Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است

Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است

امیرحسین نصرتی
۱۰:۲۶ ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
new insomniac games unannounced game

اینطور که به نظر می‌رسد، استودیو اینسامنیاک گیمز (Insomniac Games) خارج از محدوده زمان و توان عمل می‌کند و همزمان سه بازی مختلف در دست تولید دارد.

اینسامنیاک گیمز یکی از پرکارترین توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدیویی است؛ این استودیو علاوه بر Marvel’s Spider-Man 2 روی بازی Marvel’s Wolverine کار‌ می‌کند و تقریباً دو سالی هم از انتشار عنوان Ratchet & Clank: Rift Apart می‌گذرد. وقتی عملکرد اینسامنیاک گیمز را با استودیویی مانند ساکر پانچ (Sucker Punch) مقایسه کنیم که از سال ۲۰۱۹ فقط یک بازی (Ghost of Tsushima) عرضه کرده و خبری هم از عناوین بعدی‌اش نیست، به این نتیجه می‌رسیم که خریدِ ۲۲۹ میلیون دلاری سونی در سطح دیگری از توانایی و مدیریت پروژه قرار دارد. اما جالب است بدانید که علاوه بر تمام این‌ها، طبق گفته‌های یکی از اعضای استودیو، این شرکت مشغول ساخت عنوانی AAA و هنوز معرفی نشده است.

ارین ابرهات (Erin Eberhardt)، مدیر پروژه در اینسامنیاک گیمز، در مصاحبه‌ای نسبتاً قدیمی با Full Sail University تائید کرده که در حال کار روی اولین پروژه AAA خود در این استودیو است:

بنابراین من روی پروژه‌ای هنوز معرفی نشده کار می‌کنم که واقعاً نمی‌توانم خیلی درباره آن حرف بزنم.

ارین ابرهات

توجه داشته باشید که این مصاحبه، قدیمی است و ابرهارت در آن به این اشاره کرده بود که یک سال از حضور وی در اینسامنیاک گیمز می‌گذرد. او از نوامبر سال ۲۰۲۱ وارد استودیو شد و این بدین معنی است که مصاحبه، مربوط به سال ۲۰۲۲ می‌شود. نکته مهم اما این است که زمانی که ابرهارت وارد اینسامنیاک گیمز شد، عنوان Marvel’s Wolverine در ماه سپتامبر معرفی شده بود.

با کنار هم گذاشتن تکه‌های پازل، به این نتیجه می‌رسیم که ابرهارت به محض ورود به اینسامنیاک گیمز، روی پروژه‌ای مشغول به کار شده است که تا امروز حداقل دو سال از روزهای اول توسعه آن می‌گذرد. این عنوانِ مجهول، مشخصاً هیچوقت معرفی نشده است و گمانه‌زنی برای هویت آن نیز به سادگی ممکن نیست.

با این وجود اما نظر شما چیست؟ فکر‌ می‌کنید اینسامنیاک گیمز که در سال‌های اخیر استودیوی به‌شدت پرکاری بوده است، روی چه عنوانی کار می‌کند؟ با ما در میان بگذارید.

منبع: MP1st

172
5
Batman Arkham knightاوردک تک تک ورژن حقیقیDARKSIRENX (محمد حسن کرمی) سردبیر مناطق محرومcactusParham.jupiterعقابVAHID.BABDVDlul-book𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐮𝐚𝐫𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐠𝐞𝐥Ali_pxMax22Charlie ChaplinUNCLE ARTHURهادی صفائیققنوس آسمانWolfmore

ایرانیکارت

مطالب مرتبط سایت

تبلیغات

Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • ای جان بازیای ابر قهرمانی بیشتر از اینسامنیک ببینیم
    سری اسپایدرمن اینسامنیک لایق ترین جانشین سری بتمن آرکهامه
    یه بازی از سونی یه تنه همه بازیای ایکس باکس هر نسل رو میشوره میبره

    61
    11
    Starfaildhėřvıň§AlucardbaHaj_HosseinGabriel belmontX (محمد حسن کرمی) سردبیر مناطق محرومcactussiavashJavad.StarParsalkingmore
  • General گفت:

    اینسامنیاک پرکار و شاهکار ساز🥰 خیلی دوست دارم سانست ۲ باشه👍🏻

    23
    1
    AlucardbaX (محمد حسن کرمی) سردبیر مناطق محرومcactus
  • خوبه حدس میزنم یه بازی دیگه از هیرو های مارول باشه

    12
    0
  • ناتی داگ و سانتامونیکا باید احساس خطر کنن اینسامنیاک خیز برداشته برای جایگاه اول

    32
    4
    UNCLE ARTHURcactusWolf
  • Kratos گفت:

    اینسامنیاک آنفایر.قشنگ جور کل نسل ۹ رو داره میکشه برا سونی

    23
    0
    cactusParsalkingWolf
  • god of war گفت:

    خسته نباشن
    امید وارم کمیت به کیفیت لطمه نزنه

    112
    3
    UNCLE ARTHURX (محمد حسن کرمی) سردبیر مناطق محرومcactusParsalkingPop_Starlul-bookAli_pxMax22Charlie Chaplinهادی صفائیmore
  • Freeplayer گفت:

    کلا استراحت توی این شرکت معنا نداره ولی خب بدیش هم اینه که امکان داره کیفیت بازیهاش رو بیاره پایین

    5
    3
  • amirthful گفت:

    واقعا استودیوی پر برکتی بوده برای پلی استیشن.

    114
    2
    UNCLE ARTHURX (محمد حسن کرمی) سردبیر مناطق محرومcactusPop_Starlul-bookMax22Charlie Chaplinهادی صفائیWolfLove Gamemore
  • Tom گفت:

    یه استودیو ۴۰۰ نفره
    هم کمیت بالا هم کیفیت بالا
    بازی بعدیشون چیه؟
    کاش گوست رایدر باشه

    101
    1
    X (محمد حسن کرمی) سردبیر مناطق محرومcactusمعلم گیمفا(باکتری شناسی )NobodyA,,shPop_Starlul-bookAli_pxMax22Charlie Chaplinmore
  • Wounds گفت:

    کمال مدیریت میشه در اینسامنیاک گیمز دید،تقریبا هر دو سال دارن یک بازی خوب عرضه می کنن.جالبه که با این حجم پروژه ها خبری هم از کرانچ کاری نیست

    67
    3
    KratosA,,shPop_StarMax22Charlie ChaplinSnake and kratos❤️سبحان کورلئونهMaster bladeمحمدامین حیدریهمسایه ( فن بوی = پنچری )more
  • قبلاً از طریق آگهی شغلی پروژۀ سوم اینسامنیاک لو رفته که یک بازی «چندنفره» خواهد بود:

    https://gamefa.com/745778/insomniac-games-is-hiring-for-a-ps5-multiplayer-game/

    68
    4
    معلم گیمفا(باکتری شناسی )Redm0ndy.xboxPop_StarAli_pxMax22Charlie Chaplinهادی صفائیLove Gameسبحان کورلئونهاپوزوسیون گیمفاmore
  • همه استودیو های تاپش که دارن مولتی پلیر میسازن :/
    فقط سانتا مونده
    اگه فقط یه بخش مولتی پلیر کنار گیم اصلی باشه مشکلی نداره ولی اگه یکی ازون ۱۲ بازی سرویس محور باشه که بدجور چشم سونی کور شده بخاطر پول

    14
    50
    .Pop_StarAli_pxMax22Charlie ChaplinMrHill93اپوزوسیون گیمفاJim HawkinsMaster bladeReza
    • اگر بازی سرویس محور بود، احتمالا داخل آگهی شغلی مینوشتن Live-Service game در صورتی که فقط نوشتن Multiplayer Project. (مگر این که سونی مولتی پلیر هم جزو این ۱۲ بازی لایو سرویس حساب کنه که بعید میدونم) نیرویی که برای یه بازی سرویس محور نیازه متفاوته با مولتی پلیر و باید سازنده بدونه روی چه پروژه‌ای کار میکنه. البته کاش بازی‌های سرویس محور داخل استودیوهایی که برای بازی‌های تک‌نفره میشناسیمشون مطرح نمیشدن.
      یکی از معضلات بازی‌های سرویس محور اینه که وقتی عرضه اش میکنی تا چندین سال بعد باید یه تیم بزرگ رو برای پشتیبانی ازش در نظر بگیری نمیشه Destiny 2 رو عرضه کرد و حداقل ۶۰۰ ۷۰۰ نفر و کلی منابع برای محتویات بعد از عرضه کنار نگذاشت، حالا پروژه‌های دیگه به مقیاس متفاوت نیرو لازم دارن. به همین دلیل هست که اصلا خوشایند نیست استودیوهایی مثل ناتی داگ درگیر بازی های سرویس محور بشن. استودیویی که حدود ۵۰۰ نفر نیرو داره، وقتی بازی سرویس محور رلیز میکنه یعنی تا چند سال آینده قراره بخشی از منابع و نیروهای خلاق استودیو درگیر اون بازی آنلاین باشن و این یعنی محدودیت و طولانی شدن پروسه برای پروژه‌های دیگه.

      برای شرکتی مثل بانجی که با بازی های چندنفره و سرویس محور میشناسیمش دغدغه این نیست که مدت‌ها روی پشتیبانی از یک آی پی مشخص تمرکز کنن، بلکه این یک انتظار بدیهیه! ولی برای استودیوی مثل ناتی داگ و اینسامنیاک که ۹۹ درصد فن بیسش منتظر بازی داستانی بعدی هستن، این که بیاد بخش قابل توجه‌ای از نیرو و امکانات خودش رو در اختیار یه تیم «لایو سرویس» بذاره خیلی عذاب آوره، چون به این معناست که پروژه‌های تک‌نفره باید برای سال‌ها عقب نشینی کنه، نه فقط بخاطر ساخت اون بازی بلکه پشتیبانی از اون بازی هم مطرح میشه. به عبارت دیگه به عقب افتادن پروژه‌ها و زمان‌بر شدنشون منتهی میشه.

      این که بانجی پروژه سرویس محور TLOU رو ارزیابی کرده و به این نتیجه رسیده که در بلند مدت پلیرها رو درگیر نمیکنه، خیلی مسئلۀ جالب و تفکربرانگیزیه. مشخصاً این بازی باید کلا مقیاس متفاوتی داشته باشه تا قابل پشتیبانی بشه. بانجی ۱۵۰۰ نفر نیرو داره، ناتی داگ با کمتر از نیمی از این تعداد نیرو، در حالی که انتظار داریم بازی‌های تک نفرۀ پیشگام در کیفیت بصری و به شدت زمان‌بر هم تولید کنه، باید روی این پروژه سرویس محور و زنده نگه داشتنش هم تمرکز کنه. این مسئله یک بار سنگین رو برای سال ها روی دوش ناتی داگ میذاره و باید خیلی برای فن بیس این استودیو ترسناک باشه و به نظرم میزان نیرویی که قراره از tlou online پشتیبانی کنه مسئله اصلی بانجی بوده که مقیاس پروژه رو تغییر داده. مدیریت پروژه ها بعد از داشتن یک بازی سرویس محور در ناتی داگ ۲ سمت و سو میتونه بگیره: ۱- کاهش جاه‌طلبی پروژه‌ها و حفظ سرعت ۲- کاهش سرعت ساخت پروژه‌ها و حفظ جاه‌طلبی مگر این که بازی سرویس محور ناتی داگ زود بمیره و Dead بشه تا به روال قبلی برگردن.

      حتی استخدام نیروی متخصص بازی سرویس محور خودش پیچیدگی‌های زیادی به وجود میاره، از گسترش تیم‌ها در مسیر ساخت بازی‌های تک‌نفره دور میکنه و به سمتی میبره که حالا باید تقسیم منابع کنن و به طور موازی چیزهایی متفاوتی بسازن که در یکیش تجربه ندارن (در صورتی که میتونستن روی بخش تکنفره تمرکز کنن). و همچنین، دقیقاً سناریوی استودیویی مثل The Initiative میتونه پیش بیاد در جبهه مقابل؛ تیمی که با وجود متخصصان ساخت بازی های تک نفره از راکستدی، ناتی داگ و راکستار نتونست به درستی شکل بگیره، حالا فرقش اینه که در جبهه لایو سرویس این اتفاق رخ میده.

      71
      6
      .Redm0ndy.xboxAli_pxCharlie Chaplinهادی صفائیAQUARIUSاپوزوسیون گیمفاJim Hawkinsمحمدامین حیدریrecidivistmore
      • حق گفتین واقعا
        مهمترین موضوع بقای بازی های سرویس محور پشتیبانی و عرضه محتوا هست که اخیرا نمونه های شکست خورده زیاد دیدیم …
        بودجه و زمان و نیرو که صرف اینکار بشه ازون طرف تمرکز روی عناوین تک نفره کمتر میشه

        2
        6
      • Ehsan گفت:

        دقیقا نظر منم همینه جیم لعنتی داره چه بلایی سر پلی استیشن عزیزمون میاره

        0
        8
      • البته ناتی داگ تجربه‌شو داره (بازی های قبلیش بخش آنلاین داشتن) ولی خب در مقیاس خیلی کوچک تر از پروژه فعلی.

        20
        1
        .Ali_pxCharlie Chaplinاپوزوسیون گیمفا
        • بخش مولتی پلیر ارتباطی با لایو سرویس نداره. وقتی بخش چندنفره tlou یعنی faction رو رلیز کردی، تا یک سال ازش پشتیبانی «به شدت جزئی» مثل ایجاد تعادل و فیکس کردن سرورها رو انجام میدی (server maintenance) که تقریبا به تیم ۵ تا ۱۰ نفره نیاز داره، به عبارت دیگه زمانی که بخش چندنفره به تعادل رسید دیگه نیاز به تیم سازنده نداره و موضوع کل کامنت من هم این بود که وقت و تایم ناتی داگ رو میگیره در صورتی که بخش چندنفره صرفا چند ماه از زمان یه تیم بسیار کوچک رو میگیره، بازی چندنفره اصولاً، پساعرضه محتویات اضافه تری نداره و براش «محتوا» خلق نمیکنی و بعداً هم سونی وظیفه داره سرورها رو زنده نگه داره و بابتش یه fee بپردازه، شاید استثناء در این زمینه وجود داشته باشه مثل بازی‌های ولو که روی ساختار کوچک مسابقه ای و esport تمرکز دارن ولی در مورد faction و بخش چندنفره uncharted به این شکل بوده. ولی وقتی بازیت سرویس محور باشه باید به طور منظم سالانه بسته‌های الحاقی بزرگ با محتویات جدید داشته باشی، آپدیت‌های بزرگ با تغییرات اساسی و اضافات مختلف در دسترس مخاطب قرار بدی و مدام لوپ گیمپلی رو تغییر بدی تا مخاطب از بازی زده نشه و سرورها خالی نشن و بازی زنده باقی بمونه. در حقیقت دنیای بازی در یک اثر لایو سرویس تغییر پیدا میکنه و مبانی متفاوتی داره، در حالی که بازی مولتی پلیر یه سری نقشه ثابت داره و دو تیم رو در modeهای مختلف در مقابل هم قرار میده اصلا حس تکاملی درش وجود نداره، شما وقتی faction بازی میکنی هیچوقت احساس نمیکنی جهان اطرافت داره تغییر میکنه هیچ حس پویایی وجود نداره، فقط یک سری مسابقه وجود داره که ماهیتشون همیشه ثابته و لوپ گیمپلی تغییری پیدا نمیکنه / نیازی به گسترش‌های اساسی هم نداره و به حال خودش رها میشه) موضوع این نیست که ناتی داگ نمیتونه گیمپلی یک بازی انلاین رو خلق کنه موضوع پشتیبانی پس از عرضه اس که یک دنیای متفاوت داره و ارتباطی با مولتی پلیر نداره. استودیوهای زیادی وجود ندارن که توان گسترش محتویات رو داشته باشن حتی بهترین ها هم در معرض خطر هستند و میتونن کاملاً گند بزنن مثل overwatch 2.

          لایو سرویس و بخش چند نفره دو دنیای متفاوتن اصلا نه ساختاری نه عملی هیچ ارتباطی به هم ندارن. این tlou online یه بازی سرویس محور قراره باشه قراره جهان گسترش پیدا کنه و شما رو داخل یک جهان قرار بده که سالانه بزرگ میشه و محتوا ارائه میده نه این که صرفاً یه سری مسابقه تکرارشونده رو شامل بشه.

          16
          8
          Ashen undead the bearer𝗔𝗹𝗶𝟵𝟴𝟰Redm0ndy.xboxCharlie Chaplinهادی صفائی.اپوزوسیون گیمفاJim Hawkinsمحمدامین حیدری
          • ممنون بابت توضیحات کاملتون👌 متوجه شدم.
            پس با این حساب باید آرزوی لغو شدن یا شکست خوردن پروژه رو داشته باشیم، اصلاً دوست ندارم ناتی داگ بخش زیادی از وقت و انرژیش رو سر یه بازی سرویس محور بذاره.
            البته از طرفی فکر می کنم اگر موفقیتش فراتر از انتظارات باشه و سود زیادی به همراه داشته باشه، میتونن نیروی بیشتری جذب کنن برای پشتیبانی از بازی و تیم اصلی تمرکزش رو بذاره روی همون بازی های تک نفره که تخصصشه.

            4
            1
            • Nobody گفت:

              حرف ایشون درست ه ولی ناتی داگ، همین الان ۲ و شاید ۳ تا تیم داره. یه تیم که ریمیک ساخت، یه تیم پروژه دراکمن هست و یه تیم هم روی همین Faction کار میکنه. اون تیمی که ریمیک ساخته، میتونه وضیفه اپدیت ها و زنده نگه داشتن بازی رو داشته باشه. ولی خب همه این ها ریسک هست. ریسک کردن هم برای پیشرفت نیاز ه. از طرفی بانجی روی پروژه های لایو سرویس سونی نظارت داره، پس جای نگرانی زیادی نیست.

              5
              0
    • مایکروسافت خودش همین الان چند تا از مهم ترین استودیو هاش دارن بازی لایو سرویس میسازن از Gears 6 بگیر که تو آگهی استخدامش بهش اشاره شده لایو سرویسه تا Perfect Dark و Everwild و خیلی های دیگه
      فقط سونی عیب داره تا یه خبر ازش بیاد همه غش میکنن روش

      2
      0
      Nobody
  • Red fail گفت:

    اینسامنیاک یه دو دیقه بازی نساز ببینم چی به چیه😂😂

    10
    0
    Nobody
Insomniac Games در حال کار روی یک بازی جدید معرفی نشده است