مقایسه استودیوهای بازی سازی ژاپن و آمریکا
دنیای بازی و هیجان موجود در آن توانسته توجه همه افراد را در هر سنی به خود جلب نماید و این موضوع مدیون بازی سازی های قدرتمند کشورهای ژاپن و آمریکا است. در این کشورها می توانید استادیوهای بسیار توانمندی را مشاهده کنید که باکیفیت ترین بازی ها را تولید کرده و سپس روانه بازار کنند. هر یک از این کشورها ویژگی های مثبتی را در بازی های خود رعایت کرده اند که باعث شده تا جذابیت بازی هایی که ارائه می دهد چندین برابر گردد. توجه به نکات ریز و شخصیت سازی یکی از مهم ترین ارکان محبوبیت هر بازی به حساب می آید و تنها هیجان ملاک بازی نیست.
مهم ترین پارامترهای حائز اهمیت در بازی
زمانی یک بازی مورد توجه قرار می گیرد که چندین نکته در آن رعایت شده باشد. فارغ از کمپانی و شرکت سازنده، بازی باید برای بازیکن ها دلنشین باشد تا از هر نظر بتوانند با آن ارتباط برقرار نمایند. در ادامه به معرفی مهم ترین پارامترهای موجود در بازی می پردازیم.
گرافیک بالا و تجربه هیجان بازی
گرافیک بازی باید بالا باشد و جذابیت بصری فوق العاده ای را ارائه دهد. معمولاً این بازی ها برای اجرا به سیستم قوی نیازمند هستند و باید گرافیک بالایی در اختیار باشد. شرکت های موجود در هر دو کشور روی این موضوع توجه داشته اند و گرافیک مورد استفاده در بازی های ارائه شده توسط آن ها، در بالاترین میزان خود بوده است.
جذابیت داستان و چیدن استراتژی برای حل معماها
جذابیت داستان مهم ترین پارامتر برای هر بازیکن است که بازی موردنظر می بایست از داستانی دلنشین، جذاب و هیجانی و پرمحتوا برخوردار باشد. در واقع بازی باید قدرت کشش بالایی داشته باشد و بازیکن را به خود جذب کند. اگر بخواهیم بدون اغراق به مقایسه استادیو های بازی سازی ژاپن و آمریکا بپردازیم، کمپانی های ژاپنی در جذابیت داستان و تنوع و خلاقیت تاکید بیشتری داشته اند و در این زمینه موفق تر عمل کرده اند.
جزئیات و جذابیت های بصری در بازی
به همان میزان که جذابیت داستان حائز اهمیت است، جزئیات نیز باید مورد توجه قرار گیرند. خوشبختانه کمپانی های ژاپنی بر این موضوع دقت بالایی داشته اند؛ یکی از این جزئیات توجه به پوست کاراکترها است؛ به این معنا که پوست مردم ژاپن و به طور گسترده آسیای شرقی، بسیار صاف و شفاف بوده، در نتیجه این موضوع در کاراکترها و شخصیت های موجود در داستان نیز به وضوح قابل مشاهده و درک است. در مقابل شرکت های آمریکایی توجه چندانی به جزئیات نداشته و می توان گفت که شخصیت ها در هر بازی دارای پوست های گدر و چروکیده هستند که همین موضوع می تواند بر نظر بازیکن تاثیر مستقیمی داشته باشد. توجه به اجسام و طراحی هر یک و پردازش تصویر نیز باید با دقت بالایی صورت پذیرد تا فضای بازی طبیعی جلوه نماید.
سیستم مبارزه نوآوری شده
در بازی های جنگی باید از مبارزه نوآوری شده استفاده کرد. در واقع هر بازی باید ویژگی های مثبتی را در خود گنجانده باشد که متمایز از دیگر بازی ها باشد. بازیکن ها عاشق تفاوت و تجربه کردن بازی های جدید هستند و توجه به خلاقیت و ارائه چندین قابلیت نو می تواند آن بازی و کمپانی را محبوب سازد. سیستم مبارزه نوآورانه در هر دو کشور یکسان بوده و نمی توان موارد کلی و متفاوتی را بیان کرد. بدون شک برخی از بازی ها در هر کمپانی خلاقیت بالاتری دارند و برخی دیگر از نوآوری کمتری بهره مند هستند.
کنترل بازی
بازی سازی های بزرگ و قدرتمند ژاپنی و آمریکایی در تلاش هستند تا بتوانند کنترل بازی را برای بازیکن بهبود بخشند و بازیکن بتواند تجربه متفاوتی را داشته باشد. در واقع بازیکن باید بتواند به درستی با بازی تعامل داشته و برای انجام کار خاصی در بازی نیاز به تلاش بسیار نباشد. شاید بتوان گفت که در کمپانی های آمریکایی با درصد بسیار ناچیزی در مقایسه با کمپانی های ژاپنی، از کنترل بازی بالاتری بهره برده شده است.
تم، صداگذاری و موسیقی هیجان انگیز
تم انتخابی باید با موضوع بازی هماهنگ باشد و هر بازیکنی می داند که اهمیت طراحی زیبا بسیار مهم تر از گرافیت بازی است. علاوه بر این وجود موسیقی و صدا گذاری متناسب با بازی می تواند روح را به بازی القا سازد و جهانی واقعی را ایجاد نماید. در خصوص تم و صدا گذاری هر بازی نیز رقابتی تنگاتنگ میان شرکت های ژاپنی و آمریکایی وجود دارد.
معرفی برترین کمپانی های بازی سازی ژاپنی و آمریکایی
در میان تمامی کمپانی های بازی سازی دنیا، شرکت های ژاپنی و آمریکایی حرفی برای گفتن دارند؛ اما زمانی که این دو را در کنار یکدیگر قرار می دهیم، باز هم می توان نواقصی را در هر یک یافت. یکی از مهم ترین و برترین ویژگی های کمپانی های بازی ساز ژاپنی در مقایسه با آمریکایی، خلاقیت است. در بازی های ژاپنی از خلاقیت و ابتکار بسیاری استفاده شده و همین موضوع تنوع بسیاری را در بازی های آ ن ها به وجود آورده است. نکته دیگر این است که بازی های ویدئویی در حال سوق پیدا کردن به سمت گوشی های همراه هستند و مالک دو سیستم عامل اصلی موجود در دنیا، یعنی اندروید گوگل و ios اپل، آمریکا است. به همین دلیل می توانیم تنوع بالایی را در این بستر شاهد باشیم. دو کنسول بازی قدرتمند در میان کمپانی های آمریکایی و ژاپنی شامل ایکس باس برای آمریکا و سونی پلی استیشن برای ژاپن هستند. در ادامه به معرفی بزرگ ترین کمپانی های ژاپنی و آمریکایی می پردازیم.
کمپانی های بازی سازی ژاپنی
- کونامی: این کمپانی قدرتمند که در ژاپن خودنمایی می کند، توسعه دهنده گونه های بسیار متنوعی از اسباب بازی، انیمه ها و توکوساتسو ها است که در زمینه بازی سازی نیز حرف های بسیاری برای گفتن دارد.
- شرکت نینتندو: این شرکت جزء ثروتمندترین شرکت های ژاپنی به حساب می آید که تمرکز خود را بر تولید بازی های ویدئویی گذاشته و جوایز بی شماری را کسب کرده است.
کمپانی های بازی سازی آمریکایی
- مایکروسافت: این شرکت بازی ساز در جهان بازی های بسیار متنوع و باکیفیت را ارائه داده و به فروش بسیار بالایی در این زمینه دست یافته است و توانسته افراد بسیاری را به سوی خود جلب نماید.
- اکتیویژن بلیزارد: این شرکت با ادغام دو شرکت دیگر یعنی اکتیویژن و بلیزارد ایجاد شد و توانسته به یادماندنی ترین بازی ها را تولید و روانه بازار کند. کال اف دیوتی یکی از جذاب ترین بازی های ارائه شده از سوی این شرکت است.
منابع:
https://ghandpahlu.com/east-asian-foods-and-the-smooth-skin-of-their-people.p166787
https://gamefa.com/1037491/japanese-studios-cant-keep-up-with-west
پر بحثترینها
- ۱۰ بازی ویدیویی با گیمپلی عالی و داستان ضعیف
- ویدیو: Marvel’s Spider-Man 2 در حالت Fidelity ویژه PS5 Pro با نرخ فریم ثابت ۶۰ اجرا نمیشود
- فیل اسپنسر: هیچ خط قرمزی برای انتشار عناوین ایکس باکس روی پلی استیشن وجود ندارد
- سونی از ۲۰۲۵ به بعد سالانه بازیهای انحصاری تکنفره بزرگی را برای PS5 عرضه خواهد کرد
- کار ساخت STALKER 2: Heart of Chornobyl به پایان رسید
- ۱۴ دقیقه از گیمپلی Indiana Jones and the Great Circle را مشاهده کنید
- گزارش: ایکس باکس درحال آمادهسازی پیشنمایشهای South of Midnight است
- مدیرعامل Take-Two نگران عملکرد GTA 6 روی Xbox Series S نیست
- آپدیت بهینهسازی Baldur’s Gate 3 برای PS5 Pro منتشر شد
- مدیر عامل Take-Two: فرنچایزهای محبوب در نهایت محو خواهند شد؛ برای موفقیت به IPهای جدید نیاز داریم
نظرات
استودیو ❌
استادیو ✔️
(Studio) آیا شما a میبینی؟
“منابع:
https://ghandpahlu.com/east-asian-foods-and-the-smooth-skin-of-their-people.p166787”
جالب بود 😂
۹ ماده غذایی که راز صافی پوست افراد آسیای شرقی را فاش می کند!
چای سبز؛ اکسیر زندگی
آجیل؛ طلای گیاهی
ماست؛ مروارید سلامتی
آبمیوه طبیعی؛ شیره طبیعت
عسل؛ طلای مایع
شیر؛ موهبت طبیعت
کفیر؛ راز زیبایی
آب؛ نسیم حیات
سبزی ها؛ چاشنی های زندگی
میوه ها؛ فرمانروایان طبیعت
من که خیلی گیج شدم
پست نه آگهیه
نه منبع هیچ ارتباطی داره
وضعیت عجیبیه :D
فکنم یدفه پنجره جدید واسه تبلیغات باز شده توی سایت منبع ولی اینا همونو کپی کردن
“خوشبختانه کمپانی های ژاپنی بر این موضوع دقت بالایی داشته اند؛ یکی از این جزئیات توجه به پوست کاراکترها است؛ به این معنا که پوست مردم ژاپن و به طور گسترده آسیای شرقی، بسیار صاف و شفاف بوده، در نتیجه این موضوع در کاراکترها و شخصیت های موجود در داستان نیز به وضوح قابل مشاهده و درک است.”
فکر کنم اون منبع مال این تیکست😄
وقتی برای مقاله مقایسه کمپانی های بازی سازی ژاپنی و آمریکایی، عکس بازی های کمپانی فرانسوی رو میزاری🥸🥸🥸
استودیو های ژاپن تو نسل ۶ ، بازار دست اونا بود و بهترین بازی های اون دوران رو تولید میکردن ولی نسلای دیگه یکم افت کردن مخصوصا نسل ۷ ولی نسل ۸ تونستن یکم خودنمایی کنن .
نسل نهم هم که صبر میکنیم ببینیم چی میشه
این چی بود اصلا
محتواش چی بود پیامش چی بود
چرا عکس از یوبیه فرانسوی بود
الان کونامی دومین بازی ساز ژاپنیه
ماکرو چی میگه
بهتر بود به جایی اینکه از آمریکا استفاده کنی از لفظ غربی استفاده میکردی بهتر بود
استودیوهای غربی (عموما) تمرکز رو روی مارکتینگ، موشن کپچر، دیالوگ نویسی، روایت، ساید کوئست، گرافیک فنی و… میذارن
استودیو های ژاپنی (عموما) اکثر تمرکز رو روی آرکید بودن بازی و level design میذارن
این وسط قطعا استثناهایی هستن مثلاً اسکوئر انیکس کاملا جاده خاکی زده و فیلم سینمایی رو تحت عنوان بازی قالب میکنه یا ID Software چه در گیم پلی آرکید و چه لول دیزاین شاهکاره
ولی خوشحالم این چندساله توجه گیمرای ایرانی به اهمیت گیم پلی بیشتر شده
یادمه سال ۲۰۱۶ وقتی آنچارتد ۴ اومد چقدر تو سایت همسایه تعریفشو میکردن که آره یه قسمت بازی هست میری یه بازاره هر NPC داره یه کار مخصوص به خودشو میکنه و هر کدوم انگار یه موجود زنده هستن
پس آنچارتد۴ مساوی شاهکار
درحالیکه اینو به گیمر الان بگی میگن خب که چی؟ NPC هزار خط هوش مصنوعی هم داشته باشه سیستم مبارزه در حد دوتا دکمه زدن عمق نداشته باشه چه فایده داره 🙂
حتی یادمه سالها پیش خودم توی این سایت کامنتی در مورد اهمیت داستان در بازی نوشتم و اینکه بازی ای که داستان نداره و هنری نیست مثل فست فود بی ارزشه
درحالیکه هرچقدر بیشتر تو گیم دیزاین فرو رفتم و خوندم بیشتر با خود گذشتم فاصله گرفتم
برخی استودیو های ژاپنی، استودیو های ایندی و خیلی معدود استودیوی غربی تنها امید های من برای آینده صنعت گیمن
گیمفا گروه را ترک کرد
دوستان اگر کسی فهمید قضیه چیه به من هم اطلاع بده 😂
چرا من داشتم به صورت جدی میخوندم
اخرشم هیچ مقایسه ای انجام نشد
تنها نبودی،من اومدم تو کامنتا تازه فهمیدم چخبره😂
این الان پسته،تبلیغه چیه؟فکر کنم ترکیبیه واسه صرفه جویی تو زمان و هزینه😂وضعیت خواب هام:
وات د فاز
این چه اسیدی بود
ما چکار به پوست ژاپنی های عزیز داریم
این مقاله گیمینگ نبود بخدا یچیز دیگه بود
گیمفا دچار بحران هویتی شده🤣🤣🤣
همین که تبلیغ راجع به gta نیست یعنی پیشرفت کردیم.
بعد یه سوال الان این تبلیغ کجا بود؟
سایت غذاها و ادویه ها؟
ساقی زحمت کش…..
ساقی حلال خور…….
گیمفا ار ماتریکس خارج شد وارد بعد چهارم شد کلا دیگه نمیتونیم درکش کنیم مثل فحش های تتلو
پشت سره دیگران بد گویی نکنید !
دادااااش، یه جوری میگی بدگویی نکن انگار ۱۰۰ ساله میشناسیش😂
خودم از هنر این آدم خوشم میاد ولی فحش میده دیگه، نمیده؟ بدگویی ای نمیبینم من. این جمله هم جهت تمسخر یکی از فن های تتلو که یه مدت فیلمش خیلی پخش شده بود گفتم نه خود آرتیست که کوه خلاقیته
صد در صد استودیو های بازی سازی ژاپنی از هر نظر بهتر عمل کردند
🤨😳