رتبهبندی گرانقیمتترین سریالهای تاریخ تلویزیون
امروزه سریالهای مدیون تلویزیون آنچنان پرهزینه و پر زرق و برق هستند که عملاً با پروژههای گران قیمت سینمای جهان وارد رقابت شدهاند.
در طی یک الی دو دهه اخیر به دلیل گسترش صنعت سرگرمی در مدیومهای مختلف، شاهد سرمایهگذاری عظیم کمپانیهای فیلمسازی در سینما و تلویزیون هستیم تا بدین طریق مخاطبهای بیشتری را از مدیومهای دیگر به سمت محصولات خود جذب نمایند.
همین مسئله باعث شده تا شاهد اقتباس از روی کتاب و بازیهای ویدیویی مختلفی در مدیوم تلویزیون باشیم که با توجه به عظمت برخی از فرنچایزهای آنها، کمپانیهای فیلمسازی مجبور هستند تا بودجههای عظیمی را برای سریالهای مورد نظرشان اختصاص دهند. با توجه به این که هر فصل از یک سریال میتواند از چندین و چند قسمت برخوردار باشد، هزینه تمام شده گاهی حتی میتواند سر به فلک گذاشته و رکوردهای تاریخی از خود بر جای بگذارد.
البته که صرف هزینههای گزاف به هیچ وجه نمیتواند تعیین کننده کیفیت محصول نهایی مورد نظر باشد؛ با این حال قطعاً رقمزننده جلوههای ویژه تماشایی خواهد بود که حتی میتواند با برخی از پروژههای سینمایی چند صدمیلیونی نیز به رقابت بپردازد.
حال نیز که بازار ساخت اقتباسهای تلویزیونی پرهزینه به موضوع داغی میان کمپانیهای فیلمسازی بدل گشته است، در نظر گرفتیم تا به معرفی ۱۱ سریال تلویزیونی گرانقیمت تمام تاریخ مدیوم تلویزیون پرداخته و بودجه هر قسمت از آنها را مورد بررسی قرار دهیم.
۱۱. سریال Halo
- کمپانی سازنده: پارامونت
- سال پخش: ۲۰۲۲
- وضعیت: تمدید شده برای فصل دوم
- بودجه هر قسمت: ۱۰ میلیون دلار
فرنچایز Halo را میتواند به عنوان نماد کنسول Xbox و کمپانی مایکروسافت در نظر گرفت که از میلیونها طرفدار در سراسر دنیا برخوردار میباشد. فرنچایزی که حول محور مبارزه نیروهای سیاره زمین با موجودات بیگانه میباشد که رقمزننده وقایع بسیار حماسی و تماشایی شده است.
با توجه به محبوبیت برند Halo در نظر مردم جهان، مایکروسافت سالها به دنبال ساخت اقتباسی از این فرنچایز بود که حتی در یک بازه زمانی استیون اسپیلبرگ (Steven Spielberg) وظیفه ساخت آن را بر عهده داشته است. با این حال در نهایت قرعه به نام کمپانی فیلمسازی پارامونت پیکچرز افتاد تا دست به ساخت مجموعهای تلویزیونی با هنرنمایی پابلو شرایبر (Pablo Schreiber) در نقش مسترچیف بزند.
با توجه به این که فضای این فرنچایز در سیارات و کهکشان جریان دارد، کمپانی پارامونت پیکچرز مجبور شد تا مبلغ ۱۰ میلیون دلار را برای ساخت هر قسمت از سریال Halo در نظر بگیرد. علیرغم این که فصل نخست آن با انتقادات گستردهای از سوی طرفداران این فرنچایز روبرو شده است، اما نمیتوان جلوههای ویژه تماشایی به کار رفته در آن را نادیده گرفت. باید صبر کرد و دید که ایا نقصهای موجود میتواند در فصلهای آینده بهبود پیدا کند یا خیر!
۱۰. سریال The Crown
- کمپانی سازنده: نتفلیکس
- سال پخش: ۲۰۱۶
- وضعیت: تمدید شده برای فصل پنجم
- بودجه هر قسمت: ۱۳ میلیون دلار
قطعاً تماشای زندگی خانواده سلطنتی بریتانیا میتواند بسیار جذاب و هیجانانگیز باشد. اگرچه که بهره بردن حجمی عظیم از دکور، لباس، گریم و استفاده از بازیگران تراز اول برای به تصویر کشیدن چنین سلطنت پر زرق و برقی میتواند بسیار هزینهبر باشد.
به همین دلیل نیز کمپانی نتفلیکس برای روایت وقایع خاندان سلطنتنی بریتانیا از هیچ هزینهای دریغ نکرده و یکی از گرانقیمتترین سریالهای تمام تاریخ را رقم زده است. سریال The Crown که تاکنون از ۴ فصل بهره برده و همچنان ادامه دارد، مبلغی معادل ۱۰ میلیون دلار برای هر قسمت از آن صرف شده که با توجه به موفقیتهای بزرگی که برای کمپانی نتفلیکس به ارمغان آورده، به نظر میرسد که ارزش صرف چنین مبلغ هنگفتی را داشته است.
۹. سریال The Sandman
- کمپانی سازنده: نتفلیکس
- سال پخش: ۲۰۲۲
- وضعیت: نامعلوم
- بودجه هر قسمت: ۱۵ میلیون دلار
داستان خلق شده به دست نیل گیمن (Neil Gaiman) که تحت عنوان The Sandman شناخته میشود، به حدی رویایی و جذاب است که هالیوود برای بیش از یک دهه سعی داشت تا اقتباسی از آن را خلق نماید و نامهای بزرگی برای این کار در نظر گرفته شد تا این که سرانجام کمپانی نتفلیکس ریسک ساخت چنین جهان پرمحتوایی را بر عهده گرفت.
مجموعه تلویزیونی The Sandman که حول محور تلاقی جهانهای گوناگونی میباشد که هر یک از جزییات شگفتانگیز مختص به خود بهره میبرند، کمپانی نتفلیکس را وادار کرد تا برای هر قسمت مبلغ ۱۵ میلیون دلار را هزینه نماید. این مجموعه که سرانجام در سال ۲۰۲۲ پخش خود را آغاز نمود، علیرغم دریافت برخی انتقادات اما موفق شد تا بینندگان زیادی را به سمت خود جذب نماید.
با این حال طبق گزارشات منتشر شده، هزینه ساخت فصلهای بعدی به حدی میتواند گزاف تمام شود که کمپانی نتفلیکس هنوز نتوانسته تصمیم خود را برای تمدید آن اعلام نماید. همین مسئله میتواند نمایانگر جهان عظیمی باشد که به دست نیل گیمن خلقه شده است.
۸. سریال Game of Thrones
- کمپانی سازنده: برادران وارنر
- سال پخش: ۲۰۱۱
- وضعیت: پایان یافته
- بودجه هر قسمت: ۱۵ میلیون دلار
در حالی که تاریخ تلویزیون سرشار از ساخت و پخش آثار تاریخی و فانتزی بوده است، اما این HBO بود که با ساخت اقتباسی از حماسه جرج آر. آر. مارتین (George R. R. Martin) به نام Game of Thrones باعث دگرگونی این مدیوم برای همیشه شد.
سریال Game of Thrones به سبب بهره از مناطق آب و هوایی گوناگون و اژدها و سیاهی لشکرهای عظیم به حدی گرانقیمت بود که در فصلهای پایانی شبکه HBO را وادار کرد تا برای هر قسمت مبلغ ۱۵ میلیون دلار را خرج نماید. با توجه به این که بازیگران این مجموعه تلویزیونی وادار شده بودند تا همواره به کشورهایی چون بریتانیا، کرواسی، اسپانیا و مراکش نقل مکان نمایند، چنین هزینه سنگینی میتوان منطقی جلوه نماید.
۷. سریال See
- کمپانی سازنده: اپل
- سال پخش: ۲۰۱۹
- وضعیت: در حال پخش
- بودجه هر قسمت: ۱۵ میلیون دلار
در حالی که شبکههای تلویزیونی و سرویسهای استریم وارد نبردی عظیم برای به رخ کشیدن محصولات خود شده بودند، کمپانی اپل با سریالی متفاوت تحت عنوان See وارد رقابت شد که برای دوام در این بحبوحه نیاز پیدا کرد تا هزینه هنگفتی را برای مجموعه خود پرداخت نماید.
این مجموعه که روایتگر داستان متفاوتی نسبت به رقبای خود میباشد، جهانی را به تصویر کشیده که تمامی انسانها قدرت بینایی خود را از دست داده و از باقی حسهای خود برای بقا بهره میبرند. این سریال جذاب که از بازیگری شناخته شده به اسم جیسون موموآ (Jason Mamoa) و کارگردان و تهیهکننده به نام سینما یعنی فرانسیس لارنس (Francis Lawrence) بهره میبرد، کمپانی اپل را وادار کرد تا برای هر قسمت از فصلهای آن مبلغ ۱۵ میلیون دلار را هزینه نماید.
شاید جالب باشد تا بدانید که برای خلق یک دنیای پسا-آخرالزمانی در شهر ونکوور کانادا، تیم پشت صحنه مجبور شد تا یک دریاچه واقعی را به صورت کامل تخلیه کرده و دست به خلق دهکدهای در آنجا بزنند تا پس از پایان فیلمبرداری، آب این دریاچه را به آن مکان بازگردانند. این مسئله میتواند گواه هزینهای باشد که کمپانی اپل مجبور بود تا برای ساخت سریال See پرداخت نماید.
۶. سریال The Mandalorian
- کمپانی سازنده: دیزنی
- سال پخش: ۲۰۱۹
- وضعیت: تمدید شده برای فصل سوم
- بودجه هر قسمت: ۱۵ میلیون دلار
فرنچایز Star Wars به خودی خود آنچنان نام بزرگی است که آثار سینمایی اکران شده هر یک در زمان خود شگفتیهای به یاد ماندنی را رقم زدهاند. همین مسئله باعث شده تا کمپانی دیزنی برای ساخت مجموعه تلویزینی فرعی این فرنچایز که The Mandalorian نام دارد حساسیت زیادی به خرج بدهد.
این مجموعه تلویزیونی که ستاره پرکار چند سال اخیر هالیوود به نام پدرو پاسکال (Pedro Pascal) را با خود همراه دارد، از تکنیکهای نوین فیلمبرداری و جلوههای ویژه بهره برده و همین مسئله باعث شده تا کمپانی دیزنی برای ساخت هر یک از قسمتهای آن مبلغ ۱۵ میلیون دلار را هزینه نماید. برخلاف اکثر آثار این ژانر که بازیگران را در فضای پرده سبز قرار میدهد، در این سریال برای نخستینبار از تکنولوژی استیج کرفت استفاده شده است؛ یک تکنولوژی منحصر به فرد و نوین که بازیگر را وارد محیطی دیجیتال کرده و جلوههای ویژه را از طریق صفحات الایدی بسیار بزرگ رقم میزند.
۵. سریال The Pacific
- کمپانی سازنده: برادران وارنر
- سال پخش: ۲۰۱۰
- وضعیت: پایان یافته
- بودجه هر قسمت: ۲۰ میلیون دلار
سریال کوتاه The Pacific که روایتگر نبرد نیروهای متحدین و متفقین در جزیرهای نزدیک کشور ژاپن میباشد، توسط خالقان سریال تحسین شده Band Of Brothers و از سوی شبکه HBO خلق شد تا به یک محصول حماسی در تاریخ تلویزیون تبدیل بشود.
گرانقیمتترین سریال کوتاه تمام طول تاریخ مدیوم تلویزیون که ساخت هر یک از قسمتهای آن ۲۰ میلیون دلار هزینه داشته است، از تام هنکس (Tom Hanks) و استیون اسپیلبرگ در نقش تهیهکننده و هانس زیمر (Hans Zimmer) در نقش آهنگساز بهره برده و همین نامها میتواند دلایلی کافی برای ماندگاری نام این مجموعه را بیان نماید. در زمانی که هنوز مدیوم تلویزیون به تسخیر دنیاهای فانتزی، اژدهایان و زامبیها درنیامده بود، این سریال The Pacific بود که با به تصویر کشیدن وقایع هولناک جنگ جهانی دوم تواسنت تا با آثار سینمایی به رقابت بپردازد.
۴. سریال House of the Dragon
- کمپانی سازنده: برادران وارنر
- سال پخش: ۲۰۲۲
- وضعیت: در حال پخش
- بودجه هر قسمت: ۲۰ میلیون دلار
سریال Game of Thrones به حدی برای شبکه HBO مهم و تاریخی بود که اتمام آن قطعاً به مذاق مدیران این شبکه خوش نمیآمد. علیرغم پایان مفتضحانه این مجموعه تلویزیونی اما داستان دیگری از این جهان تحت عنوان House of the Dragon مراحل ساختش آغاز شد تا شبکه HBO همچنان به درآمدزایی خود ادامه دهد.
این سریال که دو قرن پیش از وقایع بازی تاج و تخت جریان دارد، روایتگر یکی از مهمترین وقایع تاریخ سرزمین وستروس تحت عنوان رقص اژدهایان میباشد که وضعیت سلطنت تارگرین را کاملاً دگرگون میکند. پس از پایان بحثبرانگیز Game of Thrones حال خاندان اژدها وظیفه دارد تا در کنار نمایش اوج حکمرانی خاندان تارگرین، بزرگترین نبرد اژدهایان تاریخ سرزمین وستروس را نیز به تصویر بکشد. چنین مسائلی قطعاً بودجه هنگفتی نیز میطلبد و به همین دلیل فعلاً شبکه HBO مبلغ ۲۰ میلیون دلار را برای ساخت هر یک از قسمتهای فصل نخست در نظر گرفته است.
با توجه به رکوردشکنی بینندگان این سریال قطعاً در فصلهای آینده شاهد افزایش بودجه قابل توجهی خواهیم بود که میتواند جایگاه House of the Dragon را در بین باقی رقبایش دچار تغییر نماید.
۳. سریال WandaVision
- کمپانی سازنده: دیزنی
- سال پخش: ۲۰۲۱
- وضعیت: پایان یافته
- بودجه هر قسمت: ۲۵ میلیون دلار
دنیای سینمایی مارول که با فیلم Iron Man در سال ۲۰۰۸ کار خود را آغاز نمود، به حدی گسترش یافت و محبوب شد که برای پایان داستان حماسه بینهایت با فیلم Avengers: Endgame، مبلغ شگفتانگیز ۴۰۰ میلیون دلار را کمپانی دیزنی هزینه کرد تا قدرت خود را نسبت به رقبا به رخ بکشد.
این دنیای سینمایی که همیشه مملو از آثار سینمایی مختلفی بوده است، پس از پایان سه فاز نخست خود تغییر رویه داد و همهگیری ویروس کرونا نیز باعث شد تا کمپانی دیزنی و استودیو مارول رو به ساخت آثار تلویزیونی بیاورند. نخستین پروژه آنها برای این مدیوم اثر متفاوت WandaVision نام داشت که ساخت هر یک از قسمتهای آن ۲۵ میلیون دلار هزینه داشت. البته که هزینه صرف شده نتیجه داد و این سریال با استقبال بیسابقهای از سوی بینندگان مواجه شد و مارول را وادار کرد تا دست به ساخت آثار تلویزیونی بیشتر و متفاوتتری همچون Loki، The Falcon and the Winter Soldier، Hawkeye و Moon Knight بزند.
۲. سریال Stranger Things
- کمپانی سازنده: نتفلیکس
- سال پخش: ۲۰۱۶
- وضعیت: تمدید شده برای فصل پنجم
- بودجه هر قسمت: ۳۰ میلیون دلار
یکی از مسائلی که باعث شد تا کمپانی نتفلیکس به جایگاه فعلی خود در جهان دست پیدا کند، موفقیت بیسابقهای بود که به لطف ساخت و پخش سریال Stranger Things کسب کرد. مجموعه تلویزیونی علمی، تخیلی و ترسناکی که در دهه ۸۰ میلادی جریان داشت و سیل عظیمی از مخاطبین را برای سرویس نتفلیکس به ارمغان آورد.
این سریال جذاب که برخی از بازیگران توانای حال حاضر سینما را به جهانیان معرفی کرده است، آنچنان محبوب و شناخته شده گشت که کمپانی نتفلیکس به هیچ عنوان برای خرج هزینههای آن خساست نشان ندهد. در حالی که اکثر سریالهای این کمپانی در طی یک الی دو سال اخیر با افت قابل توجهی روبرو شدهاند، اما فصل چهارم Stranger Things یک رویداد حماسی به معنای واقعی کلمه را رقم زد که هر یک از قسمتهای آن ۳۰ میلیون دلار هزینه برده است.
با توجه به این که فصل پایانی این مجموعه داستان این فرنچایز را به اتمام میرساند، قطعاً کمپانی نتفلیکس هزینه گزافی را برای ساخت آن در نظر خواهد گرفت که میتواند رکورد پرهزینهترین سریالهای تاریخ تلویزیون را جابجا نماید.
1. سریال The Lord of the Rings: Rings of Power
- کمپانی سازنده: آمازون
- سال پخش: ۲۰۲۲
- وضعیت: در حال پخش
- بودجه هر قسمت: ۵۸ میلیون دلار
سرانجام میرسیم به پرهزینهترین سریال تمام طول تاریخ مدیوم تلویزیون که از همان روزی که کمپانی آمازون ساخت آن را به صورت علنی اعلام کرد، خرج مبالغ هنگفت به بحثی داغ میان خبرگزاریها تبدیل شد.
این سریال که چندین هزار سال پیش از وقایع سهگانه حماسی و فراموش نشدنی The Lord of the Rings جریان دارد، داستان قدرت گرفتن سائورون در دوره دوم و اتحاد نژادهای انسان، الف و دوارفها برای رویارویی با وی را روایت میکند. با توجه به این که دوره دوم با وقایع بسیار بزرگ و نمادینی مواجه است، قطعاً به تصویر کشیدن آنها نیازمند صرف هزینههای بسیار زیادی میباشد که کمپانی آمازون به هیچ عنوان در این موضوع کوتاهی نکرده و نه تنها برای ساخت هر قسمت از این سریال ۵۸ میلیون دلار را هزینه کرده است؛ بلکه به صورت کلی مبلغ هنگفت ۱ میلیارد دلار را خرج کرده تا بتواند این سریال را از طریق سرویس خود برای مخاطبین به معرض نمایش بگذارد.
علیرغم این که تاکنون سریال The Lord of the Rings: Rings of Power با حواشی گستردهای روبرو بوده است، اما این مجموعه تازه کار خود را آغاز کرده و قطعاً در فصلهای آینده میتواند ضعفهای خود را بهبود ببخشد. با توجه به این که آغاز کار این سریال با چنین هزینههای بزرگی همراه بوده است، حتی نمیتوان تصور کرد که کمپانی آمازون در ادامه بودجه این سریال را تا چه اندازه افزایش خواهد داد!
با توجه به صرف چنین مبالغ هنگفتی که هر کمپانی فیلمسازی نمیتواند از عهده آن بربیاید، آیا سریالهای نام برده شده توانستهاند تا در حد و اندازه بودجه هزینه شده انتظارات را برآورده نمایند؟ در حالی که برخی از این سریالها تازه کار خود را آغاز کردهاند، به عقیده شما در طی فصلهای آینده این مبالغ تا چه اندازه افزایش مییابد و چه تاثیری بر کیفیت کلی آثار نام برده خواهد داشت؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: کولایدر
پر بحثترینها
- گپفا ۲۴؛ امتیاز شما به نیمۀ اول نسل نهم پلی استیشن
- رسمی: Death Stranding Director’s Cut برای ایکس باکس عرضه شد
- ادعای مدیر سابق Sweet Baby: استودیوها سراغ ما میآیند تا داستان بازیهایشان را بهبود دهیم
- مشخصات کامل سختافزار پلی استیشن ۵ پرو فاش شد
- مدیرعامل پلی استیشن: طرفداران باید انتظارات خود را کاهش دهند، PS5 Pro یک کنسول نسل بعدی نیست
- پلی استیشن ۵ پرو با قیمت نجومی وارد ایران شد
- سازنده سابق راکستار: مردم سالها از واقعگرایی GTA 6 صحبت خواهند کرد
- تماشا کنید: گیمپلی چندین بازی روی پلی استیشن ۵ پرو
- دیجیتال فاندری: پلی استیشن ۵ پرو نمیتواند برخی بازیها را با نرخ فریم ۶۰ اجرا کند
- ۷ بازی مخفیکاری با پیشرفتهترین هوش مصنوعی دشمنان
نظرات
بعد یسریا رفتن بخاطر رنگ پوست یه الف سرباز به سریال امتیاز پایین دادن
خب که چی؟ چون خرج هر قسمتش ۵۸ میلیون دلار شده باید امتیازش ۱۰ باشه؟ اگه ۱۰۰ میلیون دلارم خرج هر قسمت شده باشه بازم چرت و مزخرفه
دوست عزیز موضوع فقط رنگ پوست نیست این سریال از بیخ و بن مشکل داره…داستانش خیلی سطحی هست اخر این داستانو همه میدونن تهش میرسه به نبرد last alliance و خیلی هم با کتاب مغایرت داره شخصیت پردازی ضعیفه انتخاب بازیگرا بد بوده دیالوگا انگار از کتاب ادبیات مدرسه کپی پیست شده روایت داستان با محتوا همخوانی نداره گریم و لباس ها خیلی مصنوعیه به عبارتی انگار کازپلی هست تا سریال، مسائل فمنیستی هم که متاسفانه طبق معمول توی این سریال هم رخنه کرده اکثر شخصیتای کلیدی زن هستن!! و کلی مشکلات دیگه…شما یه مقایسه ساده انجام بدی با ساخته های پیتر جکسون میفهمی چقد کیفیت کار پایینه…درسته فیلمها کامل مطابق کتاب نبودن ولی از همون ابتدا به قدری خوب کار شده بود که با شخصیتا ارتباط برقرار میشد، دیالوگا توی ذهن ادم نقش میبست، سرنوشت شخصیت ها مهم بود، صحنه های مبارزه و حماسیش مو به تن ادم سیخ میکرد، صحنه های احساسیش هر بیننده ای رو تحت تاثیر قرار میداد اما این آشغال…ببخشید سریال…به قدری سطحی و آبکی هست که همه شخصیتا یه جا سلاخی بشن ادم ککش هم نمیگزه بالاخره وقتی این اثر اسم ارباب حلقه و تالکین رو یدک میکشه ادم انتظار یه شاهکار مثل ساخته های پیتر جکسون رو داره نه این فاجعه الکی نیاین نظرات منفی رو به نژاد پرستی و نمیدونم مردسالاری ربط بدین برای این سریال واقعا کم کاری شده بودجه خالی ضامن کیفیت نیست باید کار به کاربلد سپرده بشه تا کیفیت بالا بره هر کس و ناکسی نمیتونه بیاد دنیای تالکینو به تصویر بکشه
پس سریال فالوت کو؟؟🤣🤣🤣🤣🤣
یعنی هزینه ساخت هر قسمتش از ۱۰ میلیون هم پایین تره؟
۵۸ میلیون دلار واسه ساخت هر قسمت یک سریال واقعا دیوانه کننده هست و شوکه کننده که هزینه ساخت هر قسمت خودش هزینه ساخت چند تا فیلم سینمایی کامل
و جالب تر از اون اینه که نتیجه انقدر ضعیفه!! سه گانه اصلی حدود ۲۰ سال پیش اومد هر قسمتش ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار بودجه داشت(دقت کنید که فیلما هر قسمت ۴ ساعت بود اما سریال ۱ ساعته) و با تکنولوژی جلوه های ویژه اون زمان به مراتب زیباتر و واقع گرایانه تر از این سریال هست تازه این فقط بحث حیطه بصری هست بقیه حیطه ها رو فاکتور گرفتیم
یه نوبی هم قبلا میگفت جلوه بصری اندگیم از د لورد اف رینگز کمتر بود.
اقا بمولا خاطرات دوران بچگیتونه که فکر میکنید لوردز اف رینگ از اینا با این بودجه و تکلونوژی مدرن بالا تره. الان بازم بدون تعصب برو مقایسه کن
Stranger Things خیلی خوبه حتما ببینین
یخته مثل این فیلمای تینیجری شکار روح و امثالهمه
ما سینمایی این ژانر رو سخت تحمل کردیم سریال ک داستان دراز دارد
حذف شود
iliaندیدی مزخرف نگو
این Stranger Things خیلی خوبه واقعا چیز خیلی خوبی بود. یعنی با اولین نگاه ادمو مجذوب میکنه.
واندا ویژن واقعا سریال قشنگی بود.
مندلورین هم ۲ فصلشو دیدم اونم قشنگ بود.
استرنجر تینگز هم که اصلا گاد بود (فصل ۳ چرند بود ولی)
رینگز اف پاور هم گاده (اگه صحنه گالادریل در زندان و اسب سواریشو فاکتور بگیرید’
اون نگرانی هایی هم که قبل سریال در مورد فمینیستی بودن سریال و وجود محتوای جنسی بیش از اندازه و رنگین پوست بودن بعضی از شخصیتا بود ‘ وجود خارجی ندارن’
و این سریال هر قسمت داره پیش رفت فزاینده ایی میکنه.)
تو این چهار تا سریال بنظرم بترتیب محبوبیت برا من:
۴: مندلورین
۳:وانداویژن
۲:رینگز اف پاور
۱:استرنجر تینگز
البته با توجه به اینکه رینگز اف پاور فقط ۶ قسمت تا الان اومده و
استرنجر الان فصل ۴ش تموم شده’
Lord اگه با همین روند پیش بره از استرنجر هم بهتر میشه.
فقط من احساس میکنم این کسایی که جلوه ویژه کار میکنن نسبت به قبل بیشتر پول میگیرن ؟ تو اکثر اثار جدید یکی از مشکل ها جلوه ویژس که نتونستن به اندازه کافی هزینه کنن که خوب براشونکار بشه بعد قدیما یجوری فیلمای تخیلی جلوه ویژه ی خوبی داشت که هرکی اطلاعی نداشت میگفت واقعیه اصن
نمیدونم من که تا قسمت ۳ رو الان دیدم اون گرگه که ازادش میکنن بیاد الف هارو شکار کنه خیلی مسخره بود جلوه های ویژش . اصن افتضاح بود احساس میکنم
سریال ارباب حلقه ها دیالوگا مسخره بازیگرا چنگی به دل نمیزنن جلوه های ویژش خیلی تو ذوق میزنه ،به سه گانه اصلی نمیرسه
اولش آدم فک میکنه با یه سریال حماسی با جلوه های ویژه و خفن رو بروئه بعد هرچی میری جلوتر میفهمی خاله زنک بازی بیش نیست