تحلیلگران: ارزش بازار بازیهای موبایل تا سال ۲۰۳۲ به ۲۷۰ میلیارد دلار میرسد
یک گزارش جدید از تحلیلگران نشان میدهد که موبایل گیمینگ تا سال ۲۰۳۲ به نقطه عطف درآمد ۲۷۰ میلیارد دلاری خواهد رسید.
از نظر درآمد بازار PC بزرگتر از کنسولها است، اما هر درآمد هر دوی آنها در مجموع هنوز به بازیهای موبایلی نمیرسد. طبق یک گزارش، این پلتفرم در سال ۲۰۲۲ نزدیک به ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد داشته است. با این حال، یک گزارش تحلیلی از تیم Allied Market Research نشان میدهد که ارزش بازار موبایل گیمینگ تا سال ۲۰۳۲ به ۲۷۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
این گزارش اشاره میکند که ارزش بازار موبایل تا سال ۲۰۲۲ به ۹۰.۶ میلیارد دلار رسیده بود. با این حال، بدون هیچ نشانهای از افت این روند انتظار میرود که حجم بازیهای موبایل در دهه آینده سه برابر شود و در آینده درآمد آن به ۲۶۹.۸ میلیارد دلار برسد.
این تخمین کاملا منطقی به نظر می رسد، با توجه به اینکه اکنون برخی از عناوین AAA روی تلفنهای همراه قابل بازی هستند. به عنوان مثال، آیفون ۱۵ پرو قادر به اجرای بازیهایی مانند Resident Evil 4 Village، Assassin’s Creed Mirage و Death Stranding است. از سوی دیگر، بسیاری از بازیهای سرویس محور روی پلتفرمهای موبایل موجود هستند که درآمد بیشتری نسبت به بازیهایی AAA دارند. PUBG Mobile و Candy Crush دو بازی قابل توجهی هستند که هر ساله به درآمدزایی بیشتر بازار موبایل گیمینگ کمک میکنند.
قابلیت بازیهای موبایلی که به بازیکنان اجازه میدهد در منطقه راحت خود بمانند و از یک یا دو جلسه سریع بدون دردسر لذت ببرند، آن را منحصر به فردتر از سایر پلتفرمها می کند. همچنین تولید این بازیها ارزانتر است و فضا را برای سود بیشتر باز میکند.
با توجه به این روند، مایکروسافت نیز تصمیم به ورود به بازار موبایل گیمینگ گرفته است. ایکس باکس قصد دارد فروشگاه بازیهای موبایلی خود را راهاندازی کند و این غول بازیسازی بیان میکند که این تنها راه رو به جلو برای ایکس باکس خواهد بود. همچنین پلی استیشن با همکاری NCSoft تلاش میکند تا پروژه های خود را در این بازار به سرعت آغاز نماید. به دلیل چشمانداز فعلی بازار، بعید است که موقعیت بازی های موبایل تغییر کند.
این گزارش ارقام واقعی را برای آینده نشان میدهد و با توجه به اینکه مایکروسافت به این بازار چشم دوخته است، ممکن است در آیندهای فرضی که توسط بازیهای موبایل و ابری اداره میشود، کوچک به نظر برسند. با این حال، رشد بازیهای کنسول و PC نیز در حال افزایش هستند و به نظر میرسد صنعت گیمینگ از هر زمان دیگری سودآورتر باشد.
نظر شما در این باره چیست؟
پر بحثترینها
- اینترگلکتیک، کانکورد، ناتی داگ؛ در اتاق فکر سونی چه میگذرد؟
- گزارش: طراحی سختافزار پلی استیشن ۶ برخلاف نسل بعدی ایکس باکس، به پایان رسید
- حساب توییتر پلی استیشن باعث ترند شدن دوباره Bloodborne Remake شده است
- یوشیدا: Horizon Forbidden West در حد انتظارم نفروخت
- یوشیدا: اگر خواهان بازی های انحصاری جدید PS5 هستید، بهتر است از ریمسترها حمایت کنید
- شایعه: اطلاعات فاش شده از GTA 6 توسط کاربری که ادعا میکند چندین ساعت از گیمپلی را دیده است
نظرات
خدا کنه نرسه چون در این صورت سرمایه گذاری رو بازی های کنسولی و جدی به صفر نزدیک و نزدیکتر میشه ! (که طبیعتا دلیلش ریسک بالاتره )
تا کی می خواد کنسول رو بورس باشه قبول کنید دیگه علم پیشرفت کنه اینا از بین میرن(حداقل برای استفاده های خانوادگی باقی می مونن)
چی بهتر از اینکه کنسولت داخل جیبت باشه و هر موقع اراده کردی بتونی باهاش بازی بکنی
فعلا ایفون ۱۵ استارتش زده که هر چند اصلا بازیا بهینه نیستن روش ولی تا ۱۰ سال دیگه به تکامل می رسن
به شدت موافقم. قبلا کامپیوترا چقدر بودن؟ الان شدن زیر ۲ کیلو میتونی راحت باهاش هرجا بری. این دقیقا عاقبت همه تکنولوژی های جدیده
وقتی کنسول هک میشه طبیعیه دنبال راه جدید باشن
الان re4 remake روی ایفون قابل اجرایه😅
موبایل گیمینگ مثل یه معدن طلا میمونه برای بازیساز ها و شرکت ها تقریبا ویگه همه دارن به صورت جدی توش ورود میکنن و راه درآمدیشون رو گسترش میدن
سونی هم تا دیر نشده باید دست بجنبونه یه سرمایه گذاری درست و حسابی تو موبایل گیمینگ انجام بده واقعا بازار پر سودیه حیفه به این راحتی از دستش بدن
موضوع اینه موبایل چیزیه که همه دارن
چه بخوایم چه نخوایم کنسول ها نهایتا یک نسل دیگه ادامه پیدا میکنن چون تا ده سال دیگه کلود همه گیر میشه و در عین حال سخت افزار گوشی ها به حدی از قدرت میرسن که بتونن بازیها رو راحت اجرا کنن ،،شما فکر کن که با تلویزیون خونه ، بدون کنسول و از طریق اینترنت بازی کنی،،،یا گوشی همراهت رو به تلویزیون کانکت کنی و بتونی بازیهارو افلاین ، رو تی وی بازی کنی،،،همه ی اینا هم با خرید اشتراک گیم پس به راحتی برای مخاطب اتفاق میافته ,،،
گوشی بدرد گیم نمیخوره این هزار بار
کلا ساخت بازی موبایل بیشتر به صرفه تره چون اکثرا موبایل دارن ولی هر کسی سیستم گیمینگ خفن یا کنسول نمیخره.
چه آینده ی ترسناکی …