بهترین بازی های موبایل در سال ۲۰۲۲
امروز قرار است مروری داشته باشیم بر بهترین بازی های موبایل در سال ۲۰۲۲. پس اگر از علاقهمندان به عناوین موبایلی هستید، این مقاله را از دست ندهید.
تنها چند روز تا انتهای سال ۲۰۲۲ زمان باقی مانده است و باید خودمان را برای عرضهی بازیهای جدید در سال ۲۰۲۳ آماده کنیم. در این مدت به معرفی بهترین عناوین سال در ژانرهای مختلف پرداختیم و نوبتی هم که باشد، زمان معرفی بهترین آثار موبایل در سال ۲۰۲۲ فرا رسیده است.
متاسفانه، بازیهای موبایلی در سالهای اخیر دیگر آن خلاقیت عناوین گذشته را ندارند و کمتر اثری پیدا میشود که یک تجربهی نوآورانه را در اختیار طرفداران و مخاطبین این پلتفرم محبوب قرار دهد. اکثر بازیهای موبایلی تجربههایی مشابه یا حتی بعضا کپی شده از روی عناوین بزرگ و محبوب هستند و شاهد پرداختهای درون برنامهای عجیبی در بین این عناوین نیز هستیم.
با این وجود، اندک آثار جذاب و سرگرمکنندهای نیز عرضه شدند که در ادامه مروری مختصر به آنها خواهیم داشت.
Apex Legends Mobile
۲۰۲۲ برای طرفداران Apex Legends سال بسیار خوبی بود؛ از طرفی محتویات جدید عرضه شده برای بازی و پشتیبانی خوب سازندگان از ورژن کنسولی و از طرفی دیگر، معرفی نسخهی موبایلی این بازی محبوب در ۱۷ می، مهر تاییدی بر این عبارت هستند.
Apex Legends Mobile، به مانند نسخهی کنسولی شما را به درون رقابتهای ایپکس میبرد و در قالب تیمهای ۳ نفره شما را وارد رقابتهایی نفسگیر خواهد کرد؛ در طول این مسابقات، هدف، حذف باقی تیمها و باقی ماندن در بازی است. این نسخه از بازی اگرچه دارای قابلیت کراس پلتفرم با نسخههای کنسولی نیست، اما تجربهی بسیار مشابهای را در اختیار بازیکنان قرار میدهد.
جالب است بدانید که به تازگی، با اضافه شدن بخشی جدید به نام Arenas، شاهد رقابتهایی شبیه به Team Deathmatch هستیم و در این قسمت بازیکنان در قالب دو تیم، درون نقشههایی کوچکتر به صورت تیمی به مبارزه با یکدیگر خواهند پرداخت.
بازی، گیمپلی بسیار روانی دارد و برای تجربهی آن با کیفیتی قابل قبول و روان، یک تلفن هوشمند متوسط کفایت میکند. اگر از Call of Duty Mobile یا PUBG Mobile خسته شدهاید، بتلرویال جدید شرکت EA شما را سرگرم خواهد کرد.
Ni no Kuni: Cross Worlds
The Legend of Zelda: Breath of the Wild الهام بخش بازیهای بسیاری بود و از آن جایی که این بازی در انحصار نینتندو قرار داشت، استودیوهای مختلفی سعی در ساخت عناوین مشابه روی دیگر پلتفرمها زدند و بهترین مثال آن را میتوان Genshin Impact دانست.
Ni no Kuni: Cross Worlds که از اسپین آفی از سری بازی کنسولی Ni no Kuni محسوب میشود، یکی از جدیدترین بازیهای نقشآفرینی عرضه شده روی موبایل است که راه عناوین ذکر شده را پیشگرفته و سعی دارد با ارائهی ویژگیهای جذاب و جدید، تجربهی مخصوص به خود را برای کاربران موبایل به ارمغان بیاورد.
Cross Worlds شما را در یک دنیای بسیار زیبا رها میکند و از آن جایی که داستان چندان پیچیدهای در بازی برقرار نیست، آزاد هستید تا همراه با پیشروی در داستان، به صورت تنها و یا به همراه دوستانتان به کامل کردن چالشها و گشت و گذار بپردازید.
Ni no Kuni: Cross Worlds از نظر طراحی محیط بینظیر عمل کرده و به خصوص اگر از طرفداران این فرنچایز باشید، حسابی از تجربهی بازی لذت خواهد برد.
Final Fantasy VII: The First Soldier
حال که همهی فرانچایزهای محبوب روی پلتفرم موبایل نمایندهای از سبک بتلرویال دارند، چرا سری فاینال فانتزی نداشته باشد؟ تا به امروز از دنیای فاینال فانتزی بازیهای بسیار زیادی ساخته شده است و همۀ این آثار تنها در ژانر نقشآفرینی قرار نمیگیرند و حتی شاهد نسخههای سولزلایک و یا استراتژیک بر مبنای فرنچایز Final Fantasy بودهایم.
The First Soldier نام اثری است که آمده تا شانس این سری را در پلتفرم موبایل و به خصوص بازار داغ عناوین بتل رویال امتحان کند. با وجود این که Final Fantasy VII: The First Soldier در اواخر سال ۲۰۲۱ عرضه شده ، اما سال ۲۰۲۲ بود که این عنوان به صورت همگانی در میان کاربران محبوب شد و توانست به جایگاه کنونیاش برسد.
بازی، با وجود پیروی از استانداردهای ژانر بتلرویال، ویژگیهای بسیار جدیدی به این سبک اضافه کرده که به آن تنوع بینظیری بخشیده است. وجود کلاسهای مختلفی از کاراکترها به همراه قدرتهای جادویی و ابزارهای مخصوص، هیولاها و موجوداتی که هوش مصنوعی کنترل آنها را به دست گرفته، و یک مپ بسیار بزرگ با حال و هوایی آشنا، The First Soldier را به یکی از متفاوتترین آثار بتلرویال تبدیل کرده است.
چه از طرفداران سری فاینال فانتزی باشید و چه از طرفداران بازیهای بتلرویال، The First Soldier شما را تا مدتها سرگرم خواهد کرد و به شخصه، تجربهی این بازی را به شما توصیه میکنم.
DEEMO II
سری Magic Tiles را تجربه کردهاید؟ گیمپلی DEEMO II شباهتهای بسیاری با آن عنوان دارد و البته یک ویژگی بسیار مهم باعث شده تا بازی در لیست ما جای داشته باشد. DEEMO II یک تجربهی داستانمحور جذاب با ظاهر و روایتی فوقالعاده است؛ بعید میدانم گیمری باشد که با دیدن آرت استایل این عنوان شگفتزده نشود.
داستان بازی حول محور Echo جریان دارد، دختری جوان که به همراه Deemo، یک روح نگهبان، قصد دارد تا راهی برای نجات دنیای خود از طریق موسیقی پیدا کنند. ترکهای موسیقی استفاده شده در بازی، همگی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و کاتسینهایی که در میان مراحل پخش میشوند، در حد یک انیمهی با کیفیت ظاهر میشوند.
گیمپلی بازی بر مبنای کاشیهاییست که به سمت شما حرکت میکنند و شما باید با زمان بندی مناسب و بسته به نوع کاشی رویشان کلیک کرده تا نوتهای موزیک پخش شده را کامل کنید. بازی، مرحله به مرحله سختتر میشود و بازیکن را به آرامی با جهان خود آشنا میکند.
DEEMO II یک اثر خلاقانه است و به خصوص طرفداران انیمه، میتوانند حسابی از این بازی لذت ببرند. عنوان یاد شده، یک تجربهی رایگان به شمار میرود که میتوانید از فروشگاه مورد نظر خود، آن را به رایگان دریافت کنید.
Isle of Arrows
Tower defense یکی از زیرسبکهای ژانر استراتژیک به شمار میرود که در پلتفرم موبایل از محبوبیت بالایی برخوردار است. در سال ۲۰۲۲، شاهد عرضهی یکی از باکیفیتترین عناوین دفاع از قلعه روی موبایل بودیم و آن اثری نیست جز Isle of Arrows.
بازی تجربهای ۶ دلاری است که ایدههای جالبی در آن دیده میشود و سازندگان سعی داشتهاند تا همچون عناوین روگلایک، مراحل را به صورت رندوم ایجاد و در برابر بازیکن قرار میدهد. سیستم کلی Isle of Arrows به این صورت است که بازی یک سری کاشی و قلعهی رندوم در اختیار شما قرار میدهد و از شما میخواهد تا در هر دست با چینش درست آنها، در برابر موجی از دشمنان مقاومت کنید.
حال این مراحل به ظاهر ساده، به مرور زمان سختتر میشوند و پلیر باید با آشنایی کامل از ادوات و ساختمانهای دفاعی از آنها عبور کند. Isle of Arrows ظاهری ساده دارد، اما اگر به سراغ اینگونه بازیها رفته باشید، حتما میدانید که چقدر اعتیادآور هستند و احتمالا تا مدتها درگیرشان خواهید بود.
Marvel Snap
بازیهای کارتی چون Hearthstone و یا Gwent: The Witcher Card Game، حسابی میان طرفداران این سبک از بازیها محبوب شدهاند و از آن جایی که تقریبا برای هر یک از ژانرها نمایندهای موبایلی از دنیای ابرقهرمانهای مارول داریم، بعید نبود که شاهد یک بازی کارتی با تم مارولی باشیم.
MARVEL SNAP با بیش از ۲۲۹ کارت، آمده است تا با دیگر بازیهای کارتی در پلتفرم موبایل رقابت کند و با وجود یک سری محدودیتهایی که در حال حاضر برایش وجود دارد، کماکان از بهترین بازیهای کارتی به شمار میرود.
چه کسی دلش نمیخواهد تا این بار تصویر ابرقهرمانهای محبوبش از سری مارول روی کارتهای بازیاش نقش ببندند و با یک داستان و حال و هوای مارولی به رقابت با دیگر بازیکنان به صورت آنلاین بپردازد؟ Marvel Snap دقیقا آمده است تا چنین چیزی باشد و با ارائهی یک گیمپلی جدید، تجربهی تقریبا متفاوتی از این سبک را برای شما به ارمغان بیاورد.
خب، این هم از معرفی بهترین بازیهای موبایلی در سال ۲۰۲۲. شما به تجربهی کدام یک از این بازیها پرداختید؟ اگر قرار بود یک اثر دیگر به این لیست اضافه کنیم، انتخاب شما کدام بازی است؟
پر بحثترینها
- کانیه وست، رپر آمریکایی اعتقاد دارد که The Last of Us: Part II بهترین بازی تاریخ است
- مدیرعامل پلی استیشن: Uncharted برای همیشه صنعت گیمینگ را دگرگون کرد
- سازندگان Astro Bot امید زیادی به Intergalactic دارند
- برخی توسعهدهندگان معتقدند که دنبال کردن گرافیک پیشرفته در بازیهای AAA دیگر امکانپذیر نیست
- گزارش: کنسول جدید کشور روسیه توانایی رقابت با ایکس باکس و پلی استیشن را ندارد
- تعجب تهیهکننده Gears of War نسبت به رویکرد Assassin’s Creed حول روایت در ژاپن
- توسعهدهنده Witcher 4 به استفاده از بات برای کنترل جنجال پیرامون شخصیت سیری متهم شد
- تحلیلگر: آینده درخشانی در انتظار Xbox خواهد بود
- دیجیتال فاندری ۳ بازی برتر سال ۲۰۲۴ از نظر گرافیک بصری را مشخص کرد
- گپفا ۲۷؛ پنج بازی برتر شما در سال ۲۰۲۴
نظرات
فقط Doodle Jump😄👌🏻 یه بازی دیگه هم بود، ۲ بعدی، در حال فرار از دست یه سری بودی که میخواستن بگیرنت، حالت پارکوری داشت قشنگ بود اونم👌🏻
vetor یا victor
یکی از این دوتاست
هیچ کدوم vector
من هنوز منتظر اومدن بازی Inside برای اندرویدم. نمیدونم چرا فقط برای ios اومد.
بعضی بازی ها (که معمولا هم ایندی هستن) اپل پول میده نسخه موبایلشونو انحصاری پلتفرم خودش میکنه. مثل همین اینساید یا نمونه دیگش بازی Creaks
حیف
Ni no Kuni: Cross Worlds نزدیک ۲۰ گیگ هستش
نمی دونم چی ساختن ولی این حجم منطقی نیست
گاد ۲ با عظمت ۶ گیگ بود
ما یه زمان کانتر پلی می دادیم کلا ۶۰۰ مگ 😅
خسته نباشید به نویسنده با اخلاق اقای نوروزی بابت جمع اوری این لیست
فک کنم اشتباه میکنی. من بازی رو نصب کردم حدود ۶ گیگ فضا گرفت. البته یه سرچ زدم دیدم ممکنه حجمش تا ۱۰ گیگ هم بشه اما جایی ندیدم بگن حجمش تا نزدیک بیست برسه. هرچند ۱۰ گیگ هم خیلی زیاده…
با اپکس لجندز خیلی حال میکنم ولی به دلیل فیلتر شدن گوگل پلی و نداشتن فیلتر شکن خوب از بازی کردنش محرومم🤬🤬
روی کنسول چی ؟ من قبلا بازی میکردم . الان دوباره نصب کردم میگه پروفایل بساز . و میگه فعلا امکان ساختش نیست . فقط ۶۰ گیگ حروم شد
فکر کنم روی گوشی بازی میکنه نه کنسول.
داداش میتونی از سایت دانلود کنی. پره
فیلتره منم فیلتر شکن ندارم
توی مارول اسنپ من فقط تا لول ۸۵ رفتم بالا بعدش باگ خورده بالاتر نمیره😐 اپدیت هم کردم درست نشد
ی سوال ، Apex Legends روی پی سی چند وقتیه خیلی اگه شدم ، پینگ خوبه ۱۳۰ ایناس اما ، اگه میزنه ، آیا مشکل سراسری اینترنته ، یا فقط مشکل منه؟
اگه شدم = لگ شدم
کیبورد هوشمنده 😐
قند شکنت چیه ؟
نه دا مشکل اینه اینجا ایرانه
اپکس بازی واقعا خوبی بود
قبلا حال میداد ولی گوشی کلا محدوده و بازی های پیچیده و باحال زیاد روش جوابگو نیست(جز بازی های قدیمی مثل انگری بردز و پلنتز ورسس زامبی اونا رو واقعا جذاب ساخته بودن)
گوشی اصلا برای بازی نیست!
تعدادی متلف وقت
بنظرم اگه موبایل بتونه بازیای نسل هفت رو اجرا کنه خوبه براش پورت کنن
تصور gta v روی گوشی مضحکه چه برسه به تصدیقش
اخه بازیای فعلی موبایل فقط یه خیلی خیلییی تنوع کمی داره
ولی دلیل بر خیال پردازی های کودکانه نمیشه
کودک تویی که از تکنولوژی عقبی
ترجیح میدم تو پیسی گیم پلی بدم شوخوش
از بین اینا فقط اپکس موبایل رو بازی کردم.. و به نظرم بخش بتل رویال ش ببه شدت از کالاف موبایل بهتر بود… هیرو هاش هم به شدت جالب بودن برام.حیف که زدن فیلتر کردنش.منم حذفش کردم به اجبار 😖😫
بازی موبایل فقط و فقط و فقط road of king و تمااااااام