آیا گیم پس میتواند به ۱۰۰ میلیون کاربر دست یابد؟
سرویس گیم پس به خانههای گیمرهای بسیاری در سرتاسر جهان راه یافته است. آیا این سرویس قادر است به آمار چشمگیر ۱۰۰ میلیون کاربر دست پیدا کند؟
مدتی پیش، تحلیلگر معروف صنعت گیم، آقای مایکل پکتر (Michael Pachter)، راجع به توانایی بالقوه گیم پس (Game Pass) برای رسیدن به آمار ۱۰۰ میلیون کاربر سخن گفت. موضوعی که به نقل محافل بازیهای رایانهای تبدیل شده است.
در این مصاحبه، به خرید شرکت اکتیویژن بلیزارد (Activision Blizzard) با رقم هنگفت ۶۸.۷ میلیارد دلار اشاره میشود. پکتر معتقد است که این خرید، قادر است تعداد زیادی از بازیکنان را به سوی گیم پس جذب کند. از سوی دیگر بازیهای مطرح اکتیویژن روی پلتفرم موبایل از قبیل Candy Crush و Hearthstone، به معنای ورود جدی مایکروسافت به بازار بازیهای موبایلی خواهد بود و این موضوع میتواند به رشد فزایندهی گیم پس کمک کند. از سوی دیگر، با خرید اکتیویژن، ایکس باکس به برخی از مطرحترین فرنچایزهای صنعت گیم از قبیل Call of Duty و World of Warcraft دسترسی خواهد داشت. پکتر معتقد است که مراحل نهایی این معامله به زودی به اتمام خواهد رسید و پس از آن، گیمپس به طور چشمگیری رشد خواهد کرد.
در این مقاله، مصاحبهی اخیر پکتر و اقدامات مایکروسافت برای تصاحب استودیوهای بزرگ صنعت گیم مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و نهایتا راجع به این موضوع که آیا گیم پس توانایی رسیدن به آمار ۱۰۰ میلیون کاربر را خواهد داشت یا خیر، صحبت خواهد شد.
آیا Xbox Game Pass میتواند به آمار ۱۰۰ میلیون کاربر نزدیک شود؟
مایکل پکتر در مصاحبهی اخیر خود با اشاره به اینکه خرید اکتیویژن میتواند باعث رشد چشمگیر تعداد کاربران گیمپس شود، میگوید که رسیدن به رقم ۱۰۰ میلیون نفر، برای مایکروسافت دور از دسترس نیست. به باور نگارندهی این مطلب، ایکس باکس گیم پس به راحتی میتواند با رشدی چهار برابری مواجه شده و از ۱۰۰ میلیون کاربر عبور کند. پکتر در این مورد میگوید:
سرمایهگذاری مایکروسافت روی سرویس ابری و قادر ساختن مردم به تجربهی عناوین مختلف بدون نیاز به کنسول، دست این شرکت را برای ورود به بازاری ۳.۵ میلیارد نفری بازی میکند و این موضوع به خودی خود میتواند باعث رشد فزایندهی تعداد کاربران گیم پس شود.
دیزنی (Disney) پس از خرید فاکس (Fox)، فیلمهای آن را از سینماها حذف نکرد. با این حال، کاتالوگ فیلمهای فاکس به جای کانال HBO، نهایتا روی سرویس دیزنی پلاس قرار میگیرد. به نظر میرسد که مایکروسافت نیز چنین نقشهای در سر داشته و قصد دارد تا تعداد زیادی بازی رایگان را در اختیار مشترکین خود قرار دهد. این در حالی است که اکتیویژن در زمینهی بازیهای رایگان یا Free to Play بسیار فعال است؛ در نتیجه، خرید این استودیوی بزرگ، دروازههای جدیدی را به روی مایکروسافت باز خواهد نمود.
پکتر معتقد است که بازیهای رایگان اکتیویژن از قبیل Call of Duty: Warzone، باعث میشوند تا مایکروسافت از طریق ورود به بازار پلتفرم موبایل، تعداد کاربران گیمپس را افزایش دهد. اما باید این موضوع را مد نظر گرفت که هماکنون نیز مایکروسافت بدون نیاز به تهیهی حق اشتراک گیم پس، بازی Fortnite را به صورت رایگان در اختیار مشترکین خود قرار میدهد. این موضوع، باعث میشود تا فرضیهی کسب مشترکین جدید از طریق بازیهای رایگان، تا حدودی عجیب به نظر برسد؛ اما به هر صورت، مایکروسافت میتواند با ایجاد برخی تغییرات و تکامل دادن مقولهی بازیهای رایگان، گیمرهای بیشتری را به سوی سرویس اشتراکی خود جذب کند. پیشکش نمودن بازیهای رایگان باکیفیت و استفاده از مکانیزمهای لوتینگ (Looting) برای محتوای پریمیوم، میتوانند برگ برندهی مایکروسافت در این زمینه باشند.
به هر ترتیب، به نظر میرسد که گیمرهای پلتفرم موبایل، کلید رسیدن گیم پس به آمار چشمگیر ۱۰۰ میلیون کاربر خواهد بود؛ اما به خاطر داشته باشید که فاکتورهای دیگری نیز روی این موضوع تاثیر میگذارند. یکی از معاملههای برجستهی مایکروسافت در مدت اخیر، قرارداد این شرکت با تنسنت (Tencent) به منظور استفادهی رایگان کاربران گیم پس از محتوای درون بازی استودیوی رایت گیمز (Riot Games) بوده است. رایت، ماهانه دارای بیش از ۱۸۰ میلیون کاربر فعال بوده که دو برابر مجموع کاربران اکتیویژن محسوب میشود. کلیهی بازیهای رایت به صورت رایگان در اختیار بازیکنان پلتفرمهای PC و موبایل قرار میگیرند و این شرکت عملا هیچ تمرکزی روی بازیهای کنسولی نداشته است.
در جریان مراسم قبلیِ Xbox Showcase، مایکروسافت و رایت اعلام کردند که کلیهی کاربران گیم پس بعد از این میتوانند تا به همهی شخصیتهای بازیهای رایت، دسترسی داشته باشند. این موضوع بدان معنا است که دهها میلیون کاربر موبایل، در صورت تهیهی حق اشتراک گیم پس، میتوانند به راحتی صدها دلار هزینهی اضافی برای خرید قهرمان محبوب خود در بازیهای استودیوی رایت گیمز صرفهجویی کنند. دیده میشود که این قرارداد، بدون در نظر داشتن تاثیری که خرید اکتیویژن میتواند روی تعداد کاربران گیم پس بگذارد، پتانسیل جذب گیمرهای بسیاری را به سوی سرویس اشتراکی مایکروسافت دارد. به نظر میرسد که با تبلیغات مناسب روی این مقوله و با خبر ساختن همهی گیمرها از این قرارداد، میتوانیم شاهد رشد چشمگیر سرویس گیم پس باشیم.
پس از نهایی شدن خرید اکتیویژن، مایکروسافت چنین قراردادی را در مورد بازیهای ABK اجرایی خواهد کرد. برای مثال، بازیکنان Candy Crush Saga ممکن است با خرید حق اشتراک گیم پس، مزایای بیشتری دریافت کنند. از سوی دیگر بازیکنان Hearthstone ممکن است هر هفته یک دسته کارت جدید در اختیارشان قرار بگیرد. به هر ترتیب، دیده میشود که گزینههایی که خرید اکتیویژن در اختیار مایکروسافت قرار میدهد، بسیار زیاد بوده و این به مایکروسافت بر میگردد که چگونه از این گزینهها حداکثر استفاده را ببرد.
الگوبرداری از نتفلیکس
اخیراً پس از اعلام کاهش تعداد کاربرهای جدید نتفلیکس برای نخستین بار از زمان آغاز به فعالیت آن، این سرویس اشتراکی به شدت خبرساز شد. با توجه به باز شدن مدارس و ادارات مختلف، شاید این موضوع اجتنابناپذیر به نظر میرسید.
اگر حمل و نقل از خانه تا محل کارتان بیش از ۴ ساعت به طول میانجامد، با دوباره باز شدن ادارات، زمان کمتری برای استفاده از سرویس نتفلیکس خواهید داشت. در گراف فوق، شما میتوانید روند رشد سرویس نتفلیکس را مشاهده کنید. با اینکه چنین دادههایی پیرامون سرویس گیم پس وجود ندارد، اما میتوانیم برای تخمین روند رشد این سرویس از آن استفاده نماییم. گیم پس در حال حاضر پس از ۵ سال فعالیت، بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون کاربر دارد؛ البته این موضوع که حیطهی کاری نتفلیکس و گیم پس با یکدیگر متفاوت است، باید مد نظر گرفته شود.
با این حال، میتوان گفت که هر دو سرویس از یک فرمول مشترک راجع به محتوای اختصاصی خود استفاده میکنند. پکتر میگوید که خرید استودیوهای بتسدا (Bethesda)، آبسیدین (Obsidian) و پلیگراوند گیمز (Playground Games) توسط مایکروسافت، به منظور افزایش تعداد بازیهای باکیفیت سرویس گیم پس صورت گرفته است.
از سوی دیگر، ۲۰۲۲ برای سرویسهایی نظیر نتفلیکس، یک سال دشوار بوده و محتوای تولیدی توسط این پلتفرم استریم به طور چشمگیری کاهش یافته است؛ با این حال، بحث حوزهی گیمینگ تا حد زیادی متفاوت است و موجودیت روشهای مختلف کسب درآمد، از خریدهای درون برنامهای گرفته تا لوت باکسها و استفاده از Battle Pass، دیده میشود که دست گیم پس برای کسب درآمد را باز میگذارد. از سوی دیگر، نتفلیکس همواره از این نظر دچار مشکل بوده است و فقط یک درصد از مشترکین این سرویس، اقدام به تجربهی بازیهای معدود موبایلی آن میکنند.
مایکروسافت اخیراً به سهامداران خود اعلام کرد که در برخی زمینهها، میزان رشد سرویس گیمینگ این شرکت روند نزولی را تجربه کرده است. به نظر میرسد که کاهش خریدهای درون برنامهای عناوین Fortnite و Call of Duty، یکی از عوامل وقوع این اتفاق بودهاند. با این وجود، تعداد کاربران جدید سرویس گیم پس در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است. این موضوع با توجه به عناوین بسیار معدود ایکس باکس در این سال، یک مسئلهی جالب توجه محسوب میشود. به نظر میرسد که شرایط برای ایکس باکس در سال ۲۰۲۳ کاملا دگرگون خواهد شد. فهرست بازیهای مطرح و مورد انتظار این کنسول در سال ۲۰۲۳، گیمرهای بسیاری را به آیندهی گیم پس خوشبین کرده است. با توجه به دو بازی بعدی بلیزارد به نامهای Diablo IV و پروژهای با اسم رمز Odyssey، به نظر میرسد که در هر سه ماه، شاهد یک عنوان بزرگ روی سرویس گیمپس خواهیم بود. دیده میشود که از این نظر، سرویس اشتراکی مایکروسافت قصد دارد تا مانند نتفلیکس، با ارائهی محتوای اختصاصی بسیار، کاربران بیشتری را به سوی خود جذب کند. نتفلیکس در سال ۲۰۲۳ موفق شد تا به لطف فصل چهارم سریال Stranger Things که نقدهای بسیار خوبی دریافت نمود، به انتظارات سرمایهگذاران به گونهی شایسته پاسخ دهد. به نظر میرسد که مایکروسافت نیز قصد دارد تا با عرضهی عناوینی از قبیل Starfield، Call of Duty و Fable، مسیری مشابه را طی کند.
پلن (Plan) خانوادگی یا Family Plan، یکی دیگر از مواردی است که میتواند باعث رشد قابل ملاحظهی گیم پس شود. مایکروسافت قصد دارد این گزینه را در اختیار کاربران گیم پس آلتیمیت قرار دهد. قیمت این سرویس که در حال حاضر به صورت آزمایشی در کلمبیا و ایرلند استفاده میشود، ۲۵ دلار خواهد بود و از پنج حساب کاربری همزمان پشتیبانی میکند. با توجه به اینکه قیمت یک حساب کاربری ۱۵ دلار است، دیده میشود که پیشنهاد خانوادگی بسیار ارزان بوده و عملا از سیاستهای نتفلیکس در این زمینه پیروی میکند.
نتفلکیس تا کنون با کسانی که اقدام به شریک کردن رمز حساب کاربری خود با دیگران میکردند، برخورد خاصی نمیکرد؛ چرا که این موضوع باعث جذب افراد بیشتری به سوی این سرویس میشد؛ اما این سیاست از ابتدای ۲۰۲۳ تغییر کرده است. به نظر نمیرسد که مایکروسافت اجازه دهد تا کاربران به گونهی رایگان اقدام به شریک کردن حساب کاربری خود با دیگران کنند. به همین دلیل، این شرکت، سرویس خانوادگی با قابلیت پشتیبانی از ۵ حساب کاربری در ازای ۲۵ دلار را معرفی نموده است. این موضوع منجر به این میشود که یک خریدار، اقدام به شریک ساختن حساب خود با دیگران کند و از این طریق، گیم پس بیش از پیش بر سر زبانها خواهد افتاد؛ موضوعی که به خودی خود، بدون در نظر گرفتن عناوین جدید و انحصاری مایکروسافت و قرارداد این شرکت با رایت گیمز، میتواند دهها میلیون کاربر جدید را به سوی این سرویس جذب کند.
پکتر با اشاره به رشد چشمگیر گیم پس به دلیل خرید اکتیویژن توسط مایکروسافت، معتقد است این سرویس به طور فزاینده در آینده رشد خواهد کرد؛ اما دیده میشود که گزینههای عایداتی به مراتب بیشتری پیش روی ایکس باکس قرار دارد. در حال حاضر، جمعیت گیمرهای دنیا بیش از ۳ میلیارد نفر است. با اینکه هماکنون شرایط برای استریم نمودن عناوینی از قبیل بخش چندنفرهی Halo Infinite از طریق سرویس ابری مساعد نیست، اما صدها بازی دیگر حتی با سرعت اینترنت پایین، از این طریق قابل تجربه هستند. سرعت اینترنت جهانی روز به روز در حال افزایش است و به نظر میرسد که در این شرایط، مایکروسافت و سرویس Azure Cloud این شرکت، آمادگی کامل را دارند تا از این موضوع استفادهی حداکثری نمایند.
پر بحثترینها
- فوری: سونی در حال مذاکره برای خرید کمپانی مادر FromSoftware است
- نامزدهای بهترین بازیهای سال مراسم The Game Awards 2024 مشخص شدند
- نقدها و نمرات بازی STALKER 2 منتشر شدند
- پلی استیشن برای ۱۰ سال متوالی نمایندهای برای بهترین بازی سال داشته است
- شایعه: حالت پرفورمنس بازی STALKER 2 روی Xbox Series X به خوبی اجرا نمیشود
- شایعه: کمپانی مادر FromSoftware احتمالا برای جلوگیری از تصاحب خصمانه از سوی یک شرکت کرهای به سونی مراجعه کرده است
- از صنعت بازی های ویدیویی در سال ۲۰۲۵ چه انتظاراتی داریم؟
- رسمی: شرکت مادر FromSoftware پیشنهاد خرید از سوی سونی را تایید کرد
- بازی Death Stranding Director’s Cut دومین بازی پرفروش ایکس باکس شد
- بازی GTA V با این هدف ساخته شد که از هر نظر بهتر از GTA IV باشد
نظرات
اگه مثل این ۲ سال اخیر فعالیت داشته باشه بعید میدونم
رشد داشت تو این دو سال
بحث فعالیت بکنار، صرفه اقتصادی مهم ترین چیزی هست که این سرویس رو ارزشمند میکنه.
خود من از روزی که Series X خریدم فقط ۲ تا دیسک گداشتم توی دستگاه که اونا هم برای نسل قبل بودند.
امسال سومین ساله که دارم گیم پس رو یکساله تمدید میکنم، واقعا هم راضیام.
قدرت خرید دیسک رو دارم، اما نمییخرم، برای پولم ارزش قائلم.
الان ۵ تا دیسک جدید بخری از قیمت کنسول میزنه بالاتر.
کلی بازی روز اول انتشار اومدن لذت بردیم و کلی بازی روز اولی دیگه هم تو راه هستن. دیگه چی از این بهتر؟ تمام انحصاری ها هم که همیشه هستند و خارج نمیشن.
قدر سرویس های اشتراکی رو بدونیم، حداقل برای ما که دلار هر روز میره بالاتر این بهترین راه برای تجربه بازیهاست.
اینو واقعا نمیدونستم ک مایکروسافت با رایت گیمز قرارداد داره سراینکه تموم خریدهای درون برنامه ایش رایگان باشه
من خودم چون کلش و پابجی و بازی موبایل زیاد انجام دادم میفهمم چقدر معرکس . خرید درون برنامه ای رایگان وقتی بچه بودم خواب جم نامحدود میدیدم 😂
اگه از رایت گیمز ولورانت بازی میکنی بهت پیشنهاد میکنم انجامش ندی
تو ولو کل کارکتر ها برات باز میشه در نگاه اول خیلی خوبه ولی کلا تجربت رو خراب میکنه یکی از بهترین لذت های بازی اینه وقتی کارکتر رو تلاش میکنی بازش میکنی میری اولین بار پلی بدی باهاش از اون اول همه رو باز کنی نه میدونی کجا باید با کی بازی کنی نه میتونی رو ی کارکتر تمرکز کنی کلا خراب میکنه
اکتیویژن خریده شه صد میلیونم رد میکنه
به نظر شما ، گیمپس تا یکسال پس از تایید خرید اکتیویژن بلیزارد میتواند به ۱۰۰ میلیون کاربر برسد ؟
بله – لایک
خیر – دیسلایک
خودم خیر
ببینیم و تعریف کنیم
بیش تر از ۱۰۰ میلیون هم میشه،مطمئن باش این ابر شرکت ها با پول و رسانه هرجوری شده
مردم رو به سمت محصولاتشون می کشن البته اگر خوب باشه بیشتر هم استقبال میشه
با نهایی شدن قرارداد اکتیویژن میلیون ها نفر برای خرید گیم پس سرازیر خواهند شد
اما یک مقایسه کنیم سونی و مایکروسافت رو در زمینه های مختلف
بخش موبایل
مایک مایکروسافت با سرمایه گذاری رو بتسدا و اکتیویژن بزودی یکی از قطب های بازی های موبایل خواهد شد
سونی هیچی برای این بخش نداره
پیسی
مایکروسافت با در اختیار گرفتن وارکرافت و سایر بازی های و عرضه کردن همزمان بازی هاش از قطب های پیسی خواهد شد بگذریم که خود پیسی هم بیس مایکروسافت
سونی اما هیچ حرفی برای گفتن نداره و هیچ برنامه ای هم براش نداره
سیستم کلاود
مایکروسافت با در اختیار گرفتن ۷۰ درصد بازار قدرت اصلی بحساب میاد تکنولوژی اون حرف اول رو میزنه
سونی اما مدام سهمش در حال کم شدن چون توانایی پشتیبانی از این بخش رو نداره و حتی برای استفاده از کلاود باید کلی پول بده
سرویس های گیمینگ
مایکروسافت با در اختیار دستن گیم پس و عرضه مداوم بازی های مختلف با کیفیت دی وان برترین سرویس گیمینگ دنیا بحساب میاد این سرویس بروی پیسی و موبایل هم در دسترس
اما سونی با دلایل مدام در حال پسروی هستش و هر بار تعداد کاربرانش در حال کاهش چون سرویس پلاس در سده از بازی های قدیمی و بدون عرضه بازی های دی وان حرفی برای گفتن نخواهد داشت این سرویس برای پیسی پ موبایل در دسترس نیست
کنسول
مایکروسافت با سپری کردن یک نسل فاجعه بار در نسل نهم کنسول های قدرتمند خودش رو با رکورد های خودش به فروش میرسونه این کنسول ها فروش بیشتری نسبت به ایکس باکس ۳۶۰ در باره زمانی مشابه داشتند این نکته باید در نظر گرفته بشه که برای پلی دادن بازی مایکروسافت مجبور به خرید ایکس باکس ندارین پس فروش ۲۴ میلیون نسخه ای ایکس باکس با این شرایط یک شاهکار بحساب میاد
سونی اما فروش بالایی تو کنسول داره اما این فروش بک فروش معمولی برای سونی بحساب میاد و هر نسل این مقدار کنسول یعنی ۳۲ میلیون کنسول رو نفروشه یک شکست بزرگ بحساب میاد یکی از دلایل اصلی فروش بالای اون اینه که برای تجربه کردن بازی هاش شما مجبور به خرید پلیستیشن هستین هیچ راه دیگه ای برای تجربه این بازی ها ندارین
اما اگه دقت کنین سونی در بخش فقط کنسولی حرفی برای گفتن داره در بخش های دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره
آینده ( نمیدونم چه زمانی) به سمت کامل کلاود خواهد رفت با پیشرفت فوقالعاده هر ساله اینترنت در سطح جهان
در حالیکه مایکروسافت در حال اجرای مدل های جدید بیزینس در صنعت گیم و سرمایه گذاری عظیمی رو برای آینده انجام داده اما سونی همچنان بصورت سنتی به کار خودش ادامه میده یعنی فروش فیزیکی هر بازی و هیچ آینده ای و برنامه ای برای آینده صنعت گیم نداره نخ تکنولوژی خاصی در اختیار نه سرمایه بزرگی در اختیار داره تا غیر از همین مدل فعلیش رو پیاده کنه
در آخر من بشدت خوشحالم جزیی از فن بیس مایک مایکروسافت هستم من با اون نسل فاجعه هشتم همراه مایکروسافت بودم و تمام سختی هایش رو تحمل کردم حالا نوبت برداشت از امسال تعداد بسیار زیادی انحصاری برای ایکس باکس در راه هستند که همه آنها دی وان رو گیم پس خواهند بود و با توجه به وضعیت اقتصادی این بهترین انتخاب ممکن برای من بوده
Atomic Heart
Woo long fallen Dynasty
Ghostwire Tokyo
Minecraft legend
Starfield
Redfall the last case of Benedict fox
Planet Lana
Replaced
Hellblade 2
Stalker 2
Ark 2
Forza Motorsport
Age of Empires 4
Routine
Flintlock
تنها بخشی از بازی های دی وان گیم پس برای سال ۲۰۲۳ هستن و تو شوکیس ها تعداد هم بیشتر خواهند شد و با توجه به وضعیت اقتصادی داشتن گیم پس برای هر ایرانی به مزیت بزرگ بحساب خواهد اومد
تا صبح هم طومار بنویسی شرکت مورد علاقت بی استعداد هستش و فقط به خاطر پول ماکروسافت تو این صنعت دووم آورده
شرکتی که تو ۲۰ سال فعالیتش فقط ۱ نامزدی گوتی داره و کلا جایزه گوتی نبرده
حالا طومار بنویس رضا جباری ( الادار )
البته در ۲۰ سال فعالیت ۶ نامزدی گوتی آورده
همچنین در ۹ سال گیم آواردز یه نامزد گوتی داشته
خوشم امد
بی طرف شدی؟ XD
من هیچوقت بی طرف نیستم :))
البته درسته فن بوی هستم ولی همیشه سعی میکنم تا حد امکان منطقی برخورد کنم
صحیح
راستش مقایسه عادلانه ای نبود ، در مورد مایکروسافت ( البته اگه اقرار هاتو در نظر نگیریم ) درست گفتی ، ولی سونی هم اینقدر که گفتی کمبود نداشت ، الان همین psvr2 برای متاورس و اینا میتونه کاملا مناسب باشه ، شاید اشتراکش چنگی به دل نزنه ولی خداوکیلی بازی های بدی نداره ، بازی هاشم کی گفته همه فیزیکی ان ، دیجیتالی هم داره ، ببین من خودم طرف ایکسم ولی عدالت رو باید برقرار کرد ، طرف گیری تعصبی بکنی میشی یکی مث امیر ترول و یانگ بوی ، راه اونارو در پیش نگیر
به زودی…..
بازی های اکتیویژن بلیزارد بیاد به خصوص کلاف صد درصد میشه! امسالم ساله شلوغی برا گیم پسه استارفیلد فورزا موتور اسپرت استالکر ۲ ارک ۲ ردفال و … سال ۲۰۲۲ بازی فرست پارتی خفنی نداشت وگرنه گیم پس به ۴۰ میل میرسید.
آینده ایکس باکس در این نسل خیلی با نسل قبل متفاوته. سیاست ابری خیلی جای کار داره و پتانسیل بالایی نشون داده وبازار موبایل با تکمیل خرید اکتیویژن متحول میشه واسه مایکروسافت و چشم انداز دورشون که متاورس هستش رو خیلی خیلی نزدیک میکنه به امید تایید خرید اکتی و رشد گیم پس…
جواب مطمینا اره هست ولی خب بدون بازی های اکتیویژن سخته
امیدوارم روز برسه که سود از گیم پس ببرن اخه چند سالی ضرر کردن بخاطرش ولی اگه کاربرا برن بالا قطعا ضرر ها میریزن و سود زیادی دست ماکروسافت میاد
به پلاس نمیرسه 🤠🤠🤠🤠
گیمپس دشمن صنعت گیم ✌✌✌✌
تاکسیک ترین فن بیس تاریخ= فن بیس سونی
#حقیقت
هالک ایرانی و سونی هوم و ده ها کاربر دیگه که اسمشون یادم نمیاد : مارو دور ننداز
فقط برای فهمیدن این موضوع کامنتای گیمفا رو ملاک در نظر نگرفتم! خارج از گیمفا تو کل فضای مجازی و منابع مختلف رو باید دید که سونی فنا با اختلاف نجومی سمی ترین فن بیس رو دارن! از توهین هاشون بگیر تا دروغ پراکنی ها و هیت دادنشون، برای مثال همین پیج اینستای گیمفا و باقی سایتارو نگاه کنید کامنتاشونو بخونید میبینید چقدر اوضاع وخیمه!
جالب بود حالا برگرد به سیرکت دلقک موبایل پلیر
فقط کافیه مایکروسافت یه پول خیلی خیلی گنده بده به تیک تو و gta 6 که شایعات میگن ۲۰۲۴ میاد رو از روز عرضه به مدت ۶ ماه بیاره تو گیمپس
به پول گنده هم بده به ea تا بازی فوتبال جدیدش که جای fifa میاد رو به مدت ۳ نسخه تو ۳ سال بیاره تو گیمپس
خوب ممکنه یه خرج تقریبا ۲ میلیارد دلاری یا شایدم بیشتر رو دست مایکروسافت بزاره ولی حاضرم شرط ببندم با این ترکیب
«gta و cod و fifa» تو ۳ سال رکورد ۸۰ میلیون کاربر گیمپس رو هوا میزنه
داداش تیک تو مغز خر که چی بگم خود خره بخواد جی تی ای شیش رو بیاره رو گیمپس
جی تی ای وی که مال ده سال پیشه رو از فروشش نگذشته بعد از جی تی ای شیش بگذره؟
بعد میگی جی تی ای و فیفا و کاد رو بیاره گیمپس بعد سه سال تازه رکورد ۸۰ میلیون رو میزنه؟؟؟؟؟؟
فقط کاد ۴۰۰ تا پلیر داره
پول هاشو ک از تو جوب در نیاورده ، مایکرو هیچ احتیاجی به اوردن جی تی آ نداره ، همین کالاف بیاد ، و دیگ به استدیوهاش برسع هرسال چندتا بازی خوب بدن تا اخر نسل صدمیلیون چیه بیشتر هم خواهد زد ، فقط از همه مهم تر اینه ک بازیهای خودش موفق بشن خلاص .
داش فک کنم سرت بجایی خورده
تو خواب هم این اتفاق رخ نمیده
آینده صنعت گیم از آن مایکروسافت است
با حفظ سیاست های مفید فعلی + از بین بردن یه سری اشکالات + برنامه ریزی دقیق حساب شده و بلند مدت چرا نتونه؟ سرویس خوب و قوی ای هستش به نظرم و اینکه پیشرفت گیم پس باعث پیشرفت پلاس میشه که ما این وسط سود میکنیم 😂
آره این سرویس ایکس باکس باعث شد سونی رو سرویساش کار کنه خیلی فرق کرده با دوران پی اس ۴ 😁😁
خدا مایکل پکتر رو برای صنعت گیم نگه داره ، واقعا این صنعت به وجود چنین نخبه هایی که همیشه پیش بینی هاشون درسته نیاز داره !! 😂😂
اول متن رو بخون اگر دیدی منطقی نیست ،بکوبش … پکتر یا هرکس دیگه ایی نظر داد به صاحب نظر نگاه نکن به حرفش نگاه کن … درسته پکتر زیاد اراجیف بافته ولی این یکی منطقی میزنه
برای من یکی که حداقل، سری اس و گیم پس تونسته در نسل ۹ نگهم داره.😅
من اولش با ترس سری اس خریدم ولی بدش که دیدم ارزش داره چون ۴کا ۱۲۰ داشتم سری اس رو فروختم ایکس خریدم خیلی راضیم دستش درسته امکانت خاصی ندارع اما همون قرار گیری آنالوگاش از هر نظر ادمو راحت میکنه
قشنگ پتانسیلشو داره
قبلا احتمال ۵۰ درصد میدادم واسش
ولی اگه خرید اکتی تایید بشه به احتمال ۸۵ درصد تا چند سال آینده به ۱۰۰m برسه
بله خیلی دور از ذهن نیست پیش به سوی ۱۰۰ملیونی شدن
با انتشار دی وان بازی های فرست پارتیش میرسه بازیای با کیفیتی مثل های ان لایف نشون داد چه. خبره
اینجوری که مایکرو تمرکزش روی این بخش گذاشته اصلا دور از انتظار نیست
اگه مایکروسافت ایرا نو تحر یم نمیکرد.. به خاطر قیمت به صرفه واسه ما یه چند صد هزارنفری به گیمپس اضافه میشدن
کل جمعیت کره زمین ۸ میلیارد نفره اونوقت چجوری ۱۰ میلیارد موبایل پلیر داریم . اگه داشتیم انقدر بات تو لابی این بتل رویالا نبود بعد اون آمار رسمی ۷۳ درصد از کل پلی استیشن دارا نمیان سمت ایکس باکس
مایکرو می دونه که اگه قرار باشه مخاطب گیم پس بخره باید چندتا بازی در حد لاست اف اس و گاد بسازه
لذا رو استودیوها عجله نمیندازه که بگه تند تند بازی منتشر کنین
و این خیلی برای آینده گیم پس مفیده امیدوارم ۴ انحصاری بزرگ مایکروسافت که در ۱۰ ماه باقی مانده از ۲۰۲۳ منتشر میشن این کیفیت رو داشته باشن:
۱. استارفیلد
۲. فرزا موتوراسپرت
۳. استاکر دو
۴. ردفال
تازه ممکنه پنجمی هلبلید دو باشه و یا ششمی کانتراباند باشه اما به هر حال می خواستم بگم برای رسیدن به صد ملیون کاربر قطعا چند تا بازی در حد لاست و گاد نیازه که امیدارم بتونه مایکرو این کار رو انجام بده من امید زیادی به ایدسافتور و ابسدین و پلی گراند گیمز و نینجا تئوری و بتسدا دارم که بتونن چند بازی خفن خلق کنن اون وقت مایکرو کجوآل پلیرها رو با کالاف و هاردکورها رو با استودیوهای هاردکور سازی مثل ابسدین و نینجا تئوری و ایدسافتور به دست خواهد آورد
و این برای آینده گیم پس خیلی خوبه
حرفت کلی درسته ولی داداش امار هارو از کجات میاری؟؟؟
کالاف ۴۰۰ میلیون پلیر فعال داره وقتی دی وان بیاد گیمپس حتی اگه ففط ۱۰۰ تاشون بیاد ماکروسافت به هدفش رسیده تمام چرت و پرت چرا میگی
کاربران سرویس های اشتراکی روز به روز در حال افزایش هستند و در آینده رشد قابل توجهی برای تمام سرویس های اشتراکی به ویژه گیم پس رقم خواهد خورد.
حاجی کل گمیرهای دنیا ۳.۵ میلیارده
به کسایی که اینو لایک کردن نگاه کنید و دفعه های بعد بهشون بخندین😂
جمعیت رو بر اساس جمعیت مورچه ها رو زمین حساب کردی دیگه؟!
چون ک ادما رو هم ۷ میلیارد نفر بیشتر نیستن
داداش ازین ده میلیارد دومیلیاردش ادم پیره ، یه میلیاردش گوشی نداره ، یه میلاردش هم نوزاد و بچه اس ، این ۱۰ میلیاردی که میگی هم تا سال ۲۰۳۵ یا ۲۰۴۰ طول میکشه ، دقیقا چجوری حساب کردی؟ من طرف ایکسم ولی این چیزا که میگی اصن راضی نیستم رخ بده
گیم پس فوق العاده اس و در این شکی نیست ولی باید تنوع رو بیشتر کنه.
بازی های شوتر گیمپس با اومدن کال اف بطور کامل تکمیل میشه. بازی های رانندگی و شبیه سازها هم همین حالا محشره ولی یه فکر برای بازی های داستان محور بکنه که خیلی تو این زمینه میلنگه
استارفیلد و استاکر دو که امسال میان داستان محورن
احتمالا هلبلید هم امسال میاد که اونم داستان محوره
با اینکه خیلیا فک میکنن سهامدار مایکروسافت یا سونین کاری ندارم.
فقط رقابت بیشتر بشه تا گیمرا سود کنن.
همین!
این سرویس چه صد میلیونی بشه و چه نشه تا ابد خاری در چشمان سونی فنا هست و خواهد بود و همین بسه تا گیمپس برای من هزار برابر ارزشش بیشتر از چیزی که هست باشه!✋
تاکسیک ترین فن بیس تاریخ= فن بیس سونی
#حقیقت
اینم حتما سونی فنا گفتن؟؟
دیگه اگر با کامنتایی که این چند روز اخیر با هر بهونه ای برای کوبیدن اکس باکس گذاشتن هنوز به این حقیقت شک دارید دیگه نمیدونم چی باید بگم! فقط سونی فنا کم مونده بود بعضیاشون دیگه بیان فحش مستقیم بدن ولی بازم غیر مستقیم هر چی از دهنشون در اومد درباره اکس باکس و اکس باکس فنا گفتن! منطقیه اگر ما هم بخوایم یکم شبیه خود سونی فنا رفتار کنیم بلکه شاید به این طریق بفهمن ما هم میتونیم اینطوری باشیم، اینکه خیلی وقتا سکوت میکنیم دلیلش این نیست که بلد نیستیم جواب بدیم بهشون، دیگه بعضیا از حد گذروندن تعدادشونم کم نیست و کاش فقط ترول میکردن پلتفرم رو! عملا دارن توهین میکنن بعد کامنتاشونم تایید میشه
داش چه سوتی ایی دادی😐😐
از یطرف آمار موبایل پلیر های جهان تقریبن ۳ میلیارد نفره
از طرف دگه کل جمعیت زمین ۸ میلیارده چطوری اون وقت ۱۰ میلیارد پلیر داریم؟!😐😐😐😐🗿🗿
پارسال ۵۰ میلیون رو برا چند سال دیگه پیشبینی میکردن ولی انگار رشد گیمپش بیش از چیزی بود که همه فکر میکردن
با اضافه شدن اکتیویژن بلیزارد کینگ قطعا از ۱۰۰ میلیون رد میکنه مخصوصا کینگ که قراره خرید گیمپس رو روی گوشی افزایش بده.حتما خرید درون برنامه ای بازیای کینگ با داشتن گیمپس رایگان میشه
شتردر خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ گهی دانه دانه
🤣🤣🤣🤣🤣
احتمالا خیلی از دوستان از free play days بی خبر هستند
هر ماه چند بازی برای سه روز برای مشترکین گیم پس و گلد رایگان میشه.(بازی هایی که به صورت معمول تو گیم پس ممکنه نباشن)
بعد میشه تو این سه روز بازیشون کرد یا بعد از دانلودش کنسول رو آفلاین کرد و تا هر وقت تموم کردید بازی رو داشته باشید
مثلا از امروز تا ۱۹ فوریه ، far cry 6 و دو نسخه ایکس باکس وان و سریز nba 2k23 رایگان شده.
یا مثلا ماه قبل Dragon Ball The Breakers, WWE 2K22, and Assassin’s Creed: Valhalla بودن
لیست بازی های جدید و قبلی هم اینجا میشه دید
/news.xbox.com/en-us/tag/free-play-days
نت همراه اول انقدر ضعیفه که که هیچی نمیتونی دانلود کنی.
با همت و تلاش فراوان شاید
با پشتیبانی خوب و ناامید نشدن از این سرویس چرا نتونه