بازی The Gunk در روز عرضه روی سرویس Xbox Game Pass خواهد بود
عنوان The Gunk که اختصاصی کنسولهای ایکسباکس و رایانههای شخصی است، به لیست عناوینی که روز عرضه در سرویس گیم پس قرار گرفتند، اضافه شد.
در عنوان The Gunk، ما در نقش یک مسافر فضایی بازی میکنیم که روی سیارهای مرموز و آلوده به مادهای چسبناک (Gunk) فرود آمده است. این اثر از المانهای معمایی استفاده میکند و همچنین دست مکانیکی شخصیت اصلی داستان میتواند، این مادهی چسبناک را جذب کند.
سازندهی بازی The Gunk، استودیوی تاندرفول (Thunderful)، در مصاحبهای اعلام کرد که این بازی اختصاصی کنسولهای ایکسباکس و رایانههای شخصی باقی خواهد ماند و برنامهای برای عرضه روی دیگر پلتفرمها وجود ندارد.
در چند ماه گذشته، عناوین بسیاری از جمله بازی مورد انتظار Halo Infinite که توسط استودیوهای ایکسباکس تولید شده، تا آثاری همچون Back 4 Blood را دیدیم که روز عرضه در سرویس گیم پس قرار گرفتند.
این که توسعهدهندگان بیشتری عناوین خود را روی سرویس گیم پس عرضه میکنند یا خیر، مسئلهای است که تنها با گذشت زمان پاسخ آن را مییابیم. موضوع مورد بحث این است که خالقان این آثار، چگونه سود فروش خود را حساب میکنند و به این نتیجه میرسند که عرضه در سرویس گیم پس گزینهی بهتری خواهد بود. در حقیقت مدل سرویس گیم پس یک معما است که بعضی از حاضران در صنعت بازیهای رایانهای به موفقیت آن باور ندارند.
بازی اکشن ماجراجویی The Gunk در تاریخ ۲۵ آذر سال جاری (۱۶ دسامبر ۲۰۲۱) برای پلتفرمهای رایانههای شخصی، ایکسباکس وان، ایکسباکس سری ایکس و اس منتشر خواهد شد.
پر بحثترینها
- تریلر جدید فصل دوم سریال The Last of Us شخصیت ابی را نشان میدهد
- شایعه: کنسول نسل بعدی Xbox در سال ۲۰۲۶ با نام Xbox Prime عرضه خواهد شد [بهروزرسانی شد]
- ۱۵ بازی بزرگ خاطرهانگیز گیمرهای ایرانی
- کلیپ جدید Assassin’s Creed Shadows با محوریت پارکور
- گزارش: شرکت Sweet Baby Inc نقش فعالی در پروژه معرفی نشده Remedy دارد
- بازی Assassin’s Creed Shadows بار دیگر تاخیر خورد
- زندیا و تام هالند نامزد کردند
- از کنترلر جدید Xbox با طرح DualSense رونمایی شد
- بهترین بازی های استراتژیک تاریخ
- سونی رسماً به بزرگترین سهامدار کمپانی مادر FromSoftware تبدیل شد
نظرات
یه نکته دیگه رو هم باید درنظر بگیری Sony مثل Microsoft این همه پول نداره که خرج ایکس باکس گیم پس بکنه تا با شرکت های سازنده بازی های قرار ببنده و بازی های شون رو روی سرویس خودش بیاره. در ضمن اگه سونی واقعا میخواد با گیم پس رقابت کنه. باید بازی های انحصاری پلی استیشن همون روز اول برای این سرویس عرضه بشه
از ماه پیش بازیای خیلی خوبی دارن از پس خارج میشن اعصابم خرابه اهههه
وقتی فیل اسپنسر به صورت سربسته و طوری که باز شبهات باقی بمونه میگه گیم پس سرویس خوبیه و ضرر دهی نیست ، دقیقا همین مفهوم تو ذهن من شکل میگیره که سران مایکروسافت اصلا دوست ندارن سیستم کاری گیم پس رو علنی کنن تا رقیبی براش درست نشه…. …. اونا حتی امار رسمی مشترکین رو هم اعلام نمیکنن ..
.
اما من یک حدسی میزنم ،احتمالا میزان دانلود بازی در سرویس و بازی کردن همون بازی توسط پلیرها ،ارتباط مستقیمی با پول پرداختی مایکروسافت به اون توسعه دهنده بازی داره، ….
ما خیلی از ترس های مایکروسافت رو در نظر نمیگیریم و فکر میکنیم باید مایکروسافت علنی کار کنه ،، در صورتی که فقط یک همکاری سونی و اپل و تشکیل سرویسی مثل گیم پس میتونه کاملا آینده این سرویس رو با خطر روبرو کنه ….. چون همه میدونن که انبار بازیهای ps واقعا پره !! انباری که تا الان از ظرفیتاش استفاده ایی نشده …..
اما برای رقابت با سرویس گیم پس هم تنها عرضه عناوین در روز اول کافی نیست ، شرکتی مثل سونی باید بتونه همینطور که عناوینش رو روز عرضه برای کنسولهاش میده ،اونها رو روی بستر پی سی هم عرضه بکنه دقیقا در آن واحد تا بتونه چیزی مثل گیم پس شکل بگیره ….
من همچنان به آینده گیم پس خوشبینم و امیدوارم این سرویس واقعا دوستداشتنی به کار خودش سالها ادامه بده و به یکی از ستونهای مایکروسافت تبدیل بشه
اینجور قرار دادها رو چند جور میشه بست
تمامش رو میشه رو هر بازی پیاده کرد بیشتر به خود سازنده بستگی داره که دنبال کدوم روش باشه
اگر بازی ایندی باشه معمولآ بازی قیمت هنگفتی نداره بخصوص که بعد از مدتی از گیم پس میره و باید خریدش(مثل اپیک گیمز واسه خودتون نمیشه)
این جور بازیها با صرف هزینه نچندان میتونن بیان
بازیهای انلاین میتونن بر حسب تعداد بازیباز پول بگیرن و یا روش اول رو برن
یا میتونن ترکیبی از هر دو داشته باشن
به نظرم هزینه ای که ماکرو برای بازیها انجام میده از اپیک گیمز کمتره
مثلآ اپیک borderlands 3 با هزینه ۱۵۵ میلیون دلار رایگان کرد
پول هنگفتی هست ولی بازی به مالکیت بازیباز در میاد
اما تو گیم پس اینجوری نیست و به مدت محدود میشه بازیش رو انجام داد
پس طبیعتآ باید هزینه هم کمتر باشه بخصوص بازیهای انلاینی که ساپروت چند ساله ازشون میشه
مثلآ Back4Blood به نظرم هزینه کمتر از ۱۰۰ میلیون دلار برای ماکرو داشته
یا outriders هم به همین شکل
اما بازیهای داستانی به نظرم هزینه بیشتری میبرن چون بازی تو همون مدتی که رو گیم پس میاد تموم میشه و نیازی به خریدش بعد از اون نیست