همه برای یکی، یکی برای خودش | نقد و بررسی Game of Thrones – Episode 2: Lost Lords
در وضعیت فعلی صنعت، بازی های درگیر کننده کمتر دیده می شوند. اما “درگیرکننده” در اینجا به چه معناست؟ شاید در یک بازی شوتر به مدت ۱۰ ساعت به صدها نفر شلیک کنید اما هرگز آن طور که باید با آن ارتباط برقرار نمی کنید و درگیر داستان آن نمی شوید و این مشکل گریبان گیر بسیاری از بازیسازان است. از نظر داستانی، Telltale قبلا هم قدرت خود را ثابت کرده بود اما حالا با ماجراهای محبوب و پیچیده وستروسی، عظمت داستان سرایی و شخصیت پردازی خود را به مرحله ای دیگر رسانده است.
نام بازی: Game of Thrones – Episode 2: Lost Lords
سازنده و ناشر: Telltale Games
پخش کننده: HBO – Home Box Office
پلتفرم ها: PC/PS4/Xbox One/PS3/Xbox 360/iOS/Android
ممکن است که قسمت اول و دوم نسبت به بازی های قبلی Telltale ضعیف تر عمل کرده باشند اما هنوز هم می توانند برای طرفداران این سبک از بازی ها و همینطور دنیای وستروس (کتاب های جرج آر.آر مارتین و سریال Game of Thrones) مهیج و بسیار جالب باشند. همچنین قابل ذکر است که باید از نظر داستانی خیالتان راحت باشد؛ آقای Ty Corey Franck، دستیار شخصی جرج آر.آر مارتین، در ساخت این سری بازی ها به عنوان مشاور داستانی حضور دارد.
بخش هایی از مقاله که با اسپویل داستانی همراهند، مشخص شده اند.
آنچه گذشت…! (حاوی اسپویلر کامل داستانی از قسمت اول و داستان GoT)
در قسمت اول بازی (Iron from Ice) شخصیت های جدید وستروسی ما ماجراجویی خود را آغاز کردند و در طول این قسمت، توانستند پس زمینه خوبی از خود و خاندانشان به بازیکنان ارائه دهند به طوری که می شد سریعا با آن ها ارتباط برقرار کرد. اما این ارتباط در Lost Lords بیشتر و بیشتر می شود. بازی از آن جایی شروع شد که راب استارک (فرزند ادارد استارک از خاندان Stark ها) برای مبارزه با لنیستر ها (یکی دیگر از خاندان های قدرتمند وستروس) می بایست به جنوب این سرزمین می رفت. برای اینکار، به Twins رفته و یکی از نزدیکانش با یکی از دختران والدِر فِری ازدواج کرد. اما والدر فری با خیانت، تمامی استارک ها را قتل عام کرد که این واقعه به عروسی خونین (Red Wedding) معروف است.
Forrester ها که از پرچمداران استارک ها بودند نیز در این عروسی حضور داشته و قتل عام شدند. اما خدمتکار لرد فارستر، یعنی Gared Tuttle نجات پیدا کرد و به Ironrath (مکان اقامت فارسترها) بازگشت. از آنجا بود که خاندان فارستر در لبه سقوط و نابودی قرار گرفت. با تضعیف نیروی آن ها و همینطور به قدرت رسیدن Roose Bolton (در مقام نگهبان شمال وستروس)، خاندان Whitehill ها از این وضعیت سو استفاده کرده و فارسترها را تحت فشار قرار دادند.
در بازی شما شخصیت های متعددی از خانواده فارستر را هدایت می کنید. Mira Forrester به عنوان خدمتکار Margery Tyrell در King’s Landing (پایتخت وستروس) حضور دارد و سعی دارد از نفوذ مارجری برای محافظت از خاندان فارسترها استفاده کند. Ethan (پسر کوچک خاندان) نیز با کشته شدن پدر و برادرش، ارباب شد و کنترل را بدست گرفت. بر سر جنگل های Ironwood همیشه بر سر خاندان ها نزاع بوده است. Ramsey Snow (پسر Roose Bolton) نیز به Ironrath آمد تا در این مورد با فارسترها به مذاکره بپردازد. در این دیدار، Ethan توسط وی کشته می شود. Gared نیز به دیوار (The Wall) فرستاده می شود تا به نگهبانان شب (Night’s Watch) بپیوندد. این پایان قسمت اول یعنی Iron from Ice (آهن از یخ) بود.
اربابان از دست رفته
در قسمت اول بازیکنان با تصمیم ها و دیالوگ های زیادی همراه بودند. تعداد این تصمیم گیری ها در قسمت دوم با افزایش قابل توجهی رو به رو است. شخصیت های جدید به بازی معرفی می شوند و بازیکن می تواند خود را در میان این کرکترهای غنی احساس کند. حتی نحوه برخورد شما با شخصیت های دیگر بر حمایت و رفتار آن ها در آینده اثر می گذارد. بازی Game of Thrones به مانند سریال آن، به نام خود (بازی تاج و تخت) وفادار است؛ در این عنوان، با کشمکش های سیاسی و جدال بر سر بقای خاندان خود رو به رو هستید و این کار از دید شخصیت های مختلف صورت می گیرد؛ شخصیت هایی که مایل ها از یکدیگر فاصله دارند. Lost Lords روایت داستانی از یک خاندان است که از هر موقعیتی برای تثبیت قدرت خود استفاده می کند. می توانید یک عاقل و یا یک سرکش مغرور باشید؛ انتخاب با شماست.
همه برای یکی، یکی برای خودش
به مانند سریال محبوب Game of Thrones (ساخته HBO)، شخصیت پردازی عالی ای در بازی دیده می شود. با هر کسی می توانید رو به رو شوید؛ یک فردی که برای منافع شما کار کند و یا فردی که بر علیه شما باشد. شاید گاهی علایق خود را فدای افراد دیگر کنند و یا اینکه تنها به فکر سود خود باشند. می توانید با خیال راحت این بازی را تجربه کنید چرا که در این قسمت، تلفات نداشتیم! شاید این جمله برای افراد ناآشنا با دنیای وستروس عجیب باشد که برای آن ها نیز توضیح می دهیم: یکی از ویژگی های آقای جرج آر.آر مارتین، خالق این دنیا، “بی رحم” بودن اوست به طوری که به محبوبیت شخصیت های خود توجه نمی کند و هروقت بخواهد آن ها را از میان برخواهد داشت! و این قضیه به جُک رسانه ها و اینترنت تبدیل شده است. البته باید گفت که David Benioff و D. B Weiss (سازندگان سریال) هم دست کمی از ایشان ندارند و گاهی شخصیت هایی که هنوز در کتاب ها زنده هستند را می کشند. با مشاهده قسمت اول هم فکر کردیم که سری Telltale می خواهد این رویه را پیش بگیرد اما قسمت دوم را با خیال آسوده گذراندیم!
تقلای فارسترها – داستان (اسپویلر کامل داستان قسمت دوم)
همانطور که گفته شد، در این قسمت با شخصیت های جدید رو به رو هستیم. یکی از این شخصیت ها، Asher Forrester می باشد که هم اکنون در شهر Yunkai قاره Essos به سرمی برد. عموی وی به سراغ او رفته و با هم در سفری برای بازگشت به خانه همراه می شوند. یکی دیگر از غافلگیری های این قسمت، زنده بودن برادر Ethan، یعنی Rodrick بود که به شدت زخمی بوده و به Ironrath باز می گردد. حال با اینکه وضعیت جسمانی خوبی ندارد، باید این خانواده را هدایت کند. Gared Tuttle نیز به دیوار (The Wall) می رسد و با شخصیت های جدیدی رو به رو می شود. یکی از شخصیت های کلیدی دنیای وستروس یعنی Jon Snow نیز در این قسمت از بازی حضور پیدا می کند. صداگذاری شخصیت هایی چون Margery Tyrell, Tyrion Lannister و Jon Snow توسط بازیگران آن ها در سریال Game of Thrones انجام شده است. Rodrick باید شرایط خاندان را با ثبات نگاه دارد در حالی که با Whitehill ها دست و پنجه نرم کرده و صحبت هایی از ایجاد اتحاد با خانواده Glenmore دارد. از طرفی Garred Tuttle با خانه جدید خود رو به رو و سعی می کند تا تبدیل به یک تکاور شود. Asher Forrester هم در راه شهر Meereen قرار می گیرد.
پیروز یا کشته شو | گیم پلی، گرافیک و موسیقی
همانطور که قبل تر هم گفته شد، تصمیم گیری امری حیاتی در این بازی است. شاید در قسمت اول این تصمیم ها بازخورد چندانی نداشتند اما مشخصا در قسمت دوم، به سرنوشت اتفاقات حیاتی آینده ختم می شوند. مبارزات و صحنه های اکشن بیشتری نسبت به قسمت قبلی وجود دارند و به هیجان هرچه بیشتر تجربه شما می افزایند. برای انتخاب دیالوگ ها باز هم به شما وقتی محدود داده می شود و باید از حداکثر حواس خود استفاده کنید. البته به راحتی می توانید با کلیک بر روی Pause، بازی را تا هروقت که می خواهید نگه دارید و دیالوگ مورد نظر خود را خوانده و انتخاب کنید! اما مسلما بدون استفاده از آن، با تنش و هیجان بیشتری در بازی رو به رو خواهید بود. به مانند گذشته، سکوت نیز یک گزینه است و لازم نیست هربار حرفی بزنید یا تصمیمی بگیرید.
گرافیک هنری قسمت اول قابل قبول بود و در قسمت دوم، تغییرات قابل توجهی وجود ندارند. اما در این زمینه ضعفی هم دیده نمی شود. صداگذاری و استفاده از بازیگران سریال چون Kit Harrington (در نقش جان اسنو)، Peter Dinklage (در نقش تیریون لنیستر)، Lena Headey (در نقش سرسی لنیستر) و Natalie Dormer (در نقش مارجری تایرل) از نکات مثبت بازی است. به طور کلی، صداگذاری و افکت ها مناسب هستند اما همچنان موسیقی حضور پررنگی ندارد.
تصمیمات و کارهایی که انجام می دهید به علاوه اتفاقاتی که در بازی رخ می دهد، عواملی هستند که هرگز از هیجان بازی نمی کاهند و همواره بازیکن را به سمت ادامه دادن ماجراجویی و داستان سوق می دهند. تمامی عواملی که گفته شد به همراه گیم پلی درگیر کننده، گرافیک هنری زیبا و صداگذاری شخصیت ها این بازی را تبدیل به شاهکاری دیگر از Telltale می کند و تنها مشکلی که هم اکنون می توان از آن گرفت انتظار برای نسخه سوم است!
سازنده بازی، نام قسمت های دیگر را هم مشخص کرده است که می توانید مشاهده نمایید. البته تاریخ انتشار فعلا در دسترس نیست و متعاقبا اعلام خواهد شد:
قسمت سوم: The Sword in the Darkness (شمشیرِ در تاریکی)
قسمت چهارم: Sons of Winter (فرزندان زمستان)
قسمت پنجم: A Nest of Vipers (لانه ای از افعی ها)
قسمت ششم: The Ice Dragon (اژدهای یخی)
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۹؛ بَک تو بَک
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- کارگردان Alan Wake 2: رمدی میخواهد نسخه اروپایی ناتی داگ باشد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- تحلیلگر: آینده درخشانی در انتظار Xbox خواهد بود
- کارگردان Black Myth Wukong: محدودیت سختافزاری سری اس علت عدم عرضه بازی برای Xbox است
نظرات
:yes:
ممنون بابت خبر
ولی اصلا اختیار کاملی تو بازی نداری همش حرف می زنن و…
نقد قشنگی بود
نقد زیبایی بود خسته نباشید عرفان جان
قسمت دوم به نظرم از اپیزود آغازی بهتر بود
من زیاد با بازیش ارتباط برقرار نکردم :no:
بچه ها میشه یه cpuخوب که قیمتش بین ۲۰۰تا۳۰۰تومن باشه بهم معرفی کنید؟
Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor 180t
مدل های i3 هستن که بالای ۳۰۰ قیمت دارن
ممنون داداش :yes: 😉
خدایی ۹۵!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😯 😯 😯
بابا من از هر نظرم نگاه میکنم ۳۵ واسش خیلیه خخخخخخخخخخخ
چی میگی؟
مگه میشه تلتیل بازی بسازه زیر ۹۰ بگیره؟!
این بازی نیست فقط انیمیشه 😀 اول تا اخر بازی کلا ۵ دقیقه گیمپلی نداره :laugh:
داداش عرفان ی سوال
این نمره هرو کی داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
95 😯 😯 😯
توهین نمیکنما یک وقت ناراحت نشید ولی۹۵!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😯 :-/
دوست عزیز شما باید اول سبک بازی رو ببینید، بازی های ماجراجویی گرافیکی (Graphic Adventure) همشون همینطورین و ۹۰% بازی فقط متن و دیالوگ هست. اگر شما به این ژانر علاقه نداری دلیلی بر بد بودنش نیست… نظر شخصیه خودتونه 😉
بله
ممنون
من عذر خواهی میکنم اگر بعد درباره ی این بازی و نظر شما حرف زدم 😉 😉
من هرچی گشتم قسمت دو برای اندروید نیافتم کسی لینکی چیزی داره بی زحمت بزاره ممنون
:pain: :pain: :pain: :pain: :pain: :pain: :pain: :pain: :pain:
داداش ول کن نیخواد دان کنی اصلا نمیارزه
من بازی های Telltale Games هرکدومو شش ویا هفت بار تموم کردم به هیچ وجه خسته نمی کندت و از جذابیتش کاسته نمیشه.ولی دوستام به دلیل درک نکردن داستان با بازی ارتباط بر قرار نکردن.پس اگه زبان انگلیش تون قویه این بازیو از دست ندید.
برادر من من ی ۳ماه دیگه میرم برای (آیلز) من کلمه به کلمه ی بازی رو فهمیدم ولی خوشم نیومد :-/ :-/ (نظر شخصی)
شما هم نظرتون پیش ما عزیزه
خودمونیم
آیلز :idk:
ما میگیم آیلتس 😀
داداش من اونجوری نوشتم متوجه بشن دوستان
بله درست میفرمایید
گوشت تلخی از من بود :sweat:
عرض پوزش 🙄
ممنون جناب استادی؛ بسیار عالی بود :yes:
راستی برنامه ای برای نقد Life is Strange ندارین؟
اگه کسی مستقیم بیاد بازی کنه هیچی نمیفهمه حتی اگه زبانش قوی باشه . حتما باید اول سریال دیده باشید و اگه سریال دیدید و از بازی خوشتون نمیاد مشکلت خودتون
جالب نبود 🙁
got قشنگ نیس 🙁
من walking dead میخوام :((
سلام بچه ها یکی هست به این نظر ما جواب بده میدونم جاش نیست ولی نمیدونم کجا نظر بدم؛
یه سوال مشکل حافظه gtx 970 سخت افزاری یا نرم افزاری و با آپدیت جدید حل میشه، بعد اینکه راسته که میگن gtx 970 تعداد واحد رندرینگ یا rop کارت ۵۶ میباشد؟ ومشخصاتش واقعی نبوده؟ جواب بدیییین.
ممنون نقد قشنگی بود :yes: :yes: :yes: :yes:
جدیدا چرا اینقدر کم مقاله تو گیمفو منتشر میشه؟
نقدتون عالی بود آقای استادی
سپاس :yes:
با سپاس از آقای استادی :yes:
من اولین بازی تل تیل که تجربه کردم قسمت اول همین گیم آو ثرونز بود. خیلی تحث تاثیر قرار گرفتم. این بود که رفتم سراغ واکینگ دد. حالا میفهمم این عنوان نسبت به واکینگ دد یه مقدار ضعیف تر به نظر میرسه. ولی بازم فوق العاده ست امتیازی هم که دادین حقشه.
به هر حال همونطور که گفته شد، هنوز زوده برای قضاوت درباره ی اینکه این عنوان از عناوین قبلی تل تیل ضعیف تره یا قوی تره.
ممنون از نقد
آقا یه سوال دارم اما راجب این پست نیست
از کجا میشه فهمید بازی نسخه چند هستش؟؟ ?:-)
بازی هایی مانند sains row,deying light,cod:aw
ممنون میشم جواب بدین 🙂
دوست عزیز سعی کنید این سوالات رو در فروم بپرسید
ببینید اگر شناخت قبلی از فرانچایز داشته باشید که خب مسلما میدونید چندمین نسخه هست اما اگر هم نمیدونید میتونید اسم بازی رو در گوگل بزنید و سرچ کنید
صفحه های دانشنامه بازی مثل wikipedia اطلاعات جامع و مفیدی رو در اختیارتون میزارن (از جمله سوال خودتون) مثلا صفحه CoD: AW:
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Advanced_Warfare
برای این بازی هایی که پرسیدید:
Dying Light یک عنوان کاملا جدیده
COD Advanced Warfare یازدهمین نسخه فرانچایز محسوب میشه
و Saints Row هم خوب معمولا شماره هاشو زده (Saints Row The Third, SR IV…)
ممنون از پاسختون :yes: :yes:
اما من منضورم نسخه ماننده ۱.۷.۰و۱.۲.۱ بود 😀 😀 😀
:-* :-*
ببخشید اشتباه متوجه شدم. اگر از پلتفرم PC استفاده می کنید از کنترل پنل (بخش نصب و حذف) و یا Launcher بازی میشه ورژن رو نگاه کرد یا شاید داخل بازی زیر صفحه قرار بگیره.
سلام ما که بازی نکردیم ولی خوب با کمک شما می تونیم تو جمعی یه نظر بدیم از نقد خوبتون تشکر است :rotfl:
نقد خوبی بود ممنون :yes:
مشکل موسیقی متن بازی رو آقای جعفری تو نقد اپیزود قبلی هم اشاره کردن واقعا نمیدونم چرا Telltale به این بخش توجه نمیکنه!!!
راستی آقای استادی عزیز آیا Life is Strange رو هم همون طور که دوستمون اشاره کردن تو برنامه نقد دارید؟(بازی زیبایی هست 😀 )
والا من که فعلا نه ولی شاید یکی دیگه از بچه های تحریریه نقد رو انجام بده
میخواین من انجام بدم؟ 😀 (شوخی!)
مرسی بهروز و پایدار باشید بزرگوار :yes:
تشکر همچنین 😉
این بازی همه چی داره غیر گرافیک ! :footmouth:
نقد خوبی بود
عالى
ممنون بابت خبر
ممنون بابت نقد :yes:
اگه بخوام بازی رو با the walking dead مقایسه کنیم یه پست رفته(از نظر کشش داستان) اما در کل نسبت به قسمت اول خیلی بهتر بوده
صدا گذاری شخصیت ها فوق العاده بوده لحجه شون هم که عالی
نمی دونم چرا اما شما هر تصمیمی که بگیری اخرش به یه نتیجه میرسی که به نظرم از ویژگی های بازی Telltale اما به هر حال راضی ام ازش
تنها نکته منفی که میتونم بگم اینه که تو بخش موسیقی فقط از موسیقی سریال استفاده کردن
و اینکه باید برای قسمت سوم کلی صبر کنیم
با این حال به این بازی ۹۰ میدم
در ضمن دوستانی که میان از گرافیک بازی ایراد میگیرن معلومه که اصلا در جریان سبک بازی نیستن این بازی در همین گرافیک هم نمره ی بیشتری از خیلی از عنوان های معروف میگیره
در کل به بازی ۹۰ میدم
والسلام 😀
۹۵ به به :drool:
ایول گیمفا :yes:
امشب میزنم دان کنم :rotfl:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
بازی فوق العاده ای بود. دیروز تمومش کردم. هرکی از این بازی بد بگه خره !!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
اگه بازی همه اپیزودهاشو با هم میداد حتی ۱۰۰ میگرفت. چون بی نقصه این بازی.
کلا خود فیلم رو کردن بازی ولی کار تل تیل شاهکار بی صبرانه منتظر walking dead 3 هستم