سازنده بازی Tunic سرویس گیم پس را تحسین میکند
بازی Tunic یکی از عناوین تحسین شدهی سال ۲۰۲۲ است که در روز اول عرضه برای سرویس گیم پس (Game Pass) منتشر شد. سازندهی این اثر اخیراً در صحبتهای جدید خود به تمجید از سرویس مذکور پرداخته است.
اندرو شولدیس (Andrew Shouldice)، سازندهی بازی اکشن ماجراجویی Tunic، سرویس گیم پس را یک قرارداد فوقالعاده میداند. وی در مصاحبه با سایت TrueTrophies در جریان Gamescom 2022، در خصوص عرضهی عنوان مذکور در گیم پس صحبت کرد.
آقای شولدیس در این باره اظهار داشت:
عرضهی Tunic روی سرویس گیم پس تجربهی شگفتانگیزی بود. برای کسی تعجبآور نیست که گیم پس یک قرارداد و معاملهی شگفتانگیز است. من از این سرویس استفاده میکنم و از گفتن آن شرمی ندارم. فکر کردن به این موضوع که ۱۰ الی ۲۰ میلیون نفر از گیم پس استفاده میکنند و این که مخاطبان زیادی میتوانند به تجربهی بازی Tunic بپردازند، خارقالعاده بود.
فکر میکنم چیزی که بیشتر به آن علاقه داشتم و در زمان بچگی به آن فکر نمیکردم، تجربه رفتن به کانادا برای کرایه یک بازی بود. فرض کنید شما یک بچه هستید که به یک فروشگاه میروید، اکنون ما زمان کافی برای بازی کردن داریم، اما پس از آن پول کافی برای اجاره یک بازی برای یک تعطیلات آخر هفته داشتید. وارد فروشگاه میشوید و به بازیها نگاه میکنید. با خود میگویید آن بازی که شخصیتش یک شمشیر به دست دارد، عالی است و آن را میگیرم. با این حال چیزی در مورد آن نمیدانید. شما دوست دارید قبل از خرید یک بازی در مورد آن تحقیق کنید. اما اکنون با گیم پس تجربهی بازیهای مختلف راحتتر شده است. بله گیم پس به نظر من یک سرویس اشتراکی فوقالعاده است.
خالق Tunic در ادامهی این مصاحبه، از هیجان خود برای عرضهی این بازی روی پلی استیشن ۵ سخن گفت و همچنین از ویژگی انحصاری این نسخه با نام Game Hub تمجید کرد.
بازی Tunic در حال حاضر برای پلتفرمهای ایکس باکس سری ایکس/اس، ایکس باکس وان و PC در دسترس است و در تاریخ ۲۷ سپتامبر (۵ مهر) در دسترس دارندگان کنسولهای پلی استیشن ۵ و پلی استیشن ۴ قرار خواهد گرفت.
پر بحثترینها
- بازیگر شخصیت اصلی Intergalactic نیل دراکمن را خدای بازیهای ویدیویی میداند و از همکاری با او هیجانزده است
- رکورد دیسلایک تریلر Concord توسط Intergalactic در یوتیوب شکسته شد
- رئیس ناتی داگ: تست بازیگری Intergalactic به اندازه انتخاب بازیگر نقش الی شگفتانگیز بود
- بازیهای انحصاری کنسولی بیشتری از پلی استیشن برای Xbox عرضه خواهند شد
- مدیرعامل ناتی داگ: Intergalactic دیوانهوارترین ماجراجویی ما است
- دیجیتال فاندری تریلر Intergalactic را از نظر بصری شگفتانگیز توصیف میکند
- سازنده بازی Black Myth: Wukong بابت برنده نشدن در مراسم The Game Awards 2024 گریه کرد
- گپفا ۲۶؛ مورد انتظارترین بازیهای شما در سال ۲۰۲۵
- مدیرعامل مایکروسافت: طرفدار Xbox بودن یعنی تجربه بازیهای آن روی تمامی دستگاهها
- این ۱۵ ویژگی منحصر به فرد GTA 6 را به یک تجربه خیرهکننده تبدیل خواهند کرد
نظرات
خب قطعا برای یه سازنده مستقل چیز خوبیه چ.ن افراد بیشتری میرن و بازیو تجربه کنن و سوده خوبی نصیب سازنده میشه
کلا ماکروسافت با گیمپس یه فرصت داد به سازنده های مستقل که بازیاشونو در اختیار افراد بیشتری قرار بدن
حتی در مواردی مانند گاردین او گلکسی که یه استودیو گنده ساخته هم این سرویس کمک بزرگی کرده
چون درآمدی که از قراردادنش رو گیمپس داشتن بسیار بیشتر از درآمد فروشش بود
کلا گیمپس به دیده شدن گیم های ایندی خیلی کمک میکنه
گیمپس عالیه با اومدن کالاف عالی تر هم میشه
یه گزینه بسیار اقتصادی و بدرد بخور برای ما ایرانی ها
نه نه نه این سازنده ها اشتباه میکنن و هیچی از صنعت گیم نمیفهمن حرف درست رو باید از دهن فنهای سونی شنید که معتقدن این سرویس آشغاله و بازیای داخلش زبالن و هیچ ارزشی ندارن و این سرویس رو محکوم به فنا میدونن، سازنده که چیزی حالیش نیست این سونی فن ها که گیمر واقعی هستن بهتر از سازنده از این مسائل سر در میارن پس نتیجه میگیریم که صحبت های سازنده این بازی فاقد اعتباره و نباید جدی گرفته بشه👍🙃
یادش بخیر اولش که گیم پس اومد جقدر جلوش گارد گرفتن
#نابودگر صنعت گیم
حالا دیگه نمیبینم کسی بدش بیاد اتفاقا رقیب هم یدونه سرویس اشتراکی هم اورده😄
خلاصه بلاخره همین نابودگر داره نجات دهنده صنعت میشه
خیلی باید لذت بخش باشه تنهایی یه بازیی بسازی و ببینی میلیون ها نفر بازیش می کنن و حال می کنن باهاش…
یه تعریف باحال عین بازی خودش. حسن گیم پس برای سازندگان و گیمر ها اینه که نظر منتقدان رو به حاشیه میبره و فرد تصمیم میگیره که تجربه ی خودش رو داشته باشه…
سازنده ناشناس تونیک: خب هیشکی مارو نمیشناسه بیاین یه خبریازی کنیم از گیمپس تعریف کنیم بازیمونو ببینن دان کنن پولدار شیم
ماکرو: ممنون که از گیمپس تعریف کردی بازیتو میاریم تو گیمپس تا پول بشه برات😇
فنبوی ساده و نا آگاه: دیدین! دیدین گفتم؟ گیمپس فوق العادس خدای من بالاخره اون روز فرا رسید سونی نابود میشه گیمپس بهترین و به صرفه ترین سرویس مرسی که هستی وای خدای من!
سونی با پلاس که نصف گیمپس قیمت داره و دوبرابر گیمپس بازی داره و هشت سال زودتر از گیمپس ساخته شده بود: هی دود، آر یو اوکی؟😎
داری درمورد بازی ایندی حرف میزنید که متاش بالا ۹۰ شده(میدونم شماها هیچی از ایندی سرتون نمیشه) اینو گفتم بابت متا پرست ها وگرنه هیچ بازی ای با عدد قابل تفسیر نیست
وای نکشیمون با این حجم از دانش عالم بزرگ😯
همین تونیک متاش از نصف اون بازیایی که تو بهشون میگی شاهکار بیشتره هنر گیم یعنی همین که یه سازنده نه چندان شناخته شده بیاد یه بازی بسازه که به لحاظ متا و موفقیت و کیفیت بالا بزنه رو دست همون چند تا AAA که امثال گرافیک پرستایی مثل تو قربون صدقشون میرن، پس فشار بخور و حرف الکیم نزن گیمر به ظاهر آگاه😅
فعلا یه زیرزبانی بخور فشارت یه کم بیاد پایین بعد بیشتر صحبت میکنیم
از اون سمت چی هست تو پلاس بازیهای کمکم سه چهار سال قبل یا بازیهایی که فروششون اونقدری کم شده بود که با تخفیف تا ۵-۱۰ دلار هم اومدن پایین، رسما پلاس معدن بازیهای شکست خورده است در حالیکه تو گیمپس جوان و جویای نامان، بعضیا موفق میشن بعضیا هم شکست میخورن ولی رو پلاس هرچی که هست همه پتانسیلش مشخص شده و وقتی تموم شد مثل یه باتری خالی گذاشتنش تو پلاس، واسه همینه که تو پلاس کسی به موفقیت نمیرسه، مگر اینکه یه استدیو باشه که کلا با بودجه و کمک سونی بخواد بسازه بازی رو، اینم دیگه یه ایندی واقعی نیست، یه ایندی شرکتیه(عجب عبارت عجیبیه)
هرچند برای گیمرا پلاس خوبه ولی برای صنعت گیم حکم یه مرداب رو داره، به همون نسبت تفکر عرضه روز اول فرست پارتیها هم برای سونی که دست بالا رو داره مضره ولی ارتباط کم با ایندیسازهای خیلی خیلی تازهکار و اعتماد نکردن به اونا ضعف پلاس در حال حاضره، که البته به نظر نمیاد سونی قصدی برای اصلاحش داشته باشه
سرویس گیم پس جدا از خدماتی که ارائه میده و مشتری مداری رو اصل قرار داده..
باعث دیده شدن هرچه بیشتر استودیو های کوچک و تازه کار و بازی های ایندی شده..
و از طرفی نیازهای یک گیمر رو تا حدودی تونسته برآورده کنه..
درسته لیست های این مدت مثل همیشه نبودن و خروجی ها عناوین بهتری بودن..
اما همچنان سرویس بسیار ارزشمندی هست…
و تنها هدفش،عرضه گیم های بزرگ و پرخرج نیست..
بلکه دیده شدن هرچه بیشتر استودیو های نو پا است.
درود بر مایکروسافت و فیل اسپنسر ناجیان صنعت گیم در نسل نهم💚