لینک، در رنگهای مختلف | نقد و بررسی بازی The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
یادم نمیآید که یک بار در هر منبع و مرجع و سایتی، لیستی از برترین بازی ها، شخصیتها یا پرفروشترین بازیهای تاریخ منتشر شده باشد و اسم سری The Legend of Zelda در همان اوایل لیست به چشم نیاید. از آنجایی که هیچ موفقیتی بیدلیل نیست پس باید قبول کرد که این سری حتما نکات و المانهایی فراتر از دیگر عناوین داشته و دارد که همواره در جدول برترینها، در جمع بالانشینان حاضر بوده و هست. به نوعی میتوان گفت سری The Legend of Zelda معنای خالص یک گیمپلی اکشن ماجرایی است و همواره سرگرم کننده ترین گیمپلی ها را در بین عناوین این سبک داشته است. گیمپلی جذابی که در ترکیب با شخصیتهایی بسیار دوست داشتنی یعنی لینک شجاع و پرنسس زلدای محبوب و همچنین داستانی جذاب به سبک قصه های پریان، توانسته است تا جای خود را در دل بازیبازان و منتقدان طی سالها حفظ کند و یک بار دیگر ثابت کند که هیچ شرکتی مانند نینتندو قادر به همیشه بالا نگاه داشتن فرنچایزهای محبوبش نیست و حتی طی عرضه حدود ۱۸ نسخه از این سری، همواره یک سطح کیفیت بالا و بسیار جذاب را حفظ کرده است آن هم معمولا بدون در اختیار داشتن فاکتور گرافیک که یک اصل مهم در عناوین امروزی به حساب میاید.
نام بازی: The Legend of Zelda: Tri Force Heroes
سازنده: Nintendo EPD و Grezzo
ناشر: Nintendo
ژانر: Action-adventure
پلتفرم: Nintendo 3DS
تاریخ انتشار: ۲۲ اکتبر ۲۰۱۵ (۳۰ مهر ۱۳۹۴)
امتیاز متا: ۷۳/۱۰۰
سری زلدا به طور کلی و در اصل یک عنوان همواره تک نفره به حساب میآید و هیچگاه به عنوان یک بازی چند نفره مطرح نبوده است تا این که کپکام و نینتندو تصمیم گرفتند به جهت جدیدی نیز بروند و اینگونه سری اسپین آف Four Swords را خلق کردند. Four Swords که در اصل یک بخش اضافه شده به نسخه بازسازی شده A Link to the Past برای پلتفرم Game Boy Advance بود، یک ماجراجویی کوچک و بسیار سرگرم کننده بود که به بازیبازان اجازه می داد با هم متحد شده و در قالب یک تیم به گشت و گذار و باز کردن راه خود از میان سیاهچال های کلاسیک سری زلدا بپردازند. سرانجام این بازی بر روی کنسول Game Cube به یک بازی مجزا تبدیل شد که عالی و بی نظیر بود ولی بسیار سخت بود که با هم جمع شوید و بازی کنید. اکنون همان ایده در قالب یک بازی به نام The Legend of Zelda: Tri Force Heroes دوباره مطرح شده است و بحث زلدای Co-op و چند نفره را به یک مرحله بالاتر ارتقا داده و البته تعداد را از ۴ نفر یه ۳ نفر کاهش داده است.
البته نینتندو با عناوین چندنفره Co-op غریبه نیز نیست و عناوینی مثل uper Mario 3D World و Super Mario Bros. U را نیز با بخش داستانی در قالب همکاری ۴ نفره منتشر کرده است ولی این عناوین از آنجایی که بر پایه بازی تک نفره طراحی شده بودند، تجربه بخش چند نفره در آنها کمی شلوغ و به قول خودمان درهم برهم بود. عناوین اسپین اف سری Four Swords یعنی The Legend of Zelda: Four Swords و Four Swords Adventures بازی های بسیار عالی و جذابی بودند ولی مشکلاتی هم برای چند نفره بازی کردن داشتند. اکنون عنوان The Legend of Zelda: Triforce Heroes تجربه گیمپلی را دقیقا بین این دو بازی برای ما به ارمغان آورده است. در این مقاله قصد داریم به بررسی بخش های مختلف عنوان The Legend of Zelda: Tri Force Heroes بپردازیم و ببینیم که آیا این عنوان هم موفق شده است تا در سطح نام بزرگی که یدک میکشد عمل کند و یک عنوان موفق دیگر را به تارخچه پر بار سری زلدا اضافه کند یا خیر. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
بازی The Legend of Zelda: Triforce Heroes از نظر داستانی و زمانی، دقیقا بعد از وقایع نسخه A Link Between Worlds اتفاق میافتد و هر دو بازی نیز یک پروتاگونیست دارند. در riforce Heroes لینک محبوب ما خود را در سرزمین Hytopia که در نزدیکیHyrule قرار دارد، مییابد که ساکنان آن وسواس زیادی به Fashion یا همان مد خودمان دارند. این تا زمانی است که یک جادوگر، پرنسس Styla را با یک لباس زشت و زننده همیشگی نفرین می کند! ساکنان سرزمین از ترس این که آنها نیز نفرین شوند همگی لباس هایی زشت و کهنه به تن میکنند. برای بازگرداندن نطم و آرامش، پادشاه سرزمین فراخوانی برای قهرمان یا قهرمانانی برگزار میکند که آنقدر شجاع باشند که به دل تاریکی در سرزمین Drablands سفر کنند و با ملکه آن سرزمین که همان جادوگر است مبارزه و مقابله کنند. اینجاست که لینک، یا بهتر بگوییم لینکها به میدان میآیند. داستان بازی در مقایسه با دیگر عناوین اصلی سری زلدا در سطح پایینتری قرار دارد و چندان به یاد ماندنی نیست. در واقع داستان در این بازی بهانهای برای کشاندن بازیبازان به دل گیمپلی بازی است اما چندان هم بد نیست و لااقل در زمینه روایت، بهتر از خود داستان عمل میکند.
زبان بصری و گرافیکی این بازی فوقالعاده است و به خوبی با شما ارتباط برقرار می کند. این عنوان بر روی همان انجینی که بازی A Link Between Worlds ساخته شده بود، پیاده شده است و به همین دلیل استایل هنری و طراحی دشمنان بازی بسیار مشابه با آن بازی هستند. نکته ای که به خوبی در این بازی پیاده شده است بازگشت به ریشه های کلاسیک و دوست داشتنی سری زلدا است در حالی که با این وجود همه چیز تر و تازه و جدید به نظر می رسد و حس تکراری بودن ندارد.
شخصیت های جدید و بسیار جذابی در این بازی درسرزمین Hytopia به شما معرفی مانند Madame Couture که یک استایلیست و طراح مد است و زمان زیادی در بازی را نزد او خواهید گذراند. Madame Couture در حقیقت منبع اصلیترین مکانیک بازی است یعنی: لباسها. از آنجا که هر مرحله دارای مجموعه آیتمهای مشخص شده و تعریف شده خود است، در واقع لباسها جای داشتن یک Inventory یا کوله پشتی برای نگه داشتن آیتمها را گرفتهاند. تفاوت اینجاست که هیچ یک از لباسها در این بازی برای پیشرفت در مراحل بازی ضروری و حتما لازم نیستند به استثناء لباسهای Hero. هر لباس قابلیتها و Perk های مختلفی را نسبت به بقیه دارد مانند داشتن خط سلامتی (قلبهای) بیشتر، یا قابلیت شنا در گدازهها. گذراندن مراحل بازی، آیتمهای لازم برای ساختن لباسهای مختلف را در اختیار شما قرار میدهد.
انواع مختلفی از مواد اولیه در بازی وجود دارند، بنابراین بازی کردن چندین و چندباره یک مرحله برای به دست آوردن مواد لازم برای ساختن لباس مورد علاقهتان، جایی است که بازی ارزش تکرار بسیار بالایی پیدا میکند. همچنین هر مرحله ۳ چالش اختصاصی نیز دارد (مثل ۳ ستاره کردن بازی های موبایل که مثل خوره به جان آدم میافتند) که انجام دادن این چالشها و تکمیل آنها برای دست یابی به یک سری از لباسهای ویژه، حیاتی میباشد. در پایان هر مرحله هر یک از لینکها میتوانند از بین ۳ صندوق یکی را انتخاب کنند و به طور تصادفی از آیتمهای آن بهرهمند شوند که این آیتمها همانطور که گفته شد برای تهیه لباسهای جدید در بازی به کار میروند.
همچنین زمانی که در بخش Coliseum که مخصوص مبارزات PvPvP بازی است نیز این لباسها به کار و کمک شما میآیند. زیرا علیرغم این که در این بخش کلی لباس مختلف با انواع و اقسام Perk ها در برابر هم قرار می گیرند ولی بازی به طرز بسیار عالی و جذابی بالانس و متعادل است. باور کنید که مبارزه بین تنها ۳ نفر، شاید در خیلی از مواقع لذتبخش تر از مبارزات تیم در برابر تیم با تعداد نفرات بالاست (البته در برخی مواقع، نه همیشه). Coliseum برای به دست آوردن مواد اولیه برای ساخت لباس نیز مجل بسیار خوبی است، البته اگر این قدرت را در خود میبینید که میتوانید دیگر بازیکنان را شکست دهید!
درست مانند دیگر بازیهای چند نفره قبلی در سری زلدا، در Triforce Heroes نیز شاهد وجود چندین منطقه جداگانه هستیم که هر کدام به چند بخش جدا تقسیم شدهاند و در مجموع به ۳۲ عدد ماموریت میرسند و بازیبازان پس از باز و آزاد کردن این ماموریتها میتوانند هر چند بار که خواستند به آنها بازگردند و مواد اولیه جمع کنند. به جای ۴ نفر معمول، در این بازی فقط ۳ نفر میتوانند شرکت کنند اما مکانیک های جدید totem و طراحی مراحل کوچکتر، وجود چهار بازیکن را کمی بیش از حد دست و پا گیر و تنگ کردهاند. اگر نمیخواهید با دو دوست یا دو غریبه بازی را انجام دهید میتوانید به تنهایی هم آن را به سبک سایر عناوین زلدا انجام دهید. وقتی بازی را به تنهایی انجام دهید دو شخصیت دیگر به صورت مجسمه هایی از لینک میشوند که در هر زمان میتوانید بین این شخصیتها سوییچ کنید.
بازی تک نفره فقط برای کسانی است که میخواهند خود را به چالش بکشند زیرا در هنگام مبارزه با باسها سوییچ کردن مداوم بین شخصیتها کاری بسیار سخت و گیج کننده و دشوار میشود. پیش رفتن در بازی به تنهایی سرگرم کننده و جذاب است ولی لذت اصلی بازی در تجربه آن با دیگران و به خصوص دوستان نهفته است. وقتی با دو دوست خود بازی را انجام دهید، اوج لذت بازی را درک خواهید کرد زیرا هر بخش بازی نیاز زیادی به کلی همکاری و کار تیمی دارد، پس ارتباط برقرار کردن با کسانی که دارید با آنها بازی میکنید خیلی مهم است و تفاوت بسیار زیادی را نسبت به حالتی که با غریبه ها بازی میکنید و با آنها در ارتباط نیستید ایجاد میکند.
صحبت از بازی کردن با غریبهها شد. بد نیست بدانید این قسمت (یعنی بازی با دو غریبه)، جایی است که بازی مشکلدار میشود. در اوایل بازی که پازلها و باس فایتها نسبتا ساده و راحت است، هر گروه و تیمی چه دوست و چه غریبه میتوانند آنها را راحت پشت سر بگذارند و متوجه میشوند که باید چکار کنند. پس از این که نصف بازی گذشت، تمام موارد موجود در بازی سختتر و پیچیدهتر میشود و حتی با وجود این که بازی گزینههای محدود ارتباطی با دیگر همتیمیهایتان از طریق ۸ Emote در بازی را در اختیار شما قرار داده است ولی به هیچ وجه کافی نیستند. فقط گفتن این که “یک آیتم را در یک جای خاص استفاده کن” به یک نفر، دلیل نمیشود که وی متوجه شود چگونه باید آن را استفاده کند. البته رد کردن این مراحل به همین صورت نیز غیر ممکن نیست ولی نیازمند صبر و حوصله و آزمون و خطاست که در یک چنین عنوانی کار بسیار سختی است. همچنین وقتی یک بازیکن تیم را ترک کند تمام بازیبازان به لابی بازگردانده میشوند تا دنبال جایگزین بگردند. این مسئله پیشروی در قسمتهای مختلف بازی را خسته کننده و تکراری میکند.
بگذارید اینگونه بگویم: “The Legend of Zelda: Tri Force Heroes عنوانی است که تنها و تنها باید با دوستانی آن را بازی کنید که میتوانید با آنها در ارتباط باشید.”
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes یک تجربه زلدای لذتبخش است که مکانیکهای جذاب بازی چندنفره و کار تیمی را (مانند سری Four Swords) با المانهای زیبای سری زلدا ترکیب کرده است. نتیجه یک بازی جذاب و به طرز انکار ناپذیری لذتبخش است که با وجود چند نفره بودن کاملا حال و هوای سری زلدا را دارد. بازی تنها هنگامی که با غریبه ها بازی میکنید برای ارتباط برقرار کردن برای شما مشکل ایجاد میکند. یک سیستم پیام ساده میتوانست بسیاری از این مشکلاتی را که حتما هنگام بازی با غریبهها و به ویژه هنگام حل کردن پازل های دشوار و مبارزه با باسهای سخت، حس خواهید کرد برطرف کند، زیرا به هر حال همه که نمیتوانند با دوستانشان بازی کنند و با آنها ارتباط برقرار کنند.
Triforce Heroes یک فرصت خوب برای علاقمندان بازی چند نفره و همچنین علاقمندان سری زلدا است که بتوانند از انجام یک عنوان جذاب لذت ببرند و با یک تیر دو نشان بزنند، به ویژه اگر قصد داشته باشید تا این عنوان را با دوستانتان بازی کنید چون در اصل این بازی بر اساس همکاری چند نفره ساخته شده است. قطعا طرفداران سری زلدا نه از این بازی و نه از هیچ عنوان دیگری که نام این سری افسانهای را داشته باشد نمیگذرند و برای کسانی هم که آشنایی با این سری ندارند، The Legend of Zelda: Tri Force Heroes یک فرصت خوب برای تجربه این سری مخصوصا با همراهی دوستان است. اگر بخواهیم در یک جمله به ارزش این بازی اشاره کنیم باید گفت این عنوان کاملا ارزش خریدن و وقت گذاشتن و بازی کردن را دارد و یکی از عناوین جذاب سری زلداست که موفق شده است تا اصالت نام این سری را حفظ کند. اگر به دنبال یک بازی زیبا بر روی کنسول دستی دوشتداشتنی Nintendo 3DS خود هستید، The Legend of Zelda: Tri Force Heroes یکی از بهترین گزینههاست. پس عجله کنید و با لینکها همراه شوید.
پر بحثترینها
- ۱۵ مشکل بزرگ سری GTA که طرفداران سرسخت نمیخواهند به آنها اعتراف کنند
- ویدیو: مقایسه Call of Duty Black Ops 6 روی PS5 و Xbox Series X/S [زیرنویس فارسی]
- نقدها و نمرات بازی Dragon Age: The Veilguard منتشر شدند
- رسمی: سونی دو استودیوی Neon Koi و Firewalk، سازنده Concord، را تعطیل کرد
- نقدها و نمرات بازی Call of Duty: Black Ops 6 منتشر شدند
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- بیش از ۸۰ بازی برای PS5 Pro بهینه شدهاند
- گزارش: کارگردانان بازی Marvel’s Wolverine نقش خود را رها کردند
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- تحلیلگر: Ghost of Tsushima ارزش سرگرمی و عدم تحمیل ایدئولوژی را در اولویت قرار داد
نظرات
عالی بود ممنون بابت نقد خوبتون
مرسی از شما دوست عزیز.
کلا شما سبک مقاله هات برخلاف نویسنده های دیگه سایت خاصه که بخاطر این بهت تبریک میگم ! موفق باشی .
نظر لطف شماست و باعث افتخار بنده هست که کاربرای عزیز سایت مثل شما از مقالات بنده استقبال می کنم. امیدوارم که همیشه بتونم رضایت خاطر شما گیمرهای عزیز که بزرگترین خانواده من هستید رو جلب کنم. ممنون از شما.
ممنون اقای آقا بابایی عالی بود
تشکر از شما. لطف دارید.
تشکر بابت نقد زیبا
سری legend of zelda همیشه جزو بوده که دوست داشتم تجربه ش کنم اما با توجه به یکسری مشکلات این اتفاق شاید تا آخر عمر گیمر اییم هم پیش نیاد
باز هم یکی دیگر از عناوین زیبای نینتندو..
تشکر از شما. انشالله که بتونید تجربه کنید.
یک نقد زیبا و لذت بخش با شوخی ها و طنز خاص آقای آقابابایی :yes: آقابابایی مچکریم :rotfl: :yes:
خیلی متشکرم از لطف شما. سلامت باشید.
وای خیلی شاخه این بازی :dazed: :dazed: :dazed: :dazed: 😀
من فکر نمی کردم ! که تلویزیون و تبلیغاتش بتونه ! این قدر روی افکار بیننده ها تاثیر بزاره !!!
کاربر های گیمفا با اسم های :
آقای حیاطی : مجری اخبار
کیمیا : سریال
روغن شفاف اویلا : این رو چی بگم آخه
از فردا کاربر ها با نام های
پشمک حاج عبدالله
بستنی عروسکی میهن
عادل فردوسی پور
و غیره رو دیدید نباید تعجب کنید !!!
بنده رو یادت رفت که اسم یکی از تاثیر گذار ترین شخصیت تاریخ رو گذاشتم
😐 وای بر ادمایی مثل تو که از این شخصیت چنین چیزی میسازن وای برتو باد
____
قبل از اینکه به این شخصیت بزرگ مرتبه چنین چیزی بگی برو زندگی نامشو بخون هیتلر شخصیتی بود که با کشتن ح،یوانات کاملا مخالف بود اما در، کشو،ر ما به س،گ ها اسی،د تزریق می،ک،نن 😐
با مش،روب سی،گا،ر مخالف بود 😐 هزاران ویژگی باور نکردنی دیگه 😥 عاش،قشم 😥
بابت اسپم ببخ،شید آقای آقابابایی 😉
عزیزم آدم هایی کش،ت و میخواست بکشه که الان از دا،عش هم بدترن فکرکنم بدونی کی هارو گفتم هیتلر ادمی بود که میخواست کل جهان یکی باشه مخالف تمام بدی ها بود و به نظر من جاش در به،شت نباشد باید توی جه،نم هم نباشه اگه اینجور باشن کسایی که داع،ش هارو در عرا،ق میکشن(کر،دهای عزیز)اون هاهم باید ب،رن جهنم درسته تکرار میکنم خواهش مندم برو ویژگی هاشو بخون،،بخاطر این خود،ک،شی کرد که نمیخواست دست روسیه متج،اوز کشته بشه که حتی روسی،ه نصف ایران هم برد
البته هیتلر ۴۲ بار میخواستن به قتل برسون،نش که نتونستن 😉
اسپم ها رو پاک کردم ! 🙂
بخاطر اسپم ها ببخشید آقا سعید !
خیلی ممنونم. اختیار دارید.
ممنون از شما.
اخه اقای سعید آقابابایی والله زش،ته داش چرا نظرارو پاک میکنی
من هیچ نظری رو پاک نکردم هیچ وقت. نه این مقاله نه هیچ مقاله دیگه ای.
آفرین به شما
آقا من رو لینک قرمزه کلیک کردم اتفاقی نیفتاد
لینک خرابه یا بد جایی زدم؟
ممنون مرد قلم طلایی،خیلی نقد و بررسی خوبی بود
سلامت باشید. ممنونم از این لقب زیبا. نظر لطفتونه. من فقط از صمیم قلب عاشق بازی هستم و از دلم می نویسم در مورد بازی ها.
بهترین بازی تاریخ از نظر منتقدان…
البته با روز های اوجش هنوز خیلی فاصله داره
ممنون بابت نقد دیگه هفته ای دو تا نقد از شما عادی شده ممنون بابت زحمات شما :yes: :yes: :yes: :yes:
واقعا این سری محشره.
خواهش می کنم. ممنونم از شما که می خونید مطالب رو.
من زیاد حوصله خوندن ندارم ولی نقدهای شما باعث میشه بخونم واقعا نقد منصفانه ای بود :heh:
به امید نقدهای بهتر و بیشتر :yes:
موفق باشید 🙂 :yes:
تشکر از شما. امیدوارم راضی باشید.
سلامت باشید.
لینک واقعا یکی از بزرگترین قهرمانهای بازیهای ویدیوییه. متاسفانه ۳DS ندارم و به هیچ وجه نمیتونم این بازی رو تجربه کنم ولی با خوندن نقد آقای آقابابایی انگار وارد بازی شده بودم.
ممنون بابت نقد زیبا
لینک و سری زلدا واقعا یکی از برترین قهرمان ها و برترین سری بازی های ویدئویی در دنیا هستن. معنای گیم پلی اکشن ماجرایی در این سری هست. انشالله بعدا تجربه می کنی اشکان جان.
خیلی ممنون از لطفی که داری به من اشکان عزیز.
“بر روی لینک مربوطه کلیک کنید!”
یکی از زیبا ترین جملات گیمفا!
لینکای کوچولو رو از قد بلندها(مث اونی که تو هیدر نقده) بیشتر دوس دارم چون بیشتر با جو سازگارن.
ممنون ازنقد خست نباشید.
تشکر فراوان ازشما. ممنونم.