به نظر می‌رسد که به دنبال لیک شدن خبر رونمایی از GTA 6 توسط یک خبرنگار داخلی به نام جیسون شرایر (Jason Schreier) قبل از معرفی و نمایش اولین تریلر، مدیرعامل Rockstar، سم هاوزر (Sam Houser)، قصد داشت به جهت خراب کردن او، معرفی و حتی انتشار تریلر رونمایی GTA VI را با تاخیر بیشتری انجام دهد.

اینسایدری با نام مستعار Tez2، در پاسخی به یکی از کاربران Gtaforums، فاش کرد که زمانی که جیسون شرایر یک روز قبل از رونمایی رسمی، در توییتر خبر آن را با همگان به اشتراک گذاشته بود، مدیرعامل Rockstar، سم هاوزر، از این اتفاق عصبانی شد و قصد داشت تاریخ معرفی و انتشار تریلر رونمایی را حداقل یک هفته به تأخیر بیندازد، اما دیگر کارمندان رده بالای Rockstar، مانع این امر شدند.

گزارش: مدیرعامل راکستار قصد داشت برای انتقام از منبع داخلی، رونمایی GTA 6 را یک هفته تاخیر بزند - گیمفا
توییت جیسون شرایر که خبر از معرفی GTA VI در نوامبر ۲۰۲۳ (آبان ۱۴۰۲) داده بود

دلیل این تصمیم هاوزر البته، چیزی جز انتقام گرفتن از این اینسایدر برای لیک کردن لحظه هیجان انگیز معرفی بازی نبود، اما ظاهراً منصرف شدن هاوزر و عدم تعویق این رونمایی مهم را مدیون افرادی مانند آرون گاربوت (Aaron Garbut، کارگردان هنری)، راب نلسون (Rob Nelson، مدیر تولید) و جنیفر کولب (Jennifer Kolbe، مدیر انتشارات) هستیم.

221
11
Nostalgic Player𝙰𝚛𝚜𝚑𝚒𝚊𝟷𝟸Animals人Acker益man人DSRMoeinSirMagAsslul-bookMehran.Ba𝐌𝐚𝐱 𝐏𝐚𝐲𝐧𝐞ra.D.callHaj_HosseinNimanimaPr_TheBestWolfDARKSIRENboy gamer𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐮𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥Mahyar Karimi𔓙 𝑴𝑹.𝑵𝑶𝑩𝑶𝑫𝒀 𔓙more