۱۰ کراساور به یاد ماندنی در مدیومهای مانگا و انیمه
در طی دهههای گذشته مدیومهای انیمه و مانگا دست به خلق کراساورهای جذاب و به یاد ماندنی گوناگونی زدهاند که قطعاً میتوانند لحظاتی ناب و تماشایی را برای شما به ارمغان بیاورند.
مدیومهای انیمه و مانگا در حالی که در ۲ مسیر کاملاً متفاوت حرکت میکنند اما با یکدیگر در تعامل بوده و به معنای واقعی کلمه میتوان گفت که نمیتوان یکی از آنها را بدون دیگری حتی متصور شد. مسئلهای که سبب شده تا شاهد کراساورهای بسیار نادر ولی جذابی باشیم که اساساً دلایلی تبلیغاتی داشته و در زمان خود بینندگانش را در بهت و حیرت فرو برده است.
ساخت کراساور بین مدیومهای انیمه و مانگا با وجود آن که پروسه سخت و بسیار ریسک پذیری محسوب میشود اما در طی دهههای گذشته برخی از سازندهها این ریسک را گردن گرفته و تقابلهای جالب و سرگرمکنندهای را رقم زدهاند که بعضی از آنها حسابی مورد توجه مخاطب عام قرار گرفته است.
به همین سبب نیز در مقاله امروز به سراغ ۱۰ کراساور غیرمنتظرهای رفتهایم که در نهایت جذاب و سرگرمکننده از آب در آمده است. پس در ادامه و معرفی این ۱۰ کراساور با ما همراه باشید.
کراساور Dragon Ball x Doctor Slump
آکیرا توریاما پیش از آن که به سبب خلق دنیای Dragon Ball به شهرتی جهانی دست پیدا نماید، با Doctor Slump در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی موفقیتی غیرمنتظره را رقم زد.
به همین مناسبت نیز قطعاً رویارویی شخصیتهای فرنچایزهای نام برده شده به امری قابل انتظار تبدیل شد که در نهایت در یکی از قسمتهای نخست انیمه Dragon Ball شاهد این کراساور بودیم. زمانی که گوکو برای پیدا کردن توپ اژدهایی که دزدیده شده بود، راهی دهکدهای میشود که در اصل متعلق به دنیای Doctor Slump بوده و او در آن جا با آرال آشنا میشود. دختری که پای ثابت انیمه Doctor Slump بوده و برای پیدا کردن توپ اژدها تصمیم میگیرد تا به گوکو کمک نماید که در نهایت نیز دوستی جالبی بینشان شکل میگیرد. کراساور Dragon Ball x Doctor Slump در ۳ قسمت به طول انجامید که به طرز جالبی در مانگا نیز شاهد این واقعه بودیم که سبب شد تا روایت آن تاثیرگذار جلوه کرده و با استقبال خوبی از سوی بینندگان و خوانندگان انیمه و مانگا مواجه شود.
کراساور Cyborg 009 x Devilman
گو ناگای یکی از بزرگان مدیوم مانگا به شمار میرود که دست به خلق شاهکارهایی نظیر Devilman و Cyborg 009 زده است که تقابل آنها در یک کراساور هر مخاطبی را شگفتزده خواهد کرد.
اتفاقی که در واقع به وقوع پیوست و در مجموعهای ۳ قسمتی Cyborg 009 vs. Devilman شاهد سلسله وقایع پر زد و خورد جذابی بودیم که در زمان خود به صدر اخبار مدیومهای انیمه و مانگا بدل گشته بود. ۳ قسمتی که در آن شخصیتهای آثار نام برده شده علیرغم تقابلی که در ابتدای داستان رقم میزنند، برای رویارویی با دشمنی خطرناک، با یکدیگر متحد شده و مبارزاتی تماشایی را به ارمغان آوردند که حتی توسط نتفلیکس نیز دوباره منتشر شد و بازخوردهای بسیار مثبتی را دریافت نمود.
کراساور Assassination Classroom x The Disastrous Life of Saiki K
پس از معرفی ۲ کراساور پر سر و صدا و جذاب در دنیای انیمه، حال نوبت به کراساوری در مدیوم مانگا رسیده که رویارویی فرنچایزهای The Distrous Life of Saiki K و Assassination Classroom را رقم زده است.
این کراساور که تحت عنوان Korosensei vs. Saiki Kusuo: Showdown in Iruma شناخته میشود، در سال ۲۰۱۲ منتشر شد و زمینهچینی آن توسط نویسندگان هر ۲ فرنچایز نام برده شده، از مدتها پیش انجام شده بود. کراساوری که روایتگر پیدا شدن سر و کله تهدیدی بالقوه و خطرناک بود که دنیاهای The Distrous Life of Saiki K و Assassination Classroom را به یکدیگر متصل کرده و قهرمانان آن برای خنثی کردن این تهدید، به ناچار با یکدیگر متحد میشوند که به مرور دوستی و صمیمی جذابی بینشان شکل میگیرد.
کراساور Food Wars x Shonen Jump
دنیای Food Wars به سبب پوچی و نامعقول بودنش، محبوبیت غیرمنتظرهای پیدا کرده که قطعاً به وقوع پیوستن یک کراساور در این مجموعه اتفاق شوکهکنندهای نخواهد بود.
در این کراساور که با عنوان A Magnificent Banquet شناخته میشود، شخصیتهای اصلی انیمه Food Wars وظیفه دارند تا مسئولیت میزبانی از مهمانانی مرموز را بر عهده داشته باشند. مهمانانی که مشخص میشود شخصیتهای انیمه Shonen Jump بوده و مهمانی عجیب و غریبی حول محور این ۲ مجموعه شکل میگیرد. مهمانی که با وقایعی کمدی و سرگرمکننده همراه شده و طرفداران انیمههای نام برده شده را میتواند در مدت زمانی بسیار کوتاه، به وجد بیاورد.
کراساور My Next Life as a Villainess x Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro x My Senpai is Annoying
اساساً رویدادهای “کراساور” بین ۲ فرنچایز کاملاً متفاوت شکل میگیرد که در اقدامی عجیب، شاهد کراساوری ۳ گانه بین انیمههای My Next Life as a Villainess، Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro و My Senpai is Annoying هستیم.
این کراساور پر سر و صدا و بزرگ که از صداپیشگان انیمههای نام برده شده نیز بهره برده است، اساساً حکم تبلیغی را برای این آثار داشت تا بتواند مخاطبین هر یک را مجاب به تماشای دیگری نماید. با این حال در اقدامی جالب که به خودی خود در این مقاله منحصر به فرد جلوه کرده است، در شیوه برگزاری این کراساور میباشد؛ زیرا این رویداد پیش از پخش انیمه My Senpai is Annoying در سال ۲۰۲۱ به وقوع پیوست که باعث شد تا شخصیت دوست داشتنی این مجموعه، زودتر از آن چه که تصور میشد، به مخاطبین معرفی گردد که باز هم تبلیغی نوین و جالب برای معرفی کردن آن به مخاطب محسوب میشود.
کراساور Inuyasha x Ranma 1/2 x Urusei Yatsura
در سال ۲۰۰۹ به مناسبت جشن ۵۰ سالگی هفتهنامه شونن ساندی تصمیم بر آن شد تا رویدادی حول محور ۳ ساخته برتر نابغه دنیای مانگا یعنی رومیکو تاکاهاشی تدارک دیده شود.
در این رویداد ویژه شاهد کراساوری بین ساختههای محبوب رومیکو تاکاهاشی به نامهای Inuyasha، Ranma 1/2 و Urusei Yatsura بودیم که هر یک نه تنها به خودی خود قسمت ویژهی دریافت کردند، بلکه در نهایت کراساور آنها به نام Rumic World نیز با حضور قهرمانان اصلی پروژههای نام برده شده در کنار یکدیگر رقم خورد که وقایعی جذاب و سرگرمکننده را رقم میزد. کراساوری که شاید چیز جدیدی برای ارائه نداشت اما حاوی المانهای دوست داشتنی ۳ فرنچایز در کنار یکدیگر بود که میتوانست طرفداران هر کدام را شگفتزده نماید.
کراساور One Piece x Dragon Ball Super x Toriko
یکی از بزرگترین کراساورهای ساخته شده در دنیای انیمه که بینندگان آمریکایی یک دهه برای تماشای آن صبر کردند، بین ۳ انیمه مطرح و شناخته شده رقم خورده است که به مانند بمبی پر سر و صدا در زمان خود به شهرت رسید.
کراساور مشهور و نمادین Dream 9 در سال ۲۰۱۱ بین شخصیتهای اصلی انیمههای Dragon Ball Super، One Piece و Toriko به وقوع پیوست؛ جایی که آنها در دنیای موازی عجیب و غریبی با یکدیگر ملاقات کرده و با الهام از مانگای Dragon Ball/One Piece مبارزاتی بزرگ و حماسی را رقم زدند که یکی از آرزوهای دیرینه بینندگان دنیای انیمه به لطف سازندگان این کراساور محقق شد. در اصل میتوان گفت کراساور Dream 9 در عین کلیشه و قابل پیشبینی بودنش دقیقاً همان چیزی بود که مخاطب دنیای انیمه سالها خواستار تماشای آن بود و بینندگان تلویزیون آمریکا نیز یک دهه بعد و در سال ۲۰۲۳ بالاخره فرصت پیدا کرد تا نسخه انگلیسی زبان آن را مشاهده نماید.
کراساور Fairy Tail x Seven Deadly Sins
فرنچایزهای Fairy Tail و The Seven Deadly Sins هر یک به حدی در ژانر خود محبوب و پرطرفدار هستند که تقابل آنها با یکدیگر قطعاً رویداد بزرگی به شمار خواهد رفت.
رویدادی که به مناسبت جشن کریسمس در مدیوم مانگا رقم خورد و با همکاری نویسندگان این مجموعهها، شاهد کراساوری بسیار جذاب و ارزشمند بودیم. هیرو ماشیما به عنوان خالق Fairy Tail دست به طراحی مانگای مربوط به بخش The Seven Deadly Sins به شیوه شخصی خود زد و در سمت مقابل نیز ناکابا سوزوکی نیز به عنوان خالق The Seven Deadly Sins همین عمل را در قبال Fairy Tail به انجام رساند. کراساوری که در عین کوتاه بودنش اما از طراحی بسیار منحصر به فردی بهره میبرد و وقایعی جذاب و فن سرویس را برای مخاطبینش به ارمغان آورد.
کراساور Gundam x Hello Kitty
ماهیت کراساور در این است که شما شاهد تقابل آثاری باشید که ذرهای شباهت به یکدیگر نداشته تا مخاطب را شگفتزده نماید. اتفاقی که برای ۲ فرنچایز کاملاً متفاوت و بیربط به نامهای Gundam و Hello Kitty رقم خورده است.
به مناسبت ۴۵ مین سالگرد فرنچایزهای Hello Kitty و ۴۰مین سالگرد Gundam شاهد ساخت ۳ قسمت بسیار کوتاه ۳ دقیقهای از کراساور بین آنها بودیم که به شکلی احمقانه ولی جذاب اتفاق میافتد. جایی که هلو کیتی مشغول صرف چای بوده و به ناگهان هشدار خطری را متوجه میشود که او را با یکی از رباتهای گاندام مواجه میکند. هشدار خطری که منجر به تبدیل شدن هلو کیتی به رباتی بسیار عظیم شده تا در فضا به جنگ و مبارزه بپردازد که سلسله وقایعی از اتفاقات عجیب و غریبی را شامل میشود که نشان از نبوغ و خلاقیت سازندگانش برای جشن سالگرد Gundam و Hello Kitty را داشته است.
کراساور Lupin III x Case Closed
در نهایت میرسیم به بزرگترین رویداد کراساوری که تاکنون رقم خورده و تمامی توجهات را حتی فارغ از دنیای انیمه و مانگا به خود اختصاص داده که نشان از بزرگی این مسئله در زمان خود داشته است.
یکی از مسائلی که در خلق مجموعه Case Closed نقش به سزایی داشته، الهام از دنیای Lupine III بوده است که سازندگان این آثار را مجاب کرد تا ۲ بار در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ کراساووری را تدارک ببینند که نسخه سال ۲۰۱۳ برخلاف تمامی آثار نام برده شده در این مقاله، یک انیمه سینمایی تمام و کمال بود که شخصیتهای اصلی Case Closed و Lupine III را برای حل پروندهای خطرناک و بزرگ با یکدیگر همراه کرد. نکته جالب توجه ۲ کراساور نام برده شده در این است که لحن و تم هر یک کاملاً متفاوت بوده و سازندگانش در عین این که المانهای دنیاهای Case Closed و Lupine III را به زیبایی در این اثر مشترک به کار گرفته بودند، موفق گشتند تا همچنان به دیانای این مجموعهها وفادار مانده و از تکرار و تغییرات بیش از حد خودداری نمایند.
آیا میتوان روزی شاهد ساخت کراساور بین ۳ ضلع اصلی دنیای انیمه یعنی وان پیس، بلیچ و ناروتو باشیم؟ ساخت چنین کراساورهایی فارغ از بحث تبلیغات چه تاثیری بر مدیومهای مانگا و انیمه خواهد داشت؟ کراساوری دیگری را در مدیومهای مانگا و انیمه سراغ دارید که جذاب جلوه کرده باشد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: اسکرینرنت
پر بحثترینها
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- آیپی Death Stranding دیگر متعلق به سونی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
نظرات
چقدر باحال بودن
دراگون بال و وان پیس سلطان انیمه هان🔥
دراگون بال پدر دنیایه انیمس همراه با پوکمون چون اونا اولین انیمه هابی بودن که مخاطب های غربی رو جذب کردن نه وان پیس
دراگون بال بیشتر بعنوان پدره انیمه های شونن مدرن و سوپرقدرتی شناخته میشه.
…
بیشتر انیمه Astro Boy (1963) بعنوان پدر دنیای انیمه در غرب شناخته میشه که غربی ها رو با دنیای انیمه آشنا کرد.
فیلم انیمه Akira 1988 تا حد زیادی به محبوبیت انیمه در دنیای غرب در اوایل دهه ۱۹۹۰ افزود.
Pokémon و Dragon Ball Z در اواخر دهه ۱۹۹۰ باعث ایجاد محبوبیت زیاد انیمه در بین سریالهای انیمیشنی شدن. تا سال ۱۹۹۷ انیمه ژاپنی سریعترین ژانر در حال رشد در صنعت ویدیوی آمریکا بود.
داداش خوشحالم که یکی دراگون بال رو تو ایران میشناسه
کلاً انیمه Toriko سه قسمت کراس-اور داره که دو قسمتش با وان-پیس هست (قسمتهای ۱ و ۵۱ توریکو که میشن قسمتهای ۴۹۲ و ۵۴۲ وان-پیس) و یک قسمت مشترکن با دراگون-بال زد و وان-پیس (قسمت ۹۹ توریکو که میشه قسمت ۵۹۰ وان-پیس)
What 🤕
وات چیه؟ … توضیح دادم دیگه. فارسی بلد نیستی؟
…
Toriko یه انیمه بلند ۱۴۷ قسمتی که سه قسمتش (قسمتهای ۱ و ۵۱ و ۹۹) قسمتهای ویژه ایی بصورت کراس-اور با انیمه های وان-پیس و دراگون بال هست. که این سه قسمت در انیمه One Piece میشن قسمتهای ۴۹۲ و ۵۴۲ و ۵۹۰
اسم قسمتها به شرح زیر هست:
** Toriko x One Piece Collaboration Special **
Toriko قسمت ۱ به نام Arrival on Gourmet Island! The Gourmet Hunter Toriko Appears
One Piece قسمت ۴۹۲ به نام The Strongest Tag-Team! Luffy and Toriko’s Hard Struggle
…
Toriko قسمت ۵۱ به نام Toriko and Luffy Meet Again! Find the Seafood Fruit
One Piece قسمت ۵۴۲ به نام A Team is Formed! Save Chopper
…
** Toriko x One Piece x Dragon Ball Z Collaboration Special **
Toriko قسمت ۹۹ به نام Run, Strongest Army! Toriko, Luffy, Goku
One Piece قسمت ۵۹۰ به نام History’s Strongest Collaboration vs. Glutton of the Sea!
لیست جالبی بود
کراس اور فقط سلطان گینتاما
isekai quartet
هم یه جورایی کراس اور حساب میشه
کاراکتر های کلی از انیمه های ایسکای رو جمع کردن
Carnval of phantasam…عشق کراس اور ما ناسو فن ها و ویژوال ناول فن هاست
isekai quartet هم میتونست باشه.
کراس اور۵ تا انیمه ری زیرو،کونوسابا،اورلرد،حماسه تانیای شیطانی و ظهور قهرمان سپر بود
وان پیس واقعا سلطان انیمه هاس