سیلوستر استالونه قصد پیوستن به فیلم Batgirl را داشته است

سیلوستر استالونه تقریبا برای ایفای نقش شرور فیلم Batgirl انتخاب شده بود.
گزارشهای تازه حاکی از آن است که سیلوستر استالونه (Sylvester Stallone) برای ایفای نقش شرور فیلم بتگرل (Batgirl) مد نظر بوده است که در نهایت، بازیگر دیگری انتخاب شده است. فیلم بتگرل، فیلمی از دنیای سینمایی گسترده دیسی است که شخصیت شرور آن، شخصیت فایرفلای خواهد بود.
از سال ۲۰۱۷ میلادی، توسعه فیلم بتگرل در جریان بوده است. در آن زمان، جاس ویدون (Joss Whedon) برای کارگردانی و نویسندگی این فیلم به خدمت گرفته شده بود اما حدود یک سال بعد، از این پروژه خارج شده بود. با این حال، کمپانی برادران وارنر و دیسی دست روی دست نذاشتند.
نویسنده فیلم پرندگان شکاری (Birds of Prey)، کریستینا هادسون (Christina Hodson) به دنبال موفقیت خود در این فیلم، برای نوشتن فیلمنامه فیلم بتگرل توسط کمپانی برادران وارنر به خدمت گرفته شد. هادسون برای چندین سال مشغول نوشتن فیلمنامه فیلم فلش (The Flash) بوده است و حالا، با رهایی از این وظیفه، تمرکز خود را بر روی فیلم بتگرل گذاشته است.
از سوی دیگر نیز کمپانی برادران وارنر، کارگردانان فیلم پسران بد تا ابد (Bad Boys for Life) یعنی عادل العربی (Adil El Arbi) و بلال فلاح (Bilall Fallah) را برای کارگردانی فیلم بتگرل به خدمت گرفته است. فیلم بتگرل قرار است پس از ساخت، از سرویس آنلاین اچبیاو مکس پخش شود.
لزلی گریس (Leslie Grace)، بازیگر فیلم موزیکال در هایتز (In the Heights)، قرار است نقش بتگرل یا باربارا گوردون را به تصویر بکشد. جی کی سایمونز (J.K. Simmons) در حال مذاکره است تا بار دیگر نقشش به عنوان کمیسر جیم گوردون و پدر باربارا را بازی کند. او نقش کمیسر گوردون را در فیلم لیگ عدالت (Justice League) ایفا کرده است.
علاوه بر این دو بازیگر، ژاکوب اسکیپیو (Jacob Scipio) نیز برای ایفای نقشی نامشخص، به این فیلم پیوسته است. به تازگی نیز اعلام شده است که برندن فریزر (Brendan Fraser) قرار است نقش شخصیت شرور فیلم یعنی فایرفلای را بازی کند. او قبلا در سریال دوم پاترول (Doom Patrol) ایفای نقش کرده است.
حال، بنابر گزارشهای تازه، به نظر میرسد که برندون فریرز، اولین انتخاب برای ایفای نقش فایرفلای نبوده است. در این گزارشها آمده که سیلوستر استالونه در ابتدا قرار بوده تا این نقش را در فیلم بتگرل بازی کند. این نقش به استالونه پیشنهاد شده اما ظاهرا قراردادی میان او و کمپانی برادران وارنر به امضا نرسیده است.
سیلوستر استالونه چندان با دنیای سینمایی دیسی نا آشنا نیست. او اخیرا صداپیشگی نقش کینگ شارک در فیلم جوخه انتحار (The Suicide Squad) به کارگردانی جیمز گان (James Gunn) را در دست داشته بود.
منبع: اسکرین رنت
پر بحثترینها
- حمله شدید حساب رسمی Assassin’s Creed به ایلان ماسک
- گپفا ۲۸؛ در یک ماه گذشته چه بازیهایی تجربه کردهاید؟
- فروش ضعیف Assassin’s Creed Shadows در ژاپن
- دراکمن: Intergalactic: The Heretic Prophet هماکنون قابل بازی است
- گزارش: Intergalactic تا سال ۲۰۲۷ منتشر نمیشود
- تاکید دراکمن بر عدم تضمین ساخت The Last of Us Part 3
نظرات