احتمال ساخت انیمیشن Frozen 3 وجود دارد

ایدینا منزل یکی از صداپیشگان دو انیمیشن قبلی فروزن است که همچنان به ساخت انیمیشن Frozen 3 امید دارد.
طرفداران همچنان منتظر هستند که ببینند آیا دیزنی انیمیشن یخزده ۳ (Frozen 3) را تولید خواهد یا خیر. صداپیشه این انیمیشنها یعنی ایدینا منزل (Idina Menzel) نیز همچنان به ساخت این انیمیشن جدید امیدوار است.
او در مصاحبه جدید خود اظهار داشته است که مهم نیست ساخت انیمیشن «یخزده ۳» چقدر طول بکشد، او همیشه آماده صداپیشگی شخصیت السا خواهد بود. با این حال، او تاکنون هیچ خبری در مورد شروع توسعه و تولید این انیمیشن جدید نشنیده است.
نزدیک به یک دهه از زمان اکران انیمیشن «یخزده» روی پرده سینماها میگذرد که در سراسر جهان با استقبال زیاد بینندگان روبهرو شد و توانست فرنچایز بسیار بزرگی را برای کمپانی دیزنی شکل بدهد. پس از آن نیز یک دنباله، چندین نسخه فرعی و انیمیشن کوتاه بر اساس آن تولید شدند.
با این حال، برای مدتی است که هیچ خبری از توسعه انیمیشن «یخزده ۳» در دست نیست. ایدینا منزل در رابطه با همین موضوع گفته است:
امیدوار هستم که انیمیشن «یخزده ۳» در حال توسعه باشد اما فعلا من چیزی از آن نمیدانم. در هر زمانی آماده صداپیشگی دوباره شخصیت السا هستم.
ساخت فیلم «یخزده ۲» حدود ۶ سال به طول انجامید و از اکران آن روی پرده سینماها نیز حدود سه سال میگذرد، پس همچنان میتوان برای ساخت انیمیشن سوم این مجموعه صبر کرد. در حال حاضر دیزنی هیچ خبری رسمی در مورد توسعه این انیمیشن جدید اعلام نکرده است.
منبع: movieweb













پر بحثترینها
- گپفا ۲۸؛ در یک ماه گذشته چه بازیهایی تجربه کردهاید؟
- فروش ضعیف Assassin’s Creed Shadows در ژاپن
- بازیهایی که از نهایت توان کنسول مقصد خود استفاده کردند (قسمت اول)
- دراکمن: Intergalactic: The Heretic Prophet هماکنون قابل بازی است
- تاکید دراکمن بر عدم تضمین ساخت The Last of Us Part 3
- یک نسخه ویژه از سری The Last of Us در راه است
نظرات
السا گلب من است🔥😀
اکثر طرفدارای بی تی اس دقیقا همین جورین😑😖
از کسانی که الگویشان جماعتی منحرف و مبتذل هستند انتظاری نیست .
این طرفدار بی تی اس نیست
یه تروله
میخواد فقط جو رو متشنج کنه
نسخه دومش خیلی بد بود! خیلی خیلی
نسخه دوم یک عقبگرد به تمام معنا بود. در واقع این طور بگم که دنباله نتونست وجود خودش رو توجیه کنه و فقط ساخته شد که پول هنگفتی رو روانه جیب دیزنی کنه و پرفروش ترین انیمیشن تاریخ لقب بگیره. به هیچ عنوان دوست ندارم شاهد نسخه سوم این انیمیشن باشم. حتی میتونم بگم اصلا دیگه علاقه ای به دیدن دنباله کارتون های قدیمی ندارم و ترجیح میدم دیزنی آی پی جدید بسازه و گندهاشو اونجا خالی کنه!
موافقم
ایده ای جز وارد کردن بیشتر مسائل معلوم الحال ندارم .
into the unknown