دنیای دیوانه ی دیوانه ها | پیش نمایش Saints Row IV
دار و دسته ی سینت ها بازگشته اند. قطعا پیش از این ها مفتخر به آشنایی با دنیای دیوانه و شلوغ و مملو از هرج و مرج آن ها شده اید. حال به نظر شما چه می شود اگر کمی اغراق را چاشنی این دنیای عجیب و غریب کنیم؟ این دقیقا همان چیزی است که قسمت چهارم سری بازی های Saints Row سعی دارد تا به آن برسد.
نام: Saints Row IV
سازنده: Volition Inc. / High Voltage Software
ناشر: Deep Silver
سبک: Action Adventure / Third person shooter / Open world
تاریخ انتشار به میلادی: ۲۰ August 2013
تاریخ انتشار به شمسی: ۲۹ مرداد ۱۳۹۲
پلتفرم: PC / X360 / PS3
در حالی که نمرات و فروش اعجاب انگیز Saints Row the Third همه را شگفت زده کرده بود سازنده ی این بازی یعنی Volition سریعا وعده ی ساخت قسمت چهارم را داد. چند روز پیش از آغاز مراسم PAX 2012 بازی Saints Row IV تایید شد و وقتی نخستین تریلر این بازی به نمایش درآمد، شگفتی دیگری ضمیمه ی دار و دسته ی سینت ها شد؛ شگفتی به نام “بیگانکان فضایی!”
همان طور که اشاره شد این بازی به وسعتش و داشتن دنیایی پر از هرج و مرج و دیوانگی و طنز مشهور است اما حقیقت این است که هیچ کس فکرش را نمی کرد حد دیوانگی این بازی کار را به مبارزه با بیگانه های فضایی برساند.
سازنده ی با اراده، Volition
یکی از آن دسته استودیو های کم کار، استودیو بازی سازی Volition Inc است که از زمان تاسیسش یعنی سال ۱۹۹۶ تا به امروز، تنها قادر به اتمام ساخت دوازده بازی شده است. البته ساخته های این استودیو همواره در رده ی بازی های کم نقص قرار گرفته است. از مهم ترین و نامدار ترین بازی هایی که به لطف Volition مورد پردازش پلتفرم های شما قرار گرفته، می توان به The Punisher، سری بازی های Summoner ، سری بازی های Red Faction و سه قسمت نخست Saints Row اشاره داشت. شاید جالب باشد که بدانید این استودیو خوش سابقه تا کنون ساخت ۵ بازی را متوقف کرده که چهار تا از آن ها، متعلق به سری بازی های Saints Row بوده. متاسفانه این طور که به نظر می رسد آثار منفی ناشی از وضعیت اقتصادی بد شریک این استودیوی آمریکایی، یعنی کمپانی منحل شده ی THQ باعث توقف ساخت این ۵ بازی بوده. پس از ورشکستگی THQ، تک تک فرانچایز های این کمپانی به فروش رسیدند و Saints Row با ارزش ۲۲.۳ میلیون دلار به کمپانی آلمانی Deep Silver تعلق یافت.
با تکیه بر سابقه ی خوش و شریک سرمایه دار Volition، می توان امید داشت که Saints Row IV هم خواهد توانست به موفقیت های نسخه ی قبل برسد.
میهن پرستی؟ شوخی می کنی!
تصورش را بکنید که چند دیوانه ناجی کشوری به وسعت ایالات متحده ی آمریکا شوند. این چیزی است که در بسیاری از فیلم ها و داستان های کمدی دیدیم و خواندیم و دیگر این که همین قهرمان بازی ها دقیقا همان چیزی است که قرار است در Saints Row IV هم آن را تجربه کنیم. فکرش را بکنید: “دار و دسته ی سینت ها، ناجی ایالات متحده”!!!
داستان بازی پنج سال پس از وقایع قسمت سوم رخ می دهد. جایی که مهمانان ناخوانده ای از سیاره ی به ظاهر دوست و همسایه، زمین عزیز را مورد هجوم قرار داده اند. پس از افتخاراتی که قدیسان در قسمت سوم به دست می آورند، رییس جمهور ایالات متحده متوجه ظهور این دوستان به ظاهر سوپر قهرمان می شود و پس از اعطای مقام و درجه به دار و دسته سینت ها آن ها را مامور حفاظت از زمین و مبارزه علیه این اجنبی های بی شاخ و دم می کند. از همین ابتدای داستان به راحتی می توان پی برد که این تنها دار و دسته ی سینت ها و دشمنان آن ها و سایر گنگستر ها و Volition و دنیای Saints Row نیست که دیوانه اند، بلکه مقوله ی جنون به رجال سیاسی ایالات متحده هم رسیده! آخر کسی نیست به این آقای پرزیدنت بگوید که دار و دسته ی سینت ها را چه دخلی است به حفاظت از زمین؟!
فضایی های کریه خود را Zin نامیده اند و اصرار عجیبی بر تصرف زمین دارند. رهبر آن ها هم Zinyak است. طراحی آن ها چندان خلاقانه نیست و سازندگان همان افکار کلیشه ای را که درباره ی موجودات فضایی وجود دارد را برای ساخت Zin ها در SR 4 پیاده کرده اند.
داستان بازی کاملا کلیشه ای است اما وقتی حرف از یک بازی کاملا Open world با آزادی عمل و دنیای عجیب Saints Row برای چنین داستانی به میان می آید، همه چیز متفاوت می شود. به ویژه این که گفته شده قسمت چهارم درام ترین Saints Row است که تجربه خواهیم کرد. جالب تر از آن وجود صحنه های بالیوودی است که Steve Jaros، کارگردان عناوین Volition راجب این موضوع عجیب، چنین گفت:
“همواره وجود طنز در SR از برنامه های اصلی ما است و همواره برای رسیدن به آن تلاش خواهیم کرد و در مسیر درست قدم برخواهیم داشت. ما برنامه هایی داریم تا صحنه هایی بر محوریت آهنگ و رقص هم داشته باشیم و این خیلی عالی است!”
اما برسیم به کارکتر های بازی که قطعا از نقاط عطف SR 4 هستند. همان طور که اشاره شد دیالوگ ها و روند این بازی همواره توام با طنز و شوخی است و این مهم ترین عاملی است که باعث شده آقایان و خانم های دار و دسته ی سینت ها، از محبوبیت قابل توجهی برخوردار باشند. البته حضور چندی از شخصیت های قسمت های قبل در نسخه ی چهارم تایید شده است که از مهم ترین آن ها می توان به Shaundi، Johnny Gat و Kenzie Kengsinton اشاره داشت. Kenzie یک دختر به ظاهر تحصیل کرده است که به عنوان هکر در کاخ سفید فعالیت داشته. اما اگر در شخصیت او کمی تامل کنید مطمئنا دچار شک و تردید خواهید شد که آیا واقعا کنزی با این افکار نا معقولش در کاخ سفید کار می کرده؟ شاید هم رفت و آمد و دوستی با سینت ها و گنگستر ها عقل او را فراری داده. به هر حال کنزی یکی دیگر از کسانی است که زمین برای نجات خود به او هم چشم دارد. و اما Johnny Gat. جانی هم مانند بقیه با آن دیوانه بازی هایش شخصیتی درخور دار و دسته های سینت ها دارد اما با آن کار هایی که در اوایل قسمت سوم انجام داد بدون شک می توان او را یکی از منطقی ترین شخصیت های سری بازی های Saints Row به حساب آورد. (اسپویل:) در حالی که همه از مرگ او مطمئن بودند، بازگشت او در قسمت چهارم تایید شد. و حالا بریم سراغ یکی دیگر از کلیدی ترین شخصیت های بازی که در قسمت سوم هم حضور پر رنگی داشت. او کسی نیست جز Shaundi جذاب که باری دیگر مفتخر به ملاقات او در قسمت چهارم خواهیم شد. اما جالب این جا است که در لیست کارکتر های بازی که از سوی سازندگان اعلام شد، نام شاندی دو بار تکرار شده است و در تریلر E3 2013 این بازی هم، به این تکرار نام عجیب هم اشاره شد. فعلا که هیچ توجیهی در مورد حضور دو شاندی همانند هم نمی توان داشت و گمان هم نمی رود تا قبل تجربه ی بازی توجیهی برای این حرکت عجیب پیدا کنیم. Shaundi هم مانند سایر سینت ها یک آدمکش حرفه ای است و بعد آن فداکاری هایی که برای موفقیت گروهش انجام داد، از او توقع می رود که حداقل چشمه ای از این شجاعت ها را خرج نجات کشورش کند.
شخصیت اصلی بازی هم مانند قسمت قبل نیازمند شخصی سازی است و اگر تجربه ی قسمت ها قبل را داشته باشید می دانید که این بخش در SR بسیار وسیع و حائز اهمیت است و امیدواریم در قسمت چهارم هم همین طور باشد تا بتوانیم خصوصیات ظاهری شخصیتی را که می خواهیم کنترلش کنیم را خودمان تعیین کنیم.
وقتی همه چیز فضایی شود…
وقتی داستان بازی و فضاسازی ها ما را به فکر هر بازی غیر از Saints Row می اندازد، پس خیلی هم دور از منطق نیست که این تفکر غلط را در مورد گیم پلی این بازی هم داشته باشیم.
اول از همه بریم به سراغ حرکات رزمی این بازی. SR همواره بر قدرت شخصیت های اصلیش در مبارزات بدون اسلحه تاکید داشته و حالا که مبحث علمی تخیلی وارد قسمت چهارم SR شده، این بخش هم از همان اغراق ها متاثر شده. حرکات رزمی و حتی ترکیبی بیش از گذشته شده اند و این باعث می شود تا قدرت شما در نبرد های بدون سلاح گرم بیشتر شود. البته شاید فضایی شدن دشمنان بی ریخت مان چندان باعث قوی تر شدن این دسته از مهارت ها نشود. همواره می توانید از قابلیت فرابشری و زره های نظامی تان در مبارزات استفاده ی سو ببرید. مثلا یکی از قابلیت ها این است که می توانید اشیا بزرگ و سنگین را جذب کنید و با یک پرتاب نوش جان دشمنان تان کنید. یا هنگام پرش از ارتفاعات بلند می توانید مانند سوپرمن وارونه رو به پایین پرواز کنید و با کوبوندن مشت خود با زمین، یک انفجار را تقدیم افراد مد نظر بکنید. از سایر توانایی هایی که به لطف قابلیت های تخیلی و فرابشری در SR 4 در اختیار دارید، می توان به سریع دویدن و پرش هایی باور نکردنی اشاره داشت. مطمئنا این دو قابلیت می تواند حال و هوای تازه ای به روند مراحل و ماموریت ها ببخشد. برای مثال از سریع دویدن می توانید در راستای فرار از پلیس و تعداد کثیر دشمنان تان استفاده کنید یا در مراحلی که باید در محدوده ی زمانی خاصی آن را به اتمام برسانید، از سریع دویدن استفاده ی بسیاری ببرید. همچنین پرش هایی هم که در SR 4 وجود خواهد داشت، به جرات می توان گفت که خیلی قوی تر از پرش های ناشی از نانوسوئیت است. البته انتظار می رود که محدودیتی برای استفاده از این مهارت های ویژه وجود داشته باشد. یکی دیگر از قدرت های ویژه ی شما قابلیت پرواز کردن است. شما می توانید در این بازی به طرز غیر قابل باوری و در حد سوپر قهرمانان مارول و دی سی پرواز کنید. به خصوص در مراحلی که خارج از سیاره ی زمین انجام می شود، این قابلیت می تواند کمک جالب توجهی به شما بکند. شاید جالب باشد بدانید که شگفتی های فضایی SR 4 حتی این بازی را به مرز حضور اژدها هم رساند اما آقای Scott Philips، طراح ارشد این بازی در مورد این عنصر این گونه بیانیه داد:
“خلاصه قرار بر این شد که بازی نهایی فاقد از اژدها باشد اما من آرزو داشتم که این ایده را از دست نمیدادیم با این حال مردم از ما پرسیدند که چطور می خواهید عنصر اژدها را در بازی جا بیندازید اما من می گویم که ما همه چیز می توانیم در سر راه بازی قرار داده و از آن برداشت مثبتی داشته باشیم ولی خب به حقیقت تبدیل نشد.”
البته این اعجاب ها اسلحه های بازی را هم مشمول شده. دیگر به کل آن اسلحه های کلیشه ای کلاشنکف و ام ها و غیره را فراموش کنید. اسلحه های SR 4 هم با فضای علمی تخیلی بازی تطبیق یافته اند؛ شاید بهتر باشد بگوییم با فضای طنز بازی تطبیق یافته اند. برای مثال تصور کنید که در وسط میدان نبرد، یک گیتار در عوض یک آر پی جی نقش آفرینی کند. حتی اسلحه های بی ابهت و بارنگ های شاد، سلاح های گرم بازی را به سمت شوخی ها می برد. برخی از فضایی ها هم به مانند سلاح ها بیش از حد عجیب و غریب هستند. مانند پلیس هایی که چشمانشان دو برابر صورتشان است!
در مجموع روند بازی همچون قسمت های پیشین بسیار سریع است و خشونت بسیار در کنار انفجار ها را نصیب شما می کند و فیزیک بازی و کاورگیری ها هم قطعا به این خواسته کمک خواهد کرد.
اما برسیم به open world بودن بازی که بدون شک از مهم ترین شاخصه های هر Saints Row است. البته دنیای آزاد SR هرگز آن وسعت نقشه ها و جزئیات GTA را ندارد اما تنوع وسایل نقلیه و مغازه ها و استفاده و تاثیر های به سزای محیط در روند مراحل باعث شده تا از نظر open world بودن قسمت های قبلی SR سربلند باشند. بدون شک دزد و پلیس بازی ها هم در بازی حضور خواهند داشت اما با توجه به فضایی که مهارت های جدید شما ایجاد کرده اند، قطعا این بخش آن جذابیت لازم را نخواهند داشت و بدون شک درگیری با نیرو های غیر فضایی فقط برای شما یک دست گرمی به شمار می آیند. اصلا چه اصراری به ماشین دزدی دارید؟ مگر یادتان رفته که می توانید پرواز کنید؟
بنفش، بنفش، قرمز، بنفش، بنفش …..
تمی که اتمسفر بازی در قسمت سوم داشت سرشار از رنگ بندی های مطابق با رنگ بنفش بود. رنگ لباس و لوگوی دار و دسته های سینت ها بنفش بود و این رنگ در اکثر محیط های بازی دیده می شد. این فضاسازی در قسمت سوم مورد استقبال واقع شد و این طور که Volition گفته، در قسمت چهارم هم بنفش محوریت پر رنگی در فضاسازی های بازی خواهد داشت. رنگ بندی ها هنوز هم شاد است و به تم طنز و جدی نبودن بازی احترام گذاشته. هنوز حرفی از وسعت نقشه ی SR 4 زده نشده ولی حداقل امیدواریم که این قسمت نسبت به نسخه سوم افت نداشته باشد. طراحی چهره ها هم بهتر از نسخه های قبل شده. گرافیک فنی بازی پیشرفت قابل توجهی نسبت به قسمت های قبلی داشته. این طور که پیداست همچون سایر SR ها طراحی های هنری و رنگ بندی های خاص درپوشی بر ضعف کیفیت بافت ها خواهند بود و دنیای شلوغ تر و فضایی تر SR 4 هم در کنار پیشرفت گرافیک فنی بازی باعث شده تا خیال راحتی از بابت گرافیک این عنوان داشته باشیم.
ضیافت صدا ها
مطمئنا از الآن نمی توان در مورد صداگذاری و موسیقی قضاوت کرد اما حضور اسم های بزرگی همچون نولان نرث و تروی بیکر باعث شده تا حداقل خیال راحتی از سطح صداپیشگی در Saints Row 4 داشته باشیم. شما می توانید به هنگام شخصی سازی یکی از نام های زیر را به عنوان صدا پیشه ی شخصیت اصلی انتخاب کنید:
- Nolan North
- Troy Baker
- Laura Bailey
- Robin Atkin Downes
- Diane Michelle
- Kenn Michael
- Sumalee Montano
به طرز عجیبی صداپیشه های بازی همگی از شخصیت های نامدار در این عرصه در بازی های ویدئویی هستند و هیچ جوری نمی توان از این بخش حائز اهمیت اظهار نا امیدی کرد.
سرنوشت این دنیای خفن چه می شود؟
تجربه نشان داده که همواره تغییرات چشمگیر در فرانچایز ها چندان به دل منتقدان نمی چسبد اما فروش ۴ میلیونی SR the Third و حمایت از دنیای دیوانه وار این IP باعث شده تا امید ها را راجع به SR 4 را زنده نگه داریم. تغییراتی که در Saints Row رخ داده باعث شده تا این بازی خلاق تر از گذشته شود؛ البته این بُعد خوشبینانه ی آن است. تلفیقی از یک شوتر سوم شخص با مهارت های علمی تخیلی و محیطی کاملا open world و دیالوگ ها و تم طنز؛ چه معجونی بشود این Saints Row IV
پر بحثترینها
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
- ادعای سازنده Concord: اثری ساختیم که تجربه فوقالعادهای را به گیمرها ارائه میدهد
- شمار بازیکنان همزمان Dragon Age: The Veilguard در روز عرضه به بیش از ۷۰,۰۰۰ نفر رسید
- Horizon Zero Dawn Remastered در زمان عرضه روی استیم تنها ۲.۵ هزار بازیکن فعال داشته است
- شرکت Sweet Baby نقشی در پروسه ساخت Dragon Age: The Veilguard نداشته است
- تهیهکننده Final Fantasy: اسکوئر انیکس میخواهد بازیهای آینده را همزمان روی Xbox منتشر کند
نظرات
متاسفانه این بازى نیست
مسخره بازیه :no:
حتما the last of us خوبه!! :sick: :sick: :sick:
نوب
می خواستم اول بخونم بعد نظر بدم ولی نتونستم تحمل کنم ، شرمنده داداش بهزاد …
من میگم همه چیز این بازی عالیه ، حتی طنز و زیاده رویش ولی به هیچ عنوان پیشرفت های لازمو واسه نسخه ی چهارم نداشته … گرافیک که تغییر چندانی نکرده ، داستانشم که کلا همیشه همین طوری بود حالا فقط یه فضایی اضافه شده … گیم پلی هم نمایش های جذابی داشت ولی همینی بود که تو نسخه ی سوم داشتیم با دو تا قابلیت فضایی … ای کاش یه اسپین اف بود …
این نوشته قبل از خوندن پیش نمایش بهزاد ، شاید بعدش نظرم برگشت ، فعلا در حال خوندنم 😀
زیاد ازش خوشم نیومد ولی ببینم چه نمراتی میگیره
واقعا متاسفم این هم مثل نسخه ی قبلش گند می زنه :no:
من که خیلی از نسخهی قبلیش خوشم اومد مخصوصا از انتخابهاش والبته مرحله اخرش
😎
برا رفع بیکاری خوبه اونم چون دنیاش بازه میگم 😛
تا موقعی که gta v بیاد بازی خوبیه برای سرگرم شدن
:struggle: :struggle:
اون عکس آخریه شبیه یکی از جک جونور های prototype
دیوانه بازی در جهانی آزاد … 😀 😀
بازیش عالیه … :yes:
خوندم …. بهزاد جان خسته نباشی …
به نظرم اپین اف می بود ، واسه اسم سینت بهتر بود … نسخه ی چهارم با تمام قابلیت هایی که داره واسش زیاده …
در مورد اون شخصیتی که دو تا اسم ازش آوردن ، فک کنم فضایی ها دو تاش کردن ، احتمالا هم یکیش خوبه یکیش بد !!!
اون تیکه ی آخرتم با اون فضاییه خیلی جالب بود … دمت گرم …
آره..فضایی هاشون یه چی تو مایه های فضایی های MIB هستن..شکی نیست که یکیش آدم نیست!!!!
اما در مورد Saints Row، شاید باورت نشه ولی من خودمم ازین بازی خوشم نمیاد 😀 خیلی بی سر و تهه..اصلا معلوم نیست دنبال چیه ولی نسخه ی چهارم، یه کم خط داستانی گرفته..ضمنا، اتفاقا قرار بود اولش اسپین آف باشه، بعد شد IV!
طرحای این بازی یکی از همون چهار Saints Row کنسل شدس!
سپاس از وقتی که واسه مطالعه پیش نمایش گذاشتی هادی عزیز 😉
راستی یه چیزی الان یادم اومد … تو یکی از تریلرا نشون داده بود ، فضایی ها خودشونو شبیه یکی از شخصیت های اصلی کرده بودن … 😀
برخلاف تو من این بازیو دوست دارم ولی حال تجربشو ندارم ، الان می خوام نسخه ی قبلو برم ولی وقتی آیکون بایوشاکو میبینم که هنوز نرفتم خجالت می کشم :laugh:
من قبل از اینکه بخونم یه خسته نباشید به دوست خوبم بهزاد بگم
واینکه به شدت منتظر این بازیم.حالا برم بخونم
قربانت سعید جان 😉
چه عجب یه نفر ازین بازی خوشش اومده..خیلی جالبه، اکثرا از SR متنفرن ولی قسمت سومش یکی از پر فروش ترین بازی های عرضه شده رو کنسولای نسل هفتمه :-/ هر سه قسمتش هم نمره های خوبی گرفته!
فقط می تونم بگم این بازی فوق العادست و همین طور شاهکاری در رابطه با طنز. :inlove: نخسته ی قبلیش واقعا عالی بود و حرف نداشت و مطمئن هستم این هم عالی خواهد شد و به شدت منتظر این بازی جذاب هستم. :inlove: :inlove: :inlove: تشکر و سپاس بابت نقاله بسیار خوبت بهزاد عزیز و خسته نباشی. :yes: :yes: 😉 😉 😎
ممنون بهزاد جان نقد قشنگی بود :yes:
این بازی دیگه به نظر من فان شده :rotfl:
امیدوارم بازی حداقل متوسطی بشه!! مرا با این بازی کاری نیست!! تشکر بابت پیشنمایش.
من نخوندم بخاطر اینکه بازی چرطی ولی در کل ممنون در آینده شاید خوندم :yes: :yes:
کلا این بازیا به درد نمی خورن :no: :no: :no:
نظرم عوض شد دارم می خونم فکر کنم تا وقتی gta v بیاد بازی خوبی باشه :laugh: ممنون بهزاد جان :yes: :yes:
حالم از اینجور بازیا بهم میخوره اه اه اه :smug: :smug: :razzmad:
الان داشتم بازی far cry 3 blood dragon حالم بهم خورد معلوم نیست اصلا چیه :smug:
ممنون داداش بهزاد
افتضاح ترین و بی سروته ترین بازی که تاکنون بازی کردم (ای کاش نمی کردم)
:rotfl: :rotfl:
تو هم مثله بقیه…
واقعا که…
نوب
بازیش اصلا جالب نیست … :no:
ممنون بهزاد جان
تنها مشکلش داستان و گرافیکشه.!!
داداش خسته نباشی ولی بازیش مزخرف و وقت تلف کنه :no: :no: :no: :no:
ممنون از نقد عالیت بهزاد جان :inlove:
از بازیش خوشم میاد جالبه :yes:
خیلی بازی خوبیه ولی حیف که امسال با حضور این همه Open world عرضه میشه و شاید فروشش نسبت به قبل کمتر بشه .
نسخه سومش رو خیلی دوست داشتم .مخصوصا وقتی دشمنا بهت تیر میزدن و تو وسط شون می دویدی و فن می زدی. سکانس پایانیش هم که خیلی باحال بود یه کم پایان Mass Effect 2 رو مسخره کرده بود.
منتظرشم . خسته نباشی بهزاد . :yes:
ممنون محمدرضا جان 😉
این طور که معلومه، تو این بازی هم قراره کلی به فیلم های ماتریکس تیکه بندازن! کلا بازیش صرف طنز و مسخره بازیه!
منم با این بازی زیاد حال نمیکنم البته متنفرم نیستم ازش.نسخه قبلیشو یکم بازی کردم بعد ولش کردم.یادمه یه بار یه خط و نشون کوچیک واسه شاهکار بزرگ راکستار هم کشیدن.فقط با اتمسفر بنفشش حال میکنم شدیدا. :-* :-*
:yes: :-*
هیچ وقت با این بازی ارتباط بر قرار نکردم.هیچ وقت. :yes: :yes: ممنون
با کل بازی های thq صفا کردیم البته غیر از این بازی مسخرش.آخه اینم شد بازی :no:
تینم پیش نمایش مزخرفترین بازی امسال. البته بعد از Ride to Hell قرار میگیره. RtH خدای فاجعه بود.
:no: :no: :no:
gta madmax watchdogs اینا همهopen world اینم open world :no: :no: :no:
عشقست خیلی هم عالیه بازی به این خوبی البته این جور بازیا سلیقه ای که و کمتر کسی خوشش میاد از این بازیا. 😐
ممنون. :yes:
ﻛﻼ ﻣﺜﻞ اﻳﻨﻜﻪ اﻓﻜﺎﺭ ﻋﻤﻮﻣﻲ اﻳﻨﺠﺎ ﻋﻠﻴﻪ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻪ.ﻣﻦ ﺑﻪ ﻧﺴﺨﻪ ﺳﻮﻣﺶ ﻳﻪ اﻣﻴﺪﻱ ﺩاﺷﺘﻢ ﻫﺮﭼﻨﺪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ ﻭﻟﻲ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻳﻜﻲ اﺻﻼ.ﻛﺎﻣﻼ ﺗﺨﻴﻠﻲ ﺷﺪﻩ ﺩﻳﮕﻪ.
اول ازبهزاد عزیز تشکر بکنم که واقعا گل کاشتی 🙂 اطلاعات جالبی گیرم اومد.
نسخه دوم و سوم را بازی کردم و اما از نسخه ی سومش بیشتر خوشم اومد.
کلا بازی خوبی هستش و گیم پلی با چاشنی طنز باحالی داره ، گرافیکم که مثل گذشته نسبتا داغونه 😀 ولی من زیاد برام مهم نیست. منتظرشم که بیاد.
مقال را که خندم متوجه شدم که متونه پرواز هم بکنهو همون طور که بهزاد اشاره هم کرده بودی اینجوری دیگه روندن ماشین ها و بدن وسایل نقلیه به چه دردی میخوره ؟ بهزاد محدودیتی تو پرواز کردن نداره ؟
اول از همه خیلی منت نهادی که پیش نمایش رو مطالعه کردی 😉 :yes:
و اما مقوله ی پرواز..تو تریلراش نگاه کردم هیچ HUD مبنی بر این محدودیت وجود نداشت ولی تو مقاله هم اشاره ریزی کردم که احتمالا نوار محدودیت باید داشته باشه چون سوپرمن هم تا یه حدی میتونه پرواز کنه 😀 دیگه چه برسه به این!
بعدم، دقیقا درست گفتی..کلا این قسمت تاکید بیشتری رو موازنه روند مراحل و روند داستانی داره و یه کم از اون open world بازی GTA دور تر شده (نسبت به نسخه های قبلش)!
همین شیر تو شیر بودن بازی و در عین حال داشتن یه ماموریت خودش قیامت طنزه!!!!
بازی باحالیه :yes: 😀
مرسی بهزاد عزیز.خسته نباشی 🙂
سپاس گذارم ازت برادر 😉
.
از سایر دوستان هم که برای مطالعه ی پیش نمایش وقت گذاشتن، سپاس گذارم 😉 :yes:
من عاشقشم نسخه سوم ک خیلی عالی بود ۳ ماه من رو مشغول کرد !
امیدوارم این هم خوب باشه مثل قبلیش .
پس این شاندی کی میاد !؟ :-((
مضخـــــــــــــــــــــــــــــــــــرفه :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
تو خوب :rotfl:
ساختار شکنی به این میگن
نه این که یه بخش نبرد دریایی اضافه کنی بگی الان بازی ما متفاوت شده