بهترین فیلمهای کونگفو محور تاریخ سینما
ژانر هنرهای رزمی و رشته کونگفو در طول تاریخ سینما میزبان حضور آثار فراموش نشدنی و ارزشمندی بوده که نه تنها هیچگاه از یادها نخواهند رفت، بلکه بیش از پیش جذابیت خود را حفظ کرده و حتی مخاطبین نسل جوان را نیز به وجد میآورند.
امکان ندارد که عاشق سینما باشید و گذری به ژانر هنرهای رزمی و شاخه کونگفو در آن نزده باشید. ژانری که اگرچه امروزه فیلم و سریالهای ارزشمند بسیار معدودی حول محور آن ساخته میشود اما با بالا رفتن سن ستارگان تکرار نشدنی همچون جت لی، جکی چان، دانی ین و تونی لیانگ دیگر این ژانر طراوت و جذابیت سالهای گذشته خود را نداشته و کمتر کمپانیای علاقهای به ساخت پروژههای کونگمحور محور نشان داده است.
با این حال در طول تاریخ سینما شاهد آثار کونگفو محور با کیفیت، تاریخساز و جذابی بودهایم که نه تنها ذرهای از ارزش آنها کاسته نشده است، بلکه در سینمای امروز اللخصوص هالیوود که قدم در راه ابتذال گذاشته، بیش از پیش میتوان به جایگاه تاثیرگذار آنها پی برد و حتی تماشای آثار مربوط به چند دهه گذشته نیز به هیچ عنوان نمیتواند تکراری و خستهکننده جلوه کند.
حال نیز در مقاله امروز به سراغ معرفی و رتبهبندی ۱۰ فیلم برتر کونگفو محور تاریخ سینما رفتهایم که طرفداران ژانر هنرهای رزمی را حسابی به وجد خواهد آورد. پس در ادامه با ما همراه باشید.
فیلم Crippled Avengers (انتقامجویان معلول) محصول سال ۱۹۷۸
استودیو فیلمسازی برادران شاو در اواخر دهه ۱۹۷۰ میلادی فیلمی تحت عنوان Crippled Avengers را تدارک دیدند که عملاً بازیگرانش را در سطح بینالمللی با شهرتی غیرقابل تصور مواجه کرد.
داستان از این قرار است که ۴ مرد توسط حاکم ظالم زمانه خود با معلولیت مواجه شده و زمانی که نمیتوانند چنین خفتی را تحمل کنند، با یکدیگر عهد میبندند تا انتقام خود را از این ظالم عملی نمایند؛ انتقامی که یا به نتیجه رسیده یا در راه رسیدن به آن کشته میشوند. چانگ چه که به عنوان پدر سینمای هنگ کنگ شناخته میشود، با کارگردانی فیلم Crippled Avengers یکی از بهترین و در عین حال عجیبترین داستانهای انتقاممحور تاریخ سینما را پدید آورد که هنرهای رزمی به شکلی استادانه در آن به کار گرفته شده و سکانسهای کونگفو بینظیری را تدارک دیده است.
فیلم The Legend of the Drunken Master (افسانه استاد دائم الخمر) محصول سال ۱۹۹۴
در دهه ۱۹۹۰ میلادی جکی چان به واسطه تسلط استادانهاش بر کونگفو و تلفیق آن با المانهای کمدی به ستاره مشهور و محبوب سینما تبدیل شد و آثار ماندگاری را از خود بر جای گذاشت.
با این حال فیلم The Legend of the Drunken Master از ارزش والایی در کارنامه بازیگری وی برخوردار میباشد که اصول اولیه وی را به معرض نمایش گذاشت و به سبب برخورداری از بودجه زیاد شاهد رقم خوردن سکانسهای مبارزات چشمگیری بودیم که در نوع خود سینماگران را به وجد آورده بود. جکی چان به سبب ارائه قهرمانی رئوف و انجام بدلکاریها حتی به قیمت صدمه دیدن خود، اثری را برای دوست داران ژانر هنرهای رزمی ارائه کرد که با گذشت حدود ۳۰ سال ذرهای از جذابیت و ارزش آن کاسته نشده است.
فیلم The Grandmaster (استاد بزرگ) محصول سال ۲۰۱۳
در حالی که تمامی آثار این مقاله ارزشمند و مورد احترام هستند اما هیچکدام از آنها نتوانستهاند تا مفهوم هنرهای رزمی را با سکانسهایی چشمنوازی به اندازه The Grandmaster در هم آمیزند؛ مسئلهای که تنها و تنها از دستان توانمند وونگ کار وای ساخته میباشد.
این فیلم جزو معدود آثار کونگفو محور تاریخ سینما محسوب میشود که در کنار ارائه داستانی زیبا (برگرفته از واقعیت) و حضور بازیگرانی توانمند که در راس آنها تونی لیانگ قرار دارد، توانسته تا جلوههای بصری مدرن و چشمنوازی را به کار گیرد تا حدی که گویا در حال مشاهده تابلوی نقاشی مزین شده به هنرهای رزمی میباشید. The Grandmaster بخش ناگفته و مهمی از زندگی استاد بزرگ بروس لی را به معرض نمایش میگذارد که پکیجی همه چی تمام برای دوست داران ژانر هنرهای رزمی به حساب میآید.
فیلم Five Deadly Venoms (مردان زهرآگین) محصول سال ۱۹۷۸
فیلم Five Deadly Venoms اثر ارزشمند دیگری از چانگ چه به شمار میرود که از تیم بازیگری Crippled Avengers بهره برده و موفق شده تا در بستری از داستانی کاملاً متفاوت، وقایعی جذاب و پر زد و خورد را به ارمغان بیاورد.
یکی از دست کم گرفته شدهترین فیلمهای تاریخ ژانر هنرهای رزمی که زیبایی شناسی خود را از حیوانات سمی همچون مار، عقرب، وزغ و مارمولک الهام گرفته و سلسلهای از رخدادهایی جذاب را به تصویر میکشد که مملو از خیانت و توطئههای گوناگون بوده است. Five Deadly Venoms با اکران در سینمای غرب نیز شگفتیساز شد و به اثری کالت تبدیل گشت که ردپای آن را حتی امروز نیز میتوان در آثار کونگفو محور هالیوود مشاهده کرد.
فیلم Once Upon a Time in China (روزی روزگاری در چین) محصول سال ۱۹۹۱
بازیگران متعددی ایفای نقش استاد بزرگ هنرهای رزمی یعنی وانگ فی-هونگ را بر عهده داشتهاند ولی هیچکدام از آنها نتوانستهاند تا حتی به گرد پای جت لی در فیلم Once Upon a Time in China برسند.
اثری که عملاً به سکوی پرتاب جت لی برای تبدیل شدن به یک ستاره سینما عمل کرد و زمینهساز خلق فرنچایزی موفق در سالهای پس از خود شد. فیلمی که در اواخر قرن ۱۹ میلادی جریان داشته و دوره پرتلاطمی از کشور چین را به معرض نمایش میگذارد که نیروهای خارجی این کشور را به نابودی کشانده و در این بین وانگ فی-هونگ به پا خواسته تا از فرهنگ و تاریخ مردم خود دفاع نماید. Once Upon a Time in China در عین روایت برهه مهمی از تاریخ کشور چین، مملو از سکانسهای اکشن هیجانانگیزی بوده که جت لی به طرز دیوانهواری آنها را به تصویر کشیده است.
فیلم Ip Man (ایپ من) محصول سال ۲۰۰۸
یکی از مهمترین ویژگیهایی که در جذابیت و محبوبیت جان ویک ۴ نقش داشت، حضور بازیگری به اسم دانی ین بود که جنبه منحصر به فردی از کونگفو را در تلفیق با اکشن هالیوودی به معرض نمایش گذاشت. هنرمند قابل احترام و دوست داشتنی که در اواخر دهه ۲۰۰۰ میلادی با ایفای نقشی ماندگار در فیلم Ip Man تمام جهان را در بهت و حیرت فرو برد.
با قاطعیت میتوان گفت که Ip Man یکی از آثار نمادین مرتبط با هنرهای رزمی در قرن اخیر است که اگرچه از اتفاقاتی واقعی الهام گرفته اما موفق شده تا روی پاهای خودش ایستاده و زمینهساز فرنچایزی شود که تا به امروز ادامه داشته است. از هنرنمایی تماشایی بازیگرانش گرفته تا روایت داستان دوران خفقان کشور چین در تصرف ژاپنیها همگی دست به دست همدیگر داده تا Ip Man از ارزش و جایگاه والایی در تاریخ سینما و ژانر هنرهای رزمی برخوردار باشد؛ تا حدی که عملاً باعث شد تا وینگچون به عنوان یکی از سبکهای رزمی چینی، محبوبیتی بینالمللی پیدا کرده و بسیاری از مخاطبین غربی به سمت یادگیری آن روانه شوند.
فیلم The Way of the Dragon (راه اژدها) محصول سال ۱۹۷۲
امکان ندارد که بحث ژانر هنرهای رزمی و رشته کونگفو در میان باشد و نامی از ستاره بزرگ تاریخ سینما یعنی بروس لی به میان نیاید. بازیگری که الگوی بسیاری از ستارگان ژانر اکشن امروزی بوده است.
فیلم The Way of the Dragon اگرچه بهترین فیلم بروس لی محسوب نمیشود اما از جایگاه مهمی در کارنامه هنری وی برخوردار میباشد؛ اثری که به عنوان نخستین تجربه کارگردانی وی به شمار رفته و برخلاف آثار پیشین او که فضایی تماماً تیره و تاریک داشتند، به سمت روایت داستانی با المانهای کمدی قدم گذاشت که در نهایت هم اثری دوست داشتنی را به ارمغان آورد. The Way of the Dragonبا به رخ کشیدن سبک منحصر به فرد کونگفوی خود در بستری از داستانی جذاب که در نهایت به رویارویی تاریخی بین او و چاک نوریس منتهی میشود، فیلمی را از خود به یادگار گذاشته که تماشای آن بر هر دوستدار هنرهای رزمی به امری واجب بدل گشته است.
فیلم Kung Fu Hustle (جنب و جوش کونگفو) محصول سال ۲۰۰۴
قطعاً با دیدن استیون چو به یاد فیلم کمدی، اکشن و رزمی Shaolin Soccer (فوتبال شائولین) خواهید افتاد که در اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی به مانند بمبی پر سر و صدا، مخاطبین غربی را شیفته خود کرد و حتی در کشور ما ایران نیز از محبوبیت بسیاری بهره برده است.
با این حال فیلم دیگر او یعنی Kung Fu Hustle به حدی عجیب و منحصر به فرد وارد میدان شد که عملاً شبیه هیچ چیزی نبود که سینما تا سال ۲۰۰۴ میلادی به خود دیده باشد و در نهایت نیز واکنش بازیگری همچون بیل موری را نیز برانگیخت و زمان اکران آن را روز مرگ کمدی آمریکایی خطاب کرد. اثری که توسط خود شخص استیون چو کارگردانی، نویسندگی و بازیگری شد و در عین ادای احترام به بروس لی، روایتی سراسر دیوانهوار و غیرقابل پیشبینی را به ارمغان آورد و به حدی غیرمنتظره واقع شد که ژانر هنرهای رزمی تا آن زمان به خود ندیده بود. ترکیب المانهای کمدی نوین با کونگفو در فیلم Kung Fu Hustle به حدی جذاب از کار درآمده که حتی کسانی که علاقهای به هنرهای رزمی ندارند را نیز شیفته خود خواهد کرد.
فیلم The 36th Chamber of Shaolin (سی و ششمین تالار شائولین) محصول سال ۱۹۷۸
بدون هیچ اغراقی باید گفت که The 36th Chamber of Shaolin تمام آن چیزی است که سینما باید از کونگفو با خود به همراه داشته باشد تا حدی که معلوم نیست اگر چنین پروژهای ساخته نمیشد، چه آیندهای را میتوانستیم برای ژانر هنرهای رزمی تصور نماییم.
این فیلم روایتگر یک راهب معبد شائولین به نام لئو یوده میباشد که توسط استاد خود موظف میشود تا بر علیه حکومت منچوها به پا خواسته و وقایعی شوکهکننده از مفهوم “آزادگی” را به تصویر بکشد. هنرنمایی گوردون لیو در قامت قهرمان داستان به حدی تاثیرگذار جلوه کرده که The 36th Chamber of Shaolin عملاً به عنوان بزرگترین پروژه کارنامه هنری این بازیگر ارزشمند به شمار میرود. اثری تاریخی با المانهای افسانهای از دوره مهمی از تاریخ کشور چین که سکانسهای آن با گذشت ۴۵ سال هنوز هم بینندگانش را مات و مبهوت خود خواهد کرد.
فیلم Enter the Dragon (اژدها وارد میشود) محصول سال ۱۹۷۳
فیلم Enter the Dragon به عنوان نخستین پروژه کونگفو محور خلق شده توسط هالیوود که رتبه نخست این مقاله را از آن خود کرده، نه تنها مشهورترین فیلم کارنامه بازیگری بروس لی محسوب میشود، بلکه چه بسا بهترین فیلم کونگفو محور تاریخ سینما نیز به شمار میآید.
در دوره و زمانی که هالیوود از ارزش و احترام خاصی برخوردار بود و کیفیت را بر کمیت ترجیح میداد، اثری به نام Enter the Dragon ساخته شد که در کنار ارائه سکانسهای مبارزهای تکرار نشدنی و به معنای واقعی کلمه شاهکار، المانهای منحصر به فردی را در کنار موسیقی متن گوشنواز و فراموش نشدنیاش در داستان خود جای داد که عمقی فلسفی به کلیت فیلم و ژانر هنرهای رزمی بخشیده بود. Enter the Dragon به حدی کمعیب و نقص، ستودنی، انقلابی و تکرار نشدنی است که به راحتی میتواند کیفیت و کلیت سینمای امروز را به چالش کشیده و همچنان خودنمایی کند. بروس لی با ساخته رابرت کلوز میراثی را از خود به یادگار کذاشت که منجر به تولد برخی از ستارگان ماندگار ژانر هنرهای رزمی شد که امروزه همگی به هنرمندانی نمادین و فراموش نشدنی تبدیل شدهاند.
به نظر شما سینمای جهان حتی فراتر از هالیوود میتواند در حیطه ژانر هنرهای رزمی شاهکارهایی نظیر آثار نام برده شده در این مقاله را دوباره تکرار نماید؟ آیا میتوان بازیگران نسل جوانی را پیدا کرد که بتوانند در حد و اندازه اساتیدی نظیر بروس لی، جت لی، جکی چان، دانی ین و تونی لیانگ ظاهر شوند؟ فیلمهای کونگفو محور دیگری را سراغ دارید که تاریخساز بوده باشند؟ نظرات و دیدگاه خود را نسبت به این مسائل با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: CBR
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
Only Bruce Lee
فقط اون بود که استاد واقعی کنگفو بود..
لعنت بر قاتلانش..
قاتلین مکار با کشتن بروسلی به تمام نسل بشر ظلم کردند..
حتی جهنم هم براشون کمه..
منی که بعد از مرگ بروسلی به دنیا اومدم اینقدر دلم از مرگش خونه!
خدا به داد رفقا و دوستداران نزدیکش برسه..
امیدوارم فقط خشم خدا به سمت اون بیدادگران بره، و بجز رنج براشون نیاد..
لعنت پروردگار عالم بر خونخواران بی ارزش عالم..
لعنت بر موجودات بی ارزشی که همیشه رنج و زحمت برای انسانهای بزرگ روزگار خودشون و نسل های بعد به جا گذاشتند..
هر چه دانا میکشد از دست نادان میکشد..
..
آنان که به کـار عـقل در می کوشند
هیهـات که جمــله گاو نـر می دوشند
.
آن به که لبـاس ابلهی در پوشـند
کامــروز به عقــل تره می نفـروشند!
(خیام)
یه چیز جالب سلطان بروس سر فیلم برداری چهارمین سینماییش کشته شد پسرش هم سر چهارمین فیلم برداری😳
البته اگر اطلاعات درست باشه
یکم عجیبه ها
من شنیدم به خوردن مسکن واکنش بد داده و فوت شده . دیگه مثل و مانندش نمیاد .
آره چندتا نظریه هست خداوکیلی تک بود
داداش یه زن شوهر خودش کشته شوهر هرچی میرفتع دکتر دکترا میگفتن سالمی چیزیت نیست بعد دوسال نبش قبر کردن فهمیدن زن یه داروی میریخته تو غذای شوهر هروز شوهر هی ضعیفه میشد هفته پیش خوندم تو ایران بودش
جالبه
بروسلی کشته شد؟؟؟
طبق اطلاعاتی که من دارم سید به خاطر بیخوابی (که حاصل تمرین بی وقفه اش بود ) یه بیماری مغزی بهش دست داد
کشته شد داداش
نشد سید
بابا کی حریف بروسلی میشد
رودرو که دعوا نکردن
اطلاعاتت نادرست هست.
…
اولاً بروس لی تا قبل از مرگش در سال ۱۹۷۳ در بیش از چهار فیلم ایفای نقش کرده.
مثلاً در فیلمهای The Orphan 1960 یا The Thunderstorm 1957 نقش اول بازی کرده. ولی همون ۳-۴ تا فیلمش که همه میدونن معروفن.
ثانیاً پسرش (برندون لی) سر صحنه فیلبرداری The Crow پنجمین فیلمش کُشته شد.
اشاره کردم گفتم اگر درست باشه
بزرگترین قاتل بروسلی هالیوود بود
درسته رفیق
خودش معروفش کرد و خودشم کشتش
الان منظورت این بود که بروسلی رو کشتن؟
بله
خوبه تو خود سریال چینی که ازش ساختن میگن بخاطر (ادم مغزی) یا ورم مغزی فوت کرد بعد شما اومدی توهم توطئه زدی.
نمیدونم معنی اونکارها چیه
که مردم رو فریب بدن؟
بنظر موفق هم شدن
اما اون کارها چیزی رو عوض نمیکنه..
تو هم میتونی مثل کسانیکه فریب خوردن هر چیزیکه میگن رو باور کنی..
قرار نیست چیزی تغییر کنه و بعد از مرگش هم دیگه مهم نیست که کی چی فکر میکنه..
مرده که دیگه زنده نمیشه!
..
فقط لعنت به دشمنان انسان
دیگه خود پزشک قانونی و خود کشورو دولت چین اینو قبول داره، احتمال شما از اون جماعتی هستی که فکر می کنه ناسا دروغ میگه یا زمین تخته:d
چه ربطی به تئوری توطئه داره!؟
خخخندم گرفت
اصلا بیخیالش
ما آدمها داریم بخوبی و خوشی رو زمین زندگی میکنیم
مشکلی هم نداریم
اینجام زمین نیست.. بهشته
خب داداش آروم باش اون موقع که اون فوت کرد تو به دنیا نیومدی الکی داری نفرین میکنی 😂 قاتلاشم تا آلان مردن ۶۰سال گذشته الکی خون خودتو کثیف نکن 😂 از اقوام بروسلی هستی
🔥💚
اینطور نیست..
از مرگش ناراحتم چون اگه نمیکشتنش قطعا فیلم های بیشتر و بهتری ازش میدیدیم و هنرهای رزمی ناشناختش برای همه ی مردم شناخته شده تر میشد و همین مهم ارزش زیادی برای همه داشت..
باز خدا رو شکر تا همین حد هم تونستیم بشناسیمش..
ببین داداش گلم ۷۰سال گذشته از قاتل بگیر تا همه دوست اشناش مردن نباید خودت اذیت کنی واسه یه نفر میگن کار ژاپنی هاست چون تو فیلم خشم اژدها فکر کنم تو جزیره آخرش تمام ژاپنی ها میزنه استادای ژاپنی کینه به دل میگیرن ازش
سلام، نمیشه گفت قطعا بهترین رزمی کار دنیا بروسلی باشه، چون شخصیت های مختلفی در تاریخ هستن که باعث شدن بروسلی به همچین استادی تبدیل بشه. مردی به نام ایپ برید داستان زندگیشو دنبال کنید و حتی قبل از ایپ، اینکه چه کسی بهش آموزش مهارت های رزمی رو یاد میداده. یه جا حتی خود بروسلی هم از محمد علی کلی که بازیشو تماشا میکرده، ضرباتشو وقتی میبینه، به بغل دستش یه چیزایی میگه که باعث میشه حتی خود بروس هم از رویارویی با محمد علی کلی اطمینان پیروزی نداشته باشه. پس، باید به گذشته هم نگاه کرد و دید چه استادانی در تاریخ بودن که میتونستن بهتر از خود بروسلی هم باشن. اگه بخوایم بروسلی رو اول قرار بدیم، حقیقتا کوتاهی کردیم.
بروسلی شخصیتی بسیار دوست داشتنی – معروفی – بازیگری فوق العاده با مهارت های بی نظیره و در مهارتش شکی نیست، اما رقباش هیچ وقت نباید دست کم گرفته بشه.
سلام
مطمئنا اگه سینما نبود بروسلی هم مثل هر استادی ناشناخته از دنیا میرفت..
تو نمایش هنرهای رزمی فیلمها بینظیر بود..
تو کنترل حس ناخودآگاهش بینظیر بود..
زیباترین حرکات رو در بین بهترین رزمی کارها به نمایش میگذاشت..
اگه حداقل ۱۰ سال دیگه زنده مونده بود قله های بلندتری رو فتح میکرد..
کاش حداقل ۱۰ فیلم دیگه ازش ساخته بودن و بعدش…
خیلی حیف شد..
..
بروسلی زیبایی و هنر مبارزه رو به همه نشون داد..
با استایل کامل مبارزه میکرد..
حتی شکست خودن کسیکه با استایل بروسلی مبارزه میکنه هم لذت بخشه! چه برسه به پیروزیش..!
..
شبیهش رو سراغ ندارم..
کسی رو ندیدم که بتونه به اون زیبایی مبارزه کنه!
نه محمد علی و رقباش و نه کسانیکه تو سینما دیدیم و نه اونهایی که توی رینگ و.. مبارزه میکنن هیچکدوم رو ندیدم که توی هنر مبارزه حتی نزدیک به بروسلی بشن!
..
مستند های زیادی از جمله مستند عالی قهرمانان رو دیدم.. ولی نتونستم کسی رو شبیه بروسلی پیدا کنم..
..
اگه واقعا کسی میشناسی خیلی خوشحال میشم بهم معرفی کنی..
صحیح ولی داداش اولیای دم انقد از قاتلای بروسلی شاکی نبودن که تو هستی😁
💚
بروسلی یکی از شخصیتهاییه که تاثیر زیادی روی زندگیم گذاست..
دوستش دارم و خواهم داشت..
دلیل مرگ بروس لی در ابهامه و معلوم نیست که قاتل داشته یا خیر
درود رفیق
چطور ممکنه به قتل نرسیده باشه؟
جان آدم مثل بیدیه که به باد وصله..
مگه برای کشتن یه آدم به چقدر ابزار نیازه؟
سرعت پیشرفت بروسلی تو سینمای رزمی اونقدر زیاد بود که حتی دوستانش هم بهش حسادت میکردن..
..
بله همیشه هر چیزی ممکنه.. ولی به قتل رسیدن بروسلی چیزیه که قطعا اتفاق افتاده!
کسیکه بوسیله ی ورزش به کنترل حس ناخودآگاه خود میرسه، چطور ممکنه بوسیله مشکلات جسمی مرده باشه؟
“کسیکه بوسیله ی ورزش به کنترل حس ناخودآگاه خود میرسه، چطور ممکنه بوسیله مشکلات جسمی مرده باشه؟”
دو نکته: من و شما در یک دشت میرسیم به یک گله بزرگ گوسفند، شما یهو میگید که فکر میکنم تعداد گوسفندان یک عدد زوج باشه، اگر من قبول نکنم آیا به این معنیه که گفتم تعدادشون فرده؟؟ خیر من فقط ادعای شما رو نپذیرفتم چون شواهد کافی بهم ارائه نشده.
راجع به علت مرگ بروس لی هم همینه شواهد کافی وجود نداره و من فقط ادعاتون رو نمیپذیرم نع اینکه خودم مدعی چیزی باشم.
اما توو جمله هاتون یچیزی گفتین که نظرم رو جلب کرد: “کسیکه بوسیله ی ورزش به کنترل حس ناخودآگاه خود میرسه”
دوست عزیز همچین چیزی امکانش نیست، من سالهای خیلی زیادی تای چی کار کردم و بهت قول میدم که با این شایعات بخوبی آشنا ام و قطعا میگم که این حرفها فقط شایعه ست، بیش از نود و نه درصد اعمالی که مغز ما انجام میده در بخش ناخودآگاه انجام میشه و شما اگر دیگه کل زندگیتون رو روی یوگا بزارید و یپا سادگورو بشید در خفن ترین حالت بتونید به دریافت های خارج از بدن مغز خودآگاه بشید، که اونم فقط در لحظه اییه که تمرکز کردین.
و البته ناخودآگاه بودنه اعمال مغز از مزایاشه.
بروس لی هم بیشتر رزمی کار بود تا یوگیست، سنی هم نداشت که بگیم در یوگا به استادی رسیده باشه
رسیدن به مرحله ی نا خود آگاه یعنی عبور از ملکه ذهن..
من چیز زیادی ازش نمیدونم..
چون توی طول زندگیم فقط چند لحظه حسش کردم.. و به همین دلیل نمتونم حرفت رو تایید کنم و بگم که این قدرت اصلا وجود نداره..
رسیدن به این قدرت نیاز به دانش ورزش کافی داره..
عجیبه اگه این قدرت رو توی کسی مثل بروسلی نمیبینی!
مرحله ی ماهر یا نا خودآگاه چیزیه که ثبت و تایید شده..
میتونی در موردش تحقیق کنی..
غوووووداااااا
الان تارانتینو مقام اول و ببینه فشاری میشه
ایپ من رو عمدی شبیه قدیمیا ساختن ؟ بهش نمیاد همسال با ایرون من اومده باشه
سلامتیه سه کس
بروسلی و جتلی و جکی جان، فعلا از سه تاشون، یکیشون فوت کرده (یا کشته شده)، یکیشون خونه نشین شده(بیماری) ، یکیشون هم در آستانه پیری
داخل فیلم هاش خیلی شیلنگ تخته میندازه (هنوز در سن جوانی گیر کرده) (=
بروس لی
جتلی
جکی چان
یه زمانی اسم فیلم چینی میومد آدم یاد فیلم های اکشن و رزمی می افتاد که با ژانر های مختلفی سینمایی ترکیب میشدن و اکثرا هم کیفیت های خوبی داشتن و فقط هم مختص چین بودن و یه جورایی امضای سینمای چین بود
الان اسم فیلم چینی میشنوم یاد کپی های دسته دوم هالیوود می افتم که افتضاحن
تک تک اساتید چقدر پیر شدن .. هعی روزگار
اول بروسلی
بعد جکی چان
🔥🔥🔥🔥
کسایی که هنوزم میشینم فیلم هاشونو میبینم خصوصا با خانواده :))
بنظرم جای این فیلما تو لیستتون خالی بود:
مشت خشم با بازی بروس لی و همینطور بازسازیش با بازی جت لی
فوتبال شائولین
ببر خیزان, اژدهای پنهان
بوسه اژدها
در ضمن بنظرم در حال حاضر به غیر از دنی ین, اسکات ادکینز تنها بازیگر رزمی کار شاخص هست که سری شکست ناپذیرش فوق العاده بود ولی متاسفانه استعداداش داره هدر میره و فیلم خوبی بهش پیشنهاد نمیشه, در ضمن بنظرم دنباله های ایپ منم از نظر کیفیت دست کمی از فیلم اول نداشتن.
ادکیمز چندین دوره قهرمانی تو سبک کیک بوکس داره اگه درست یادم باشه و ب شدت تو حرکات اکروباتیک تواناست ، فیلم ایکس من اون سرباز ک دهنش رو میدوزن ازونجا ب بعد رو ادکیمز بازی میکنه حتی حرکات آکروباتیک رو خودش انجام میده
the raid جزو این دسته فیلم ها حساب نمیشه؟
واقعا چرا فیلم Fearless تو این لیست نیست؟
یکی از بهترین های جت لی هم از نظر حرکات رزمی هم از نظر داستان و مفهوم هست
سلطان بروس لی با یکدانه از آن شیهه های معروفش کل این فیلم های زباله را حریف است!
عجب خاطراتی برامون زنده شد
بروسلی به طرز عجیبی، قهرمان دوران کودکی من بود
اون زمان که فیلمها به صورت VHS بود
بروسلی از طرف کارشناسان جزو پنج رزمی کار برتر دوارنهاست
ما افسانه ی پاندای کونگ فو کاریم 🗿
ولی با اقتدار بهترین فیلم کونگ فو محور با تمام احترام به بروس لی و اژدها وارد میشود، ۳۶ مین تالار شائولینه انقدر این فیلم شاهکاره که حاضرم صد بار ببینمش ، فوق العاده اس و پیشنهاد میکنم که ببینید
فقط پاندای کونگ فو کار