راه میری و روی چه سطحی قرار داری…صدای نفس نفس شخصیت بازی رو به زیبایی هر چه تمام تر ساختن و موسیقی بازی با اینکه خیلی کمه(البته کم نیست بلکه زیر صدای بازی نهفته)حس ترس و بی رحمی و سیاهی رو به بهترین شکل به تصویر کشیده واقعا گیمفا حرفه ای عمل کرد و نشون داد که تیم گیمر و حرفه ای داره :-*
در ضمن برای ساخت موسیقی inside از اسکلت سر انسان استفاده شده!
با عرض معذرت ولی فکر کنم شما inside رو یا بازی نکردی یا درک نکردی به هر حال اینم نظر شما بود 😉
جای مافیا ۳ در بین نامزد های بهترین موسیقی به شدت حس میشه اگه مافیا ۳ رو بازی کرده باشید متوجه موسیقی فوقالعاده این بازی میشین.
نظر من:
برترین سازنده: دایس چون با شجاعت ریسک کرد و بتلفیلد رو به دوران جنگ جهانی اول برد
برترین اجرا:الکس هرناندز لینکلن کلی مافیا ۳
برترین بازی ورزشی:FIFA 17
برترین بازی مستقل:firewatch
بهترین تجربه چند نفره:battlefield 1
بهترین مبارزه ای:king of fighters
بهترین استراتژیک :total war
بهترین داستان :مافیا ۳
بهترین طراحی هنری:uncharted 4
بهترین بازی موبایل clash royal
بهترین موسیقی:مافیا ۳ و battlefield 1
بهترین بازی سال game of the year :uncharted 4
اصلا اینساید نه موسیقی داشت نه داستان.
البته یک چیزی رو یادتون رفت.بهترین بسته ی الحاقی یاdlc
البته یک چیزی رو یادتون رفت.بهترین بسته ی الحاقی یاdlc.
ماله ویچره دیگه.این دو تا بخش داره احتمالا تو بخش دومه
این سیستم برسی نظرات خیلی دیگه رفته رو مخ یه نظر تایید میشه یه نظر نمیشه
لینکش اشتباه شد اینه gamefa*com/300476/%D8%AC%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DB%B1%DB%B3%DB%B9%DB%B4-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7-11/
جای ستاره نقطه بذارید
نظر ستجی برای صحه اصلی تا چند ساعت دیگه میذاریم براتون.
حیف ک The Last Guardian نرسید ب این مراسم وگرنه تو ۲و۳ بخش کاندید بود :-/
از نظر من و با توجه ب احترامی ک برای U4 قائلم(بازیشم کردم) Inside بهترین بازی ساله :yes: :yes: :yes:
Final fantasy 15 و watvh dogs 2هم نرسید
ممنون اقا سعید انتخاب های خوبی بود. :yes: ولی ای کاش یه نظرسنجی تو “خود سایت” میذاشتین که نظر کاربران هم معلوم بشه.چون خیلی ها از جمله خودم تو انجمن عضو نیستند.راستی وقتی با موبایل میاییم صفحه رو نمیشه کاملا دید و مطالب رو خوند(حتی وقتی موبایل رو به حالت عریض می چرخونیم)لطفا یه فکری براش بکنید.با تشکر :yes:
در برترین طراحی بدون شک باید عنوان inside میشد
انتخاب ها کاملا به حق بود :yes: :yes:
بدلیل خوب نبودن اکثر بازی ها اسکاریم رمسترد تو همه بخش ها اول میشه :laugh: تو قسمت ورزشی من با سرهای دشمنام فوتبال بازی می کردم 😀 پس گزینه خوبیه ! از شوخی گذشته شخصا بازم میگم شخصا امسال این بازیا انتظاراتم رو برآورده نکردند ، انگار بازیا بیشتر هایپ تبلیغی شدن یعده هم فقط فن بازی درمیارن
بنظر من در گیم اواردز در بخش بهترین بازی مستقل جای salt and sanctuary واقعا واقعا خالیه . یه بازی بشدت اعتیاد اور با کاراکترهایی دوست داشتنی با فضایی دارک فانتزی و در ضمن سخت و چالش برانگیز و بشدت شبیه بلادبورن و دارک سولز البته دوبعدی . به قول جناب اقابابایی دارک سولز دوبعدی . دوستانی که عاشق دارک سولزن حتما ss رو تجربه کنن .
the division و دیگز هیج
انتخاب های معقولی هستند …
خسته نباشید اقا سعید
خوشم اومد کالاف نامزد هیچی هم نشد
هنوز بخش شوتر مونده
هی کلا از وقتی سیستمو فروختم یک گیم هم نزدم 🙁 🙁 🙁
آقای امیر حسین دهنوی با انتخاب inside به عنوان بهترین موسیقی و صداگذاری نشون دادی فهمت خیلی بالاس از بازی ایول داری
باش فهمیدیم اینساید خوبه، اصلا inside بهترین بازی تاریخ ایران و جهان. خوبه؟
حالت خوبه شما؟؟!نیاز به گفتن شما نیست inside همین که با وجود مستقل بودنش نامزد بهترین بازی سال شده و سه بخش دیگه هم نامزد شده نشون میده چقدر فوق العادس…دیگه از کسی که میگه inside موسیقی و داستان نداشت انتظار دیگه ای نمیره(تو بخش روایت داستان و صداگذاری و موسیقی نامزد شده این بازی حالا اینکه شما درک نکردی یا خوشت نیومده دلیل نمیشه بازی رو زیر سوال ببری)
دقیقا والا من هم خیلی وقت پیش مس گفتم شانس اصلی بهترین بازی سال هستش ، یه سری هم طبق معمول نمک می ریختن که اره اصلا شانس نداره و مستقل هستش و …
کسایی که نمک ریختن داداش هنوز نفهمیدن بعضی بازی ها هنرن نه فقط سرگرمی
سلام جناب آقابابایی عزیز ممنون و خسته نباشید به شما و بقیه عزیزان که زحمت نوشتن مقاله رو کشیدن،بنظر من داستان سرایی هم جای دارم سولز۳ خالیه،البته نظر شخصیه
خسته نباشید کارتون عالی بود.سعید جان همیشه حق دارک سولز رو خوردن امسالم میخورن.ولی این چیزی از ابهت بازی کم نمیکنه
خداوکیلی تا کی باید من تو کف انچاتد ۴ و دارک سولز ۳ بمونم! :reallypissed: ایا تا اخر این ماه میتونم یه پرو بخرم!؟نمیدونم.خخخ انشالله
به نظرم پوکومون تورنمت لیاقت بهترین بخش عنوان مبارزه ای هستش و برای بهترین بازی موبایل و کنسول دستی هم قطعا Fire Emblem Fates گزینه به مناسب بهتری هستش و برای طراحی هنری هم جای ویتنس و gears of war 4 به شدت حس می شه و به نظرم حق فایرواچ هستش و برای برترین اجرا هم به شخصه لینکن کلی رو ترجیح می دم
یه توضیحی برای دوستانی که با انتخاب صدا گذاری و داستان مشکل دارن بدم(نمیخوام از inside طرفداری کنم فقط میخوام بدونین معیار چیه… ممنون میشم تا آخر بخونین )
ببینین تو بخش موسیقی میان هر بازی رو تو سبک خودش بررسی میکنن و نیاز نیست حتما تعداد ترک های موسیقی زیاد باشه یا هیجان انگیز باشه و….باید صدا گذاری تابع اتمسفر و محیط بازی باشه یعنی به صورتی که شما اگه چشم هاتون رو هم بستید با موسیقی بتونید اتمسفر بازی رو تشخیص بدین و Inside اینکارو بسیار هوشمندانه انجام داده…
در مورد داستان ببینین دوستان یکی از امضاهای playdead داستان بازی هاشه خیلی ها از کلمه ی مبهم استفاده میکنن در صورتی اصلا اینطور نیست شما اولین چیزی که به ذهنت رسید در مورد داستان inside همون میشه داستان بازی مثلا بعضی ها داستان بازی رو در رابطه با سرطان میدونن یا بعضی ها معتقدن رنگ های سیاه و قرمز مربوط به نازی ها و مسائل شستشوی ذهنی و سیاسی میتونه باشه که منطقی هم هست(یعنی ببینین چقدر playdead کارشو خوب انجام داده که حتی موضوعی مثل سرطان و نازی ها که ربطی به هم ندارن رو از داستان بازی برداشت کردن گیمرها و البته خیلی برداشت ها متنوعه و جای بحث داره)از دوستانی که تا انتها خوندن ممنونم 😉
به عقیده بنده همه اشخاصی که در بازی مشاهده کردیم همه بازیچه سیستم بودن ( حتی خود پسر بچه قرمز پوش )
با توجه به پایان مخفی بازی همینطوره که شما میگین خب تردیدی هم توی این قضیه نیست ولی برداشت ها از اینکه این پسر بچه و سیستم و اون موجود مو بلند و آدم ها و رنگ لباسشون و خیلی چیزایه دیگه نماد چیه متفاوته
واقعا برای من عجیب بود که اون پری دریایی مو بلند میاد زندگی پسر بچه رو نجات میده ولی در عین حال در مراحل قبلی میخاد جون پسر بچه قرمز پوش را بگیره !! واقعا عجیب بود
خب دیگه آنچارتد و اینساید همه جوایزو درو کردن فقط خیلی خوشحال شدم بهترین استراتژی سال توتال وار وارهمر شد چون با سری توتال وار خیلی خاطره دارم و قبلا هم گفتم که بهترین بازی عمرم روم توتال وار ۱ بوده.
همه انتخابا عالین
اما بخش مربوط به صدا گذاری واقعا بتل سر تره
در ضمن برترین مولتی بتلفیلد ۱ هست، کار سختیه جنگوبه اون شاهکاری بهتصویر بکشی
و این گونه بود که بعضی گریستند