بهترین فیلمهای علمی تخیلی به کارگردانی زنان
فیلمسازان زن تا به امروز توانستهاند فیلمهای علمی تخیلی بسیار خوبی را بسازند که برخی از آنها از جمله بهترین آثار علمی تخیلی تاریخ محسوب میشوند.
ژانر علمی تخیلی غالباً روایتهای تأملبرانگیزی را ارائه میدهد که احتمالاً بینندهها را وادار میکند تا تمام وجودشان را زیر سؤال ببرند و از همین رو، این ژانر به طور قابلتوجهی یکی از دوستداشتنیترین و برجستهترین ژانرهای سینما به شمار میرود. با گذشت زمان، فیلمسازان مستعد بیشماری با فیلمهای علمی تخیلی نمادین، پیشگامانه و تأثیرگذار خودشان پرده نقرهای را زیبا کردند. این آثار نیز شامل فیلمهای کلاسیکی همچون فیلم ۲۰۰۱: A Space Odyssey و فیلمهای مستقل و سوررئال برنده جایزهای همچون فیلم Everything Everywhere All at Once است.
با اینکه بسیاری از فیلمهای علمی تخیلی به کارگردانی مردان بسیار عالی و تحسین شده هستند، چندین فیلمساز زن نیز وجود دارند که دستی در این ژانر دارند و توانستهاند در این صنعت مرد محور خودشان را برجسته کنند و آثار درخشانی را به ارمغان بیاورند. احتمال نادیده گرفته شدن پروژههای علمی تخیلی به کارگردانی زنان بیشتر است اما این فیلمسازان که در ادامه به معرفی آثارشان میپردازیم، خلاف این موضوع را ثابت کردند. در ادامه همراه با ما باشید تا به معرفی بهترین فیلمهای علمی تخیلی به کارگردانی زنان بپردازیم.
۱۰. فیلم Advantageous – محصول سال ۲۰۱۵
فیلم «سودمند» در آیندهای نهچندان دور جریان دارد که در آن، سختیهای اقتصادی بهتدریج در حال محسوستر شدن هستند. این اثر سینمایی داستان مادری مجرد به نام گوئن با بازی ژاکلین کیم را روایت میکند که بهعنوان سخنگوی یک شرکت بیوتکنولوژی برای زندگی و سلامت پیشرفته مشغول به کار است.
فیلم علمی تخیلی و درام «سودمند» ساخته جنیفر ژانگ است که از فیلمنامهای بسیار گیرا و خوب بهره میبرد. شخصیت اصلی داستان بسیار جالب است و این اثر توانسته در عین اینکه به مشکلات و سختیهای مادر بودن میپردازد، بحث دوست داشتن خود را نیز بهخوبی مطرح کند. علاوه بر این، این اثر کمتر مورد توجه قرار گرفته که بودجه اندکی نیز دارد، به زیبایی فیلمبرداری شده و دارای نقشآفرینیهای بیعیبونقصی از سوی بازیگران خودش بوده است.
۹. فیلم Invisible Adversaries – محصول سال ۱۹۷۷
فیلم «دشمنان ناپیدا» اثری از والی اکسپورت به شمار میرود که از جمله بهترین فیلمهای تجربی ساخته شده در تاریخ سینما به شمار میرود. اتفاقات این اثر سینمایی در شهر وین جریان دارد و داستان عکاسی به نام آنا با بازی سوزان ویدل را دنبال میکند که در نهایت متوجه میشود ذهن ساکنین این شهر توسط موجودات بیگانه به تسخیر درآمده و آنها را به خشونت ترغیب میکنند.
فیلم «دشمنان ناپیدا» دارای برداشتهای طولانی و مونتاژهای ویرایششدهای است که به انعکاس اسکیزوفرنی هنرمند کمک کردند. این اثر سینمایی یک آزمایش علمی تخیلی غیرمتعارف به شمار میرود که بسیار مشابه آزمایشهای دیگری در این زمینه است. اگرچه انتزاع این اثر احتمالاً متناسب همه افراد نیست اما قطعاً ارزش تماشا کردن دارد چراکه توانسته خلاقیت فریبنده و پیام هوشمندانهای در مورد فمینیسم و جنسیت را ارائه کند.
۸. فیلم Neptune Frost – محصول سال ۲۰۲۱
فیلم «نپتون فراست» اثری برجسته و درخشان در زیر ژانر علمی تخیلی آیندهپژوهی است و داستان آن نیز روی رابطه میان یک فراری به نام نپتون با بازی الویس نگابو و شریل ایشجا و معدنچی کلتان به نام ماتالوسا با بازی کایا فری متمرکز است. ارتباط آنها باعث بروز مشکلاتی میشود و منجر به آن میشود تا یک گروه هکری در بالای تپههای بوروندی برای تسلط بر رژیم استبدادی منطقه تلاش کنند.
این اثر سینمایی ساخته آنیشیا اوزیمن و ساول ویلیامز از جهانسازی نوآورانهای بهره میبرد و داستانهای علمی تخیلی و موسیقی را با یکدیگر ترکیب میکند که نتایج شگفتانگیزی را به همراه دارد. این فیلم به زیبایی تدوین شده و دارای طراحی هنری و صدای استثنایی است. علاوه بر این، روش قانعکنندهای که این اثر برای بررسی هویت و بیعدالتیهای اقتصادی در پیش میگیرد نیز بسیار برجسته است. فیلم «نپتون فراست» اثری گسترده و جاهطلب است و ممکن است برخی در درک پیام عظیم این اثر مشکل داشته باشند اما تجربه تماشای این اثر واقعاً ارزشمند است.
۷. فیلم Wonder Woman – محصول سال ۲۰۱۷
فیلم «واندر وومن» ساخته پتی جنکینز اولین فیلم ابرقهرمانی با شخصیت اصلی زن در سالهای اخیر به شمار میرود. همانطور که از عنوان این اثر مشخص است، این فیلم داستان خاستگاه شخصیت دایانا پرینس با بازی گل گدوت را روایت میکند، جنگجویی آمازونی که به نام واندر وومن نیز شناخته میشود و به دنبال آن است تا جنگ جهانی اول را متوقف کند.
با اینکه فیلم «واندر وومن» ممکن است بهترین فیلم ابرقهرمانی سالهای اخیر نباشد اما با این وجود، یک فیلم درام اکشن عالی محسوب میشود که جنبههای علمی تخیلی بسیار خوبی از یک اثر اقتباسی از کتابهای کمیک را درون خودش دارد. این اثر به مسائلی همچون حرص و خودخواهی میپردازد و در عین حال، الگوی خوبی با حسی قوی نسبت به عدالت را برای مخاطبان جوان به ارمغان میآورد. فیلم «واندر وومن» نقطه عطفی برای سینمای ابرقهرمانی بود و با اینکه اکنون نقشآفرینی گل گدوت در این نقش همانند سال ۲۰۱۷ محبوب نیست اما این فیلم همچنان اثری برجسته و محبوب به شمار میرود.
۶. فیلم Born in Flames – محصول سال ۱۹۸۳
اتفاقات فیلم «متولد شعلههای آتش» ۱۰ سال پس از صلحآمیزترین انقلاب تاریخ ایالات متحده آمریکا جریان دارد و داستان جامعهای دیستوپیایی را به تصویر میکشد، موضوعی که یکی از مسائل مورد علاقه فیلمهای ژانر علمی تخیلی است. این فیلم دنیایی را نشان میدهد که در آن، دولت به مشکلات گروههای متعددی از جمله فمینیستها، اقلیتها، لیبرالها و سازمانهای حقوقی مختلف رسیدگی میکند.
این درام مستند علمی تخیلی به کارگردانی لیزی بوردن است که باید حتماً آن را ببیند چراکه توانسته تصویری قانعکننده و جالب را درباره چندین موضوع بسیار مهم همچون نژادپرستی، اختلاف طبقاتی و تبعیض جنسی ارائه کند. فیلمنامه این اثر بسیار هوشمندانه است و تفسیری اجتماعی از شهر نیویورک سوسیالیست دموکراتیک ارائه میکند که بسیار خلاقانه است و ذهن هر بینندهای را به فکر فرو میبرد.
۵. فیلم High Life – محصول سال ۲۰۱۸
فیلم «حیات والا» اثری علمی تخیلی و چالشبرانگیز از کلر دنیس است که یک فیلم فضایی ترسناک و دلهرهآور به شمار میرود و داستان گروهی از جنایتکاران محکوم به اعدام را دنبال میکند که به مأموریتی برای استخراج انرژی جایگزین به درون یک سیاهچاله فرستاده میشود. رابرت پتینسون نقش شخصیت اصلی داستان به نام مونته را بازی میکند، کسی که تلاش دارد در اعماق فضا زنده بماند. ژولیت بینوش و میا گاث نیز دیگر بازیگران حاضر در این اثر هستند.
این اثر سینمایی با رده سنی R است و مطمئناً متناسب با سلیقه همه افراد نیست اما کسانی که این اثر را درک کنند، مطمئناً عاشق آن خواهند شد. علاوه بر این، کسانی که از آثار قبلی کلر دنیس خوششان آمده نیز از تماشای این اثر لذت خواهند برد. این اثر سینمایی بازتابکننده امید و شجاعت در مواجهه با سختیها است و اثری خوش ساخت از کلر دنیس به شمار میرود که مطمئناً اوقات سرگرمکننده و متفکرانهای را برای مخاطبان رقم میزند.
۴. فیلم The Long Walk – محصول سال ۲۰۱۹
فیلم «پیادهروی طولانی» اثری سینمایی است که اغلب نادیده گرفته شده و مطمئناً شایسته توجه بینندگان است. این اثر به کارگردانی متی دو است و درباره مردی آسیب دیده است که بین مزرعه منزوی خودش و دهکدهای در همان نزدیکی پیادهروی میکند. در این مسیر نیز همراه او روحی ساکت حضور دارد، روح کسی که این مرد چندین سال پیش شاهد مرگش بوده است. او وقتی متوجه میشود که این روح میتواند او را در زمان به عقب ببرد، تلاشی را شروع میکند تا بتواند اتفاقی را تغییر بدهد که زندگی را متحول میکند.
فیلم «پیادهروی طولانی» فضایی دلهرهآور و وهمآلود دارد و برای کسانی که از ترکیبی عالی از داستانهای علمی دخیلی و معمایی لذت میبرند، اثر بسیار خوبی به شمار میرود. این فیلم هم متفکرانه و هم تأملبرانگیز است که داستانش درباره فقدان و غم تکاندهنده و گیرا است و هر کسی که به تماشای آن بنشیند، تا مدتها درگیر داستانش خواهد بود.
۳. فیلم Strange Days – محصول سال ۱۹۹۵
در فیلم «روزهای عجیب» پلیس سابقی با بازی ریف فاینز که اکنون بهعنوان قاچاقچی مشغول به کار است، در روزهای پایانی سال ۱۹۹۰ نوار ضبط شدهای از یک قتل را دریافت میکند. حالا او به همراه دوست بادیگاردش به نام میس با بازی آنجلا باست تلاش دارد تا بفهمد چه کسی مرتکب این جنایت شده و دلایل پشت این اتفاق را بداند.
این فیلم جذاب و دیستوپیایی ساخته کاترین بیگلو اغلب اوقات بهعنوان یکی از فیلمهای علمی تخیلی آندرریتد دهه نود میلادی شناخته میشود و مسلماً یکی از بهترین فیلمهای حرفه فیلمسازی وی است و قطعاً ارزش دیدن را دارد. به لطف روایت و اجرای خلاقانه، فیلم «روزهای عجیب» بدون شک از زمانه خودش جلوتر بود و همچنان یک فیلم درجه یک و ماندگار در آن ژانر است.
۲. فیلم Titane – محصول سال ۲۰۲۱
فیلم «تیتان» بهعنوان یکی از بهترین فیلمهای ترسناک فرانسوی تاریخ سینما شناخته میشود و داستانی را برای بینندگان به ارمغان میآورد که قبلاً ندیدهاند. این اثر داستان دختری را دنبال میکند که در کوکی دچار آسیب جمجمه شده و یک صفحه تیتانیومی در سرش قرار دادهاند که همین نیز سبب شده تا او در بزرگسالی شیفتگی زیادی نسبت به ماشین داشته باشد.
در حالی که میتوان بهسادگی از کنار این اثر از ژولیا دوکورنو عبور کرد اما هر بینندهای که فرصتی به این اثر سینمایی بدهد، مطمئناً از تماشای آن شگفتزده خواهد شد. فیلمنامه تکاندهنده و مفهومی این اثر و همچنین وحشت بدنی آن بخشی از جذابیت اصلی آن به شمار میروند و همین نیز باعث شده تا فیلم «تیتان» یکی از مبتکرانهترین فیلمهای سالهای اخیر باشد. چه این اثر دوست داشته باشند و چه از آن متنفر باشند، غیرممکن است که بینندهای تحت تأثیر این فیلم از ژولیا دورکونو قرار نگیرد.
۱. فیلم The Matrix – محصول سال ۱۹۹۹
تا به امروز فیلم «ماتریکس» شناخته شدهترین فیلم علمی تخیلی کارگردانی شده توسط زنان به شمار میرود. این اثر توسط خواهران واچوفسکی ساخته شده و فیلمی درخشان و برجسته از لحاظ بصری است که داستان هکری جوان به نام نئو با بازی کیانو ریوز را دنبال میکند که متوجه میشود واقعیتی که انسانها در آن هستند، در واقع شبیهسازی به نام ماتریکس است که توسط ماشینها ایجاد شده است.
فیلم «ماتریکس» از جمله بهترین فیلمهای علمی تخیلی تاریخ سینما به شمار میرود و با توجه به زمان اکران آن روی پرده سینماها در اواخر دهه نود، اثری بسیار پیشگامانه بوده است. این اثر با جلوههای بصری مفهومی بسیار زیاد و همچنین زبان بصری متمایز و داستانی تأملبرانگیز، شاهکاری از سال ۱۹۹۹ میلادی است که جلوههای دیجیتالی آن تأثیری غیر قابل انکار بر آینده سینما داشت. این اثر همچنین پیامی چالشبرانگیز و متحولکننده درباره واقعیت و انتخاب ارائه کرده بود و از جمله تأثیرگذارترین آثار دنیای سینما محسوب میشود.
در این مطلب به معرفی بهترین فیلمهای علمی تخیلی کارگردانی شده توسط فیلمسازان زن پرداختیم. نظر شما درباره این آثار چیست؟
منبع: Collider
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- کامنتهای هفته ۲۸؛ هیتلر: The Last of Us Part 2 بهترین بازی تاریخ است
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- دل نوشتههای یک گیمر خسته؛ نگاهی به حواشی پیرامون The Witcher 4
- برخی توسعهدهندگان معتقدند که دنبال کردن گرافیک پیشرفته در بازیهای AAA دیگر امکانپذیر نیست
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- تعجب تهیهکننده Gears of War نسبت به رویکرد Assassin’s Creed حول روایت در ژاپن
- تحلیلگر: آینده درخشانی در انتظار Xbox خواهد بود
- گپفا ۲۷؛ پنج بازی برتر شما در سال ۲۰۲۴
نظرات
هر فقط این عکس ماتریکس رو میبینم همش یاد کرکر اصلی بازی Deus Ex 2000 میوفتم😂 خیلی شبیهن خدایی
البته برادران واچوفسکی در سالی که ماتریکس رو ساختن دو برادر بودن و بعدها تغییر جنسیت دادن شدن خواهران واچوفسکی . نباید تو این لیست قرار می گرفتن
عکساشونو دیده بودم با خودم گفتم یه جورین نگو برادر بودن 😂😂💀
کلا دوتا جنسیت داریم اینام به عنوان مذکر بزرگ شده بودن وگرنه اگه از اول دختر بودن سیسشون به ماتریکس نمیخورد
فکر کنم خواهران واچوفسکی سال ۱۹۹۹ برادران واچوفسکی محسوب میشدن
آقا ، ماتریکس قبول نیست
واچوفسکیها اون موقع برادران بودن ، نه خواهران 😂
باز این کولایدریها پای من.قل مقاله نوشتن 🙃
برادران واچوفسکی اون موقع خواهران الان
منو یاد این رستوران ها میندازه مینویسن کبابی برادران محمود به جزء محمود 😂
نظرم رو تغییر دادم 🤣
فقط اومدم بگم ماتریکس شانس آورد ، وگرنه جاش تو لیست نبود
کارگردان زن ایرانی سوسن تسلیمی
سوسن تسلیمی فقط یک فیلم کارگردانی کرده.
…
فیلم “حادثهٔ قریبالوقوع” (All Hell Let Loose) محصول سال ۲۰۰۲ کشوره سوئد.
البته این فیلم ماتریکس توسط برادران واچوفسکی ساخته شد.
اون زمون هنوز تبدیل به خواهران نشده بودن.
البته الآن هم خواهر نیستن، به خودشون القاء کردن که خواهرن.
خواهران غریب، فیلمی از کیومرث پوراحمد.
این کامنت جدا ارزش نگه داشتن برای آینده داره. به سطح جدیدی در فرهنگ رسانه ای رسیدیم که می شه باهاش پناهندگی هر جای دنیا رو گرفت. صرفا برای مسئول اداره مهاجرت این نظرات رو بخولنید! اگر چشماش از کاسه سرش بیرون نیافتاد، سریعا مدارک پناهندگی تون رو مهر می کنه. به قول تارکوفسکی نجات یک انسان معادل نجات بشریت هست.
امان از چپ … یه جوری جلوه میدین که فلانی اگر اینا رو ببینه پناهندگی میده و … انگار آمار و ارقام و دیدگاه اکثریت افراد خارج از کشور با شما همراه، طبق آمار و ارقام همون شهروندان و مردمی که ازش صحبت میکنید، اکثریت به این که «جنسیت در زمان تولد تعیین میشه» باور دارن شما اقلیتی بعد اومدی مثلاً طعنه انداختی که ما حرف عجیب و غریبی زدیم؟ یکم سرتونو از رسانههای اجتماعی بکشین بیرون و واقعیت رو ببینید بد نیست. حداقل از اکثریت یا تعجبِ «مسئول مهاجرت» صحبت نکن مگه با خودتون مشکل دارین که خودزنی کنید؟
https://t.co/oDJ0PSqh2R
اینا خداشون رسانه ها و شبکه های مجازیه. از بچگی هرچی تو این شبکه ها تو مغزشون فرو کردن رو قبول میکنن. از نظر اینا ما جهان سومی و عقب افتاده هستیم و خودشون روشعنفکر
خوشم میاد داخل سه تا سایت سرگرمی زومجی و گیمفا و ویجیاتو اکانت ساختی که فقط بیای چرندیات فمنیستی و چپ را بچپونی توی زندگی بقیه. من نمی دونم ما نخوایم شما چپا ما را به مقام انسانیت و یا برابری برسونید باید کی رو ببینیم. حتی داخل سایتای سرگرمی هم بهمون رحم نمی کنید.
نتیجه بودن در کنار یه سری روشعنفکر همین میشه دیگه
من نمیدونستم در ویجیاتو هم هست. فقط میدونم داخل گیمفا ۲ تا اکانت داره!
جالبه که کمتر فیلم، سریال، کمیکی هم هست که نخوانده باشه. چون افاضاتش مشخصه.
فقط حیران اینم که چطور وقت کار کردن داره.
آقای کریمی حق گو
با حرفاش موافقم ، کاملاً موافقم 👍
آمادگی کامل بحث رو هم دارم با هر کسی که به این چرندیات اعتقاد داره و ضایعش کنم …
این دیگه چی بود😑😶
تفکر لیبرالیسم
اینا از نظر عقلی مشکل دارن . مخصوصا این یکی که واقعا داشت دیونه میشد😂 خدایی فازش چی بود با اون ریشاش
چه عذابی اون معلم بدبخت میکشه
چشم از این به بعد دیگه حواسشون رو جمع میکنن که به خودشون چیزی رو القاء نکنن!
از این به بعد هیچ فردی که اصلیت آفریقایی داره حق نداره خودشو آسیایی-اروپایی بدونه!! این چه حرفیه. مگر میشه؟ اینطور القاء نکنید! “این شخص بیماره”
از این به بعد هیچ مردی حق نداره بخاطر اختلال هورمون های خودش، جنسیت خودشو تغییر بده! این چه حرفیه؟ اینطور القا نکنید! “این شخص بیماره”
از این به بعد هیچ کسی حق نداره در جایی که رنگ پوست افراد بهش شبیه نیست زندگی کنه! این چه حرفیه؟ اینطور القاء نکنید! “این شخص بیماره”
به عنوان یک “معلم” و نه یک منتقد که قطعا اطلاعات من بسیار از شما محدود تره یک نصیحت براتون دارم، “در هنگام قضاوت، فردی یا افرادی رو بخاطر ویژگی ای که باهاش به دنیا اومدن با خودتون مقایسه نکنید” اگر در کامتی گفتین که اکثرا (چه به دلایل مذهبی و چه به دلایل فرهنگی) این موضوع رو برای خودشون غیر ممکن میدونن اینم اضافه کنین که با این وجود هم دیگه رو “قضاوت” نمیکنن.
نیازی نبود ۱۰ کامنت یا بیشتر بدین که بگین این حرکت براتون معنی نداره! نیاز بود پیام بدین که برای “شما” قابل تصور نیست ولی هرکس میتونه برای خودش “شخصا” تصمیم بگیره.
باز هم ببخشین اگه کمی تند صحبت کردم، واقعیت من مقاله های شمارو اغلب دنبال میکنم و بسیار بهتون احترام میزارم.
سه تا مثال زدین کوچک ترین ارتباطی با این قضیه نداشت. کار شما حمایت از توهمه! آزادی مطلق این مشکلات رو به وجود میاره. یه سری واقعیت و فکت وجود داره. این که یه شخص سیاهپوست در اروپا زندگی کنه (محل زندگی سفید پوستها) چه ارتباطی به این داره که اون شخص خودش رو چی بدونه؟
به عنوان مثال، اگر یه شخص سیاه پوست خودش رو سفید بدون (که نمونهاش بود و به روانکاوی فرستاده شد) و از شما بخواد که سفید پوست خطابش کنین، احساس نمیکنید به شعورتون توهین شده؟ نمیدونم چی باعث شد این مثال های بی ربط رو بزنید. من گفتم هر کس ماهیتی داره و در طبیعت یک سری موارد غیرقابل تغییر هستند. این که مذکر به دنیا اومدی فکت و حقیقته. کسی هم که آفریقا به دنیا اومده باید خودش رو آفریقایی بدونه، اما کسی از این که نمیتونه اروپا زندگی کنه یا باید نژادپرستانه باهاش رفتار بشه صحبت کرد؟!! حرف من اینه که چیزی که هستی رو بپذیری. نمیدونم اون موارد دیگری که چسبوندین به استنباط من از کجا اومده.
اون قسمت برای «شما» هم که مطلق اشتباهه. مثل این میمونه من بگم برف سفیده و شما ریپلای کنی «از نظر شما» برف سفیده. دوست من برف سفیده دیگه از نظر من و تو نداره. نمیدونم امثال شما فکتهای بیولوژیک هم قبول ندارن و به نظرم فرقی با کسانی که به خرافه ایمان دارن ندارید.
در دنیایی که برای جنسیت «طیف» و بیش از صدها جنس مختلف مطرح میکنن و دنیایی که هر کس میتونه طبق «علاقه» خودش رو یه چیزی بدونه، توهم حاکم میشه. آزادی در یک چهارچوب منطقی و علمی خوبه، وقتی چهارچوب نداشته باشه تبدیل میشه زندگی بر اساس فانتزی. مردمی که خودشونو خرس بدونن یا با خودشون ازدواج کنن یا هزاران داستان عجیب و غریبی که میشنویم، غرق در توهمن.
دوست من تمام صحبت های من این هست که هر “فردی” میتونه خودشو هر “چیزی” بدونه تا وقتی که به حقوق مدنی شما آسیب نزنه.
تمام.
وقتی شما همه مردم رو با یک جنسیت خاص میزارین توی یک دسته! میشین مطلق گرا
توی همین پست گفتین “امان از چپ” ولی بگذارین بگویم “امان از مطلق گرا” چون وقتی شما نتونین به صورت لیبرال به اقلیت ها نگاه کنین دیگه نوع تفکر به اقتصاد و فرهنگ فقط شوخی ای بیش نیست!
کسی که واقعا با اون “اکثریت” فرق داره میشه براتون برف سیاه
اول اینکه شما قضاوت پزشکی نمیکنین! ولی اگر پزشکی تشخیص بده “خصوصیات” یک فرد از جمله هورمون ها و اخلاقیات جنس “دیگری” رو شامل میشه شما با این تفکرات “برف سیاه” تون باعث میشین این فرد خودشو بیمار بدونه!
میدونین در آخر چی میشه؟ بار احساسی بزرگی روی شونه شخص مقابل میره که “نکنه واقعا چون من با بقیه فرق دارم پس مریضم؟ نکنه باید برم مداوای روانی” آخرش هم چون”شما” نمیتونین چیزی رو که خودتون و اکثریت قبول نمیکنن قبول کنین فردی از بین میره
دوباره اشاره میکنم
تمام این “هزاران چیز عجیب” اگر بر حقوق مدنی شما تاثیر داشت حق احتراض باز هست ولی اگر خیر شما “حق” قضاوت هیچ شخصی رو ندارین!
بله! نکنه مریضم نداره، واقعیت اینه که مریضه و باید درمان بشه! متاسفانه طبیعت بی رحمه..
ملت روانی شدن
چندبار جوابتو دادم ولی مسئول تائید پاک می کنه
زیر کامنتت غوعا است 🦳،کلاس زیست و روانشناسی انگار…
من که سنگر گرفتم و فقط با دوربین دوچشمی میدان نبرد رو نظاره میکنم 🪖
هر گونه ارسال کامنت و نظر جدید موجب گشایش جبهههای جدیدی در صحنه جنگ خواهد شد .
شما هم پناه بگیر .
با بچه ها زیر ی پست پناه گرفتیم ،ترولا دارن میان ،هلپپپپپپپپ ،
کپی ادج اف تومارو تام کروز
قربان
من از خط مقدم جبهه بر میگردم و باید بگم که
خط مقدم دیگه وجود نداره
ناپدید شده
سرباز های ما و دشمن هم مفقود شدن
جست و جو همچنان ادامه داره اما بعید میدونم چیزی پیدا بشه
لعنتی …
کار رپتایلهای فضاییه
همه رو با هم دزدیدن
اینکه فیلم ماتریکس هم توی این لیست اوردین فقط توهین کردید به زنان.
لابد اکبرعبدیم تو فیلم سفیدبرفی باید کاندید بهترین بازیگر زن میشد ها؟
قطعا ماتریکس اوله دیگه حرفی نیست
هیچ اهمیتی نداره کی میسازع مهم کیفیته
فیلم Wonder Woman علمی-تخیلی نیست. اکشن/ابرقهرمانی هست.
…
واچوفسکی هام در زمان ساخت سه گانه ماتریکس (از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۳) هنوز Larry و Andy بودن و تبدیل به Lana و Lilly نشده بودن، پس نباید حسابشون کرد.
…
High Life 2018 از مزخرف ترین فیلمهایی هست که دیدم!
کارگردان این فیلم بهتره بجای فیلم فضایی و علمی-تخیلی بره و سریال ترکی بسازه!!! فضانورده تو فضا ابزار از دستش میوفته بجای اینکه تو هوا معلق بشه سقوط میکنه پایین!!!! :////
احساس میکنم نویسنده میدونه خواران واچوفسکی فیلم ماتریکس رو نساختن بلکه برادران واچوفسکی ساختن اون موقع هنوز خواهر نشده بودن
اما من خودم خود خواسته در دامش افتادم و توجهم جلب شده و دارم اینجا کامنت میزارم و ویو میخوره پست
با توجه به کامینیتی پویای سایت و نویسنده های پرکار اشکال نداره نوش جونتون این ویو و کامنت 😂
خب لیست خوبیه دوتاش را بیشتر ندیدم برام دان کنم بقیه را
رسانه های دیوانه شدن ماتریکس رو واچوفسکی وقت هنوز مرد بودساخت ایکه بگی از امروز زن هستم تبدیل بهزن نمیکنت what is a woman
مراجع در مورد ماتریکس سر بحث دارن که اونموقع خواهر بودن یا برادر 😂
خب الان باید گفت سریال لیلی با من است رو دوتا مرد بازی کردن؟ پرویز پرستویی و شهرام لرستانی؟
یا پرویز پرستویی و شهره لرستانی؟
بحثی نیست، اینا اون موقع که مرد بودن سه گانه ماتریکس روساختن چه خوب، تا زن شدن یه ادامه برا ماتریکس ساختن، ری….ن😂😂😂
البته مااااا که فمنیست هستیم، برابری رو میخوایم، از فردا قراره دخترا هم برن سربازی😂😂😂
Wonder Woman و Matrix عالیه
ماتریکس خوباشو وقتی مرد بودن ساختن
سیکما دبستانی یافت شد:
چه جوری روتون شد ماتریکس رو توی لیست بیارید؟🤧🤧🤧
اینا اون موقع که این ساخته شد برادر بودن، هنوز دریل کاری نکرده بودن.
فکر کنم تقریبا نصف فیلم های این لیست و ندیدم اما ماتریکس به کارگردانی خواهران یا برادران واجوفسکی که باعث این همه کامنت شدند از همه جالب تر بودند .
البته درستش برادران واچوفسکیه وقتی ۳ گانه شاهکارو ساختن از وقتی خواهر شدن گند زدن به خاطرات ما و اون مامور اسمیت و نئوی خفن
اولیه رو خیلی رو حالت پست مدرن گذاشتی😂