معرفی ۵ نرمافزار مفید و کاربردی برای گیمرهای PC
قطعا هر PCگیمری علاوه بر بازیهای ویدیویی، نیاز به نصب نرم افزارهایی دارد که تجربه گیمینگ را برایش آسودهتر و آسانتر سازند. به طوری که بدون هیچ دردسری از Local Disk C حجم زاید را پاک کند و سرعت را بالاتر ببرد، دمای سیستمش را در حد استاندارد حفظ نماید، صداها را با لذتی دو چندان بشنود، مرورگری سریع و آسان داشته باشد و در آخر، با لبخند و تنها یک کلیک ساده تنظیمات گرافیکی بازیها را منطبق بر بهترین عملکرد تغییر دهد.
در این مقاله قصد داریم شما را با پنج نرم افزار مفید آشنا کنیم؛ نرم افزارهایی که موارد بالا به یاری آنها حقیقت مییابند و تجربه گیمینگ و استفادههای دیگرتان را لذت بخشتر و راحتتر میکنند.
با ما همراه باشید…
Advanced SystemCare .1
مراقب پیشرفته سیستم در خدمت شماست؛ محلی برای سرعت بخشیدن به سخت افزارتان و تمیز نگه داشتن دل و روده سیستم! نرم افزاری که در سه جنبه Protect ،Speed Up و Care هوای PCتان را دارد و وظایف مهم محافظت، سرعت و مواظبت بر عهدهاش میافتند.
Care
در قسمت مواظبت (Care)، Advanced SystemCare روزانه پیشنهاد اسکن بعد از هر بار استفاده را میدهد تا راه چارهای برای موارد پیش رو بیابد:
«حذف موارد حریم شخصی (مانند ردی که در حافظه پنهان پس از استفاده از مرورگر باقی میماند)، پاک کردن فایلهای آشغال سیستم برای فضای بیشتر، تعمیر Shortcutهایتان، تمیز نمودن و درست کردنِ شکستگیهای قسمت Registry ویندوز (پایگاه اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری) و بررسی صحت Local Diskها و غیره.»
اینها تنها چند مورد از کارهای بخش Care در این نرم افزار هیولا مانند هستند!
Speed Up
در قسمت سرعت بخشیدن (Speed Up)، نرم افزار حیلههای بیشتری را در آستین خود پنهان نموده است. آزاد کردن RAM از شر بخشهای غیر ضروری و بستن روندهایی که در پس زمینه ویندوز بیخودی دارند از سیستم کار میکشند، در قسمت Turbo Boost مهمان ما هستند.
همچنین، ممکن است گمان ببرید که روشن شدن و بالا آمدن ویندوز (Startup) اندکی کند شده است. اما هیچ جای نگرانیای نیست! Advanced SystemCare برایتان مواضع Startupها را مییابد و موارد غیر ضروری را به دستور شما غیر فعال مینماید. حتی اینکه کدام یک نباید غیر فعال شود و کدام یک اختیاری میتواند غیر فعال شود، در دست خودتان است.
افزون بر اینها، قسمت ابزارهای مفید نرم افزار نیز قابلیتهای خاص خود را دارند. منظورم قسمت More Optimization Tools میباشد که خدمات بسیار زیادی را در خود جای داده؛ از یافتن فایلهای بسیار بزرگ یا کپی شده (Duplicate Files) در PC گرفته تا کنترل پیشرفتهتر RAM، محافظ DNS و تنظیم خاموشی خودکار سیستم و غیره.
Protect
محافظت از سیستم و مرورگر و حریم شخصی، اموری هستند که در درون Advanced SystemCare به راحتی ممکنتر از قبل میگردند.
جدا از آنکه یک سری تنظیمات مناسب برای قسمت Firewall و آنتی ویروس ویندوز ارائه میدهد، یک حالت Anti-Spyware و Anti-Tracking نیز دارد تا جاسوس افزارها را از پنجره آسمان خراش ویندوزتان به پایین پرتاب بفرماید و شرشان را کم کند. رد پایی هم از آدرسهایی که رفتهاید، بر جای نمیگذارد.
به علاوه، با نصب افزونه مراقب پیشرفته سیستم بر مرورگری همانند Firefox و Chrome میتوانید از قابلیتهای دیگری همچون حذف تبلیغات، محافظت حین گشت زنی در اینترنت و حفاظت از ایمیل نیز بهره ببرید.
Pro یا Ultimate؟
لازم به ذکر است که دو نسخه از Advanced SystemCare وجود دارند: Pro و Ultimate. تنها تفاوت موجود در میان این جفت برادر، قدرت بخشیدن بیشتر به قسمت آنتی ویروس ویندوز است. یعنی نسخه Ultimate اضافه بر ویژگیهایی که ذکر کردیم، یک ویروس گیر اضافهتر و قویتر به حالت جداگانه به شما هدیه میدهد و مدیریت آنتی ویروس سیستم را به عهده میگیرد.
FxSound .2
اوایل اصلا باور نمیکردم تاثیر به سزایی داشته باشد و فقط وقتی از آن بهره میبردم که میخواستم بدون هدفون فیلمی تماشا کنم یا فایل صوتیای را بشنوم. اما وقتی یک بار با هدفون و هنگام گیمینگ از FxSound استفاده کردم، فهمیدم انگار با این نرم افزار، دنیای صدا به کل یک دنیای دیگر است!
نرم افزار تقویت کننده صدا، FxSound، یک ابزار بسیار ساده برای افزایش بیشتر جزئیات و حجم صدا میباشد که محیطی کاربر پسند را در کنار تنظیماتی بدون پیچیدگی ارائه میدهد.
در بالای تصویر زیر، همان طور که میبینید، دو قسمت برای مشخص کردن محل خروجی صدا و موضوع چگونگی استفاده شماست. به شخصه معمولا با همین General کار خودم را پیش میبرم. ولیکن شما میتوانید گزینههای دیگر این بخش همانند Gaming ،TV ،Movies ،Music ،Streaming Video و Bass Boost و غیره را نیز انتخاب بفرمایید.
البته در استفادههای خارج از محیط گیمینگ یک نکته را باید در خاطر داشته باشید؛ مثلا VLC Media Player ممکن است گاهی سرپیچی کند و به جای بهره گیری از FxSound Audio Enhancer، خروجی صدای عادی سیستم را برگزیند. در این صورت بایستی از طریق تنظیمات خود آن نرم افزار (در مثال ما، Audio>Audio Device و سپس انتخاب FxSound) مشکل را حل کنید.
ThrottleStop .3
دمای استاندارد CPUهای مخصوص گیمینگ بایستی حداکثر عددی میان ۷۰ تا ۸۰ باشد. وگرنه باید به فکر خرید خنک کنندههای بهتر برای سیستم خود بیفتید که الهی شکر با این وضع قیمت و بازار برای همه، من جمله خودم، میسر به نظر نمیرسد. از طرفی هم پردازندههای مرکزی اینتل دارای قابلیتی به نام Turbo Mode هستند؛ این قابلیت هدفی جز مایع کردن CPU شما به بهانه عملکرد بهتر ندارد.
منتها حالا آنقدر هم نیازی به زانوی غم را بغل کردن و غصه خوردن بر سر دمای PC نداریم. چون ThrottleStop کارش را به شکلی حرفهای بلد است!
نرم افزار ThrottleStop راه حلی برای کاهش ۲۰ درجهایِ دمای CPU میباشد و ویژگی Turbo Mode را به آسانی یک کیک خوردن غیر فعال مینماید. مبحث دیگر آن هشدار دادن هنگام رسیدن به مرز داغی نامناسب CPU است؛ به عنوان مثال، با توجه به تصویر، نباید دما برای من بیشتر از ۸۶ درجه برسد. وگرنه با هشداری درباره در خطر بودن CPU روبهرو میشوم. ضمنا، ThrottleStop میتواند Overclock و Underclock (استفاده بیش از حد یا کمتر از حد توان) را هم برایتان انجام دهد.
با وجود اینها، متاسفانه کمی فضای ThrottleStop پیچیده و گیج کننده به چشم میآید و راه حلی جز خواندن راهنمای طولانی سایت نرم افزار نخواهید داشت. علاوه بر آن، اگر تنظیمات را به درستی تغییر ندهید، ممکن است با افت فریم ریت مواجه شوید. پس حتما قبل از استفاده از آن، راهنما را مطالعه نمایید.
لینک راهنمای چگونگی کاهش دما و موارد دیگر در ThrottleStop:
The ThrottleStop Guide (2023): Lower Temperatures, Increase Performance and Battery Life
چنان چه احساس کردید که خواندن راهنمای ThrottleStop در حوصله شما متاسفانه نمیگنجد، مشکلی نیست. میتوانید تنظیمات را مطابق با تصویر بالا تغییر دهید. این تنظیمات را مدتهاست که من استفاده میکنم. تتنها چیزی که باید تذکر دهم، موضوع Speed Shift – EPP است؛ اگر با افت فریم ریت مواجه شدید، عدد ۱۰۰ را کاهش دهید. به فرض، ۶۰ بنویسید.
NVIDIA GeForce Experience .4
افرادی که در سیستم خود کارت گرافیک شرکت NVIDIA را دارند، احتمالا با این مورد چهارم مقاله آشنا هستند. به جرئت میتوان گفت یکی از کاربردیترین ابزارها در تجربه عناوین مختلف است. حالا اگر که بازی در لیست ویدیو گیمهای مورد حمایت NVIDIA باشد، دیگر نور علی نور میشود. در ادامه دلیلش را توضیح میدهم.
افزون بر اسکرین شات، ضبط و توانایی استریم بازیهای ویدیویی، GeForce Experience بازیهایتان را مطابق با سیستم عاملتان تنظیم میکند تا بهترین تجربه را بتوانید رقم بزنید. منتها این ویژگی یک پیش نیاز دارد و آن، ساختن یک حساب در درون دنیای NVIDIA میباشد. چیزی که گفتنش برای ما ایرانیها آسان و عملی کردنش نیازمند DNS یا تغییر IP است!
حین تجربه بازی، میتوانید از ویژگی نمایش لحظهای وضعیت سیستم نیز بهره ببرید. تعداد فریم در ثانیه، میزان مصرف CPU و GPU، دمای GPU و غیره از نکاتی هستند که GeForce Experience برای شما به نمایش میگذارد.
اگر به یاد داشته باشید، گفتیم در صورت پشتیبانی NVIDIA از بازی، دیگر نور علی نور میشود. به فرض بیاییم و Nioh را در نظر بگیریم. یک Photo Mode اختصاصی از GeForce Experience به شما هدیه داده شده که دارای تنظیمات و حالتهای متنوع و جذاب میباشد تا بتوانید طعم و مزه عکاسی در بازی را شیرینتر و هیجان انگیزتر بچشید.
همچنین به طور خودکار (اگر در تنظیمات فعالش کرده باشید)، صحنههای باس فایتها یا مبارزات و قسمتهای خاصی که توسعه دهنده برای جناب NVIDIA مشخص نموده، ضبط شده و گاهی از آنها عکس گرفته میشود. در Nioh که مثال زدیم، همین گونه بود. صحنههای باختن، باس فایتها و مبارزات به خصوصی همیشه برایم ضبط میشدند.
البته GeForce Experience ویژگیهایی ریز نیز دارد که کشف آنها را به خود شما میسپاریم!
Opera GX .5
آخرین موردی که میخواهیم معرفی کنیم، در واقع یک نرم افزار نیست. بدین دلیل که مرورگرها معمولا برنامه (Application) محسوب میگردند. با این وجود، ویژگیها و قابلیتهای Opera GX به عنوان یک مرورگر واقعا به حدی هستند که شایسته معرفی در فهرست ۵ تایی مقاله میشود.
صفحه اول مرورگر شروع لذت بخش سفر ماست. از تقویم دقیق انتشار بازیهای ویدیویی بگیرید تا اخبارها و تخفیفهای مختلف، همه اینها در صفحه اول جا شدهاند. ماهانه ویدیوهایی نیز در رابطه با مسائل گوناگون گیمینگ بر روی صفحه اول مینشیند و معمولا موضوعات جالب توجهی هر بار انتخاب میشوند.
از دیگر ویژگیهای Opera GX که در سمت چپ صفحه مرورگر انتظارتان را میکشند، قابلیت محدود کردن میزان مصرف CPU ،RAM و سرعت آپلود و دانلود میباشند. حتی دسترسی به Twitch ،Telegram ،WhatsApp ،Discord و دیگر شبکههای اجتماعی نیز با کمک همین بخش برای شما راحتتر و آسانتر خواهد شد.
در کنار همه اینها، تصحیح کیفیت رسانهها در Opera GX را فراموش نکنید. مرورگر با انجام چنین کاری عکسها و ویدیوها را چشم نوازتر به شما تقدیم میکند. مثلا به مقایسه زیر نگاهی دقیق بیندازید تا متوجه تفاوت یک مرورگر عادی با یک مرورگر مخصوص گیمینگ بشوید (تصویر از سایت گیمفا گرفته شده):
ویژگیها و جزئیات جالب Opera GX بیشتر از مواردی هستند که گفتیم. فلذا باز هم پیشنهاد میکنم بقیهشان را خودتان در سفری هیجان انگیز همگام با این مرورگر جذاب شرکت Opera پیدا کنید!
نظر شما چیست؟
شما از چه نرم افزارهایی برای تجربه بهتر گیمینگ استفاده میکنید؟
ممنونم از همراهی شما دوستان گیمفایی عزیز 🌹
موفق و تندرست باشید
پر بحثترینها
- رسمی: سونی دو استودیوی Neon Koi و Firewalk، سازنده Concord، را تعطیل کرد
- نقدها و نمرات بازی Dragon Age: The Veilguard منتشر شدند
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- نقدها و نمرات بازی Call of Duty: Black Ops 6 منتشر شدند
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- بیش از ۸۰ بازی برای PS5 Pro بهینه شدهاند
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- گزارش: کارگردانان بازی Marvel’s Wolverine نقش خود را رها کردند
- تحلیلگر: Ghost of Tsushima ارزش سرگرمی و عدم تحمیل ایدئولوژی را در اولویت قرار داد
نظرات
سلام
Amd adrenaline برای کسانیکه کارت amd دارند
سلام و درود خدا بر شما
چه جالب 😀 حقیقتش درباره amd خبر نداشتم. پس انگار هم nvidia و هم amd از این لحاظ به فکر گیمرها بودن. 👌👍
ممنونم از اینکه همراهی فرمودید و مرسی بابت ذکر amd adrenaline 🌹
خواهش میکنم آقای اسدی عزیز 🌹🌹
پی سیم دردسر داره ها
جالب بود دمتون گرم
والا بلا هیچ تاثیری ندارند و خود این برنامه ها کلی cpu ram استفاده میکنن و به نظرم بیشتر ضرر داره واسه سیستم تا منفعت، بعضی بازی ها بخصوص هم که اصلا بالا نمیان و باید اونارو ببندی
این فایل های اضافی هم که حذف میشن هیچوقت هم حذف نمیشن و دوباره تولید میشن و موقتیه
(ولی Razer cortex هم چیز باحالیه)
راه حل: فقط باید یه سیستم شاخ ببندی که اصلا به فکر این چیزا نباشی
داداش من FXSOUND رو نصب کردم صدا ازین رو به اون رو میشه اگه هدفون داری شک نکن دانلود کن
سلام رفیق
نه نه نه نه. ببینید، اصلا اینطوریا نیست. این تصور غلطه. من خودم از همهشون دارم استفاده میکنم و تک تک عکسهای مقاله از سیستم خودمه، دانلودی از اینترنت اصلا و ابدا نیست.
چون اول که Advanced Systemcare خودش رم و cpu رو از شر چیزای اضافه آزاد میکنه. مثلا من با نرم افزار Adobe After Effects کار کردم و این Advanced systemcare به شدت کمکم کرده. به خصوص اینکه After Effects رم رو حسابی مصرف میکنه. با کمکش میتونم فضای آزادتری رو برای رندر ویدیوهام توی اون نرم افزار ادوبی ایجاد کنم.
بعد هم یه تقویت کننده صدا چقدر آخه از رم و cpu مصرف میکنه خداوکیلی؟ مگه اساسینز کرید اودیسه هست که بخواد تا ۶۰، ۵۰ درصد از cpu رو بخوره!؟ 😂
ThrottleStop هم انرژی مصرفی cpu رو کاهش میده تا بهش فشار کمتری وارد بشه. حتی توربو رو هم غیرفعال میکنه. خب این از فشار به cpu به شدت میکاهه با این کارش. اصلا ندیدم تا حالا بیشتر از پنج درصد (که بازم خیلییییییییی خیلییییییییی اغراقه) مصرف داشته باشه به اون حد. نه از رم و نه از cpu.
NVIDIA GeForce Experience هم به طور خودکار معمولا نصب میشه. اما برخی نیاز دارن جداگانه دانلود کنن. اینم چیزی نیست که بخواد رم و سی پی یو رو بخوره. از این لحاظ شرکت اینویدیا میدونسته باید یه محصول سبک رو ارائه بده در کنار gpuهاش.
مرورگر اپرا هم که دیگه هیچی. مثل مرورگر کروم هست که توی هر سیستمی وجود داره. منتها توی اپرا ما میتونیم میزان مصرف رم و cpu مرورگر رو محدود کنیم! اما توی کروم هم آیا میتونیم تا این حد پیشرفته محدودیت بذاریم؟ نه!
نگران نباشین. اینها قابل اعتمادن. وگرنه من چطور تا حالا اینقدر درباره بازیها حرف زدم اگه قراره این نرم افزارها عامل درست کار نکردن بازیها بشه (منظورم موضوع بستن و بازکردن بازی هست که فرمودید)؟ خودم همینا رو داشتم کنار بازیهام! 😁
اگه مشکلی داشتن، به خودم اجازه نمیدادم که به کاربرها بخوام پیشنهادشون کنم. من مطمئن بودم که اینا رو گفتم.
البته امیدوارم از بنده بابت این حرفها ناراحت نشید. شرمنده 🙏💐
و ممنونم از همراهی شما 🌹
اگه اشتباه نکنم و حدثم درست باشه طبق Core i7 9750h از لپتاپ استفاده میکنید
حرفتون کاملا درست و از این که این برنامه ها معتبرن شکی درش نیست و اصلا هم ناراحت نیستم بابتش و خیلی هم ممنون بابت ریپلای❤
راستش یه زمانی ازینا استفاده میکردم از geforce exp , opera gx بگیرید تا, یه برنامه واسه cpu , یه برنامه واسه gpu . که همشونم واسه تست هم شده بود استفاده کردم ولی به مرور زمان سر همینا سیستمم کند شده بود و بعد اینکه چند بار ویندوز عوض کردم دیگه نرفتم سراغشون و بیشتر (نظر خودم) ترجیح میدم سیستم خودش طبیعی کار کنه
الانم واسه محکم کاری فقط از Razer cortex گهگاهی استفاده میکنم که اونم هم خوبه هم بد
اون بازی هایی هم که گفتم بالا نمیان هم برا مثال یه مدت بازی Path of exile سر Directx مشکل زیاد داشت و اگه یکی ازین برنامه ها واسه tweak گرافیک بود رو استفاده میکردین بازی کلا میپرید بیرون که الان مشکلش حل شده
(اساسینز کرید اودیسه هم رو دقیقا یادمه CPU مصرفش خیلی زیاد بود 😂😂)
بازم سپاس از این که وقت گذاشتید واسه این پست و به فکر گیمرای “این” مرز و بوم هستید
اجازه بدید نرم افزار ۳dmark رو هم اضافه کنم
این نرم افزار با تست های خوبی که از سیستم می گیره یک نمره به سیستم می ده که می تونی با نمره ایی که با سخت افزارت باید بگیری مقایسه کنی و اگه اون نمره نباشه پس مشکلی هست در جدید ترین ابدیت حتی تخمین می زنه شما بازی هایی مثل رد دد و بتلفیلد رو با چه فریمی می تونی پلی بدی
ولی برای من محبوب ترین نرم افزار ها خود گیم بار ویندوز هستش که علاوه بر اینکه فشار زیادی رو به سیستم اضافه نمی کنه امکانات خوبی مثل بررسی عملکرد کارت گرافیک و پردازنده و فریم بازی و همچنین ثبت اسکرین شات و ویدیو رو در بر داره
۳d mark خیلی سنگینه کامپیوتر رو به غلط کردن میندازه😂
توی ۱۱ کدوم بخش باید پیداش کنم؟؟
تو سرچ ویندوز بزن گیم بار خودش نصبه باید ابدیت شه فقط
خیلی ممنون داداش
سلام و درود
ممنونم بابت پیشنهادات خوبتون و از اینکه همراهی فرمودید 🌹💐👍❤
واقعا نرم افزار های کاربردی هستن
اما
fxsound رو باید تست کنم ببینم به این خوبی که میفرماید هست یا نه
عالیه
هست ، برا من که جواب داد 😁😁😁
🤝
من تاحالا موفق به اتصال به geforce experience نشدم حتی با قند شکن
منم اولش مشکل داشتم لاگین نمیشد. فندق شکنم هم خوب نبود ولی یه بار شانسی وقتی فندق شکنم وصل بود تونستم لاگین کنم
دادش اتصالش راحته – فقط یادت باشه اگر یوزر و پسورد رو زدی باید بری تو ایمیلت و اونجا تایید کنی تا برات باز بشه وگرنه صفحه ثابت می مونه
گوگل بزن DNS شکن میاره بعد برو ستینگ دی ان اس رو ست کن برو تو برنامه ثبت نام کن و لذت ببر
سلام رفیق
والا خودمم به شخصه تا یه مدت اصلا نتونستم داخلش اکانت بسازم و باهاش کار کنم. اما یه روز به طرز معجزه آسایی با کمک ترکیبی DNS الکترو و قند شکن توی مرورگر موفق شدم! 😅
ممنونم از همراهیتون 🌹
برنامه driver easy هم برای آپدیت درایور ها خوبه
سلام بر شما
تشکر بابت پیشنهاد خوبتون و ممنونم از اینکه همراهی فرمودید 🌹
نرم افزار low spec experience
سلام و درود
برای سیستمهایی که سنگین اجرا نمیکنن، نرم افزار کاربردیای به نظر میرسه. Like.
ممنونم از پیشنهاد خوبتون و از اینکه همراهی فرمودید 🌹
GeForce Experience با وجود چیزایی مثل amd adrenalin edition و xbox game bar چیز معمولی ای به نظر میاد ، به جز قضیه فوتومودش
سلام من چند سالی بود از این ها استفاده کردم
اما واقعیت بنظرم از این حجم نرم افزار استفاده نکنید بهتره
نهایتا ۳ تا ۴ اف پی اس اضافه میکرد برای من
الان هیچی استفاده نمیکنم و مشکلی هم نیست
سلام رفیق
نه اینا قرار نیست fps اضافه کنن. ضمن اینکه چیزای شاخی هم نیستن؛ یه مرورگره که مثل کرومه منتها با افاضات مفید برای گیمرها، یه تقویت کننده صدا هست، یه غیر فعال کننده توربو مود cpu هست و مراقب سخت افزار سیستم (نه بازی!) و یه نرم افزار از nvidia که معمولا همراه با gpuهای گیمینگش خودشون به طور خودکار نصب میشن.
مگه اینکه کسی به فکر overclock باشه که نرم افزارهای اینجا به اون حد به درد همچین کاری نمیخورن، مثل ThrottleStop که هدف اصلیش کاهش دمای cpu محسوب میشه و خودشم میگه با من ترجیحا overclock نکنین.
خلاصه که آره… نگران نباشین. اینا اصلا fps رو اضافه نمیکنن، بهتون قول میدم 😅
ممنونم از همراهی شما 🌹
نرم افزار Baidu PC Faster گزینه خوب و سبکی هست – مدیریت سرعت رم ، پاکسازی فایل های اضافی و تمیز کردن رجیستر
کارکردن بهاشم خیلی راحتع
البته برنامه هایی هم معرفی کردی خیلی خوبن
سلام و درود بر شما
ممنونم بابت پیشنهاد خوبتون و از اینکه همراهی فرمودید 🌹
نرم افزار های خوبی بود دست نویسنده درد نکنه
🙏🌹💐❤
بجز اولی با بقیه موارد موافقم. بهینه ساز ها فقط برای اونایی که کامپیوتر ذغالی دارند مناسبه ، چون بهینه ساز ها عمر ویندوز رو کم میکنند (اگه حوصله دارید که برید هی ویندوز عوض کنید)
نرم افزار فقط MSI afterburner برای اوورکلاک 😅
بیشتر برای تست فریم ریت استفاده میشه
من که اوورکلاک می کنم باش😅
همچین مقاله ای واقعا نیاز بود 😅
همیشه مقاله های شما رو میخونم. درجه ۱ ☑️
سلام رفیق
😅
متشکرم. لطف دارید. ممنونم از همراهیتون 🌹
منی که کنسول پلیرم.(اونم نسل ۸)😂😂
همیشه دلم میخواست اون حس گیم با موس و کیبورد بهم القا شه ولی هیچوقت پی سی نداشتم:
من خودم از هیچ نرم افزاری برای اجرای بازی استفاده نکرده و نمی کنم.
آنتی ویروس و فایروال هم همیشه بلاک هست.
بعضی مواقع از طریق تنظیمات کنترل پنل انویدیا تغییراتی روی بازی اعمال می کنم.
گیم اگر خوب بهینه شده باشه و سیستم هم متوسط رو به بالا باشه هیچ مشکلی در اجرای بازیها پیدا نمیشه و نیاز به هیچ کدام از این نرم افزارها نیست.
سلام بر علی عزیز
اوه اوه. رفیق اگه که آنتی ویروس همیشه بلاک باشه خطرناکه یه کم. در صورتی که به خاطر نگرانی سر پاک شدن کرک یا فایلهای خاصی این کار رو انجام میدین، میتونین به جاش از قابلیت Exclude توی آنتی ویروس استفاده کنین:
ویندوز ۱۰ >> آنتی ویروس ویندوز >> Virus & threat protection >> بعد از اونجا برید manage settings >> اسکرول کنین بیاین پایین تا برسین به Exclusions. بعد از اونجا فایل یا فولدر دلخواهتون رو انتخاب کنین. اون وقت آنتی ویروس دیگه نگاه چپش هم نمیکنه.
اون وقت میتونین از بلاک، ویروس گیر رو با خیال راحت خارج کنین.
البته هر چی هم باشه، بالاخره صلاح مملکت خویش خسروان دانند… یعنی… ببخشید… چیزه… صلاح پی سی خویش گیمران دانند. همه چیز در دستان شماست. 😁
ممنونم از همراهیتون 🌹
عزیزان، دل خود را به این چیزا ها خوش نکنید
تهش ۳،۲ تا fps به شما اضافه کنند.
سلام رفیق
والا به خدا قسم نه مرورگر اپرا جی ایکس fps اضافه میکنه، نه تقویت کننده صدا، نه مراقب سخت افزار سیستم، نه GeForce Experience و نه ThrottleStop. از این لحاظ بهتون قول میدم که هیچ کدوم اصلا و ابدا قرار نیست اف پی اس به بازی اضافه کنن. همون طور که توی مقاله هم اصلا به افزایش fps هیچ اشارهای نکردم.
به هر حال، ممنونم از همراهیتون و از اینکه نظرتون رو بیان فرمودید 🌹
مقاله مفیدی بود
خداقوت اقای اسدی
🌹🌷💐❤🙏
با تشکر از شما آقای اسدی ، مشکل صدای کم کامپیوترم که خیلی آزارم میداد با نرم افزار Fxsound بطور کامل حل شد ممنونم .
سلام بر جواد عزیز
خیلی خوشحالم که مقاله براتون مفید واقع شده؛ سلامت باشید 💐
ممنونم از همراهی شما 🌹
این GeForce experience فیلتر نبود؟
سلام و عرض ادب
آره فیلتره. باید با قند شکن و dns حرکت زد. وگرنه راه نمیده ما ایرانیها رو.
ممنونم از همراهیتون 🌹
سلام و خسته نباشید.
از Advanced SystemCare خوشم اومد باید نصبش کنم ببینم چطور کار میکنه.
یه چند هفته ای میشه با fx sound آشنا شدم فکرشو نمیکردم اینقدر خوب بتونه فرکانس های صدا رو مدیریت بکنه و واقعا نرم افزار عالی هست.
ممنون بابت مقاله
سلام و درود خدا بر شما
سلامت باشید
خوشحالم که از مقاله رضایت داشتید
و من هم ممنونم از اینکه همراهی فرمودید 🌹
بعضی هاش رو اصلآ نصب نکنید بهتره مثل Advanced SystemCare
انویدیا جی فورس هم برای کسایی خوبه که نمیخوان خیلی تو تنظیمات بازی بچرخن اپدیت هارو هم میشه ازش گرفت
در کل مقاله خوبی بود بیشتر بزارید نه فقط درباره نرم افزار سخت افزار کامپیوتر سخت افزار گیمنگ جدید ….
گفتی سختافزار گیمینگ جدید؛ دلمو کردی کباب😔😔
نرم افزار Low Specs Experience هم برنامه جالبیه،برای سیستم هایی تعبیه شده که قدرت خیلی بالایی ندارن از لیست کشویی بازی از پیش تعریف شده رو انتخاب میکنید بعد بطور خودکار اون بازی رو برای سیستم شما بهینه میکنه جوری که کمترین لگ رو داشته باشه
سلام بر شما
جالبه 😃
مرسی بابت پیشنهاد خوبتون و ممنونم از اینکه همراهی فرمودید 🌹
یادمه چند تا بازی بود هنگام اجرا fps به سمت اعداد خیلی خیلی زیاد میل میکرد و پدر cpu و gpu رو در میآورد البته راه حلش این بود از انویدیا کنترل پنل فریم ریت و واسه اینا محدود کنیم
استفاده از این ابزارها صرفا جهت مدیریت و مانیتورینگ خوب هستن ولی نباید انتظار معجزه برای پرفورمنس داشت
من از قدیم تا الان از FX sound استفاده کرد واقعا عالیه
من الان خودم نرم افزار avast clean up premium و آنتی ویروس eset internet security دارم.(لایسنس یک ساله) این اوست کلین آپ نهایتاً در حد ۳,۴ گیگ میتونه از درایو سی رو پاک کنه. درایو سی من نمیدونم چرا ولی دائم در حال تغییر و تحوله. یه بار میبینی ۱۰ گیگ حافظه آزاد داری، یه بار میبینی ۲۰ گیگ، یه بار میبینی اصلا کمتر از یک گیگ جا داری! خلاصه بیشتر از بقیه موارد، این مورد منو کلافه کرده. حالا نمیدونم این سیستم advanced system care بتونه این مشکل رو حل کنه یا نه.
دوستان میشه یه شبیه ساز خوب معرفی کنین؟
سلام و درود بر شما
چه شبیه سازی منظور هست؟
اگه PS3 رو در نظر دارید، شبیه ساز RPCS3 خوبه. ضمن اینکه PS2 هم PCSX2 عالی کار میکنه.
اگه هم نینتندو، Yuzu و Ryujinx رو پیشنهاد میدم.
البته بیشتر بخوام بگم تومار میشه. پس پیشنهاد میدم به این لینک یه سری بزنید؛ یه لیست کامل از شبیه سازهاست:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_console_emulators
خیلی ممنون ولی شبیه ساز برای بازی هایه گوشی میخاستم (توقع نداشتم شما جوابم رو بدین 😂) مقالتون واقعا خوب و کامل بود فقط حیف که یه سیستم خوب ندارم که از برنامه هایی که معرفی کردین استفاده کنم