به سردی یک نمایش ساده| بررسی اپیزود چهارم عنوان Game of Thrones
سری بازیهای تلتیل مدت زمانی طولانی در دل هر گیمر داستاندوستی جایی گرم و نرم برای خود یافته بود. این محبوبیت از تازگی بیش از اندازهی عناوین این کمپانی و کیفیت روایت داستان بسیار عالی آنها نشأت گرفته بود. این تازگی، در بسیاری از مکانها باعث میشد که چشمانمان را بر آن چیزهایی که در درون بازیهایشان بود و سبب ناراحتیمان میشد، ببندیم. حقیقتبین که باشیم میپذیریم که انصافا اغلب منتقدان و گیمران، زمانی که جلوهی جذاب نقش داشتن در داستان یک بازی آن هم به آن دقت را مشاهده کردند، خیلی حواسشان به لودشدن یا نشدن تکسچرها، جذابیت گیمپلی از جهات مختلف و … نبود و فقط فرو رفته بودند در عمق داستانی “گرگی در میان ما” و “مردهی متحرک”. حالا مدتها گذشته است و تلتیل دیگر نمیتواند به خاطر تازگی ما را به سادگی جذب خود کند و باید فعالیتهای بیشتری انجام دهد تا ما را راضی نگه دارد. این را هم در نظر بگیرید که هماکنون این کمپانی رقبای بزرگی هم به خود میبیند و مانند گذشته یکهتاز این عرصه نیست. حال زمانی که انتظارات ما از عناوین این سبک بالا و بالاتر میرود، وقتی که قسمت چهارم از سری بازی “بازی تاج و تخت” ساختهی تلتیل را تجربه میکنیم، انتظار یک چیز عالی را داریم اما در اوج تاسف میبینیم که این اصلا آن چیزی نیست که دوست داشتیم… پیشرفت را رها کنید! این بازی حتی استاندارد و کیفیتهای قبلی را هم ندارد..!
از همان لحظهای که هر بار با امید و آرزو وارد یکی از عناوین ساخته شده توسط تلتیل میشویم، باز هم میبینیم در بسیاری موراد همان آش است و همان کاسه. تمام نقد این اپیزود را هم باید دقیقا از همین نقطه آغاز کرد، یعنی جایی که تلتیل بهبود، پیشرفت و اینگونه چیزها را فراموش کرده است. چهار اپیزود میگذرد اما هنوز هم زمانی که وارد بازی میشوی، همه چیز به صورت دائم، گیر میکند. هنوز هم وقتی آغاز اپیزود چهارم را میزنی، تا ده ثانیه صدای شخصیتها زودتر از تصویری آنچه گذشت به گوش میرسد. هنوز هم بازی در طول حرکت در محیط چندین و چندبار گیر میکند و متاسفانه هنوز هم وقتی به دیوارهای فلعهها نگاه میکنی تسکچرها برخی لود میشوند و برخی در حال چشمکزدن هستند!
البته این نکات مربوط به قسمت چهارم این عنوان نیست، بلکه واقعبینانه باید بگوییم که این عیبهای آزاردهنده همیشه در عناوین تلتیل با قدرت حضور داشته اند. اگر آنها به چشممان نمیآمد از تازگی بیش از حد این عناوین و وجود نداشتن رقیبی برای مقایسه بود. البته فقط هم این نیست، باور کنید تلتیل قدرتمندانه پسرفتهایی را نیز تجربه کرده است. عناوین قبلی هم این مشکلات را داشتند اما باور کنید در GAME OF THRONES همهی چیزها شدتی دوچندان یافته است. مشکل زمانی خیلی به چشم میآید که عنوان LIFE IS STRANGE را میبینیم که با همین سبک عرضه چهقدر روان و بیعیب ما را در دنیای مکس فرو میبرد. مشکل زمانی چشمانمان را آزار میدهد که همین ماههای پیش RE REVELATIONS 2 را که عرضهشدن آن هم به صورت اپیزودیک بود اما با آن گیمپلی بسیار پیچیدهترش هیچ کدام از این مشکلات فنی را نداشت، تجربه کرده باشیم. (به اشتباه برداشت نشود که این دو عنوان کاملا بیعیب بوده و از شاهکارهای دنیای گیم به شمار میروند، به هیچعنوان منظور نویسنده در این اشاره چنین چیزی نبود و فقط به روان بودن گیمپلی و عدم وجود مشکلات شایع در عناوین تلتیل در آنها اشاره کرده است)
اولین مشکل “پسران زمستان” این است که هیچکدام از مشکلات فنی موجود در قسمتهای قبلی، در آن برطرف نشده اند و این بدان معناست که گویا سازندگان میخواهند به همین شکل، استوار و محکم! پیش روند و اصلا ککشان هم نگزد که این مشکلات دارد بازیکن را آزار میدهد!
داستان در این قسمت نه آنقدر بینظیر است که بخواهیم آن را در نکات مثبت جای دهیم و انصافا نه آنقدر ضعیف است که آن را نکتهای منفی در نظر بگیریم. در کل چیز بینابینی است! روایتش گاهگداری بسیار ضعیف و در بعضی سکانسها هم در اوج به سر میبرد. دیالوگها بعضی مکانها بسیار سرد و آزاردهنده و در بعضی جاها نیز خوب و قابل قبول است. در کل تلتیل در این قسمت و در بخش داستانی آن یکی به نعل زده و یکی هم به میخ.
داستان در این قسمت دقیقا به مانند گیمپلی، شاید اتاقهای بسیار زیبا و دلربایی را نشانمان نمیدهد اما انصافا درهایی روبهرویمان باز میکند که باعث میشود تا قسمت بعدی امیدوار بمانیم که در داخل آنها چیزهایی جذاب برایمان آماده شده باشد. از جهتی هم نباید فراموش کنیم که تلتیل همیشه در همهی عناوینش، آنقدر پایانها را برایمان خفن!!! رقم میزد که ما همواره آن عناوین در ذهنمان باقی میماند و این طور که به نظر میرسد، تلتیل برای “بازی تاج و تخت” هم نقشهی مشابهی ریخته و شاید اوج داستانش را در قسمت ۵ و ۶ برایمان تعریف کند. آن موقع است که متاسفانه این آدمی اهمیتدهنده به پایان! دیگر حرفی از خستهکنندگی فلان قسمت و نبود جذابیت در آن اپیزود و … حرفی نمیزند و به هر کس برسد بازی را به وی توصیه میکند. (مثال بارز این امر هم فصل دوم عنوان THE WALKING DEAD ساختهی همین کمپانی که خیلی ساده برای رسیدن به محبوبیت کامل از موهبت استفاده از یک پایان فوق عالی بهره برد)
در اوح پرداختن به کلیشهها باید گفت قسمت چهارم حداقل در داستان این عنوان حکم یک پل را دارد. (کلا این اواخر نویسندگان خیلی به معماری و در نوع تخصصی آن پلسازی علاقهمند شده اند) قسمت چهارم قرار نیست چیزی را از قبل به بعد وصل کند بلکه قرار است شخصیتهایمان را به شکلی که بعضا خستهکننده هم میشود از مسیرهای طولانی رسیدن به اهدافشان بگذراند، هدفی که این اپیزود در آن موفق عمل کرده است. آن چیزهای آزاردهندهی داستانی هم تقصیر جادههاست که به شدت طولانی هستند و در بسیاری موارد هم آراسته نشده اند. یکی از مشکلات بزرگ این قسمت چیزی نیست جز این که داستان در بخشی از آن که واقعا آنقدر جذاب نیست کش داده شده است و این موضوع حتی به محتویات خوب داستانی موجود در این اپیزود صدماتی را وارد میکند. انگار عیب اصلی این اپیزود را میتوان در اوج سادگی بدین شکل بیان کرد: “هیچ اتفاق خاص و درگیرکنندهای در این قسمت روی نمیدهد و اگر هم روی میدهد انقدر عناصر دیگر داستانی ضعف داشته اند که روی آن سرپوشی قرار دهند. انگار تمام داستان این ایپزود به سردی یک نمایش ساده پیش میرود.”
یکی از نکات آزاردهندهی داستانی نبود تطابق کامل مابین داستان بازی و سریال است که در بعضی مواقع خیلی روی اعصاب میرود. البته اگر منطقی هم باشیم باید بپذیریم که بهترین نویسندهها هم شاید نتوانند این سکانسهای نامتقارن را حذف کنند و این شیارهای داستانی واقعا قابل پرکردن نیستند. چرا که سریال بخش اعظمی از داستانش را روایت کرده است و همه میدانیم که HBO داستان را دقیقا عین کتاب نقل نمیکند و دستهایی در آن میبرد. از طرف دیگر تلتیل هم به یک خانوادهای که اصلا داخل سریال نیست و در کتاب نقش خیلی زیادی ندارد بال و پر میدهد و بازهم عین کتاب قصهاش را نقل نمیکند و مقداری در آن دست میبرد. خب نتیجه واضح است که این ۳ اثر با هم در بسیاری مکانها ممکن است به تناقض بخورند و بهترین راه این است که هر کدام از آنها را به صورت مجزا در نظر بگیریم و خیلی داستان بازی را به کتاب و سریال ارتباط ندهیم و حتی آنها را مقایسه نکنیم.
گیمپلی بازی در این قسمت در کل خیلی جذاب نیست اما در بعضی زمانها هم چیزی بسیار جذاب و جذبکننده است. این موضوع در تمام بخشهای موجود در گیمپلی این عنوان به خوبی حس میشود. در اغلب انتخابها شاید بازیکن خیلی استرس خاصی برای انتخاب یک دیالوگ نداشته باشد اما بازی در بعضی موارد انقدر خوب فضایش را میچیند که فشردن دکمه برای انتخاب حرفی که میخواهی بزنی واقعا سخت میشود. در بعضی قسمتهای هرچند کم این قسمت، این موضوع واقعا قابل لمس است و موضوع تا حدی جدی میشود که چون عاقبت یک انتخاب را نمیدانی واقعا برگزیدن یک گزینه برایت غیرممکن میشود. این موضوع البته فقط مختص بخش انتخاب دیالوگهای بازی نیست بلکه حتی در گیمپلی عادی هم شما ۸۰ درصد اپیزود را احساس ایستایی میکنید و این موضوع برایتان آزاردهنده است اما در ۲۰ درصد از تجربهی گیمپلی این اپیزود، چیزهایی را میبینید که ش اید دلتنگ آنها هم شده اید و حتی بعضی از آنها برایتان تازه و بسیار جذاب است. به طور مثال جلوههایی بسیاربسیار کم از مخفیکاریهایی که که خیلی در این بازی تجربه نکرده ایم یکی از همین موارد را تشکیل میدهد. این درصدهای کم موجود در گیمپلی اصلی بازی که انصافا جذبکنندهی مخاطب هستند همان درهایی است که گفتم سازندگان باز کرده اند. یعنی میتوان امید داشت در قسمتهای بعدی از این بخشها چیزهای بیشتری ببینیم تا بتوانیم یک گیمپلی هیجانی و عالی را هم تجربه کنیم.
از خوبیهای گیمپلی و گرافیک هنری این قسمت، محیطهای بسیار متفاوت و جذاب موجود در آن بود. انصافا این قسمت، در یک بخش هم حرف و حدیثی باقی نگذاشته باشد، همین بخش طراحی محیطها است، محیطهای مختلفی که هر کدامشان در اوج گرافیک هنری مخصوص تلتیل طراحی شده اند و میزان خوبی از خستهکننده شدن این قسمت کاسته اند و به آن جذابیت بخشیده اند. باید امید داشت که سازندگان در قسمتهای بعدی هم به این اندازه، فضاسازیهای خوبی را به ما نمایش دهند.
در رابطه با مشکلات گرافیکی هم، حرفی بیشتر از آنچه در بالا گفته شد نمانده است. باید دید آیا سازندگان بالاخره در دو قسمت پایانی راهی برای حل کردن آن مشکلات فنی آزاردهنده پیدا میکنند یا خیر…
در یک نگاه کلی میتوان گفت صداگذاری در این قسمت خوب انجام شده است اما اگر حقیقت را بپذیریم به خوبی میدانیم که هنوز مشکلات قدیم را دارد. مشکلاتی فنی که به مانند بخش گرافیک به این بخش هم صدمههای بسیاری وارد کرده است. همان گیر کردنهای آزاردهندهی گاهوبیگاه در بازیست که سبب میشود در بعضی قسمتها هماهنگ نبودن صدا و تصویر به شدت آزارمان دهد. از این قسمت هم که بگذریم به ضعف موسیقیهای بازی در اینق سمت میرسیم. متاسفانه یا خوشبختانه باید پذیرفت بازی هیچ موسیقی تازه و آنچنان فوقالعادهای به گوشمان نمیرساند و شاید جذابترین موسیقی موجود در این قسمت همان MAIN THEME اصلی Game of Thrones بوده باشد.
کلام آخر
اپیزود چهارم از سری بازیهای بازی تاج و تخت در بخشهای زیادی عیبهای بزرگی دارد اما در بسیاری مکانها هم چیزهایی نشانمان میدهد که ما را نسبت به آینده امیدوار میکند. حرفی نیست و فقط باید امیدوار بود سازندگان در قسمتهای بعدی به فکر پیشرفتهای شدید باشند.
پر بحثترینها
- مدیرعامل پلی استیشن: Uncharted برای همیشه صنعت گیمینگ را دگرگون کرد
- چرا GTA IV بهترین ساخته راکستار است؟
- مروری بر عملکرد محتوایی ایکس باکس و پلی استیشن در سال ۲۰۲۴
- گزارش: Intergalactic: The Heretic Prophet شامل عناصر وحشت خواهد بود
- برخی توسعهدهندگان معتقدند که دنبال کردن گرافیک پیشرفته در بازیهای AAA دیگر امکانپذیر نیست
- تعجب تهیهکننده Gears of War نسبت به رویکرد Assassin’s Creed حول روایت در ژاپن
- دیجیتال فاندری ۳ بازی برتر سال ۲۰۲۴ از نظر گرافیک بصری را مشخص کرد
- تحلیلگر: آینده درخشانی در انتظار Xbox خواهد بود
- گپفا ۲۷؛ پنج بازی برتر شما در سال ۲۰۲۴
- ۱۰ بازی برتر سال ۲۰۲۴ به انتخاب آرمین مُکاری، نویسنده
نظرات
خیلی از این بازی خوشم نمیاد چون که خیلی باید اینگیلیسیت خوب باشه بعدشم خیلی داستانش به درد استراتژی نمیخوره وهم گرافیکش باگ زیاد داره درکل از این بازی خوشم نمیاد :no: :no: :no: بابته نقد هم ممنون داداش :yes: :yes: :yes: :-))
خودت فهمیدی چی گفتی؟
گرافیکش باگ داره؟داستانش به درد استراتژی نمیخوره؟
عجب 😐 😐
من تا جای که فهمیدم این دادا از این بازی متنفر :rotfl: 😮
برای لذت بردن از این بازی باید زبان انگلیسی خوبی داشته باشی.وگرنه گیم پلی جذابی نداره 😛
بازی خوبیه واسه تفریح ولی نه واسه اینکه بشینی پاش به کوب بری 🙂
چه متای پایینی :no: :no:
تماشای سریالش خیلی لذت بخش تر از بازی کردنشه
از گرافیکش اصلا خوشم نیامده
بازی سبک point and click امسال فقط و فقط life is strange…
سریالشم خراب شد اخه!
این سریال خراب نمیشه من با ند گفتم با راب گفتم با همشون گفتم اما هرچی میره جلو بهتر میشه انقد شخصیت داره که
در ضمن احتمال زنده شدن … { اسپویل نشه} هم هست
dead kingبیکار نیست که اونو زنده کنه!
البته اگه زنده کنه که چه بهتر!امیدوارم حرف شما درست باشه
اسپویل . هرچند بعضی ها میگن جان اسنو در اصل فرزند خواهر ند استارک و ایگار تارگاریان هستش و جان اسنو یه رگش تارگاریانه و شاید اگه جنازش رو بسوزونن دوباره زنده شه .
تارگارینها موهای بلوند و چشمان بنفش داردند اما جان اسنو اینجوری نیست
مگه بتونه بانوی روشنایی براش یه کاری بکنه
اره این احتمال خیلی هست چون در قسمت های اول استنیس به دستیارش میگه که ند استارک اهل این کارا نبود {در مورد همین جان اسنو }
دوست عزیز ند و راب رو من فقط یه روز ناراحت بودم و بعد واسم عادی شد اما همون شخصی که میگی رو اصن نمیتونم با مرگش کنار بیام دو هفته تو شک بودم.درسته که فصل بعدشم همه میبینیم ولی دیگه سریال به اون جذابی قدیم نیست.
john snow -> white walker
جان اسنوی فقید :shame:
بازی قشنگی نیست(نظر شخصی)
به نظر من اینکه داستان بازی همسو با سریال یا کتابش نیست نکته منفی که براش حساب نمیشه هیچ، یکی از نکات مثبتش باید باشه
بله همینطوره اگر طبق فیلمش ساخته می شد مثل رامبو یا اسپایدرمن شکست می خورد
الان بتمنم طبق فیلم یا کمیک هاش نیست!
ما هم نگفتیم که باید از روی فیلمش ساخته بشه. اما نباید با داستان سریال و کتاب تناقض داشته باشه :yes:
سریالش واقعا حوصلت سر میبره فقط walking dead
شرلوک و breaking bad هم ببین
اینا هم خوبن
HeKT0R داداش دیه سریالش ایقدرا هم بد نیست بلکه عالی هست.
اگرم دقت کنی به آواتارم منم طرفدار واکینگ دد هستم 😀
اینم بازیه Batman Arkham Knight هم بازیه …!
واقعا سریالش حرف نداره جز بهترین سریال هایی که تا حالا دیدم
متاسفانه افرادی زیر اینجور بازی ها نظر میدن که هیچ اطلاعی ندارند…
به نظر من این یه بازی داستان محوره و اصولا مخاطب تحت تاثیر داستان بازی قرار میگیره تا چیزای دیگه بعد طرف میاد کامنت میذاره گیم پلی نداره! 😐
گرافیکش فلانه!! و چون چیزی از داستان بازی سر در نمیارند طلبکارند :|||
بابا برید همون کال آو و اساسینز کرید را بازی کنید شما افرادو چه به این بازی هااااا
بله دوست عزیز… هیچکس نباید به گرافیک هنری این بازی اعتراضی کنه چون واقعا در نوع خودش عالیه. اما باگهای گرافیکی و لود نشدن تکسچرها باعث میشه سطح گرافیک فنی بازی بیاد پایین. قرار نیست این عنوان گیمپلی چالش برانگیز فلان بازی اکشن رو داشته باشه، قرار نیست گرافیک فلان بازی نسلهشتمی رو داشته باشه، اما باید گرافیکش بدون باگ باشه، باید مشکلات فنی گرافیکش برطرف بشه، باید گیمپلیش در نوع خودش کمی بیشتر از ۱۰ دقیقه بخش هیجانی داشته باشه و خیلی بایدهای دیگه که در این قسمت رعایت نشده بود.
مگه Life Is Strange یک بازی آرکید نیست؟ مگه اصلش داستانش نیست؟ مگه گرافیکش خیلی بالاست؟
اما… باگ گرافیکی تقریبا نداره! بازی کاملا روان و بدون گیر کردن اجرا میشه! با این که اغلب مواقع کار اصلی انتخاب دیالوگ هست اما همیشه کنترل کامل شخصیت با تو هست و صحنهها و لحظات هیجانی و اکشن هم کم نداره نه به مانند قسمت چهارم این عنوان که به جز چند دقیقه بیشتر یک فیلمه که پخش میشه و هر چند ثانیه متوقف میشه تا شما دیالوگ رو انتخاب کنی…
نه عزیز، کسی از “بازی تاج و تخت” گرافیک نسلهشتمی نمیخواد. اصلا کسی این بازی رو با اون عناوین مقایسه هم نمیکنه. مشکل اون جایی هست که قسمت چهارم این عنوان به کیفیت بازیهای همسبک خود نرسیده
باید امیدوار بود همونطور که در نقد گفتم، قسمتهای بعدی اونقدر عالی باشه که با Game of Thrones هم با یک خاطرهی خوب خداحافظی کنیم.
ممنون از نظرتون :yes: :yes:
این قسمت بهتر از بقیه بود و این نمره بی انصافیه
فقط چرا گیمفا هی دیدگاهمو می زنه به عنوام مزاحم شناخته شد
ببخشید واسه نظر بی زبط ب خبر، اقا یکی کمک کنخ بد جور تو بلاد بورن گیر کردم تو َold yharnam همه رو کشتک ولی نمیدونم کجا برم دوره خودم میچرخم خواهشا ج بدین دو ووووستان 😥 😥
سلام ببخشید.من یه سوال دارم ولی اول نظرم در مورد این بازی از نظر من زیاد جالب نیست و الکی وقت با ارزشت رو هدر میدی.
حالا سوالم:
من میخوام برای بازیم dlc دانلود کنم اما بازیم ریجن ۲ هست و پوند هم گرون تر از دلاره و اگه بخوام با پوند بخرم میشه ۶۰ هزار تومان اما با دلار میشه ۴۰ هزار تومان.و برای dlc باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه. آیا راهی هست که من dlc رو با اکانت ریجن یک دانلود کنم. و بعد روی بازی ریجن ۲ نصب کنم.
آقا من یه زمانی گفتم این بازی باید توی سبک اکشن RPG باشه …
هنوز زوده. باید کتاب یا حداقل سریالش تموم شه. بازی RPGیی که دو قسمت بشه حال نمیده…
آره به شدت موافقم اگر یه کسی بتونه این بازیو مثل اسکایریم بسازه فوق العاده میشه
اقا تاریخ پخش فصل۶ سریال کیه؟
عید سال دیگه
بهار ۹۵
نقد عجیبی بود. نقد و نمره ای که داده شده هماهنگ نیست. حالا کاری به نقد ندارم نظر استاد بوده دیگه.
بد تر از همه کامنتهان. یکی میگه داستانش به درد استراتژی نمیخوره (!)، یکی میگه این بازی برای تفریحه (انگار بقیه بازیا برای ثواب کردنن) بقیه هم هنوز ملاک بازی خوب و بدشون “گرافیک” ـه.
والا شنیده بودم نوب فا، ولی در این حد تصورشم نمیکردم…
در نوع خودش بازی سرگرم کننده ای هست :blush:
بهترین سریال دنیا! من وقتی این رو دیدم دیگه هیچ سریالی به دلم نچسبید!
به امید دیدن جان اسنو تو فصل هفت!!! بازیشم حرف نداره! بهترین بازی در سبک خودشه!
ما که هیچ ایرادی در بازی ندیدیم! داستانش هم بی نظیره!!!
با سلام من می خوام اینجا البته شرمنده اسپم بدم چون حتما می خوام به این موضوع رسیدگی بشه
ــــــــــــــ
من یه سوال دارم؟ سایتی به بزرگی گیمفا چرا به بخش نظرات رسیدگی نمیکنه؟ ناراحت نشیدا ولی اگه کسی که تاحالا به این سایت نیومده وقتی نظرات دو عدد بچه که خودشون رو قدیمی فرض کردن مثل آقا seven man و هم بازی گرامیشون fox vs xof رو میخونند و میبینند که همچنان دارند به توهین و تیکه انداختن ادامه میدند با خودشون نمیگن (بازم شرمنده) این سایت صاحب نداره؟ تومورها به دل نگیرید اما سایتی که من واقعا از ته دل دوستش دارم دوست ندارم ببینم که یک مشت بچه ی تعصبی ریختن توش دارن سایت رو به نابودی میبرند!! اگه سعی کنین ریشه ی اینجور فقها رو بکنید بخدا ضرر نمیکنید! میبین چه آرامش و صمیمیتی بین بچه های سایت از هر فن پلتفرمی ایجاد میشه!!!!! امید وارم به نظر بنده و کسایی که با من موافق توجه بفرمایید ممنون
ـــــــــــ
خواهش مندم اگه این نظر به بررسی رفت حتما تاییدش کنید چون واقعا باید به این موضوع رسیدگی بشه تشکر از شما جناب محمد حسین جعفریان
بابا گیمفا خودش خوشش میاد من چند بار این حرف های فن بودی ها رو توی پست ها که باعث دعوا شده گزارش تخلف زدم اما پاکش نکردن گیمفا خودش اینطوری دوست داره بازدید سایتشم بیشتر میشه
جان اسنو 😥 😥
فیلمش هم متاسفانه داره خز میشه 🙁
این یکی دیگه نوبره ؟
فیلمش داره خز میشه 😮 😮 😮 😮
این اپیزودش زیادی دیگه کشش میدادن داستان رو یعنی قشنگ میشد قسمت بعد، قسمت اخر باشه. یکم هم داستانش دیگه داره بی منطق میشه…
واقعا این فیلم انگلیسی بد آموزی داره.یا بهتر بگم تهاجم فرهنگیه که فقط میخوان فرهنگ بی بندبار خودشون تو جوامع دیگه جامعه جا بندازن.واقعا جایه تعصف داره که فقط جنبه های جذاب فیلم در نظر میگیریم و از افکاری که در پشت اینجور فیلم ها هستن غافلیم :no: :no: :no: :no: